[quote=חמין זה נאדים;1273127]סנטה! אני רוצה לחג המולד Ds3 וhg! חח
עריכה- זיו, אבא של שלומי הוא גנב![/quote]
איכסה נינטנדו..
Printable View
[quote=חמין זה נאדים;1273127]סנטה! אני רוצה לחג המולד Ds3 וhg! חח
עריכה- זיו, אבא של שלומי הוא גנב![/quote]
איכסה נינטנדו..
[QUOTE=PizzaBlaster;1273128]יש לי גם את זה, וגם את זה!
[/QUOTE]
כיפ'ך =(
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273129]איכסה נינטנדו..[/QUOTE]
למה? יודע מה? לא'כפת לי...
תגיד שקד,למה רוב הדיג'ימונים שלי לא יכולים להתפתח לצורה שאני רוצה? [טוקמון לפלאקמון למשל הוא לא יכול] אני משחק בוורלד Ds
[QUOTE=Aichi Sendou;1273131]תגיד שקד,למה רוב הדיג'ימונים שלי לא יכולים להתפתח לצורה שאני רוצה? [טוקמון לפלאקמון למשל הוא לא יכול] אני משחק בוורלד Ds[/QUOTE]
יש תנאים כדי להגיע לרמה מפותחת יותר, אם אתה עובר את התנאים האלה אתה יכול לפתח
כן אבל טוקמון [הורוד המוזר הזה שהוא הבאימונים של פאטמון ופלאקמון] הגיע לרמה המקסימלית שעליה הוא יכול להגיע עכשיו [מבחינת ה-exp] אז מה עכשיו עושים?
טל, עוד פעם.. תתחדשי ותטפלי בו טוב D=
[QUOTE=Aichi Sendou;1273134]כן אבל טוקמון [הורוד המוזר הזה שהוא הבאימונים של פאטמון ופלאקמון] הגיע לרמה המקסימלית שעליה הוא יכול להגיע עכשיו [מבחינת ה-exp] אז מה עכשיו עושים?[/QUOTE]
הגעת להגבלה של הרמות איתו ועדיין לא יכול לפתח קדימה? אם ככה, תגיד לי מה הדרישות להתפתחות הבאה שלו ואני אגיד לך מה לעשות..
מה זה פייקדקס??
[QUOTE=Amitlv;1273137]מה זה פייקדקס??[/QUOTE]
פוקדקס של פייקים
פייק זה פוקימון מזויף, שמישהו יצר בצייר
אלון לקח את כל הפייקים שהוא יצר ועשה מהם אוסף, נתן לכל אחד הגדרה וסוג, וככה נוצר הפייקדקס שלו
בשביל פלאקמון צריך רמה 10 ו-30 דארק Exp,אבל אין לי מושג איזה אזורים מכילים דארקים
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273140]פוקדקס של פייקים
פייק זה פוקימון מזויף, שמישהו יצר בצייר
אלון לקח את כל הפייקים שהוא יצר ועשה מהם אוסף, נתן לכל אחד הגדרה וסוג, וככה נוצר הפייקדקס שלו[/QUOTE]
אפשר קישור??
[QUOTE=Aichi Sendou;1273141]בשביל פלאקמון צריך רמה 10 ו-30 דארק Exp,אבל אין לי מושג איזה אזורים מכילים דארקים[/QUOTE]
אם אתה בהגבלה אז פשוט תשתמש הצ'יט של ה-2000 EXP לדארק, בגלל שהוא ברמה הכי גבוהה שהוא יכול אז זה לא ישפיע לך על המשחק, רק יפתח לך את האפשרות לפתח אותו..
הדיג'ימון מקבל Exp גם אם הוא ברמה המקסימלית?
[QUOTE=Amitlv;1273142]אפשר קישור??[/QUOTE]
תבקש מאלון בפרטי
[QUOTE=Aichi Sendou;1273144]הדיג'ימון מקבל Exp גם אם הוא ברמה המקסימלית?[/QUOTE]
אני חושב שיש מצב, אבל תבדוק, אני לא בטוח
אם לא אז אתה תצטרך לחכות עד שתקבל את המכשיר שמחזיר אחורה (אם אין לך אותו עדיין).
אני אחרי הקרב נגד בלאק טריינמון [לא בלאק אגומון] יש לי את המכשיר?
אין לי פייקדקס בפורום.
הוא בתוך קובץ במחשב. ואני לא חושף אותו עדיין. מי שרוצה לראות אותו ולהכיר אותו שיירשם למ"ת שלי, שיצא עוד כמה זמן.
חברה חדשה אנשים :-)
שקד,כן,הם מקבלים Exp אחרי הרמה הסופית
עכשיו לי אנג'מון ופטמון,מתי אני מקבל את המחזיר לאחור?
[QUOTE=~Donphan~;1273148]אין לי פייקדקס בפורום.
הוא בתוך קובץ במחשב. ואני לא חושף אותו עדיין. מי שרוצה לראות אותו ולהכיר אותו שיירשם למ"ת שלי, שיצא עוד כמה זמן.[/QUOTE]
ואתה תיתן לי להיות במ"ת שלך??
[QUOTE=Reshiram;1273149]חברה חדשה אנשים :-)[/QUOTE]
מזל"ט ;)
מזל טוב ראשיהם
התמכרתי ל"חיים זה לא הכול"
[QUOTE=~Donphan~;1273148]אין לי פייקדקס בפורום.
הוא בתוך קובץ במחשב. ואני לא חושף אותו עדיין. מי שרוצה לראות אותו ולהכיר אותו שיירשם למ"ת שלי, שיצא עוד כמה זמן.[/QUOTE]
אני מכיר מישהו שהיה אומר: (אני באמת מכיר מישהו שהיה אומר ככה, הוא מנסה להצחיק בטמטום XD)
[SPOILER]אני מנחש שהמ"ת יהיה על... על... אוף! אני סתם אנחש! יו גי הו! נכון?[/SPOILER]
אתה תוכל לשמור לי מקום? אני אוהב את הפייקים שלך, הם אחלה :) אבל! יש פייק בפייקדקס שהוא קרח ומתכת או קרח ועל חושי או חשמל ועל חושי או מתכת ועל חושי? סתם שאלה.
אני חושף שיש מתכת\על חושי.
[QUOTE=~Donphan~;1273156]אני חושף שיש מתכת\על חושי.[/QUOTE]
יאי! מעולה!
מתי תפתח את המ"ת?
[QUOTE=Aichi Sendou;1273147]אני אחרי הקרב נגד בלאק טריינמון [לא בלאק אגומון] יש לי את המכשיר?[/QUOTE]
אתה אמור להגיע למכרה כדי להציל איזה דוקטור או משהו ויש משינדראמון שם שהדוקטור הופך לסקאלגריימון, אחרי שאתה מנצח אותו אתה מקבל את המכשיר
אז יש זמן
אולי אנשים לא שמו לב אבל יש בחירות היום ומחר!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47652[/url]
תגישו מועמדות.
ותצטרפו לעמוד שלנו בפייסבוק:
[url]http://www.facebook.com/pages/MyFORUM-%D7%A7%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/288559271190245[/url]
עכשיו אני בביוב הדיגיטלי :um_face:
[QUOTE=YoRt3m;1273167]אולי אנשים לא שמו לב אבל יש בחירות היום ומחר!
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47652[/url]
תגישו מועמדות.
ותצטרפו לעמוד שלנו בפייסבוק:
[url]http://www.facebook.com/pages/MyFORUM-%D7%A7%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/288559271190245[/url][/QUOTE]
אני יודע שיש בחירות, אני עובד על מדריך בשרשורים ><"
אתה בדיג'ימון וורלד דאטא סקוואד אחלה משחק
חזרתי
עכשיו אני במכרה הזה.
היי איתי
מחר אני אמשיך את דאטא סקווד
היי עומר
שלחתי בקשה לשינוי כינוי אתמול, בראשון לחודש/מתי שישנו לי תבינו למה שלחתי את מה ששלחתי
רותם, אני מציע לך לדחות את הבחירות, לתת להם עוד זמן לרשום שם.. אתה שוכח שיש שומרי שבת שלא יוכלו היום ומחר להציע את עצמם.
וגם אפילו לא הגיבו >_<
חחח וגם תכל'ס, לא תוכל לבחור אנשים על השקעה של יומיים..
דניס איך החתימה?
לא מתאים לי ירוק....
[QUOTE=scizor-x;1273179]לא מתאים לי ירוק....[/QUOTE]
אז תבקש לרדת דרגה XD
שלך? חמודה, אבל הראש שלו מעוך למעלה Xd
מזל טוב
יונתן יש לך מסן'?