-
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]טסוטג'ה שלך לא מגיב לשאלה הזו שלך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מאמן צעיר מתאמן עם חמישה פוקימוני אש שונים,רוטום צורת אש,מונפרנו,מגבי,טורקול ורנפורה,אתה רואה אותו עייף אך מרוצה הוא אומר להם:"יופי חברים תחזרו למנוחה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;870427][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]טסוטג'ה שלך לא מגיב לשאלה הזו שלך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מאמן צעיר מתאמן עם חמישה פוקימוני אש שונים,רוטום צורת אש,מונפרנו,מגבי,טורקול ורנפורה,אתה רואה אותו עייף אך מרוצה הוא אומר להם:"יופי חברים תחזרו למנוחה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אליו ושואל אותו עם הוא רוצה קרב 2 על 2
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*למה הודעות כאלה קצרות?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני נלחם קרבות אחד על אחד,או שלוש על שלוש,בשביל לתת לילדים שרוצים להגשים את חלומם בלהיות מאסטר פוקימון את התג הראשון שלהם,תג הלהבה,נעים מאוד,צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]שם התג הראשון נקרא:"תג הלהבה"![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;870441][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*למה הודעות כאלה קצרות?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני נלחם קרבות אחד על אחד,או שלוש על שלוש,בשביל לתת לילדים שרוצים להגשים את חלומם בלהיות מאסטר פוקימון את התג הראשון שלהם,תג הלהבה,נעים מאוד,צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]שם התג הראשון נקרא:"תג הלהבה"![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ינסה להאריך אותם
---------------------------------
אני אומר לו ''שלום שמי איתי ואני מהעיר מרופי ''
ואחר כך אני אומר לו ''בסדר נלחם בקרב 1 על 1''
ואני מוציא את הורסי
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך בקלילות רבה ובזריזות:"נעים מאוד איתי,הקרב יהיה אחד על אחד,אין אפשרות להחליף אין אפשרות לפרוש,קרב אמיתי זה ברור לך איתי מהעיירה מרופי,צא מונפרנו!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;870453][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פיקא'צו:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך בקלילות רבה ובזריזות:"נעים מאוד איתי,הקרב יהיה אחד על אחד,אין אפשרות להחליף אין אפשרות לפרוש,קרב אמיתי זה ברור לך איתי מהעיירה מרופי,צא מונפרנו!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר''
ואני אומר להורסי ''לתקוף את מונפרנו בסופת בועות ואחר כך בקרן בועות''
-
[quote=מאסטר אספיון;870405]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את סלבי נוגע לך במצח ואתה רואה אור חזק ואתה רואה שאתה במין מקדש מוזר,אתה רואה שלט ואתה לא מזהה את הכתב,אתה שומע קול גברי שאומר לך:"אני מצטער ארסיאוס אבל זה שלי ורק שלי!",אתה שומע קול אחר שאומר:"אתם עוד תשלמו על זה!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לקול"מי אתה ולמה אתה רוצה להרוג פה מישהו?מה הוא עשה לך בכלל?אני רוצה תשובות מיד.תעה לי כאן ועכשיו"
-
[quote=מאסטר אספיון;870405][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה וצ'רלס אומר:"זה הזמן רנפורה,הרס כוחות עכשיו!",אתה רואה את רנפורה משתמש בגל כחול שמביס את האלקטבז שלך במהירות הבזק,צ'רלס מחזיר את הרנפורה שלו והוא אומר לך:"בשביל לנצח אותי,תלמד את אגדת מחוזינו,מחוז האורטלון" והוא הולך משם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]אלקטבז שלך הובס,3-2 לצ'רלס הפסדת בקרב המכון![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה חברים" אומר להם והשאיר את הפוקדורים שלהם לעדם והצא מהמכון ואחשוב לעצמי:'דיאוקסיס אתה עדיין שם?' והסתכל במבט עצוב על הנוף שאני רואה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את דמותו של דיאוקסיס מתקרבת אליך אתה שומע ברק ואתה רואה שהדמות נעלמת,אחרי זה אתה רואה נער צעיר בעל ז'קט כחול וכובע אדום מתקרב אליך והוא אומר לך:"אל תדאג לוקאס,דיאוקסיס עדיין שומר אליך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה דמות זוהרת מתקרבת אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"מי אתה,בן-אדם עלוב שתעז לצוות אלי,ארסיאוס,הפוקימון המושלם,פוקימון האלפא,האחד עם שבע-עשרה התכונות:חרק,אופל,דרקון,חשמל,לחימה,אש,כנף,רוח,עשב,[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אדמה,קרח,נורמל,רעל,על-חושי,אבן,מתכת ומים אני הוא היחיד שיכול לעשות את זה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*זכית בביצת דיאוקסיס,אגב זה שפתחת את ע''מ 60![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מוציא את הורסי אך הוא נראה שהוא חלש,אתה נזכר שרק עכשיו תפסת אותו,אתה רואה את שתי מתקפות הבועות שלו חלשות מאוד יותר ממקודם,אתה רואה את המונפרנו של צ'רלס צוחק עליך ועל ההורסי שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871700]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה דמות זוהרת מתקרבת אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"מי אתה,בן-אדם עלוב שתעז לצוות אלי,ארסיאוס,הפוקימון המושלם,פוקימון האלפא,האחד עם שבע-עשרה התכונות:חרק,אופל,דרקון,חשמל,לחימה,אש,כנף,רוח,עשב,[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אדמה,קרח,נורמל,רעל,על-חושי,אבן,מתכת ומים אני הוא היחיד שיכול לעשות את זה!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאקרוס"אה הבנתי.אז מצטער אם פגעתי בך.תגיד תוכל להגיד למה הגעתי לפה.ודרך אגב תוכל להחזיר אותי ליער החרקים"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871700][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את דמותו של דיאוקסיס מתקרבת אליך אתה שומע ברק ואתה רואה שהדמות נעלמת,אחרי זה אתה רואה נער צעיר בעל ז'קט כחול וכובע אדום מתקרב אליך והוא אומר לך:"אל תדאג לוקאס,דיאוקסיס עדיין שומר אליך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה דמות זוהרת מתקרבת אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"מי אתה,בן-אדם עלוב שתעז לצוות אלי,ארסיאוס,הפוקימון המושלם,פוקימון האלפא,האחד עם שבע-עשרה התכונות:חרק,אופל,דרקון,חשמל,לחימה,אש,כנף,רוח,עשב,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אדמה,קרח,נורמל,רעל,על-חושי,אבן,מתכת ומים אני הוא היחיד שיכול לעשות את זה!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*זכית בביצת דיאוקסיס,אגב זה שפתחת את ע''מ 60![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה מוציא את הורסי אך הוא נראה שהוא חלש,אתה נזכר שרק עכשיו תפסת אותו,אתה רואה את שתי מתקפות הבועות שלו חלשות מאוד יותר ממקודם,אתה רואה את המונפרנו של צ'רלס צוחק עליך ועל ההורסי שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להורסי ''הוא יכול לנצח עדין שהוא חלש ''
ואחר כך אני אומר לו ''לנסות לתקוף שוב את מונפרנו בסופת בועות בכל הכוח שלו''
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ארסיאוס מתקרב אליך והוא אומר לך:"ענה לי אנוש עלוב,מי אתה,מאיזה מחוז אתה ואיפה זה יער החרקים",אתה שומע קריאה דקה כמו זו שהביאה אותך לפה ואתה רואה את סלבי מופיעה והוא אומר לארסיאוס:"אל תדאג לורד ארסיאוס הוא איתי",ארסיאוס מסתכל אליך והוא אומר לך:"האם זה נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מתקפת סופת הבועות של הורסי יוצאת באופן מושלם והיא פוגעת במונפרנו בצורה די יפה אך לא משפיעה אליו,למרות שזו מתקפה מסוג מים,צ'רלס אומר לך:"איתי מהעיירה מרופי,האם אתה מאמן מתחיל שרק התחיל את מסעו או סתם מאמן חזק ביום גרוע?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871712][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ארסיאוס מתקרב אליך והוא אומר לך:"ענה לי אנוש עלוב,מי אתה,מאיזה מחוז אתה ואיפה זה יער החרקים",אתה שומע קריאה דקה כמו זו שהביאה אותך לפה ואתה רואה את סלבי מופיעה והוא אומר לארסיאוס:"אל תדאג לורד ארסיאוס הוא איתי",ארסיאוס מסתכל אליך והוא אומר לך:"האם זה נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מתקפת סופת הבועות של הורסי יוצאת באופן מושלם והיא פוגעת במונפרנו בצורה די יפה אך לא משפיעה אליו,למרות שזו מתקפה מסוג מים,צ'רלס אומר לך:"איתי מהעיירה מרופי,האם אתה מאמן מתחיל שרק התחיל את מסעו או סתם מאמן חזק ביום גרוע?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שאני רק התחלתי את המסע שלי לפני כמה ימים''
ואני אומר להורסי ''לנסות לתקוף את מונפרנו הפעם בקרן בועות בכל הכוח''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871712][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאקראוס"כן.אני מאמן אני ממחוז הארטללון ויער החרקים נמצא אחרי עיר המכון ה1.שישי במחוז.אז הבנת הוד רמומתך הגדול"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול רם שאומר לך:"איזה האורטלון ואיזה נעליים, זה מחוז סינו וזה המחוז היחיד בעולם,אתה מעיז לשקר לי,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים כול הפוקימונים שיש לך נגדי,זה ברור לך שגם אם תנצח לא תלכוד אותי,נכון!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]צ'רלס מחייך אליך והוא אומר לך:"אהה אז יש לך רק שני פוקימונים,אתה לא מנוסה לא נלחמת מול אף מאמן נכון,לצערי אני מבטל את הקרב!",צ'רלס מוציא את הפוכדור שלו והוא מחזיר את המונפרנו שלו והוא הולך חזרה למכון.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871748][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול רם שאומר לך:"איזה האורטלון ואיזה נעליים, זה מחוז סינו וזה המחוז היחיד בעולם,אתה מעיז לשקר לי,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים כול הפוקימונים שיש לך נגדי,זה ברור לך שגם אם תנצח לא תלכוד אותי,נכון!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקול"כן אני מכים לאתגר.זה הניה כיף להילחם נגדך.מי שלא תהיה תוכל להגיד לי מי אתה.?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871748][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]צ'רלס מחייך אליך והוא אומר לך:"אהה אז יש לך רק שני פוקימונים,אתה לא מנוסה לא נלחמת מול אף מאמן נכון,לצערי אני מבטל את הקרב!",צ'רלס מוציא את הפוכדור שלו והוא מחזיר את המונפרנו שלו והוא הולך חזרה למכון.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אני חושב לעצמי איך לאמן את הפוקימונים שלי מהר, ואני מוציא את כולם
שהם טסוטג'ה הורסי וויקטיני
ואומר לטסוטג'ה וויקטיני ''לתקוף את הורסי''
ואני אומר להורסי ''לתקוף את שניהם בסופת בועות בכל הכוח''
-----------------------------
יש לי את ויקטיני אצלי?
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ארסיאוס אומר לך:"אתה נלחם מולי ילדון",אתה רואה את מונפרנו,גיבל,קורא וגם את שיימין,אתה רואה שארסיאוס מתבונן בשיימין והוא צועק:"הבן שלי חזר אלינו!",אתה שומע קריאות הידד מאושרות בזה,אתה רואה שאתה באולם ענק שיש בו עוד כמאה פוקימונים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*כן הרווחת אותו מההגרלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ויקטיני משתמש בלהבה קוסמית שפוגעת בטסוטג'ה ובהורסי ומביסה אותם,אתה רואה נער צעיר מתאמן לו יחד עם פוקימון שאתה מזהה בתור קרוגאנק,אתה רואה גם אינפרנייפ נלחם איתם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871793][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ארסיאוס אומר לך:"אתה נלחם מולי ילדון",אתה רואה את מונפרנו,גיבל,קורא וגם את שיימין,אתה רואה שארסיאוס מתבונן בשיימין והוא צועק:"הבן שלי חזר אלינו!",אתה שומע קריאות הידד מאושרות בזה,אתה רואה שאתה באולם ענק שיש בו עוד כמאה פוקימונים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*כן הרווחת אותו מההגרלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ויקטיני משתמש בלהבה קוסמית שפוגעת בטסוטג'ה ובהורסי ומביסה אותם,אתה רואה נער צעיר מתאמן לו יחד עם פוקימון שאתה מזהה בתור קרוגאנק,אתה רואה גם אינפרנייפ נלחם איתם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש לנער ושואל אותו ''עם הוא רוצה קרב 1 על 1 נגדי''
ואני בנתים מחזיר את טסוטג'ה ובהורסי לפוכדורים שלהם
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;871793][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאקרוס"הבן שלך הוא עכשיו שלי.שימן נתן לי ביצה שלו.אז שנתחיל תקרב שלנו עכשיו?"
-
[quote=מאסטר אספיון;871700][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מבין שזה דיאוקסיס ואומר לו:"דיאוקסיס נאי צריך שתספר לי את הסיפור של המחוז!" אצעק עליו ואומר לו:"בלי זה לא הוכל לנצח,בבקשה אני חייב לעדת אותו" אומר בעצב ואחכה לתשובה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הדמות של הנער מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"לוקאס,דיאוקסיס לא יוכל לעזור לך עוד,עד שתשיג את סמל הלהבה של ג'ול-ריו ובינתיים אני אספר לך את סיפור המחוז,אחרי שארסיאוס יצר את המחוזות,קנטו,ג'וטו,הואן,סינו,אישו,פיור,אמליה ואוליביה הוא יצר את מחוז האורטלון,הוא הפקיד במחוז שלושה אוצרות,את תכשיט החיים,כתר המלכות וגם אבן הטופז בעזרת שלושתם הוא יוכל להשמיד אותי,אותך את כולנו,טוב זה הסיפור להתראות",והדמות נעלמת לתוך החשכה של היער.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ארסיאוס פותח זירת קרב לבנה כמו שלג צח והוא אומר לך:"קדימה ליאור,תילחם מולי בעזרת הפוקימונים החלשים שלך",אתה רואה את מונפרנו שלך שומע את זה ואתה רואה את שריון האש שלו מתחיל לפעול ומונפרנו מתחיל להתנפל על ארסיאוס,אתה רואה שהמגן של ארסיאוס משתנה מצבע זהב לצבע כחול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הנער אומר לך:"כן,בסדר,קרוגאנק אתה מוכן,אגב שמי רוני ואתה?",אתה רואה את הקרוגאנק של המאמן ששמו רוני מוכן לקרב,אתה רואה את צ'רלס מתבונן בך וברוני מחוץ לחלון מכון העיר ג'ול-ריו,אתה רואה את ויקטיני מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פגשת במאמן ששמו רוני,לרוני יש קרוגאנק ואינפרנייפ![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;872084]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ארסיאוס פותח זירת קרב לבנה כמו שלג צח והוא אומר לך:"קדימה ליאור,תילחם מולי בעזרת הפוקימונים החלשים שלך",אתה רואה את מונפרנו שלך שומע את זה ואתה רואה את שריון האש שלו מתחיל לפעול ומונפרנו מתחיל להתנפל על ארסיאוס,אתה רואה שהמגן של ארסיאוס משתנה מצבע זהב לצבע כחול.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנהו"עצור אתה לא תילחם ראשון בקרב הזה.אל תדאג אתה חזק ולא חלש.אוקי."
אני אומר לקורא"צא אתה ראשון מתקפת ניקור ואז מסך אור להגנה"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את עיניו הנוצצות מכעס של מונפרנו,הוא אומר לך:"מונ,מונפרנו!",הוא ממשיך לרוץ לכיוונו של ארסיאוס שמשתמש בפיצוץ מים חזק מאוד שפוגע במונפרנו שנראה שלא אכפת לו מזה,מונפרנו משתמש בשריון האש יחד עם גלגל הלהבה והוא פוגע בארסיאוס בעל השריון הכחול.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;872084][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הדמות של הנער מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"לוקאס,דיאוקסיס לא יוכל לעזור לך עוד,עד שתשיג את סמל הלהבה של ג'ול-ריו ובינתיים אני אספר לך את סיפור המחוז,אחרי שארסיאוס יצר את המחוזות,קנטו,ג'וטו,הואן,סינו,אישו,פיור,אמליה ואוליביה הוא יצר את מחוז האורטלון,הוא הפקיד במחוז שלושה אוצרות,את תכשיט החיים,כתר המלכות וגם אבן הטופז בעזרת שלושתם הוא יוכל להשמיד אותי,אותך את כולנו,טוב זה הסיפור להתראות",והדמות נעלמת לתוך החשכה של היער.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"חכה!,איך זה קשור לצרלס? ומה זו הייתה הרעידת אדמה הזאת" אומר לו בצעקה ואחשוב לעצמי:'אני כישלון,אין לי תיאום עם הפוקימונים,אני פשוט מאמן גרוע'
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;872117][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את עיניו הנוצצות מכעס של מונפרנו,הוא אומר לך:"מונ,מונפרנו!",הוא ממשיך לרוץ לכיוונו של ארסיאוס שמשתמש בפיצוץ מים חזק מאוד שפוגע במונפרנו שנראה שלא אכפת לו מזה,מונפרנו משתמש בשריון האש יחד עם גלגל הלהבה והוא פוגע בארסיאוס בעל השריון הכחול.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"טוב אוקי בסדר.אתה תהיה הפוקימון ה1 שלי.תשתמש בגלל להבה ואז בכול הכוח שריון אש דיפגע חזק באראוס"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;872084][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הנער אומר לך:"כן,בסדר,קרוגאנק אתה מוכן,אגב שמי רוני ואתה?",אתה רואה את הקרוגאנק של המאמן ששמו רוני מוכן לקרב,אתה רואה את צ'רלס מתבונן בך וברוני מחוץ לחלון מכון העיר ג'ול-ריו,אתה רואה את ויקטיני מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]פגשת במאמן ששמו רוני,לרוני יש קרוגאנק ואינפרנייפ![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לויקטיני ''לתקוף בלהבה קסומה את קרוגאנק ''
ואני שואל את רוני ''מאיפה הוא?''
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול של אישה רגועה שאומרת לך:"גם אני חשבתי ככה,הייתי מאמנת צעירה במחוז סינו,שוב ושוב אני והגיבל שלי שהיום הוא כבר גרצ'ומפ ניסינו להשיג את תג מכון אטרנה,איתו רציתי שיהיה התג הראשון שלי כמובן לא הצלחתי,אך אז פגשתי את המרקורו שלי שהיום הוא כבר הונצ'קורו אך הוא לא שלי,איבדתי את הריכוז,אולי הפסדתי חמישה פעמים ברצף לאטרנה אך היום אני אלופת ליגת סינו לשעבר,סינת'יה!",אתה רואה אישה בלונדינית גבוהה מתקרבת אליך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את סינת'יה,לסינת'יה יש גרצ'ומפ![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שמונפרנו משתמש שוב ושוב בגלגל להבה בשילוב עם שריון האש שלו,אתה רואה שארסיאוס מתעייף כבר והוא שולח מתקפה מוזרה מאוד שלא ראית קודם מיין גל כחול-שחור מוזר שפוגע ומביס את מונפרנו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]המונפרנו שלך הפסיד לארסיאוס 1-0 לארסיאוס.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]רוני אומר לך:"אני,אני באתי מהעיר אוקטאון העיר הכי גדולה והכי יפה במחוז,אבל אני מתכנן להיות מאסטר בקרבות בפוקימוני לחימה בגלל זה אני מאמן רק אותם,קרוגאנק תחמוק!",אתה רואה את קרוגאנק של רוני קופץ במהירות והוא מצליח להתחמק מין הלהבה הקוסמית.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;872169][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול של אישה רגועה שאומרת לך:"גם אני חשבתי ככה,הייתי מאמנת צעירה במחוז סינו,שוב ושוב אני והגיבל שלי שהיום הוא כבר גרצ'ומפ ניסינו להשיג את תג מכון אטרנה,איתו רציתי שיהיה התג הראשון שלי כמובן לא הצלחתי,אך אז פגשתי את המרקורו שלי שהיום הוא כבר הונצ'קורו אך הוא לא שלי,איבדתי את הריכוז,אולי הפסדתי חמישה פעמים ברצף לאטרנה אך היום אני אלופת ליגת סינו לשעבר,סינת'יה!",אתה רואה אישה בלונדינית גבוהה מתקרבת אליך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת את סינת'יה,לסינת'יה יש גרצ'ומפ![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"סינתיה,נעים להכירףאני לוקאס" אומר לה בחיוך ואז הוריד את פני לרצפה ואומר:"את תוכלי לעזור לי לאמן אותם? ואולי ליעץ לי איזה פוקימונים טובים יש בסביבה שהוכל לתפוס?,בכל מקרה תודה" אחייך אלייה ואל הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;872169][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שמונפרנו משתמש שוב ושוב בגלגל להבה בשילוב עם שריון האש שלו,אתה רואה שארסיאוס מתעייף כבר והוא שולח מתקפה מוזרה מאוד שלא ראית קודם מיין גל כחול-שחור מוזר שפוגע ומביס את מונפרנו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]המונפרנו שלך הפסיד לארסיאוס 1-0 לארסיאוס.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]רוני אומר לך:"אני,אני באתי מהעיר אוקטאון העיר הכי גדולה והכי יפה במחוז,אבל אני מתכנן להיות מאסטר בקרבות בפוקימוני לחימה בגלל זה אני מאמן רק אותם,קרוגאנק תחמוק!",אתה רואה את קרוגאנק של רוני קופץ במהירות והוא מצליח להתחמק מין הלהבה הקוסמית.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מסתכל איך קרוגאנק חומק ואני מתרשם מאוד
אבל אני אומר לרוני ''שהקרוגן שלו לא יכול לנצח עם הוא רק יחמוק''
ואני אומר אחר כך לויקטיני ''לתקוף עוד פעם בלהבה קסומה''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;870348][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את צ'רלס מחייך חצי חיוך מאולץ אתה רואה שהוא שולח יד לכיוונך והוא אומר:"רנפורה עכשיו!",אתה שומע צליל כול-כך חזק שקורע את האוזניים שלך,אתה רואה את גל הרוחות וסופת החשמל שעד עכשיו נאבקו זו בזו נשלחות בצורה מפחידה אל אלקטבז ששלוח את ידיו להגן עליו,אתה רואה שדה כוח שמגן עליו,אתה מבין שאלקטבז למד מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]אלקטבז למד מסך אור![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ריילי אומר לך:"לא שמעת על האגדה של סלבי ויער החרקים אני מבין,האגדה אומרת שכול ירח מלא מי שקורא לסלבי נעלם איתו,רעידות האדמה אומרות שדיאגלה בא,לקחת את מי שקרא לסלבי הבן שלו כדי להשמיד אותו!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו אך אתה רואה שלושה צוותי גיבוי עם חבורת האחיות ג'וי שמטפלות בכול פוקימוני האגם,אתה רואה גם חבורה של נערים יותר מבוגרים ממך בעלי מדי ז'קט בצבע אדום בהיר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צועק חבורת הנערים "יש פה שלושה צ'רמנדרים כואסים מאוד ויש לי רק פוקימון אחד אפשר עזר ?!"
-
לצערי אני נאלץ לנעול את המ''ת הזה עקב באג באחת ההודעות שלי,אך אל דאגה אחד מין המ''ת הקודמים שלי הולך להיות בחיים שוב...
-
מצטער למחוק הודעה לא ראיתי את הסגירה של המ"ת. חבל שהוא נסגר היה כיף ומאתגר