עוד 186 הודעות ואני מקדיש :d
אגב עומר מה קרה?
למה הטופ 9 שלי פגום ?
Printable View
עוד 186 הודעות ואני מקדיש :d
אגב עומר מה קרה?
למה הטופ 9 שלי פגום ?
תשע דמויות מועיל יותר לשבץ בטבלה של 3 על 3.
[QUOTE=ホミカ;1355502]עוד 186 הודעות ואני מקדיש :d
אגב עומר מה קרה?
למה הטופ 9 שלי פגום ?[/QUOTE]
כי אני לא שם >:
[QUOTE=Spider Man;1355506]כי אני לא שם >:[/QUOTE]
אבל אתה פגום O_O?
שיחקתה פעם סוניק גיבורים :D?
[QUOTE=LordAbizi;1355505]תשע דמויות מועיל יותר לשבץ בטבלה של 3 על 3.[/QUOTE]
אכן עובדה נכונה דניאל אביזי.
לא מצאתי את הוויט שוטר,אמרתי לך כבר -_-
שניצל עם כנפיים
זה כיף כיפליים!
הבנתי אבל למה אני לא רואה את הטופ 9 שלי O_o?
זה מראה תמונה פגומה!!
[quote=ホミカ;1355513]שניצל עם כנפיים
זה כיף כיפליים![/quote]
Wtf?
יש סוף סוף החלום שלי מתגשם- יוצ משחק של וואן פיס לpsp. חבל שהמשחק יצא רק בחורך הקרוב:(.
במה זו אנצל כדי להודיע כמה חדשות:
1 יצא במרץ 2013 סרט חדש לדרגון בול זי שכל הנראה יכתב על ידי יוצר המאנגה בכוכבודו.
2 בשבוע שהיה במאנגה של נארוטו יצאו 2 פרקים : פרק אחד קשור היה לסרט החדש של נארוטו. השני היה פרק רגיל.
3 השבוע לא היה פרק בנארוטו אך בעוד שבועיים יצא פרק מיוחד באנימה לכבוד הסרט . הפרק יצא ב26.7 יומים לפני יציאת הסרט ביפן והיה קשור לסאקורה( פילר).
4 זוכרים שהשבוע אין פרק של נארוטו בגלל פוקימון? אז נארוטו נוקמת בפוקימון ועכשיו לפוקימון לא היה פרק.
איפשהוא באוגוסט ישודר ספיישל של 2 פרקים בנארוטו ולא היה פרק של פוקימון. אל תדאגו זה לא פילר.
יאלה הלכתי לבזב הודעה.
שמע,שאני התחלתי לעבוד על זה,זה היה אמור להיות 10 דמויות,5 על 2,לא ידעתי שבסוף יהיו רק 9 דמויות,לא היה לי כוח לשנות
[QUOTE=Rias Gremory;1355515]יש סוף סוף החלום שלי מתגשם- יוצ משחק של וואן פיס לpsp. חבל שהמשחק יצא רק בחורך הקרוב:(.
1 יצא במרץ 2013 סרט חדש לדרגון בול זי שכל הנראה יכתב על ידי יוצר המאנגה בכוכבודו.
2 בשבוע שהיה במאנגה של נארוטו יצאו 2 פרקים : פרק אחד קשור היה לסרט החדש של נארוטו. השני היה פרק רגיל.
3 השבוע לא היה פרק בנארוטו אך בעוד שבועיים יצא פרק מיוחד באנימה לכבוד הסרט . הפרק יצא ב26.7 יומים לפני יציאת הסרט ביפן והיה קשור לסאקורה( פילר).
4 זוכרים שהשבוע אין פרק של נארוטו בגלל פוקימון? אז נארוטו נוקמת בפוקימון ועכשיו לפוקימון לא היה פרק.
איפשהוא באוגוסט ישודר ספיישל של 2 פרקים בנארוטו ולא היה פרק של פוקימון. אל תדאגו זה לא פילר.
יאלה הלכתי לבזב הודעה.[/QUOTE]
מזל טוב מי בהקדשות?
ומה אתה רציני O_O?
המשחק יוצא בחורף T-T
סעמסעמסעמק!
שניצל מעופף זה שלי, תשאל את אלון יש לי זכויות על זה!
או לפחות היה D:
[quote=Rias Gremory;1355515]יש סוף סוף החלום שלי מתגשם- יוצ משחק של וואן פיס לpsp. חבל שהמשחק יצא רק בחורך הקרוב:(.
יאלה הלכתי לבזב הודעה.[/quote]
איך אתה מתקדם עם R2?
[QUOTE=Rias Gremory;1355515]יש סוף סוף החלום שלי מתגשם- יוצ משחק של וואן פיס לpsp. חבל שהמשחק יצא רק בחורך הקרוב:(.
יאלה הלכתי לבזב הודעה.[/QUOTE]
על מה הסרט של DB הולך להיות..?
אוף אין לי כוח לפילר של סרט.. אני לא יראה.
גם הסרט של או נו אקסוריסט יצא בחורף 2013