-
[quote=Kogarasumaru;1039535][B]ניב~[/B]
"אם תבוא איתי, אני אכיר לך את כל המקומות החשובים בעיר, וחלקם נמצאים גם בשאר מסעך! אז מה אתה אומר?" הוא שואל אותך.
[/quote]
"אםםם..." אחשוב קצת ואז אומר "אוקיי אבוא איתך!"
לאחר כמה פסיעות אתחיל קצת לחשוד אחזיר את אלאקיד, ואילו את גרולייט השאיר לצידי ליתר בטחון...
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039535][b]נ
[b]עומר~[/b]
ניינטיילס משתמשת במשיכה שמושכת לעבר האש את כל הבידרילים והם סופגים פגיעות מקיר האש אך ממשיכים להתקדם אל ניינטיילס, והיא שולחת להביור חזק שפוגעת ישירות בכולם והם נופלים מעולפים על הקרקע. אתה רואה שהזוהר הצליח לחמוק מהמשיכה והוא נותר לבדו. בינתיים, קיר האש נכבה לבד.[/QUOTE]
"קידמה נייניטלס זה רק הוא עשיו!" אומר בהתלהבות "הישתמשי ביום שמש ואז להביור!" אקרא בביטחון
-
[B]עומר~[/B]
ניינטיילס משתמשת ביום שמשי שמסנוור את בידריל ומתחיל להיות חם מאוד, ואז ניינטיילס שולחת להביור חזק מאוד שפוגע ישירות בבידריל המעולף והוא נופל על הקרקע, מעולף.
[B]ניב~[/B]
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים עם האיש הזקן, כשגרואולייט נשאר לצידך ואלקיד מוחזר לפוכדור שלו. הוא לוקח אותך לסיבוב בעיר ומסביר לך על מרכז הפוקימונים שיצאתם ממנו, על חנות הפוקימונים ומה אפשר לעשות שם, ועל עוד מקומות בעיר. לבסוף אתם חוזרים למרכז הפוקימונים.
[B]ליאור~[/B]
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים והולך לעבר המכון. כעבור כמה דקות אתה מגיע אליו.
אתה נכנס פנימה ואתה רואה שיש שם רק מעלית בקצה החדר. אתה נכנס לתוכה והיא מתחילה לעלות לבד למעלה, ואחרי חצי דקה נעצרת. הדלת נפתחת ואתה מבחין בזירה ענקית על גג המכון. מולך עומד מאמן המכון פלקנר "אני הוא פלקנר, ואתה באת לאתגר אותי, נכון?" הוא שואל אותך ואתה משיב בהתלהבות בכן. שניכם תופסים את מקומתכם בזירה "קרב המכון בין מנהיג המכון פלקנר לליאור מהעיר ניו בארק יתחיל עכשיו. כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים כאשר למנהיג המכון אסור להחליף" אומר השופט "אני אתחיל עם הוט-הוט! צא!" הוא קורא ומוציא החוצה הוט-הוט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/163.png[/IMG].
[B]תומר[/B]~
קירליה מהנהן ואתם משתגרים אל הקומה האחרונה. אתם מופיעים בה בפתח הקומה. אתם רואים שזאת קומה גדולה מאוד. בקצה החדר אתה מבחין במאמן שיושב באמצע מדיטציה "אני יודע לשם מה באת" הוא אומר בקול שקט שמקפיץ אותך.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039755][B]תומר[/B]~
קירליה מהנהן ואתם משתגרים אל הקומה האחרונה. אתם מופיעים בה בפתח הקומה. אתם רואים שזאת קומה גדולה מאוד. בקצה החדר אתה מבחין במאמן שיושב באמצע מדיטציה "אני יודע לשם מה באת" הוא אומר בקול שקט שמקפיץ אותך.[/QUOTE]
"באתי לדעת איפה סקיטי שלי אדוני"אומר לאיש ואז אוסיף בכעס:"איפה סקיטי שלי?!"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039755][B]
[B]ליאור~[/B]
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים והולך לעבר המכון. כעבור כמה דקות אתה מגיע אליו.
אתה נכנס פנימה ואתה רואה שיש שם רק מעלית בקצה החדר. אתה נכנס לתוכה והיא מתחילה לעלות לבד למעלה, ואחרי חצי דקה נעצרת. הדלת נפתחת ואתה מבחין בזירה ענקית על גג המכון. מולך עומד מאמן המכון פלקנר "אני הוא פלקנר, ואתה באת לאתגר אותי, נכון?" הוא שואל אותך ואתה משיב בהתלהבות בכן. שניכם תופסים את מקומתכם בזירה "קרב המכון בין מנהיג המכון פלקנר לליאור מהעיר ניו בארק יתחיל עכשיו. כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים כאשר למנהיג המכון אסור להחליף" אומר השופט "אני אתחיל עם הוט-הוט! צא!" הוא קורא ומוציא החוצה הוט-הוט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/163.png[/IMG].
[/QUOTE]
אני זורק את הפוכדור של שינקס החוצה ומוציא אותו מחוץ לפוכדור שלו ואומר לו"שינקס זה קרב המכון הראשון שלך אז תן את כול כולך ותביס את הוט הוט הזה.אוקי תשתמש בניצוץ ואז בדחיפה על הוט הוט"
-
[b]ליאור~[/b]
אתה מוציא החוצה את שינקס והשופט מורה לכם להתחיל בקרב. שינקס יוצא בריצה ושולח ניצוץ אל עבר הוט-הוט "התחמק!" קורא פלקנר והוט-הוט מתחמק מההתקפה "דחיפה!" קורא פלקנר ושני הפוקימונים משתמשים בדחיפה, פוגעים אחד בשני ונהדפים לאחור "עבור לניקור!" אומר פלקנר.
[b]תומר~[/b]
"רק את זה יודע הפוקימון שלי" אומר לך המאמן. לאחר כמה שניות הוא נעמד על רגליו "וכעת, הגיע הזמן לקרב בינו לבינך" אומר המאמן ונוקש באצבעותיו. כעבור כמה שניות אתה מבחין בצד שהולך ומופיע בחדר, ואז אתה מבחין בסאבאליי שמגיח לו. לפתע אתה שומע יללה מאחוריך, אתה מסתובב ורואה שם את סקיטי, מחייכת. היא עוברת אותך בריצה ונעמדת מול סאבאליי "הנה הסקיטי שלך, יהיה פה קרב מעניין" הוא אומר לך "סאבאליי, ליקוק!" מכריז המאמן, וסאבאליי מוציא לשון החוצה ושולח אותה לעבר סקיטי אך סקיטי מתחמקת במהירות יחסית.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039768][b]ליאור~[/b]
אתה מוציא החוצה את שינקס והשופט מורה לכם להתחיל בקרב. שינקס יוצא בריצה ושולח ניצוץ אל עבר הוט-הוט "התחמק!" קורא פלקנר והוט-הוט מתחמק מההתקפה "דחיפה!" קורא פלקנר ושני הפוקימונים משתמשים בדחיפה, פוגעים אחד בשני ונהדפים לאחור "עבור לניקור!" אומר פלקנר.
[/QUOTE]
אני אומר לשינקס"תתחמק במהירות מן הניקור של הוט הוט לאחר שתתחמק רוץ במהירות לעברו ותץשתמש עליו בנשיכה הכי חזקה שלך.לאחר מכן דחוף אותו בכול כוחיתך"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039768][b]תומר~[/b]
"רק את זה יודע הפוקימון שלי" אומר לך המאמן. לאחר כמה שניות הוא נעמד על רגליו "וכעת, הגיע הזמן לקרב בינו לבינך" אומר המאמן ונוקש באצבעותיו. כעבור כמה שניות אתה מבחין בצד שהולך ומופיע בחדר, ואז אתה מבחין בסאבאליי שמגיח לו. לפתע אתה שומע יללה מאחוריך, אתה מסתובב ורואה שם את סקיטי, מחייכת. היא עוברת אותך בריצה ונעמדת מול סאבאליי "הנה הסקיטי שלך, יהיה פה קרב מעניין" הוא אומר לך "סאבאליי, ליקוק!" מכריז המאמן, וסאבאליי מוציא לשון החוצה ושולח אותה לעבר סקיטי אך סקיטי מתחמקת במהירות יחסית.[/QUOTE]
"סקיטי בשביל לנצח את חייבת להתפתח!"אצעק לעבר סקיטי ואז אזרוק לעברה את האבן ירח כדי שהיא תתפתח.
-
[quote=Kogarasumaru;1039755]
[B]ניב~[/B]
אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים עם האיש הזקן, כשגרואולייט נשאר לצידך ואלקיד מוחזר לפוכדור שלו. הוא לוקח אותך לסיבוב בעיר ומסביר לך על מרכז הפוקימונים שיצאתם ממנו, על חנות הפוקימונים ומה אפשר לעשות שם, ועל עוד מקומות בעיר. לבסוף אתם חוזרים למרכז הפוקימונים.
[/quote]
מוזר.. עם ההיתי יודע שזה ככה, לא ההיתי מסכים XDD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל על איש ואומר "תודה רבה לך!" ואקוד קידה קלה לאות כבוד.
לאחר מכן אלך לי לדרכי, אצא החוצה ואסתכל מעט סביב, אהרהר לעצמי "מעניין מה יש בחנות שעברנו לידה קודם.. נלך לברר!"
ואתחיל לצעוד על החנות בצעדים מהירים...
-
[B]ניב~[/B]
אתה עוזב את מרכז הפוקימונים ומודה לאיש, וצועד אל עבר החנות. כעבור כמה דקות אתה מגיע אליה.
אתה ניגש אל החנות ונכנס פנימה. המוכר שמאחורי הדלפק מקבל את פניך "שלום רב! באת לקנות דברים?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בראשך "בוא תראה מה יש לי" הוא אומר לך, ומושיט לפניך את מחירון החנות:
[I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG] פוכדור - 250$[/I]
[I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem013.png[/IMG]שקוי - 150$[/I]
[I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem014.png[/IMG]נוגדן הרעלה- 150$[/I]
[I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem017.png[/IMG]נוגדן שינה - 150$[/I]
"ועכשיו במבצע, אם אתה קונה 3 שיקויים אתה מקבל נוגדן שתבחר בחצי המחיר!" אומר לך המוכר.
[B]ליאור~[/B]
שינקס מתחמק מהניקור ומשתמש בנשיכה שפוגעת בהוט-הוט ומיד הוא עובר לדחיפה ודוחף אותו. הוט-הוט נפצע קשה "קדימה הוט-הוט אל תוותר! השתמש בהיפנוזה!" קורא פלקנר. עיניו של הוט-הוט מתחילים לזהור באור אדום, ושינקס נהיה מהופנט מההתקפה, ולאט לאט אתה רואה שהוא מתחיל להירדם.
[B]תומר~[/B]
אתה שולף את אבן הירח מכיסף וזורק אותה לעבר סקיטי. היא מניפה את זנבה ואז תופסת את האבן באלגניטיות. האבן מתחילה לזהור וכעבור כמה שניות גם היא. גופה מתחיל לגדול ולהשתנות וכעבור כמה שניות עומדת דלקטי במקום סקיטי, והיא מוכנה לקרב חזקה מתמיד.
~~~~~~~~~~~~~~
דלקטי למדה סיוע וכדור צל.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039789][B]תומר~[/B]
אתה שולף את אבן הירח מכיסף וזורק אותה לעבר סקיטי. היא מניפה את זנבה ואז תופסת את האבן באלגניטיות. האבן מתחילה לזהור וכעבור כמה שניות גם היא. גופה מתחיל לגדול ולהשתנות וכעבור כמה שניות עומדת דלקטי במקום סקיטי, והיא מוכנה לקרב חזקה מתמיד.
~~~~~~~~~~~~~~
דלקטי למדה סיוע וכדור צל.[/QUOTE]
"יפה מאוד דלקטי אז עכשיו תשתמשי בכדור צל על סאבאליי במהירות ואז תשתמשי בסיוע ואני מקווה שיצא מהמתקפה משהו טוב!"אומר לדלקטי בעידוד ובתקווה שיצא לה מתקפה טוב מהמתקפה סיוע.
-
[b]תומר~[/b]
דלקטי משתמשת בכדור צל שעף במהירות לעבר סאבאליי אבל הוא מתחמק. דלקטי קופצת במהירות קדימה, משתמשת בסיוע ומתוך הסיוע מגיחים עלים קסומים של קירליה שפוגעים ישירות בסאבאליי "חתך לילה!" קורא המאמן, וסאבאליי משתמש בחתך לילי שפוגע ישירות בדלקטי אך היא לא נשרטה אפילו!
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039806][b]תומר~[/b]
דלקטי משתמשת בכדור צל שעף במהירות לעבר סאבאליי אבל הוא מתחמק. דלקטי קופצת במהירות קדימה, משתמשת בסיוע ומתוך הסיוע מגיחים עלים קסומים של קירליה שפוגעים ישירות בסאבאליי "חתך לילה!" קורא המאמן, וסאבאליי משתמש בחתך לילי שפוגע ישירות בדלקטי אך היא לא נשרטה אפילו![/QUOTE]
"מצוין סלקטי אבל את יכולה ליותר!תשתמשי עכשיו במלא כדורי צל על סאבאליי ואז בסיוע כדי שהוא יפגע קשות ואפילו שזה יגיע להתעלפות!את מסוגלת דלקטי!"אצעק בעידוד לעבר דלקטי וקצת בכעס בגלל הבנאדם שנלחם נגדי.
-
[b]תומר~[/b]
דלקטי משתמשת בכדורי צל ומעיפה אותם לעבר סאבאליי שמתחמק מכמה אבל אז נפגע מהשאר הנותרים ונהדף לאחור "קדימה השתמש בציפורן אופל!" קורא המאמן, וסאבאליי יוצא עם ציפורן אפל לעבר דלקטי. דלקטי משתמשת בסיוע ומתוכם יוצא מתקפת התגנבות של גלמיאו. שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים נהדפים לאחור.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1039815][b]תומר~[/b]
דלקטי משתמשת בכדורי צל ומעיפה אותם לעבר סאבאליי שמתחמק מכמה אבל אז נפגע מהשאר הנותרים ונהדף לאחור "קדימה השתמש בציפורן אופל!" קורא המאמן, וסאבאליי יוצא עם ציפורן אפל לעבר דלקטי. דלקטי משתמשת בסיוע ומתוכם יוצא מתקפת התגנבות של גלמיאו. שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים נהדפים לאחור.[/QUOTE]
'בנתים דלקטי מובילה וזה טוב...חייבים להשאיר את זה כך...'אחשוב לעצמי בשמחה ואז אגיד בעידוד לעבר דלקטי:"דלקטי תסיים את הקרב סיוע ואז תפתיע את סאבאליי בכמות ענקית של כדורי צל בגדלים ענקיים!"