אני הולך לעשות סיקור
Printable View
אני הולך לעשות סיקור
גם אני כתבתי חזרה
בהצלחה ארווין!
אין בעיה שחר
עוד חודש ו12 יום אני דון =]
ושנתיים בפורום
אני עוד 23 ימים אש
אני היום שנה ושלושה חודשים בפורום, מי כאן?.
אני .....
[quote=NapTime;801022]אני .....[/quote]
היי שחר, בקרוב אני מקדיש.
בעוד חודש אני אהיה שנתיים בפורום
[QUOTE=Avi;801020]אני היום שנה ושלושה חודשים בפורום, מי כאן?.[/QUOTE]
מזל טוב
אני כאן
[quote=Avi;801026]היי שחר, בקרוב אני מקדיש.[/quote]
בכיף , אל תשכח אותי :P
[quote=ErWiN;801030]בעוד חודש אני אהיה שנתיים בפורום[/quote]
אולי תדחה את זה בשבוע? נחגוג ביחד אני עוד חודש ו13 יום. , אתה עוד חודש ו6 יום
חחח אולי אני אחשוב עליך.
בא לי להיכנס לטופ :cry:10
עוד כמה הודעות אתה צריך ליאור?
[quote=Akainu;801045]בא לי להיכנס לטופ :cry:10[/quote]
תתאמץ יותר
[QUOTE=NapTime;801052]עוד כמה הודעות אתה צריך ליאור?[/QUOTE]
בערך 1000 הודעות
ארוין אני מתאמץ
[quote=Akainu;801057]בערך 1000 הודעות
ארוין אני מתאמץ[/quote]
בוא אני יעזור לך
יאללה בואו נרצח תנו"ד =]
3 תגובות בחצי דקה , 6 תגובות בדקה , 12 בדתי דקות , דף בשתי דקות וחצי , 2 דפים ב5 דקות , 4 ב10 דקות , 8 ב20 דקות , 16 ב40 דקות , 32 בשעה וחצי , 40 בשעה ו50 דקות!!!
יאללה בואו העשה 40 עמודים בשעתיים =]]]
זורם D:
[QUOTE=ErWiN;801058]בוא אני יעזור לך[/QUOTE]
אין בעיה תעזור
מה קורה ארוין?.
יאללה בואו נרצח תנו"ד =]
3 תגובות בחצי דקה , 6 תגובות בדקה , 12 בדתי דקות , דף בשתי דקות וחצי , 2 דפים ב5 דקות , 4 ב10 דקות , 8 ב20 דקות , 16 ב40 דקות , 32 בשעה וחצי , 40 בשעה ו50 דקות!!!
יאללה בואו העשה 40 עמודים בשעתיים =]]]
[QUOTE=NapTime;801059]יאללה בואו נרצח תנו"ד =]
יאללה בואו העשה 40 עמודים בשעתיים =]]][/QUOTE]
יאלהה בוא נחזיר את רוצחי הנודים
יאללה =]
משעמם לי... אוף אני מת מרעב...
[QUOTE=NapTime;801070]יאללה =][/QUOTE]
גם אני רוצה להיכנס לטופ 10
אז לך תאכל , תאמת גם אני רעב :p
[QUOTE=killerbee;801072]משעמם לי... אוף אני מת מרעב...[/QUOTE]
תאכל משהו
ליאור בזמן שאנחנו מדברים לך תגיב במשחק
>_<" חרא שכחתי שיש לי עונש! לא משנה הנזק כבר נעשה (:
[QUOTE=NapTime;801078]ליאור בזמן שאנחנו מדברים לך תגיב במשחק[/QUOTE]
אולי אני יגיב
אין דבר כזה אולי , יש כן או לא!
שחר לוקאס מציע לך "בוא נטרוף את ליאור אם שניינו רעבים!" אתה מתפתה ומסכים להצעה ליאור רואה את מבטייכם הרעבים ואומר "די חברה אתם לא מצחיקים!" אתה אומר "אוכל!" לוקאס אומר "מזוווו! מזוו אמחבה" הוא הפך לזומבי! שנייכם בורחים מהזומבי שלא רואה לאן הוא הולך וראשו נתקע בענף ומתנתק מהגוף "מזוווו" הראש צועק והגוף ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום! מה תעשו?
[QUOTE=killerbee;801086]שחר לוקאס מציע לך "בוא נטרוף את ליאור אם שניינו רעבים!" אתה מתפתה ומסכים להצעה ליאור רואה את מבטייכם הרעבים ואומר "די חברה אתם לא מצחיקים!" אתה אומר "אוכל!" לוקאס אומר "מזוווו! מזוו אמחבה" הוא הפך לזומבי! שנייכם בורחים מהזומבי שלא רואה לאן הוא הולך וראשו נתקע בענף ומתנתק מהגוף "מזוווו" הראש צועק והגוף ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום! מה תעשו?[/QUOTE]
אני לוקח ענף ורוצח את זומבי לוקאס
[quote=killerbee;801086]שחר לוקאס מציע לך "בוא נטרוף את ליאור אם שניינו רעבים!" אתה מתפתה ומסכים להצעה ליאור רואה את מבטייכם הרעבים ואומר "די חברה אתם לא מצחיקים!" אתה אומר "אוכל!" לוקאס אומר "מזוווו! מזוו אמחבה" הוא הפך לזומבי! שנייכם בורחים מהזומבי שלא רואה לאן הוא הולך וראשו נתקע בענף ומתנתק מהגוף "מזוווו" הראש צועק והגוף ממשיך ללכת כאילו לא קרה כלום! מה תעשו?[/quote]
מפתה אבל איני יכול לאכול את ליאור הוא ערפד , ערפדי םמגנים אחד על השני , אתה מסכסך? אני יאכל אותך קילר-בי
[QUOTE=NapTime;801085]אין דבר כזה אולי , יש כן או לא![/QUOTE]
אין מענה
[QUOTE=Akainu;801089]אני לוקח ענף ורוצח את זומבי לוקאס[/QUOTE]
הוא כבר מת..
אתה לוקח ענף ותוקע בבטנו של הזומבי לזומבי לא קורה כלום והוא תופס אותך ומנסה לנשוך אותך אבל... אין לו ראש! הוא הולך להחזיר את הראש למקום! יש לך עוד זמן לברוח! רוץ!
[quote=Akainu;801093]אין מענה[/quote]
אחי רק עכשיו שמתי לב יש לך חתימה ענקית O_O
[QUOTE=killerbee;801095]הוא כבר מת..
אתה לוקח ענף ותוקע בבטנו של הזומבי לזומבי לא קורה כלום והוא תופס אותך ומנסה לנשוך אותך אבל... אין לו ראש! הוא הולך להחזיר את הראש למקום! יש לך עוד זמן לברוח! רוץ![/QUOTE]
אני אומר לזסומבי"זה לא בריא להיות קניבל אולי תהיה צמחוני תחשוב על זה.אני אשמח להיות חבר של זומבי?"מה תעשה
[QUOTE=Akainu;801100]אני אומר לזסומבי"זה לא בריא להיות קניבל אולי תהיה צמחוני תחשוב על זה.אני אשמח להיות חבר של זומבי?"מה תעשה[/QUOTE]
אל תכתוב מה תעשה אני המנהל!
הזומבי ממשיך ללכת אליך זומבים לא מבינים כלום... פתאום אתה רואה שהגיע הלילה והערפדות משטלטת עליך ניבייך גדלים ואתה יכול להפוך לעטךף שחר מגיע מאחורי הזומבי ונושך אותו במטרה להפוך אותו לערפד גם אבל זומבים לא יכולים להיות ערדים ובגלל ששחר אכל זומבי הוא זומבי גם אתה ערפד נגד שני זומבים! מה תעשה!