-
[QUOTE=טום רידל;1039317][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FON
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמהמים הטהורים יוצא עוד פוקימון,אתה רואה שזה לוגיה האמיתי,אתה רואה את שניהם משתמשים במתקפות הכי חזקות שהם יכולים להשתמש בהם,אתה רואה שמהקרן השחורה של שאדו-לוגיה יורדות טיפות של חומר שאדו שהופך את המים לשאדו-מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"המים!,עכשוי כל פוקימון שיגע בהם יהפוך לפוקימון שאדו!" "אני חייב לעצור את זה!"
-
[quote=טום רידל;1040082]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות מחייכת אליך ואומרת לך:"הנה" אתה רואה שחור אדיר נפער בלובן הענק,אתה וסניבי נופלים ואתה מוצא את עצמך מתעורר בעיירה סנדג'ם,אחריי רעידת האדמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'מוזר...' אחשוב לעצמי ואלך אל מרכז הפוקימונים לרפות את סניבי .
לאחר מכן אני אלך לכיוון העיר ג'ויבלייף תוך כדי שאני מסתכל על הפוקימונים הנמצאים בדרך .
-
[QUOTE=טום רידל;1040082][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל שפוגע בידו של קרוגאנק,אך אתה רואה שקרוגאנק משתמש בזרוע מחץ שפוגע באיווי ופוגע בו בחוזקה רבה,אתה רואה שאיווי מנסה להתרומם אבל בקושי".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"גררררר..."אגיד במילמול ואז אגיד לאיווי:"איווי את מאמין בך תשתמש בכדור צל על האדמה כדי שיווצר חור ואז תיכנס אליו ואז תעיף את הזירה בעזרת על-חושי!אני מאמין!
-
[QUOTE=טום רידל;1040082][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור ברי אומר לך:"כן אני צריך דם של בן אדם בשביל ליצור זן חדש של פוקימונים,פוקימוני אדם,ראיתי את לטיאוס הופך לאדם ובחזרה וחשבתי למה זה לא יכול לקרות לשאר,כמובן אני קודם מנסה את זה בהדמיה,דם של בן אדם יש לי כבר מלא,הכוונה בתוך הגוף שלי,אני לא אפגע לא בפוקימון אמיתי ולא בבן אדם אחר עד שאני אדע שזה באמת עובד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור ברי"רעיון מגניב ליצור פוקימון אדם.גם אני ראיתי את לטיאוס הופך לאדם ובחזרה וגם את לטינאוס הופכת לאדם ובחזרה.טוב אם אפשר אני יכול לראות את הדמיה שהכנת אני רוצה לראות פוקימון דמוי אדם הדמיה אם זה מוכן"
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה רואה שאתה חזרת לצורת האדם שלך אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר:"סיימת את המשימה שלך,המשימה היית לעצור את ריק מלשחרר את הכוחות האפלים שלו,אתה מבין אם הוא ייקח את האבן וישים אותה במקדש הזמן הוא ישמיד את העולם,אבל אם אתה תעשה את זה" והוא לא משלים את המשפט.
[/QUOTE]
"אני מבין שאני אשחרר כוחות טובים, אבל איפה המקדש הזה?" אומר לריקואזה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי אינו מסוגל לזה יותר ומתמוטט על הזירה מובס,אתה רואה את טוד מחייך ואומר:"ניצחתי את איווי שלך,זה אחד אפס לטובתי,מהו הפוקימון הבא שלך,זכור אבן חשמל לא תקבל,אבל אולי תג תקבל".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]איווי הפסיד לקרוגאנק,1-0 לטוד,מנהיג מכון אטרנה.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה הולוגרמה של טיפת דם,נכנסת לתוך מערכת של הפוקימון פיקאצ'ו,אתה רואה כמו בהתפתחות רק שאחריה,פיקאצ'ו נראה יותר כמו בן אדם מאשר פוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלוגיה משתמש בקרן אור מוזרה שפוגעת במים והופכים אותם לטהורים,אך ברגע ששאדו-לוגיה נוגע בהם המים שוב הופכים לאפלים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"ראיתי שראית את הדארקאי המסוכן של המחוז" היא לוקחת לך את הפוכדור של סניבי וכעבור שניות היא חוזרת ואומרת לך:"זהו סניבי שלך מוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה מחייך ואומר לך:"אתה דורך אליו" אתה רואה שאתה עומד על רצפה,מלאה סימנים כמו באבן,בשלב מסוים אתה רואה חור באדמה,החור נראה כמתאים לאבן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1040286][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי אינו מסוגל לזה יותר ומתמוטט על הזירה מובס,אתה רואה את טוד מחייך ואומר:"ניצחתי את איווי שלך,זה אחד אפס לטובתי,מהו הפוקימון הבא שלך,זכור אבן חשמל לא תקבל,אבל אולי תג תקבל".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]איווי הפסיד לקרוגאנק,1-0 לטוד,מנהיג מכון אטרנה.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תחזור איווי תצא מדקיפ ותשתמש בצעקה על קרוגאנק ואז באקדח מים!"אומר תוך כדי שאני מחזיר את איווי לפוקדור שלו ומוציא את מדקיפ החוצה.
-
[quote=טום רידל;1040286]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"ראיתי שראית את הדארקאי המסוכן של המחוז" היא לוקחת לך את הפוכדור של סניבי וכעבור שניות היא חוזרת ואומרת לך:"זהו סניבי שלך מוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן.." אומר ואקח את סניבי .
לאחר מכן אלך לכיוון העיר ג'ובילייף בלי עצירות !
-
[QUOTE=טום רידל;1040286][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה הולוגרמה של טיפת דם,נכנסת לתוך מערכת של הפוקימון פיקאצ'ו,אתה רואה כמו בהתפתחות רק שאחריה,פיקאצ'ו נראה יותר כמו בן אדם מאשר פוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור ברי"מגניב הפכת את פיקאצ'ו לצורת אדם.טוב אין לי מה לראות פה יותר.אני הולך מפה אז ביי פרופסור ברי".אני יוצא מהמעבדה והולך למרכז חלפוקימונים של העיר
-
[QUOTE=טום רידל;1040286][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי אינו מסוגל לזה יותר ומתמוטט על הזירה מ
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלוגיה משתמש בקרן אור מוזרה שפוגעת במים והופכים אותם לטהורים,אך ברגע ששאדו-לוגיה נוגע בהם המים שוב הופכים לאפלים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז ככה זה הולך" "מה שצריך זה להרחיק את שאדו לוגיה מהמים ואז לתת ללוגיה להנחזיר אותם לטהורים!"
-
[QUOTE=טום רידל;1039638][B][U][SIZE=2][COLOR=black]שלמח''הם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]האח עדיין נראה שלא מאמין לך,אך האחות נראית יותר חברותית היא אומרת לך:"נעים מאוד,שמי לטי,וזה אחי לאוס,ברוך הבא לאי שלנו" אתה רואה שהאח מלמל:"אני לא בוטח בילד הזה לטי".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]The Saw[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*אין זכר לראלטס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה סילון כחול פוגע במדקיפ,אתה מבין שזהו גל הלם עוצמתי מאוד,אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור,אתה שומע קול בראש שלך:"ניפגש באטרנה,ידידי,אם תזכה בתג,תקבל אותי".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]YumiYugi[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]יגאל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה רואה שהדמות שיוצאת המים היא בעצם סוג של בן אדם רק שהוא נראה כמו שלד,הדמות המסתורית מתקרבת אליך ואומרת לך:"פרופסור רואן,איפה פרופסור רואן,הוא בסכנת חיים,הוא וכול תושבי סינו!".[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לדמות ''אני לא יודע אולי הוא במעבדה שלו''
ואני הולך משם
-
[QUOTE]YamiYugi
ריקואזה מחייך ואומר לך:"אתה דורך אליו" אתה רואה שאתה עומד על רצפה,מלאה סימנים כמו באבן,בשלב מסוים אתה רואה חור באדמה,החור נראה כמתאים לאבן.[/QUOTE]
"נראה לי שאני יודע מה לעשות ואני יודע שאני אתחרט על זה.." אומר לעצמי ואניח את האבן בחשש בתוך החור.
-
[QUOTE=טום רידל;1036290][B][U][COLOR=[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רלס עונה לך בחיוך די מהוסס:"כן,כן אני אסיע אותך לשם,אך ברצוני להזהיר אותך,לטיאס ולטיאוס מאוד מסוכנים,אם תתקע באי יכול להיות שלא תחזור לסינו בחיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מצטער אתה יודע הייתי בבאן שבוע כמה טוב לחזור (מקווה שלא התעצבנת יותר מדי)
-----------------------------
''אההה,קטן עליי אני לא מפחד חוץ מזה אני אוהב את לטיאוס ולטיאס אני בטוח שלא יקרה לי כלום,
אז מה את אומרת צ'ארמנדר שנלך???'',
אומר ואכנס עם צ'ארמנדר לסירה מחכה לצ'ארלס.
-
[quote=טום רידל;1037682]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את שומעת קול מסתורי שלוחש:"סכנות אורבות למאמנים מתחילים במנהרות עתיקות כמו אורבורג,כול עוד לא צריך להיכנס דרך הכניסה של ג'ובילייף,יותר טוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[I]מצטערת שלא הגבתי לאחרונה, אני בתקופה ממש עמוסה עכשיו.[/I]
~~
"מה זה היה הקול הזה?" אני ממלמלת מעט בלחש ומסתכלת סביב. 'כדאי שאקשיב לקול ואלך מסביב לג'ובילייף?' אני שואלת בליבי, מהרהרת. אני מתקדמת אל ההר קורונט כדי לעקוף את ג'ובילייף ולהמשיך אל אורבורג.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שטוד מחזיר את קרוגאנק שלו ואומר לו:"עשית עבודה נפלאה עם האיווי של היריב,כול הכבוד מגיעה לך מנוחה טובה,צא איווזור אני בוחר בך!" אתה רואה אותו,את ההתפתחות הראשונה של באלבזור,פוקימון מסוג עשב-רעל,אתה מבין שכדי לך ומהר להחליף את מדקיפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טוד הוציא את הפוקימון השלישי שלו-איווזור!
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הפרופסור מלמל:"זו רק הדמיה,זה יהיה נס אם זה באמת יפעל,להתראות נערי הטוב" אתה ממשיך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה שכתוב "סגור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]*אם הייתי כועס לא היית מגיב עכשיו [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לאי,אחריי שצ'רלס הסיע אותך,אתה רואה שתי דמויות מרחפות באוויר,אתה מבין שאלה לטיאס ולטיאוס,אתה רואה שהאי לאט-לאט נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני הפוקימונים האגדיים יוצרים מגע,אתה רואה שהכנף של שאדו-לוגיה הופכת להיות לבנה כשלג ואילו הכנף של לוגיה הופכת להיות שחורה כלילה,אתה רואה מחזה מוזר,הכנף הלבנה מתחילה להפוך את כול שאדו לוגיה ללוגיה וזה קורא גם ללוגיה הטהור![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרך לכיוון העיר ג'ובילייף,בריצה אתה רואה שתוך שלוש דקות אתה מגיע לעיר הזאת,אתה רואה שזו עיר מדהימה ממש,אתה רואה גם שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,כול אחד משתמש בפוקימון אחר,אחד משתמש בצ'רמנדר אחד בבאלבזור והאחרון משתמש בסקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]*אם הייתי כועס לא היית מגיבה עכשיו [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]XD[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שאין דרך לעבור את ג'ובילייף דרך הר קורונט,את רואה שמאחוריי הר קטן יחסית יש הר הרבה יותר גדול,את מבינה שאלו הר קורונט והר אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאבן נלכדת בתוך המקדש ואתה רואה משפט שכתוב על האבן המשפט הוא:"הזמן מרפא הכול" ואז המשפט נעלם,אתה רואה שהאי איירון מתרומם מתוך הים,אתה רואה את הפסלים העתיקים נעלמים כאילו לא היו,אתה רואה את ריקואזה מחייך ואומר לך:"כול הכבוד,סיימת את המשימה שלך,החזרת את האי איירון לאוויר,המלחמה הנוראית לא קרתה ופריימר דיאגלה לא חזר,ברכותיי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה עוד דמות מוזרה שאומרת לראשונה:"או אחי הטוב,פרופסור רואן מת מזה כבר שנה או יותר,אין זה באפשרותך לדבר איתו" הדמות הראשונה אומרת בזעם:"אחותי הטובה,דבריי שטות את מדברת,פרופסור רואן אינו מת!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]