-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102054][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*איווי הזה ממש מאומן,תאמן את מנצ'קלס שלך אולי הוא ידע גם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס חלש מאוד בקושי משתמש במתקפת הגנה אבל ההגנה שלו חלשה מעט אבל זה מספיק בשביל לשרוד עוד קרן על,אבל אתה רואה שמנצ'קלס לא מסוגל לסבול את זה והוא מתמוטט ומפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
עדיין, יש את הפוקימונים של כל שאר המאמנים שיש להם שלוש מתקפות שעושות נזק, ולמנצ'לקס יש רק אחת שלא שווה הרבה
"חזור מנצ'לקס! היית מעולה." אני אומר בחיוך והולך משם בעוד אני חושב לעצמי:' אם הוא לא ילמד מתקפה שעושה נזק בקרוב, אני תופס איתו פוקימון ומשחרר אותו, ולא אכפת לי שאני חולם שיהיה לי כזה מגיל אפס. הוא ממש חלש.'
-
[quote=Yuma Tsukumo;1102019]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"מצטער אבל אני חייב להגיע לעיר רוסטבורו,אני ממש חייב לעוף,בקרוב תבין למה אני חייב להגיע,טוב להתראות!" הוא מוציא פוקימון כנף גדול אתה לא מספיק לראות אותו וכבר הוא וויקטור עפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
'טוב,אני ואיווי נותנו שוב לבד,אבל זה עם זה,אני מקווה לפגוש את וויקטור שוב' אחשוב ואוציא את איווי מהפוכדור שלו.
"עכשיו תורך לבחור,מה אתה רוצה שנעשה?" אשאל את איווי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102030][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*הוא לא יודע קרן סולרית ובקרב אחד הוא לא ילמד או יתפתח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנצ'קלס משתמש בנשיכה בדיוק על הראש של איווי,איווי מנצל את זה בעזרת קרן על מטווח אפס,שפוגעת ישירות במנצ'קלס,מנצ'קלס שלך חלש מאוד בגלל המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור שלך משתמש במתקפת ניב רעל,שיניו הופכות להיות סגולות יותר וארוכות יותר,פיקאצ'ו משתמש במכת ברק אך האנרגיה החשמלית יוצאת שוב ופוגעת בכול הפוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני רואה שזה לא עוזר בוא ננסה לעשות משהו כזה באלבזור שלי ישתמש בהגנה ותגיד לפיקאצו שלך שינסה למקד את האנרגיה שלו עליו כך שהוא יוכל לשלוט בה מה אתה אומר?"ואני אומר לבאלבזור"תשתמש בהגנה"
-
[QUOTE]Tobi
טוטודייל שלך מנסה להשתחרר ממתקפת העל חושי של היריב שלו,אך הטוטודייל הזוהר לא מרפה ממנו,אחרי חמש דקות של כלא על חושי טוטודייל שלך מפסיד בקרב.[/QUOTE]
"טוטודייל-חזור!" אומר בעצבות אחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו.לאחר מכן אלך מהילדה לדרכי ולעיר הבאה ואגיד לילדה:"היה קרב טוב ביננו, אני בטוח שתהי מאמנת טובה."
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102019]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמשת במתקפת גחלת על פיג'יוטו אבל הוא מתחמק והגחלת פוגעת לך בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק משתמשת במתקפת גחלת שמפספסת את הפיג'י.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'יוטו פוגע בך בעורף במתקפת ניקור כואבת במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפיג'י מתנפלים על טורצ'יק שלך בעזרת מתקפות ניקור שפוגע בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אשמור את הכאב בתוכי ואראה לטורצ'יק שאני לא מוותר, ידעתי שככה גם היא תעשה, האמנתי בה.
"טורצ'יק תחזיקי מעמד!" צעקתי ואתכופף להרים סלע קשה מהקרקע. את הסלע אזרוק לכיוון הפיג'ים בכדי להבריחם, ואתעלם מהתקפותיו של פיג'יאוטו כאילו לא היו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1101786][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*גלגל להבה לא סופת אש בסדר?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג משתמש במתקפת שאגת דרקון שפוגעת בבידוף ומעלפת אותו,צ'ימצ'אר מסתכל על חברו שהפסיד בקרב,הוא משתמש במתקפת כעס שמחזקת אותו,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגעת ישירות באוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב משתמש במתקפה המוזרה שהורסת את כדור האנרגיה שטרטוויג שלח,טרטוויג שלך נפגע מהאנרגיה המסתורית החשמלית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינג[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]חזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|מי אתה?|.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את בידוף ואומר לצ'ימצ'יאר ''תשתמש שוב בכעס ותתקוף אותו בגלגל להבה בכל הכוח שלך''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1102019]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת שנגדך אומרת לך:"טרטוויג הוא פוקימון איטי מאוד,לא כדאי לו להשתמש במתקפות פיזיות אלא כדי לו להשתמש במתקפת מיוחדות כמו עלי תער או שאיבה" אתה נזכר שגם את המתקפות האלה הטרטוויג שלך יודע![/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'אני חושב שאני צריך להקשיב לה היא נראת מבינה'
"אוקיי טרטוויג בוא ננסה את זה! תשתמש בעלי תער ואז שאיבה קדימה!" אצעק
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עלם מסתורי בעל גלימה שחורה,וברדס [כובע של חולצה\גלימה\סווצ'ר וכו']שחור מונח לו על הראש,הוא אומר לך בקור קר ושקט:"אתי רואה שהפוקימון שלך חלש מאוד,אתה רוצה שאני אעזור לו ללמוד מתקפות אופל?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי שלך מסתכל עליך,הוא די עצוב שהוא הפסיד בגלל הציפור השחורה המסתורית,אתה מסתכל על השמיים,אין שום ענן בשמיים,השמש חלשה מאוד למרות שעכשיו צהריים,אתה רואה פוקימון שקשה לך לזהות אותו מרחוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה וברדס מתקרב אליך הוא מוציא פוכדור ירוק-אדום [[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]Dusk-Ball[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]]הוא זורק אותו לאוויר ואומר:"קרובט אני בוחר בך,תשתמש במתקפת שיסוע לילה!" אתה רואה קרובט חזק ומהיר שפוגע באוסרינג המסוכן.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"טוב,אם לא הייתי מאמנת טובה איך ההורים שלי היו רוצים שאני אהיה מנהיגת מכון העיר ויולט,נעים מאוד זואי" זואי,מנהיגת מכון העיר ויולט מושיטה את ידה ואומרת לך:"היה קרב מאוד נחמד רק שתדע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לא מצליח להתרומם בגלל שפיג'יוטו הפיל אותך בזכות רגליו החזקות,אתה שומע רשרוש של מתכת,אתה שומע קול של נער צעיר שאומר:"פיג'י,פיג'יוטו להסתלק!" אתה רואה שארבעת הציפורים בורחות במהירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אני לא בטוח אם האנרגיה החשמלית הזו היא מתקפה או שדה מגן שחוסם את התקפות היריב,פיקאצ'ו תנסה לשלוט באנרגיה החשמלית ולפגוע בבאלבזור",באלבזור משתמש בהגנה,האנרגיה החשמלית יוצאת מפיקאצ'ו אבל חוזרת אליו ומעלפת אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,פיפלאפ,ג'ון וטוטודייל מסיירים ביער פטלבורג,אחרי עשר דקות של סיור ביער,אתה רואה שלושה בידריל זוהרים,אחד מהם הוא הבידריל שדארק ביקש,אתה רואה ששלושתם נלחמים מול וויבל של מאמן,המאמן אומר לוויבל שלו בקור קר ואכזר:"קדימה אני יודע שאתה יכול יותר!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת במתקפת מיקוד אנרגיה,אתה נזכר שכבר אמרת חמש פעמים לסניבי להשתמש במתקפת מיקוד אנרגיה ועכשיו שהכוח של סניבי מספיקה בשביל להביס את הרטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת מחייכת אליך בחיוך של 'הגיע הזמן' אתה רואה שדיינו משתמש במתקפת הגנה שבעזרת ההגנה המשופרת שלו עלי התער פוגעים אבל לא משפיעים,אתה רואה שטרטוויג שואב קצת אנרגיה מדיינו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1102472]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי שלך מסתכל עליך,הוא די עצוב שהוא הפסיד בגלל הציפור השחורה המסתורית,אתה מסתכל על השמיים,אין שום ענן בשמיים,השמש חלשה מאוד למרות שעכשיו צהריים,אתה רואה פוקימון שקשה לך לזהות אותו מרחוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מי זה?" אומר ואסתכל לשמיים,תוך כדי שאחשוב 'אולי זה הפוקימון השחור ההוא?'.
לבסוף,לאחר שהתייאש מלזהות את הפוקימון אוציא את הפתק ואקרא אותו שוב,אחזיק את הפתק בידי ואומר לאיווי "בוא קטנצ'יק,נלך לחפש מקום שבו נוכל לראות יותר טוב את הציפור הזו".
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102472][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עלם מסתורי בעל גלימה שחורה,וברדס [כובע של חולצה\גלימה\סווצ'ר וכו']שחור מונח לו על הראש,הוא אומר לך בקור קר ושקט:"אתי רואה שהפוקימון שלך חלש מאוד,אתה רוצה שאני אעזור לו ללמוד מתקפות אופל?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ברור! מה אני צריך לעשות?" אני שואל את האיש המוזר בחיוך רחב על פניי
*דרך אגב, אני יודע מה זה ברדס
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*אני לא ידעתי שאתה יודע הבנת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"כול מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לאי שמה" הוא מרים את השרוול הימני והוא חושף יד לבנה מאוד שנראה שהיא לא ראתה אור יום בחיים הוא מצביע על אי שנראה מעט מפחיד שנמצא ליד החוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אם לא הבנת אותי נכון הפוקימון הוא פוקימון כנף שנמצא בשמיים,הבנת,תערוך ותגיד לי בה''פ טוב?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Tobi
המאמנת אומרת לך:"טוב,אם לא הייתי מאמנת טובה איך ההורים שלי היו רוצים שאני אהיה מנהיגת מכון העיר ויולט,נעים מאוד זואי" זואי,מנהיגת מכון העיר ויולט מושיטה את ידה ואומרת לך:"היה קרב מאוד נחמד רק שתדע".[/QUOTE]
"אל תדאגי זואי, אני אשתפר" אומר ואחייך אליה ואלחץ את ידה.לאחר מכן אלך אל דרכי ואל העיר הבאה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1102472][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה וברדס מתקרב אליך הוא מוציא פוכדור ירוק-אדום [[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]Dusk-Ball[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]]הוא זורק אותו לאוויר ואומר:"קרובט אני בוחר בך,תשתמש במתקפת שיסוע לילה!" אתה רואה קרובט חזק ומהיר שפוגע באוסרינג המסוכן.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"טוב,אם לא הייתי מאמנת טובה איך ההורים שלי היו רוצים שאני אהיה מנהיגת מכון העיר ויולט,נעים מאוד זואי" זואי,מנהיגת מכון העיר ויולט מושיטה את ידה ואומרת לך:"היה קרב מאוד נחמד רק שתדע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לא מצליח להתרומם בגלל שפיג'יוטו הפיל אותך בזכות רגליו החזקות,אתה שומע רשרוש של מתכת,אתה שומע קול של נער צעיר שאומר:"פיג'י,פיג'יוטו להסתלק!" אתה רואה שארבעת הציפורים בורחות במהירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אני לא בטוח אם האנרגיה החשמלית הזו היא מתקפה או שדה מגן שחוסם את התקפות היריב,פיקאצ'ו תנסה לשלוט באנרגיה החשמלית ולפגוע בבאלבזור",באלבזור משתמש בהגנה,האנרגיה החשמלית יוצאת מפיקאצ'ו אבל חוזרת אליו ומעלפת אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,פיפלאפ,ג'ון וטוטודייל מסיירים ביער פטלבורג,אחרי עשר דקות של סיור ביער,אתה רואה שלושה בידריל זוהרים,אחד מהם הוא הבידריל שדארק ביקש,אתה רואה ששלושתם נלחמים מול וויבל של מאמן,המאמן אומר לוויבל שלו בקור קר ואכזר:"קדימה אני יודע שאתה יכול יותר!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת במתקפת מיקוד אנרגיה,אתה נזכר שכבר אמרת חמש פעמים לסניבי להשתמש במתקפת מיקוד אנרגיה ועכשיו שהכוח של סניבי מספיקה בשביל להביס את הרטטה הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת מחייכת אליך בחיוך של 'הגיע הזמן' אתה רואה שדיינו משתמש במתקפת הגנה שבעזרת ההגנה המשופרת שלו עלי התער פוגעים אבל לא משפיעים,אתה רואה שטרטוויג שואב קצת אנרגיה מדיינו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאמן ''אל תתערב אני רוצה לנצח אותו לבג עם צ'ימצ'אר'' ואני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף אותו בגלגל להבה ואחרי זה בגחלת''
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי שלך משתמשת במתקפת מיקוד אנרגיה,אתה נזכר שכבר אמרת חמש פעמים לסניבי להשתמש במתקפת מיקוד אנרגיה ועכשיו שהכוח של סניבי מספיקה בשביל להביס את הרטטה הזוהר.[/QUOTE]
*לא רשמת אם המתקפה פגעה בו...
"יפה סניבי! עכשיו,מן הסתם,מיקוד אנרגייה! ואחריי זה,תוסיפי גם סופת עלים ליתר ביטחון!" אורה לה בזמן שאבדוק מה הרטטה האחרים עושים והאם הם עוזרים לי...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1101786]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינג[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]חזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|מי אתה?|.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/quote]
"אני מאמן" אני משיב "אני מעוניין להתחרות בקולוסאום עם גליגר"