-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"שלום לך ראיתי שקיבלת מפרופסור ברי את הגלפין ה'בעייתי' הנה תן לו את זה והוא יהיה כמו חדש" היא מושיטה לך ברי לבן-סגול-ירוק בצורת מתומן עם קוצים כתומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059897][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"שלום לך ראיתי שקיבלת מפרופסור ברי את הגלפין ה'בעייתי' הנה תן לו את זה והוא יהיה כמו חדש" היא מושיטה לך ברי לבן-סגול-ירוק בצורת מתומן עם קוצים כתומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי,אקווה שזה יעזור."אומר לאחות ג'וי ואתן לגולפין הישנוני שלי את הברי הלבן-זגול-ירוק בצורת המתמון עם הקוצים הכתומים ואקווה שזה יעזור לו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059876][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]שלי מרימה את המבט אליך,היא מנגבת את הדמעות מעיניה הכחולות,פניה כבר לא בוכים,הם כעוסים,היא אומרת לך בשקט אך בזעם:"לא ריחמת על האיש הזה,הוא טעה פגעת בו,שלחת פוקימון טהור לפגוע באדם,ולא סתם אדם,אלא באחי הבכור שברח מהבית הסמל המשפחתי בידו וכמו בידו גם בידי!" היא מרימה את ידה השמאלית ואתה רואה שגם שמה יש את הסמל שהיה לרד-איי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"אני לא ידעתי זאת!"אצעק על שלי ואז אוסיף בצעקה חזקה יותר לשלי:"למה לא אמרת את זה שם?! אז כול הסיפור הזה יוצא באשמתך שלי! את אשמה! את גרמת לו למות! אם את היית אומרת זאת הוא לא היה מת!"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]שלי מסתכלת עליך כלא מאמינה,היא מכוונת עליך את היד השמאלית,אתה מרגיש תחושת חנק פתאומי היא אומרת לך בכעס:"אני אמרתי לך לא להרוג אותו,לא ביקשת פרטים רק ציוות להרוג,זה שג'ון שונא את אחי בגלל שהוא רצח את אחיו שלו זה לא אומר שאתה חייב להרוג את אחי!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה שומע קול קר,קול מוכר שאומר:"מי שאמר שמתתי אחותי" אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי מחזיק בידו אקדח,האקדח מכוון אל רקתו של ג'ון,אתה רואה שרד-איי מחזיק אותו בגרונו,רד איי מסתכל עליך במבט קר ואומר לך:"יש לך שתי ברירות או שאתה עף מכאן וחוזר להיות חבר של אחותי או שאתה והילד הזה פוגשים את אחיו" שלי מסתכלת על אחיה כלא מאמינה,היא לוחשת לך:"ברח מכאן עכשיו תומר,תחכה לג'ון בעיר ג'ובילייף,הוא יספר לך מה קרה,ברח!".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial]מה תעשה,האם תברח כמו ששלי אומרת לך,או שאולי תלך איתה כמו שמציע רד-איי,או שאולי אתה מעדיף להישאר חבר טוב של ג'ון ולהישאר איתו,הבחירה בידך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגלפין מריח את הברי ומתחיל לאכול אותו במהירות,לאחר שהוא מסיים איתו הוא נראה מוכן לקרב,אך נותרה בעיה אחת לא פתורה,אין לך נגד מי להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059906]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגלפין מריח את הברי ומתחיל לאכול אותו במהירות,לאחר שהוא מסיים איתו הוא נראה מוכן לקרב,אך נותרה בעיה אחת לא פתורה,אין לך נגד מי להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"גלפין שמעתי שיש בעיר הזאת דוג'ו,מה דעתך להלחם שם? יש שם התמתחות של דשא,אש,מים וחשמל,זה בטח יהי מאתגר!"אני אומר לגלפין ומזרזר אותו "בוא מהר ככל שנגיע קודם יותר,נלחם יותר ונתחזק יותר! זה מאוד חשוב שנתחזק שאנחנו בקושי נלחמנו קרב אחד!"
-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial]*לא דשא,עשב בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה וגלפין ממשיכים בדרכם לכיוון העיר טוונליף,לכיוון הדוג'ו של העיר,אתה רואה שכבר לילה,אתה שומע קולות של פוקימוני הלילה,פוקימוני חרק יוצאים ונלחמים נגד הוטהוטים ונוקטולים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059914][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial]*לא דשא,עשב בסדר?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה וגלפין ממשיכים בדרכם לכיוון העיר טוונליף,לכיוון הדוג'ו של העיר,אתה רואה שכבר לילה,אתה שומע קולות של פוקימוני הלילה,פוקימוני חרק יוצאים ונלחמים נגד הוטהוטים ונוקטולים.[/FONT][/COLOR][/quote]
*בסדר גם שאני תמיד הייתי רגיל לדשא וזה תמיד נשמע לי יותר נכון.
---
"גלפין מה דעתך שנעזור לפוקימוני הלילה להלחם מול ההוטהוטים ונוקטולים,אחרי שנעזור להם קצת נלך לאחות ג'וי לישון ומחר נלך לדוג'ו?"אני שואל אותו ונותן לו את מהלכי הקרב.
"גלפין תשתמש באבקת רעל על מנת להרעיל כמה נקטולים ולאחר מכן תשמש מול אחד מהם בניב רעל!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059855][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#800000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]StarDriver[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*רק שתדע "עולם הצללים" מתפקד ממש כמו ספרי "עשו לעצמכם צמרמורת" אם אתה עושה את הבחירה הנכונה,תצא מהעולם בניצחון,אם לא...טוב איך אומרים "אתה בוחר איך להתצמרר" בהצלחה..[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמאמן שוב פעם מחייך 'מה לא בסדר עם המאמן הזה' אתה חושב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הוא אומר לך:"תקשיב זה משחק לא קרב פוקימונים רגיל,הנה הבררות שלך,או לסגת ולבחור מחדש או להישאר ולהילחם,הבחירה בידך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המתקפה לא פועלת כמו שציפית גל ההלם מפספס ופוגע במאמן,אתה רואה שסניזל מתעצבן ויוצא בפעם הראשונה בקרב הזה למתקפה חזיתית,אתה רואה את ציפורניו שחורות כמו הלילה![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*חחח מרגיש כמו משחקי מזל
-----------------------------------
''אני לא הבנתי לכן אני מעדיך להישאר להילחם אך אמרת שלא מדובר בקרב וקימונים רגיל כוונתך היא שאני נלחם?''
אשאל את האיש מבולבל ומפוחד מהעולם המוזר והאיש המוזר הזה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059855]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"סניבי ! תסתובב במקום ותיקח את הענף הזה ! " ואצביע על אחד הענפים.
"עכשיו חבטה ! ותשתדל לחבוט בפידג'יוטו או טוטודייל עם הענף, תלוי מי יותר קרוב ! "
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסביר שוב:"יש לך כמה ברירות,או לברוח מהקרב ולבחור מספר מחדש,או להישאר והילחם בקרב שאין לך שום סיכוי לנצח בו,זכור אתה בוחר איך לשחק,רק שתדע כול אלה,עשו טעות אחת קטנה,טעות אחת ולא חזרו לבין החיים" אתה שומע שהוא צוחק צחוק קר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תבחר מספר מחדש או תילחם?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לוקח את הענף הכי גדול שהוא יכול להחזיק,שזה בעצם ענף באורך חצי מטר,אתה רואה שמגמר מעסיק את פיג'יוטו בעוד טוטודייל מסתכל בקרב של השניים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תעזור למגמר מול פיג'יוטו או שתפגע בטוטודייל?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל להבא במשחק שלי תכתוב "עשב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*ברכותיי זכית באברא בגלל שפתחת את ע''מ 60![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שנוקטול אחד משתמש בגל הדף על גלפין שלך,אתה רואה את עיניו זוהרות בזוהר כחול,אתה שומע סונר מוזר,אתה רואה כשלושים נוקטולים מצטרפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תילחם בקרב של 30 נגד 1 או תחכה לעזרה או תברח?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ל"מה תעשה" אבל שימו לב שיש בהמשך ברירות וזיכרו אתם בוחרים איך לשחק...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059933][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]StarDriver[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסביר שוב:"יש לך כמה ברירות,או לברוח מהקרב ולבחור מספר מחדש,או להישאר והילחם בקרב שאין לך שום סיכוי לנצח בו,זכור אתה בוחר איך לשחק,רק שתדע כול אלה,עשו טעות אחת קטנה,טעות אחת ולא חזרו לבין החיים" אתה שומע שהוא צוחק צחוק קר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תבחר מספר מחדש או תילחם?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לוקח את הענף הכי גדול שהוא יכול להחזיק,שזה בעצם ענף באורך חצי מטר,אתה רואה שמגמר מעסיק את פיג'יוטו בעוד טוטודייל מסתכל בקרב של השניים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תעזור למגמר מול פיג'יוטו או שתפגע בטוטודייל?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל להבא במשחק שלי תכתוב "עשב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*ברכותיי זכית באברא בגלל שפתחת את ע''מ 60![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שנוקטול אחד משתמש בגל הדף על גלפין שלך,אתה רואה את עיניו זוהרות בזוהר כחול,אתה שומע סונר מוזר,אתה רואה כשלושים נוקטולים מצטרפים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תילחם בקרב של 30 נגד 1 או תחכה לעזרה או תברח?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ל"מה תעשה" אבל שימו לב שיש בהמשך ברירות וזיכרו אתם בוחרים איך לשחק...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי אני רוצה לבחור מספר מחדש אני לא מתכוון לסכן את צ'רמנדר בקרב הזה'',אומר לאיש משפיל מבט ולחוץ,
''אוקיי אני אבחר במס' 1 הסיוטים,אני מעדיף שאני אפגע ולא צ'רמנדר'',אומר לאיש מסתכל על צ'רמנדר בדאגה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059933]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ל"מה תעשה" אבל שימו לב שיש בהמשך ברירות וזיכרו אתם בוחרים איך לשחק...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
*לא אמרת שפוקימונים הלילים של המקום נלחמים בהם?
---
"קדימה,אם לא נשתף פעולה נפסיד והם ינצחו אותנו,אנחנו חייבים לעבוד יחיד כדי הלצליח!"אני צועק כדי שכל הפוקימונים הלילים של האזור ישמעו.
"אברא צא... שלום אני המאמן שלך קוראים לי אלמוג נקווה שנהנה יחיד,אני צריך את ההעזרה שלך מול הנקטולים!"אני אומר לו בדאגה ובמרץ ופונה אל גלפין "תמשיך כך,תנסה להתשתמש בניב רעל!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש משפיל את מבטו ואומר לך:"כול הכבוד לך,ניצחת,אף אחד לא בחר בסיוטים הדלת ליציאה נמצאת מאחוריך" אתה רואה דלת לבנה מופיעה פתאום כמו הדלת שדרכה נכנסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תאמין לאיש המוזר או שמה לא תאמין לו?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,גלפין ואברא מנסים להילחם נגד הנוקטול האיומים האלה,אך לא מצליחים,אתה רואה שהם מביסים בקלות רבה מאוד את הפוקימונים שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אור של פנס מתקרב אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][B][SIZE=2]מה תעשה,האם תברח לכיוון האור,תברח לכיוון השני או לא תברח בכלל?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059945][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]StarDriver[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש משפיל את מבטו ואומר לך:"כול הכבוד לך,ניצחת,אף אחד לא בחר בסיוטים הדלת ליציאה נמצאת מאחוריך" אתה רואה דלת לבנה מופיעה פתאום כמו הדלת שדרכה נכנסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תאמין לאיש המוזר או שמה לא תאמין לו?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,גלפין ואברא מנסים להילחם נגד הנוקטול האיומים האלה,אך לא מצליחים,אתה רואה שהם מביסים בקלות רבה מאוד את הפוקימונים שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אור של פנס מתקרב אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][B][SIZE=2]מה תעשה,האם תברח לכיוון האור,תברח לכיוון השני או לא תברח בכלל?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''עם כל מה שעברתי פה למה יש לי תחושה שאתה לא דובר אמת כרגע?'',אומר לאיש חושד ואתקרב באטיות רבה לכיוון דלת היציאה כדי שאוכל לשים לב אם יש משהו חשוד.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059945]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][B][SIZE=2]מה תעשה,האם תברח לכיוון האור,תברח לכיוון השני או לא תברח בכלל?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/quote]אני אברח לעבר כיוון האור בריצה מחשש שהנוקטולים יתקפו ואולי אגיע לבית החולים.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לדלת היא נראת בדיוק כמו הדלת שבה נכנסת,האיש אומר לך:"לא אני בחרתי להיות פה,קוללתי,העין השלישית היא הרשע הטהור,היא יצרה את העולם המרושע הזה,אני עבד שלה,אתה לא חייב להאמין לי,רק תצא מכאן לפני שהיא תתחרט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם אתה נשאר ורואה מה קורה עם עניין ה"עין השלישית",האם אתה מתחקר את האיש לגבי הרשע הזה,או שאתה פשוט יוצא מהעולם הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059951]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
'אסור לספר על הינשופים,פוקימוני החרק שנלחמו מולם פוחדים ממנו,כנראה הוא בצד של הנוקטולים'
"אני? הלכתי לג'ודו,בדרך נלחמתי מול איזה ילד אבל הוא כבר הלך,טוב אני צריך לזוז אל האחות ג'וי ללון שם,ביי."אני אומר בזריזות ורץ אל עבר המרפאה של האחות ג'וי.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]השומר מסתכל בשעון שלו ואומר לך:"עכשיו,כמעט חצות,הדוג'ו אינו פתוח בשעות כאלה,אני הלווה אותך למרכז הפוקימונים כדי שהנוקטולים שוב לא יפריעו לך" אתה מבין שהוא יודע מה קרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם אתה ממשיך להכחיש או אולי להתנצל בפני השומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059958][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]השומר מסתכל בשעון שלו ואומר לך:"עכשיו,כמעט חצות,הדוג'ו אינו פתוח בשעות כאלה,אני הלווה אותך למרכז הפוקימונים כדי שהנוקטולים שוב לא יפריעו לך" אתה מבין שהוא יודע מה קרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם אתה ממשיך להכחיש או אולי להתנצל בפני השומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"סליחה חשבתי שאתה בצד שלהם,זאת אומרת נגדי,פשוט פוקימוני החרק ברחו מהאור,תגיד הם מפחדים מאור הלו? ותודה שאתה מלווה אותי דרך אגב למה הנוקטולים נלחמו מול החרקים ומולי? קרה בינהם משהו?"אומר בפה מלא שאלות.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059933]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#99cc00][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ל"מה תעשה" אבל שימו לב שיש בהמשך ברירות וזיכרו אתם בוחרים איך לשחק...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לספיר "מצטער..סניבי מהר תלך למאחוריי טוטודייל ותפגע בו מהר ! לאחר מכן צעקה ! "
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל מצליח להדוף את ענף העץ של סניבי הרחק הרחק מסניבי וממך,אתה רואה שהוא מוכן להשתמש במתקפת משאבת הידרו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תגיד לסניבי להתחבא בעצים או להשתמש במתקפה חדשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"הם פשוט משחקים,הם בבוקר חברים,בערב עושים קרבות פנאי,הם לא אוהבים לראות מישהו מפריע להם,הבנת?הנה התחנה שלך" הוא מצביע על מרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תלך למרכז הפוקימונים או תישאר בשינה תחת הכוכבים?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059962]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"הם פשוט משחקים,הם בבוקר חברים,בערב עושים קרבות פנאי,הם לא אוהבים לראות מישהו מפריע להם,הבנת?הנה התחנה שלך" הוא מצביע על מרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תלך למרכז הפוקימונים או תישאר בשינה תחת הכוכבים?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"נשמע משחק נחמד,שייה להם בכיף ותודה"אומר לשומר הלילה ואכנס למרכז הפוקימונים ויחד עם זאת אפנה אל האחות ג'וי "תגידי תוכלי לרפא לי את הפוקימונים שלי? את אברא וגלפין? אפשר גם מקום לישון הלילה?"
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת לוקחת את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך מספר שניות,היא אומרת לך:"חדר מספר שלושים ואחת פנוי,וגם חדר מספר ארבעים ושתיים פנוי איזה תרצה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]במה תבחר,בחדר מספר 42 או במספר 31?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059967][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת לוקחת את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך מספר שניות,היא אומרת לך:"חדר מספר שלושים ואחת פנוי,וגם חדר מספר ארבעים ושתיים פנוי איזה תרצה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]במה תבחר,בחדר מספר 42 או במספר 31?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
זה מרגיש כמו משחק מזלXD
---
"אבחר בחדר 42 בבקשה."אומר לה ,אקח את המפתחות אלך לחדר,התארגן ואלך לישון.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה סוג של.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה במעלית לקומה רביעית,אתה רואה שליד המעלית יש את חדר 41 ומולו חדר 42,החדר שלך אתה נכנס לחדר ואתה רואה מיטה אחת בלבד,אתה הולך לישון עליה,כעבור מספר שעות אתה מתעורר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך במסעך,או תחזור לדוג'ו?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059972][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה סוג של.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עולה במעלית לקומה רביעית,אתה רואה שליד המעלית יש את חדר 41 ומולו חדר 42,החדר שלך אתה נכנס לחדר ואתה רואה מיטה אחת בלבד,אתה הולך לישון עליה,כעבור מספר שעות אתה מתעורר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך במסעך,או תחזור לדוג'ו?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אתרגן ליום החדש ואמשיך לכיוון הדוג'ו לאימונים,'הרי עוד לא הגעתי אליו ועוד לא אימנתי את הפוקימונים שלי.'אחשוב לעצמי.
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים אחרי שאתה מביא לאחות ג'וי את המפתח ואתה רואה את גלי הים הכחולים פוגעים בחול הרטוב,אתה רואה ילד משחק לו עם השינקס שלו,'קדימה לדוג'ו' אתה חושב וממשיך בדרכך לדוג'ו,לאחר כחצי שעה הליכה אתה רואה מבנה עתיק שבו כתוב:"דוג'ו" אתה נכנס ואתה רואה שלוש דלתות,אחת אדומה,אחת צהובה,ואחת כחולה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]באיזה דלת תיכנס,בכחולה,באדומה או אולי בצהובה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059962][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל מצליח להדוף את ענף העץ של סניבי הרחק הרחק מסניבי וממך,אתה רואה שהוא מוכן להשתמש במתקפת משאבת הידרו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תגיד לסניבי להתחבא בעצים או להשתמש במתקפה חדשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"תנסה ליצור מתקפה אחרת ! מתקפה שתוכל להביא אותך למקום אחר ! לדוגמא הצלפת גפן ! תתפוס במגמר ותתחמק מהמתקפה מהר בעזרת הצלפת גפן ! אי יודע שתצליח ! " אומר בהתלהבות ובלהט..
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מהנהן בראשו בחיוך ומניד בשלילה,אתה רואה שהוא מסתובב את ראשו שוב ושוב בתנועה חוזרת ומתמדת,אתה רואה שהוא מוציא עלי תער קטנים יחסית אבל הם פוגעים בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אולי למד מתקפה חדשה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תגיד לסניבי שוב להשתמש בעלי תער או שתגיד לו להתחבא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059989][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מהנהן בראשו בחיוך ומניד בשלילה,אתה רואה שהוא מסתובב את ראשו שוב ושוב בתנועה חוזרת ומתמדת,אתה רואה שהוא מוציא עלי תער קטנים יחסית אבל הם פוגעים בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אולי למד מתקפה חדשה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תגיד לסניבי שוב להשתמש בעלי תער או שתגיד לו להתחבא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"יפה סניבי ! עכשיו תיקח עלה תער אחד ותנסה לזרוק אותו על טוטודייל כמו בומרנג ! אם לא תצליח תתחבא ואז צעקה ! "
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]חבל,אותו טריק אינו פועל פעמיים,טוטודייל מצליח להדוף את סניבי על מגמר ולפגוע בשניהם,פיג'יוטו פוגע בידו של מגמר ובראשו של סניבי,אתה רואה ששני האויבים משלבים כוחות ויוצרים ציפור-מים גדולה מאוד שפוגעת בשני הפוקימונים שלכם ומנצחת אותם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]2-0 לתאומות,הפסדת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תקבל את ההפסד או תכעס ותאשים את ספיר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059994][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]חבל,אותו טריק אינו פועל פעמיים,טוטודייל מצליח להדוף את סניבי על מגמר ולפגוע בשניהם,פיג'יוטו פוגע בידו של מגמר ובראשו של סניבי,אתה רואה ששני האויבים משלבים כוחות ויוצרים ציפור-מים גדולה מאוד שפוגעת בשני הפוקימונים שלכם ומנצחת אותם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]2-0 לתאומות,הפסדת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תקבל את ההפסד או תכעס ותאשים את ספיר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסניבי "יפה מאוד ! אתה ממש השתפרת ! תחזור ! "
"ספיר אני חייב לומר שאת ממש טובה וגם אתה מגמר ! " אומר לשניהם ואקרוץ לכיוונם.
"ואתן ממש טובות ! אשמח אם ניתקל בכן שוב ! ותהיו בטוחות שננצח אתכן ! " אומר לתאומות ואחייך.
"בטח זה היה באשמתי..לא ידעתי ממש מה לעשות..אבל לא נורא ! בואי נמשיך ספיר לעיר הבאה ! " אומר ואצא גאה לכיוון העיר סנוופונט.
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר אומרת לך:"זו לא היית באשמתך בכלל,אם לא הייתי מתעסקת כול הזמן עם ההגנה הזו במקום בהתקפה לפחות את פיג'יוטו היינו יכולים להוריד,ואז היה יכול להיות יותר קל להוריד את טוטודייל לא,הנה אנחנו בג'ובילייף,לאן נלך לצפון,לדרום,למזרח או נחזור למערב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]לאן כדאי ללכת,למזרח,למערב,לצפון או לדרום?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1060001][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר אומרת לך:"זו לא היית באשמתך בכלל,אם לא הייתי מתעסקת כול הזמן עם ההגנה הזו במקום בהתקפה לפחות את פיג'יוטו היינו יכולים להוריד,ואז היה יכול להיות יותר קל להוריד את טוטודייל לא,הנה אנחנו בג'ובילייף,לאן נלך לצפון,לדרום,למזרח או נחזור למערב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]לאן כדאי ללכת,למזרח,למערב,לצפון או לדרום?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"הייתי מאוד רוצה ללכת לצפון...ממש לפינה ! אבל אני מעדיף ללכת למזרח ! הכי טוב ! "
אומר אלך לרפות סניבי במרכז, ואלך לכיוון המזרח בשמחה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059906][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]שלי מסתכלת עליך כלא מאמינה,היא מכוונת עליך את היד השמאלית,אתה מרגיש תחושת חנק פתאומי היא אומרת לך בכעס:"אני אמרתי לך לא להרוג אותו,לא ביקשת פרטים רק ציוות להרוג,זה שג'ון שונא את אחי בגלל שהוא רצח את אחיו שלו זה לא אומר שאתה חייב להרוג את אחי!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה שומע קול קר,קול מוכר שאומר:"מי שאמר שמתתי אחותי" אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי מחזיק בידו אקדח,האקדח מכוון אל רקתו של ג'ון,אתה רואה שרד-איי מחזיק אותו בגרונו,רד איי מסתכל עליך במבט קר ואומר לך:"יש לך שתי ברירות או שאתה עף מכאן וחוזר להיות חבר של אחותי או שאתה והילד הזה פוגשים את אחיו" שלי מסתכלת על אחיה כלא מאמינה,היא לוחשת לך:"ברח מכאן עכשיו תומר,תחכה לג'ון בעיר ג'ובילייף,הוא יספר לך מה קרה,ברח!".[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial]מה תעשה,האם תברח כמו ששלי אומרת לך,או שאולי תלך איתה כמו שמציע רד-איי,או שאולי אתה מעדיף להישאר חבר טוב של ג'ון ולהישאר איתו,הבחירה בידך.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אתה עושה לי דווקא?
-------------------------------------------------
"את תבואי גם את לעיר ג'ובילייף?"אשאל את שלי ואם היא תענה לי שכן אז אברח משם בכול כוחי ואז אחכה להם בעיר ג'ובילייף.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*לא ממש.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ושלי בורחים,אתה שומע את צעקתו של ג'ון:"ככה אתה מפקיר חברים,תקולל תומר,תקולל!" אתה שומע ירייה של אקדח אתה מסתובב ואתה רואה את ג'ון חיוור כמו מת,דם ניקר על פניו,הוא נרצח.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון נרצח על ידי רד-איי!
מה תעשה,האם תנקום ברד-איי או תברח עם שלי?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר מתקדמים לכיוון מזרח,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"העיר ג'ובילייף,ממערב העיר קנלייב,מצפון העיירה פלורמה,מדרום העיירה סנדג'ם ובמערב העיר אורבורג" ספיר אומרת לך:"נו קדימה לעיר אורבורג!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תמשיך בדרך לכיוון העיר אורבורג או תבחר מסלול אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1060050]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר מתקדמים לכיוון מזרח,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"העיר ג'ובילייף,ממערב העיר קנלייב,מצפון העיירה פלורמה,מדרום העיירה סנדג'ם ובמערב העיר אורבורג" ספיר אומרת לך:"נו קדימה לעיר אורבורג!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תמשיך בדרך לכיוון העיר אורבורג או תבחר מסלול אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"בואי נלך לכיוון העיר אורברג ! " אומר בלהב ואתחיל ללכת לשם ..
לאחר מכן אחשוב 'בטח ננצח שם במכון ! '
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1060050][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*לא ממש.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ושלי בורחים,אתה שומע את צעקתו של ג'ון:"ככה אתה מפקיר חברים,תקולל תומר,תקולל!" אתה שומע ירייה של אקדח אתה מסתובב ואתה רואה את ג'ון חיוור כמו מת,דם ניקר על פניו,הוא נרצח.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון נרצח על ידי רד-איי!
מה תעשה,האם תנקום ברד-איי או תברח עם שלי?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
"יפה מאוד רד-איי!"אגיד לרד-איי ואז אברח עם שלי בעודי אומר לה:"מצטער על הכול אבל עכשיו נוכל להיות חברים טובים, בלי סודות."
-
[quote=Yuma Tsukumo;1059978][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים אחרי שאתה מביא לאחות ג'וי את המפתח ואתה רואה את גלי הים הכחולים פוגעים בחול הרטוב,אתה רואה ילד משחק לו עם השינקס שלו,'קדימה לדוג'ו' אתה חושב וממשיך בדרכך לדוג'ו,לאחר כחצי שעה הליכה אתה רואה מבנה עתיק שבו כתוב:"דוג'ו" אתה נכנס ואתה רואה שלוש דלתות,אחת אדומה,אחת צהובה,ואחת כחולה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]באיזה דלת תיכנס,בכחולה,באדומה או אולי בצהובה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
'גוד'ו זה כמו מקום אימון,כנראה הפוקימונים לשי ילמדו מתקפת שהיריב מתמחה בהם,צבע כחול זה כנראה מים,אדום זה כנראה אש וצהוב זה כנראה חשמל.אברא יכול ללמוד מתקפת חשמל נחמדה לעומתו גלפין יכול ללמוד לא יכול ללמוד מאף אחד מהסוגים הלאה מתקפה טובה.'אני חושב ופותח את הדלת הצובה.
-
[QUOTE]YamiYugi
*הפוקימונים בסדר גמור.
אתה נכנס לתוך העיר סנופויט,אתה רואה שהבתים היפים מחוסים על גגותיהם בשלג רטוב כמו מים,אתה רואה חבורת פוקימוני קרח מסתובבים באזור.[/QUOTE]
"קדימה-לאימונים!" אומר ואחפש משטח אימונים טוב שאוכל להתאמן עליו.