[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אבסול רץ לעברך במהירות
[COLOR=Blue]סמיט:
טאורוס מתחיל בהתקפה על מאדקיפ
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למרכז פוקימונים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
Printable View
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אבסול רץ לעברך במהירות
[COLOR=Blue]סמיט:
טאורוס מתחיל בהתקפה על מאדקיפ
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למרכז פוקימונים
[QUOTE=roi857;636484][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למרכז פוקימונים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני נכנס ואומר לאחת ג'וי" תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי"
[quote=roi857;636401][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=Sienna][COLOR=Red][COLOR=Teal][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה בדרך הנכונה בחזרה לכפר סלביון, לפתע אתה עף אחורה, מהאדמה יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני קם ואומר"בשביל מה הפלת אותי."
[quote=roi857;636484][CENTER][COLOR=navy][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]טאורוס מתחיל בהתקפה על מאדקיפ[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/quote]
"טוב אז דילפמטיה לא תעזור כדי שאחזק את מתקיפ!מתקיפ תשתמש בתותח מים בכל העוצמה!"אני אומר.
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
טאורוס הדף את האקדח מים בעזרת הקרניים שלו, מאדקיפ צריך עזרה
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
נראה שמיאו עשה את זה בטעות
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי הולכת אחורה עם הפוקדורים, לפתע איש שמכסה עיניו עם עיתון זורק לעברך מין תכשיט נוצה עם כפתור באמצע, לפתע נשמע קול חלש: "זה נראה סודי, לא כדאי ללחוץ על הכפתור כאן"
[quote=roi857;636484][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אבסול רץ לעברך במהירות
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/quote]
"אני רוצה ליראות אותך פוגע בי עלוב שכמותך" אומר לו בנימה רצינית ובטוחה ביותר
[quote=roi857;636503][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]טאורוס הדף את האקדח מים בעזרת הקרניים שלו, מאדקיפ צריך עזרה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
'כדי שאקח עוד פוקימון! הטאורסים שייכים למישהו שבחווה, אולי כדי לי להכנס לשאול אותו עם מותר לי לקחת אחד!'אני חושב ודופק על דלת החווה במהירות.
[quote=roi857;636503][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
נראה שמיאו עשה את זה בטעות
[COLOR=Sienna]
[/quote]
"טוב שתזהר שבטעות לא תעשה את זה למאמן שיכול להרוג אותך."אני אומר לו מלטף לו את הראש וממשיך בדרכי.
[quote=roi857;636401][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
אין בסביבה מרכז פוקימונים, צריך לחזור אחורה או להתקדם
[COLOR=Teal]
[COLOR=DarkOliveGreen]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
להתקדם
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
מיאו החמיר פנים, לפתע פניך מתנגשות ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG] שהתעופף לו, הוא מאוד מתעצבן ונראה שהוא מאתגר אותך לקרב
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה בדרך לתוך החווה כדי להזעיק עזרה ולפתע אתה רואה את מאדקיפ חותף המון מכות ורואה שאין זמן, חייב לפעול מהר
[COLOR=Navy]אדם:
אבסול חותך לך את עור הבטן עם סכין ראשו, המון דם מתחיל לצאת ואתה מרגיש סחרחורות וכאבי ראש אדירים
[COLOR=Red]קווין:
אתה מגיע לעיר סנובייר, עיר עם המון גורדי שחקים וקשה להתמצאות
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;636520][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
מיאו החמיר פנים, לפתע פניך מתנגשות ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG] שהתעופף לו, הוא מאוד מתעצבן ונראה שהוא מאתגר אותך לקרב
[COLOR=Blue][COLOR=Navy][COLOR=Red]
[/quote]
"צא קארבי תשתמש בבועות
[QUOTE=roi857;636503][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי הולכת אחורה עם הפוקדורים, לפתע איש שמכסה עיניו עם עיתון זורק לעברך מין תכשיט נוצה עם כפתור באמצע, לפתע נשמע קול חלש: "זה נראה סודי, לא כדאי ללחוץ על הכפתור כאן"
'אני חושב לעצמי מענין מה יקרה שאני ילחץ בכפתור' אז אני לוחץ על הכפתור
[quote=roi857;636520][CENTER][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkolivegreen]אתה בדרך לתוך החווה כדי להזעיק עזרה ולפתע אתה רואה את מאדקיפ חותף המון מכות ורואה שאין זמן, חייב לפעול מהר[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkolivegreen][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
'טוב כדי שאשתמש בטוארוס אחרי זה נראה מה עם בעל החווה בנידון!'אני חושב ומחפש ותופס במכשיר טוארוס.
[quote=roi857;636520][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
אבסול חותך לך את עור הבטן עם סכין ראשו, המון דם מתחיל לצאת ואתה מרגיש סחרחורות וכאבי ראש אדירים
[COLOR=Red]
[/quote]
"פאאאק הוא היה רציני" אצעק ואז אזרוק על אבסול פוכודור בתיקווה שהוא יתפס ואז אגיע בעזרתו למרכז הפוקימונים הקרוב במהירות.
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אבסול חותך את הכדור לשתיים והולך
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה עומד לתפוס את הטאורוס ולפתע מגיע הילד שהצלת את הפוקימון שלו ואומר: "הגיע הזמן להחזיר לך טובה, צא מאצ'אמפ", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/68.png[/IMG] יצא במהירות והילד קרא: "שבירת לבנים", מאצ'אמפ פגע בטאורוס עזרת ארבעת ידיו והביס אותו, הוא חייך ואמר: "ניראלי שאני יתפוס טאורוס", הוא זרק על הטאורוס הזה פוקדור והוא נתפס
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה הולך לשדה ירוק ולוחץ על הכפתור, משם יוצא גרי בהקרנה קטנה, ואומר: "יש לנו משימה בשבילך, כשאתה ממשיך במסע קרוב לוואדאי שתפגוש בכמה פושעים, והמבוקשים שבהם: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr108.png[/IMG] ג'ובאני מנהיג צוות רוקט, היה פעיל מאוד בקנטו אבל נמלט מכוחות הביטחון ומסתובב כאן בינתיים, הוא יצא למשימות המיוחדות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG] אדון האבן מצוות רוקט, שמו לא ידוע, אבל הוא מאמן פוקימוני אבן חזק מאוד, הוא יוצא למשימות מדרגה ד', תיהיה בטוח שהוא חזק
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr025.png[/IMG] סלביניה, נערה וחברה בצוות ריקווי, הוא מפתה אנשים שכניראה יעצרו אותה במשימתה ולוכדת אותם בתוך פוקדורים מיוחדים, כמובן שיש עוד המון אנשים אבל אלה האנשים שתצתרך בינתיים להילכם בהם"
סטארלי מתחמק מזה במהירות אדירה, ומשתמש בחבטה אבל ההתקפה שלו חלשה מאוד והוא לא מפריע לקראבי
[/COLOR]
[quote=roi857;636543][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אבסול חותך את הכדור לשתיים והולך
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]
[/COLOR]
[/quote]
אנסה ללכת אל מרכז הוקימונים הקרוב אם לא אצליח אצעק לעזרה..
[QUOTE=roi857;636543][CENTER][COLOR=Navy]הוא נתפס
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה הולך לשדה ירוק ולוחץ על הכפתור, משם יוצא גרי בהקרנה קטנה, ואומר: "יש לנו משימה בשבילך, כשאתה ממשיך במסע קרוב לוואדאי שתפגוש בכמה פושעים, והמבוקשים שבהם: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr108.png[/IMG] ג'ובאני מנהיג צוות רוקט, היה פעיל מאוד בקנטו אבל נמלט מכוחות הביטחון ומסתובב כאן בינתיים, הוא יצא למשימות המיוחדות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG] אדון האבן מצוות רוקט, שמו לא ידוע, אבל הוא מאמן פוקימוני אבן חזק מאוד, הוא יוצא למשימות מדרגה ד', תיהיה בטוח שהוא חזק
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr025.png[/IMG] סלביניה, נערה וחברה בצוות ריקווי, הוא מפתה אנשים שכניראה יעצרו אותה במשימתה ולוכדת אותם בתוך פוקדורים מיוחדים, כמובן שיש עוד המון אנשים אבל אלה האנשים שתצתרך בינתיים להילכם בהם"
אני אומר לגארי" תודה רבה על המידע מה המשימה ה1 שלי"
[quote=roi857;636543][CENTER][COLOR=navy][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]אתה עומד לתפוס את הטאורוס ולפתע מגיע הילד שהצלת את הפוקימון שלו ואומר: "הגיע הזמן להחזיר לך טובה, צא מאצ'אמפ", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/68.png[/IMG] יצא במהירות והילד קרא: "שבירת לבנים", מאצ'אמפ פגע בטאורוס עזרת ארבעת ידיו והביס אותו, הוא חייך ואמר: "ניראלי שאני יתפוס טאורוס", הוא זרק על הטאורוס הזה פוקדור והוא נתפס[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כן...טוארוס יכול גם לי לעזור בהמשך המסע אבל לפני שאני תופס אני צריך לבקש רשות מהבעלים שלו!"אני אומר בחיוך והולך לקבל רשות לקחת טוארוס למסע.
[quote=roi857;636543][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
סטארלי מתחמק מזה במהירות אדירה, ומשתמש בחבטה אבל ההתקפה שלו חלשה מאוד והוא לא מפריע לקראבי
[/COLOR]
[/quote]
"קארבי תשתמש בבועות ועם הוא יתחמק עוד פעם וישתמש בחבטה תשתמש בצבט מתכת בשביל לתפוס אותו."אני אומר לקארבי.
[QUOTE=roi857;636401][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
אתה מוצא שדה גדול לפתע אתה רואה משהו אפור לפתע אתה קולט שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG] ושומע קול מוכר שאומר: "לך מכאן ילד"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"למה?" אקרא לקול בחזרה ואומר "תראה את עצמך בבקשה" אומר
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה רואה שזו ג'סלינה
קראבי לא מצליח לתפוס את סטארלי בעל המהירות המדהימה
[COLOR=Blue]סמיט:
הילד אמר: "זה לא שלהם, זה טאורוסים של הספארי זון, הגנב רצה לבוא לספארי זון עם מאצ'אמפ כדי לתפוס פוקימוני אדמה ואבן חזקים, הוא כנראה הלך בדרך קיצור שבכזו מהירות הגיע וגם אנחנו"
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא לפתע מהפוקדור, הוא הזיז את ראשו לכל הכיוונים בזהירות
[COLOR=Navy]אדם:
אתה יוצא מהעיר ומתעלף, לאחר כמה שעות אתה פותח עיניים ורואה תקרה
[/COLOR][/COLOR]
[QUOTE=roi857;636554][CENTER][COLOR=Teal]רות הגיע וגם אנחנו"
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא לפתע מהפוקדור, הוא הזיז את ראשו לכל הכיוונים בזהירות
אני שואל את צ'ימצ'אר" מה קרה לך"
[quote=roi857;636554]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]הילד אמר: "זה לא שלהם, זה טאורוסים של הספארי זון, הגנב רצה לבוא לספארי זון עם מאצ'אמפ כדי לתפוס פוקימוני אדמה ואבן חזקים, הוא כנראה הלך בדרך קיצור שבכזו מהירות הגיע וגם אנחנו"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי תודה על המידע אחפש טוארוס מתאים למסע שלי!"אני אומר ומחפש טוארוס שיכול לצאת למסע.
[quote=roi857;636554][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי לא מצליח לתפוס את סטארלי בעל המהירות המדהימה
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Navy]
[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
"קארבי תשתמש בבועות ואז ביריית בוץ
[QUOTE=roi857;636554][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה רואה שזו ג'סלינה
[COLOR=DarkOliveGreen]
"אוי מה את רוצה ממני לעזאזל? את הפסדת בתחרות אז את מוציא את העצבים עליי? אני רק רוצה להתאמן קצת עם הפוקימונים שלי" אומר לה ואחפש בקרבת מקום פוקימונים לאימון
קראבי עדיין לא מצליח לתפוס את סטארלי שמתעופף ממקום למקום במהירות
[COLOR=Blue]סמיט:
הילד אמר לך: "אתה שומר פוקימונים לא?"
[COLOR=Sienna]ליאור:
לפתע מהשיחים יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/390.png[/IMG] צ'ימצ'אר זוהר, הוא קופץ לעבר צ'ימצ'אר שלך ומשתמש בבעיטה כפולה
[COLOR=Teal]סם:
היא עוצרת אותך ואומרת: "חכה רגע"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;636580][CENTER][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkolivegreen]הילד אמר לך: "אתה שומר פוקימונים לא?"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כן יש משימה חדשה?דרך אגב טורואס יכול לעזור הוא מהיר יחסית ודי חזק יכול לעזור מאוד במצבים רבים..."אני אומר ומסביר את עצמי.
[QUOTE=roi857;636580][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Teal]סם:
היא עוצרת אותך ואומרת: "חכה רגע"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"כן?" אומר לה ואחכה
[QUOTE=roi857;636580][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
לפתע מהשיחים יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/390.png[/IMG] צ'ימצ'אר זוהר, הוא קופץ לעבר צ'ימצ'אר שלך ומשתמש בבעיטה כפולה
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תנסה להתחמק ואז חפירה ואחרי החפירה סחרור אש על הצ'ימצ'אר הזוהר"
[quote=roi857;636554][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה יוצא מהעיר ומתעלף, לאחר כמה שעות אתה פותח עיניים ורואה תקרה
[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
"מה איפה אני " אומר ואנסה ליראות מה יש מסביבי..
[quote=roi857;636580][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי עדיין לא מצליח לתפוס את סטארלי שמתעופף ממקום למקום במהירות
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני מסתכל עם יש עץ בסביבה ואם כן אני אומר לקארבי "קארבי תעלה על העץ ותשתמש בבועות."
קראבי מתחיל ללכת לעבר העץ ולפתע סטארלי יוצא להתקפה מגובה אדיר
[COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה את האחות ג'וי ואת בטחנך תפורה, היא אומרת: "או התעוררת"
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר רואה שהוא לא יספיק להתחמק ויוצא במתקפת סריטה, הוא הודף רגל אחת עם הסריטה אבל הרגל השנייה פוגעת בו ומעיפה אותו
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אומרת: "אני מצטערת לא הייתי צריכה להיות מגעילה אליך"
[COLOR=Blue]סמיט:
הילד שם את היד מאחורי ראשו ואומר במבוכה: "מה לא ידעת? שומרי פוקימונים תופסים פוקימונים במקום כשהם זקוקים להם, אולי לבכירים יש פוקימונים, לשאר יש אפשרות במכשיר לתפוס פוקימון לתווך ארוך בשביל משימה"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;636701][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אומרת: "אני מצטערת לא הייתי צריכה להיות מגעילה אליך"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"יפה שאת שמה לב לזה.. אני מתאם ומאמן מתחיל אז אני צריך רעיונות תוכלי לעזור לי למצוא פוקימונים לאימון ואתה יודעת איפה המכון הראשון?" אשאל אותה
[QUOTE=roi857;636701][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר רואה שהוא לא יספיק להתחמק ויוצא במתקפת סריטה, הוא הודף רגל אחת עם הסריטה אבל הרגל השנייה פוגעת בו ומעיפה אותו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש שוב בשריטות ואז גלגל להבה"
[quote=roi857;636520][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
אתה מגיע לעיר סנובייר, עיר עם המון גורדי שחקים וקשה להתמצאות
[/quote]
"צאי וויביל תעזרי לי להתמצא פה את בטח יותר רגילה לקרח ממני"
[quote=roi857;636701][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה את האחות ג'וי ואת בטחנך תפורה, היא אומרת: "או התעוררת"
[COLOR=Sienna][COLOR=Teal][COLOR=Blue]
[/quote]
"מה איך הגעתי לפה"אומר לה ואנסה להיזכר מה קרה לי..
[quote=roi857;636701][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
קראבי מתחיל ללכת לעבר העץ ולפתע סטארלי יוצא להתקפה מגובה אדיר
[COLOR=Navy][COLOR=Sienna][COLOR=Teal][COLOR=Blue]
[/quote]
"קארבי תחכה שהוא התקרב עליך ואז תשתמש בבועות בכל הכוח."אני אומר לקארבי.
הבועות משפיעות אבל טיפה, צריך מתקפה יותר רצינית
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "אחד מרביעיית העילית של הליגה מקס מהעיר פטלבורג הלך להתאמן בעיר רימונג' ומצא אותך, הוא הביא אותך לכאן"
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל ואתה המשכתם ללכת, אבל אתם פשוט לא מוצאים את המרכז פוקימונים
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר הדף את צ'ימצ'אר שלך באגרוף חשמלי, צ'ימצ'אר שלך יצא בגלגל להבה והצ'ימצ'אר הזוהר התחמק בקפיצה מרשימה
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אמרה: "אתה צריך להשתפר מאוד לפני המכון הראשון, תראה לי את הפוקימונים שלך"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;636716][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]ק
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אמרה: "אתה צריך להשתפר מאוד לפני המכון הראשון, תראה לי את הפוקימונים שלך"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
הם לידי אם אתה זוכר
"הנה הם כאן זו פוניטה וזה טוטודייל שאת זוכרת שנלחמנו ביחד והם צריכים אימונים אז אני מחפש פוקימונים לאימון" אומר לה
[quote=roi857;636716][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "אחד מרביעיית העילית של הליגה מקס מהעיר פטלבורג הלך להתאמן בעיר רימונג' ומצא אותך, הוא הביא אותך לכאן"
[COLOR=Red][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"ויש לי עוד שאלה אלייך למה העיר רימונג' נטושה , כאילו אף אחד לא הצליח לנצח את האבסול הזה?" אשאל אותה.