-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 17 2010, 08:34 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה לוקח בד ומיד עוצר לו את הדימום, לפתע מגיח מן המטבח מאיר לבן ושואל, ''איפה ליאו?'' הוא אומר ופונה אליך, בזמן שהוא הולך ומרפא את סטיב לגמרי, ''באתי להזהיר אותו מהמאיר השחור.'' הוא מוסיף ומחייך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"נראה לי שזה באיחור,הגיע לפה מאייר שחור שעזב לא מזמן,אני חושב שהוא הלך אליו" אומר לו.
"אני חושב שליאו נמצא במועדון של רוני,כדי שנמהר - לבוא איתך?סטיב בסדר אפשר להשאיר אותו כאן?"אשאל אותו.
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה אומר את מה שאמרת לשדים המשרתים שלך, והם נענים בחיוב.
אתה מהבהב אל תל אביב שבישראל, כששני המשרתים שלך עוקבים אחריך, אתם מגיעים לתל אביב ומתחבאים בסמטה חשוכה, לפתע אתם רואים בסמטה החשוכה שלושה ילדים גבוהים יחסית עם אלות ביסבול.
''הי הי, תראו תראו מי כאן, זה רוקסי מהתיכון....'' אומר אחד מהם ושני חבריו צוחקים, זה הבריון ושני חבריו מהכיתה!
''אני אראה לך מה זה להאשים אותי בדברים שאתה עושה, וגם לשתי חבריך המוזרים אני אראה מה זה!'' הוא אומר ומתקרב אליך עם שני חבריו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אומר לשדים "אני לוקח את האחד שמדבר, אתה את השניים האחרים. תחסלו אותם מהר, אני לא רוצה לבזבז זמן עליהם" ומהבהב מאחורי הבריון. אני מעיף אותו לריצפה ודורך עליו, ואז מתחיל לסובב את הרגל שלי באיטיות מצד לצד, מועך את הגב העליון והחזה שלו, בעודי צוחק ואומר "אז מה, אתה עדיין חושב שאתה יכול להראות לי מה זה? תתכונן למות."
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 16 2010, 08:39 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
שחק רציני /=
----
אתה מעליב את מלאך המוות, וברנדון ומפייר מוסר לך בתגובה שהוא היה שם לבד ונלחם בזאנקו והצליח להשתחרר ולהעלם משם לבד.
מלאך המוות מתחיל לכעוס, ''אתה חושב שאני משחק איתך משחקים?!'' הוא אומר ומטיח בך ברק בצבע שחור חזק ומעיף אותך אל הקיר, ''אני חייב לחסל את ליאו....חייב!!!!!!'' הוא אומר ולפתע משנה את צורתו, אתה וברנדון ומפייר רואים אדם גבוה במיוחד, עם בגדים שחורים ומין קשת מוזרה בצבע שחור.
''לעזאזאל, שינוי הצורה נגמר.'' אומר האיש, אתה וברנדון ומפייר מופתעים ביותר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקיי אז זה הזמן לנצל את העובדה ששינוי הצורה שלך ניגמר .." אני אומר ויוצר כדור אש ומטיח על ראשו של מלאך המוות , למרות שכואב לי וקשה לי מאוד אני מנסה לשאוב את כל כוחותי ולהוציא כדורי אש ענקיים , יש לי הזדמנות להטיח בו את כל הכוח שלי בזמן שהוא מופתע ששינה את צורתו חזרה .
"אתה מאיר ?" אני שואל אותו בזמן שאני זורק את כדורי האש .
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מיד מקפיא אותו, המאיר השחור מוקפא וליאו אומר, ''אממ.. אולי תנסה את הפיצוץ שלך?'' אומר ליאו ומחייך אליך, לפתע המועדון כולו רועד והראייה שלך מתעוותת, מולך מופיע בן-אדם גבוה, עם חליפה שחורה וארוכה, ''שלום, אני מלאך המוות, ואני צריך להרוג את המאיר השחור הזה.'' הוא אומר, ולפתע מאיר לבן וברנדון ומפייר מגיעים למועדון שלך, המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ונבהל למראה עיניו, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ונעלם משם.
''הוא עושה לי המון עבודה...'' אומר מלאך המוות ושוב הראייה שלך מתעוותת, הוא נעלם מן המקום שוב.
המאיר הלבן מחייך ומודה לברנדון ומפייר, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר השחור, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
ברנדון ומפייר מתקרב אליך וליאו אומר לך ולברנדון ומפייר, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.[/b][/color][/SIZE]
''אוי לא, חייבים להגיע למועדון של רוני, בוא.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק איתך למועדון של רוני.
אתם מגיעים ורואים את המאיר השחור קפוא, רוני וליאו מולו ומלאך המוות בצד, הוא מתכונן להשמיד את המאיר השחור אך המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ואומר, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ומבזיק משם במהירות.
מלאך המוות עונה לזה, ''הוא עושה לי המון עבודה...'' הוא אומר ונאנח, ושוב הראייה שלך ושל כל מי שבחדר מתעוותת ומלאך המוות נעלם.
המאיר הלבן מחייך ומודה לך, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר הלבן, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
אתה מתקרב אל רוני וליאו אומר לך ולרוני, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה אומר לשני המשרתים השדים שלך לחסל במהירות את השניים האחרים, אך הבריון צוחק ואומר, ''נראה לך שתחסל אותם במהירות כזאת?'' הוא אומר ומתחיל לצחוק יחד עם שני חבריו, לפתע השדים שלך שולחים על שני חבריו קרן לייזר ומפוצצים אותם בפיצוץ גדול.
''מה....מה...מה קורה כאן?! מפלצת!!!! למה הפכת לעזאזאל, אני חייב לברוח מכאן!!!!!!!'' אומר הבריון ומתחיל לרוץ, אך אתה מהבהב מאחוריו ומפיל אותו לרצפה, אתה מועך אותו עם הרגל שלך והוא זועק מכאב, ''איך נהיית.......לא אנושי וחזק כל כך.........'' אומר הבריון, ולפתע אתה לוחץ חזק מדיי והרבה זמן ומפוצץ אותו בזמן שאתה שומע את הצעקות שלו.
''עבודה מצויינת, אדוני.'' אומרים שני השדים ומשתחווים אליך.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
המאיר השחור הסתלק משם, מלאך המוות רודף אחריו כדי להרוג אותו, וברנדון ומפייר והמאיר הלבן שריפא אותך רודפים אחרי המאיר השחור במטרה למנוע ממנו להרוג את ליאו.
אתה מתעורר וכואב לך הראש בצורה מטורפת, אתה יושב על הספה ומחכה, לפתע מגיע המאיר הלבן שריפא אותך ואומר, ''אל תדאג, ליאו, רוני וברנדון ומפייר ממש בסדר, הם מתכננים תוכנית כדי לחסל את המאיר השחור, במועדון של רוני.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק משם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 17 2010, 10:22 PM
אתה אומר לשני המשרתים השדים שלך לחסל במהירות את השניים האחרים, אך הבריון צוחק ואומר, ''נראה לך שתחסל אותם במהירות כזאת?'' הוא אומר ומתחיל לצחוק יחד עם שני חבריו, לפתע השדים שלך שולחים על שני חבריו קרן לייזר ומפוצצים אותם בפיצוץ גדול.
''מה....מה...מה קורה כאן?! מפלצת!!!! למה הפכת לעזאזאל, אני חייב לברוח מכאן!!!!!!!'' אומר הבריון ומתחיל לרוץ, אך אתה מהבהב מאחוריו ומפיל אותו לרצפה, אתה מועך אותו עם הרגל שלך והוא זועק מכאב, ''איך נהיית.......לא אנושי וחזק כל כך.........'' אומר הבריון, ולפתע אתה לוחץ חזק מדיי והרבה זמן ומפוצץ אותו בזמן שאתה שומע את הצעקות שלו.
''עבודה מצויינת, אדוני.'' אומרים שני השדים ומשתחווים אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אפילו בבעיטה שלי הוא לא עמד? אני יותר חזק ממה שחשבתי. טוב, צריך להתחיל לאתר את שאר האנשים בכיתה שלי. כדי שנאתר מקומות שבהם הרבה אנשים יתקבצו עכשיו, מגרש כדורגל, פאב, או משהו בסיגנון. בטוח נמצא לפחות אדם אחד שם.
-
[b]
''אוי לא, חייבים להגיע למועדון של רוני, בוא.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק איתך למועדון של רוני.
אתם מגיעים ורואים את המאיר השחור קפוא, רוני וליאו מולו ומלאך המוות בצד, הוא מתכונן להשמיד את המאיר השחור אך המאיר השחור משתחרר מן ההקפאה ואומר, ''ממ..לאך המוות?! המכושפים...לעזאזאל!'' הוא אומר ומבזיק משם במהירות.
מלאך המוות עונה לזה, ''הוא עושה לי המון עבודה...'' הוא אומר ונאנח, ושוב הראייה שלך ושל כל מי שבחדר מתעוותת ומלאך המוות נעלם.
המאיר הלבן מחייך ומודה לך, לאחר מכן הוא אומר לליאו שהוא בא להזהיר אותו מהמאיר הלבן, אך עכשיו כשהוא יודע הוא הולך לבני החסות שלו, ואז הוא מבזיק משם.
אתה מתקרב אל רוני וליאו אומר לך ולרוני, ''חייבים להתכונן לחזרה של המאיר השחור, ועם תגבורת.'' אומר ליאו ונאנח באכזבה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"ליאו אני לא יודע עם אתה זוכר אבל זאנקו חטף אותי והמקור כמעט הרג אותי והשתחררתי משם לבד,יש לך אולי חבר שנוכל לסמוך עליו שילמד אותי את שינוי הצורה?הפעם אני לא שותה שום שיקוי ועדיף שנתחפש כדי שלא יזהו אותנו" אומר לו.
"ועדיף שרוני ילך לאחוזה אל סטיב וברנדון או שאחד מהם יבוא איתנו,תמיד צריך להיות יחד למקרה שהוא יבוא" אוסיף.
-
המאיר השחור הסתלק משם, מלאך המוות רודף אחריו כדי להרוג אותו, וברנדון ומפייר והמאיר הלבן שריפא אותך רודפים אחרי המאיר השחור במטרה למנוע ממנו להרוג את ליאו.
אתה מתעורר וכואב לך הראש בצורה מטורפת, אתה יושב על הספה ומחכה, לפתע מגיע המאיר הלבן שריפא אותך ואומר, ''אל תדאג, ליאו, רוני וברנדון ומפייר ממש בסדר, הם מתכננים תוכנית כדי לחסל את המאיר השחור, במועדון של רוני.'' אומר המאיר הלבן ומבזיק משם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מצוין , לא עוד מאירים שחורים ! אני אלך גם למועדון , אני חייב לנקום בו ."
אני אומר , לוקח סכין קדוש והולך אל המועדון של רוני בתקווה שהם לא הספיקו להרוג אותו , אני גם רוצה להכאיב לו . כמובן שאני לא רוצה שהוא יהרוג אותם או שיקרה להם משהו וכוונתי בסופו של דבר שהוא ימות , אבל אני גם רוצה להכאיב לו קצת .
-
''אין בעיה, אדון ברנדון.'' הם אומרים ונעלמים משם, אתה גם מהבהב בין מקומות ומגיע למסעדה יוקרתית ביותר, אתה רואה חבורה שעושה לחיים ליד השולחן הכי גדול במסעדה, הם לפתע מסתכלים עליך מוזר ותוהים מי זה, ''ברנדון?! ברנדון רוקס?!'' אומרים כל האנשים שעשו לחיים, ומסתבר שאלה כל הכיתה שלך כולל המורה אבל בלי הבריון, שכבר הרגת.
''כמה זמן לא ראיתי אותך, אחיי!!!'' אומר אחד מהם, זה החבר הכי טוב שלך, הוא מחבק אותך וכולם מתלהבים שהם רואים אותך.[/b][/color][/SIZE]
''אני יודע, השד כנראה עשה עסקה עם זאנקו, הוא תקף אותי כשלא שמת לב והתחזה לי, חייבים אותך ברנדון, את רוני, ואת סטיב, אנחנו חייבים לחסל את המאיר השחור, ואז לפנות כנגד זאנקו, חייבים!'' אומר ליאו ומביט עליכם.
לפתע סטיב נכנס למועדון עם סכין קדושה.[/b][/color][/SIZE]
אתה לוקח סכין קדושה וממהר למועדון, אתה מגיע לאחר הליכה מרובה ורואה את רוני, ליאו וברנדון ומפייר.
ליאו בדיוק מדבר על התוכנית לחסל את המאיר השחור ואת זאנקו, השד העליון.
אתה נכנס באמצע דבריו עם הסכין ומגיע אליהם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 18 2010, 06:48 PM
''אין בעיה, אדון ברנדון.'' הם אומרים ונעלמים משם, אתה גם מהבהב בין מקומות ומגיע למסעדה יוקרתית ביותר, אתה רואה חבורה שעושה לחיים ליד השולחן הכי גדול במסעדה, הם לפתע מסתכלים עליך מוזר ותוהים מי זה, ''ברנדון?! ברנדון רוקס?!'' אומרים כל האנשים שעשו לחיים, ומסתבר שאלה כל הכיתה שלך כולל המורה אבל בלי הבריון, שכבר הרגת.
''כמה זמן לא ראיתי אותך, אחיי!!!'' אומר אחד מהם, זה החבר הכי טוב שלך, הוא מחבק אותך וכולם מתלהבים שהם רואים אותך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
לא היו לי חברים
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 17 2010, 07:03 PM
[b]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
השדים בוהים בך בתדהמה, ''אתה באמת לא זוכר כלום?'' אומר השד הראשון והשד השני, שתמיד זועף, נשען על הקיר, בזמן שהשד הראשון מספר לך עליו.
''השם שלו הוא קווין, הוא חצי שד אבל יש לו כוחות רבים, המטרה שלו היא להפוך לשד מלא ולהיות מוערץ בעולם התחתון, כשהוא יהרוג את כל בני משפחתו הוא יהפוך לשד מלא, ובגלל שלא הסכמת לעזור לו וצחקת עליו, הוא רותח עליך בכל השנים האלה.'' אומר השד הראשון.
''את מי זה מעניין שהחצי שד העלוב הזה רותח עליו?'' אומר השד השני ופונה לשד הראשון בזעם. ''רק סיפרתי לו.'' משיב השד הראשון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה" אני אומר לשד שסיפר לי
ואני חושב על איך שלא הייתי בסדר עם אותו קווין .
אני חושב לעצמי בזמן שאני צריך אימון
"מה אני עושה פה במשך כל היום?" אני שואל את המשרתים
-
אתה לוקח סכין קדושה וממהר למועדון, אתה מגיע לאחר הליכה מרובה ורואה את רוני, ליאו וברנדון ומפייר.
ליאו בדיוק מדבר על התוכנית לחסל את המאיר השחור ואת זאנקו, השד העליון.
אתה נכנס באמצע דבריו עם הסכין ומגיע אליהם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"היי ליאו אני שמח ליראות שאתה בריא שלם , ומאיר כמו שצריך .. תוכל בבקשה לספר לי מה קורה כאן בימים האחרונים ? אני לא מבין מה קורה , למה מלאך המוות אומר לברנדון ומפייר שהוא רוצה להרוג אותך ? למה בכלל הוא אמר את זה ליידי ? ולמה ברנדון ומפייר .. למה אתה לא הגנת עליי ?" אני אומר .
-
[b]
''אני יודע, השד כנראה עשה עסקה עם זאנקו, הוא תקף אותי כשלא שמת לב והתחזה לי, חייבים אותך ברנדון, את רוני, ואת סטיב, אנחנו חייבים לחסל את המאיר השחור, ואז לפנות כנגד זאנקו, חייבים!'' אומר ליאו ומביט עליכם.
לפתע סטיב נכנס למועדון עם סכין קדושה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אז אני מבין שאני לא אוכל לקבל מתקפות?אז מה אני צריך לעשות עכשיו?"אשאל אותו.
-
בנתיים, המוכר הולך שניה למטבח, אנשים עוזבים את המסעדה ורק הכיתה שלך נשארת בשולחן.
''כן, קראו לו בן, והוא נהפך לפושע, הוא עזב את בית ספר והסתובב עם שני בריונים ברחבי תל אביב, פזז חנויות ואנשים תמימים.. אני לא יודע מה נכנס בו.'' אומר החבר שלך והכיתה קוראת לך לשבת איתה, לפתע שני השדים שלך מגיעים ואומרים, ''אדוני, חיפשנו אותם ולא מצאנו... מצאת אותם?'' הם אומרים ואז מביטים בכיתה ומחייכים, חבר שלך נבהל והולך אל עבר הכיתה שלו, ''ממ..ה.. מה קורה כאן.... ברנדון?'' אומר החבר ונראה מבוהל.[/b][/color][/SIZE]
''אתה פשוט מחכה למשימות מהמקור, ואז מחסל בני אדם ומכשפים/מכשפות.'' אומר אחד מהמשרתים ולפתע אתה רואה צללית מגיעה לחדר, ''זה המקור!!!'' אומרים המשרתים ומיד משתחווים, ''הכל בסדר, לורד.'' אומרים השנים ואז המקור פונה אליך, ''אני צריך שתשמיד שני מכשפים שבגדו בי, מעוניין?'' הוא אומר, הוא כרגיל עטוף בגלימה האדומה שמכסה את כל גופו.[/b][/color][/SIZE]
''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
בנתיים, אתה שם לב שברנדון ומפייר מתחיל לדבר עם ברנדון ומפייר על הכוחות שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה שם לב שסטיב מדבר עם ליאו, וליאו עונה לו, ''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
אתה שואל את ליאו על הכוחות, וליאו עונה לך, ''יש לך מספיק כוחות בנתיים, לא? אני מבטיח לך שכשנשמיד את זאנקו, תקבל כוחות חדשים.'' אומר ליאו בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 19 2010, 08:44 PM
[b]
אתה שם לב שסטיב מדבר עם ליאו, וליאו עונה לו, ''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
אתה שואל את ליאו על הכוחות, וליאו עונה לך, ''יש לך מספיק כוחות בנתיים, לא? אני מבטיח לך שכשנשמיד את זאנקו, תקבל כוחות חדשים.'' אומר ליאו בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"רגע,אני אתה ברנדון רוני וסטיב הולכים עכשיו להרוג את זאנקו והמאייר השחור ביחד?אני מקווה שנצליח!מתי הולכים?"אשאל את ליאו.
-
''זה לא היה מלאך המוות סטיב, זה היה מאיר שחור שניסה להתחזות למלאך המוות, כולנו לא מאופסים בימים האחרונים, אבל אני מקווה שנוכל להסתדר נגד המאיר השחור וזאנקו.'' אומר ליאו, לפתע ברנדון מגיע למועדון וליאו אומר בשמחה, ''סוף סוף, כוח השלוש מאוחד, עכשיו בטוח ננצח.'' מוסיף ליאו.
בנתיים, אתה שם לב שברנדון ומפייר מתחיל לדבר עם ברנדון ומפייר על הכוחות שלו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מצוין , עכשיו אנחנו מאוחדים , אבל ליאו יש לי תהיות רבות
איך זה שביחד אנחנו בילתי מנוצחים ולכוד השדים מחסלים אותנו כאילו שאנחנו סרדינים מול כרישים .
זה ממש ניראלי הזוי , אני נותן לו כדורי אש בשיא העוצמה והוא לא מזיז עפעף ."
-
בנתיים, המוכר הולך שניה למטבח, אנשים עוזבים את המסעדה ורק הכיתה שלך נשארת בשולחן.
''כן, קראו לו בן, והוא נהפך לפושע, הוא עזב את בית ספר והסתובב עם שני בריונים ברחבי תל אביב, פזז חנויות ואנשים תמימים.. אני לא יודע מה נכנס בו.'' אומר החבר שלך והכיתה קוראת לך לשבת איתה, לפתע שני השדים שלך מגיעים ואומרים, ''אדוני, חיפשנו אותם ולא מצאנו... מצאת אותם?'' הם אומרים ואז מביטים בכיתה ומחייכים, חבר שלך נבהל והולך אל עבר הכיתה שלו, ''ממ..ה.. מה קורה כאן.... ברנדון?'' אומר החבר ונראה מבוהל.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מעלה חיוך גדול על הפנים ואומר "אני רוצה שתכירו את החברים שלי, המוציאים להורג שלכם." ואז מרים את היד, יורה כדור אנרגיה כדי לפגוע באחד מהם ואומר "חסלו אותם, את כולם. גם את המורה, הוא ראה יותר מדי" ומהבהב ליד השולחן, ומשם מתחיל לבעוט בחברי הכיתה, לתת להם אגרופים, להפיל אותם לריצפה ולרסק עליהם כלים שבירים שונים שנמצאים על השולחן, כל אחד בדרך שהכי נוחה לביצוע באותו הרגע
-
''לא בדיוק רוני, אנחנו הולכים לנסות להרוג את המאיר השחור, אבל זאנקו חזק מדיי, אז אם הוא ייתקל בנו, אולי נצטרך להילחם בו.'' אומר ליאו ונעשה מודאג.
''כולכם מוכנים? אני יודע איפה המאורה של המאיר השחור.'' הוא אומר ופונה אליך, אל ברנדון, אל רוני ואל סטיב. ברנדון מהנהן בחיוב וליאו מחכה לתשובה שלך, של רוני ושל סטיב.[/b][/color][/SIZE]
הוא בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, ואז אתה מדבר אל ליאו והוא מסביר לך, ''כשלושה, אתם עדיין לא מוכחים כבלתי מנוצחים, אבל חזקים ביותר, ובגלל שאתם עדיין לא חיזקתם את הכוח שלכם, אז אתם קצת חלשים.'' אומר ליאו ואז הוא שוב פונה אל ברנדון ומפייר ושואל אותו אם הוא מוכן להתעמת עם המאיר השחור ואולי עם זאנקו, ואז הוא פונה גם אליך וגם אל רוני, כי ברנדון כבר הסכים.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר את זה, כולם רצים בפניקה ואתה יורה כדור אנרגיה, אתה הורג שתי ילדים מהכיתה שלך במכה! השדים שלך הורגים את כל הכיתה ומשאירים לך את החבר הכי טוב שלך ואת המורה שלך.
''בבקשה, האדון ברנדון רוקס, חשבנו להשאיר לך את המורה ואת החבר הכי טוב שלך, שליכלך עליך בדיוק שעזבת את הבית ספר.'' אומרים השניים ואז החבר אומר, ''זה נכון, אבל אתה עשית תמיד מהומה בבית ספר, רציתי להחזיר לך.'' הוא אומר ומתחיל לצעוק ולפחד עם המורה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 21 2010, 09:22 AM
הוא בנתיים מדבר עם ברנדון ומפייר, ואז אתה מדבר אל ליאו והוא מסביר לך, ''כשלושה, אתם עדיין לא מוכחים כבלתי מנוצחים, אבל חזקים ביותר, ובגלל שאתם עדיין לא חיזקתם את הכוח שלכם, אז אתם קצת חלשים.'' אומר ליאו ואז הוא שוב פונה אל ברנדון ומפייר ושואל אותו אם הוא מוכן להתעמת עם המאיר השחור ואולי עם זאנקו, ואז הוא פונה גם אליך וגם אל רוני, כי ברנדון כבר הסכים.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני מוכן ואפילו רוצה להתעמת איתו , ליאו .. האם בעתיד הקרוב או הרחוק נוכל לקבל כוחות אחרים או להעצים את הכוחות שלנו ?" .
אני אומר ונותן לאחד מחבריי את הסכין הקדושה , אני לא אצטרך אותה בקרוב , כך אני חושב .
-
אתה אומר את זה, כולם רצים בפניקה ואתה יורה כדור אנרגיה, אתה הורג שתי ילדים מהכיתה שלך במכה! השדים שלך הורגים את כל הכיתה ומשאירים לך את החבר הכי טוב שלך ואת המורה שלך.
''בבקשה, האדון ברנדון רוקס, חשבנו להשאיר לך את המורה ואת החבר הכי טוב שלך, שליכלך עליך בדיוק שעזבת את הבית ספר.'' אומרים השניים ואז החבר אומר, ''זה נכון, אבל אתה עשית תמיד מהומה בבית ספר, רציתי להחזיר לך.'' הוא אומר ומתחיל לצעוק ולפחד עם המורה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"זה לא משנה מה הוא עשה. זה לא משנה מה היה אז. אני חושב שתרצו לדעת שכבר הרגתי את בן ושני החברים שלו, ושאתה הדבר היחיד שעומד ביני לבין סיום המשימה שלי. שדים, תהרגו את המורה. את הילד, תשאירו לי."
אני מהבהב מאחורי החבר שלי וחונק אותו מאחור, מנסה לשבור לו את הצוואר
-
[b]
''אתה פשוט מחכה למשימות מהמקור, ואז מחסל בני אדם ומכשפים/מכשפות.'' אומר אחד מהמשרתים ולפתע אתה רואה צללית מגיעה לחדר, ''זה המקור!!!'' אומרים המשרתים ומיד משתחווים, ''הכל בסדר, לורד.'' אומרים השנים ואז המקור פונה אליך, ''אני צריך שתשמיד שני מכשפים שבגדו בי, מעוניין?'' הוא אומר, הוא כרגיל עטוף בגלימה האדומה שמכסה את כל גופו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"חיסול?!" אני שואל את עצמי מופתע
לפתע אני חושב על כמה דברים וביניהם המשימה שהציעו לי
"כן" אני עונה לו
-
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
''לא בדיוק רוני, אנחנו הולכים לנסות להרוג את המאיר השחור, אבל זאנקו חזק מדיי, אז אם הוא ייתקל בנו, אולי נצטרך להילחם בו.'' אומר ליאו ונעשה מודאג.
''כולכם מוכנים? אני יודע איפה המאורה של המאיר השחור.'' הוא אומר ופונה אליך, אל ברנדון, אל רוני ואל סטיב. ברנדון מהנהן בחיוב וליאו מחכה לתשובה שלך, של רוני ושל סטיב.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
רוני?XD
~~~
"אני מוכן"אומר לליאו.
-
[b]
''מה קורה לך רוני, כבר לא אכפת לך מהייעוד שלך?'' אומר ליאו ומביט אליך במבט מאוכזב.
לפתע, אתה רואה ניצנוץ שחור שדומה לניצנוץ הלבן של ליאו, ומופיע מאחוריי ליאו מאיר שחור!
ליאו מיד מבזיק משם ועומד מאחוריך, ''רוני, הוא יכול להרוג אותי בקלות, תעשה משהו!'' אומר ליאו ומתחיל לזרוק על המאיר השחור בקבוקי שתיה, אך המאיר השחור שורף אותם ואז אומר, ''תן לי את המאיר הלבן, או שגם אתה תמות.'' הוא אומר וצוחק צחוק שטני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תמצא חיים" אומר לו ואקפיא אותו "ליאו תעוף מפה!" אומר
-
''בוודאי סטיב, אם אני לא טועה אתה כבר העצמת את הכוח שלך, נכון?'' הוא אומר בחיוך ואז פונה לרוני, אתה רואה שברנדון ומפייר מוכן למשימה וברנדון לוקח ממך את הסכין הקדושה.
אתה הולך לעבר ברנדון ומפייר וברנדון, ונעמד לצידם, בנתיים ליאו מתדרך את רוני ליציאה.[/b][/color][/SIZE]
הם מחייכים חיוך שטני, ''אין בעיה, אדוני!!!!'' הם אומרים ושולחים שני כדורי אנרגיה אל המורה, המורה זועק ונותן צעקה אדירה, הוא מתפוצץ לך בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
השדים ניצבים בצד, מתבוננים כיצד אתה הורג את החבר שלך, החבר אומר, ''אין לך בושה? להרוג ככה את הכיתה שלך? היא לא עשתה לך כלום!!! רק בן עשה לך רע בבית הספר, למה הפכת..... חתיכת רוצח!!'' אומר החבר שלך ורץ אליך עם אגרוף מונף, אתה מהבהב והוא לא מבין לאיפה נעלמת, אתה מופיע מאחוריו ומתחיל לחנוק אותו, הוא אומר במילים אחרונות, ''תקולל, ברנדון רוקס!!!'' ואז מתפוצץ בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
''המשימה בוצעה בהצלחה. שנחזור למקור, אדוני?'' אומרים השדים.[/b][/color][/SIZE]
''כן, משימת חיסול, למה אתה כל כך מופתע?'' אומר המקור ונוהם מעט.
''טוב, הם נמצאים במעמקיי עולם השאול, המשרתים שלך יעזרו לך להגיע לשם, בהצלחה.'' אומר המקור ונעלם באש חזקה במיוחד.
''שנלך, ניק?'' אומרים השניים ותופסים בידך, אתם משתגרים ומגיעים למקום אפל במיוחד, ''קדימה, בוא נחפש אותם.'' אומרים השניים ומתחילים ללכת.[/b][/color][/SIZE]
אופס (:
---
''אין בעיה, ברנדון ומפייר.'' אומר ליאו ומחייך אליך.
אתה רואה שליאו מדבר עם סטיב, ואז סטיב הולך ונעמד ליד ברנדון, הוא נותן לו את הסכין הקדושה בטענה שהוא לא צריך אותה, אתה גם נעמד ליד ברנדון וסטיב ואתה רואה שליאו מתדרך את רוני לגביי היציאה שלכם.[/b][/color][/SIZE]
המאיר השחור הסתלק, ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר הגיעו וליאו אמר שאתם צריכים להגיע אל המאיר השחור ולחסל אותו, ואולי תצטרכו גם להתעמת עם זאנקו, השד העליון.
השלושה מוכנים כבר ליציאה, ברנדון אוחז בסכין קדושה, וסטיב וברנדון ומפייר עומדים לצידו, בנתיים ליאו שואל אותך, ''קדימה רוני, אתה מוכן ליציאה? כנראה שזה יהיה הקרב הקשה ביותר שלנו עד עכשיו.'' אומר ליאו ונראה מודאג, הוא מחכה לתשובתך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 21 2010, 10:55 PM
[b]
אופס (:
---
''אין בעיה, ברנדון ומפייר.'' אומר ליאו ומחייך אליך.
אתה רואה שליאו מדבר עם סטיב, ואז סטיב הולך ונעמד ליד ברנדון, הוא נותן לו את הסכין הקדושה בטענה שהוא לא צריך אותה, אתה גם נעמד ליד ברנדון וסטיב ואתה רואה שליאו מתדרך את רוני לגביי היציאה שלכם.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"קדימה ליאו בוא נצא!" אומר לליאו ואחכה לרוני.
-
''בוודאי סטיב, אם אני לא טועה אתה כבר העצמת את הכוח שלך, נכון?'' הוא אומר בחיוך ואז פונה לרוני, אתה רואה שברנדון ומפייר מוכן למשימה וברנדון לוקח ממך את הסכין הקדושה.
אתה הולך לעבר ברנדון ומפייר וברנדון, ונעמד לצידם, בנתיים ליאו מתדרך את רוני ליציאה.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"נכון ליאו אתה צודק , תודה על העזרה " אני אומר ומוסיף " קדימה בואו נצא !"
-
הם מחייכים חיוך שטני, ''אין בעיה, אדוני!!!!'' הם אומרים ושולחים שני כדורי אנרגיה אל המורה, המורה זועק ונותן צעקה אדירה, הוא מתפוצץ לך בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
השדים ניצבים בצד, מתבוננים כיצד אתה הורג את החבר שלך, החבר אומר, ''אין לך בושה? להרוג ככה את הכיתה שלך? היא לא עשתה לך כלום!!! רק בן עשה לך רע בבית הספר, למה הפכת..... חתיכת רוצח!!'' אומר החבר שלך ורץ אליך עם אגרוף מונף, אתה מהבהב והוא לא מבין לאיפה נעלמת, אתה מופיע מאחוריו ומתחיל לחנוק אותו, הוא אומר במילים אחרונות, ''תקולל, ברנדון רוקס!!!'' ואז מתפוצץ בפיצוץ גדול מול העיניים שלך.
''המשימה בוצעה בהצלחה. שנחזור למקור, אדוני?'' אומרים השדים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אומר בקול חרישי "איזה מטומטם. אתה לא צריך לקלל אותי, אני רק השליח. מבצע הפקודה. האדם שאתה צריך לקלל הוא המקור. הוא זה שנתן לי את הכוח ואת הפקודה. אולי אני רוצח, אבל אני נמצא במקום שאני ראוי להיות בו, עם הכוח שאני ראוי לו. עדיף להיות רוצח מאשר להיות נרצח, לא כך?" ואז אומר בקול תקיף ורציני "אנחנו חוזרים למקור. סיימנו את המשימה שלנו בהצלחה ואנחנו לא רוצים להיראות כאן אחרי שהרגנו אותם. בואו נלך" ומהבהב למקום שאליו המקור לקח אותי כדי לתת לי את הכוחות ואת המשימה
-
[b]
המאיר השחור הסתלק, ברנדון, סטיב וברנדון ומפייר הגיעו וליאו אמר שאתם צריכים להגיע אל המאיר השחור ולחסל אותו, ואולי תצטרכו גם להתעמת עם זאנקו, השד העליון.
השלושה מוכנים כבר ליציאה, ברנדון אוחז בסכין קדושה, וסטיב וברנדון ומפייר עומדים לצידו, בנתיים ליאו שואל אותך, ''קדימה רוני, אתה מוכן ליציאה? כנראה שזה יהיה הקרב הקשה ביותר שלנו עד עכשיו.'' אומר ליאו ונראה מודאג, הוא מחכה לתשובתך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"בואו נחסל כמה שדים" אומר ואעשה קנאקים באצבעות ואחייך "רק תנו לי לנעול את המועדון לפני שנלך"
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, סטיב ורוני-
אתם כולכם אומרים בקול רם ובטוח שאתם מוכנים, יחד עם ברנדון.
ליאו מחייך, רוני הולך לנעול את המועדון וכולכם מבזיקים למקום המסוכן ביותר ביקום: העולם התחתון.
אתם מגיעים לעולם התחתון, קירות אדומים ואפורים ממלאים את החלל הזה, הכל אפל ומפחיד.
אתם מתקדמים וליאו אומר, ''נראה לי שהמאיר השחור נמצא פה.'' הוא אומר ומוביל אותכם, אתם מגיעים אל חדר מוזר, ושם אתם רואים חמישה שדים מרמה נמוכה, שלושה שדים מרמה גבוהה ואת המאיר השחור נמצא מאחוריהם ואוגר כוחות.
''אז מה... באתם הא?!'' הוא אומרים והשדים מהרמה הנמוכה תוקפים אותכם!
''קדימה, בוא נלחם!'' אומר ליאו ומתחיל להדוף כמה שדים.[/b][/color][/SIZE]
''כן, קדימה אדוני.'' אומרים השניים ואתם משתגרים משם.
אתה שומע את צוות המסעדה, הם אומרים, ''מעניין לאיפה הם הלכו פתאום.'' ואתה מחייך וחושב לעצמך כמה כיף היה הרצח הראשון שלך, ועוד של המנוולים שעשו לך רק רע בבית הספר.
אתה חוזר יחד עם המשרתים שלך, אתה רואה שד בעל צורה של בן-אדם יושב ומחכה לך, הוא קם ואומר, ''תראו תראו, השד המתחיל הרג את הכיתה שלו לשעבר, כמה מתוק.'' אומר השד, ''אל תתייחס אליו, הוא תמיד כזה.'' אומר המקור שלפתע צץ בלהבות מאחורייך, אתה ממש נבהל והשד, שתי המשרתים שלך ואתה משתחווים לו.
''זה זאנקו, השד העליון, הוא אוהב להציק לשדים חדשים, המשימה הבאה שלך היא לחסל שני מכשפים שבגדו בי, תוכל לעשות זאת?'' אומר המקור ולא מחכה לתשובה, הוא נעלם בלהבות עצומות וזאנקו נעלם גם הוא בלהבות קטנות יותר.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 22 2010, 06:42 PM
''כן, קדימה אדוני.'' אומרים השניים ואתם משתגרים משם.
אתה שומע את צוות המסעדה, הם אומרים, ''מעניין לאיפה הם הלכו פתאום.'' ואתה מחייך וחושב לעצמך כמה כיף היה הרצח הראשון שלך, ועוד של המנוולים שעשו לך רק רע בבית הספר.
אתה חוזר יחד עם המשרתים שלך, אתה רואה שד בעל צורה של בן-אדם יושב ומחכה לך, הוא קם ואומר, ''תראו תראו, השד המתחיל הרג את הכיתה שלו לשעבר, כמה מתוק.'' אומר השד, ''אל תתייחס אליו, הוא תמיד כזה.'' אומר המקור שלפתע צץ בלהבות מאחורייך, אתה ממש נבהל והשד, שתי המשרתים שלך ואתה משתחווים לו.
''זה זאנקו, השד העליון, הוא אוהב להציק לשדים חדשים, המשימה הבאה שלך היא לחסל שני מכשפים שבגדו בי, תוכל לעשות זאת?'' אומר המקור ולא מחכה לתשובה, הוא נעלם בלהבות עצומות וזאנקו נעלם גם הוא בלהבות קטנות יותר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני שואל את השדים "מי זה הזאנקו הזה? ואיזה מכשפים אנחנו אמורים לחסל? עוד מידע יכל לעזור", ולאחר מכן נאנח
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, סטיב ורוני-
ליאו מחייך, רוני הולך לנעול את המועדון וכולכם מבזיקים למקום המסוכן ביותר ביקום: העולם התחתון.
אתם מגיעים לעולם התחתון, קירות אדומים ואפורים ממלאים את החלל הזה, הכל אפל ומפחיד.
אתם מתקדמים וליאו אומר, ''נראה לי שהמאיר השחור נמצא פה.'' הוא אומר ומוביל אותכם, אתם מגיעים אל חדר מוזר, ושם אתם רואים חמישה שדים מרמה נמוכה, שלושה שדים מרמה גבוהה ואת המאיר השחור נמצא מאחוריהם ואוגר כוחות.
[/b][/quote]
"כן , הגענו מאדר פאקר" אני אומר ויוצא כדורי אש במלוא העוצמה ויורה אותם בשמחה רבה ובהתרגשות על השדים מהדרגה הגבוהה , בכל הכוח שלי אוציא כדורי אש מלואי עוצמה וינסה להוריד כמה שיותר מהשדים
-
[/b][/quote]
אצמיד שני שדים מרמה נמוכה לקיר בעזרת טלקנזיס וארה על שניהם כדור אנרגיה כך שהוא יפגע ויהרוג את שניהם.
אחר כך אהבהב מאחורי שד מרמה גבוהה ואתפוס אותו מהגרון שלו .
אכין כדור אנרגיה ואומר לו : "מטומטם" ואז ארה עליו את הכדור.
-
''הלורד זאנקו הוא שד עליון בעולם התחתון, הוא יד ימינו של המקור הגדול.... עכשיו בוא איתנו.'' הם אומרים ואתם נעלמים לכיוון המשימה השניה.
אתה מגיע למעמקי העולם התחתון, אתה קולט לפתע שני יצורים בעלי צורה של בני אדם מגיעים אליכם, הם לבושים בתחפושות מוזרות. ''מי אתם?!'' הם אומרים ופונים אליכם.[/b][/color][/SIZE]
אתה יורה הרבה כדורי אש והשדים מהרמה הנמוכה מושמדים בקלילות.
השדים מהרמה הנמוכה עדיין נמצאים שם והם תוקפים את רוני, אך ברנדון ומפייר מצמיד שניים מהם ומשמיד אותם בעזרת טלקינזיס, הוא משתגר ותופס שד מרמה גבוהה, הוא יורה בו כדור אנרגיה והשד מתפוצץ, אך השד נוסף מנהל איתו מאבק בכדורי אנרגיה.
בנתיים, אתה ממשיך עם כדורי האש והורג עוד כמה שדים מרמה נמוכה, אך לפתע שד מרמה גבוהה מגיח ותופס אותך בעיניים, הוא מסתיר לך את העיניים ויורה קרן לייזר אל הבטן שלך, אתה מרגיש כאבים עצומים ולא יודע מה לעשות.
לפתע, ליאו מעיף אותו ממך ואתה יורה עליו כדור אש והוא מת.
המאיר השחור יורה חץ שחור על ליאו והוא מתקפל על האדמה, ''ס...ס.ט..י.ב.., תקרא....למאיר הלבן שהציל ...אות.י...קודם.'' אומר ליאו כשהוא מותח על הרצפה.
בנתיים, המאיר השחור טוען ברק שחור בידיו.[/b][/color][/SIZE]
אתה הורג יחד עם סטיב שדים מרמה נמוכה, אתה מהבהב אל שד מרמה גבוהה אחד ומחסל אותו, אך השד השני מיד יורה עליך כדורי אנרגיה, אתה מתחיל איתו מאבק בכדורי אנרגיה, כשאתה רואה שסטיב נאבק בשד מרמה גבוהה, אך ליאו עוזר לו לחסל אותו, ואז המאיר השחור פוגע בליאו עם חץ שחור![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 22 2010, 11:55 PM
[b]
אתה יורה הרבה כדורי אש והשדים מהרמה הנמוכה מושמדים בקלילות.
השדים מהרמה הנמוכה עדיין נמצאים שם והם תוקפים את רוני, אך ברנדון ומפייר מצמיד שניים מהם ומשמיד אותם בעזרת טלקינזיס, הוא משתגר ותופס שד מרמה גבוהה, הוא יורה בו כדור אנרגיה והשד מתפוצץ, אך השד נוסף מנהל איתו מאבק בכדורי אנרגיה.
בנתיים, אתה ממשיך עם כדורי האש והורג עוד כמה שדים מרמה נמוכה, אך לפתע שד מרמה גבוהה מגיח ותופס אותך בעיניים, הוא מסתיר לך את העיניים ויורה קרן לייזר אל הבטן שלך, אתה מרגיש כאבים עצומים ולא יודע מה לעשות.
לפתע, ליאו מעיף אותו ממך ואתה יורה עליו כדור אש והוא מת.
המאיר השחור יורה חץ שחור על ליאו והוא מתקפל על האדמה, ''ס...ס.ט..י.ב.., תקרא....למאיר הלבן שהציל ...אות.י...קודם.'' אומר ליאו כשהוא מותח על הרצפה.
בנתיים, המאיר השחור טוען ברק שחור בידיו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"לאאאאאאא ליייאווו !!!!" אני אומר ומשליך את ידי אליו
"עזווור לנו מאיייר לבןן" אני צועק ובו זמנית מכין את כדור האש שבחיים לא הייתי מאמין שאוכל להכין
"אתה תשלם על זהההה !!! ... ק...ק..." אני מתנשף במהירות וזורק על המאיר השחור את כדור האש הענקי והגדול ביותר שאוכל להכין .
-
''הלורד זאנקו הוא שד עליון בעולם התחתון, הוא יד ימינו של המקור הגדול.... עכשיו בוא איתנו.'' הם אומרים ואתם נעלמים לכיוון המשימה השניה.
אתה מגיע למעמקי העולם התחתון, אתה קולט לפתע שני יצורים בעלי צורה של בני אדם מגיעים אליכם, הם לבושים בתחפושות מוזרות. ''מי אתם?!'' הם אומרים ופונים אליכם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אומר בקול מגחח "אז אלא המטרות שלנו?" ומרים את ידי למעלה
-
[b]
אתה הורג יחד עם סטיב שדים מרמה נמוכה, אתה מהבהב אל שד מרמה גבוהה אחד ומחסל אותו, אך השד השני מיד יורה עליך כדורי אנרגיה, אתה מתחיל איתו מאבק בכדורי אנרגיה, כשאתה רואה שסטיב נאבק בשד מרמה גבוהה, אך ליאו עוזר לו לחסל אותו, ואז המאיר השחור פוגע בליאו עם חץ שחור![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אמשיך במאבק כדורי הארנגיה איתו,אטעון כדור אנרגיה אף הפעם אהבהב לאחוריו וארה לו אותו על הראש.
אחר כך אטען עוד כדור ואהבהב לאחורי המאייר השחור וארה גם עליו כדור אנרגיה על הראש.
-
אתה צועק לחלל החדר, ''תעזור לנו מאיר לבן!!!!!'' ליאו משתעל ויורק דם, לפתע מאיר לבן מגיע, המאיר הלבן שהגיע להזהיר את ליאו מהמאיר השחור קודם.
''אני ארפא את ליאו וארחיק אותו מפה, זה מסוכן מדיי בשבילו.'' אומר המאיר הלבן ומרפא את ליאו, המאיר השחור יורה חצים אך לא פוגע, המאיר הלבן לוקח את ליאו הצידה ושומר עליו, אתה אוגר אנרגיה מאוד חזקה ויורה כדורי אש, אך הם בצורה בינונית, בנתיים ברנדון ומפייר גם יורה כדור אנרגיה אל גבו של המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ ענק! אתם נחים ונושמים לרווחה, כשלפתע הוא חוזר ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' הוא אומר ויורה עליך ברק שחור, אתה נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתחיל איתו קרב כדורי אנרגיה, אתה והוא נפגעים ואתה מצליח לחסל אותו, המאיר השחור מצליח לפגוע בליאו עם חץ שחור, והמאיר הלבן שבא להזהיר אותו קודם מגיע ומרפא אותו, הוא מוזיז אותו הצידה ומשאיר את העבודה בידכם.
סטיב יורה המון כדורי אש על המאיר השחור ואתה יורה כדור אנרגיה על המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ גדול! אך הוא חוזר מיד ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' ואז יורה ברק שחור על סטיב, הוא נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
''מטרות?!'' אומרים השניים והמשרתים שלך אומרים לך בלחש, ''הם המכניסים לשטח המכשפים, תתנהג אליהם יפה. לפחות תנסה.'' הם אומרים ואז פונים אליהם, ''סלחו לנו, פשוט הוא חדש והוא לא יודע מה קורה כאן.'' הם אומרים ואז השניים מכניסים אותכם לשטח המכשפים, אתם מסתובבים שם ואתם רואים לפתע את המטרות שלכם, שני מכשפים מתעסקים בכדור אנרגיה ובכדור אש.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:45 AM
''מטרות?!'' אומרים השניים והמשרתים שלך אומרים לך בלחש, ''הם המכניסים לשטח המכשפים, תתנהג אליהם יפה. לפחות תנסה.'' הם אומרים ואז פונים אליהם, ''סלחו לנו, פשוט הוא חדש והוא לא יודע מה קורה כאן.'' הם אומרים ואז השניים מכניסים אותכם לשטח המכשפים, אתם מסתובבים שם ואתם רואים לפתע את המטרות שלכם, שני מכשפים מתעסקים בכדור אנרגיה ובכדור אש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אתם יודעים שאני לא מכיר את העולם הזה, אז אל תגרמו לבעיות. אולי המשימה הקודמת הייתה בשטח הביתי שלי, אבל הפעם אני תלוי בכם. אל תתנו לכזה דבר לקרות שוב. עכשיו, אתם יודעים איזה כוחות יהיו להם? הקרב הזה יהיה יותר קשה מהקרבות הקודמים
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:45 AM
אתה צועק לחלל החדר, ''תעזור לנו מאיר לבן!!!!!'' ליאו משתעל ויורק דם, לפתע מאיר לבן מגיע, המאיר הלבן שהגיע להזהיר את ליאו מהמאיר השחור קודם.
''אני ארפא את ליאו וארחיק אותו מפה, זה מסוכן מדיי בשבילו.'' אומר המאיר הלבן ומרפא את ליאו, המאיר השחור יורה חצים אך לא פוגע, המאיר הלבן לוקח את ליאו הצידה ושומר עליו, אתה אוגר אנרגיה מאוד חזקה ויורה כדורי אש, אך הם בצורה בינונית, בנתיים ברנדון ומפייר גם יורה כדור אנרגיה אל גבו של המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ ענק! אתם נחים ונושמים לרווחה, כשלפתע הוא חוזר ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' הוא אומר ויורה עליך ברק שחור, אתה נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אקום מהריצפה בכעס וזועמה -
"אתה תשלם על זההה" אני יצעק וינסה שוב להכין כדורי אש ולירות על ראשו !
-
[b]
''כן, משימת חיסול, למה אתה כל כך מופתע?'' אומר המקור ונוהם מעט.
''טוב, הם נמצאים במעמקיי עולם השאול, המשרתים שלך יעזרו לך להגיע לשם, בהצלחה.'' אומר המקור ונעלם באש חזקה במיוחד.
''שנלך, ניק?'' אומרים השניים ותופסים בידך, אתם משתגרים ומגיעים למקום אפל במיוחד, ''קדימה, בוא נחפש אותם.'' אומרים השניים ומתחילים ללכת.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני בעודי לא יודע מה כל כך אני צריך לעשות ממשיך עם משרתיי
"איפה השד הזה?!" אני שואל את עצמי בקול רם
-
[/b][/quote]
"באנו" אומר ואקפיא את השדים ואז אנסה לבדוק באמת אם אני יכול לפוצץ אותם