-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי באמת שהרגתם אותי, אם זה מה שמפריע לכם בחתימות באמת שהרגתם אותי,
הדבר המשמעותי בחתימות זה הרוחב שלהם, למי אכפת מהאורך ?אתה לא רוצים תגלגלו קצת למטה.
ברגע שמישהו ישים בחתימה משהו שמרחיב את העמוד זה אמור להפריע לכם, חוץ מזה
[QUOTE]ואני מזהיר אתכם לא לצאת עלי שאני תומך באיתי למה תשאלו וותיקים ותראו שאיתי לא מתעסקים כי באחריות שתמיד יהיה לי מה לאמר ואתם סתם תצאו דפוקים.[/QUOTE]
אתה מאיים על מישהו ? לא באמת אכפת לי מה עשית מה היית ואת מי דפקת.
באמת שיצאת אפס כרגע.
נוב ? יש לכם בכלל מושג מה הדבר הזה אומר ? זה בנאדם חדש מהמילה new.
חחח "צריך להקשיב לוותיקים ממנו" הצחקת אותי, עין תחת עין שן תחת שן מכיר את זה ? אתה רוצה שיכבדו אותך תתייחס אליהם בכבוד.
נרשמת קצת לפניי אז אתה יותר טוב ממני? לא, אתה אפס אחד גדול, שתהיה רבע מהבנאדם שאדם אני רוצה לראות אותך מעיר לו.
דניס באמת שאני לא מבין אותך.
בתור מנהל היית מעולה, הכוח לא עלה לך לראש שירדת התחלת לאיים ?הכבוד עלה לך לראש ? תשתחרר קצת, להשיג כבוד לוקח זמן לאבד אותו אתה יכול ברגע.
אם איך שהפורום התדרדר אני מעדיף את רומה ניתאי ונורג.
-
[quote=The Flupy;1325505]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי באמת שהרגתם אותי, אם זה מה שמפריע לכם בחתימות באמת שהרגתם אותי,
הדבר המשמעותי בחתימות זה הרוחב שלהם, למי אכפת מהאורך ?אתה לא רוצים תגלגלו קצת למטה.
ברגע שמישהו ישים בחתימה משהו שמרחיב את העמוד זה אמור להפריע לכם, חוץ מזה
אתה מאיים על מישהו ? לא באמת אכפת לי מה עשית מה היית ואת מי דפקת.
באמת שיצאת אפס כרגע.
נוב ? יש לכם בכלל מושג מה הדבר הזה אומר ? זה בנאדם חדש מהמילה new.
חחח "צריך להקשיב לוותיקים ממנו" הצחקת אותי, עין תחת עין שן תחת שן מכיר את זה ? אתה רוצה שיכבדו אותך תתייחס אליהם בכבוד.
נרשמת קצת לפניי אז אתה יותר טוב ממני? לא, אתה אפס אחד גדול, שתהיה רבע מהבנאדם שאדם אני רוצה לראות אותך מעיר לו.
דניס באמת שאני לא מבין אותך.
בתור מנהל היית מעולה, הכוח לא עלה לך לראש שירדת התחלת לאיים ?הכבוד עלה לך לראש ? תשתחרר קצת, להשיג כבוד לוקח זמן לאבד אותו אתה יכול ברגע.
אם איך שהפורום התדרדר אני מעדיף את רומה ניתאי ונורג.[/quote]
מה רע בי בדיוק ?
-
-
[QUOTE=The Sir;1325507]מה רע בי בדיוק ?[/QUOTE]
אהמ ניתאי רומה או נורג ?
-
[QUOTE=Erwin;1325508]בוקר טוב[/QUOTE]
בוקר טוב, מה נשמע?
-
[quote=The Flupy;1325509]אהמ ניתאי רומה או נורג ?[/quote]
רומה בכבודו ובעצמו.
-
[QUOTE=The Sir;1325511]רומה בכבודו ובעצמו.[/QUOTE]
XD
עוד פעם חזרת מבאן ?
תהיה בריא
אהממ תאמת שבניגוד אל השניים האחרים איתך אני לא זוכר למה רבתי בהתחלה, אבל מה שאני כן זוכר זה שהיה את הסיפור עם הנאצי, אבל אני מניח שהתבגרת מאז.
-
[quote=The Flupy;1325512]XD
עוד פעם חזרת מבאן ?
תהיה בריא
אהממ תאמת שבניגוד אל השניים האחרים איתך אני לא זוכר למה רבתי בהתחלה, אבל מה שאני כן זוכר זה שהיה את הסיפור עם הנאצי, אבל אני מניח שהתבגרת מאז.[/quote]
כל הקטע של הנאצי זה היה הטרלה. והוא היה TO DAMN MAD מי זה ולקח את זה רחוק מידי.
-
[QUOTE=The Sir;1325513]כל הקטע של הנאצי זה היה הטרלה. והוא היה TO DAMN MAD מי זה ולקח את זה רחוק מידי.[/QUOTE]
בכל מקרה זה לא היה לעניין, וזה היה מזמן והיום היה לי מגן בהיסטוריה שהלך בנזונה אז אני בהיי .
-
[quote=The Flupy;1325514]בכל מקרה זה לא היה לעניין, וזה היה מזמן והיום היה לי מגן בהיסטוריה שהלך בנזונה אז אני בהיי .[/quote]
גמלי היה מגן בהיסטוריה O: והלך לי סביר.
-
[QUOTE=The Sir;1325515]גמלי היה מגן בהיסטוריה O: והלך לי סביר.[/QUOTE]
חח בדרך כלל אני אחד מאלה שלא מקשיבים בשיעורים, לא עושים כלום ומקבלים 75 ומסתפקים בזה.
הפעם החלטתי לחרוש, ושאתה לומד כל יום 5 שעות ויום לפניי 10 אם לא הולך לך בנזונה אני הייתי קופץ מהגג.
-
[quote=The Flupy;1325516]חח בדרך כלל אני אחד מאלה שלא מקשיבים בשיעורים, לא עושים כלום ומקבלים 75 ומסתפקים בזה.
הפעם החלטתי לחרוש, ושאתה לומד כל יום 5 שעות ויום לפניי 10 אם לא הולך לך בנזונה אני הייתי קופץ מהגג.[/quote]
רגע היסטוריה ב' או א'?
-
[QUOTE=The Sir;1325517]רגע היסטוריה ב' או א'?[/QUOTE]
מה זאת אומרת ? כיתה י' לאומיות ועל ההלניזם.
-
[quote=The Flupy;1325518]מה זאת אומרת ? כיתה י' לאומיות ועל ההלניזם.[/quote]
אז היסטוריה א'. כמוני.
-
[QUOTE=The Sir;1325520]אז היסטוריה א'. כמוני.[/QUOTE]
אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?