פורסמה עוד חידה בחידון שלי
Printable View
פורסמה עוד חידה בחידון שלי
[QUOTE=RabbiKingler;1205920]מסך נפתח בחדר.
הפנים של ספיידר מן ברקע.
"מה קורא?" אקוואקס שואל אותו אבל נראה שהוא לא יכול לראות או לשמוע את מה שהוא אמר.
"אין לי זמן לדיבורים" ספיידר מן אומר "במקרא ונום הצליח להתגנב וללכוד אותי. אם מישהו שומע, אני צריך עזרה."
הוא אומר והמסך נכבה.
מאשינאקס ואקוואקס היו היחידים בחדר.
אקוואקס: "אין לנו זמן לקרוא לאחרים, שנזוז?" הוא אמר ושניכם לקחתם כלי תחבורה לכיוון האות.
מגיעים בלי בעיות אל בניין גבוה שמשם מגיע האות, ברגע שאתם רוצים להיכנס נשמע רישרוש מאחוריכם.
אני:
באינסטנקט של רגע אני מיצר בועה עבה של מים מביבי וסביב מאשינאקס כדי להגן ממתקפה שעשויה לבוא.
תוך כדי אני מחפש את מקור הקול.[/QUOTE]
"מחשבה יפה." אמר משינאקס וליתר ביטחון שלף את האגרופים שלו,אלה הענקיים מפלדה. שניהם הסתובבו בחדר המעופש,מנסים לאתר את מקור הקול.לפתע,הם ראו מאחוריהם את טיימרוויל.
אני:"טיימרוויל,כמעט הפחדת אותנו עד מוות." אמרתי בהקלה והחלפנו נכיפים.לאחר מכן ירדנו לקומה השנייה,ערניים לכל דבר.
[QUOTE=Machine X;1205924]"מחשבה יפה." אמר משינאקס וליתר ביטחון שלף את האגרופים שלו,אלה הענקיים מפלדה. שניהם הסתובבו בחדר המעופש,מנסים לאתר את מקור הקול.לפתע,הם ראו מאחוריהם את טיימרוויל.
אני:"טיימרוויל,כמעט הפחדת אותנו עד מוות." אמרתי בהקלה והחלפנו נכיפים.לאחר מכן ירדנו לקומה השנייה,ערניים לכל דבר.[/QUOTE]
דרך אגב, לקחת את המוטציה שלך מג'ניטור רקס?
אתה לא היית אמור להגיב קודם על ההמשך שלי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"האות מתחזק כאן למטה..." אומר טיימרוויל "מוזר שביינתים אין שום ת..!" והוא נקטע עקב קול 'סלח' וקור שחור עובר סנטימטר מהאוזן שלו.
טיימרוויל:"אני כבר בו(דק)"(איפה הוא) ונעלם.
נשמע קול ריסוק וטיימרוויל נזרק מדמם מהאף משעה 10 מצביע לכיוון מסויים.
אני מיד משולח כדור מים לנקודה שטיימרוויל הצביע עליה ומחזיר את המגן.
[QUOTE=RabbiKingler;1205927]דרך אגב, לקחת את המוטציה שלך מג'ניטור רקס?
אתה לא היית אמור להגיב קודם על ההמשך שלי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"האות מתחזק כאן למטה..." אומר טיימרוויל "מוזר שביינתים אין שום ת..!" והוא נקטע עקב קול 'סלח' וקור שחור עובר סנטימטר מהאוזן שלו.
טיימרוויל:"אני כבר בו(דק)"(איפה הוא) ונעלם.
נשמע קול ריסוק וטיימרוויל נזרק מדמם מהאף משעה 10 מצביע לכיוון מסויים.
אני מיד משולח כדור מים לנקודה שטיימרוויל הצביע עליה ומחזיר את המגן.[/QUOTE]
חשבתי שתעלה על ההקשר ישר XD
טיימרוויל משלח כדור מים אל הפינה שאליה הצביע טיימרוויל,ומחזיר את המגן. מיד משינאקס שולף זרקור מהכתף שלו,ומאיר את כל החדר. הם רואים על הקיר את ונום,וספיידרמן לכוד בקורים שלו. "שלום לכם, מוטאנטים." אומר ונום ומלקק את שפתיו.ישר משינאקס שולף את אגרופי הפלדה שוב,וחובט בחוזקה בונום,שעף אל הקיר בזעקת זעם.
[QUOTE=Machine X;1205930]חשבתי שתעלה על ההקשר ישר XD
טיימרוויל משלח כדור מים אל הפינה שאליה הצביע טיימרוויל,ומחזיר את המגן. מיד משינאקס שולף זרקור מהכתף שלו,ומאיר את כל החדר. הם רואים על הקיר את ונום,וספיידרמן לכוד בקורים שלו. "שלום לכם, מוטאנטים." אומר ונום ומלקק את שפתיו.ישר משינאקס שולף את אגרופי הפלדה שוב,וחובט בחוזקה בונום,שעף אל הקיר בזעקת זעם.[/QUOTE]
אין לי כבלים. לא מזמן הייתי איפה שהוא עם כבלים וראיתי בערוץ הילדים טריילר לסידרה.
עכשיו אתה גם לא נותן שום סדר לתגובות שלך לעומת הסיפור.
אני אגיב איך שנראה לי שמתאים, אבל יהיה נחמד אם תסביר ותיתן סדר שיעשה את זה הגיוני.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ונום, בקלילות של טוב... עכביש, במקום להימחץ על הקיר נדבק אליו ומתחיל לרוץ על ארבע.
הוא שנה כיוון בעזרת רשת חוטים מוכנה מראש הישר אל מאשינאקס בפרצוף מטורף.
אני מחבר את היידים שלי והופך אותן למים. אני משגר אותם בתור סילון משולב עם מערבולת שאמורה להעיף את ונום מהמסלול שלו.
אמן ופורום האנימה הזה יהרוג את כל מי שגולש בו בסוף אין הם עברו את הגבול אני לא נכנס לשם יותר בחיים נמאס!
שימותו אמן בני ז***ת נובים טרולים זה מה שיש שם בעיקר נובים שכל מה שהם רוצים זה להספאים ולהישתמש בצ'אט כמו מסן! אין נמאס..
אחרי שראיתי מה זה שם הבנתי שפה אין נובים פה האנשים יותר טובים כןהיה פה גם מעצבים
ויש אנשים שלא יודעים לשחק ולא מבינים הרבה אבל לפחות פה לאנשים יש מוסר והם לא טרולים מעצבנים
פה כיף לעזור לאנשים וללמד אותם להישתפר שם שימותו
הייי מה קורה!
כולם מוזמנים לקרוא את הסיפור החדש שלי :)
אני עצבני רצח...
תגיד איך קוראים לך מולטי קיל? ולמה יש לך את הסמל של הוגוורט אני מתבלבל בינך ובין עומר
[SIZE="7"][COLOR="Red"]נמאס מנובילנד[/COLOR][/SIZE] ולא זה לא נובילנד נובילנד זה הפורום השני שהפך לקן של נובים
קוראים לי יובל ולמה אתה עצבני?
תראה 2 תגובות מעל נמאס מאנשיםם שלא מבינים כלום וחשים את עצמם
[QUOTE=Ilan;1206004]אמן ופורום האנימה הזה יהרוג את כל מי שגולש בו בסוף אין הם עברו את הגבול אני לא נכנס לשם יותר בחיים נמאס!
שימותו אמן בני ז***ת נובים טרולים זה מה שיש שם בעיקר נובים שכל מה שהם רוצים זה להספאים ולהישתמש בצ'אט כמו מסן! אין נמאס..
אחרי שראיתי מה זה שם הבנתי שפה אין נובים פה האנשים יותר טובים כןהיה פה גם מעצבים
ויש אנשים שלא יודעים לשחק ולא מבינים הרבה אבל לפחות פה לאנשים יש מוסר והם לא טרולים מעצבנים
פה כיף לעזור לאנשים וללמד אותם להישתפר שם שימותו[/QUOTE]
מעניין אם הם שואלים "תגיד איך רצים במשחק הזה?" "איך הולכים?" "איך נכנסים לתפריט?" XD
אני פה רק בשביל התגובה הזאת אז ביי!
לפחות אלו באמת אנשים חדשים ולא אנשים שנמאים שם 3 חודשים ועדיין מתנהגים כמו חדשים
[QUOTE=Ilan;1206004]אמן ופורום האנימה הזה יהרוג את כל מי שגולש בו בסוף אין הם עברו את הגבול אני לא נכנס לשם יותר בחיים נמאס!
פה כיף לעזור לאנשים וללמד אותם להישתפר שם שימותו[/QUOTE]
אל תנסה עוד לחפר על מעשיך בנושא פרישה, קיבלו אותך אז אל תוסיף עוד...
[QUOTE=buizel שולט;1206024]אל תנסה עוד לחפר על מעשיך בנושא פרישה, קיבלו אותך אז אל תוסיף עוד...[/QUOTE]
אני מדבר עליכם לטובה לול...
נמאס לי מהם
למה אף אחד לא קורא את הסיפור שלי?
[QUOTE=Ilan;1206025]אני מדבר עליכם לטובה לול...
נמאס לי מהם[/QUOTE]
יש מצב קטן, אבל אני מאמין שאתה מנסה ש"יאהבו" אותך.....
איזה פורום זה בכלל(לא השם) ? של פוקימון?
טוב הוא פורסם לפני זמן קצר תן לאנשים זמן לשים לב אליו...
זה פורום של נובים שמתלהבים מכל שטות ואנשים בודדים שאוהבים אנימה
היי מה קורה?
מה קורה?
אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :(
[QUOTE=MultiKill;1206071]מה קורה?
אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :([/QUOTE]
על מה הוא?
וסבבה מה איתך?
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44417[/url]
תגיבו על המתחלפת החדשה שלי =)
הכל טוב... על פוקימון הוא בחתימה...
יובל אני עכשיו אקרא את הסיפור שלך,ראשון אה?
לי לא יצא לעשות עדיין סיפור שקשור לפוקימונים לול :d
יפה :)
פירסמתי V2
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=1206077#post1206077[/url]
ליאם אי אפשר להגיב על זה ככה שים כל אחת בנפרד
[QUOTE=AnimeLover;1206078]יובל אני עכשיו אקרא את הסיפור שלך,ראשון אה?
לי לא יצא לעשות עדיין סיפור שקשור לפוקימונים לול :d
יפה :)[/QUOTE]
אוקי בהצלחה לך עם סיפור :)
והחתימות יפות...
המתחלפת שעשיתה טובה :)
אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :(
[QUOTE=MultiKill;1206083]אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :([/QUOTE]
אני אקרא אולי מחר
[QUOTE=MultiKill;1206083]אף אחד לא קורא את הסיפור שלי :([/QUOTE]
אני מסיים לראות את הפרק של הפוקימון וישר אחרי זה אני אקרא את הסיפור שלך בלי לחץ :)
ותודה רבה לכולם על ההגבות,אבל נראה לי אם הייתם מגיבים באשכול היה יותר טוב :D
אבל עדיין תודה רבה =)
ולמה שאמרת אילן,זה הקטע מתחלפת הרבה חתימות בחתימה אחת,פשוט תרענן כל פעם ותעבור להבאה בתור,אם לא תסתדר ותראה שאתה לא יכול להגיב על כולם,אני באמת אעשה בנוסף למתחלפת את כל החתימות בנפרד באשכול. :)
לא עובד לי הפוטושופ... :(
שמת קראק?
תשים בנפרד ככה אוכל להגיב על כל אחת יותר טוב אגב כמה חתימות יש בכלל?
אגב לגבי החתימה אני אמשיך מחר אני עייף כבר
יש שישה חתימות,אבל אם אתה כ"כ מסתבך אעשה את זה.
[QUOTE=Ilan;1206090]שמת קראק?
תשים בנפרד ככה אוכל להגיב על כל אחת יותר טוב אגב כמה חתימות יש בכלל?[/QUOTE]
איך אני שם??
[QUOTE=Ilan;1206090]שמת קראק?
תשים בנפרד ככה אוכל להגיב על כל אחת יותר טוב אגב כמה חתימות יש בכלל?
אגב לגבי החתימה אני אמשיך מחר אני עייף כבר[/QUOTE]
טוב,לילה טוב.
אגב,ביצעתי את מה שאמרת.
[QUOTE=AnimeLover;1206094]טוב,לילה טוב.
אגב,ביצעתי את מה שאמרת.[/QUOTE]
אתה הולך לישון?? אבל אמרת שתיקרא...
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44417[/url]
תפנקו בתגובה =D
[QUOTE=MultiKill;1206096]אתה הולך לישון?? אבל אמרת שתיקרא...[/QUOTE]
אמרתי לו לילה טוב כי הוא עולה לישון :)
ואני עכשיו הולך לקרוא.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/lnziwmjgdfmm.png[/IMG][/URL]
:)
צילמתי אותה היום
[QUOTE=AnimeLover;1206098]אמרתי לו לילה טוב כי הוא עולה לישון :)
ואני עכשיו הולך לקרוא.[/QUOTE]
אה אוקי... חח אגב עשית דאבל...
[QUOTE=Giant Bison;1206099][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/lnziwmjgdfmm.png[/IMG][/URL]
:)
צילמתי אותה היום[/QUOTE]
דקה,אני רושם אותו ברשימות האניסות שלי למחר... סתם סתם XD
איזה משועמם מה אתה מצלם אבל חתולות :)