-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה קורא לצ'ארמנדאר לסיים את הקרב הזה כבר.צ'ארמנדאר רץ לעבר ג'יראצ'י ואז נושך אותו בחוזקה.ג'יראצ'י נפגע קצת.צ'ארמנדאר שולח גחלת אדירה מטווח אפס לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ג'יראצ'י מתעלף. מס' פעמיים שימש ביכולת שלו עלה ל6. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב .זכית ב150$ דולר .אתה רשאי לבחור מתקפה שצ'ארמנדאר ילמד אותה וזכית בסמל הקרב.". [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] סמל הקרב מופיע בידיך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פירו תוקף בכנף ברזל את 2הקדברה הקפואים. כנף הברזל פוגע בהם קשה.ורטלז תוקף באקדח מים שפוגע בשניהם.לאחר זאת פרולסאס מייצרת 20 כדורי צל בבת אחת ואז מעיפה את כולם לעבר קדברה.כדורי הצל פוגעים בשני הקדברה חזק.שני הקדברה מתעלפים.גנבי השאול מחזירים את קדברה לקלפי התפיסה ואומרים לכם " אנחנו עוד נשוב ". הם בורחים מהמקום.בינתים השמש עולה והבוקר הגיע.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1091965][B][COLOR="Red"]ג'ון
פירו תוקף בכנף ברזל את 2הקדברה הקפואים. כנף הברזל פוגע בהם קשה.ורטלז תוקף באקדח מים שפוגע בשניהם.לאחר זאת פרולסאס מייצרת 20 כדורי צל בבת אחת ואז מעיפה את כולם לעבר קדברה.כדורי הצל פוגעים בשני הקדברה חזק.שני הקדברה מתעלפים.גנבי השאול מחזירים את קדברה לקלפי התפיסה ואומרים לכם " אנחנו עוד נשוב ". הם בורחים מהמקום.בינתים השמש עולה והבוקר הגיע.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את פירו לקלף, ואסמן תוך כדי הליכה עם פרוסלאס לקרל שממשיכים וגם שהוא צריך להביא לי זוראה.
-
[quote]סטיב
אתה מודה לאיש על מה שקיבלת ואתה לקח את הפרסים ושם אותם בכיס שלך. האיש ברמקול אומר לך " אוקי לפקיס למדה להביור ". לפצע ולפקיס שולחת כמות גדולה של אש בבת אחת.אתה מבין שאכן ולפקיס למדה להביור כפי שהאיש אמר. האיש אומר לך ברמקול " טוב להתראות לך בהצלחה בשאר קרבות האגדיים ". אתה מחזיר את ולפקיס לקלף ואתה אקסיו יוצאים מן המבנה.כשאתם יוצאים אתם רואי שכבר חושך בעיר מתכתי .[/quote]
זה יהיה במקום קרבות מכון?
-----------------------------------
"טוב,חשוך כבר אקסיו." אומר לאקסיו "כדאי שנמצא מקום לינה ללילה, נמשיך במסענו בבוקר." ואחפש לי מקום לינה טוב קרוב.לאחר שאמצא מקום טוב, אלך לישון שם.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1091965][B][COLOR="Red"]דארן
אתה קורא לצ'ארמנדאר לסיים את הקרב הזה כבר.צ'ארמנדאר רץ לעבר ג'יראצ'י ואז נושך אותו בחוזקה.ג'יראצ'י נפגע קצת.צ'ארמנדאר שולח גחלת אדירה מטווח אפס לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ג'יראצ'י מתעלף. מס' פעמיים שימש ביכולת שלו עלה ל6. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב .זכית ב150$ דולר .אתה רשאי לבחור מתקפה שצ'ארמנדאר ילמד אותה וזכית בסמל הקרב.". [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] סמל הקרב מופיע בידיך.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'יש! ניצחתי בקרב האגדי!' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך רחב, "כל הכבוד צ'ארמנדר," אני מעודד אותו ומלטף את ראשו. לאחר מכן אני פונה לכיוון הרמקול, "אני רוצה שצ'ארמנדר ילמד מתקפת זעם דרקון Dragon Rage." אני אומר בחיוך, לוקח את התג ומכניס אותו לכיסי, ואז יוצא מהמקום.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1091909][B][COLOR="Black"]קלמן
פוינרד וג'ולטיק שמחים לשמוע שהם היו טובים מאוד בקרב נגד אנקס וקופינג.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את שניהם.ג'ולטיק עולה על ראשו של פוינרד.שלושתכם מתחילים ללכת ברחובות העיר ולחפש פוקימונים להילחם נגדם. לאחר חיפוש קל אתם מוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/280.png[/IMG] 2 רלסט מסתובבים ברחובות העיר.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'רלטס הא? כן... נראה לי שזה יעבוד" אחשוב לעצמי ומיד אפנה אל פוינרד וג'ולטיק ואומר:"זה הקרב האחרון שלנו לפני שנכנס לקרב האגדי,אז כדאי שתוציאו פה כוחות שעוד לא ראיתי כדי שאדע איך אתם! עכשיו,פוינרד תשתמש בפרצוף מפחיד! ג'ולטיק, כשהם משותקים השתמש בעוקץ רעל כמה שיותר חזק,כדי שייפגעו קשה!"
-
[quote=גאנחשנ''ד;1091909]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פליגון תוקף בזעם דרקון לכיון ליט.ליט משתמש בילבול על זעם הדרקון של פליגון.ליט שולט בזעם הדרקון של פליגון ומעיף את זעם הדרקון של פליגון לפליגון.פליגון משתמש ביכולת שלו כנפי דרקון הוא שואב את זעם הדרקון ומתחזק מאוד.אוניקס תוקף בזנב ברזל את 2הקדברות.אחד הקדברות לא מצליח להתחמק ונפגע קשה השני מתחמק.פליגון יורה קרן על הרסנית לעבר אחד הקדברה.הקדברה משתמש במסך מראה.מסך המראה לא עומד בקרן העל ונשבר.קדברה חוטף נזק מקרן העל די קשה. שני הקדברות תוקפים באוכל החלומות את אוניקס וליט.[/COLOR][/B]
[/quote]
[I]*אוכל חלומות פועל רק אם הפוקימון ישן..[/I]
"מהר! אוניקס חפירה וליט תשלח כמה כדורי צל לעבר הקדברות! אלריק תגיד לפלייגון להשתמש בקרן על! אוניקס תצא וזנב ברזל!" אומר להם.
-
[B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מסביר לפוינמרד וג'ולטיק שזה האימון האחרון שלהם לפני הקרב האגדי שהם ישתתפו בו.ג'ולטיק ופפוינרד מוכנים לעשות את כול המאמים שדרושים כדי לנצח את 2הראלסט האלו.פינרד מתחיל את הקרב בכך שהוא תוקף בפרצוף מפחיד.2 הראלסט מביטים בפרצוף המפחיד ומשותקים במקום.ג'ולטיק מנצל את זה וירה לעברם עוקץ רעל.עוקץ הרעל פוגע בהם קשה אך לא מרעיל אותם. 2 הראלסט יוצאים מהשיתוק ותוקפים בעלים קסומים את ג'ולטיק ואת פוינרד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה שמח מאוד שניצחת בקרב הזה. האיש ברמקול אומר לך " אוקי צ'ארמנדאר למד זעם דרקון. צ'ארמנדאר נושף אש כחולה מהפה שלו.אתה מבין שזה זעם הדרקון שהוא למד.צ'ארמנדאר שמח גם הוא על זה שניצח בקרב אגדי.אתה לוקח את התג ושם אותו בכיסך.אתה יוצא עם צ'ארמנדאר מבנה הזה.כשאתה יוצא אתה ואה כוכבים בשמים.אתה מבין שכבר לילה ואין לך איפה לישון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
כן
---
אתה מחליט לחפש מקום שבו תוכל לישון בו הלילה הזה.לאחר 5דקות של חיפוש אתה ואקסיו מוצאים אכסניה.אתם נכנסים אליה ומבקשים חדר ללון בו הלילה.הפקידה נותנת לכם מפתח לחדר.אתם עולים במדרגות האכסניה ונכנסים לחדר.בחדר יש מיטה מקלחת ,מיני מקרר,לויזיה.שעון מעור שמרה את השעה 10 בלילה.בנוסף יש מיטה שמתאימה בו לאקסיו.אתה נשכב על המיטה שלך והוא על שלו.לאחר 5שעות של שינה טובים אתם מתעוריים מקול פיצוץ אדיר שבא מבחוץ.אתם רואים שהשעה 1בלילה כבר.אתה שומע צעקות אדירות מבחוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מחזיר את פירו לקלף התפיסה שלך.אתה פרולסאס וקרל מתחילים ללכת לכיון היציאה מן העיר. תוך כדי הליכה קרל אומר לך " אל תדאג אתה תקבל זוראה כדי שתקבל זורואה .אנחנו נצטרך להגיע למקום כולשהוא במחוז 6.הוא לאא נמצא רחוק מהעיר הזאת.לאחר הליכה של שעה אני מאמי שנגיע ". לאחר שהוא מסיים לדבר 2 שומרים מופעים לידכם.ליד מופיע שער היציאה מן העיר.אחד השומרים אומר " אם ניצחת בקרב אגדי אז תראו לנו את הסמל שזכיתם בו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
לא ידעתי
----------------------------
אוניקס משתמש בחפירה והוא חופר בור.אוניקס מצליח להתחמק מאוככל החלומות.ליט גם הוא מצליח להתחמק מאוכל החלומות.ליט תוקף בכמה כדורי צל את 2הקדברה.2 הקדברה לא מצליחים להתחמק ונפגעים קצת מזה.אלריק אומר לך , אוקי , פליגון קרן על ". אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף את קדברה הימני בזנב ברזל.פליגון תוקף את השמאלי בקרן העל.שניהם נפגעים משני התקפות קשה מאוד.שני הקדברה משתמשים בקרן בילבול על 3הפוקימונים שלכם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1093428][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מחזיר את פירו לקלף התפיסה שלך.אתה פרולסאס וקרל מתחילים ללכת לכיון היציאה מן העיר. תוך כדי הליכה קרל אומר לך " אל תדאג אתה תקבל זוראה כדי שתקבל זורואה .אנחנו נצטרך להגיע למקום כולשהוא במחוז 6.הוא לאא נמצא רחוק מהעיר הזאת.לאחר הליכה של שעה אני מאמי שנגיע ". לאחר שהוא מסיים לדבר 2 שומרים מופעים לידכם.ליד מופיע שער היציאה מן העיר.אחד השומרים אומר " אם ניצחת בקרב אגדי אז תראו לנו את הסמל שזכיתם בו "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אוציא את התג מהכיס שלי ואראה לאחד השומרים שביקש ממנו להראות את התג של הקרב האגדי.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1093428]
[B][COLOR=green]לא ידעתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]----------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אוניקס משתמש בחפירה והוא חופר בור.אוניקס מצליח להתחמק מאוככל החלומות.ליט גם הוא מצליח להתחמק מאוכל החלומות.ליט תוקף בכמה כדורי צל את 2הקדברה.2 הקדברה לא מצליחים להתחמק ונפגעים קצת מזה.אלריק אומר לך , אוקי , פליגון קרן על ". אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף את קדברה הימני בזנב ברזל.פליגון תוקף את השמאלי בקרן העל.שניהם נפגעים משני התקפות קשה מאוד.שני הקדברה משתמשים בקרן בילבול על 3הפוקימונים שלכם.[/COLOR][/B][/quote]
[I]*חח..לא באלי לשגע אותך :sorry:,אבל רוח-רפאים טוב על על-חושי..[/I]
"ליט תשגר את קרני הבלבול בחזרה אליהם עם בלבול! אוניקס תשתמש בזנב ברזל לכל עבר עד שהם יתעלפו! ליט לבסוף תיצור הרבה כדורי צל,תחבר אותם ביחד לכדור צל גדול ואז תזרוק אותו עליהם! מכיוון שהוא יהיה ענק זה יפגע בהם 100%! או שזה יתפוצץ על הרצפה ובכל זאת יפגע בהם בגלל רסיסי הכדורים!" אומר ואחייך לעבריהם.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1093428][
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה שמח מאוד שניצחת בקרב הזה. האיש ברמקול אומר לך " אוקי צ'ארמנדאר למד זעם דרקון. צ'ארמנדאר נושף אש כחולה מהפה שלו.אתה מבין שזה זעם הדרקון שהוא למד.צ'ארמנדאר שמח גם הוא על זה שניצח בקרב אגדי.אתה לוקח את התג ושם אותו בכיסך.אתה יוצא עם צ'ארמנדאר מבנה הזה.כשאתה יוצא אתה ואה כוכבים בשמים.אתה מבין שכבר לילה ואין לך איפה לישון.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אני אתחיל ללכת ברחוב, ואפנה אל אחד האנשים שנמצאים,
"סליחה? אתה יודע איפה יש פה מלון או מקום לינה באזור?" אני שואל את האיש הזר בחיוך קטן ובנימוס.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתחיל ללכת ברחובות העיר עם צ'ארמנדאר שלך אחר חיפוש מקום שתוכל לישון בו הלילה.אתה רואה איש עם גלימה שחורה.אתה ניגש אליו ושואל איפה אפשר ללון פה הלילה.האיש אומר לך " אפשר ללון פה באכסניה של העיר.ללון לילה אחד פה עולה חינם אז לא תצטרך לשלם על החדר שתקבל.כדי להגיע אליו פשוט תפנה ימינה הפניה הבאה ואז לך ישר.שתראה שלט גדול מאור תדע שהגעת למקום הנכון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
ליט משתמש בילבול על קרני הבילבול.הבילבול של ליט חזק יותר ומחיר את 2קרני הבילבול לקדברה.2 הקדברה מתחמקים מזה בקלות.אוניקס תוקף בזנב ברזל את הקדברה הימני.קדברה הימני לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה ואז מתעלף.ליט מכין מלא כדורי צל ואז משלב אותם לכדור צל ענקי.הוא מעיף את כדור הצל נענקי לעבר קדברה.קדברה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה ומתעלף.גנבי השאול מחזירים את הקדברה לקלפי התפיסה שלהם ובורחים.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מראה את הסמל שזכית בקרב האגדי לאחד השומרים.השומר אומר לך " אוקי אתם ימכולים לצאת ,. אתה מכניס את הסמל לכיסך.2 השומרים פותחים את השער.קרל אומר לך , יאלה בוא ". אתה קרל ופרולסאס מתקדמים לעבר השער.לאחר שאתם חוצים את השער .השער נסגר.מולכם יש שלט שמפוצל ל2 כיונים.ימין ושמאל. כתוב על השלט " כפר דרייק לכיון ימין. כפר סוקרוב כיון שמאל ". קרל אומר לך , לאן תרצה ללכת ?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1093637][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מראה את הסמל שזכית בקרב האגדי לאחד השומרים.השומר אומר לך " אוקי אתם ימכולים לצאת ,. אתה מכניס את הסמל לכיסך.2 השומרים פותחים את השער.קרל אומר לך , יאלה בוא ". אתה קרל ופרולסאס מתקדמים לעבר השער.לאחר שאתם חוצים את השער .השער נסגר.מולכם יש שלט שמפוצל ל2 כיונים.ימין ושמאל. כתוב על השלט " כפר דרייק לכיון ימין. כפר סוקרוב כיון שמאל ". קרל אומר לך , לאן תרצה ללכת ?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איפה שיש זוראה כמובן" אגיד לקרל ואז אלך איתו לאן שהוא הולך בגלל שהוא הולך לתפוס לי זוראה.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1093637]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בילבול על קרני הבילבול.הבילבול של ליט חזק יותר ומחיר את 2קרני הבילבול לקדברה.2 הקדברה מתחמקים מזה בקלות.אוניקס תוקף בזנב ברזל את הקדברה הימני.קדברה הימני לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה ואז מתעלף.ליט מכין מלא כדורי צל ואז משלב אותם לכדור צל ענקי.הוא מעיף את כדור הצל נענקי לעבר קדברה.קדברה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה ומתעלף.גנבי השאול מחזירים את הקדברה לקלפי התפיסה שלהם ובורחים.[/COLOR][/B]
[/quote]
"מה נעשה עכשיו?" אשאל את אלריק.
תוך כדי שאחשוב 'אני צריך לתפוס עוד פוקימון..'
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1093637][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתחיל ללכת ברחובות העיר עם צ'ארמנדאר שלך אחר חיפוש מקום שתוכל לישון בו הלילה.אתה רואה איש עם גלימה שחורה.אתה ניגש אליו ושואל איפה אפשר ללון פה הלילה.האיש אומר לך " אפשר ללון פה באכסניה של העיר.ללון לילה אחד פה עולה חינם אז לא תצטרך לשלם על החדר שתקבל.כדי להגיע אליו פשוט תפנה ימינה הפניה הבאה ואז לך ישר.שתראה שלט גדול מאור תדע שהגעת למקום הנכון"[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי, תודה." אני אומר לאיש בנימוס, והולך לפי הוראותיו אל האכסניה שדיבר עליה.
כשאגיע, אכנס פנימה ואשאל לגבי השכרת חדר ללינה.
-
[quote]סטיב
כן
---
אתה מחליט לחפש מקום שבו תוכל לישון בו הלילה הזה.לאחר 5דקות של חיפוש אתה ואקסיו מוצאים אכסניה.אתם נכנסים אליה ומבקשים חדר ללון בו הלילה.הפקידה נותנת לכם מפתח לחדר.אתם עולים במדרגות האכסניה ונכנסים לחדר.בחדר יש מיטה מקלחת ,מיני מקרר,טלויזיה.שעון מעור שמרה את השעה 10 בלילה.בנוסף יש מיטה שמתאימה בו לאקסיו.אתה נשכב על המיטה שלך והוא על שלו.לאחר 5שעות של שינה טובים אתם מתעוריים מקול פיצוץ אדיר שבא מבחוץ.אתם רואים שהשעה 1בלילה כבר.אתה שומע צעקות אדירות מבחוץ.[/quote]
חזרתי מטיול, סליחה אם לא הגבתי.אכסניות לא עושה לי טוב עכשיו Xd
-----------------------------------------------------------------------------------------
"מה קורה שם?" אשאל את אקסיו "בוא נלך לבדוק." ואלך אקסיו ללובי האכסניה ואצא אל מקור הפיצוץ.לאחר מכן אקח את אקסיו על כתפי ואתחיל לשאול אנשים מה קורה.