-
[quote=dav5000;836171]מנצ'סטר יונייטד וריאל מדריד הכי טובות בעולם. אין על זה ויכוח.
כל מי שכותב שהוא מתעלם ממני, סימן שהוא לא מתעלם ממני.
אז תתעלמו, יהיה הכי טוב. אני הולך.
עריכה: חזרתי. מי לא התעלם ממני?[/quote]
אוהד ריאל D:
ראיתי גם את ההודעה לפני שתי עמודים
-
[QUOTE=nilasak;836170]תראה:D
כן,יש כדורגליזם בפורום,זה פשוט דבר [B]רע[/B].[/QUOTE]
מסכן.
תראה:
[COLOR="Red"][SIZE="7"]אבי,אתה יודע שצ'לסי רוצה לקנות שחקן חדש?[/SIZE][/COLOR]
-
[SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
בנתיים הם מספר 1 אחרי ולנסיה :sunglasses:
-
ניר מה שלומך איך מרגיש לנהל דו שיח עם ניר
-
-
מי לא התעלם ממני?
[SIZE="5"][COLOR="Black"]ריאל מדריד הכי טובה בעולם[/COLOR][/SIZE]
יותר טוב? :) :sunglasses: :big_wink: :wink: ועוד כל שאר הסמיילים.
-
[QUOTE=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
-1.
[SIZE="7"][COLOR="Red"]הפועל ג'לג'וליה מספר אחד![/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/quote]
תיקון*
מספר 3
-
-
[quote=nilasak;836177]מסכן.
תראה:
[COLOR=red][SIZE=7]אבי,אתה יודע שצ'לסי רוצה לקנות שחקן חדש?[/SIZE][/COLOR][/quote]
לא שידוע לי, אבל המאמן שלהם מרוצה מהסגל שלו אני שמעתי.
-
[quote=dav5000;836187]מי לא התעלם ממני?
[SIZE=5][COLOR=black]ריאל מדריד הכי טובה בעולם[/COLOR][/SIZE]
יותר טוב? :) :sunglasses: :big_wink: :wink: ועוד כל שאר הסמיילים.[/quote]
מילות קודש
עוד אחד מצטרף לצבא של ריאל!
-
שחר נו מתי אתה מגיב במשחק ,לא הגבת מאתמול ><
-
ניר אני לא מתעלם ממך תדבר עלי תפסיק לדבר על עצמך אני שולח לך הביתה את הכדורים או קי
-
[quote=David Villa;836182]בנתיים הם מספר 1 אחרי ולנסיה :sunglasses:[/quote]
זמני ביותר , זמני ביותר
-
[QUOTE=nilasak;836186]ניר חכה רגע,שהוא יגיב.[/QUOTE]
אוקי,אני מחכה
ליאור,כל הפורום חולה כדורגליזם.
אני מדבר עם עצמי,כי אני במיעוט.
-
חיפה תקרע אותכם, את כולכם
[SIZE="6"][COLOR="Lime"]כי אין על מכבי חיפה[/COLOR][/SIZE]
לא הפועל, לא מכבי ולא אף שטות אחרת.
גם לא ג'לג'וליה.
זה בארץ. אבל בארץ יש סתם גרועים.
[U]איך אתה מעז ללעוג לליגה הטובה בעולם: ליגת טוטו?[/U]
גם אני לא מבין. איך אתה מכבשה לעשות את זה, הא?
תתעלמו
-
לא נורא ניר , ברצלונה מספר 1
-
אתם יודעים שכבר 5 שנים ברציפות אם אני לא טועה ולנסיה תמיד בחמישיה הראשונה בליגה?
-
[quote=ShiFteR;836178][SIZE=7][COLOR=red]:big_wink::big_wink::big_wink::big_wink:ב[COLOR=blue]ר[/COLOR]צ[COLOR=blue]ל[/COLOR]ו[COLOR=blue]נ[/COLOR]ה [COLOR=blue]מ[/COLOR]ס[COLOR=blue]פ[/COLOR]ר [COLOR=blue]1[/COLOR] :love::love::love::love:[/COLOR][/SIZE][/quote]
מספר 4, אם אני בוחר בין ברצלונה לריאל אז אני בוחר ריאל, כמובן באר שבע חחח ואחר כך צ'לסי.
-
[QUOTE=nilasak;836200]אוקי,אני מחכה
ליאור,כל הפורום חולה כדורגליזם.
אני מדבר עם עצמי,כי אני במיעוט.[/QUOTE]
אוף שונא כדורגל
-
ניר תענה לשלוח את הכדורים האנטי פסיכותים לבית או לא(xd)
-
[quote=ShiFteR;836199]זמני ביותר , זמני ביותר[/quote]
נכון
זה זמני
הם יהיו מקום ראשון...
מהסוף =]
-
[quote=dav5000;836201]חיפה תקרע אותכם, את כולכם
[SIZE=6][COLOR=lime]כי אין על מכבי חיפה[/COLOR][/SIZE]
לא הפועל, לא מכבי ולא אף שטות אחרת.
גם לא ג'לג'וליה.
תתעלמו[/quote]
חיפה , חיפה , מכבי שלי
הדם הירוק , הגלים , הגלים
חיפה חיפה ! את אלופה
תודה לך מכבי על עונה כו מופלאה!!!!
-
אגב ליון באה כבר לארץ, חבל שלא צ'לסי, הייתי שמח לראות את בניון שוב ואת כל הכוכבים.
-
[quote=Avi;836203]מספר 4, אם אני בוחר בין ברצלונה לריאל אז אני בוחר ריאל, כמובן באר שבע חחח ואחר כך צ'לסי.[/quote]
ריאל D:
-
וואי יש פה מיעוט ברצלונאי אני מרגיש מוזר :o
-
[quote=Avi;836211]אגב ליון באה כבר לארץ, חבל שלא צ'לסי, הייתי שמח לראות את בניון שוב ואת כל הכוכבים.[/quote]
לצערי לדעתי ליון תקצוץ את הפועל
שיחקתי איתם ביום בפרו
הם נחמדים+
-
למה אף אחד לא עונה לי מי רוצה שאקדיש לא ניר אני שוקל להצתרף לדבר עם עצמי
-
-
די כבר עם הכדורגל הזה, הרגתם את הנו"ד עם זה! >:
-
[quote=Raptor;836212]ריאל D:[/quote]
יש שם את כריסטיאנו ואת אוזיל שהם השחקנים בין האהובים עליי, יש את מסי, את מאור מליקסון, דוד רביבו ויוסי בניון, שוער דודו וקסיאס.
-
[quote=Stranger in a Strange Land;836219]די כבר עם הכדורגל הזה, הרגתם את הנו"ד עם זה! >:[/quote]
הורייי =]
-
[CENTER][URL=http://www.ufu.co.il/][IMG]http://www.ufu.co.il/files/6s6jhg2tdvg06whmd7w1.png[/IMG][/URL][/CENTER]
שחר- EAT THAT!
-
[QUOTE=Avi;836193]לא שידוע לי, אבל המאמן שלהם מרוצה מהסגל שלו אני שמעתי.[/QUOTE]
קוראים לו ג'ק,והוא קרוב משפחה שלי.
בנתיים הם הציעו 75 מיליון לירות שטרלינג.
ליאור-אתה גדול כמוני!
-
[quote=Raptor;836215]לצערי לדעתי ליון תקצוץ את הפועל
שיחקתי איתם ביום בפרו
הם נחמדים+[/quote]
ליון תנצח את הפועל ת"א?
עם כל הכבוד לליון , השנה היא כל-כל , אבל כל-כך גרועה היא מקום 18 בליגה על 3 הפסדים ו2 תיקו בלי ניצחון , ממש תקרע אותה
-
-
[quote=Avi;836221]יש שם את כריסטיאנו ואת אוזיל שהם השחקנים בין האהובים עליי, יש את מסי, את מאור מליקסון, דוד רביבו ויוסי בניון, שוער דודו וקסיאס.[/quote]
שמעתי שריאל רצתה להציע על רוני 65 מיליון ליש"ט
אבל גם בארסה מעוניינת עכשיו
-
[quote=TheSkyRuby;836223][CENTER][URL="http://www.ufu.co.il/"][IMG]http://www.ufu.co.il/files/6s6jhg2tdvg06whmd7w1.png[/IMG][/URL][/CENTER]
שחר- EAT THAT![/quote]
עם הבאה תלמדי על הצבעים של ריאל מדריד :O
את יכולה להכין לי של ברצלונה ( אדום כחול ) ? :O
-
[QUOTE=Raptor;836222]הורייי =][/QUOTE]
אני ארביץ לך