-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]לכולם[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=3]כולם[/SIZE] [SIZE=4]קיבלו את הבקשות שלהם או יש מישהו שפיספסתי ? [/SIZE][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]אם כן תכתבו כן בסוף אם לא אז תכתבו לא . [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000][B]מי שלא נתן לי עדיין בעיה שלו ..היה שבוע והוא נגמר..[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אתם יוצאים ואז יוצאת ואומרת : " חכו ! קח את הכסף ..וגם ..קח מדריך ללימוד מתקפה של פוקימון ..(Tm)"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה : " זה החלקת סלעים ..תלמד למי שתרצה..אם הוא לא יצליח סימן שהוא לא יכול ללמוד .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מודה לה .. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך עם לולה ואתה כמעט נתקל בעמוד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שעל העמוד ישנה מודעה : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הפוקימונים , אתה שומע קול של ילדה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
"סליחה ילדה?את כריסטינה?"אשאל את הילדה בשמחה.
---------
עדיין לא קיבלתי...
-
[quote=_KoDaK_;1031867][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]"יופי אז בואי , נל ! " בל קוראת לך ואת ניגשת אליה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום ובל סולחים לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר שייקח לו זמן לחשוב על זה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע את מרגישה ששכחת מישהו חשוב..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את נזכרת בדירלינג ! שממזמן לא ניגשת אליו ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ? [/U][/B][/COLOR][/quote]
"צא דירלינג!" אקרא ואוציא אותו. "אייפום, זה דירלינג, אולי תשחקו?" אשאל ואביא להם מעט אוכל. "בל, יש פוקימון שאהבת כאן?" אשאל בפעם [B][U][SIZE=2]השלישית לפחות[/SIZE][/U][/B].
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]
[SIZE=4][COLOR=purple][B][U]עמרי[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B][U]כדור שלג או אבקת שלג ? אני אתיחס אל זה כאבקת שלג ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד מסתכל עליך והוא צוחק עליך ועל קובצ'ו ..[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]קובצ'ו לא מבין למה ומשתמש בנהימה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד עדיין ממשיך לצחוק .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא משתמש באבקת שלג וברוח קרה ופוגע בפאווניארד .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאווניארד מבין שכדי לו להתחיל להתקיף והוא משתמש [COLOR=navy]ביריית סכין[/COLOR][COLOR=navy] (מתקפ' חדשה ! )[/COLOR] ופוגע בקובצ'ו קשה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080]---[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#800080]אצלך יש הרבה מתקפות חדשות ללמוד..חח..[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני מעודד את קובצ'ו ואומר לו:
תהיה חזק שום דבר עוד לא נגמר.
ועכשיו תתקוף אותו ברוח קרה! ואל תזלזל בו!
-
[B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red][U]השני זה דוויבל ...[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוקימונים שלכם משתמשים בסילון אקווה ולהביור אך דוויבל ושאקל מתחמקים בחפירה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הם מסתכלים סביבם אך לא רואים כלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע הם יוצאים משם שאקל תופס את שארפידו ומשתמש בעטיפה (Warp)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ומעיף אותו לאבנים , דוויבל משתמש [COLOR=navy]בהחלקת אבן ( מתקפה חדשה ! )[/COLOR] ומעיף את צ'ארמיליון גם כן לכיוון של שארפידו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ושאקל משתמשים [/COLOR][COLOR=navy]בחומת אבן ( מתקפה חדשה ! ) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר " אממ ..אסטרטגיה יפה ..אבל לי יש אחת מגניבה ! צ'ארמיליון להביור ! תחמם את הסלעים ואז תשתמש בבלימה ותעיף אותם לכיוון דוויבל ושאקל ! " והוא ניגש אליך ואומר " רוצה נעשה עבודת צוות אכשהוא ? כמו שניצחנו ממקודם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]ורוז אומרת " תקשיבו ... כמה שתנסו לא תוכלו להיות כמו הפוקימונים שלי ! הם יותר מדי מגובשים ! כמו פוקימון אחד תותח ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][U][B]טכנית אתה צודק לא קיבלת ...אבל קיבלת את הראלטס ועכשיו אני יודע מה תבקש ..[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה ניגש אל הילדה ושואל אותה אם זוהי כריסטינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך : " הו ! כן אני כריסטינה ! " ואז היא מסתכלת על הראלטס שלך בודקת אותה ואומרת :" וואי ! זוהי ראלטס נקבה ! מה אתה רוצה בעדה ?!? "
והיא מוציאה המון פוקימונים שלפתע נופל לה פוכדור וממנו יוצא ראלטס קטן אתה בודק את הראלטס ורואה שהוא זכר ! והיא אומרת לך " אהה..מצטערת שהראלטס המעצבן הזה נפל באמצע השיחה ..אני אדאג שהוא לא יפריע שוב ..הוא סתם אצלי בשישיה אני תופסת הרבה כדי לחפש נקבות אבל ..אתה רואה ..בכל מקרה את מי אתה רוצה ממי שהצעתי ממקודם ? אני מציעה כל אחד ממי שראית שיש לי ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]מה תעשה ? [/B][/U][/COLOR]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B][U]את יושעת שאת לא חייבת להדגיש את זה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]א.אם היא לא אמרה לך כלום סימן שזה לא מעניין אותה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]ב.אם זו הפעם השלישית היית שולחת ה"פ שאני אערוך ..לא צריך סתם לבזבז על הודעה .[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]בכל מקרה מעכשיו אני אכתוב את הכל ..תודה על ההערה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]---[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]בל אומרת שלא ..[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג ואייפום משחקים בינהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רוצה להוציא אוכל לפוקימונים אבל [U]אין לך [/U]אוכל לפוקימונים מהתקרית עם הבופלנט ממקודם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]בל מוציאה את קקניאה והוא משחק איתם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע הם רצים כולם ואתן אחריהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום עולה על עץ ומביא לכם אוכל ולפוקימונים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא אומר שאם תנצחו אותו בקרב הוא יהיה שלכן ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR]
[B][SIZE=4][COLOR=purple][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מחייך לעברך ומשתמש ברוח קרה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא מקפיא את פאווניארד שמתקשה לשרוד בקור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מתקרב לפאווניארד ומתחיל לרוץ ולהיתקע בו בכוונה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]קובצ'ו למד קצה כפול ! [/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש בקצה כפול שלפתע פאווניארד יוצא ותופס אותו הוא משתמש עליו באגרוף צל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B]
-
[quote=_KoDaK_;1032499][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B][U]את יושעת שאת לא חייבת להדגיש את זה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]א.אם היא לא אמרה לך כלום סימן שזה לא מעניין אותה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]ב.אם זו הפעם השלישית היית שולחת ה"פ שאני אערוך ..לא צריך סתם לבזבז על הודעה .[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]בכל מקרה מעכשיו אני אכתוב את הכל ..תודה על ההערה ..[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]---[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#483d8b]בל אומרת שלא ..[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג ואייפום משחקים בינהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רוצה להוציא אוכל לפוקימונים אבל [U]אין לך [/U]אוכל לפוקימונים מהתקרית עם הבופלנט ממקודם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]בל מוציאה את קקניאה והוא משחק איתם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]לפתע הם רצים כולם ואתן אחריהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום עולה על עץ ומביא לכם אוכל ולפוקימונים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא אומר שאם תנצחו אותו בקרב הוא יהיה שלכן ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]מה תעשי ?[/U][/B][/COLOR][/quote]
בסדר, בסדר, לא משנה.
---
"אה, נזכרתי! שכחתי שאין לי כאן אוכל מאז." אומר ואצחק. "טוב אייפום, אני מוכנה לקרב! עם בל, או בלעדיה?" אשאל ואקרא לדירלינג לבוא אלי.
---
עוד משהו קטן, איזה מתקפות דירלינג יודע? ועוד משהו חשוב מאוד! דירלינג זכר או נקבה?
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032499][B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red][U]השני זה דוויבל ...[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפוקימונים שלכם משתמשים בסילון אקווה ולהביור אך דוויבל ושאקל מתחמקים בחפירה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הם מסתכלים סביבם אך לא רואים כלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע הם יוצאים משם שאקל תופס את שארפידו ומשתמש בעטיפה (Warp)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ומעיף אותו לאבנים , דוויבל משתמש [COLOR=navy]בהחלקת אבן ( מתקפה חדשה ! )[/COLOR] ומעיף את צ'ארמיליון גם כן לכיוון של שארפידו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ושאקל משתמשים [/COLOR][COLOR=navy]בחומת אבן ( מתקפה חדשה ! ) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר " אממ ..אסטרטגיה יפה ..אבל לי יש אחת מגניבה ! צ'ארמיליון להביור ! תחמם את הסלעים ואז תשתמש בבלימה ותעיף אותם לכיוון דוויבל ושאקל ! " והוא ניגש אליך ואומר " רוצה נעשה עבודת צוות אכשהוא ? כמו שניצחנו ממקודם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]ורוז אומרת " תקשיבו ... כמה שתנסו לא תוכלו להיות כמו הפוקימונים שלי ! הם יותר מדי מגובשים ! כמו פוקימון אחד תותח ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B]
[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקווין"אוקי שצ'ארמנדאר שלך יעלה על סילון האקוה של שארפידו וכך יעבור תחומת אבנים". אני אומר שארפידו"סילון אקוה על חומת האבנים"
-
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר קרב בלעדייה רק את(כלומר דירלינג),והוא .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג מפחד מהקרב ומפחד להיכשל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]הכל תבדקי דרך הפוקטץ' ...[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]לא סתם רשמתי תבדקו ..[/U][/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]לי[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B][U]צ'ארמיליון לא צ'ארמנדר[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר " אממ...לא מה שחשבתי עליו אבל אני מסכים ! צ'ארמיליון תעלה על שארפידו תוך כדי להביור ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'ארמיליון משתמש בלהביור ושארפידו בסילון אקווה וכך הוא לא נפגע , הם פוגעים בחומה ומנפצים אותה ! [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם רואים מאחורי החומה אך ורק את דוויבל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא זוהר בצע לבן נוצץ .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם פוגעים בו והוא עף אחורה וממשיך לזהור .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032545][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]לי[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B][U]צ'ארמיליון לא צ'ארמנדר[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר " אממ...לא מה שחשבתי עליו אבל אני מסכים ! צ'ארמיליון תעלה על שארפידו תוך כדי להביור ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'ארמיליון משתמש בלהביור ושארפידו בסילון אקווה וכך הוא לא נפגע , הם פוגעים בחומה ומנפצים אותה ! [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם רואים מאחורי החומה אך ורק את דוויבל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא זוהר בצע לבן נוצץ .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם פוגעים בו והוא עף אחורה וממשיך לזהור .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"תקוף את דויבל בסילון אקוה שהוא יפסיד ויגמר לזהור"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032499][B][SIZE=4][COLOR=red][U][SIZE=4][COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][U][B]טכנית אתה צודק לא קיבלת ...אבל קיבלת את הראלטס ועכשיו אני יודע מה תבקש ..[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה ניגש אל הילדה ושואל אותה אם זוהי כריסטינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך : " הו ! כן אני כריסטינה ! " ואז היא מסתכלת על הראלטס שלך בודקת אותה ואומרת :" וואי ! זוהי ראלטס נקבה ! מה אתה רוצה בעדה ?!? "
והיא מוציאה המון פוקימונים שלפתע נופל לה פוכדור וממנו יוצא ראלטס קטן אתה בודק את הראלטס ורואה שהוא זכר ! והיא אומרת לך " אהה..מצטערת שהראלטס המעצבן הזה נפל באמצע השיחה ..אני אדאג שהוא לא יפריע שוב ..הוא סתם אצלי בשישיה אני תופסת הרבה כדי לחפש נקבות אבל ..אתה רואה ..בכל מקרה את מי אתה רוצה ממי שהצעתי ממקודם ? אני מציעה כל אחד ממי שראית שיש לי ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]מה תעשה ? [/B][/U][/COLOR]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני רוצה את ראלטס הבן עם אבן שחר עם יש לך תמורת הראלטס בת אוקיי?"אשאל את כריסטינה
-
[QUOTE=_KoDaK_;1031827][SIZE=7][COLOR=black][B][U]ל
[SIZE=4][COLOR=sienna][B][U]עידן[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מקשיבה לך ומשתמשת בעל-חושי .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בהתחלה בליבל לא שם לב לכך בכלל ולא יודע שמתקיפים אותו עד שלפתע סמוצ'אם מפילה אותו על הקרקע בחוזקה ![/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]בליצל שם לב לזה ומתחמק מרסיס הקרח תוך כדי מתקקפה מהירה שפוגעת בסמוצ'אם .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]הוא משתמש בניצוץ והניצוץ עף לעבר סמוצ'אם , סמוצ'אם מנסה להעיף אותו ומצליחה אך לא רואה לאן ובטעות מעיפה אותו לכיוונכם .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא מתחילה לבכות כי היא כמעט פגעה בך והיא מצטערת כל כך .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]מה תעשה ?[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]אל תדאג אמרת לי..[/U][/B][/COLOR]
.[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
''סמוצ'אם אל תדאגי הכל בסדר והכי חשוב זה שאת בסדר עכשיו מהר תשתמשי ברסיס קרח ואז תעיפי אותו גבוה באוויר עם על חושי כדי שיתרסק!!!'',אומר לסמוצ'אם בחיוך ואחכה.
---------------------------------------
אופסס סורי לא ראיתי שנתת לי המשך.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032499][B]
[B][SIZE=4][COLOR=purple][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מחייך לעברך ומשתמש ברוח קרה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא מקפיא את פאווניארד שמתקשה לשרוד בקור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו מתקרב לפאווניארד ומתחיל לרוץ ולהיתקע בו בכוונה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]קובצ'ו למד קצה כפול ! [/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש בקצה כפול שלפתע פאווניארד יוצא ותופס אותו הוא משתמש עליו באגרוף צל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]מה תעשה ? [/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
קובצ'ו תשתחרר!
תלחם חזק עד שתתחרר ותקפיא אותו שוב עם רוח קרה! תהיה חכם וחזק!
-
[quote=_KoDaK_;1032545][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B][U]נל[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום אומר קרב בלעדייה רק את(כלומר דירלינג),והוא .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלינג מפחד מהקרב ומפחד להיכשל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]הכל תבדקי דרך הפוקטץ' ...[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U]לא סתם רשמתי תבדקו ..[/U][/B][/COLOR]
[/quote]
אבדוק בפוקטץ' שלי את דירלינג וארגיע אותו. "תודה על התפוחים, אייפום." אומר לו ואראה את מין הפוקימון ואת המתקפות שלו.
-
[B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו משתמש בסילון אקווה ופוגע בדוויבל קשה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ארמיליון מנסה להוסיף לנזק עד שפתאום שאקל יוצא מהאדמה ומעיף אותו אחורה לכיוון שארפידו שוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו מתעצבן ומשתמש באקדח מים + הלהביור של צ'ארמיליון וזה יוצר קרן אדירה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אך מה שעוצר את התהליך זה מתקפת הגנה של שאקל שחוסמת את הקרן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ממשיך לזהור ולפתע הוא משחרר קרן אדירה בגודלה לכיוון שארפידו וצ'ארמיליון ומעיף אותם הרחק ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוז אומרת " יופי ! השתמשת בהתמדה מצוינת ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לבסוף שארפידו משתמש במערבולת ומעיף את שניהם אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue][U]ברגע זה השגת את ההחלפה שהיית צריך לקבל על פתיחת העמוד ..[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך " סליחה ? את הראלטס אתה רוצה ? וואו פעם ראשונה שמבקשים ממני אותו ..ואין לי אבן שחר .."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם הולכים למכונת ההחלפות במרכז הפוקימונים ושם אתה שם את ראלטס הנקבה אתה אומר לה " ביי ביי ! וכריסטינה תשמרי עליה טוב ! " היא עונה " ואתה שמור על ראלטס טוב ! " ואתם שמים אותם ואתם מחליפים !
[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היא אומרת לך " יש לו גם מתקפה שווה..שווה לבדוק .."[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]לולה =[IMG]http://www.israup.net/images/b409dbdca1dc31e6de3ee3dcb00c1371.bmp[/IMG]בערך ככה ניסיתי ...[/U][/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][U]כריסטינה = [IMG]http://www.israup.net/images/ddc45da0b9fa743cf73120d40ad9281b.bmp[/IMG][/U][/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מתעודדת ומשתמשת ברסיס קרח , בילצל משתמש בניצוץ ושתי המתקפות מתנגשות .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]כתוצאה מכך בליצל מוקפא וסמוצ'אם משותקת .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת בעל - חושי מעיפה אותו למעלה אך לפני שמורידה היא משותקת ומפילה אותו למטה בלי כוונה .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid][U]עמרי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]קובצ'ו מנסה להשתחרר אך לשוא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]פאווניארד מתקרב עם האגרוף ולפתע קובצ'ו מנסה להיות כפי שאמרת חכם וזריז וחושב על אסטרטגיה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]הוא משתמש באבקת שלג על עצמו וברוח קרה על האגרוף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]כשפאווניארד פוגע בו זה רק קצת מכאיב לו מהנדרש מכיוון שהיה מצופה בשלג רך ונעים וחוץ מזה שכף ידו הייתה פחות כואבת בגלל הקרח .. אך תזכור ששילוב זה יוצר אגרוף קרח ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]הוא משתמש שוב ברוח קרה ומעלף את פאווניארד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U]נל[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]דירלינג נרגע מעט אך עדיין מפוחד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את בודקת את דירלינג בפוקטאץ' ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]הפוקטץ' אומר " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][U]שם : דירלינג[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][U]סוג : עשב \ נורמל [/U][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]מין : נקבה[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]מתקפות : בלימה,הסוואה(CamouFlage),מכת-חול(Sand-Attack)[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]תיאור : דירלניג הפוקימון העונתי - לדירלינג יש חושים מפותחים , כאשר הוא חש בסכנה הוא מסתתר בעשב בגבוה . הריצה שלו מהירה ועם הזמן משתפרת .כל עונה שעוברת גם צורתו ומצבעיו מתחלפים . "[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=darkslateblue][B][/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו משתמש בסילון אקווה ופוגע בדוויבל קשה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ארמיליון מנסה להוסיף לנזק עד שפתאום שאקל יוצא מהאדמה ומעיף אותו אחורה לכיוון שארפידו שוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שארפידו מתעצבן ומשתמש באקדח מים + הלהביור של צ'ארמיליון וזה יוצר קרן אדירה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אך מה שעוצר את התהליך זה מתקפת הגנה של שאקל שחוסמת את הקרן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דוויבל ממשיך לזהור ולפתע הוא משחרר קרן אדירה בגודלה לכיוון שארפידו וצ'ארמיליון ומעיף אותם הרחק ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]רוז אומרת " יופי ! השתמשת בהתמדה מצוינת ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לבסוף שארפידו משתמש במערבולת ומעיף את שניהם אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]מה תעשה ?[/U][/COLOR][/B]
[[/QUOTE]
אני אומר לשארפידו"אתה מסוגל להביס את שניהם.תקוף את שאקל בסילון אקוה ואת דויבל במערבולת"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1032709][B][SIZE=4][COLOR=red][U]
[COLOR=sienna][B]סמוצ'אם מתעודדת ומשתמשת ברסיס קרח , בילצל משתמש בניצוץ ושתי המתקפות מתנגשות .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]כתוצאה מכך בליצל מוקפא וסמוצ'אם משותקת .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]היא משתמשת בעל - חושי מעיפה אותו למעלה אך לפני שמורידה היא משותקת ומפילה אותו למטה בלי כוונה .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][/COLOR][/B][/QUOTE]
''לא נורא סמוצ'אם ואל תילחצי שאת משותקת,את עושה עבודה מצויינת חזרי!!'',
אומר לסמוצ'ם ואחזיר אותה לפוקדור שלה,
''צא דרומקה!!'' אצעק ואזרוק את הפוקדור של דרומקה באוויר ולאחר שהוא ייצא אמשיך לדבר,
''דרומקה מהר ננצל את זה שהוא קפוא!!,תשתמש בגלגול על בליצל!!!'',
אחכה לפקודתו של דרומקה עם פוקדור מוכן לזריקה על בליצל.