אופק-צ'קויטה מצליחה להתחמק אבל אזוריל מתחמק מכל דחיפה@!!! צ'קירטה מתעייפת!!!
Printable View
[COLOR="Red"]צ'קויטה חזרי בלה צאי כדורי צל[/COLOR]
אופק-בלה משתמשת בכדורי צל ועד מהרה אזוריל מתעלפת איתן מוציא...... לאבסדיק!!
אופק-צ'ק[COLOR="Red"]וריטה מתחמקתףקצת מותשת אבל חלק מהמתקפה פוגעת בא,במקום עלי תער היא מששתמשת ב.. עלים קסומים!!! באמצע הגחיפה השנייה צ'קוריטה התחלה לזהור היא התפתחה לבייליף!!![/COLOR]
[COLOR="Red"]בייליף תשתמשי בעלים קסומים ואז עלי תער[/COLOR]
משו הסתבך לי... טוב נגיד שצ'יקוריטה התפתחה..
אופק-בייליף עושה כממו שאמרתה לה בהתרגשות גדולה ומנצחת את אזורילq! איתן מוציא לאבסדיק
[COLOR="Red"]אופק-בייליף עושה כממו שאמרתה לה בהתרגשות גדולה ומנצחת את אזורילq! איתן מוציא לאבסדיק
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני אבדוק בפוקידע את לאבסדיק[/COLOR]
[COLOR="Red"]אפוק-''לאבסטיק,פוקימון האהבה'' ''לאבסטיק יודע:אקדח מים,מערבולת,התקלה,חמידות''[/COLOR]
[COLOR="Red"]אפוק-''לאבסטיק,פוקימון האהבה'' ''לאבסטיק יודע:אקדח מים,מערבולת,התקלה,חמידות''[/COLOR]
[COLOR="Red"]בייליף תשתמשי בעלים קסומים ואז עלי תער שוב[/COLOR]
אופק[COLOR="Red"]-בייליף משתמשת בעלי תער ואז עלים קסומים אבל לאבסדיק מתחמקת!!! אתה נזכר ששחכתה לבדוק עם בייליף למדה מתקפות בהתפ[/COLOR]תחוק ובודק בפוקדע ''בייליף יודעת עלי תער,קרן על,עלים קסומים,התקלה,סינטזה''
[quote]תומר-נתפס!![/quote]
אני אצעק "יש תפסתי סטרלי" ואז אוציא אותו מהפוקדור כדי לעשות היכרות
אופק[COLOR="Red"]-בייליף משתמשת בעלי תער ואז עלים קסומים אבל לאבסדיק מתחמקת!!! אתה נזכר ששחכתה לבדוק עם בייליף למדה מתקפות בהתפ[/COLOR]תחוק ובודק בפוקדע ''בייליף יודעת עלי תער,קרן על,עלים קסומים,התקלה,סינטזה''
[COLOR="Red"]בייליף תשתמשי בקרן על[/COLOR]
תומר-סטארלי מסתכל עלייך בשמחה רבה!!! וצועק סטארלי סטאר!!! סלבי יצא מהפוקדור שלו ופיהק פיהוק גדול והתיישב על כתפך והתחיל לבכות!
אופק-בייליף משתמשת בקרן על ומנצחת מזל טוב זכיתה בתג המים!!!
[COLOR="Red"]אופק-בייליף משתמשת בקרן על ומנצחת מזל טוב זכיתה בתג המים!!!
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני אתקשר ללן ואשאל אותו אם יש מפקדה בעיר השנייה[/COLOR]
אופק-לן יאמר שבכל הערים יש,הכניסה היא בדיוק כמו בעיר הראשונה. ויאמר שאתה בא בדיוק בזמן כי יש לו הפתעה בשבילך!!
[COLOR="Red"]אופק-לן יאמר שבכל הערים יש,הכניסה היא בדיוק כמו בעיר הראשונה. ויאמר שאתה בא בדיוק בזמן כי יש לו הפתעה בשבילך!!
[/COLOR]
[COLOR="red"]אני ילך לבית החולים וילך למפקדה[/COLOR]