-
[QUOTE=ttrrtte;1271637]תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה
ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר
מרקוס-''אמ..'' אומרת מאיה בהנף ראש, אתה הולך אל עמדת ההרשמה לתחרות ''את מי תרצה לרשום?'' שואלת האישה בעמדת ההרשמה, ''בתחרות הזאת תוכל להירשם רק עם פוקימון אחד, מי זה יהיה?'' היא גומרת את דבריה[/QUOTE]
"דירלינג" אומר בשמחה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271637]תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה
[/QUOTE]
"יופי אין מה לראות כאן" הולכים למקום לבד
"אוקיי תגידי לי איך זה צא צ'ימצ'אר תשתמש בלהביור ואז תשתמש בשריטה ודחיפה כדי להכנס אליו"
-
ג'ינה0''צאר, מנדר'' אומרת צ'ארי בשמחה ואת ממשיכה במסעך, לא עובר זמן רב ואת מתחילה להיות רעבה ולכן את, צ'ארי ופטיש עושות הפסקת אוכל, לפתע רחש נשמע מהשיחים הקרובים ויוצא מהם נער בערך בן גילך בעל שיער שחור קצר, עיינים כחולות כים אשר לבוש חולצת טריקו לבנה פשוטה ומכנס ג'ינס רפויי, ''היי'' הוא אומר כאשר רואה אותך, ''מי את'' שואל
מרקוס-''אוקיי, אתה רשום'' אומרת המזכירה ''מחר בבוקר הסיבוב הראשון אל תאחר'', אתה חוזר בחזרה אל כל הפוקימונים שלך ומאיה שואלת ''את מי רשמת בסוף, אוושט, פרס, מאנצ'לאקס,זרורא,אקנס, מאוויל או אספיגלאס?'' היא שואלת בתמיהה ומוסיפה ''אספיגלאס לדעתי יהיה נהדר וכך גם אוואשט''
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ענקי ואז שורט אותו ונכנס םנימה, ''לא טוב'' אומרת לילך' 'לא רואים את צ'ימצ'אר נסה לשלב משהו האחר המטרה היא שמתקפה תגרום לפוקימו ןלהראות טוב ויפה''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271649]ג'ינה0''צאר, מנדר'' אומרת צ'ארי בשמחה ואת ממשיכה במסעך, לא עובר זמן רב ואת מתחילה להיות רעבה ולכן את, צ'ארי ופטיש עושות הפסקת אוכל, לפתע רחש נשמע מהשיחים הקרובים ויוצא מהם נער בערך בן גילך בעל שיער שחור קצר, עיינים כחולות כים אשר לבוש חולצת טריקו לבנה פשוטה ומכנס ג'ינס רפויי, ''היי'' הוא אומר כאשר רואה אותך, ''מי את'' שואל
מרקוס-''אוקיי, אתה רשום'' אומרת המזכירה ''מחר בבוקר הסיבוב הראשון אל תאחר'', אתה חוזר בחזרה אל כל הפוקימונים שלך ומאיה שואלת ''את מי רשמת בסוף, אוושט, פרס, מאנצ'לאקס,זרורא,אקנס, מאוויל או אספיגלאס?'' היא שואלת בתמיהה ומוסיפה ''אספיגלאס לדעתי יהיה נהדר וכך גם אוואשט''
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ענקי ואז שורט אותו ונכנס םנימה, ''לא טוב'' אומרת לילך' 'לא רואים את צ'ימצ'אר נסה לשלב משהו האחר המטרה היא שמתקפה תגרום לפוקימו ןלהראות טוב ויפה''[/QUOTE]
"ג'ינה" אגיד בחשדנות "מי אתה?"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271649]ג'ינה0''צאר, מנדר'' אומרת צ'ארי בשמחה ואת ממשיכה במסעך, לא עובר זמן רב ואת מתחילה להיות רעבה ולכן את, צ'ארי ופטיש עושות הפסקת אוכל, לפתע רחש נשמע מהשיחים הקרובים ויוצא מהם נער בערך בן גילך בעל שיער שחור קצר, עיינים כחולות כים אשר לבוש חולצת טריקו לבנה פשוטה ומכנס ג'ינס רפויי, ''היי'' הוא אומר כאשר רואה אותך, ''מי את'' שואל
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ענקי ואז שורט אותו ונכנס םנימה, ''לא טוב'' אומרת לילך' 'לא רואים את צ'ימצ'אר נסה לשלב משהו האחר המטרה היא שמתקפה תגרום לפוקימו ןלהראות טוב ויפה''[/QUOTE]
"למען האמת אותך בבקשה אל תכעסי אני פשוט חושב ויודע שאת הבחירה הכי טובה פלייז!!!!!!!!!!" אתחנן בפניה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271649]
"צ'ימצ'אר גחלת גדולה תשחרר ואז תשתמש בשריטה כדי לחתוך את הגחלת ואז להביור כדי שזה יראה כמו סופת מטאורים."
-
מרקוס-''מרקוס!'' אומרת מאיה מזועזעת,''אתה יודע שאתה מבקש ממני להילחם!'', היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''נרשמת, הנזק כבר נעשה בסדר אבל רק הפעם'' היא מסיימת את דבריה, ''וכפרס תשחרר אותי?'' היא שואלת בתקווה
תומאס-צ'מצ'אר משתממש בגחלים גדולות ואז חותך אותם עם גחלים קטנות יותר ואז משתמש בלהביור, ''זה..זה יפייפיה'' אומרת לילך ''צודקת'' גם אתה אומר למראה שלפנייך, ''תראה זה הזמן לישון'' אומרת לילך, ''צודקת'' ואתם הולכים לישון, ''קום!'' אתה שומע את קולה של לילך אתה קם ורואה פוניטה על המיטה שלך ואז נזכר בהכל וקם ''איך ישנת? מוכן ליום הגדול?'' היא שואלת
ג'ינה-''טום, אני מאמן פוקימונים ראיתי את כל הקרב תפיסה יפה'' , ''תודה'' את אומרת, ''רוצה להיות שותפים? אני ממש רוצה שותפה למסע שלי.'' אומר טום בבישנות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271667]מרקוס-''מרקוס!'' אומרת מאיה מזועזעת,''אתה יודע שאתה מבקש ממני להילחם!'', היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''נרשמת, הנזק כבר נעשה בסדר אבל רק הפעם'' היא מסיימת את דבריה, ''וכפרס תשחרר אותי?'' היא שואלת בתקווה
תומאס-צ'מצ'אר משתממש בגחלים גדולות ואז חותך אותם עם גחלים קטנות יותר ואז משתמש בלהביור, ''זה..זה יפייפיה'' אומרת לילך ''צודקת'' גם אתה אומר למראה שלפנייך, ''תראה זה הזמן לישון'' אומרת לילך, ''צודקת'' ואתם הולכים לישון, ''קום!'' אתה שומע את קולה של לילך אתה קם ורואה פוניטה על המיטה שלך ואז נזכר בהכל וקם ''איך ישנת? מוכן ליום הגדול?'' היא שואלת[/QUOTE]
"את מאוד חשובה אז מה דעתך על שבועיים שלמים מחוץ לפוקדור?" אומר בנימה עסקית.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271667]
תומאס-צ'מצ'אר משתממש בגחלים גדולות ואז חותך אותם עם גחלים קטנות יותר ואז משתמש בלהביור, ''זה..זה יפייפיה'' אומרת לילך ''צודקת'' גם אתה אומר למראה שלפנייך, ''תראה זה הזמן לישון'' אומרת לילך, ''צודקת'' ואתם הולכים לישון, ''קום!'' אתה שומע את קולה של לילך אתה קם ורואה פוניטה על המיטה שלך ואז נזכר בהכל וקם ''איך ישנת? מוכן ליום הגדול?'' היא שואלת[/QUOTE]
"כן אני מוכן בואי נלך" אנחנו הולכים
-
[b][u][i]מרקוס ותומאס-וואוו אתם מגיבים מהר![/i][/u][/b]
מרקוס-''שאלה אחת'' אומרת מאיה, ''למה אתה משאיר אותי אצלך כפוקימון שלך?????''
תומאס-לילך הולכת אחרייך ואתם נכנסים לזירת התחרות, על צג גדול בקדמת הבמה ישנם תמונות של כל המאמנים, לפתע התמונות נהפחות וכל התמונות נראות כאיש עם סימן שאלה ומתערבבות, ליד כל תמונה מופיע מספר התמונות מתהפחות ואתה רואה על יד התמונה שלך את המס' 1 כלומר אתה עולה ראשון,אתה עולה לבמה והשופטים מסמנים לך להתחיל
-
[QUOTE=ttrrtte;1271679][b][u][i]מרקוס ותומאס-וואוו אתם מגיבים מהר![/i][/u][/b]
מרקוס-''שאלה אחת'' אומרת מאיה, ''למה אתה משאיר אותי אצלך כפוקימון שלך?????''
תומאס-לילך הולכת אחרייך ואתם נכנסים לזירת התחרות, על צג גדול בקדמת הבמה ישנם תמונות של כל המאמנים, לפתע התמונות נהפחות וכל התמונות נראות כאיש עם סימן שאלה ומתערבבות, ליד כל תמונה מופיע מספר התמונות מתהפחות ואתה רואה על יד התמונה שלך את המס' 1 כלומר אתה עולה ראשון,אתה עולה לבמה והשופטים מסמנים לך להתחיל[/QUOTE]
"כי את מאוד חשובה אני אתייחס אלייך טוב את הפוקימון האהוב עליי (טוב חוץ מצ'יקוריטה ועוד כמה)" אומר כתשובה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271679][b][u][i]מרקוס ותומאס-וואוו אתם מגיבים מהר![/i][/u][/b]
תומאס-לילך הולכת אחרייך ואתם נכנסים לזירת התחרות, על צג גדול בקדמת הבמה ישנם תמונות של כל המאמנים, לפתע התמונות נהפחות וכל התמונות נראות כאיש עם סימן שאלה ומתערבבות, ליד כל תמונה מופיע מספר התמונות מתהפחות ואתה רואה על יד התמונה שלך את המס' 1 כלומר אתה עולה ראשון,אתה עולה לבמה והשופטים מסמנים לך להתחיל[/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר סופת מטאורים."
-
מרקוס-''אתה יודע... אנחנו שותפים עם תשחרר אותי עדיין אשאר איתך רק בתור בן-אדן פשוט ברגע שנתפסתי בפוקדור אין כל כך סיכוי שאחזור להיות בן-אדם בזמן הקרוב...'' היא אומרת כתשובה
תומאספצ'מצ'אר משתמש בסופת מטאורים, והמראה מדהים לבסוף השופטים מדברים
האחות ג'וי-''מדהים, מעולם לא ראיתי מראה יפה שכזה ולא חשבתי שפוקימון מסוגל לזה''
ראש העיר-''נפלא, אומנם יש עוד כמה ליטושים לעשות אך מדהים''
ראש התחרות, מה קונטסטה-''כל כך יפה ומקורי! עבודה טובה!
אתה מחכה לתוצאות וצופה באחרים, לבסוף מגיעות התוצאות על הצג מופיעות 8 תמונות עם סימני שאלה, התמונות מתהפחות ואתה סורק אותן במהירות ורואה שהתמונה הרביעית שלך!
-
[QUOTE=ttrrtte;1271696]
אתה מחכה לתוצאות וצופה באחרים, לבסוף מגיעות התוצאות על הצג מופיעות 8 תמונות עם סימני שאלה, התמונות מתהפחות ואתה סורק אותן במהירות ורואה שהתמונה הרביעית שלך![/QUOTE]
"בו יא עליתי שלב" אני אומר בשמחה ומחכה לקרב
-
[QUOTE=ttrrtte;1271696]מרקוס-''אתה יודע... אנחנו שותפים עם תשחרר אותי עדיין אשאר איתך רק בתור בן-אדן פשוט ברגע שנתפסתי בפוקדור אין כל כך סיכוי שאחזור להיות בן-אדם בזמן הקרוב...'' היא אומרת כתשובה
אתה מחכה לתוצאות וצופה באחרים, לבסוף מגיעות התוצאות על הצג מופיעות 8 תמונות עם סימני שאלה, התמונות מתהפחות ואתה סורק אותן במהירות ורואה שהתמונה הרביעית שלך![/QUOTE]
"אוי אני רוצה אותך כפוקימון וכשותפה ולמה אי אפשר את שניהם?" אומר בסקרנות.