-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 04:41 PM
[b] ניתאי
הזרועות של מגבי קטנות מדי כדי ללפות את קלפייבל ם.ם קלפייבל די גדולה, ומגבי לא יותר מדי גדול.
--
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף כשהוא יבוא!" אומר פול מורפי. קלפייבל מחטיאה את האגרוף הממוקד, ולאחר מכן כשמגבי מנסה לתפוס את קלפייבל היא משתמש בחבטת גוף, ולכן מגבי משתמש מיד בגלגל להבה ופוגע בה. מגבי מתעייף עוד יותר. [/b][/quote]
"מגבי,להביור שוב ואז גלגל להבה!"
-
ירין
ביי, מכיוון שכנראה לא אראה אותך שוב בזמן הקרוב אני אספר מה קרה לך:
הלכת ולאחר כמה זמן התקשרו אליך מהמשטרה. הם הגיעו בניידת ואספו אותך והביאו אותך לביתן. שמה הם חקרו אותך ולא האמינו למה שאמרת, עד שהחוקרים שהגיעו לביתן הראשון מצאו שהיריות באו מהאקדח של זה שהשכיר את אופנועי הים, ושהקליעים השתפשפו בברזל, ולכן זה לא יכול להיות אתה והם שיחררו אותך. אם תחליט לחזור לשחק כשתחזור לארץ, תמשיך מכאן
מקס
ספירו מצליח לנקר את רטיקייט לפני שרטיקייט נושך אותו.
"רטיקייט כעת השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
תמיר
א. נכון, ואני מרגיש כאב עצום כשאני מרשה לכיפוף הקל הזה בחוקי העולם להשתנות. אבל אל תשאלה את עצמך, עינוי עצמי זה דרך חיים ולכן אני מאושר מזה.
ב. אם אגרוף יכול להפיל מישהו לאדמה, האם אגרוף ישאיר חור קטן באדמה?
ג. כל אחד והמטרה שלו. אני מעדיף לא להגביל שחקן לחד-גוניות ולדרך המחשבה שלי בלבד, ולתת לו לעשות כל מה שהוא רוצה, ובלבד שזה הגיוני. בשביל לחפור יש לי את שיעורי ספרות, ואני מודה בכל טיפת נפשי לחופש הגדול שגאל אותי מהסבל של חפירה. אני מעדיף פונקיונאליות. מילים מיותרות לא מקדמות את המטרה. כמובן, ככל שמי שכותב יותר, יכול להיות ויש לי עוד מה להגיב. אבל לפעמים לא. נרשמתי לפורום הזה רק כדי לפתוח את המשחק הזה, ואולי עוד משהו, כי המשחק הזה היה תקוע לי בMY DOCUMENTS שנתיים, ולא עשיתי איתו כלום. חוסר פונקציונאליות => להשתמש במשחק. אני מצטער אם החשיבה שלי רובוטית מדי, מה לעשות, אני לא בדיוק בן אדם. אני חייזר :D
--
"רטיקייט, הראה לו את המהירות המרשימה שלך!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות, והופיפ מנסה לירות עוד מספר כדורי אנרגיה, אבל הופיפ מתחמק מהם, אבל המהירות שלו לא אפשרה לו לנווט כראוי ולכן החטיא את הופיפ.
ניתאי
"אם תמשיך להשתמש באותו דבר כל הזמן, מסופקני שתתקדם לעבר הניצחון!" אומר פול מורפי. "קלפייבל התחמקי עם מטרונום!". קלפייבל בורחת מהלהביור ובינתיים טוענת מטרונום, והמטרונום הופך לכדור אנרגיה, שפוגע בלהביור ועוצר אותו. קלפייבל נפגעת מגלגל הלהבה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:44 PM
[b] ניתאי
"אם תמשיך להשתמש באותו דבר כל הזמן, מסופקני שתתקדם לעבר הניצחון!" אומר פול מורפי. "קלפייבל התחמקי עם מטרונום!". קלפייבל בורחת מהלהביור ובינתיים טוענת מטרונום, והמטרונום הופך לכדור אנרגיה, שפוגע בלהביור ועוצר אותו. קלפייבל נפגעת מגלגל הלהבה. [/b][/quote]
"מסופקני אם תוכל לנצח בעזרת קלפייבל בלבד" אני אומר לו בתגובה "מגבי,תנסה לחפור באדמה ותחכה לעוד פקודות!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:44 PM
[b] מקס
ספירו מצליח לנקר את רטיקייט לפני שרטיקייט נושך אותו.
"רטיקייט כעת השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ספירו, תתחמק מהניב ואז שוב ניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 09:44 PM
[b]
תמיר
א. נכון, ואני מרגיש כאב עצום כשאני מרשה לכיפוף הקל הזה בחוקי העולם להשתנות. אבל אל תשאלה את עצמך, עינוי עצמי זה דרך חיים ולכן אני מאושר מזה.
ב. אם אגרוף יכול להפיל מישהו לאדמה, האם אגרוף ישאיר חור קטן באדמה?
ג. כל אחד והמטרה שלו. אני מעדיף לא להגביל שחקן לחד-גוניות ולדרך המחשבה שלי בלבד, ולתת לו לעשות כל מה שהוא רוצה, ובלבד שזה הגיוני. בשביל לחפור יש לי את שיעורי ספרות, ואני מודה בכל טיפת נפשי לחופש הגדול שגאל אותי מהסבל של חפירה. אני מעדיף פונקיונאליות. מילים מיותרות לא מקדמות את המטרה. כמובן, ככל שמי שכותב יותר, יכול להיות ויש לי עוד מה להגיב. אבל לפעמים לא. נרשמתי לפורום הזה רק כדי לפתוח את המשחק הזה, ואולי עוד משהו, כי המשחק הזה היה תקוע לי בMY DOCUMENTS שנתיים, ולא עשיתי איתו כלום. חוסר פונקציונאליות => להשתמש במשחק. אני מצטער אם החשיבה שלי רובוטית מדי, מה לעשות, אני לא בדיוק בן אדם. אני חייזר :D
--
"רטיקייט, הראה לו את המהירות המרשימה שלך!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות, והופיפ מנסה לירות עוד מספר כדורי אנרגיה, אבל הופיפ מתחמק מהם, אבל המהירות שלו לא אפשרה לו לנווט כראוי ולכן החטיא את הופיפ. [/b][/quote]
אז אתה החייזר שנשלח לפה מכוכב אלפא 18?אז יש לי מסר מהמפקד שלנו:
"ביפ ביפ בופ,בליפ בטולופ ברימונופ" ממכככה"א(מחלקת כוחות כיבוש כדור הארץ),ממפקד בלופליפ.
--------------------------------------------------------------------------------------------
"עכשיו עוד פעם שאיבת גיגה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 20 2009, 08:11 PM
[b] הללויה, שרדתי. אני לא יודע איך, אבל רוב הסיוכיים שאני לא נכשל לצערי.
דודי
רטיקייט נושך פוצ'יאנה, אבל אז פוצ'אינה דוחף ומשתחרר מזה ופוגע בו.
"רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
חזרתי מוקדם כי היה משמעם בים אני יכול לקבל פרס כי פתחתי את עמ' 60 וכולם קיבלו פרסים ורק אני לא
-------------------------------------------------------------------------------------------
"נשיכה!"
-
ניתאי
"אני מציע לך במלוא הרצינות של המילה 'להציע' שלא לזלזל בקלפייבל, אחרת אני ארה בך!" הוא אומר ואתה רואה שבאמת על סף התפוצצות גרעינית.
"קלפייבל השתמשי במטרונום ותעמדי בכניסה לבור שהוא חופר!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום, ולאחר מכן קלפייבלה מוציאה אבן מהאדמה וזורקת לתוך הבור שחופר מגבי.
מקס
ספירו לא מספיק מהיר ונפגע מהניב, ולאחר מכן מנקר את רטיקייט.
"רטיקייט חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
תמיר
אני לא מבין בסדרות האלה. לי יש את כל הדעה שלי בנוגע לחייזרים, והיא שאבא שלי, לורד אביזי הוא קיסר מאדים, והוא למעשה מייצג דמות מהמיתולוגיה הארכימדית, שארכימדס ובני גורן הביסו אותו, וכל מיני דברים כאלה. למידע המלא -- פרטי.
--
"רטיקייט, תנחת ותקוף עם ניב על!" אומר פול מורפי. שיאבת הג'יגה כנראה פוגעת בו, ואז רטיקיט נוחת, קופץ שוב ופוגע בהופיפ.
דודי
תקבל את הפרס שלך בעמ' 100, אני לא מחלק פרס על 10 עמודים. כל 50 עמודים.
--
פוצ'יאנה ורטיקייט פוגעים זה בזה, ופוצ'יאנה נפגע קשה יותר.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 09:47 PM
[b] דודי
תקבל את הפרס שלך בעמ' 100, אני לא מחלק פרס על 10 עמודים. כל 50 עמודים.
--
פוצ'יאנה ורטיקייט פוגעים זה בזה, ופוצ'יאנה נפגע קשה יותר.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"נימאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!! בכול הכוח דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 10:47 PM
[b]
תמיר
אני לא מבין בסדרות האלה. לי יש את כל הדעה שלי בנוגע לחייזרים, והיא שאבא שלי, לורד אביזי הוא קיסר מאדים, והוא למעשה מייצג דמות מהמיתולוגיה הארכימדית, שארכימדס ובני גורן הביסו אותו, וכל מיני דברים כאלה. למידע המלא -- פרטי.
--
"רטיקייט, תנחת ותקוף עם ניב על!" אומר פול מורפי. שיאבת הג'יגה כנראה פוגעת בו, ואז רטיקיט נוחת, קופץ שוב ופוגע בהופיפ.
[/b][/quote]
משום מה יש לי הרגה שאני לא רוצה לדעת~ ><"
-----------------------------------------------
"כדור אנרגיה מהר,לפני שהוא יספיק להתחמק!עכשיו הופיפ!"
-
[b] מקס
ספירו לא מספיק מהיר ונפגע מהניב, ולאחר מכן מנקר את רטיקייט.
"רטיקייט חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ספירו, התחמק וניקור!"
-
[b] ניתאי
"אני מציע לך במלוא הרצינות של המילה 'להציע' שלא לזלזל בקלפייבל, אחרת אני ארה בך!" הוא אומר ואתה רואה שבאמת על סף התפוצצות גרעינית.
"קלפייבל השתמשי במטרונום ותעמדי בכניסה לבור שהוא חופר!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום, ולאחר מכן קלפייבלה מוציאה אבן מהאדמה וזורקת לתוך הבור שחופר מגבי. [/b][/quote]
"מגבי,תבלום את האבו בלהביור ואז תצא מתחת לקפלפייבל עם גלגל להבה!"
-
דודי
פוצ'יאנה פגע בחזקה ברטיקייט, ורטיקייט נראה די עייף.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
תמיר
האינטואיציה שלך עוד תציל אותך יום אחד.
--
הופיפ מחשב את המסלול של רטיקייט (לפי חוקי הפיזיקה, אם יורשה לי), ויורה את כדור האנרגיה לנקודה שבה יהיה רטיקייט, והכדור פוגע בדיוק ברטיקייט.
"לא נורא, רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
מקס
ספירו מתחמק, ורטיקייט מתחיל ליפול וספירו עף אליו.
"תפוס אותו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט מושיט את הידיים שלו ותופס את הראש של ספירו.
ניתאי
"קלפייבל היי מכונה לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. אתה לא רואה מה קורה (כי מגבי מתחת לאדמה), וכשהוא יוצא מתחל לקלפייבל, האגרוף הממוקד פוגע במגבי, אחרי שמגבי פוגע בקלפייבל עם גלגל הלהבה. מגבי נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 09:28 AM
[b]
תמיר
האינטואיציה שלך עוד תציל אותך יום אחד.
--
הופיפ מחשב את המסלול של רטיקייט (לפי חוקי הפיזיקה, אם יורשה לי), ויורה את כדור האנרגיה לנקודה שבה יהיה רטיקייט, והכדור פוגע בדיוק ברטיקייט.
"לא נורא, רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
אני יכול לדעת איפה היריב יהיה גם בלי לחשב בנוסחאות של חשבון ופיזיקה...
------------------------------------------------------------------------
"עוד פעם כדור אנרגיה,הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:28 AM
[b] ניתאי
"קלפייבל היי מכונה לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. אתה לא רואה מה קורה (כי מגבי מתחת לאדמה), וכשהוא יוצא מתחל לקלפייבל, האגרוף הממוקד פוגע במגבי, אחרי שמגבי פוגע בקלפייבל עם גלגל הלהבה. מגבי נראה די עייף. [/b][/quote]
"קדימה מדבי,אל תוותר!" אני אומר למגבי וצועק לכיוונו "תשתמש בלהביור ואם קלפייבל זז תעקוב אחריו עם הלהביור עד שתפגע ואז גלגל להבה!"
-
תמיר
הופיפ לא זכה באותה פירוויליגיה כמוך, אם כן.
--
הופיפ משתמש בכדור האנרגיה ובכך עוצר את ההתקדמות של רטיקיט.
"רטיקייט, תשתמש במהירות ותתקדם אליו לפני שהוא יספיק לעשות משהו כלשהו ותקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי.
ניתאי
"קלפייבל התמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, קלפייבל קופצת למעלה, ומגבי מנסה לפגוע בה עם הלהביור, אבל ללהביור ולקלפייבל אותה מהירות, כך שהלהביור תמיד נמצא מאחורי קלפייבל ובסופו של דבר קלפייבל פוגעת במגבי. מגבי נראה די מותש, אבל הוא עדיין עומד. גם אם הפוקימונים האחרים חלשים, אם תשתמש בהם מגבי אולי יוכל לנוח קצת בפוכדור. אבל כמובן תעשה מה שאתה רוצה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 10:05 AM
[b] ניתאי
"קלפייבל התמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, קלפייבל קופצת למעלה, ומגבי מנסה לפגוע בה עם הלהביור, אבל ללהביור ולקלפייבל אותה מהירות, כך שהלהביור תמיד נמצא מאחורי קלפייבל ובסופו של דבר קלפייבל פוגעת במגבי. מגבי נראה די מותש, אבל הוא עדיין עומד. גם אם הפוקימונים האחרים חלשים, אם תשתמש בהם מגבי אולי יוכל לנוח קצת בפוכדור. אבל כמובן תעשה מה שאתה רוצה. [/b][/quote]
"מגבי,זה הסוף אנחנו ננצח!,תשתמש בחפירה שוב ואז תצא מתחת לאדמה מאחורי קלפייבל ותשתמש בלהביור!"
-
[b] דודי
פוצ'יאנה פגע בחזקה ברטיקייט, ורטיקייט נראה די עייף.
"רטיקייט השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תיתחמק ודחיפה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 11:05 AM
[b] תמיר
הופיפ לא זכה באותה פירוויליגיה כמוך, אם כן.
--
הופיפ משתמש בכדור האנרגיה ובכך עוצר את ההתקדמות של רטיקיט.
"רטיקייט, תשתמש במהירות ותתקדם אליו לפני שהוא יספיק לעשות משהו כלשהו ותקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תשתמש בשאיבת גיגה ועם החוטים תעיף אותו לרצפה!"
-
ניתאי
"אני שונא קלשיאות, אבל זה הסוף. הסוף שלך!" אומר פול מורפי. "קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל ניגשת לאיפה שהוא מתחיל לחפור, והמטרונום הופך למכת ברק שנכנסת לבור. אתה מסתכל בציפייה לאדמה, ואתה לא רואה את מגבי יוצא. "קלפייבל לכי להביא אותו!" אומר פול מורפי, וקלפייבל נכנסת לבור. לאחר כמה זמן היא יוצאת עם מגבי מחוסר הכרה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן במגבי. "מגבי לא מסוגל להלחם. 2-1 למאמן. המשיכו!" אומר השופט. אל תגיד לי שלא הזהרתי אותך.
דודי
פוצ'יאנה פוגע ברטיקייט ורטיקייט תשוש לגמרי והוא לא מצליח לעמוד.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מסתכל על רטיקייט ולבסוף אומר "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק מאודדד" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
תמיר
הופיפ מנסה לשלוח את החוטים לכיוון רטיקייט, אבל רטיקייט מהיר ובורח, ולבסוף כשהוא קופץ כדי לנשוך אותו, הופיפ שולח את החוטים ותופס אותו ואז מפיל אותו ושואב ממנו כח.
"רטיקייט, לפני שהוא מחזיר את החוטים, תפוס אותם ותמשוך אותו למאה!" אומר פול מורפי, ורטיקייט שם את ידיו על החוטים ומתחיל למשוך את הופיפ למטה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 12:08 PM
[b] דודי
פוצ'יאנה פוגע ברטיקייט ורטיקייט תשוש לגמרי והוא לא מצליח לעמוד.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מסתכל על רטיקייט ולבסוף אומר "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הסוף רחוק מאודדד" אומר פול מורפי "צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל. [/b][/quote]
אפשר תמונה של הפוקימון שלו
--------------------------------
"פוצ'יאנה נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 12:08 PM
[b] ניתאי
"אני שונא קלשיאות, אבל זה הסוף. הסוף שלך!" אומר פול מורפי. "קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל ניגשת לאיפה שהוא מתחיל לחפור, והמטרונום הופך למכת ברק שנכנסת לבור. אתה מסתכל בציפייה לאדמה, ואתה לא רואה את מגבי יוצא. "קלפייבל לכי להביא אותו!" אומר פול מורפי, וקלפייבל נכנסת לבור. לאחר כמה זמן היא יוצאת עם מגבי מחוסר הכרה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מתבונן במגבי. "מגבי לא מסוגל להלחם. 2-1 למאמן. המשיכו!" אומר השופט. אל תגיד לי שלא הזהרתי אותך. [/b][/quote]
"לא! מגבי!" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור "צא וייזמיר!,תשתמש בהצלפה כפולה!"
-
[b] מקס
ספירו מתחמק, ורטיקייט מתחיל ליפול וספירו עף אליו.
"תפוס אותו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט מושיט את הידיים שלו ותופס את הראש של ספירו.
[/b][/quote]
"ספירו חזור!" אני אומר ומחזיר אותו
"צא סטארלי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 01:08 PM
[b] תמיר
הופיפ מנסה לשלוח את החוטים לכיוון רטיקייט, אבל רטיקייט מהיר ובורח, ולבסוף כשהוא קופץ כדי לנשוך אותו, הופיפ שולח את החוטים ותופס אותו ואז מפיל אותו ושואב ממנו כח.
"רטיקייט, לפני שהוא מחזיר את החוטים, תפוס אותם ותמשוך אותו למאה!" אומר פול מורפי, ורטיקייט שם את ידיו על החוטים ומתחיל למשוך את הופיפ למטה. [/b][/quote]
"הופיפ,תשחרר את שאיבת הגיגה ותעבור לכדור אנרגיה!מהר!"
-
דודי
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa036.png[/img]
--
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל טוענת אגרוף ממוקד ורצה לפוצ'אינה, פוצ'יאנה נושך אותה, וקלפייבל פוגעת בו.
ניתאי
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל טוענת אגרוף ממוקד ורצה לוויזמיר. הם פוגעים זה בזה, אבל הפגיעה בוויזמיר כנראה חזקה יותר.
מקס
החילוף בוצע וסטארלי כעת במגרש.
"רטיקייט, השתמש במהירות!" אומר פול מורפי.
תמיר
הופיפ עוב, אבל הוא עדיין ממשיך לעוף למטה, הוא מנסה לבלום, והוא יורה כדור אנרגיה שפוגע ברטיקייט, ועודף את הופיפ עוד קצת אחורה.
"רטיקייט, עכשיו השתמש בניב על!" אומר פול מורפי, ורטיקייט קופץ לעבר הופיפ וחותך אותו עם ניב העל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 02:39 PM
[b] מקס
החילוף בוצע וסטארלי כעת במגרש.
"רטיקייט, השתמש במהירות!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"סטארלי! תעוף למעלה כדי שהוא לא יגיע אלייך!"
-
[b] ניתאי
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל טוענת אגרוף ממוקד ורצה לוויזמיר. הם פוגעים זה בזה, אבל הפגיעה בוויזמיר כנראה חזקה יותר. [/b][/quote]
"וויזמיר,תצעק בכל הכוח ותנסה לשתק אותו עם הצעקה!,ואז הצלפה כפולה!"
-
[b] דודי
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa036.png[/img]
--
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל טוענת אגרוף ממוקד ורצה לפוצ'אינה, פוצ'יאנה נושך אותה, וקלפייבל פוגעת בו. [/b][/quote]
"פוצ'יאנה תחזור צא שינקס דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 03:39 PM
[b]
תמיר
הופיפ עוב, אבל הוא עדיין ממשיך לעוף למטה, הוא מנסה לבלום, והוא יורה כדור אנרגיה שפוגע ברטיקייט, ועודף את הופיפ עוד קצת אחורה.
"רטיקייט, עכשיו השתמש בניב על!" אומר פול מורפי, ורטיקייט קופץ לעבר הופיפ וחותך אותו עם ניב העל. [/b][/quote]
"הופיפ,כדור אנרגיה שוב!"
-
מקס
סטארלי מתחיל לעוף, אך המהירות של רטיקייט די מהירה, והוא פוגע בכל זאת בסטארלי.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
ניתאי
וויזמיר צועק בכח, וקלפייבל מקלפת את האזניים שלה. פול מורפי צועק משהו, אבל אתה לא שומע מה, בגלל הצרחה, וכשוויזמיר מתחיל לרוץ אל קלפייבל, קלפייבל קופצת אל וייזמיר ופוגעת בו בחבטת גוף, שמתשיקה אותו. נראה שהצרחה חרפנה מעט את כל הנוכחים בחדר, כולל אותך.
דודי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל ושינקס נפגעים, ושינקס נפגע יותר.
תמיר
"רטיקייט התחמק, ולאחר מכן השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לרוץ, והופיפ יורה את כדור האנרגיה לכיוונו, אך החטיא, אבל הכדור העיף מעט אדמה לרטיקייט, שפגעה בו, אולי בצורה זניחה, אולי לא. רטיקיט לאחר מכן קופץ לכיוון של הופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 04:11 PM
[b] דודי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל ושינקס נפגעים, ושינקס נפגע יותר. [/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 05:11 PM
[b]
תמיר
"רטיקייט התחמק, ולאחר מכן השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לרוץ, והופיפ יורה את כדור האנרגיה לכיוונו, אך החטיא, אבל הכדור העיף מעט אדמה לרטיקייט, שפגעה בו, אולי בצורה זניחה, אולי לא. רטיקיט לאחר מכן קופץ לכיוון של הופיפ. [/b][/quote]
"תעוף הכי גבוה שאתה יכול,ממש עד התקרה!אין סיכוי שהוא יוכל להגיע אליך משם!" אני אומר ורוקם תוכנית בראשי(שאותה לא אגלה לך,כדי שלא תוכל להתכונן אליה)
-
[b] ניתאי
וויזמיר צועק בכח, וקלפייבל מקלפת את האזניים שלה. פול מורפי צועק משהו, אבל אתה לא שומע מה, בגלל הצרחה, וכשוויזמיר מתחיל לרוץ אל קלפייבל, קלפייבל קופצת אל וייזמיר ופוגעת בו בחבטת גוף, שמתשיקה אותו. נראה שהצרחה חרפנה מעט את כל הנוכחים בחדר, כולל אותך. [/b][/quote]
"וויזמיר,תשתמש בחבטה כפולה שוב ושוב עד שתפגע חזק בקלפייבל ובינתיים תצרח כדי שקלפייבל לא תוכל לקבל פקודות מפול!" אני צורח אל וויזמיר וסותם את אוזניי
-
[b] מקס
סטארלי מתחיל לעוף, אך המהירות של רטיקייט די מהירה, והוא פוגע בכל זאת בסטארלי.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"סטארלי, תתחמק בהאצה ואז תפגע בו בניקור!"
-
דודי
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת ממכת הברק, ובעודה נפגעת, היא טוענת מטרונום, שהופך לקרן קרח, שפוגעת בשינקס.
תמיר
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני!" אומר פול מורפי. רטיקייט החטיא את הקפיצה מהתגובה הקודמת, ולאחר מכן קופץ שוב, ונראה לך שהוא יגיע לגובה של הופיפ. זה הזמן לאסטרטגיה שלך.
ניתאי
"קלפייבל, תעשי כרעות עיני.." אומר פול מורפי, ונקטע על ידי הצרחה של וויזמיר. קלפייבל השלימה את המשפט לבד, ותפסה את האזניים של וויזמיר, וזרקה אותו הצידה. זה השתיק את וויזמיר.
מקס
"תראה לו שלא נלחמים ברטיקייט עם מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל להאיץ גם הוא, והוא משיג לבסוף את סטארלי ופוגע בו. סטארלי לאחר מכן מנקר את רטיקייט. רטיקייט מתעייף מעט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 04:55 PM
[b] מקס
"תראה לו שלא נלחמים ברטיקייט עם מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל להאיץ גם הוא, והוא משיג לבסוף את סטארלי ופוגע בו. סטארלי לאחר מכן מנקר את רטיקייט. רטיקייט מתעייף מעט. [/b][/quote]
"סטארלי, השתמש ברוח ואז תאיץ אליו בניקור!"
-
[b] ניתאי
"קלפייבל, תעשי כרעות עיני.." אומר פול מורפי, ונקטע על ידי הצרחה של וויזמיר. קלפייבל השלימה את המשפט לבד, ותפסה את האזניים של וויזמיר, וזרקה אותו הצידה. זה השתיק את וויזמיר. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסה לרכז את האנרגיה שלך באגרופך ואז לתת לחבוט בו איתה בכוח,כמו שקלפייבל עשה!"
------------------------
תתחשב בזה שכבר לימדתי אותו את זה פעם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 05:55 PM
[b] תמיר
"רטיקייט, קפוץ לגובה לא הגיוני!" אומר פול מורפי. רטיקייט החטיא את הקפיצה מהתגובה הקודמת, ולאחר מכן קופץ שוב, ונראה לך שהוא יגיע לגובה של הופיפ. זה הזמן לאסטרטגיה שלך. [/b][/quote]
התקרה שם כל כך נמוכה?
--------------------------
"הופיפ,תעיף אותה עם חוטי שאיבת הגיגה שלך!ואז תירה כמה שיותר כדורי אנרגיה על האדמה כדי לעשות בה חורים!"
-
[b] דודי
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת ממכת הברק, ובעודה נפגעת, היא טוענת מטרונום, שהופך לקרן קרח, שפוגעת בשינקס.
[/b][/quote]
"אוי לא! תישתמש שוב במקת ברק!"
-
מקס
לא לימדת את סטארלי רוח, ולכן המתקפה די חלשה.
--
"רטיקייט השתמש בניב על כנגד הניקור!" אומר פול מורפי. רטיקייט נשאמר במקום נגד הרוח, מחזיק את העמדה, לאחר מכן כסטארלי עף אליו, ומנקר את רטיקייט, שגם מתשמש בניב על.
ניתאי
לימדת את מגבי אגרוף ממוקד לא?
--
"יאללה מכות!" מצחקק פול מורפי "קלפייבל, אגרוף ממוקד גם את!" וויזמיר פוגע בקלפייבל, הפגיעה סבירה, ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בוויזמיר, די בחוזקה.
תמיר
'לגובה לא הגיוני' מרמז על כך שהקפיצה גבוהה מאוד.
--
"תפוס אותו עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט נאחז בהופיפ, והפיפ יורה מספר כדורי אנרגיה שפוגעים ברטיקייט אבל הוא מחזיק ברטיקייט ומושך אותו למטה. הם בערך בחצי הגובה של האולם.
דודי
"קלפייבל, התחמקי!" אומר פול מורפי. שינקס יורה מכת ברק, ופוגע בשינקס בדיוק לפני שהיא מתחמקת. "כעת השתמשי באגרוף ממקוד!".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 07:20 PM
[b] ניתאי
לימדת את מגבי אגרוף ממוקד לא?
--
"יאללה מכות!" מצחקק פול מורפי "קלפייבל, אגרוף ממוקד גם את!" וויזמיר פוגע בקלפייבל, הפגיעה סבירה, ולאחר מכן קלפייבל פוגעת בוויזמיר, די בחוזקה. [/b][/quote]
"באמת הגיע הזמן שתפסיק לברוח ולהשתמש במטרונום" אני אומר לפול בזלזול במטרה לעצבן אותו "וויזמיר,הצלפה כפולה ואז אגרוף ממוקד!"
--------------------
זה בדיוק מה שאמרתי O: