יש לי פתרון בשביל שניכם. עוד 5 דקות צאו לדף הראשי ותרעננו.
Printable View
יש לי פתרון בשביל שניכם. עוד 5 דקות צאו לדף הראשי ותרעננו.
[quote=kittym;1457437]אביזי,ילד רע!! ילד רע![/quote]
אני מפרגן, נותן מחמאות, אפילו שיש בהן עקיצות מרומזות, ומה שאני מקבל זה "אביזי, ילד רע!!".
[size=5]ועוד אני הבן אדם השלילי פה. [/size]
אני באקספלורר, ככה שרוב הסיכויים שאם תכננת איזשהי מזימה מרושעת אני לא אוכל לראות אותה. ניצחתי.
חחחח אביזי...מצחיק שלוקח לך 30 שניות כדי להגיב חח
[quote=kittym;1457440]חחחח אביזי...מצחיק שלוקח לך 30 שניות כדי להגיב חח[/quote]
אני לא יודע אם זו מחמאה או עקיצה, אבל אני בכל מקרה כן חושב על מה שאני כותב ומשתדל שלא להותיר שגיאות בהודעה שלי, ולכן אפשרי שההודעה שלי אורכת יותר זמן מאנשים שפשוט מתפרצים על המקלדת והורגים אותה.
טוב אני תומך באביזי כי אביזי הוא... ובכן... Op בטירוף.
[quote=hit man;1457438]יש לי פתרון בשביל שניכם. עוד 5 דקות צאו לדף הראשי ותרעננו.[/quote]
גם אני יכול לרענן?
[quote=cho'gath;1457442]טוב אני תומך באביזי כי אביזי הוא... ובכן... Op בטירוף.[/quote]
אם היה לי לב אולי הייתי מתרגש מזה.
אני לא אשתף פעולה עם השטויות של היטמן. הבמה היחידה לדברים שלי תהיה הנו"ד. אני לא מוכן להתמודדות בתנאים כאלו.
הנוד הועבר לפורום המתאים.
עכשיו אין לך ברירה אלא לשתף פעולה, אביזי ):
I win חחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=Canaan;1457452]עכשיו אין לך ברירה אלא לשתף פעולה, אביזי ):[/QUOTE]
Oh really?
אני מכריז שמהרגע הזה עד לסיום הבדיחה המטופשת הזו אני לא אגיב יותר בנו"ד, ללא תלות בנסיבות.
אני, לעומתכם, יודע להפסיד בתנאים שלי. להפסיד תוך שמירה על התנאים זה לפעמים יותר חזק מניצחון.
אך אני עדיין מרשה לעצמי לערוך את ההודעה הזו.
אם כך אז אני לא אגיב. אני לא אכנע ראשון. בכך שאני לא משתף פעולה אני מוציא לכם את כל הכיף מזה. כשאנשים מהסוג שלכם לא נהנים מפעולה מסויימת הם ממשיכים אותה. מצד שני, כשאנשים מהסוג שלי לא נהנהים מפעולה מסויימת הם ימשיכו לעשות אותה. לכן אני לא אגיב. ORE NO KACHI DES.
שיעביר את משוב לפה, אני במילא לא כותב כל כך בנושאי משוב.
ואם מנסים לבחון את הסבלנות שלי כדאי להבין שזה די חסר תועלת. הסבלנות שלי גדולה. מאודדד.
אתה רואה היטמן? אני לא צריך לעשות שום דבר כדי שמשתמשים יגנו עליי. אני לא צריך לבקש מAmitlv לצטט את התגובה שלי. הוא עושה את זה בעצמו. אני לא צריך להגיד לאנשים לכתוב ALL HAIL ABIZI. למה? כי אני מבין את הטבע האנושי טוב יותר ממך. היחיד שמגבה אותך זה רותם, וגם זה כי אתה מחזיק באייל גולן כבן ערובה. הפסדת.
[quote=lordabizi;1457455]oh really?
אני מכריז שמהרגע הזה עד לסיום הבדיחה המטופשת הזו אני לא אגיב יותר בנו"ד, ללא תלות בנסיבות.[/quote]
אבל ככה אתה נופל בדיוק למלכודת של היטמן ואלכס להרחיק אותך מהנו"ד, ובעצם משתף איתם פעולה.
זה מה שנקרא "מן הפח אל הפחת" הא?
אני מכריז שפורום זה ישאר פה עד שלורד אביזי יגיב.
זה הולך להיות מעניין.