-
[quote=אדון פלריון;760889][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה שומע מאמן שנשמע קשוח שצועק:"קדימה תולעת עלובה תשתמש בלהביור אחרת שוב פעם אני אצטרך[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]לעבור לשיטת החשמול!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]מי שניצח בהגרלה הוא......[/FONT][/COLOR][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial] הוא מקבל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/443.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/quote]
יששששששששששש
מת עליך אחשלי
--------------------------------------
אני רץ לעבר הקול וצועק:"היי אתה תשחרר את הפוקימון הזה עכשיו!"
"סינדקוויל צא! תשתמש בחבטה על האיש הזה" אצעק
-
"מאדקיפ תתחמק ותשתמש בחבטה ואז תשתמש בצעקה" אני אומר למאדקיפ
-
[quote=אדון פלריון;760560][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"אם לואיס שלח אז ללואיס יש סיבה טובה,בוא למכון ושם נלחם,רק שתדע שבניגוד ללואיס אני משתמש בפוקימוני מים אבל בכול זאת תקבל את תג הלהבה אם תנצח כמובן".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר למחליף של מנהל המכון: "כן, הוא סיפר לי שיש לך פוקימוני מים, איך קוראים לך? וגם אצלך זה קרב של אחד מול אחד?".
-
[QUOTE=אדון פלריון;760625][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס שם את הכובע שלו ואומר לך:"תגיד זה נשמע לך הגיוני שאמרתי שזה לא יהיה אתגר לנצח אותך בעוד שיש גשם כבד ואתה משתמש בפוקימון מים ואדמה ואני רק באש,ואתה קורא לעצמך מאמן פוקימונים,נתראה מחר",לואיס הולך אל עבר המכון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך אל מרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה נכנס למרכז ואתה רואה את ליאו מדבר עם מישהי בפוקפון של המרכז,האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המחליף של לואיס אומר לך:"כן אני משתמש בפוקימוני מים וזה נשאר אחד על אחד,בוא נכנס לזירה ונלחם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"עוף מפה זה טייפלוז'ן שלא יודע מתקפת אש טובה אחת למה לי לא לצעוק אליו,עכשיו עוף מפה אחרת אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה עולה לקומה השנייה של המרכז והאחות ג'וי מכניסה אותך ואת מאמן הצל לחדר אפלולי בעל אור חלוש,מאמן הצל אומר לך:"אני אלך לפינה הימינית ואתה לשמאלית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]Moriomer[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מאוחר מדי ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] קופץ הוא נפגע בגלל מכת ברק שנשלח אליו,אתה רואה שהוא נפגע קשה מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;760953][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"עוף מפה זה טייפלוז'ן שלא יודע מתקפת אש טובה אחת למה לי לא לצעוק אליו,עכשיו עוף מפה אחרת אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה לא מפחיד אותי!" אצעק
"הפוקימון שלך לא יצליח ללמוד מתקפת אש אם תמשיך בזה,הפוקימון שלך ילמד מתקפות אש רק במהלך קרב ככה הוא מתחזק וילמד מתקפות חדשות הבנת?!" אצעק לעברו
"אני לא זז מפה עד שאתה לא משחרר אותו,סינדקוויל תשתמש בחבטה כדי לשחרר את טייפלוז'ן קדימה!"
-
[QUOTE=אדון פלריון;760953][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה נכנס למרכז ואתה רואה את ליאו מדבר עם מישהי בפוקפון של המרכז,האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד?".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"תראפי לי את הפוקימונים שלי בבקשה"
-
[quote=אדון פלריון;760953][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המחליף של לואיס אומר לך:"כן אני משתמש בפוקימוני מים וזה נשאר אחד על אחד,בוא נכנס לזירה ונלחם".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר למחליף של לואיס: "טוב, אז בוא נתחיל בקרב, אני ישתמש בפיקאצ'ו שלי, במי אתה עומד להשתמש?".
-
[QUOTE=אדון פלריון;760953][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המחליף של לואיס אומר לך:"כן אני משתמש בפוקימוני מים וזה נשאר אחד על אחד,בוא נכנס לזירה ונלחם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה עולה לקומה השנייה של המרכז והאחות ג'וי מכניסה אותך ואת מאמן הצל לחדר אפלולי בעל אור חלוש,מאמן הצל אומר לך:"אני אלך לפינה הימינית ואתה לשמאלית".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]Moriomer[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מאוחר מדי ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] קופץ הוא נפגע בגלל מכת ברק שנשלח אליו,אתה רואה שהוא נפגע קשה מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב" אני אומר לו והולך לדרכי לפינה השמאלית,מחכה לראות במי יבחר.
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת בחיוך:"אוקיי",היא לוקחת לך את הפוכדורים אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה שחורה מדבר עם אחת האחיות ג'וי,ליאו מתקרב אליך ואומר לך:"אני קיבלתי פוקימון חדש מתנה ליום הולדת שלי,רוצה לעזור לי לבחון אותו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המחליף של לואיס אומר לך:"אני משתמש בפוקימונים חזקים מאוד,אז אני אשתמש בוורטורטל,אגב שמי ליאוד אני הוא אביר המים של ורידיאן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן מתקרב אליך ומתחיל לצחוק והוא אומר לך:"מי אתה ילד שתגיד לי צ'רלס ואו מה לעשות אני יעשה מה שאני רוצה בעבדים שלי,אני מאתגר אותך לקרב שלוש על שלוש,אם תנצח אתה תקבל את כול שלושת הפוקימונים שלי אם לא אתה תיתן לי את כול התגים שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]מאמן הצל אומר לך:"צא גסטלי האלוף שלי!",אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/92.png[/IMG] חזק מאוד ושנראה מפחיד מאוד,מאמן הצל מוסיף:"אתה תתחיל את הקרב".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;761075][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת בחיוך:"אוקיי",היא לוקחת לך את הפוכדורים אתה רואה מאמן בעל חצי מסכה שחורה מדבר עם אחת האחיות ג'וי,ליאו מתקרב אליך ואומר לך:"אני קיבלתי פוקימון חדש מתנה ליום הולדת שלי,רוצה לעזור לי לבחון אותו?".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"כן,איזה פוקימון קיבלת.מזזל טוב בן כמה אתה?"
-
[quote=אדון פלריון;761075]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המחליף של לואיס אומר לך:"אני משתמש בפוקימונים חזקים מאוד,אז אני אשתמש בוורטורטל,אגב שמי ליאוד אני הוא אביר המים של ורידיאן".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לליאוד: "נעים להכיר אותך, אבל עכשיו אני רוצה להתחיל את הקרב אם אתה רוצה להתחיל, צא פיקאצ'ו".
-
[QUOTE=אדון פלריון;761075][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המחליף של לואיס אומר לך:"אני משתמש בפוקימונים חזקים מאוד,אז אני אשתמש בוורטורטל,אגב שמי ליאוד אני הוא אביר המים של ורידיאן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן מתקרב אליך ומתחיל לצחוק והוא אומר לך:"מי אתה ילד שתגיד לי צ'רלס ואו מה לעשות אני יעשה מה שאני רוצה בעבדים שלי,אני מאתגר אותך לקרב שלוש על שלוש,אם תנצח אתה תקבל את כול שלושת הפוקימונים שלי אם לא אתה תיתן לי את כול התגים שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]מאמן הצל אומר לך:"צא גסטלי האלוף שלי!",אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/92.png[/IMG] חזק מאוד ושנראה מפחיד מאוד,מאמן הצל מוסיף:"אתה תתחיל את הקרב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סקוירטל צא!"
תשתמש בצעקה על גטסלי ומיד אחר כך חבטה!" אומר לו בביטחון בתקווה שזה יצליח
-
[quote=אדון פלריון;760953]
[COLOR=green][FONT=Arial]מאוחר מדי ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] קופץ הוא נפגע בגלל מכת ברק שנשלח אליו,אתה רואה שהוא נפגע קשה מאוד.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מאדקיפ לא ! אל תפסיד אני מאמין בך אתה יכול לנצח אתה הפוקימון שלי אנחנו לא מפסידים קדימה מאדקיפ אתה יכול לעשות את זה!" אני אומר וכמעט מזיל דמעה
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"אני בן עשר יצאתי למסע שלי אומנם חודש לפני הגיל המתאים אבל לא נורא,אני קיבלתי את הפוקימון שתמיד רציתי רוטום הוא מה זה חמוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ליאוד אומר לך:"אני רוצה לעשות את הקרב שבאגם שליד המכון,הנה הוא" ליאוד מצביע על המכון ולידו יש אגם די גדול ובלי פוקימונים,ליאוד מוסיף:"בחר פינה ואתה תתחיל את המתקפה הראשונה אבל תיזהר זה זירה ימית מכת ברק אחת אני,אתה ושני הפוקימונים עולים לגן עדן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Adidas[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]מאמן הצל אומר לך:"מתקפות מסוג רגיל ולוחם לא עוזרות נגדי ונגד פוקימוני הרוח שלי אז חבטה וצעקה לא יעזרו לך",כמו שהוא אמר המתקפות של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG]לא הצליחו לפגוע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/92.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לפוקימון שלו:"סיים את זה ברעם סופי",אתה רואה ענן שחור גדול שיוצא מגופו של[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/26.png[/IMG] ברק שפוגע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] ומביס אותו,המאמן אומר לך:"יש לך פוטנציאל להיות מאמן טוב רק לא אימנת אותו טוב".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;761156][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך:"אני בן עשר יצאתי למסע שלי אומנם חודש לפני הגיל המתאים אבל לא נורא,אני קיבלתי את הפוקימון שתמיד רציתי רוטום הוא מה זה חמוד".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"פוקימון טוב רותום.אז רוצה קרב עכשיו?"
-
[quote=אדון פלריון;761156]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ליאוד אומר לך:"אני רוצה לעשות את הקרב שבאגם שליד המכון,הנה הוא" ליאוד מצביע על המכון ולידו יש אגם די גדול ובלי פוקימונים,ליאוד מוסיף:"בחר פינה ואתה תתחיל את המתקפה הראשונה אבל תיזהר זה זירה ימית מכת ברק אחת אני,אתה ושני הפוקימונים עולים לגן עדן".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לליאוד: "טוב, אני יזהר במים, צא פיקאצ'ו אל הקרב המכון מהזה, תוציא את הפוקימון שלך".
-
[QUOTE=אדון פלריון;761156][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ליאוד אומר לך:"אני רוצה לעשות את הקרב שבאגם שליד המכון,הנה הוא" ליאוד מצביע על המכון ולידו יש אגם די גדול ובלי פוקימונים,ליאוד מוסיף:"בחר פינה ואתה תתחיל את המתקפה הראשונה אבל תיזהר זה זירה ימית מכת ברק אחת אני,אתה ושני הפוקימונים עולים לגן עדן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]מאמן הצל אומר לך:"מתקפות מסוג רגיל ולוחם לא עוזרות נגדי ונגד פוקימוני הרוח שלי אז חבטה וצעקה לא יעזרו לך",כמו שהוא אמר המתקפות של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/7.png[/IMG]לא הצליחו לפגוע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/92.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לפוקימון שלו:"סיים את זה ברעם סופי",אתה רואה ענן שחור גדול שיוצא מגופו של[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/26.png[/IMG] ברק שפוגע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] ומביס אותו,המאמן אומר לך:"יש לך פוטנציאל להיות מאמן טוב רק לא אימנת אותו טוב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז עצור" אני אומר למאמן הצל בפתאומיות,"אני מעדיף להפסיק את הקרב אם גם ככה אין לי סיכוי מראש".
"סקוירטל צריך לעבור אימונים ואני אשמח להלחם נגדך בעתיד" .
-
[quote=אדון פלריון;761156]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לפוקימון שלו:"סיים את זה ברעם סופי",אתה רואה ענן שחור גדול שיוצא מגופו של[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/26.png[/IMG] ברק שפוגע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/IMG] ומביס אותו,המאמן אומר לך:"יש לך פוטנציאל להיות מאמן טוב רק לא אימנת אותו טוב".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני רק עכשיו קיבלתי אותות אבל אני יאמן אותו טוב מאוד ואנחנו נעשה קב חוזר! אבל לבנתיים יש לי שאלה חשובה מאודתאתה רוצה להיצטרף איתי למסע ולהיות שותף שלי?
-
[quote=אדון פלריון;761075]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אין בעיה בכלל קדימה תוציא את הפוקימון שלך!"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך בקול שמח:"לא עכשיו מחר אחרי קרב המכון שלך או יותר נכון אחרי הניצחון שלך במכון,אנחנו נילחם רוטום נגד אחד הפוקימונים שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ליאוד זורק פוכדור למעלה ונוחת לתוך המים פוקימון שלא הצלחת לזהות מי הוא,אתה רואה את שופט המכון מופיע משום מקום ואומר :"הקרב בין פיקאצ'ו נגד ווטורטל מתחיל,המתמודד שמתמודד נגד המנהיג הזמני מתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"איזה תגים בכלל השגת שאתה מסתובב עם סינדווקויל?,אגב אני אשתמש בטייפלוז'ן האפס שלי נגד הפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]מאמן הצל אומר לך:"אני מאוד מאוכזב ממך אבל מקבל את זה שאתה לא יכול לנצח אותי,בכול זאת אני רוצה לתת לך משהו",מאמן הצל מושיט אל עבר היד שלך פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן צוחק לך בפנים והולך,גשם כבד מאוד מתחיל אתה רואה שיירת פוקימונים רחוקה מאוד צועדת אל עבר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;761412][COLOR=teal][FONT=Arial][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו אומר לך בקול שמח:"לא עכשיו מחר אחרי קרב המכון שלך או יותר נכון אחרי הניצחון שלך במכון,אנחנו נילחם רוטום נגד אחד הפוקימונים שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ליאוד זורק פוכדור למעלה ונוחת לתוך המים פוקימון שלא הצלחת לזהות מי הוא,אתה רואה את שופט המכון מופיע משום מקום ואומר :"הקרב בין פיקאצ'ו נגד ווטורטל מתחיל,המתמודד שמתמודד נגד המנהיג הזמני מתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"איזה תגים בכלל השגת שאתה מסתובב עם סינדווקויל?,אגב אני אשתמש בטייפלוז'ן האפס שלי נגד הפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]מאמן הצל אומר לך:"אני מאוד מאוכזב ממך אבל מקבל את זה שאתה לא יכול לנצח אותי,בכול זאת אני רוצה לתת לך משהו",מאמן הצל מושיט אל עבר היד שלך פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן צוחק לך בפנים והולך,גשם כבד מאוד מתחיל אתה רואה שיירת פוקימונים רחוקה מאוד צועדת אל עבר ורידיאן.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה לך"
"אני גם מצטער,מקווה שניפגש בעתיד" אומר לו ומתכוון לצאת ממרכז הפוקימונים
-
[quote=אדון פלריון;761412][COLOR=navy][FONT=Arial]בין [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן צוחק לך בפנים והולך,גשם כבד מאוד מתחיל אתה רואה שיירת פוקימונים רחוקה מאוד צועדת אל עבר ורידיאן.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה לא תצחק שאני ינצח אותך!" אני צוקע ואז רץ לשיירת פוקימונים ועוקב אחריהם בזהירות
-
[quote=אדון פלריון;761412][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אין לי תגים אני עדיין לא אתגרתי אף מנהיג מכון,אני בדרך לאחד ממש עכשיו"
"אם אתה רוצה עדיין להלחם אז אני מוכן" ואחייך אליו
-
[QUOTE=אדון פלריון;761412][COLOR=teal][FONT=Arial][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"אוקי איך שתרצה." אני ניגש אל האחותת ג'וי ואומר לה"אפשר חדר לישון בו הלילה לזוג"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי נותנת לך מפתח והיא אומרת:"חדר מספר שלוש,קומה אחד דלת שנייה מימין",ליאו מסמן לך לבוא איתו למעלה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך בעצבנות:"ניסית לרמות אותי,עכשיו אתה תשלם,פורוסלס תשתמש בהקפאת מוות שחורה!",אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/478.png[/IMG] מתקרבת אליך והיא פוגעת בך ואתה מתעורר שאחות ג'וי אחת מעירה אותך במרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את הלילה מתקרב אתה רואה את מאמן הצל יוצא ואומר לך:"שמור על הפוקימון שנתתי לך הוא חבר טוב שלי אבל הוא חיפש מאמן חדש בגלל שלא הסכמתי שהוא יתפתח,אני הייתי צריך אותו כמו שהוא,להתראות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מתקרב ואתה רואה שזו חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG],אתה רואה מאמן צעיר שגם עוקב אחרי החבורה של ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;761460][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי נותנת לך מפתח והיא אומרת:"חדר מספר שלוש,קומה אחד דלת שנייה מימין",ליאו מסמן לך לבוא איתו למעלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך בעצבנות:"ניסית לרמות אותי,עכשיו אתה תשלם,פורוסלס תשתמש בהקפאת מוות שחורה!",אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/478.png[/IMG] מתקרבת אליך והיא פוגעת בך ואתה מתעורר שאחות ג'וי אחת מעירה אותך במרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את הלילה מתקרב אתה רואה את מאמן הצל יוצא ואומר לך:"שמור על הפוקימון שנתתי לך הוא חבר טוב שלי אבל הוא חיפש מאמן חדש בגלל שלא הסכמתי שהוא יתפתח,אני הייתי צריך אותו כמו שהוא,להתראות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מתקרב ואתה רואה שזו חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG],אתה רואה מאמן צעיר שגם עוקב אחרי החבורה של ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"להתראות,תודה"
לאחר מכן אני מחליט לקחת חדר במרכז הפוקימונים מכיוון שזהו לילה אבל לפני אני בודק מיהו הפוקימון המסתורי.
"פוכדור צא!"
-
[quote=אדון פלריון;761412][B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ליאוד זורק פוכדור למעלה ונוחת לתוך המים פוקימון שלא הצלחת לזהות מי הוא,אתה רואה את שופט המכון מופיע משום מקום ואומר :"הקרב בין פיקאצ'ו נגד ווטורטל מתחיל,המתמודד שמתמודד נגד המנהיג הזמני מתחיל".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו תשתמש בצעקה על ווטרטל ואז במכת ברק על האדמה ולא בים כדי שלא תתחשמל".
-
[quote=אדון פלריון;761460]
[COLOR=green][FONT=Arial] .[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואי איזה חלום מטורף" אגיד לעצמי בלחץ
'חשבתי שאני אבוד הפוקימון שלו היה יכול לגמור אותי' אחשוב בלחץ
"טוב קדימה הגיע הזמן ללכת לקרב המכון הראשון שלי" אגיד
ויצא ממרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=אדון פלריון;761460][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני הולך עם ליאו לחדרינו המשותף
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה כשש דלתות אתה רואה דלת שיש עליה את המספר שלוש,ליאו אומר לך:"בבקשה את המפתח לחדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מכת הברק של[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] בטעות פוגעת באגם ואתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/8.png[/IMG] יוצא מין האגם ומתחיל לרוץ מסביב לאגם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"מה המפגש שלך עם הפורוסלס של צ'רלס ואו הוא לא היה חלום אגב ידעת שהוא מבוקש מספר אחד במשטרה הוא חלק מצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial],הוא משתמש בשיטות לא נעימות כדי לאמן פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/355.png[/IMG]לפניך,אתה רואה מאמן צעיר בוכה ליד המכון,אתה רואה לידו מאמן גדול ושרירי.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;761483][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה כשש דלתות אתה רואה דלת שיש עליה את המספר שלוש,ליאו אומר לך:"בבקשה את המפתח לחדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מכת הברק של[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] בטעות פוגעת באגם ואתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/8.png[/IMG] יוצא מין האגם ומתחיל לרוץ מסביב לאגם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"מה המפגש שלך עם הפורוסלס של צ'רלס ואו הוא לא היה חלום אגב ידעת שהוא מבוקש מספר אחד במשטרה הוא חלק מצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Arial],הוא משתמש בשיטות לא נעימות כדי לאמן פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/355.png[/IMG]לפניך,אתה רואה מאמן צעיר בוכה ליד המכון,אתה רואה לידו מאמן גדול ושרירי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ואוו שלום לך " אני אומר לפוקימון ואחר כך הולך איתו לעבר הילד ושואל:"הכל בסדר כאן?"
-
[quote=אדון פלריון;761483]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
'אז זה לא היה חלום בסוף' אחשוב בלחץ
"כן אני יודע אני ראיתי הוא משתמש בחשמל או משהו כזה!" אגיד לאחות
"אני חייב לעצור אותו אבל בשביל זה אני יהיה חייב להיות חזק!"
'אני חושב שכדאי שאני יתחיל להתאמן' אחשוב לעצמי
"טוב האחות ג'וי אני חושב שאני יתחיל להתאמן טיפה אז תודה על הכול" אגיד ואחייך
ואני יצא ממרכז הפוקימונים וימשיך לחפש פוקימונים להלחם בהם
-
[quote=אדון פלריון;761460]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מתקרב ואתה רואה שזו חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG],אתה רואה מאמן צעיר שגם עוקב אחרי החבורה של ה [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתקרב אל המאמן ולוחש לו:"אתה מאמן חדש? ואיך קוראים לך לי עומר" וממשיך לעקוב אחרי ה[COLOR=green][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;761483][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[ONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללאו"הנה בקשה"אני מגיש ליאו את מפתח החדר
-
[QUOTE=אדון פלריון;760625][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס שם את הכובע שלו ואומר לך:"תגיד זה נשמע לך הגיוני שאמרתי שזה לא יהיה אתגר לנצח אותך בעוד שיש גשם כבד ואתה משתמש בפוקימון מים ואדמה ואני רק באש,ואתה קורא לעצמך מאמן פוקימונים,נתראה מחר",לואיס הולך אל עבר המכון.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הלילה מתחיל לרדת,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG]יוצא מין הפוכדור ומתחיל לבכות,אתה שומע בראש שלך את קולו של לואיס שאומר לך:"זאת התנהגות לפוקימון אש הוא לא פוקימון אש הוא פוקימון לוזר".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך ואת פני שאר החברים שלך מאמן הצל אומר לאחות ג'וי:"סלחי האחות ג'וי קולוסאום הרוחות פנוי?",האחות ג'וי אומרת:"אכן כן מאמן הצל,אחרי בבקשה",והיא מסמנת לך לבוא איתה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*הרווחת כוכב אדום על הודעת ספאם נא תגיד את זה בה''פ,ולא נראה לי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"צא ריצ'ו האלוף שלי!",אתה רואה לפניך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/26.png[/IMG]חזק ועוצמתי,המאמן אומר לך:"אין לך סיכוי נגד ריצ'ו שלי".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר שאין לו על מה לבכות ושהוא נלחם הכי טוב שהוא יכול ובגלל זה אני רוצה להילחם איתך שוב בקרב הבא שלנו ואחר כך אני אומר לו בשביל שאתה תנצח אני צריך שתלמד זנב ברזל ואז אני שאול אותו עם הוא רוצה ללמוד בכלל זנב ברזל
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו לוקח את המפתח ואתה רואה שהחדר מאוד נחמד אתה שיש מיטת קומתיים ליאו אומר לך:"איזה מיטה אתה רוצה את העליונה או התחתונה?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] מסמן לך שהוא לא רוצה זנב ברזל הוא מוכן רק לטפריי מתכת,אתה רואה מאמן בעל שיער כתום אתה מזהה שזה גרי,גרי אומר לך:"אני מבין שהפסדת נכון יגאל הצעיר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה בחוץ שלושה שוטרים תולים מודעות של הילד שפגע בך קודם,אתה שומע את אחד השוטרים אומר:"איך זה שאני מפקח ברמה עולמית צריך ללכת ולתלות מודעות,איך תסבירו לי את זה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה שהמאמן השרירי תופס את הילד הקטן ואתה רואה קופסא קטנה שיוצאים ממנה שלושה תגי מכון,הילד השרירי אומר:"תודה ילד שאתה נותן לי את התגים שלך",הילד השרירי לוקח התגים של הילד הקטן ובורח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני לא מאמן חדש אני גם לא מאמן אני מתאם בעוד שאתה מחפש תגים אני מחפש סרטים,אתה רוצה את ניצחון הליגה אני רוצה את ניצחון הגרנד פסטיבל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שמעו יש לי מכינה עד יום שישי [לא כולל] ואני לא אוכל להיות כול הזמן על הפורום כי השנה אני הולך על הלימודים ברצינות בכול זאת חטיבה,אז סליחה מראש אם לא אוכל להתקדם כול כך מהר כמו תמיד,סליחה מראש מנהל המ''ת שלכם עומר. [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;762628][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ליאו לוקח את המפתח ואתה רואה שהחדר מאוד נחמד אתה שיש מיטת קומתיים ליאו אומר לך:"איזה מיטה אתה רוצה את העליונה או התחתונה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] מסמן לך שהוא לא רוצה זנב ברזל הוא מוכן רק לטפריי מתכת,אתה רואה מאמן בעל שיער כתום אתה מזהה שזה גרי,גרי אומר לך:"אני מבין שהפסדת נכון יגאל הצעיר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה בחוץ שלושה שוטרים תולים מודעות של הילד שפגע בך קודם,אתה שומע את אחד השוטרים אומר:"איך זה שאני מפקח ברמה עולמית צריך ללכת ולתלות מודעות,איך תסבירו לי את זה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה שהמאמן השרירי תופס את הילד הקטן ואתה רואה קופסא קטנה שיוצאים ממנה שלושה תגי מכון,הילד השרירי אומר:"תודה ילד שאתה נותן לי את התגים שלך",הילד השרירי לוקח התגים של הילד הקטן ובורח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אני לא מאמן חדש אני גם לא מאמן אני מתאם בעוד שאתה מחפש תגים אני מחפש סרטים,אתה רוצה את ניצחון הליגה אני רוצה את ניצחון הגרנד פסטיבל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שמעו יש לי מכינה עד יום שישי [לא כולל] ואני לא אוכל להיות כול הזמן על הפורום כי השנה אני הולך על הלימודים ברצינות בכול זאת חטיבה,אז סליחה מראש אם לא אוכל להתקדם כול כך מהר כמו תמיד,סליחה מראש מנהל המ''ת שלכם עומר. [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו כן הפסדתי במכון אבל זה לא משנה כי פעם הבאה אני וצ'רמנדר ננצח אותו נכון צ'רמנדר
-
[QUOTE=אדון פלריון;762628][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]שמעו יש לי מכינה עד יום שישי [לא כולל] ואני לא אוכל להיות כול הזמן על הפורום כי השנה אני הולך על הלימודים ברצינות בכול זאת חטיבה,אז סליחה מראש אם לא אוכל להתקדם כול כך מהר כמו תמיד,סליחה מראש מנהל המ''ת שלכם עומר. [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"מיטה עליונה"
-
[quote=אדון פלריון;762628][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]. [/FONT][/COLOR][/quote]
"היי אדון שוטר האיש הזה תקף אותי אני מבין שהוא מבוקש במשטרה" אגיד לשוטר
'אני צריך לדעת דברים על האיש הזה אם אני רוצה לנצח אותו בעתיד' אחשוב לעצמי
"אם אתה צריך עזרה אני מוכן לעזור אדון שוטר" אגיד בחיוך