-
אופק- חח הצינורות האלו לוקחים את זיכרונה של שרה כדי שנגלה איפה הבסיס של לן זה עדיין לא הגיעה למחשב אז סימן שמידע הזה עמוק בראש שלה אבלברגע שנזריק לה את התמיסה הזאת אמר והראה לך מזרק עם תמיסה ירקרקה בתוו ואמר '' ברגע שנזריל לה את זה חלק מתאי המוח שלה ימותו,וכל המישע ייחשף. ברור שניא תמות אבל זה מחירה של שליטה בעולם!!
סטיב- ''אלה מי'' שמעתה שוב את הקו הלגלגני מאורייך
אוהד-אתה מתחיל לשוטט בשדה בחיפוש אחר דיאלגה. אתה שומע צרחה ורואה כ20 טורוסים רצים אלייך במנוסה!!
יאיר- קניתה תרשום 6 מספרים אני עכשיו בוחרת ועם תהיה התאמה בין המספרים תזכה בפרסים
-
[QUOTE=ttrrtte;1220985]אופק- חח הצינורות האלו לוקחים את זיכרונה של שרה כדי שנגלה איפה הבסיס של לן זה עדיין לא הגיעה למחשב אז סימן שמידע הזה עמוק בראש שלה אבלברגע שנזריק לה את התמיסה הזאת אמר והראה לך מזרק עם תמיסה ירקרקה בתוו ואמר '' ברגע שנזריל לה את זה חלק מתאי המוח שלה ימותו,וכל המישע ייחשף. ברור שניא תמות אבל זה מחירה של שליטה בעולם!!
אוהד-אתה מתחיל לשוטט בשדה בחיפוש אחר דיאלגה. אתה שומע צרחה ורואה כ20 טורוסים רצים אלייך במנוסה!!
יאיר- קניתה תרשום 6 מספרים אני עכשיו בוחרת ועם תהיה התאמה בין המספרים תזכה בפרסים[/QUOTE]
אני יכעס ויאציא את בייליף אומר לה עלי תער על הבקבוק ואומר להם "זאת אזהרה אחרונה תשחררו אותה ואני לא יהרוג אותכם"
-
אתה, תן לי לנחש המצאת אסטרטגיה נגד ה"להביור צל המורעל" (ככה אני אקרא לזה מעכשיו) שלי הא. טוב בוא ננסה, תשתמשו בלהביור צל מורעל.
-
אופק- האנשים שוב מגחכים,2 מהם מתגנבים מאחורייך ובעזרת באטרפי שלהם מרדימים אותך ואת ביילי!!! אתה תעורר במיכל דומה לזה של שרה וכ5 צינורות מחוברים לראשך!!!
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1220992]אופק- האנשים שוב מגחכים,2 מהם מתגנבים מאחורייך ובעזרת באטרפי שלהם מרדימים אותך ואת ביילי!!! אתה תעורר במיכל דומה לזה של שרה וכ5 צינורות מחוברים לראשך!!!
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''[/QUOTE]
אני יומר לבייליף להשתמש בקרן על על האנשים ואם היא גם במיכל אז אוציא את בלה ואומר לה להשתנות לביילייף ואז קרן על
-
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''[/quote]
ררררר.... כאסכון תשתמש ביריית חוטים כדי לזוז מהר באויר ותירה עליו קוצי רעל בסיבוב, טורצ'יק ואיווי תקפצו ותשמשו בלהביור וכדור צל בסיבוב באויר.
-
יו, מה קורה טורוסים?
אני הולך לדיאלגה שנמצא מאחוריהם
-
סטיב- 2 ספרות נכונות זכיתה בגרייט בול
אופק- אתה מחפש את ביילי בעיינך ורואה שהואשוכן מעו בתוך כלוב אתה מוציא את בלה ונזכר שהשארתה אותה ואת בילי במרכז הפוקימונים!! אתה שומע קול מרוחק ''הזרמת התמיסה למוח של אופק תכול בתוך 30 שניות 29,28....5,3,2 פתאום נשמע פיצוץ מרוחק אבל אתה מתעלף
סטיב- סטארלי אמר ''שוב מגמגם... וואוו מגניב..'' אמר תוך כדי שהוא מתחמק בקלות מההתקפה אבל לרגע דעתו מוסחת
אוהד--חחח אולי זה לא דיאלגה? חח אתה הולך נגד כיוון בריחה הטורוסים ורואה את דיאלגה
-
[QUOTE=ttrrtte;1221000]סטיב- 2 ספרות נכונות
אופק- אתה מחפש את ביילי בעיינך ורואה שהואשוכן מעו בתוך כלוב אתה מוציא את בלה ונזכר שהשארתה אותה ואת בילי במרכז הפוקימונים!! אתה שומע קול מרוחק ''הזרמת התמיסה למוח של אופק תכול בתוך 30 שניות 29,28....5,3,2 פתאום נשמע פיצוץ מרוחק אבל אתה מתעלף[/QUOTE]
שאני אתעורר אני אבדוק ממה הפיצוץ
-
יו איזו הפתעה נדירה!
אני זורק עליו פוקדור p:
-
אופק-אתה מתעורר במיטה ורודה-שחורה ורואה את שרה. אתה שואל אותה מה קרה והיא מסבירה- ''לכל אדם יש משהו ושמו הילה, אני למדתי להשתמש בילה הזאת ורגע לפני שהזריקו לי את התמיסה הירוקה הצלחתי להתרכז מספיק למרות שהייתי מעולפת כדי להשתמש בהד הילה''
אהד-אולי תסביר לו שאתה צריך להגן עליו
-
לא קוראים לי סטיב
ויש יופי הפוקימונים שלי הספיקו להתרפא
-
[QUOTE=ttrrtte;1221003]אופק-אתה מתעורר במיטה ורודה-שחורה ורואה את שרה. אתה שואל אותה מה קרה והיא מסבירה- ''לכל אדם יש משהו ושמו הילה, אני למדתי להשתמש בילה הזאת ורגע לפני שהזריקו לי את התמיסה הירוקה הצלחתי להתרכז מספיק למרות שהייתי מעולפת כדי להשתמש בהד הילה''
אהד-אולי תסביר לו שאתה צריך להגן עליו[/QUOTE]
אני אשאל אותה מה זה עד הילה
-
דיאלגה אני צריך להגן עליך רוצה להצטרף לצוות שלי?
אני זורק עליו פוקדור
לאחר שהוא נלכד אני קורא "יש לי אגדי ועוד דרקון!! אני מלך!!! מאסטר הדרקונים!!! הרי יש לי גם דאנספ--לא חשוב."
אני הולך מאושר בחזרה לעיר
-
יאיר-אוף,אני תמיד מתבלבלת בינכם חח
סטארלי חוזר למיקוד ותחיל לתקו אותך
אופק- הד הילה,אמרה שרה זאת מתקפה שצריך בשבילה הרבהמאוד אנרגייה היא יוצאת פיצוץ ענק של טוב.. הילה
אוהד- חח אל תמשי לבד את העלילה חכה לי..... דיאלגה הוד את הפוקדור בכעס ואומר ''לא צריך הגנה של א אחד!!!''
-
טוב, אולי אתה לא צריך הגנה, אבל אולי תרצה להיות הפוקימון האדיר מכולם, של מאמן הדרקונים החזק בעולם?
אני מסתכל עליו במבט מנצח.
*לא זכור לי שדיאלגה מדבר
-
[QUOTE=ttrrtte;1221008]יאיר-אוף,אני תמיד מתבלבלת בינכם חח
סטארלי חוזר למיקוד ותחיל לתקו אותך
אופק- הד הילה,אמרה שרה זאת מתקפה שצריך בשבילה הרבהמאוד אנרגייה היא יוצאת פיצוץ ענק של טוב.. הילה
אוהד- חח אל תמשי לבד את העלילה חכה לי..... דיאלגה הוד את הפוקדור בכעס ואומר ''לא צריך הגנה של א אחד!!!''[/QUOTE]
חחחח אומר לה ואשאל אותה איפה אנחנו
-
אוהד- במשחק ששלי רובם מדברים :) דיאלגה עונה ''מישלח אותך?'' ואז חושב קצת ואומר ''רוצה אותי?בוא תתפוס אותי!!! אומר ונעלם מבין השיחים''
אופק-שרה עונה שבבסיס של לן
-
אני רודף אחריו תוך כדי שאני זורק פוקדור ומוציא את דרגיווי, עולה לו במהירות על הגב כשאני קורא "מרדף אחרי אגדי! ווהוו!!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1221013]אוהד- במשחק ששלי רובם מדברים :) דיאלגה עונה ''מישלח אותך?'' ואז חושב קצת ואומר ''רוצה אותי?בוא תתפוס אותי!!! אומר ונעלם מבין השיחים''
אופק-שרה עונה שבבסיס של לן[/QUOTE]
אז בסוף כן באת אומר לה חשבתי שאת לא רוצה
-
-
[ סטארלי חוזר למיקוד ותחיל לתקו אותך
את מי במה?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אני אומר לטורצ'יק להשתמש בלהביור מטווח קרוב ואיווי זנב ברזל וכאסכון הקשחה.
-
אוהד-אתה עולה על גבו ומתחיל לרדו אחר דיאלגה שיורה לעברך קרן על
אוםק- שרה מחניקה בכי ואומרת שלא הייתה לה בררה לא היה מקום אחר שהייתה יכולה לקחת אותך אליו
יאיר-כה
11
סטיב-כאסכון מתקשח וטורצ'יק יוצא לבהביור עמק שפוגע בסטארי שנופל ארצה ואיווי חובט בוא בזנב ברזל סטאריל התעלף
-
אני קורא לדראגיווי להתחמק, וממשיך לרדוף אחריו, תוך שאני קורא בקול
"נראה שאגדיים לא חכמים כל כך, נכון? כי אם היית חכם, היית משתמש בהתקפות דרקון... דראגיווי, טופר דרקון!!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1221023]אוהד-אתה עולה על גבו ומתחיל לרדו אחר דיאלגה שיורה לעברך קרן על
אוםק- שרה מחניקה בכי ואומרת שלא הייתה לה בררה לא היה מקום אחר שהייתה יכולה לקחת אותך אליו
יאיר-כה
11
סטיב-כאסכון מתקשח וטורצ'יק יוצא לבהביור עמק שפוגע בסטארי שנופל ארצה ואיווי חובט בוא בזנב ברזל סטאריל התעלף[/QUOTE]
אני אומר לשרה תודה על הכל
-
-
אוהד- דרווגי מתמש בזעם דרקון שמפיל את דיאלגה בתגובה דיאלגה משתמש בטופר דרקון גם
אופק-שרה אומרת אין בעד מה ומתחילה לבכות ששני אנשים גוררים אותה לחדר סמוך ונועלים אותה בוא.
יאיר-אתה ממשיך לדרך 2 ורואה-אודיש,גלום,באטרפרי ואי שם גם וורמפל קאן
-
סטיב-כאסכון מתקשח וטורצ'יק יוצא לבהביור עמק שפוגע בסטארי שנופל ארצה ואיווי חובט בוא בזנב ברזל סטאריל התעלף[/quote]
בהתחלה לא רציתי לתפוס אותו אבל כשאני רואה את הכוח שלו אז.... צא פוקדור ואם הוא נלכד אני בודק את המתקפות שלו בפוקידע.
-
התבלבלת דראגיווי השתמש בטופר דרקון ולא בזעם דרקון.
"אני רואה שלמדת משהו!" אני קורא לדיאלגה תוך כדי שאני אומר לדראגיווי להתחמק.
"דראגיווי, טופר דרקון, עוד פעם!"
נ.ב- אני כל הזמן משתמש בשיטה של "לרדת" על הפוקימון, ואת צריכה להתייחס גם לזה. יש התקפה שקוראים לה taunt שעושה את אותו הדבר, ועקב כך הפוקימון יכול לתקוף ממש קצת.
-
סטיב- נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי,שישי,שביעי נתפס!! סטארלי יודע- מתקפת כנ,מהירות,ניקור,שיגור,ציפור אמיצה
אוהד-לא הבנתי... דראגוווי משתמש בזעם דרקון על דיאלגה שפוגע והוע נופל הוא משתמש עלייך בקרן על
-
אני ילחם מולם (ומי מעדכן את הפוקימונים? זה לא סאנדשרו)
-
יאיר- סאנדשרו מכין לי רשימה בדיוק שאלתי אותו מה קורה עם זה.... נגד מי אתה נלחם?
-
"דראגיווי, תקפוץ למעלה ותשתמש בזעם דרקון, בוא נכניע את דיאלגה! אני מאמין בך!!"
אני מחייך אל דיאלגה וקורץ לו, כאילו אומר "נתראה בתור שותפים"
נ.ב- נכון אני אומר לפעמים לדיאלגה"חשבתי שאתה חכם" או לדאנספרס, אני אומר דברים שאמורים לפגוע בפוקימון, נכון? יש התקפה שקוראים לה taunt, ובה הפוקימון מעליב פוקימון אחר, ואז הפוקימון הנעלב בקושי תוקף. אין סיבה שזה לא יעבוד כאן.
-
[QUOTE=ttrrtte;1221028]אוהד- דרווגי מתמש בזעם דרקון שמפיל את דיאלגה בתגובה דיאלגה משתמש בטופר דרקון גם
אופק-שרה אומרת אין בעד מה ומתחילה לבכות ששני אנשים גוררים אותה לחדר סמוך ונועלים אותה בוא.
יאיר-אתה ממשיך לדרך 2 ורואה-אודיש,גלום,באטרפרי ואי שם גם וורמפל קאן[/QUOTE]
אני הולך ללן ואומר לו שאני מוכן ללכת לאח של שיימן
-
אוהד- זה לא יהיה מאתגר ככה חח
דראגווי (תוכל לתת לו שם פשוט יותר אני שונאת את השם הזה חח) מכניעה את דיאלגה!!
אופק-אתה מתחיל ללכת במעבר שלן הראה לך במן שאתה שומע את צעקותיה של שרה מחדרה
-
[QUOTE=ttrrtte;1221040]אוהד- זה לא יהיה מאתגר ככה חח
דראגווי (תוכל לתת לו שם פשוט יותר אני שונאת את השם הזה חח) מכניעה את דיאלגה!!
אופק-אתה מתחיל ללכת במעבר שלן הראה לך במן שאתה שומע את צעקותיה של שרה מחדרה[/QUOTE]
אני הולך לחדר של שרה
-
[QUOTE=ttrrtte;1221031]סטיב- נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי,שישי,שביעי נתפס!! סטארלי יודע- מתקפת כנ,מהירות,ניקור,שיגור,ציפור אמיצה
וואו, שיגור, סטארלי בכלל יכול ללמוד שיגור. וציפור אמיצה, רגע לא רק סטראביה יכול ללמוד ציפור אמיצה. אני מוציא את סטארלי, מתחבר איתו ושואל אותו על עצמו.
-
אופק-אתה הולך לכיוון החדר אבל היא נעולה אתה שומע מצדה השני של הדלת את שרה בוכה ומדברת אל האייוי שלה שנמא איתה ואומרת (אתה שומע חלק מהשיחה''....... וזה לא הוגן אני שונאת להיות כלואה כאן אני לא רוצה לבלות את חיי מתחת לאדמה אני רוצה להיות חופשייה!!''
סטיב- סטארלי קת מאוכזב מזה שתפסתה אותו ומספר שהוא נולד לאבא סטארפטור ולאמא אלאקאזם אז.... הוא קיבל תתכוננות מיוחדות....
-
מול אודיש וגלום אני מוציא את דרטיני וטורציק
דרטיני רוץ אל גלום ותעשה עליו זעםנ דרקון
טורציק תגבש גחלת ללהביור ותירק אותה על אודיש