שלום לכם...עוד לא קם אחד שהביא לי משחק פנטזיה לפרטי, או אחד טוב כמו שציפיתי לו....וזה אחרי שרשמתי לא מעט דברים בדברי המנהלים. אכזבה...
Printable View
שלום לכם...עוד לא קם אחד שהביא לי משחק פנטזיה לפרטי, או אחד טוב כמו שציפיתי לו....וזה אחרי שרשמתי לא מעט דברים בדברי המנהלים. אכזבה...
[quote=Blackbeard;689554]שלום לכם...עוד לא קם אחד שהביא לי משחק פנטזיה לפרטי, או אחד טוב כמו שציפיתי לו....וזה אחרי שרשמתי לא מעט דברים בדברי המנהלים. אכזבה...[/quote]
אתה בכלל לא ענית לי ):
[quote=Captain_Charisma;689552]אבי..
שם יפה.
מתי המשחקים באופ''א של מכבי ובליגת האלופות של הפועל?[/quote]
מחר בספורט 5 הפועל
ובחמישי בני יהודה בספורט 1 ומכבי לפי מה שאני רואה אין שידור.
נ.ב אלבז הזכרת לי שלא אמרתי את שמי, לא הוצאת את שמי.
[QUOTE=Blackbeard;689554]שלום לכם...עוד לא קם אחד שהביא לי משחק פנטזיה לפרטי, או אחד טוב כמו שציפיתי לו....וזה אחרי שרשמתי לא מעט דברים בדברי המנהלים. אכזבה...[/QUOTE]
תענה לי בפרטי
מתי יש חיפה??
[QUOTE=Blackbeard;689554]שלום לכם...עוד לא קם אחד שהביא לי משחק פנטזיה לפרטי, או אחד טוב כמו שציפיתי לו....וזה אחרי שרשמתי לא מעט דברים בדברי המנהלים. אכזבה...[/QUOTE]
אני אביא לך משחק טוב,אני מבטיח!
עכשיו אני הולך לקרוא את כל הטיפים ולבנות משחק,והוא יהיה מוצלח!
אבל אבי איזה באסה.. טונה פעמים שאלתי אותך איך קוראים לך ולא ענית.. :um_face:
[quote=Captain_Charisma;689563]אני אביא לך משחק טוב,אני מבטיח!
אבל אבי איזה באסה.. טונה פעמים שאלתי אותך איך קוראים לך ולא ענית.. :um_face:[/quote]
כנראה לא שמתי לב,מצטער.
אלבז2008 חיפה תשתתף בסיבוב המוקדמות הבא.
[quote=Captain_Charisma;689563]אני אביא לך משחק טוב,אני מבטיח!
אבל אבי איזה באסה.. טונה פעמים שאלתי אותך איך קוראים לך ולא ענית.. :um_face:[/quote]
לול אני לא רוצה לגרום לעשות כשהוא לא רוצה, כמובן שחשוב שזה יבוא לך מבפנים ושתהנה מכך ם: אבל אם תרצה לשאול אותי כל מיני שאלות וסתם עצות וכו' אני אשמח ם:
ושקד, משחק מבוסס מנגה זה לא משחק פנטזיה, לפחות לא משחק פנטזיה\הרפתקאות טהור.
[quote=Blackbeard;689567]לול אני לא רוצה לגרום לעשות כשהוא לא רוצה, כמובן שחשוב שזה יבוא לך מבפנים ושתהנה מכך ם: אבל אם תרצה לשאול אותי כל מיני שאלות וסתם עצות וכו' אני אשמח ם:
ושקד, משחק מבוסס מנגה זה לא משחק פנטזיה, לפחות לא משחק פנטזיה\הרפתקאות טהור.[/quote]
לא התכוונתי שזה פנטזיה ><
פשוט הערתי לך שלא הגבת לי על זה S:
אוף איזה באסה
[QUOTE=Blackbeard;689567]לול אני לא רוצה לגרום לעשות כשהוא לא רוצה, כמובן שחשוב שזה יבוא לך מבפנים ושתהנה מכך ם: אבל אם תרצה לשאול אותי כל מיני שאלות וסתם עצות וכו' אני אשמח ם:
ושקד, משחק מבוסס מנגה זה לא משחק פנטזיה, לפחות לא משחק פנטזיה\הרפתקאות טהור.[/QUOTE]
אני אנסה להתחבר למסן כי הוא קצת עושה בעיות,אם אני אצליח מקווה שתהיה שם.
מור היה לך משחק טוב...זה עם הצבא....
הי
יש קרה לי נס
[quote=Eustass Kid;689581]יש קרה לי נס[/quote]
מה קרה?.
[QUOTE=Damond_Pearl;689582]מה קרה?.[/QUOTE]
המנהלים של חת''ם אמרו לי שתוך שבוע אם אני לא יראה רמת רצינות במשחק אז ינעל אזהראתי להם במהלך השבוע אך זהלא עבד .
היום אחד המנהלים אמר לי שהמשחק ינעל בגגל שהמשכים שלי לא טובים אך לאחר כמה דקות הוא אמר שהמשכים טובים והמשחק ישאר פתוח.
אז אני שמח
[quote=Eustass Kid;689583]המנהלים של חת''ם אמרו לי שתוך שבוע אם אני לא יראה רמת רצינות במשחק אז ינעל אזהראתי להם במהלך השבוע אך זהלא עבד .
היום אחד המנהלים אמר לי שהמשחק ינעל בגגל שהמשכים שלי לא טובים אך לאחר כמה דקות הוא אמר שהמשכים טובים והמשחק ישאר פתוח.
אז אני שמח[/quote]
מזל טוב,
מה קורה?.
היי שי
היי מור
[QUOTE=Damond_Pearl;689584]מזל טוב,
מה קורה?.[/QUOTE]
תודה עכשיו קצת מבואס בסוף קרה שאחד המנהלים בעד שישארפתוח ואני צריך שמנהל השני גם יגיד בעד אז ביינתים אני צריך להשקיע בתגבבות
[QUOTE=MCshay;689586]היי מור[/QUOTE]
מה קורה?
בסדר כדי לי להשים את החתימה של ווין דיזל בספויילר?
[quote=Eustass Kid;689583]המנהלים של חת''ם אמרו לי שתוך שבוע אם אני לא יראה רמת רצינות במשחק אז ינעל אזהראתי להם במהלך השבוע אך זהלא עבד .
אז אני שמח[/quote]
לא אמרתי שההמשכים טובים...אמרתי שאני אלחם עם עומר אולי כדי לנסת ולהשאיר תמשחק פתוח כדי שאתה ושחקנים תשתפרו
[QUOTE=Eustass Kid;689588]תודה עכשיו קצת מבואס בסוף קרה שאחד המנהלים בעד שישארפתוח ואני צריך שמנהל השני גם יגיד בעד אז ביינתים אני צריך להשקיע בתגבבות[/QUOTE]
סלח לי על הבוטות אבל אם היית משקיע כמו שצריך כל זה לא היה קורה.
טוב הלכתי, ביי כולם.
ביי אבי
מור מה קורה אחי?
[QUOTE=YopleShtuzim;689609]מור מה קורה אחי?[/QUOTE]
הכל טוב ואתה?
מה קורה עמית
היי כולם
היי...
הכל טוב מאיתכם ? (שי , מור )
מה קורה עמית? ערכתי והוספתי תמונה אם לא ראית אתמול..
הי חברה חזרתי
דניס תגיב אצלך במשחק ):
חזרתי, היי כולם.
[QUOTE=Damond_Pearl;689644]חזרתי, היי כולם.[/QUOTE]
היי
[quote=Eustass Kid;689646]היי[/quote]
מה קורה?.
היי אבי
חוצפנים כולם O: