-
[QUOTE]YellowFlash
דיאנה אומרת לך:"זה סיפור ארוך מאוד ריו,אני אספר לך אותו בסופו של דבר".
אגומון שולף את ציפורניו,קואטזלמון מלחשש בלשונו ויורה סוג של קרן כסופה-ירוקה שמפספסת את אגומון בחצי מטר,אגומון נראה מבולבל,אתה רואה שההתקפה מתקדמת לכיוונה של דיאנה,הקרן פוגעת בדיאנה,לא נראה שהיא פצועה או משהו,היא אומרת לך:"מצטערת ריו,אבל אני מצטרפת לצד המנצח" היא הולכת לכיוונו של האיש המסתורי,האיש המסתורי אומר לך:"קרן ההיפנוט של קואטזלמון,תמיד עובד".
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".[/QUOTE]
"הגיע הזמן להעלות את הרמה, אבל לא למצב בוהק.אגומון-תתפתח!" אומר לאגומון ואנסה לפתח אותו בעזרת לחיצה על הכפתור העליון בדיג'יכלי שלי.
-
[B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*מה זה יעזור?אני רוצה לדעת מה זה יעזור לך שגאומון יאכל את המידע של ררמון?במילא אתה לא יכול לקבל אותו יותר?
גאומון אומר לך:"אי אפשר לקבל שוב את המידע של ררמון" אתה שומע את הקול של טייגר בוקע מין הדיג'יכלי:"טאי,לכדתי את האחרון,הבעיה היא שהוא הרס את תעלות הניקוז,המקום הולך להתפוצץ,תברח!",אתה יוצא מהר מין המקום אל המזבלה,אתה רואה את כול הדלתות החלודות מתפרקות ומיהן יוצאים המים מהביוב,המזבלה מתמלאת מים,אך אתה לא מוצא את טייגר.
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מגיע לחדר השני,צבעו הוא צבע סגול,אתה רואה דלת מתכת נעולה,וורמון אומר לך מהדיג'יכלי:"בדלת הזו לא יעזור כוח,צריך את המפתח" אתה שומע את קולו הסהרורי של הגנרל די [שעדיין בטראנס] בוקע מין הרמקולים שעל הקירות:"שלום לך לי,אני אלווה אותך במהלך הדרך שלך לחדר השערים,כמובן אני לא יקל עליך,יש חמישה חדרים,אתה בחדר הראשון,אתה צריך למצוא את המפתח לדלת,הבעיה היא שדיגמון לקח אותו" וורמון אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון שריון,הוא מסוכן מאוד" אתה שומע את קול של מקדחה ומין הרצפה נפער חור וממנו יוצא דיגמון.
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090320015445/digimon/images/thumb/d/d5/Digmon_b.jpg/320px-Digmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
*הכפתור נדלק רק שיש לך רמת דיג'יסול מתאימה.
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280229][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*מה זה יעזור?אני רוצה לדעת מה זה יעזור לך שגאומון יאכל את המידע של ררמון?במילא אתה לא יכול לקבל אותו יותר?
גאומון אומר לך:"אי אפשר לקבל שוב את המידע של ררמון" אתה שומע את הקול של טייגר בוקע מין הדיג'יכלי:"טאי,לכדתי את האחרון,הבעיה היא שהוא הרס את תעלות הניקוז,המקום הולך להתפוצץ,תברח!",אתה יוצא מהר מין המקום אל המזבלה,אתה רואה את כול הדלתות החלודות מתפרקות ומיהן יוצאים המים מהביוב,המזבלה מתמלאת מים,אך אתה לא מוצא את טייגר.
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מגיע לחדר השני,צבעו הוא צבע סגול,אתה רואה דלת מתכת נעולה,וורמון אומר לך מהדיג'יכלי:"בדלת הזו לא יעזור כוח,צריך את המפתח" אתה שומע את קולו הסהרורי של הגנרל די [שעדיין בטראנס] בוקע מין הרמקולים שעל הקירות:"שלום לך לי,אני אלווה אותך במהלך הדרך שלך לחדר השערים,כמובן אני לא יקל עליך,יש חמישה חדרים,אתה בחדר הראשון,אתה צריך למצוא את המפתח לדלת,הבעיה היא שדיגמון לקח אותו" וורמון אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון שריון,הוא מסוכן מאוד" אתה שומע את קול של מקדחה ומין הרצפה נפער חור וממנו יוצא דיגמון.
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090320015445/digimon/images/thumb/d/d5/Digmon_b.jpg/320px-Digmon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".[/QUOTE]
*אני יודע שלא קשור אבל אני צריך דק חייזרים?
"גאומון שינוי די אן איי טירון-אלוף גאומון לגאוגמון, עכשו תביא את טייגר" אומר בלחץ.
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*א' זה ממש לא קשור,ב' אני לא חייב לענות,ג' אני לא סובל איילינס דק.
אתה משתמש בדיג'יסול בשביל להפוך את גאומון לגאוגמון אך אתה לא יכול,אתה מאבד שיווי משקל ודורומון תופס אותו לפני שאתה נופל לתוך המים המזוהמים,גאומון אומר לך:"השתמשת ביותר מדי דיג'יסול,יש מקבלה מסוימת אתה יודע" גאומון הולך לכיוון הבניין אך הוא נעצר שוויזרדמון יוצא משם,על ידיו טייגר,מעולף.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280229][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
[spoiler]
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני אומר לגנרל די" הוא לא נראה לי כזה מסוכן ". אני אומר לדיגמון" תקשיב תביא לי את המפתח שנמצא אצלך לדלת הסגולה.אין לי כוח להשתמש עליך בכוח כדי שתביא לי את המפתח .אז אני משתמש בנחמדות אליך.אז תביא תמפתח כבר. נגמרת לי הסבלנות אליך"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280263][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
*א' זה ממש לא קשור,ב' אני לא חייב לענות,ג' אני לא סובל איילינס דק.
אתה משתמש בדיג'יסול בשביל להפוך את גאומון לגאוגמון אך אתה לא יכול,אתה מאבד שיווי משקל ודורומון תופס אותו לפני שאתה נופל לתוך המים המזוהמים,גאומון אומר לך:"השתמשת ביותר מדי דיג'יסול,יש מקבלה מסוימת אתה יודע" גאומון הולך לכיוון הבניין אך הוא נעצר שוויזרדמון יוצא משם,על ידיו טייגר,מעולף.[/QUOTE]
"אז וויזרדמון הוא סופרמון (כן בגלל הוא דיג'ימון) וטייגר הוא לואיס החברה של וויזרדמון" אומר בציניות ואוריד את טייגר למטה.
-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".[/QUOTE]
"קדימה אגומון-תשתמש באנרגיה בוהקת!" אומר לאגומון בבטחון 'אני מקווה מאוד שאנצח,אני צריך את דיאנה בצד שלי' אחשוב לעצמי.
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דיגמון ואחרי זה הוא גדל טיפה ויחד איתו המקדחות שלו הופכות להיות חדות יותר,הגנרל די אומר לך:"המידע של דיגמון זה המפתח,בשביל לפתוח את הדלת,אתה צריך להביס את דיגמון".
אתה מקבל הודעה מהדיג'יכלי שבה כתוב:"קיבלת 'דיג'יביצה של אומץ'" וורמון אומר לך:"עכשיו אני יכול להתפתח בהתפתחות שריון!אני יכול להתפתח או לשדרמון או לפלוויזרדמון!".
[B]קיבלת דיג'יביצה של אומץ! [/B][Courage זה אומץ נכון?].
*תגובה סתמית רק שתדע...
וויזרדמון מניח את טייגר על הרצפה,אתה רואה שיש לו חור מוזר בכתף הוא אומר לך:"תשמור על טייגר,תגיד לו שאני מצטער,ותמסור ל-DATS שהביו דיג'ימונים חזרו והם מסוכנים יותר מתמיד" וויזרדמון הופך להיות מידע דיגיטלי,אבל במקום להגיע לדיג'יכלי של טייגר הוא פשוט מתנדף באוויר,אתה רואה בן אדם בלונדיני עם עיניים כתומות,הוא מחייך ונעלם.
אגומון משתמש באנרגיה בוהקת שפוגעת בקואטזלמון,הטמר עם הקואטזלמון מחזיר את הדיג'ימון שלו לדיג'יכלי שלו,הוא מסתובב ואומר:"ברוך הבא לעולם הדיגיטלי" הוא משתמש בפצצת זמן-חלל כמו ממקודם,הוא נכנס לשער ונעלם,דיאנה יוצאת מין הטראנס,היא נופלת על הרצפה,אתה לוקח את הדיג'יכלי שלה ורץ עליה,אתה רואה שהיא בוכה,היא אומרת לך:"א-אני מצטערת מ-מאוד פ-פשוט ז-זה אח שלי".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280279][B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דיגמון ואחרי זה הוא גדל טיפה ויחד איתו המקדחות שלו הופכות להיות חדות יותר,הגנרל די אומר לך:"המידע של דיגמון זה המפתח,בשביל לפתוח את הדלת,אתה צריך להביס את דיגמון".
אתה מקבל הודעה מהדיג'יכלי שבה כתוב:"קיבלת 'דיג'יביצה של אומץ'" וורמון אומר לך:"עכשיו אני יכול להתפתח בהתפתחות שריון!אני יכול להתפתח או לשדרמון או לפלוויזרדמון!".
*תגובה סתמית רק שתדע...
וויזרדמון מניח את טייגר על הרצפה,אתה רואה שיש לו חור מוזר בכתף הוא אומר לך:"תשמור על טייגר,תגיד לו שאני מצטער,ותמסור ל-DATS שהביו דיג'ימונים חזרו והם מסוכנים יותר מתמיד" וויזרדמון הופך להיות מידע דיגיטלי,אבל במקום להגיע לדיג'יכלי של טייגר הוא פשוט מתנדף באוויר,אתה רואה בן אדם בלונדיני עם עיניים כתומות,הוא מחייך ונעלם.
אגומון משתמש באנרגיה בוהקת שפוגעת בקואטזלמון,הטמר עם הקואטזלמון מחזיר את הדיג'ימון שלו לדיג'יכלי שלו,הוא מסתובב ואומר:"ברוך הבא לעולם הדיגיטלי" הוא משתמש בפצצת זמן-חלל כמו ממקודם,הוא נכנס לשער ונעלם,דיאנה יוצאת מין הטראנס,היא נופלת על הרצפה,אתה לוקח את הדיג'יכלי שלה ורץ עליה,אתה רואה שהיא בוכה,היא אומרת לך:"א-אני מצטערת מ-מאוד פ-פשוט ז-זה אח שלי".[/QUOTE]
*שיט קיבלת את ביו טנדרבירדמון
"טייגר אתה בסדר?" אומר בלחץ ואוסיף אל גאומון:"אני יודע שנלחמת פעם בביו דיג'ימונים הרגשתי את זה".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280279][B][U]Son Goku[/U][/B]
[/QUOTE]
יאי,כן
-------------------------------------------------------
אני אומר לוורמון" מגניב אתה יכול להתפתח ל 2דיג'ימונים רק באמצות דיג'יביצה אחת.אוקי אני אפתח אותך לפלוויזרדמון.אז קדימה דיג'ימאנטל אפ תתפתח לפלויזרדמון " .אני נותן לוורמון את דיג'יביצה האומץ שיתפתח דיג'ימנטאל אפ
-
*אולי זה ביו שהמצאתי?כמו שבעלילה של עמית עשיתי 'פלאמון בראסט מוד' אני יכול לעשות עוד מלא ביו ואיך אתה יכול להילחם נגד ביו?לפני שהכרת את גאומון לא ידעת מה זה 'דיג'ימון'!
טייגר מתעורר הוא אומר לך:"הררמון האחרון היה שונה,הוא היה חזק יותר מהקודם,הוא שינה צורה לאיזה בן אדם,הביו ררמון השתמש בלהבה מימית שעלפה אותי ו...איפה וויזרדמון?!" אתה מספר לו מה קרה,פניו הופכות להיות לבנות יותר,הוא אומר לך:"טוב,אז כנראה אני לא סוכן Dats יותר,הסיכויים ש..." צפצוף מהדיג'יכלי של טייגר נשמע,קולה של המפקדת יושי אומרת:"הסוכן טייגר,שמענו על מה שקרה לשותפך וויזרדמון,גש למשרדינו ונביא לך דיג'ימון חדש גבומון".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*רק שתדע,הוא עדיין יכול להפוך לסטינגמון.
אתה לוחץ על הכפתור העליון אתה רואה שרשום 'טירון לארמור=וורמון ודיג'יביצה של אומץ לפלאוויזרדמון' אתה רואה את הדיג'יביצה של האומץ יוצאת מין הדיג'יכלי בצורה וירטואלית המידע שלו נכנס לגופו של וורמון,מידע אדום מקיף אותו,אתה רואה לפניך פלאוויזרדמון חזק מאוד שעומד מולך,פלאוויזרדמון אומר:"עכשיו זה אתה ואני דיגמון,שריון נגד שריון,אומץ נגד ידע".
[B]המידע על פלאוויזרדמון יכנס לדף הרשומים בעוד כמה דקות מקסימום.[/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280287][B][U]מאסטר ליאון[/U][/B]
*אולי זה ביו שהמצאתי?כמו שבעלילה של עמית עשיתי 'פלאמון בראסט מוד' אני יכול לעשות עוד מלא ביו ואיך אתה יכול להילחם נגד ביו?לפני שהכרת את גאומון לא ידעת מה זה 'דיג'ימון'!
טייגר מתעורר הוא אומר לך:"הררמון האחרון היה שונה,הוא היה חזק יותר מהקודם,הוא שינה צורה לאיזה בן אדם,הביו ררמון השתמש בלהבה מימית שעלפה אותי ו...איפה וויזרדמון?!" אתה מספר לו מה קרה,פניו הופכות להיות לבנות יותר,הוא אומר לך:"טוב,אז כנראה אני לא סוכן Dats יותר,הסיכויים ש..." צפצוף מהדיג'יכלי של טייגר נשמע,קולה של המפקדת יושי אומרת:"הסוכן טייגר,שמענו על מה שקרה לשותפך וויזרדמון,גש למשרדינו ונביא לך דיג'ימון חדש גבומון".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה לוחץ על הכפתור העליון אתה רואה שרשום 'טירון לארמור=וורמון ודיג'יביצה של אומץ לפלאוויזרדמון' אתה רואה את הדיג'יביצה של האומץ יוצאת מין הדיג'יכלי בצורה וירטואלית המידע שלו נכנס לגופו של וורמון,מידע אדום מקיף אותו,אתה רואה לפניך פלאוויזרדמון חזק מאוד שעומד מולך,פלאוויזרדמון אומר:"עכשיו זה אתה ואני דיגמון,שריון נגד שריון,אומץ נגד ידע".
[B]המידע על פלאוויזרדמון יכנס לדף הרשומים בעוד כמה דקות מקסימום.[/B][/QUOTE]
"רגע גבומון פגשתי אותו פעם ועם ררמון חלש אז ביו ררמון בינוני זה עוזר" אומר בשמחה
-
[b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"יש כמה סוגים של דיג'ימונים וגם יש מספר של דיג'ימונים מאותו סוג,הגבומון שאני אקבל את זה שאני אקבל את זה שאתה מכיר,וררמון הוא דיג'ימון בינוני,זה שאתה ושני הדיג'ימונים החזקים שלך מנצחים אותם זה לא אומר שהוא חלש,ביו ררמון הוא דיג'ימון חזק,אפילו אתה לא תצליח להביס אותו".
אתה שומע קול חדש בוקע מין הדיג'יכלי של טייגר שאומר:"היי!אני גבומון!" אתה רואה את גבומון,השותף החדש של טייגר מחייך מהדיג'יכלי.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280287][B][U]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
[B]המידע על פלאוויזרדמון יכנס לדף הרשומים בעוד כמה דקות מקסימום.[/B][/QUOTE]
אני יודע
------------------------------------------------
אני אומר פלאוויזרדמון" נחמד יש לך אחלה צורה .טוב יאלה פלאוויזרדמון הגיע הזמן שנלחם נגד דיגמון.קודם כול אל תיתן לו לחפור שום בור אחרת היה קשה להילחם נגדו.תשמש בקסם אש. שלח לעבר דיגמון להבות של אש חזקוות "
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1280307][b][u]מאסטר ליאון[/u][/b]
טייגר אומר לך:"יש כמה סוגים של דיג'ימונים וגם יש מספר של דיג'ימונים מאותו סוג,הגבומון שאני אקבל את זה שאני אקבל את זה שאתה מכיר,וררמון הוא דיג'ימון בינוני,זה שאתה ושני הדיג'ימונים החזקים שלך מנצחים אותם זה לא אומר שהוא חלש,ביו ררמון הוא דיג'ימון חזק,אפילו אתה לא תצליח להביס אותו".
אתה שומע קול חדש בוקע מין הדיג'יכלי של טייגר שאומר:"היי!אני גבומון!" אתה רואה את גבומון,השותף החדש של טייגר מחייך מהדיג'יכלי.[/QUOTE]
"טוב אז רק על או מגה ינצחו אותו" ואחשוב בלחץ:"מקווה שלא ישימו לב שקראתי מהמדריך הדיגיטלי שמצאתי ולכן אני מכיר".