-
[quote=Hei;1206060]פחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי נראלך שלא ישנתי כל היום בגלל המשחק? דבר ראשון יצאתי עם חברים חזרתי הבית בשש חמש ככה אחרי זה שיחקתי במשחק(עם הפסקות כע?!) וכל השאר ישבתי בבית ראיתי טלוויזיה דברים שגרתיים בחופש, בשלוש ככה נראלי הלכתי לשחק כדורגל עם חברים חזרתי שפוך ונרדמתי P:[/quote]
אההה לא יודע.. פשוט תמיד שאני יוצא בסביבות אחד בלילה אם חברים או שאני הולך לחרופ
אתה ממשיך לשחק כמו גדול!!!
שמע שיחקתי עכשיו נגד TupacBaki, אני לא בא להשוויץ או משהו, אבל אם הייתה לי יד יותר טובה אני חושב שהיה לי סיכוי לתת לו קרב ממש טוב.
אני לא יודע מה כבר למזל שלי בזמן האחרון, יצאו לי רק הטיונרים, icarus attack פעמיים, ויצא לי איזה בוטומס רק אחריי שהוא כבר זימן את טרישולה!
יותר גרוע מיזה.. לא יכול להיות.
רציתי כל-כך להוכיח לו שאני טוב ויצאתי הכי אפס שיש!
-
כל אחד עם יד טובה יתן קרב טוב אל תתאכזב מעצמך היה לך אפילו סיכוי לנצח אותו =] ואתה יכול לנצח אותו סמוך עליי
-
[QUOTE=NivX10;1206067]אההה לא יודע.. פשוט תמיד שאני יוצא בסביבות אחד בלילה אם חברים או שאני הולך לחרופ
אתה ממשיך לשחק כמו גדול!!!
שמע שיחקתי עכשיו נגד TupacBaki, אני לא בא להשוויץ או משהו, אבל אם הייתה לי יד יותר טובה אני חושב שהיה לי סיכוי לתת לו קרב ממש טוב.
אני לא יודע מה כבר למזל שלי בזמן האחרון, יצאו לי רק הטיונרים, icarus attack פעמיים, ויצא לי איזה בוטומס רק אחריי שהוא כבר זימן את טרישולה!
יותר גרוע מיזה.. לא יכול להיות.
רציתי כל-כך להוכיח לו שאני טוב ויצאתי הכי אפס שיש![/QUOTE]
בוא תלחם נגדי יחזור לך המזל...
-
בתור אחד הצלחתי לזמן את Number 39 ואת 30 והיריב התקפל כמו אני לא יודע מה לדעתכם נאמבר 11 Big Eye הוא שילוב טוב עם בלאקווינג?
-
ווואווו יש לי הפרש של 40 בין הנצחונות ההפסדים!!!!
66 נצחונות ו-26 הפסדים... קטלני לא?!
עריכה: בן בן בן ז*** שונא את השחקנים העלוביןם האלה.. לחץ לי A.s.s רימה אותי ועוד רוצה למהשיך את הקרב...
-
נלחמתי נגד מישהו שלוש פעמים ברציפות והבסתי אותו בלי להיפגע,הוא לא לומד משתמש שוב ושוב באותה טקטיקה ולא מנצח :]
-
או אני מנסה שעתיים לבנות דק וכל הזמן זה מאבד את הקשר....
אני שם קלף ושומר, שם קלף ושומר..... אבל זה ממש לא כיף ולא נוח.... וגם אני מפחד שבקרבות זה יתנתק לי... יודעים מה לעשות?
-
אני חושב שאמרתי לך אתמול תשחק בין 9-14 חמש שעות לפי דעתי מספיק בשביל כמה משחקים ובניית דק
מישהו רוצה קרב בירוק?
-
שיפרתי שוב ת'חפיסת מרנופוניק, עכשיו היא ממש טובה!
למישהו בא דואל?
-
קרב מהיר ג'וליאן.. פרשת ליפני שבכלל שיחקתי Xdd
לא אבל רציני מה קרה עכשיו?
-
[QUOTE=NivX10;1206327]קרב מהיר ג'וליאן.. פרשת ליפני שבכלל שיחקתי Xdd
לא אבל רציני מה קרה עכשיו?[/QUOTE]
חחח...
קרס לי האינטרנט, הייתי לוסט קונקשיון, לפני שהספקתי לרשום זה התנתק.
אני מנסה להתחבר מחדש...
ודרך אגב, קוראים לי דור! אבל אין בעיה שתמשיך לקרוא לי ג'וליאן:wink:
-
חזרתי למשחק אחד אחרי כמה ימים שלא שיחקתי, ותמיד כיף לנצח יריב עם 1000 ומעלה ם:
אני עכשיו רשמית על 908
היה מהלך מאוד חכם שלי. יש לי ראיקו שהרס הפוך בפליפ סאמון, ואני מזמן טור גייד להביא סנגאן. אם הוא עושה בוטומלס לאקסיד שאביא, לא אעשה לו שום נזק התור[חוץ מ200 ראיקו] או וורנינג וכו', אמרתי חבל... לקחתי תסיכון שיש פריסון, תקפתי עם ה3, עשיתי 2200, ואז עשיתי אקסיד שחטף וורנינג! זה 4400 נזק. בתור הבא סופר פולי למפלצת שלו+ זימון של אליוס[1900] מהיד, וזה נגמר
עריכה: חחח כבר 3 נצחונות ברצף עכשיו על דארק וורלד ששם לי 2 Ddv! אחד מהם הוריד לי ראיקו ודברי
-
מישהו רוצה קרב משעמם לי............
-
[QUOTE=anubis;1206474]מישהו רוצה קרב משעמם לי............[/QUOTE]
אני, איך קוראים לך במשחק?
-