-
[b]אביב~[/b]
"ככה זה נקרא להתאמן?! יכולת לפצוע אותו חזק מאוד!" היא צועקת עליך וניגשת לבדוק מה עם טיילו
[b]יוסי~[/b]
"מצטערת אך לא אוכל לקבל את הטיפ" היא אומרת ומחזירה לך 5$. אתה עולה לחדר ולעיניך נגלה חדר עם מטילת קומותיים, מרפסת, טלוויזיה, מקלחת+שירותים.
אתה מתארגן לשינה, נכנס למיטה ונרדם כעבור מספר דקות. אתה מתעורר בבוקר ב9.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:41 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"מצטערת אך לא אוכל לקבל את הטיפ" היא אומרת ומחזירה לך 5$. אתה עולה לחדר ולעיניך נגלה חדר עם מטילת קומותיים, מרפסת, טלוויזיה, מקלחת+שירותים.
אתה מתארגן לשינה, נכנס למיטה ונרדם כעבור מספר דקות. אתה מתעורר בבוקר ב9. [/b][/quote]
''אוי לא !
תחרות התיאום !''
אני אומר בקול של דאגה , מתלבש ורץ במהירות אל התחרות .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:41 PM
[b] [b]אביב~[/b]
"ככה זה נקרא להתאמן?! יכולת לפצוע אותו חזק מאוד!" היא צועקת עליך וניגשת לבדוק מה עם טיילו
[/b][/quote]
טוב הלכתי לראות וואן פיס....מקווה שיהיה המשך עד אז
--
לא אגיב ואמשיך ללכת עם פאר.
-
[b]יוסי~[/b]
אתה מגיע לבניין התחרות, ומבחין בתורות ארוכים. אתה רוצה שבמודעה רשום שהתחרות תתקיים מחר בבוקר, וההרשמה נסגרת בשעה 5.
[b]אביב~[/b]
אתה מתעלחם ממנה ועוזב את המקום. אתה ממשיך לצעוד, ואחרי כחצי שעה אתה מגיע לעיר צארינגרו'ב.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:51 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
אתה מתעלחם ממנה ועוזב את המקום. אתה ממשיך לצעוד, ואחרי כחצי שעה אתה מגיע לעיר צארינגרו'ב. [/b][/quote]
"הגענו לעיר חדשה פאר, אך לא נראה לי שיש בה דבר מה מעניין, לכן כדאי שננוח מעט ונמשיך ללכת" אומר, אחליט לנוח כ-30 דקות ולאחר מכן להמשיך בהליכה לעיר הבאה.
-
[b]אביב~[/b]
אתה נח לך על ספסל בדרך, כשלפתע אתה מרגיש שמישהו נוגע בכתף שלך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:51 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מגיע לבניין התחרות, ומבחין בתורות ארוכים. אתה רוצה שבמודעה רשום שהתחרות תתקיים מחר בבוקר, וההרשמה נסגרת בשעה 5.
[/b][/quote]
''לעזאזאל .''
אני אומר ונירשם , ואז הולך שוב לישון , משלם 5$ והולך לישון שוב .
-
[b]יוסי~[/b]
אתה מחכה בתור במשך רבע שעה, עד שלבסוף מגיע תורך "שלום, כרטיס מתאם בבקשה" היא אומרת לך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 08:58 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה נח לך על ספסל בדרך, כשלפתע אתה מרגיש שמישהו נוגע בכתף שלך. [/b][/quote]
אסתובב לאחור בכדי לראות במה מדובר.
-
[b]אביב~[/b]
אתה מסתובב ולא רואה כלום.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:13 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מסתובב ולא רואה כלום. [/b][/quote]
'מוזר, אולי זו הייתה הכנף של פארפדג', או פוקימון רוח' אחשוב לעצמי וחליט לקום עם פאר החמוד שלי ולהמשיך קדימה!
-
[b]אביב~[/b]
אתה מתרומם מהכיסט ולפתע מרגיש מוזר, קר לך פתאום.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:14 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מתרומם מהכיסט ולפתע מרגיש מוזר, קר לך פתאום. [/b][/quote]
"פארפדג' יש לך מושג מה מתרחש כאן? הרגשתי נגיעה בכתף וכעתך אני מרגיש מן אווירה קרירה שכזו!" אומר ולא אצליח להבין את המתרחש! אנסה להמשיך ולהתרומם, אסתכל סביב.
-
[b]אביב~[/b]
פאר מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה. אתה שומע פתאום צחקוק קטן לא רחוק ממך.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:17 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה. אתה שומע פתאום צחקוק קטן לא רחוק ממך. [/b][/quote]
"פאר בוא נרוץ, בא לי להשתחרר!" אומר לו וארוץ, כמובן שהוא במעוף, כלפי השביל שיוביל אותנו לעיר הבאה, לא אתייחס להזיות שלי ברצינות.