-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
[quote]פאנג:
התקפה: 3
דיוק: 8
הגנה: 0
מהירות: 6
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
פאנג מציית.
[/quote]
אתה עומד בהיכון. פאנג גם הוא. הוא הורגל לעמוד לצדך והליות דרוך לקרב. אתה בוחן את הזירה. חלקת אדמה עם דשא שהופשר אחרי ההקפאה של פאנג. ברק הבליח את השמיים. כמעט פגע בזירה. גשם טיפטף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363419][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
אתה עומד בהיכון. פאנג גם הוא. הוא הורגל לעמוד לצדך והליות דרוך לקרב. אתה בוחן את הזירה. חלקת אדמה עם דשא שהופשר אחרי ההקפאה של פאנג. ברק הבליח את השמיים. כמעט פגע בזירה. גשם טיפטף.[/QUOTE]
'אז אני צריך להשתמש בסביבה, פאנג ברגע המתאים תצא לעברו של פימפאם ותתקוף אותו 'אומר לפאנג ואחייך טיפה לאחר מכן אנסה לדמיין את מיי הגשם שבאוויר חוסמים לסטף את הראייה לזמן קצר לאחר מכן אנסה ליישם את זה.
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 9
עפר הארץ 8
מכות חזקות נכנסו בדמון. הוא החל להתפורר באיטיות עד שבסוף שקע מתחת לאדמה וזרוע קמוצה נכנסה ברגל שלך. לאחר מכן הוא עלה באיטיות חזרה לצורתו המקורית, ניכר שהוא לא יכל להישאר יותר מדי מתחת לקרקע.[/quote]
"קדימה!בוא נראה אותך!" אומר לדמון ואתן לו כמה בוקסים שוב.לאחר מכן אקפוץ מעליו ואכניס את ראשו מתחת לאדמה, כיוון שנראה שהוא לא יכול לנשום מתחת לאדמה, כפי שבני אדם אינם יכולים לנשום מתחת למים.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 56
[quote]פאנג:
התקפה: 4
דיוק: 10
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
אתה מנופף בידיך, מנסה לגרום לסטף לא לראות. הגשם המשיך להתחזק בעוצמה ורוחות נשבו. מעין מסכה החלה להסתיר לסטף את הראייה. פאנג ניצל את ההזדמנות ותקף את פימפאם בקרן קרח אדירה. חום גופו של פימפאם אומנם המיס את הקרח אבל הפגיעה היתה ישירה.
פימפאם המשיך להביט בפאנג וסטף הניפה יד קדימה. פימפאם קפץ לעבר פאנג. בכוונה לפגוע בו הפעם.
[b]ג'ואי ~[/b]
ג'ואי 9
עפר הארץ 5
עפר הארץ נחבט בעוצמה מאגרופיך ומאבד שיווי משקל. הוא מנסה לברוח אבל אתה תופס בראשו ומקפיד שלא ינשום. הוא משתולל בכל הכוח, מנסה לברוח. לפתע אתה מרגיש משיכה. נראה שאתה מתחיל לשקוע בקרקע.
אתה שומע את חבריך מעודדים אותך אבל אתה לא מאבד ריכוז, כך שאין לך מושג מה הם אומרים.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1366202][b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 56
אתה מנופף בידיך, מנסה לגרום לסטף לא לראות. הגשם המשיך להתחזק בעוצמה ורוחות נשבו. מעין מסכה החלה להסתיר לסטף את הראייה. פאנג ניצל את ההזדמנות ותקף את פימפאם בקרן קרח אדירה. חום גופו של פימפאם אומנם המיס את הקרח אבל הפגיעה היתה ישירה.
פימפאם המשיך להביט בפאנג וסטף הניפה יד קדימה. פימפאם קפץ לעבר פאנג. בכוונה לפגוע בו הפעם.
[/QUOTE]
'פאנג תשתמש במהירות שלך בשביל להתחמק ברגע האחרון ואז תנשך אותו'
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 9
עפר הארץ 5
עפר הארץ נחבט בעוצמה מאגרופיך ומאבד שיווי משקל. הוא מנסה לברוח אבל אתה תופס בראשו ומקפיד שלא ינשום. הוא משתולל בכל הכוח, מנסה לברוח. לפתע אתה מרגיש משיכה. נראה שאתה מתחיל לשקוע בקרקע.
אתה שומע את חבריך מעודדים אותך אבל אתה לא מאבד ריכוז, כך שאין לך מושג מה הם אומרים.[/quote]
"אוי שיט!" אומר ואנסה לצאת מהחול.
-
[b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 53
[quote]פאנג:
התקפה: 4
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
[/quote]
פאנג זינק במיומנות מפתיעה והסתובב לנשוך. פימפאם נפגע וניער את פאנג מעליו.
פאנג נראה כועס והילה של קרח עטפה אותו. הדים קרים עלו ממנו ואור מעט זורח עלה.
'אממ אנג'ל?' פנה אליך פאנג. 'נדמה לי שעליתי רמה. אני מעוניין לתקוף בקרן קרח באופן ישיר. מותר לי?'
[quote]ג'ואי ~
[/quote]
ג'ואי 9
עפר הארץ 5
אתה מאמץ את כל כוחותיך לצאת מהחול. בעיטה קלה שיחררה אותך אך הדמון השתחרר אף הוא. הוא נעמד מולך במבט זועם והניף לעברך אגרוף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1366942][b]אנג'ל ~[/b]
אנג'ל 10
סטף 53
פאנג זינק במיומנות מפתיעה והסתובב לנשוך. פימפאם נפגע וניער את פאנג מעליו.
פאנג נראה כועס והילה של קרח עטפה אותו. הדים קרים עלו ממנו ואור מעט זורח עלה.
'אממ אנג'ל?' פנה אליך פאנג. 'נדמה לי שעליתי רמה. אני מעוניין לתקוף בקרן קרח באופן ישיר. מותר לי?'
[/QUOTE]
'כמובן 'אומר עם חיוך.
-
[quote]ג'ואי 9
עפר הארץ 5
אתה מאמץ את כל כוחותיך לצאת מהחול. בעיטה קלה שיחררה אותך אך הדמון השתחרר אף הוא. הוא נעמד מולך במבט זועם והניף לעברך אגרוף.[/quote]
"אתה חושב שזה מה שיעצור אותי?" אומר לדמון.לאחר מכן אקפוץ מעל אגרופו של הדמון ואתן לו בעיטה חזקה בפניו.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 48
[quote]פאנג:
התקפה: 5
יכולת:בכל פעם שאראן צחור מתקיף בקרן קרח, נקודות ההתקפה שלו עולות בנקודה. קרן הקרח שלו חזקה כחשמל. [/quote]
'אני הולך לשחרר את קרן הקרח עכשיו!' קרא פאנג וכיוון את הקרן קרח היישר לעבר פניו של פימפאם. הקרן היתה חזקה ועוצמתית הרבה יותר ממקודם והיא היתה מלווה באיוושה מחשמלת בצבע כחול בהיר! הקרח פגע בפימפאם שנפגע באופן ישיר מהמתקפה. כל גופו הוקף בחשמל וקרח שנמס תוך מספר דקות.
"הפסק את הקרב!" אמרה סטף. "אם הייתי ברמה שלך היית מנצח כבר. כל הכבוד. למרות שלא עשיתי שום דבר כדי לתקוף אותך. עכשיו, מה למדת?"
[b]ג'ואי ~
[/b]
ג'ואי 7
עפר הארץ 0
אומנם כשקפצת הדמון הכניס בך אגרוף היישר לבטן במקום לפנים וזה אכן פגע, אך הבעיטה שלך היתה כה עוצמתית עד כי שהראש שלו התפורר ונהיה חול. הוא נפל מעולף על הקרקע!
"קדימה, ג'ואי!" צרח נוד "עכשיו זו ההזדמנות שלך לרכוש אותו!"
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 7
עפר הארץ 0
אומנם כשקפצת הדמון הכניס בך אגרוף היישר לבטן במקום לפנים וזה אכן פגע, אך הבעיטה שלך היתה כה עוצמתית עד כי שהראש שלו התפורר ונהיה חול. הוא נפל מעולף על הקרקע!
"קדימה, ג'ואי!" צרח נוד "עכשיו זו ההזדמנות שלך לרכוש אותו!"[/quote]
"איך אני אעשה את זה?" אומר לנוד.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
"הקשב אליי!" רץ אלייך מהר נוד. הדמון מתחיל להתאושש. "הושט ידיים קדימה ותצעק 'עפר הארץ אשר הובס על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!' ואחרי שהוא יהפוך לכדור אנרגייה ביד שלך הכה את כדור האנרגיה ברצפה וצווה עליו לחזור לצורה המקורית שלו ותאמר לו לציית לך!'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367073][b]ג'ואי ~
[/b]
"הקשב אליי!" רץ אלייך מהר נוד. הדמון מתחיל להתאושש. "הושט ידיים קדימה ותצעק 'עפר הארץ אשר הובס על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!' ואחרי שהוא יהפוך לכדור אנרגייה ביד שלך הכה את כדור האנרגיה ברצפה וצווה עליו לחזור לצורה המקורית שלו ותאמר לו לציית לך!'[/QUOTE]
"אוקיי!" אומר לנוד ולאחר מכן אגיד את המילים שהוא אמר, תוך כדי הושטת ידיי קדימה.
-
[quote=ヒトカゲ;1363362] ]
[b]לוק ~
[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 8
החזיר זינק מתחתיך והכה בך ישירות. הואפת קדימה והתרסקת על הפנים. הוא התייצב מולך וגרר את רגלו הקדמית על הקרקע. מתכונן להתקיף פעם נוספת.[/quote]
"לא שוב.." אמלמל וארגיש את הפנים שלי יוקדות, אקום בתנועה סיבובית ואשליח את הרגל שלי על הפנים שלו באמצע, קם שוב ומתרגל לעמוד על הרגליים.
במידה וזה הצליח, אבוא אליו ואנסה לפגוע בו שוב עם הרגל, הפעם בפנים, בלי רחמים. "זה נעים לך?" אצעק וארגיש את הפנים שלי ביד רועדת.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367054][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 48
'אני הולך לשחרר את קרן הקרח עכשיו!' קרא פאנג וכיוון את הקרן קרח היישר לעבר פניו של פימפאם. הקרן היתה חזקה ועוצמתית הרבה יותר ממקודם והיא היתה מלווה באיוושה מחשמלת בצבע כחול בהיר! הקרח פגע בפימפאם שנפגע באופן ישיר מהמתקפה. כל גופו הוקף בחשמל וקרח שנמס תוך מספר דקות.
"הפסק את הקרב!" אמרה סטף. "אם הייתי ברמה שלך היית מנצח כבר. כל הכבוד. למרות שלא עשיתי שום דבר כדי לתקוף אותך. עכשיו, מה למדת?"
[/QUOTE]
לא עלה לי החיים O:?
------------------------
"שאני יכול לעזור לדמון שלי גם מבלי להתערב פזית ואנחנו צריכים לעבוד ביחד "אומר ואמתח את ידי קדימה