[QUOTE=ACMilaneZi;1318199]טוב,בואו נדבר על אנימות איצ'י כדאי לעצבן את המנהלים![/QUOTE]
כדי*
ולא לעשות דבר כזה, זה לא טוב..
Printable View
[QUOTE=ACMilaneZi;1318199]טוב,בואו נדבר על אנימות איצ'י כדאי לעצבן את המנהלים![/QUOTE]
כדי*
ולא לעשות דבר כזה, זה לא טוב..
אהבתי,סימת לראות ?Highschool DxD
[QUOTE=monster;1318204]אהבתי,סימת לראות ?Highschool DxD[/QUOTE]
לקחתי את האוזניות של אח שלי אני ממשיך לראות עכשיו D:
ליאור, תענה לשאלה שלי
ליאור, אל תדברו על משהו שאסור, תפסיקו להיות נגד החוקים! אחרי זה שנותנים לכם באן אתם בוכים כמו ילדים קטנים שהמנהלים לא טובים!
[QUOTE=monster;1318204]אהבתי,סימת לראות ?Highschool DxD[/QUOTE]
אין פרק 10 באתר שהבאת לי O:
[QUOTE=LordAbizi;1318173]אל תגיד את זה.
גוגל טרנסלייט זה הדבר הכי קרוב שיש לנו למתרגם רב-שפותי אוטומטי...
ויש לו את השימושים שלו.[/QUOTE]
הוא מסוגל לתרגם משפטים בצורה צולעת, אז מה זה עוזר? עדיף לקחת עוד כמה זמן ולתרגם מילה מילה במורפיקס..
[QUOTE=monster;1318176]אני יותר אוהב את היסקול די אקס די. אנימה משתפרת מאוד. הפרקים האחרונים טובים מאוד.
יש לך מזל שהורדתי שמה ספוילירים מהמנגה של נארוטו-פעם היו שם ספולירים מהמנגה.[/QUOTE]
זה בחיים לא יהיה יותר טוב מ-SNO, אני אפילו יכול להעז ולאמר שזה משעמם..
[QUOTE=ACMilaneZi;1318211]אין פרק 10 באתר שהבאת לי O:[/QUOTE]
אמור להיות שם,כנראה הפרק לא עובד. תראה בגוגואנימה(GOGOANIME)
[QUOTE=~prinny;1318207]ליאור, אל תדברו על משהו שאסור, תפסיקו להיות נגד החוקים! אחרי זה שנותנים לכם באן אתם בוכים כמו ילדים קטנים שהמנהלים לא טובים![/QUOTE]
אין חוק בפורום שאוסר על דיבור על אצ'י.הנהלה טובה יש רק צריכה להבין שאצ'י זה לא פונוגרפיה.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1318206]ליאור, תענה לשאלה שלי[/QUOTE]
פרק 250 בערך
[quote=ワンピース;1318212]הוא מסוגל לתרגם משפטים בצורה צולעת, אז מה זה עוזר? עדיף לקחת עוד כמה זמן ולתרגם מילה מילה במורפיקס..
זה בחיים לא יהיה יותר טוב מ-sno, אני אפילו יכול להעז ולאמר שזה משעמם..[/quote]
יש מצב מצב אתה מביא לי לינק לצפייה באנימה הזאת(sno) לא מצאתי בגוגל O:
ליאור,הפרק הכי עדכני הוא 260?
[quote=ワンピース;1318212]הוא מסוגל לתרגם משפטים בצורה צולעת, אז מה זה עוזר? עדיף לקחת עוד כמה זמן ולתרגם מילה מילה במורפיקס..
זה בחיים לא יהיה יותר טוב מ-SNO, אני אפילו יכול להעז ולאמר שזה משעמם..[/quote]
בסדר, אבל מורפיקס עובד רק באנגלית-עברית, לא? לגוגל טרנסלייט יש מעלה מאוד גדולה והיא שהוא פועל (במידה מסויימת) בין כל שתי שפות...
זה בחיים לא יהיה יותר טוב מ-sno, אני אפילו יכול להעז ולאמר שזה משעמם..[/quote]
טוב זה דכתך ואני מקבל אותה.
שתי האנימות דומות בשניהם יש גיבור סוטה.
הגיבור של Sno הוא לא ביקש מאיזה בחורה כוסית מאלכית להיות בלתי נראה כדי להציץ לבנות ,לא? זה מה שאני זוכר מהפרק היחידי שראיתי.אולי אראה תשאר.
אייל כן.
[QUOTE=ACMilaneZi;1318214]יש מצב מצב אתה מביא לי לינק לצפייה באנימה הזאת(sno) לא מצאתי בגוגל O:[/QUOTE]
SNO זה קיצור, תחפש Sora No Otoshimono
[QUOTE=LordAbizi;1318216]בסדר, אבל מורפיקס עובד רק באנגלית-עברית, לא? לגוגל טרנסלייט יש מעלה מאוד גדולה והיא שהוא פועל (במידה מסויימת) בין כל שתי שפות...[/QUOTE]
נראה לי גם ההפך אפשר, אבל זה אשכרה מילון והוא יותר נוח ויותר מדויק.
במקרה כזה גוגל זה עוד איכשהו בסדר למרות שהוא טועה לפעמים או לא יודע לתרגם, אבל מה הסיכוי שמישהו ירצה לתרגם לשפה שהיא לא אנגלית או משפה שונה אל עברית? בקיצור, זה תלוי במצב.
עריכה:
ליאור, זה שהם שניהם סוטי לא אומר שזה דומה..
וכן, הוא ביקש משהו כזה, להציץ לשכנה שלו, בפרק הראשון..
[quote=ワンピース;1318220]SNO זה קיצור, תחפש Sora No Otoshimono
נראה לי גם ההפך אפשר, אבל זה אשכרה מילון והוא יותר נוח ויותר מדויק.
במקרה כזה גוגל זה עוד איכשהו בסדר למרות שהוא טועה לפעמים או לא יודע לתרגם, אבל מה הסיכוי שמישהו ירצה לתרגם לשפה שהיא לא אנגלית או משפה שונה אל עברית? בקיצור, זה תלוי במצב.
עריכה:
ליאור, זה שהם שניהם סוטי לא אומר שזה דומה..
וכן, הוא ביקש משהו כזה, להציץ לשכנה שלו, בפרק הראשון..[/quote]
כשכתבתי אנגלית-עברית לא התכוונתי לזה שזה מאנגלית לעברית, אלא סתם ציינתי את השפות בלי חשיבות.
אז כן, זה תלוי במצב, אבל להגיד שלגוגל טרנסלייט אין כבוד כלל? לדעתי זה מוגזם.
טוב, אם צ'ארלס זי בריטניה ימצא את עצמו בהיכל הבושה, אני אדע סופית ובוודאות שיש משהו דפוק עם הפורום הזה.
[QUOTE=LordAbizi;1318222]כשכתבתי אנגלית-עברית לא התכוונתי לזה שזה מאנגלית לעברית, אלא סתם ציינתי את השפות בלי חשיבות.
אז כן, זה תלוי במצב, אבל להגיד שלגוגל טרנסלייט אין כבוד כלל? לדעתי זה מוגזם.[/QUOTE]
אוקיי, אז אני חוזר בי, יש לו טיפת כבוד, יש לו את החלקים המיוחדים לו..