-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 5 2009, 11:58 PM
[b] [b][color=blue]לני-[/color][/b]
אתם הולכים ביחד בעיר והיא מובילה אותך לבית בקצה העיר, בלו לא דופקת בדלת וישר ניכנסת "היי פרפסור תכיר זה לני, לני זה פרופסור אוק" היא מציגה ופרוספור אוק לוחץ את ידך בחום "טוב בלו תקשיבי, קיבלתי לידי פוקדור אחד מהמוזרים הוא כולו צבוע בזהב וכתוב עליו GS לפי השמועות יש ביער איילין מקדש קטן ממוקם ביער ואם תניחי את הפוקדור שם הוא יפתח ויגלה פוקימון חדש שאף אחד עוד לא ראה!" הוא אומר באושר "הייתי עושה את זה בעצמי אבל אני כבר זקן מידי להרפתקאות כאלה" הוא אומר וצוחק. "אין בעיה פרופסור אוק! אם תצוץ בעיה אתקשר אליך!" היא אומרת "לני אתה רוצה לבוא?" היא שואלת בחיוך. [/b][/quote]
"נשמע כמו הרפתקה! אני בא!" אני אומר לה ומחייך חיוך קל.
אני הולך אחריה ליער.
-
[b]
[b][color=purple]קייט-[/color][/b]
פלאסל מצליח להתחמק מהניפוץ גולגולת של בלאסטויז ותוקף אותו עם מכת ברק בלסטויז משתמש בהגנת ברזל כתגובה ושולח משאבת הידרו. טריפניץ שולח סופת חול שמכבה את כל המגרש וכול הפוקימונים מפסיקים לתקוף טריפניץ' משתמש במתקפת עילוף ונשיכה על נידוקווין המופתעת וגורל לה לנזק רציני.
"טורטלי תשתמש משאבת הידרו בשביל להעיף את סופת החול ואז תשתמש באגרוף שאיבה על פלאסל! נידו תישתמשי בכוח אדמה על טריפניץ!"בלו אומרת. בלסטויז משתמש במשאבת הידרו והורס את הסופת חול שהופכת לבוץ ומכסה את כולם ומתקרב לפלאסל עם אגרוף שאיבה! נידו משתמשת בכוח אדמה על טריפניץ' שלא מצליח להיתחמק וניפגע!
לפתע טריפניץ זוהר באור בהיר וחזק ומונע מכולם לראות, את מסתכלת ורואה מולך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa329.png[/img]
*טריפניץ' היתפתח! אני אעדכן מאוחר יותר גם את המתקפות שלו*
ויברבה משתמש בנשימת דרקון ומחסל את נידוקווין! [/b][/quote]
"כל הכבוד ויברבה! פלאסל תשתמש בזריזות בשביל להתחמק ואז שילוב בין גלגול ומכת ברק! ויברבה נשימת דרקון על בלסטויז"
-
[b]
[b][color=green]ירין-[/color][/b]
"אני בספק, אם כבר פצ'יריסו הגביר את הקנאה שלו... אני חושבת שזה בגלל קלפרי אבל אני לא יודעת למה!" היא אומרת בעצב. [/b][/quote]
"טריוג אז מה קרה?" אני מנסה להבין
-
[b][color=blue]לני-[/color][/b]
אתם יוצאים מעיר ועוברים מהר בדרך 28 ומגיעים ליער עצום בגודלו וממשיכים בשביל שפתאום מתפצל לשלושה שבילים ראשיים שנראים מפותחים למדי ועוד חמישה שבילים שנראים נטושים ואפלים במיוחד.
באיזו דרך תבחרו?
פלאסל לא מצליח להחמק בזמן ומקבל את האגרוף היישר בבטן ועף אחורה מעולף.
הקרב הוא בין בלסטויז לבירבה, שניהם נראים נחושים בניצחון.
ויברבה שולח נשימת דרקון אבל בלסטויז מתחמק בקלות, ויברבה לא מספיק מאומן עם המתקפה הזאת.
"טורטלי תשתמש בתותחי הבזק!" בלו אומרת והתותחים על גבו של בלסטויז מתחילים לזהור באור בוהק מאוד!
טריוג מתעלם ממך ומתחיל ללכת לכיוון חורשה בלעדיכם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 01:18 AM
אתם יוצאים מעיר ועוברים מהר בדרך 28 ומגיעים ליער עצום בגודלו וממשיכים בשביל שפתאום מתפצל לשלושה שבילים ראשיים שנראים מפותחים למדי ועוד חמישה שבילים שנראים נטושים ואפלים במיוחד.
באיזו דרך תבחרו? [/b][/quote]
אני מתחיל לחשוב על זה.
"את הימני!" אני קורא ומתחיל ללכת.
-
אתם ממשיכים ללכת אבל לא רואים שום דבר, הדרך עושה מסביב ליער סיבוב.
אתה מידי פעם רואים כמה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa010.png[/img], [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/img] ו- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa265.png[/img]. אחרי הליכה של חצי שעה בלי שום דבר בלו אומרת "אני חושבת שכדאי שנחזור גם כל הפוקימונים החזקים נמצאים בפנים לעשות סיבוב סביב היער לא יעזור לנו, אתה לא חושב?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 01:32 AM
אתם ממשיכים ללכת אבל לא רואים שום דבר, הדרך עושה מסביב ליער סיבוב.
אתה מידי פעם רואים כמה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa010.png[/img], [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/img] ו- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa265.png[/img]. אחרי הליכה של חצי שעה בלי שום דבר בלו אומרת "אני חושבת שכדאי שנחזור גם כל הפוקימונים החזקים נמצאים בפנים לעשות סיבוב סביב היער לא יעזור לנו, אתה לא חושב?" [/b][/quote]
"את צודקת, נחזור אחורה" אני אומר לה.
"אבל לאיזה כיוון נלך עכשיו?" אני שואל אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 6 2009, 01:39 AM
[b] "את צודקת, נחזור אחורה" אני אומר לה.
"אבל לאיזה כיוון נלך עכשיו?" אני שואל אותה. [/b][/quote]
"אני חושבת שנבחר באחת מהדרכים השוממות." היא אומרת "תחשוב על בטח פוקימונים חזקים ניצאים שם בריחוק מבני אדם ואנחנו צריכים למצוא איזה מקדש סודי או משהו כזה" היא אומרת בחיוך.
אתם חוזרים להיתפצלות ויש לכם את אותם שבילים (בשביל להקל עליך תבחר מספר 1-5) ותלכו עליו...
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 01:42 AM
"אני חושבת שנבחר באחת מהדרכים השוממות." היא אומרת "תחשוב על בטח פוקימונים חזקים ניצאים שם בריחוק מבני אדם ואנחנו צריכים למצוא איזה מקדש סודי או משהו כזה" היא אומרת בחיוך.
אתם חוזרים להיתפצלות ויש לכם את אותם שבילים (בשביל להקל עליך תבחר מספר 1-5) ותלכו עליו... [/b][/quote]
אני בוחר מס' 3.
אני הולך יחד עם בלו בכיוון שבחרתי.
-
אתה ממשיכים ללכת בשביל שבחרת וכעבור עשרים דקות של הליכה בחושך אתם שומעים רישרוש מאחד השיחים ומשם קופץ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa455.png[/img] שמשתמש בגפן מצליפה וגונב לבלו את התיק ובורח משם "לא התיק שלי עם הפוקדורים שלי והפוקדור של הפרופסור!" היא אומרת ומתחילה לרוץ אחריו ונעלמת מהעין שלך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 01:52 AM
אתה ממשיכים ללכת בשביל שבחרת וכעבור עשרים דקות של הליכה בחושך אתם שומעים רישרוש מאחד השיחים ומשם קופץ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa455.png[/img] שמשתמש בגפן מצליפה וגונב לבלו את התיק ובורח משם "לא התיק שלי עם הפוקדורים שלי והפוקדור של הפרופסור!" היא אומרת ומתחילה לרוץ אחריו ונעלמת מהעין שלך. [/b][/quote]
"בלו! איפה את!" אני צועק ומנסה לרוץ לכיוון האחרון שמננו ראיתי אותה רצה.
"טילו צא! תחפש את בלו מהאויר!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו.
-
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 6 2009, 02:04 AM
[b] "בלו! איפה את!" אני צועק ומנסה לרוץ לכיוון האחרון שמננו ראיתי אותה רצה.
"טילו צא! תחפש את בלו מהאויר!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו. [/b][/quote]
"פשוט תבוא!" היא צועקת לך "אני פה אבל הוא ממשיך לברוח!" היא צועקת לך. אתה רץ אחריה ואת חוסמים את קרניבין "תחזיר את התיק שלי" אומרת בלו וקרניבין מחזיק את התיק חזק אליו ומסרב להחזיר אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 02:17 AM
"פשוט תבוא!" היא צועקת לך "אני פה אבל הוא ממשיך לברוח!" היא צועקת לך. אתה רץ אחריה ואת חוסמים את קרניבין "תחזיר את התיק שלי" אומרת בלו וקרניבין מחזיק את התיק חזק אליו ומסרב להחזיר אותו. [/b][/quote]
"תיהי מוכנה לתפוס את התיק" אני אומר לה ומחייך חיוך קטן לעברה.
"טיילו! סופה וכנף ברזל!" אני קורא לכיוון של טיילו כדי שיבוא ויפגע בקרניביין.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 5 2009, 07:37 PM
[b] דיוויס-
"אני בסדר הוא פשוט נשך אותי חזק בכתף" היא אומרת ומחזיקה את הכתף.
אתה זורק את הפוקדור אבל ארבוק לא ניתפס וזוחל לו משם. קלי מאבדת את ההכרה!
[/b][/quote]
"קלי!" אני צועק ומנסה להעיר אותה.
"טוטודייל, ליקיטונג! צאו!" אני צועק.
אני מרים את קלי על הגב שלי ואומר להם: אני צריך עזרה בלהרים את קלי, ליקיטונג. טוטודייל, אתה תגן עלינו למקרה שפוקימון פראי יופיע!".
אני מתחיל לרוץ אל עבר היציאה של המערה במטרה להגיע אל בית-חולים.
-
[b] [b][color=purple]קייט-[/color][/b]
פלאסל לא מצליח להחמק בזמן ומקבל את האגרוף היישר בבטן ועף אחורה מעולף.
הקרב הוא בין בלסטויז לבירבה, שניהם נראים נחושים בניצחון.
ויברבה שולח נשימת דרקון אבל בלסטויז מתחמק בקלות, ויברבה לא מספיק מאומן עם המתקפה הזאת.
"טורטלי תשתמש בתותחי הבזק!" בלו אומרת והתותחים על גבו של בלסטויז מתחילים לזהור באור בוהק מאוד!
[/b][/quote]
"ויברבה תשתמש בסופת חול ואז בחפירה!"
-
[b]
טריוג מתעלם ממך ומתחיל ללכת לכיוון חורשה בלעדיכם. [/b][/quote]
"טוב אז...ג'י צא! נקודות בוץ על טריוג!" אני אומר
-
טיילו יוצא ושולח סופה חזק לעבר קרינביין יחד עם כנף ברזל אבל קרינביין משתמש בגפן מצליפה ובורח משם "לא התיק שלי! מה נעשה?" בלו שואלת.
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
טוטדייל וליקטיטונג יוצאים. אתה וליקטיטונג סוחבים את קלי וטוטדייל הולך לפניכם, אתם ממשיכים ללכת עשרים דקות ואתה רואה שוב את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa030.png[/img] והיא מסמנת לכם לעקוב אחריה, האם תעקוב אחריה?
ויברבה משתמש בסופת חול ובלסטויז משגר את התותחים ומפספס את ויברבה שירד אל מתחת האדמה. כעבור כמה רגעים ויברבה יוצא מהאדמה ותוקף את בלסטויז חזק. שניהם לא מוותרים "טורטלי קרן בועות ואז קרן קרח!" בלו אומרת ובלסטויז משגר בועות והופך אותם לקרח והם מתקרבים במהירות לויברבה.
טריוג מתחמק בקלות, ומתקרב אל ג'יאדוד עם אגרוף ממוקד!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 07:11 PM
[b]
טריוג מתחמק בקלות, ומתקרב אל ג'יאדוד עם אגרוף ממוקד! [/b][/quote]
"ג'י מהר כיפוף הגנה ואז גילגול עם דחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 07:11 PM
[b]
טוטדייל וליקטיטונג יוצאים. אתה וליקטיטונג סוחבים את קלי וטוטדייל הולך לפניכם, אתם ממשיכים ללכת עשרים דקות ואתה רואה שוב את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa030.png[/img] והיא מסמנת לכם לעקוב אחריה, האם תעקוב אחריה?
[/b][/quote]
"אין לנו זמן!" אני אומר לנידורן.
"כדאי שזה יהיה טוב, אני סומך עליך!" אני אומר ועוקב אחריה.
-
ג'יאדוד משתמש בכיפוף הגנה אבל ניפגע מהאגרוף הממוקד של טריוג ומעיף אותו על האדמה, ג'יאדוד מתעצבן ופוגע חזק בטריוג עם גלגול ודחיפה שפוגע חזק בטריוג ומעיף אותו על עץ. טריוג משתמש בגל ואקום!
נידורינה מובילה אותכם בדרך ארוכה שאורכת כמעט שעתיים לפתח סודי לעיר ג'נטה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 09:15 PM
[b]
נידורינה מובילה אותכם בדרך ארוכה שאורכת כמעט שעתיים לפתח סודי לעיר ג'נטה. [/b][/quote]
"תודה נידורינה!" אני אומר.
"רוצה להצטרף אלי למסע?" אני שואל אותה ומחייך.
בין אם היא מסרבת או לא, אני רץ אל העיר ומחפש את בית החולים הקרוב.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 09:15 PM
[b] [b][color=green]ירין-[/color][/b]
ג'יאדוד משתמש בכיפוף הגנה אבל ניפגע מהאגרוף הממוקד של טריוג ומעיף אותו על האדמה, ג'יאדוד מתעצבן ופוגע חזק בטריוג עם גלגול ודחיפה שפוגע חזק בטריוג ומעיף אותו על עץ. טריוג משתמש בגל ואקום!
[/b][/quote]
מתי מישהו מתפתח..?
___________________--
"התחמק מזה עם הגילגול ואז גחיפה משולב בנקודות בוץ!" אני אומר
-
נידורינה לא מגיבה ומתיישבת בכניסה. כנראה היא תחכה לך עד שתחזור.
אתה רץ לבית חולים וישר לוקחים את קלי ממך. עוברת שעה ועוד שעה ועוד שעה.
אתה מתחיל להיתיאש ואז בא אליך רופא "תקשיב מצבה איננו טוב היא ניפגעה מאוד קשה מהרעל היא כנראה תיצתרך להישאר פה עוד חודשיים" הוא אומר "לא תוכל לבקר אותה בכמה ימים הקרובים" הוא אומר והולך משם.
התחלת את המשחק לא מזמן Oם
ייקח עוד קצת זמן...
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 09:29 PM
[b]
התחלת את המשחק לא מזמן Oם
ייקח עוד קצת זמן...
ג'יאדוד מתחמק ואז משלב דחיפה עם בוץ ופוגע בטריוג "טריוג תפסיק! אני לא רוצה שתסבול ככה" אומרת נטלי ורצה לחבק אותו. טריוג מזיז אותה ממנו במבט מלא בוז ואז תוקף את גיאדוד באגרוף ממוקד ומעלף אותו. [/b][/quote]
טוב..
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 09:29 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
נידורינה לא מגיבה ומתיישבת בכניסה. כנראה היא תחכה לך עד שתחזור.
אתה רץ לבית חולים וישר לוקחים את קלי ממך. עוברת שעה ועוד שעה ועוד שעה.
אתה מתחיל להיתיאש ואז בא אליך רופא "תקשיב מצבה איננו טוב היא ניפגעה מאוד קשה מהרעל היא כנראה תיצתרך להישאר פה עוד חודשיים" הוא אומר "לא תוכל לבקר אותה בכמה ימים הקרובים" הוא אומר והולך משם.
[/b][/quote]
"לא יכול להיות..." אני ממלמל לעצמי ומתחיל לבכות.
"זה פשוט לא יכול להיות! אתה משקר!" אני צורך ויוצא מבית החולים.
אחרי שאני יושב בחוץ ומנסה להרגע טיפה אני חוזר אל המערה לבדוק אם הנידורינה עדיין שם.
-
"אני ממש לא יודעת..." היא אומרת "הייתי שולחת אותו בחזרה לדוד שלי, אבל הוא הביא לי אותו כמתנה!" היא אומרת "אני גם לא יכולה לשחרר אותו כי דוד שלי יכעס עליי. אני אשאיר אותו עוד שהוא יקשיב לי" היא אומרת ביאוש.
"אני מצטער" הרופא אומר והולך משם. אתה יוצא מהבית חולים ורץ לכיוון המערה ואתה רואה נידורינה ישנה ליד הפתח.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 09:58 PM
"אני ממש לא יודעת..." היא אומרת "הייתי שולחת אותו בחזרה לדוד שלי, אבל הוא הביא לי אותו כמתנה!" היא אומרת "אני גם לא יכולה לשחרר אותו כי דוד שלי יכעס עליי. אני אשאיר אותו עוד שהוא יקשיב לי" היא אומרת ביאוש.
[/b][/quote]
"את זוכרת איזה דברים שהוא היה אוהב לעשות?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 09:58 PM
[b]
"אני מצטער" הרופא אומר והולך משם. אתה יוצא מהבית חולים ורץ לכיוון המערה ואתה רואה נידורינה ישנה ליד הפתח. [/b][/quote]
"היי נידורינה, תתעוררי" אני אומר לה ומנער אותה בזמן שאני חושב על קלי ומנסה להיאבק בדמעות.
"אז... לגבי ההצעה שלי מקודם - את רוצה להצטרף למסע שלי?" אני שואל אותה ומחייך חיוך קלוש.
-
"הוא בעיקר היה מתאמן עם דוד שלי בכל מיני סגנונות לחימה." היא אומרת "אני לא זוכרת מה בדיוק דוד שלי לימד אותו"
אתה שואל את נידורינה אבל היא לא בדיוק מבינה מה אתה רוצה ממנה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:10 PM
"הוא בעיקר היה מתאמן עם דוד שלי בכל מיני סגנונות לחימה." היא אומרת "אני לא זוכרת מה בדיוק דוד שלי לימד אותו"
[/b][/quote]
"דיברת עם דוד שלך לגבי זה? אולי הוא יעזור לך!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:10 PM
[b]
אתה שואל את נידורינה אבל היא לא בדיוק מבינה מה אתה רוצה ממנה. [/b][/quote]
"הנה, זה הכדור" אני אומר לה ומושיט לה פוקדור.
"את רוצה להכנס לתוכו ולצאת למסע איתי? את לא חייבת... אני מציע לך רק לעזוב את המערה הזאת ולצאת איתי להרפתקאה" אני אומר לה ומנסה להסביר בכדי שתבין.
-
"נראה לך? אתה יודע מי זה דוד שלי?" היא שואלת "זה ברונו הוא חבר באליט של הליגה בקנטו ובג'וטו! אם הוא ידע שהטריוג שלו לא נלחם אצלי הוא יהרוג גם אותי וגם אותו" היא אומרת בלחץ "עזוב באיזה שלב הוא יהיה חייב להקשיב לי" היא אומרת ביאוש.
נידורינה לא כ"כ נראת מאושרת מלהיכנס לפוקדור אבל מהנהנת שאתה אומר לצאת להרפתאה.
ומתחילה לבוא לבוא איתך.
____
בגלל שנידורינה באה איתך תיהיה צריך לשלוח פוקימון אחד לפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:18 PM
[b]
נידורינה לא כ"כ נראת מאושרת מלהיכנס לפוקדור אבל מהנהנת שאתה אומר לצאת להרפתאה.
ומתחילה לבוא לבוא איתך.
____
בגלל שנידורינה באה איתך תיהיה צריך לשלוח פוקימון אחד לפרופסור. [/b][/quote]
"ברוכה הבאה לצוות נידורינה" אני אומר ומלטף אותה.
"בואי נתקדם אל מרכז הפוקימונים" אני מציע ומתחיל ללכת.
אני שולח את אילומיס בינתיים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:18 PM
"נראה לך? אתה יודע מי זה דוד שלי?" היא שואלת "זה ברונו הוא חבר באליט של הליגה בקנטו ובג'וטו! אם הוא ידע שהטריוג שלו לא נלחם אצלי הוא יהרוג גם אותי וגם אותו" היא אומרת בלחץ "עזוב באיזה שלב הוא יהיה חייב להקשיב לי" היא אומרת ביאוש.
[/b][/quote]
"את חייבת לספר לו!" אני אומר ביאוש "או שנטפל בבעיה, למרות שזה יהיה קשה..., אבל אני יעזור לך!" אני אומר בנסיון לעודד אותה
-
נדירינה מחייכת אבל נשארת בקום, היא לא בדיוק נלהבת מהרעיון שלהיסתובב בעיר.
"אתה חושב שכדאי לי להיתקשר אליו?" היא אומרת בחשש "כי אני כן רוצה לשמור על טריוג. תמיד רציתי היטמונטופ" היא אומרת.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:37 PM
נדירינה מחייכת אבל נשארת בקום, היא לא בדיוק נלהבת מהרעיון שלהיסתובב בעיר.
[/b][/quote]
" אל תדאגי, אנחנו הולכים לאכול ולנוח קצת, מחר נלך גם להלחם" אני אומר לה ומחייך, מנסה לשכנע אותה לבוא איתי אל מרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:37 PM
[b]
"אתה חושב שכדאי לי להיתקשר אליו?" היא אומרת בחשש "כי אני כן רוצה לשמור על טריוג. תמיד רציתי היטמונטופ" היא אומרת. [/b][/quote]
"בכל זאת את צריכה להיתקשר, הוא יתן לך עצות טובות! ועם תראי לו שאת עם ביטחון ואת יכולה הוא ישאיר אותו אצלך!" אני אומר
-
אחרי מסע שיכנועים ארוך מאוד נידורינה משתכנעת ומסכימה לבוא איתך. אתה הולכים ואתה מרגיש אותה ניצמדת אליך לרגל. לבוסוף אתם מגיעים למרכז האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך.
מה עכשיו?
[b][color=green]ירוק-[/color][/b]
"אני חושבת שאתה צודק. נחכה לעיר ואני אתקשר מהמרכז" היא אומרת במין חיוך עקום כזה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:48 PM
[b]
[b][color=green]ירוק-[/color][/b]
"אני חושבת שאתה צודק. נחכה לעיר ואני אתקשר מהמרכז" היא אומרת במין חיוך עקום כזה. [/b][/quote]
"טוב! תחייכי! הכל יהיה בסדר!" אני אומר ומנסה להצחיק אותה
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 6 2009, 10:48 PM
אחרי מסע שיכנועים ארוך מאוד נידורינה משתכנעת ומסכימה לבוא איתך. אתה הולכים ואתה מרגיש אותה ניצמדת אליך לרגל. לבוסוף אתם מגיעים למרכז האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך.
מה עכשיו?
[/b][/quote]
"האחות ג'וי, אפשר לנוח פה הלילה?" אני שואל אותה ומנסה לחייך כשלפתע אני נזכר בקלי.