אני חוש אם לספר לה ובסוף אני מחליט לא לספר ואומר לה "זה ממש מוזר"
Printable View
אני חוש אם לספר לה ובסוף אני מחליט לא לספר ואומר לה "זה ממש מוזר"
[QUOTE=ttrrtte;1226178]ג'ון-אתה פותח את הספר וקורא-
''האיווי הזהוב הוא יחיד מסוגו. כל איווי זהוב יכול לחיות עד 100 שנה כאשר האיווי הזהוב קטן הוא בצבע כתמתם כאשר הוא מגיעה לסביבות גיל ה20 הוא נהפך לכסף וכאשר הוא בן 30 צבעו נהפך לזהוב. עד שהאיווי נהפך לזהוב הוא חי כאיווי לכל דבר ועניין אבל שצבע פרוותו משתנה לזהב הוא מתחיל ''לחזות את העתיד'' והוא יכול לדבר רק בידות גם עם הוא לא ירצה למשל במקום להגיד תיזהר הוא יגיד בערך ''סכנה תגיע עוד שנייה סכנה לא תחלוף סכנה תחלוף....'' או משהו בסיגנון זה. כל איווי זהוב אשר מגיע לגיל 80+ הולך להר לא ידוע ומקבל שם חותמת מיוחדת שמוטבעת בבטנו. החותמת היא בצורת יהלום. כל זמן שהו רק איווי זהוב אחד יכול לחיות ברגע שאיווי זהוב מת אחר נולד במקומו. לאיווי זהוב אינסטינקטים מיוחדים אשר מובילים אותו למי שצריך ואומר שישמע את החידות שלו.......''
אופק-אתה מרים את מיי ביד אחת ואת הסקיטי שלה ביד אחרת כדי שתעמוד בקצב. אתה רץ איתה למרכז הפוקימונים והאחות 'וי מטפלת בא ואומרת ''ממש מוזר לסקיטי הזאת יש דופק של בן-אדם'' אתה לא יודע עם לספר לג'וי שמיי חצויית סקיטי[/QUOTE]
אני אחפש אם יש עוד דברים בספר הזה.
אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי
ג'ון- אתה מגלה שכל שאר הדפים קטועים כמו זה-
--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------
אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי
--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------
אני ישאל את גוי "מה יש בתוך המזרק?"
אופק- האחות ג'וי תאמר שתרופה מיוחדת לסקיטי הדבר שמעצבן בא זה שהיא מרפא כל סקיטי אבל תהרוג כל פוקימון אחר תוך דקה אפילו בני אדם!!! חבל שזאת תרופת פלא אבל רק לסקיטי.. חח תאמר ג'וי ותתכונן להזריק
אני יעצור אותה ואז יגיד לה שזאת מיי
אופק- האחות ג'וי תאמר חח שם יפה נתתה לסקיטי שלך ותתקרב יותר עם הזמזרק
"תעזבי אותה זה לא פוקימון! זאת חברה שלי!"
[QUOTE=ttrrtte;1226194]אופק- אתה לא מספר לג'וי ששהולכת וחוזרת עם מזרק ובוא חומר שחרחר ומתכוננת להזריק למיי
--------------------------------ואז-------------------1998--------------------------התאריך--------------------------------ביום הגדול-----------------------------------------------------------------בשעת--------------------------------------------------------------------לירח---------------------------------------------------------------------ולאחר-----------------------------[/QUOTE]
זה מוזר, מישהו קטע את הדפים, אולי זה רון.
אופק- על מה אתה מדבר? ברור שפוקימונים הם חברים..... תאמר תוציא אותך בכוח מהחדר ותזריק את הזריקה אל גופה של ממיי
ג'ון-רון?????????????? חח אתה מתבלבל בין המשחק שלי לזה של האגדיים חוזרים אצלי הרעים הם שרה וטינה... חח
איווי מתעורר ואומר ''היכן היכן נמצא גופי היכן היכן''
"לא" אומר לעצמי "היא בטח תמות עוד מעט" ואבכה תוך כדי
אופק- האחות ג'וי יוצאת עם מיי בידיים ערה ובריאה אתה מפסיק לבכות לוקח אותה למעלה ושואל איך שרדה והיא עונה לך ''פשוט מאוד,יש בי דם סקיטי חלק מגופי ונשמתי היא סקיטי''
[QUOTE=ttrrtte;1226217]אופק- על מה אתה מדבר? ברור שפוקימונים הם חברים..... תאמר תוציא אותך בכוח מהחדר ותזריק את הזריקה אל גופה של ממיי
ג'ון-רון?????????????? חח אתה מתבלבל בין המשחק שלי לזה של האגדיים חוזרים אצלי הרעים הם שרה וטינה... חח
איווי מתעורר ואומר ''היכן היכן נמצא גופי היכן היכן''[/QUOTE]
סליחה, אני מתבלבל לפעמים.
נראה לי שהוא מתכוון איפה הוא נמצא ואז אני אומר לו שהוא נמצא במרכז הפוקימונים.
"טוב מזל חשבתי שאת מתה" ואז אחבק אותה ויוסיף "הדאגת אותי מאד"