-
[quote=7;1184766]ובגלל זה באן?[/quote]
כן, כמו שאמרתי קודם, דניס היה קטנוני לגבי זה, והסיבה היחידה היא כי הוא כועס עליו.
נראה לי אני אתחיל להרגיע עם הויכוחים, נראה לי אנשים מתחילים לפחד ממני O:
למרות שאין בזה שום דבר רע ודניס יודע את זה אז אסור לו לתת לי באן, הוא יודע שזה לא יהיה מוצדק O:
-
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184773]כן, כמו שאמרתי קודם, דניס היה קטנוני לגבי זה, והסיבה היחידה היא כי הוא כועס עליו.
נראה לי אני אתחיל להרגיע עם הויכוחים, נראה לי אנשים מתחילים לפחד ממני O:
למרות שאין בזה שום דבר רע ודניס יודע את זה אז אסור לו לתת לי באן, הוא יודע שזה לא יהיה מוצדק O:[/QUOTE]
למה שיפחדו ממך?
-
-
[quote=pure Angel;1184776]היי כולם, על מה הדיבור?[/quote]
היי משה.
מדברים על התמונה שפרסם תומר
-
[quote=7;1184775]למה שיפחדו ממך?[/quote]
בתור אחד שלא התווכח איתי אני יודע שאתה לא מודע לחוויה, אתה יכול לשאול את יואב ועומר, זה לא כיף, אני תמיד מצליח להשיג את המטרה שלי בסוף והם אחרי כמה זמן פשוט מתייאשים, כאילו מפחדים לנסות לאתגר אותי כי מראש הם יודעים שזה הפסד, זו כמו דיקטטרוה, לא נעים לאף אחד חוץ מהשליט, שבמקרה הזה הוא אני וגם לי לא נעים O:
-
[quote=7;1184777]היי משה.
מדברים על התמונה שפרסם תומר[/quote]
ראיתי ת'תמונה באמת דבר כזה נחשב פה פורנו? כאילו רציני?
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184778]בתור אחד שלא התווכח איתי אני יודע שאתה לא מודע לחוויה, אתה יכול לשאול את יואב ועומר, זה לא כיף, אני תמיד מצליח להשיג את המטרה שלי בסוף והם אחרי כמה זמן פשוט מתייאשים, כאילו מפחדים לנסות לאתגר אותי כי מראש הם יודעים שזה הפסד, זו כמו דיקטטרוה, לא נעים לאף אחד חוץ מהשליט, שבמקרה הזה הוא אני וגם לי לא נעים O:[/QUOTE]
אם אתה אומר..
-
[quote=pure Angel;1184779]ראיתי ת'תמונה באמת דבר כזה נחשב פה פורנו? כאילו רציני?[/quote]
זה כמו לקרוא לספרטני בחתימה שלך פורנו כי יש לו ביקיני והוא בלי חולצה O:
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184778]בתור אחד שלא התווכח איתי אני יודע שאתה לא מודע לחוויה, אתה יכול לשאול את יואב ועומר, זה לא כיף, אני תמיד מצליח להשיג את המטרה שלי בסוף והם אחרי כמה זמן פשוט מתייאשים, כאילו מפחדים לנסות לאתגר אותי כי מראש הם יודעים שזה הפסד, זו כמו דיקטטרוה, לא נעים לאף אחד חוץ מהשליט, שבמקרה הזה הוא אני וגם לי לא נעים O:[/QUOTE]
מגניב, אתה מזכיר לי את אבא שלי :$
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184781]זה כמו לקרוא לספרטני בחתימה שלך פורנו כי יש לו ביקיני והוא בלי חולצה O:[/QUOTE]
O: ראאררר ספרטנים ראאררר
-
רק אני לא ראיתי היא הייתה כוסית?
-
[QUOTE=ShockoMan;1184782]מגניב, אתה מזכיר לי את אבא שלי :$[/QUOTE]
ת'אמת, אני מזכיר לעמצי את אבא שלי, והוא דרך אגב יותר עקשן ממני.
ואת מה שאני רוב הזמן לא מסוגל להגיד בפנים הוא כן, את כל האמת, זה יכול להיות תוסף לדיקטטורה O:
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184781]זה כמו לקרוא לספרטני בחתימה שלך פורנו כי יש לו ביקיני והוא בלי חולצה O:[/QUOTE]
עוד מעט יגידו שהתמונה של האוהדת שלי בחתימה זה גם נחשב פורנו...
-
[quote=7;1184784]רק אני לא ראיתי היא הייתה כוסית?[/quote]
עמוד 14 אבל אני חושב שדניס מחק אותה O: