-
[QUOTE=Combusken;1106544][[B][COLOR=darkred]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=#8b0000]פידג'י מתרומם גבוה באוויר ושולח מתקפת סופה בעוד אייפום משיב עם הבזק. הסופה מצליחה לעצור את רוב הכוכבים אך פידג'י נפגע מהם, הוא ממשיך עם המתקפה ואז צולל במהירות לעבר אייפום שמנסה לתקוף את הבזק נוסף, פידג'י מתחמק ופוגע ישירות באייפום, הודף אותו ישירות אל גזע עץ סמוך. אייפום סופג פגיעה ישירה, ונוחת על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
][/QUOTE]
"כל הכבוד פידג'י!" אני צועק ומעודד אותו. אני ניגש אליו ומלטף את ראשו הקטן.
לאחר מכן, אני מחזיר אותו לפוקדור, "עשית עבודה מצויינת." אני מוסיף בעודי מחזיר אותו. כעת, אני קם חזרה וממשיך בדרכי אל ויולט.
-
[QUOTE=Combusken;1106432]
[B][COLOR=darkorange]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00]רק טריקו התפתח, ארון לא. אבל הוספתי להם מתקפות :P[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אם זהו רצונך" הוא אומר, ומביא את הפוכדורים של ארון וגרובייל ומוסר לך את הפוכדורים שלהם. אתה מרים אותם ומשיב את גרובייל וארון לפוכדורים שלהם. אתה מוציא החוצה את ביוטיפליי ומסקריין ומספר להם שאתה רוצה שהם יתאמנו כאן במעון ויתחזקו ושתבוא לקחת אותם, והם נפרדים ממך בדמעות.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"כל הדבר הזה עלה לך 1500$" אומר לך הגבר ואתה משלם, נפרד מהם ויוצא החוצה מהמעון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה חוזר לעיר גולדנרוד וניגש לקניון, בדיוק שהשמש מתחילה לשקוע. אתה נכנס פנימה וצועד בפנים, מחפש אחר חנות המתקפות. לבסוף אתה מוצא אותה. אתה מתחיל לחפש אחר מתקפות מעניינות, ולבסוף, אתה מבחין במתקפות הבאות:[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]- TM 28 - חפירה (DIG) ~ 1000$[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]- TM17 - הגנה (PROTECT) - 1300$[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]- TM78 - בולדוזר (BULLDOZER) - 1300$[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]- TM11 - יום שמשי (SUNNY DAY) - 1500$[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]- TM53 - כדור אנרגיה (ENERGY BALL) - 2000$[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]- TM31 - שבירת לבנים (BREAK BREKE) - 2000$.[/COLOR]
![/COLOR][/QUOTE]
'אוף אין פה משהו שאני צריך' אומר בביאוס ואחפש עוד מתקפות טובות.
-
[CENTER][B][COLOR=indigo]
[B][COLOR=darkgreen]סם~[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]אתה חוזר עם ציקוריטה למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות גו'י לרפא לך אותה ואת צינצ'ו. בזמן שהיא מרפא אתה רואה שהשעה עכשיו 18:45. כאשר היא מסיימת אתה שואל אותה אם היא יכולה להשכיר לך חדר ואתה מקבל ממנה מפתח לחדר. אתה נפרד ממנה ועוהל לחדר. אתה מרגיש שאתה עדיין לא עייף במיוחד.[/COLOR]
[COLOR="Black"]לא להגיב עד יום שלישי[/COLOR]
-
[quote]סם~
אתה חוזר עם ציקוריטה למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות גו'י לרפא לך אותה ואת צינצ'ו. בזמן שהיא מרפא אתה רואה שהשעה עכשיו 18:45. כאשר היא מסיימת אתה שואל אותה אם היא יכולה להשכיר לך חדר ואתה מקבל ממנה מפתח לחדר. אתה נפרד ממנה ועוהל לחדר. אתה מרגיש שאתה עדיין לא עייף במיוחד.[/quote]
"מה אפשר לעשות?" אמלמל לעצמי ואוציא מהתיק שלי את המפה,אעיין בה ואקרא על מקומות שונים במחוז ג'וטו כדי להעביר את הזמן
-
המשחק אומץ על ידי Sin Cara, אי לכך המשחק ינעל.