-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470259][B][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"] הוא ייערך בשני ערים בכל מחוז: בקנטו- בערים [B]סרוליאן ופיושיה.[/B] בג'וטו- בערים [B]בלקת'ורן וגולדנרוד.[/B] בהואן- בערים [B]סלייטפורט וסוטופוליס.[/B] בסינו- בערים [B]קנאלייב וסאנישור[/B]. ביונובה- בערים [B]אנדלה ונימבאסה.[/B] ובקאלוס: בערים [B]דנדמיל ולומיוס.[/B] היו שם!".
נדב- אתה מתחיל את הקרנבל [B]בג'ובילייף[/B]
[SIZE=5]הקרנבל יהיה בערים האלו. אני מתחיל בג'ובילייף. מי משלם לי נסיעות?
[/SIZE]
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ"ד
*מיקום בסיס- פלוארומה, סינו
*gps-פלוארומה, סינו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שמח שהתקבלת לצוות ומשתגר בעזרת משגר המאך לעיירה פלוארומה שבסינו. אתה מנסה לחפש כניסה לבסיס שבעיירה הפרחונית והיפה הזו, לבסוף מאתר את הסמל של צוות אג'נטרה מעל חנות הפרחים. אתה נכנס לחנות הפרחים והמוכרת קוראת לך. היא לוחשת לך:"תשתדל להסתיר את התג מעכשיו, שלא יזהו אותך". היא אומר לך, הפע בקול:"אתה יכול להשקות את האדנית שלי? יהא בחדר האחורי". היא נותנת לך משפך ורומזת לך ללכת לשם. אתה הולך לחדר האחורי ומשקה את האדנית, מיד האדנית מסתובבת על צירה. פותחת מעבר בקיר שמאחוריך. אתה רואה שם חדר לבן עם מעלית בתוך הקיר. אתה נכנס למעילת והיא יורדת למטה. בתוך הפיר של המעלית אתה רואה מסכי טלוויזיה שמציגים מבזקי חדשות מהשנים האחרונות,ביניהם אתה מזהה מבזק על השוד הגדול של צוות רמפא"ג ועל השריפה במגדל השרוף. אתה ממשיך לרדת למטה ללובי של הבסיס. הלובי ירוק מאוד, ויש לו ריח נעים של אדמה טריה ופרחים ריחניים. משני צידייך אתה רואה פסלי ארד נקיים של ברנדון והטורטרה האגדי שלו. אתה ניגש לדלפק והאישה בדלפק אומרת לך:"שלום, אני ג'ני של הבסיס בפלוארומה. אתה בטח ג'ימי סמית'. עדכנו אותי שתגיע. בכל מקרה, החדר שלך הוא חדר מס' 457 בקומה -30. בהצלחה!" היא אומרתלך. אתה ניגש למעלית פנימית של הבסיס ולוחץ על קומה -30. המעלית יורדת לאט לאט, ואז הדלת נפתחת למסדרון מהודר. אתה רואה שרשום בו" חדרים 450-455" וחץ כלפי צד שמאל ועוד שלט לידו שעליו רשום "חדרים 457-459" ושחץ לכיוון ימין. אתה הולך ימינה ומהר מאוד רואה דלת של חדר שעליה רשום 457. אתה מכניס את הכרטיס המגנטי שקיבלת בקבלה לדלת ונכנס לחדר. אתה מגיע לדירה הענקית שלך. אתה רואה בחלק שנכנסת בו סלון גדול עם טלוויזיה וספה, לידו צג ענקי שמתפקד כחלון דיגיטלי. אתה רואה לידו מטבח גדול עם פיר מעלית שירות שדרכו אתה יכול להזמין מצרכי מכול. אתה וראה במהשך הבית מסדרון. בקצה המסדרון יש חדר מחסן שכרגע הו די ריק ויש בו רק אינקובטור לביצת פוקימון. בצד ימין במסדרון יש חדר אמבטיה ענקי עם אמבטיה משיש, כיור, מקלחון, צג טלוויזיה ענק ומערכת סטריאו. בצד שמאל של המסדרון חדר השינה שלך, שבו יש ריצוף אדום קרמי וקירות ירוקים כהים. יש לך מיטת אפיריון ענקית במרכז ולידה אדניות ושידות. מול המיטה יש מסך טלוויזיה ענק. ליד המיטה שלך יש צגים עם שלט שתאה יכול להעביר איתם נוף לכל מקום בעולם הפוקימון, בדיוק כמו הצג הגדול שבסלון. אתה כבר ממש עייף וחושב אולי כדאי לך לסגור את היום הזה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מבסוט מהדירה הענקית ויוצא להסתובב בכל חדר ולראות מה יש בו. לבסוף אני מחליט להיכנס למקלחת קרה וכיפית. אחרי שיצאתי ממנה רענן יותר, אני הולך למטבח, מכין לי ארוחה קלה. כשאסיים לאכול אני אצפה לי מעט בנופים יפים ואלך לישון.
-
[B][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/B]
*הקרנבל נדחה לבין ה2-6/8/2014
-ברוכים הבאים לקרנבל של צוות אג'נטרה! ההודעה האחרונה שרשמתם עד כה תהיה ההודעה הראשונה שאני אגיב אליה בסוף האיוונט.
-בתגובה שאני רושם כעת כל אחד מכם מגיע לכניסה לקרנבל בעיר בה הוא אמור להיות. אני אפרסם בהמשך ההודעה את התחרויות והפעילויות שמחכות לכם בכל אחד מהקרנבלים, ואני אעדכן אתך הדף הראשי של המ"ת ואוסיף שם נושא זמני שיסביר על כל פעילות ופעילות, מה עושים בה, וכמה נקודות כל מקום מקבל. בנוסף תתפרסם רשימת הפרסים לסוף האיוונט. את הפעילות/התחרות הראשונה אתם עושים בקרנבל שבו אתם מתחילים, ואז אתם חופשיים לנדוד בין הקרנבלים.
-אנטגוניסטים: יש באפשרותכם גם לנסות להסתנן לקרנבלים של צוות אג'נטרה, או להיות במוקד הקרנבל שקבוע במחוז שלכם, שהוא היחיד שבו תוכלו להיות. כל אחד ממוקדי הקרנבל יכיל את כל הפעילויות והתחרויות.
-ישנן 10 תחרויות ו10 פעילויות.
-בכל קרנבל יש כמות שונה של פעילויות ותחרויות. הנה הפירוט:
סרוליאן: פעילות 2, פעילות 3, פעילות 6, תחרות 10
פיושיה: פעילות 2, פעילות 4, פעילות 8, פעילות 10, תחרות 5, תחרות 6, תחרות 9
גולדנרוד: פעילות 2, פעילות 7, פעילות 8, פעילות 10, תחרות 1, תחרות 6, תחרות 8
בלקת'ורן: פעילות 2, פעילות 5, פעילות 6, פעילות 9, תחרות 2, תחרות 8
סלייטפורט: פעילות 2, פעילות 3, פעילות 5, פעילות 6, תחרות 4, תחרות 7, תחרות 10
סוטופוליס: פעילות 2, פעילות 4, פעילות 7, פעילות 8, תחרות 3, תחרות 7, תחרות 9
קנלייב: פעילות 1, פעילות 6, פעילות 9, תחרות 8
סאנישור: פעילות 1, פעילות 8, פעילות 10, תחרות 5, תחרות 7, תחרות 8
נימבאסה: פעילות 1, פעילות 4, פעילות 8, תחרות 1, תחרות 2, תחרות 9
אנדלה: פעילות 1, פעילות 3, פעילות 6, תחרות 3, תחרות 10
דנדמיל: פעילות 1, פעילות 6, פעילות 9, תחרות 4 , תחרות 9
לומיוס: פעילויות 1-5, פעילויות 7-10, תחרויות 1-5, תחרות 10
כמו שאני מניח ששמתם לב, הקרנבל בלומיוס הוא הגדול ביותר. בעוד בערך 20 דקות אני אסיים לערוך את הדף הראשי עם ההסברים על הפעילויות, ואז תוכלו לכתוב תגובה, שבה תבחרו פעילות/ תחרות אחת לעשות להתחלה, ומשם תעשו מה שתרצו
*נדב- תיקון- אתה לא מתחיל בג'ובילייף, אתה מתחיל בקנאלייב
-
"נראה שאין כאן שום דבר מעניין." נאנחתי, "אולי יש משהו בלומיוס." הלכתי לקרנבל של לומיוס.
כשלפתע משכה את עיניי פעילות מס' 6, "חידון על קאלוס אה." חייכתי, ניגשתי לפעילות, "ארצה בבקשה לקבל את החידון ברמה הכי גבוהה."
-
״הקרנבל הגיע״ אגיד בלחש ואחפש אחד מהמפקדים שבמפקדה ״אני רוצה להסתנן ליריבים על מנת להסיג מודיעין חשוב לצוות״ אסביר ״האם זה אפשרי המפקד?״
-
"וואו איזה קרנבל נהדר! הכל כל כך צבעוני ושמח." אומר לטוטודייל ומדקיפ בזמן שאני הולך איתם.
"היי תראו את פעילות 6, היא נראית מעניינת!" אומר להם ואלך איתם למקום הפעילות.
-
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*פעילות 3 היא לא חידון על קאלוס, ובלומיוס אין את החידון על קאלוס, הוא בדנדמיל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שאין לך כל כך מה לעשות בנימבאסה ומשתגר ללומיוס. אתה מגיע לעיר ומקבל ברושור שעליו רשום:"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
קוביות המזל: מסעדת סושי היי רולר, מצפון לפלזה רוז'
דיג ברווזים: קפה טריסטה, ממערב לדוכן הגאלטים, השדרה הצפונית
הכה בפטיש: קפה באטאילה, מול תחנת לומיוס, השדרה הצפונית
חידון אג'נטרה: לשכת לוקר, מצפון לפלזה רוז'
מילים מבולבלות: דפוס לומיוס, שדרת אסטיבל
זהה את ההגדרה: מעבדת הפוקימון של סיקאמור מול שדרת וורנל, השדרה הדרומית
גלגל המזל: מלון ריצ'יסים, השדרה הצפונית
השור הזועם: פלזה וורט
הספארי: פלזה ז'און
טורניר קלאסיק: מסעדת לה וואוו, שדרת היברנאל
טורניר דאבל: מסעדת לה נה, ממזרח לדרך 4, השדרה הדרומית
טורניר טריפל: זירות העשב שבשני קצות הנהר, מול דרך 13, השדרה הצפונית וממזרח למסעדת לה נה, הגבול בין השדרה הצפונית לשדרה הדרומית
טורניר רוטיישן: מכון הקרב, ממזרח לדרך 16, השדרה הצפונית
קרב שש: מכון לומיוס, סנטריקו פלזה
בישול: מסעדת לה יה, שדרת אוטומנאל
תחרות הכה בפטיש: קפה אולטימו, ליד שדרת היברנאל, השדרה הצפונית.
לכבוד הקרנבל, הלומי-קאבס בחינם!
בתקווה להנאה מלאה, צוות אג'נטרה- מחלקת קאלוס"
אתה מתלבט לאיזו מן הפעילויות לגשת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה אומר לאחד המפקדים שלך שאתה רוצה ללכת לחקור את הקרנבל של צוות אג'נטרה כדי לאסוף מודיעין עליהם. זינזולין (המפקד הכי קרוב) אומר לך:" אנדי, אל תנסה להתל בי. ברור לי שברצונך ליהנות מהקרנבל של צוות אג'נטרה, כי הוא לא מתקרב לקצה הציפורן של שלנו. זה בסדר. תרגיש חופשי לבלות בקרנבלים בבלקת'ורן או בגולדנרוד. רק תזכור לעבור לאזרחי, כן?" זינזולין אומר והולך. "או, ואם אתה בכל מקרה רוצה לאסוף מודיעין, אני אוכל לנסות להשיג לך אישור מיוחד להעברה זמנית לקאלוס, כדי שתוכל להגיע לקרנבל המרכזי בלומיוס, וגם ליהנות כמעט מכל הפעילויות שלהם וגם לרגל אחרי צוות אג'נטרה מקרוב, מכיוון שלומיוס היא אחד מבסיסי הפעולה הגדולים ביותר של צוות אג'נטרה" הוא אומר רגע לפני שהוא נעלם.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]אתה נכנס אל הקרנבל של סרוליאן, ובו זמנית מסתכל על מפת הפעילויות שאומרת:
"דיג ברווזים: מכון סרוליאן
הכה בפטיש: גשר הנאגט
חידון קנטו: תחנת המשטרה
תחרות הכה בפטיש: גשר הזהב". חידון קנטו תופס במיוחד את העין שלך, ואתה הולך אל תחנת המשטרה שבמזרח העיר. כאשר אתה נכנס, אתה רואה מספר כיסאות מסודרים ובהם יושבים שוטרי התחנה וכמה אזרחים, והשוטר הראשי ממוקם מאחורי דוכן. הוא אומר לך:"שלום לך, וברוך הבא אל חידון קנטו! כאן, בחידון הזה, אנחנו נשאל אותך 3 שאלות בנוגע לקנטו, בדרגות קושי לפי בחירתך. דרגות הקושי האפשריות הן: קל, שתשובה נכונה בה תזכה אותך ב2 CP, רגיל, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב4 CP, קשה, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב8 CP, מאתגר, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב10 CP, ומקצועי, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב20 CP. ברגע שתטעה, כל הנקודות הלכו! האם אתה מוכן? תבחר דרגת קושי!" אתה מסתכל קצת מסביב לתחנה ורואה שיש על הקיר לוח LED שבקצהו רשום CP, כנראה כדי להציג את הזכייה המצטברת שלך. בנוסף אתה רואה על השולחן קוביה בגודל כף היד שלך עם חריץ לכרטיס מגנטי, שרשום עליה "מיכל לאחסון והצגת CP ,או בקיצור, הCP MONITOR". אתה מפעיל את הקוביה ורואה שהצג כרגע מציג את המספר 0. אתה מוצא לידו על השולחן הוראות שאומרות:"בקבלת הCP הראשונים שלך, בעזרת תג הסוכן תקבל כרטיס מגנטי שאיתו תשתמש להעביר נקודות מעמדות הבקרה בפעילויות והתחרויות אל הCP MONITOR.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=theheliolisk;1470336][b][color=#800000]מתן[/color][/b]
[color=#800000]*פעילות 3 היא לא חידון על קאלוס, ובלומיוס אין את החידון על קאלוס, הוא בדנדמיל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שאין לך כל כך מה לעשות בנימבאסה ומשתגר ללומיוס. אתה מגיע לעיר ומקבל ברושור שעליו רשום:"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
טורניר טריפל: זירות העשב שבשני קצות הנהר, מול דרך 13, השדרה הצפונית וממזרח למסעדת לה נה, הגבול בין השדרה הצפונית לשדרה הדרומית
אתה מתלבט לאיזו מן הפעילויות לגשת.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
אופסי xd
--------------
אני מחפש מונית, וכשאני מוצא אני מבקש מימנה לקחת אותי לאחד מטורנירי הטריפל.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470336]
[B][U][COLOR=#FF0000]amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FF0000]אתה אומר לאחד המפקדים שלך שאתה רוצה ללכת לחקור את הקרנבל של צוות אג'נטרה כדי לאסוף מודיעין עליהם. זינזולין (המפקד הכי קרוב) אומר לך:" אנדי, אל תנסה להתל בי. ברור לי שברצונך ליהנות מהקרנבל של צוות אג'נטרה, כי הוא לא מתקרב לקצה הציפורן של שלנו. זה בסדר. תרגיש חופשי לבלות בקרנבלים בבלקת'ורן או בגולדנרוד. רק תזכור לעבור לאזרחי, כן?" זינזולין אומר והולך. "או, ואם אתה בכל מקרה רוצה לאסוף מודיעין, אני אוכל לנסות להשיג לך אישור מיוחד להעברה זמנית לקאלוס, כדי שתוכל להגיע לקרנבל המרכזי בלומיוס, וגם ליהנות כמעט מכל הפעילויות שלהם וגם לרגל אחרי צוות אג'נטרה מקרוב, מכיוון שלומיוס היא אחד מבסיסי הפעולה הגדולים ביותר של צוות אג'נטרה" הוא אומר רגע לפני שהוא נעלם.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'סוף סוף קצת אקשן' אחשוב ואלך לחדר להחליף בגדים ולהתארגן למשימה 'אני רק צריך לזהות את הסוכנים של צוות אג'נטרה ואז להתחבר אליהם וכל המידע יהיה שלי!' אחשוב בשמחה ואז אלך למפקד "אני מוכן להעברה שלי המפקד" אגיד נחוש "אני רק צריך מידע שידוע לכם על הסוכנים שעלולים להיות שם" אגיד
-
[COLOR="#800000"]אתה מחפש לומי-קאב, ובמהרה מוצא אחת. הנהג אומר לך:"לאן תרצה להגיע, בחור צעיר?". אתה אומר לו שבצרונך להגיע לאחד מטורנירי הטריפל והאו אומר לך:"הטורנירים מתרחשים בשני המגרשים. תחילת הטורניר היא במגרש המערבי. לשם אקח אותך". הנהג נוסע במהירות ממוצעת לעבר היעד, ומוריד אותך שם. אתה ניגש לדלפק והאיש בדלפק נותן לך מסמך ובו רשום:"
שם מלא:
ששת הפוקימונים בהם תשתמש:". האיש מחכה שתמלךא את המסמך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]אתה מבקש מזינזולין מידע. זינזולין אומר:"המידע פשוט: מוקדי פעילות אג'נטרה הגבוהים ביותר הם במעבדתו של סיקאמור, במלון ריצ'יסים, במוזיאון לומיוס ובלשכת לוקר. דרך אגב, הנה עלון מידע שמחלקים בלומיוס בנושא הפסטיבל:
"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
בהצלחה! תשתמש בטאלונפליים כדי להגיע ללומיוס!" זינזולין אומר ועוזב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
[B][U][COLOR=#FF0000]amitlv[/COLOR][/U]
[COLOR=#FF0000]אתה מבקש מזינזולין מידע. זינזולין אומר:"המידע פשוט: מוקדי פעילות אג'נטרה הגבוהים ביותר הם במעבדתו של סיקאמור, במלון ריצ'יסים, במוזיאון לומיוס ובלשכת לוקר. דרך אגב, הנה עלון מידע שמחלקים בלומיוס בנושא הפסטיבל:
"ברוך הבא לרקנבל אג'נטרה בלומיוס! קרנבל אג'נטרה הגדול ביותר השנה! הנה פירוט מלא על מיקומי הפעילויות ברחבי העיר:
בהצלחה! תשתמש בטאלונפליים כדי להגיע ללומיוס!" זינזולין אומר ועוזב.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן המפקד!" אגיד ואלך החוצה "קדימה עבד תעופה כך אותי ללומיוס ותוריד אותי באיזור של מעבדתו של סיקאמור אבל לא קרוב מידי יש לי רעיון איך לחדור לצוות אג'נטרה" אגיד ואצא לדרך
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470342][B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]אתה מחפש לומי-קאב, ובמהרה מוצא אחת. הנהג אומר לך:"לאן תרצה להגיע, בחור צעיר?". אתה אומר לו שבצרונך להגיע לאחד מטורנירי הטריפל והאו אומר לך:"הטורנירים מתרחשים בשני המגרשים. תחילת הטורניר היא במגרש המערבי. לשם אקח אותך". הנהג נוסע במהירות ממוצעת לעבר היעד, ומוריד אותך שם. אתה ניגש לדלפק והאיש בדלפק נותן לך מסמך ובו רשום:"
שם מלא:
ששת הפוקימונים בהם תשתמש:". האיש מחכה שתמלךא את המסמך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני לוקח את ומתחיל למלא את המסמך.
שם:אייס
ששת הפוקימונים בהם תשתמש: בריוורי, טייראנטרום, מונפרנו, הונאדג', דונפאן, מגמר.
-
"היי טארה! הקרנבל של צוות אג'נטרה התחיל!" אתהה לעצמי. "ואנחנו מועדים לפסטיבל של סרוליאן. מעניין אם..." אחשוב לרגע. "משהו אומר לי שכמה מהראמפאג"ים ינסו לנצל את המצב בשביל להתחזות לסוכני אג'נטרה כדי להשיג מידע בשביל המפקדים הנבליים שלהם. אני אומר לך, אני לא אתנגד לשים את הידיים שלי כמה מהם. " אשתף את טארה בתחושותי. "ככה או ככה, אני לא אוכל להנות אפילו מהמחשבה שאולי איפשהו בעולם מסתובב סוכן ראמפ"ג ומשיג לו מידע. לנבלים האלה אפילו לא מגיע להנות מהפסטיבל שלנו בכלל. אני חייב להתחקות אחריהם. לתפוס אותם. אני לא יכול לשבת בצד ככה. אני אלך למגנו ואבקש ממנו העברה זמנית לקאלוס לשנינו למשך הפסטיבל על מנת לבטח את האזור שם. סוכנים כמונו בטוח יוכלו לעזור שם. בכל אופן כבר ערב. כדאי שאטפל בזה, ואז נוכל לסיים את היום." אומר לטארה ואלך למשרדו של מגנו. "המפקד, מבקש רשות לדבר." אצדיע לו ואמתין לרשות. " הקרנבל שלנו מתחיל ואני בטוח שכמה סוכנים של ראמפא"ג ינסו לנצל את ההזדמנות כדי להתחזות לסוכנים שלנו ולהשיג מידע מודיעיני חשוב. באתי לבקש העברה זמנית לקאלוס לי ולטארה על מנת לוודא שאני טועה." אבקש ואמתין לתשובתו.
-
[b][color="#000000"]עמית[/color][/b]
[color="#000000"]אתה נכנס אל הקרנבל של סרוליאן, ובו זמנית מסתכל על מפת הפעילויות שאומרת:
"דיג ברווזים: מכון סרוליאן
הכה בפטיש: גשר הנאגט
חידון קנטו: תחנת המשטרה
תחרות הכה בפטיש: גשר הזהב". חידון קנטו תופס במיוחד את העין שלך, ואתה הולך אל תחנת המשטרה שבמזרח העיר. כאשר אתה נכנס, אתה רואה מספר כיסאות מסודרים ובהם יושבים שוטרי התחנה וכמה אזרחים, והשוטר הראשי ממוקם מאחורי דוכן. הוא אומר לך:"שלום לך, וברוך הבא אל חידון קנטו! כאן, בחידון הזה, אנחנו נשאל אותך 3 שאלות בנוגע לקנטו, בדרגות קושי לפי בחירתך. דרגות הקושי האפשריות הן: קל, שתשובה נכונה בה תזכה אותך ב2 cp, רגיל, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב4 cp, קשה, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב8 cp, מאתגר, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב10 cp, ומקצועי, שתשובה נכונה בדרגה זו תזכה אותך ב20 cp. ברגע שתטעה, כל הנקודות הלכו! האם אתה מוכן? תבחר דרגת קושי!" אתה מסתכל קצת מסביב לתחנה ורואה שיש על הקיר לוח led שבקצהו רשום cp, כנראה כדי להציג את הזכייה המצטברת שלך. בנוסף אתה רואה על השולחן קוביה בגודל כף היד שלך עם חריץ לכרטיס מגנטי, שרשום עליה "מיכל לאחסון והצגת cp ,או בקיצור, הcp monitor". אתה מפעיל את הקוביה ורואה שהצג כרגע מציג את המספר 0. אתה מוצא לידו על השולחן הוראות שאומרות:"בקבלת הcp הראשונים שלך, בעזרת תג הסוכן תקבל כרטיס מגנטי שאיתו תשתמש להעביר נקודות מעמדות הבקרה בפעילויות והתחרויות אל הcp monitor.
מה תעשה?[/color][/quote]
"שלום אני רוצה בבקשה לעשות את החידון המאתגר."
-
"כיף שיש סופסוף קרנבל!" חשבתי. "עם איזו פעילות נתחיל? אוקיי, נבחר בפעילות 1." וכך הלכתי לכיוון מקום הפעילות.
-
[B][COLOR="#FFA500"]*אני שוקל להזיז את תאריך סיום האיוונט ל16/8. תשלחו לי בה"פ את דעתכם והרוב יחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה מוציא את טאלונפליים ואומר לו להוריד אותך ליד המעבדה של פרופסור סיקאמור. אתה רואה ליד המבדה שלט שעליו רשום "פעילות: זהה את ההגדרה".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]אתה ממלא את המסמך ומחזיר אותו אל האיש בדלפק. הוא אומר לך:"אתה הנרשם האחרון. אנא צא החוצה לזירה". אתה יוצא מהביתן ההרשמה הקטן אל זירת הדשא של טורניר הטריפל. אתה רואה לוח עם 16 שמות עליו, ומספורים לקרבות. אתה מחפש את השם שלך ורואה שאתה לחם בקרב השני בזירה המערבית, שזה אפיפה שאתה. אתה יושב בביתן ההמתנה עד שיבואו לקרוא לך. כשאתה יוצא אתהרואה מאמן מאוכזב ומאמנת שמחה, ומבין שהיא הראשונה שעברה הלאה. אתה ניגש לזירה, שמוקפת בכ-50 צופים, ומנחה בפינה. המנחה אומר:"קבלו, בצד המערבי, את אייס!". אתה נכנס אל הזירה וכולם מריעים לך. השופט:"ועכשיו, קבלו, בצד המזרחי, דיימונד!" הוא אומר ומולך נכנס בחור גבוה עם שיער תכול-כסוף ומבט מרתיע. השופט אומר:"תנו לקרב השני להתחיל!". דיימונד אומר:"פרות'ורן, אמבואר, קלוויצר, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים חזיר אש ענקי, יצור קוצים מתכתיים וווי תליה ירוקים הצמודים אליו, וחסילון גדול עם צבת מפלצתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FFA500"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FFA500"]*לפני שאני רושם לך תגובה חשוב לי לציין בפניך כמה דברים:
1- השחקנים הפרוטגוניסטים והשחקנים האנטגוניסטים חיים בעולמות מקבילים, לכן קיים סיכוי טוב שבעולם של הפרוטגוניסטים (שלך) לא תקרה פלישה של חיילי רמפא"ג
2- אחרי הכל, המטרה העיקרית של האיוונט הזה היא ליהנות מהפעילויות והתחרויות ולהשיג הרבה CP, לכן היית מעדיף שלמרות אני אתן לך לפטרל שם קצת, תרכז את רוב המאמץ שלך בניסוי של הפעילויות.
3-הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לטארה שאתה חושד שחיילי רמפא"ג ינסו להסתנן לחיילי צוות אג'נטרה ושאתה רוצה ללכת לדבר עם מגנו. אתם משתגים לנימבאסה, גם היא באווירת קרנבל ססגונית, ובמקרה נתקלים במגנו, עובר בין הפעילויות ובודק שהכל כמו שצריך. הוא אומר:"אה, שלום טורי וטארה! מסתדרים? יש לכם משהו להגיד לי?". אתה וטארה מסבירים למגנו את המצב. מגנו אומר:"טוב, אני לא צריך להעביר אותך העברה מיוחדת, כי אנחנו לא איזה ארגון צבאי ואתה חופשי ללכת לאן שברצונך, אבל אני בכל מקרה לא יכול להגיד לך כלום. להתחזות לסוכני אג'נטרה זה בלתי אפשרי, בגלל שכיום בבסיסים אנו עורכיפ סריקות רשתית וסריקת רנטגן לווידוא האדם שנכנס. אם בכל זאת אתה רוצה לשים עין על מרחרחים בקאלוס, לך ללומיוס ודבר עם סיקאמור. המשרד שלו הוא במעבדה שלו, בקומה השלישית. הנה, קח בנוסף ברושור שמספר על כל הפעילויות בלומיוס כעת" הוא אומר ומביא לך עלון שרשום עליו כך:
"טוב, מקווה שתיהנו ממה שלא תעשו" הוא אומר וממשיך הלאה, מחויך יותר מבדרך כלל.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000000"]אתה אומר למנחה שאתה רוצה את השאלה הראשונה בדרגת הקושי "מאתגר". המנחה אומר:"טוב. הנה השאלה הראשונה שלך: מנה את השמות השרמיים של ארבעה מהתגים בקנטו יחד עם מנהיגי המכון שמעניקים אותם!"
מה תעשה? (את התשובה תשלח בה"פ)[/COLOR]
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה שמח מכך שיש קרנבל בקנלייב, והולך אל מפת הפעילויות שאומרת:
"ברוכים הבאים לקרנבל קנלייב! הנה מיקומי הפעילויות-
קוביות המזל- בית הנמל
חידון סינו- ספריית קנלייב
השור הזועם- האי איירון
תחרות הבישול- האי פולמון".
אתה הולך לעבר בית הנמל, אשר סמוך לנמל, שם אתה רואה שלט שאומר "קוביות המזל". אתה נכנס לתוכו ורואה שוחן ארוך וירוק ובצד הקרוב אליך שתי קוביות עץ גדולות. מנהל הפעילות אומר לך:"אם יש לך תג סוכן, שים אותו מול הסורק משמאלך". אתה מניח את תג הסוכן על הסורק, הסורק מעביר לידו פס לייזר ואומר לך:" שלום ג'ימי סמית'. אנא קח את הכרטיס המגנטי ואת הCP MONITOR מהשולחן". אתה לוקח מהשולחן כרטיס מגנטי ואת הCP MONITOR, שאתה מבין שהוא מין מיכל שמכיל את כל הCP שלך ומציג לך כמה יש לך כעת. אתה מדליק אותו והוא עומד על 0. מנהל הפעילות מסביר לך:"הפעילות פשוטה: אתה זורק את שתי הקוביות, ולפי הסוכם שיצא לך אתה מקבל CP". אתה זורק את שתי הקוביות. בקוביה הראשונה יצא לך [SPOILER]5[/SPOILER] נקודות, ובשניה [SPOILER]3[/SPOILER] נקודות. המפעיל אומר:"טוב, סכום הנקודות הכולל שלך הוא 8, מה שאומר שאתה מקבל כעת 15 CP!". המפעיל לוקח ממך את הכרטיס, מעביר אותו במחשב שלידו ומחזיר לך אותו. אתה מכניס את הכרטיס לחריץ בCP MONITOR והמספר על הצג עולה ל15.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*לפני שאני רושם לך תגובה חשוב לי לציין בפניך כמה דברים:
1- השחקנים הפרוטגוניסטים והשחקנים האנטגוניסטים חיים בעולמות מקבילים, לכן קיים סיכוי טוב שבעולם של הפרוטגוניסטים (שלך) לא תקרה פלישה של חיילי רמפא"ג
2- אחרי הכל, המטרה העיקרית של האיוונט הזה היא ליהנות מהפעילויות והתחרויות ולהשיג הרבה CP, לכן היית מעדיף שלמרות אני אתן לך לפטרל שם קצת, תרכז את רוב המאמץ שלך בניסוי של הפעילויות.
3-הקרנבל פתוח לכולם, ולא רק לחברי צוות אג'נטרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
אתה אומר לטארה שאתה חושד שחיילי רמפא"ג ינסו להסתנן לחיילי צוות אג'נטרה ושאתה רוצה ללכת לדבר עם מגנו. אתם משתגים לנימבאסה, גם היא באווירת קרנבל ססגונית, ובמקרה נתקלים במגנו, עובר בין הפעילויות ובודק שהכל כמו שצריך. הוא אומר:"אה, שלום טורי וטארה! מסתדרים? יש לכם משהו להגיד לי?". אתה וטארה מסבירים למגנו את המצב. מגנו אומר:"טוב, אני לא צריך להעביר אותך העברה מיוחדת, כי אנחנו לא איזה ארגון צבאי ואתה חופשי ללכת לאן שברצונך, אבל אני בכל מקרה לא יכול להגיד לך כלום. להתחזות לסוכני אג'נטרה זה בלתי אפשרי, בגלל שכיום בבסיסים אנו עורכיפ סריקות רשתית וסריקת רנטגן לווידוא האדם שנכנס. אם בכל זאת אתה רוצה לשים עין על מרחרחים בקאלוס, לך ללומיוס ודבר עם סיקאמור. המשרד שלו הוא במעבדה שלו, בקומה השלישית. הנה, קח בנוסף ברושור שמספר על כל הפעילויות בלומיוס כעת" הוא אומר ומביא לך עלון שרשום עליו כך:
"טוב, מקווה שתיהנו ממה שלא תעשו" הוא אומר וממשיך הלאה, מחויך יותר מבדרך כלל.
מה תעשה?[/QUOTE]
"תודה, מגנו. שיהיה לילה טוב." אברך אותו ואתקדם לעבר חדרי. "מוזר... מעניין ממה הוא כזה שמח... למעשה, אני חושב שלא ראיתי את מגנו מחייך בכלל!" אתפלא בזמן שאגיע לחדרי. "טוב, כמו שזה נראה, מחר אנחנו נוסעים לקאלוס, ונפגוש את סיקאמור. לילה טוב." אומר לטארה ואגש לחדרי. לפני שאכנס לחדר, אעצור לרגע. "תגידי טארה, את ראית פעם את מגנו מחייך?" אשאל ואכנס לחדר כשאני סוגר את הדלת מאחורי.
-----------
כשאקום בבוקר, אגש לסלון כדי להכין לעצמי משהו לאכול. "בוקר טוב." אגיד לטארה, בהנחה שהיא כבר ערה. "יש משהו חדש?" אשאל אותה ואחכה לתשובה. "אני מקווה שישנת טוב, יש לנו נסיעה ארוכה לקאלוס..." אקרוץ לה ואצביע על המשגר שלי שמונח על השידה. "טוב כדאי שנשתגר לקאלוס. סיקאמור בטח כבר מחכה לנו. " לאחר שנגיע לקאלוס, נעלה למעבדה של פרופסור סיקאמור ונגיד לו שלום.
-
אני לא יכול לצטט אותך כי אני באייפוד...
אהה ורציתי לומר לך שאני רוצה שלדמות שיש יהיה צלקת גדולה ומכוערת של נשיכה על הצוואר בעקבות מה שקרא לו שהוא היה ילד
אחפש אבן חדה ושאמצע אחת אחתוך את צווארי איפה שהצלקת עד שאדמם משם ואז אכסה את בגדי במאט אפר וחול ״זה יהיה מהנה״ אלחוש לעצמי ואלך בצורה מסורבלת ולא מאוזנת כאשר ידי מחזיקה את הפצע המדמם שעשיתי לכיוון המעבדה. כאשר אגיע למעבדה אצעק ״שמישהו יעזור!״ אצעק כחסר ישע ואכנס לדמות של נער אבוד ומבולבל ״בבקשה עזרה אני מדמם! ואני לא יודע איפה אני!״ אצעק ואחכה לתגובתו של הפרופסור וכאשר הוא יראה אותי אני יפות על הרצפה כאילו אני מתעלף
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470350][B][COLOR=#999999]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#FFA500]*אני שוקל להזיז את תאריך סיום האיוונט ל16/8. תשלחו לי בה"פ את דעתכם והרוב יחליט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]אתה ממלא את המסמך ומחזיר אותו אל האיש בדלפק. הוא אומר לך:"אתה הנרשם האחרון. אנא צא החוצה לזירה". אתה יוצא מהביתן ההרשמה הקטן אל זירת הדשא של טורניר הטריפל. אתה רואה לוח עם 16 שמות עליו, ומספורים לקרבות. אתה מחפש את השם שלך ורואה שאתה לחם בקרב השני בזירה המערבית, שזה אפיפה שאתה. אתה יושב בביתן ההמתנה עד שיבואו לקרוא לך. כשאתה יוצא אתהרואה מאמן מאוכזב ומאמנת שמחה, ומבין שהיא הראשונה שעברה הלאה. אתה ניגש לזירה, שמוקפת בכ-50 צופים, ומנחה בפינה. המנחה אומר:"קבלו, בצד המערבי, את אייס!". אתה נכנס אל הזירה וכולם מריעים לך. השופט:"ועכשיו, קבלו, בצד המזרחי, דיימונד!" הוא אומר ומולך נכנס בחור גבוה עם שיער תכול-כסוף ומבט מרתיע. השופט אומר:"תנו לקרב השני להתחיל!". דיימונד אומר:"פרות'ורן, אמבואר, קלוויצר, צאו!" ומהפוקדורים שלו יוצאים חזיר אש ענקי, יצור קוצים מתכתיים וווי תליה ירוקים הצמודים אליו, וחסילון גדול עם צבת מפלצתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
פוקימונים יכולים להתפתח באיוונטים?
------------------------------------
"הבנתי את האסטרטגיה, אש, מים, ועשב." אני אומר, חושב איזה פוקימונים לקחת.
"אוקיי, מונפרנו, בריוורי והונאדג', צאו!!!" אני זורק את שלושת הפוקדורים.
"הונאדג', תשתמש בהתגנבות צל על קלוויצר, ולאחר שתפגע בו תשתמש בטופר מתכת, ולאחר שתפגע בו עם טופר מתכת, תשתמש במרדף."
"מונפרנו, תעשה רצף של אגרופי מאך, ואגרופי אש, ולאחר מכן, תשתמש באגרוף מאך ותצפה אותו באש, נקרא לו אגרוף מאך שורף, והכל על פרות'ורן."
"בריוורי, תשתמש במתקפת כנף על אמבואר, ולאחר מכן באס אווירי, ולאחר מכן תשתמש בכנף אמיצה, לאחר מכן, תשלב את האס האווירי עם הכנף האמיצה,כך שלא יהיה סיכויי שתפספס, נקרא לזה כנף אמיצה אווירית."
-
[B][COLOR="#FFA500"]*בסופו של דבר, החלטתי להזיז את מועד הסיום ל16/8[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]המנחה אומר:"אתה צודק!!! אתה הרגע זכית ב10 CP לקופה שלך!" הוא אומר והמספר על הצג מאחוריו עולה ל-10.
"עכשיו, איזו דרגת קושי תרצה בשאלה השניה? קל, רגיל, קשה ,מקצועי, או מאתגר שוב פעם?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]אתה חוזר עם טארה לבסיס שלכם (מסיבה כלשהי...) ואתם הולכים לישון. למחרת, אתם קמים, ומשתגרים לכם אל לומיוס. אתם מודהמים מהמהפך שהעיר עברה לכבוד הקרנבל הצבעוני והיפהפה של העיר לומיוס. אתם הולכים לעבר המעבדה של הפרופסור, שלידה יש שלט ועליו רשום "זהה את ההגדרה". אתם נכנסים לתוך המעבדה, ופוגשים אותו בסוף הלובי, מאחורי כל שעשועון הפעילות של זהה את ההגדרה. הוא אומר לכם:"או, טארה ,טורי! מה שלומכם בימים אלו?". אתם שמים לב שגם הוא יותר מאושר בתקופה הזו. אתה מסביר לסיקאמור מה ברצונכם לעשות, ובתגובה הוא מקמט את פרצופו במחשבה, ואומר לכם:"יש לי במעבדה מרכז מודיעין של כל קאלוס, וכרגע לא קורה שום משהו חריג. אני אשמח אם תעזרו כאשר יקרה, ועד אז, אני מציע לכם לבלות קצת בקרנבל שלנו" הוא אומר ועולה למשרדו.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF0000"]amitlv[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]אתה חותך את עצמך בצוואר עם האבן, ומכסה את בגדיך בעפר ואבק. אתה נכנס מדדה אל המעבדה, ומבקש עזרה. סיקאמור אומר:"מהר! קחו אותו למרפאה!". העוזרים של סיקאמור לוקחים אותך במהירות לקומה השנייה, ומושיבים אותך על מיטה. אתה מסתכל סביבך ורואה שכל הקומה היא רק המרפאה, ושאין שם שום דבר אחר. אתה מבין שכנראה נכשלת ותצטרך לחשוב על דרך אחרת, ברגע שיחבשו את הראש שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*לידיתעך, כל פעם שאתה משתמש ביותר ממתקפה אחת בתור לכל פוקימון, כך גם היריב
*כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הונאדג', ברווירי ומונפרנו ואומר להם מה לעשות. הונאדג' מתחמק בין הצללים, וחובט בחוזקה בקלוויצר. מיד אחר כך הוא שורט אותו שריטה שחוזקה על ידי ציפוי מתכת ולסוים, הוא מקיף אותו במהירות וחובט בו בחוזקה, גורם לו בסך הכל נזק קשה מאוד. מונפרנו שולח כמה אגרופים מהירים במיוחד, ומיד לאחר מכן כמה אגרופים מצופי אש. מיד לאחר מכן הוא שולח אגרוף מהיר ומצפה אותו באש. הוא ולח אותו לעבר פרות'ורן, ומעלף אותו. *מזל טוב! מונפרנו למד [B]אגרוף מאך אש[/B]. ברווירי מרביץ לאמבואר עם כנפיו, ואז מעופף בסיבוב ומשסע אותו חזק, ואז נוסק לעבר השמים, ואז טס כלפי מטה תוך כדי סיבוב, מוקף באש ובכנפיים זוהרות, ואז מתנגש בעוצמה באמבואר, מעלף אותו. דיימונד אומר:"לא! פרות'ורן! אמבואר! חזרו! רייפריור, גנגר, צאו!" הוא אומר ומוציא מין יצור אבן ענקי וצל סגול. הוא אומר:"רייפריור, אבנים חדות פעמיים על ברווירי! גנגר, שלושה כדורי צל על הונאדג! קלוויצר, פעמיים משאבת הידרו על מונפרנו!". רייפריור שולח שני צרורות של אבנים חדות לעבר ברווירי, מעלף אותו. גנגר שולח שלישיית כדורי צל עוצמתיים לעבר הונאדג', מעלף גם אותו. לבסוף, קלוויצר שולח בו-זמנית שני זרנוקים עוצמתיים לעבר מונפרנו, מעלף גם אותו מיד. המנחה אומר:"או-הו הו! המצב הוא 4-3 בפוקימונים כבר אחרי הסיבוב הראשון, מעניין מה יקרה בהמשך!"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470401][B][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FFA500"]*בסופו של דבר, החלטתי להזיז את מועד הסיום ל16/8[/COLOR]
[COLOR="#000000"]המנחה אומר:"אתה צודק!!! אתה הרגע זכית ב10 CP לקופה שלך!" הוא אומר והמספר על הצג מאחוריו עולה ל-10.
"עכשיו, איזו דרגת קושי תרצה בשאלה השניה? קל, רגיל, קשה ,מקצועי, או מאתגר שוב פעם?"
מה תעשה?[/COLOR]
"הפעם אני אלך על מקצועי! אני מאמין בידע שלי."
-
[QUOTE][B][COLOR=#FF0000]amitlv[/COLOR]
[COLOR=#FF0000]אתה חותך את עצמך בצוואר עם האבן, ומכסה את בגדיך בעפר ואבק. אתה נכנס מדדה אל המעבדה, ומבקש עזרה. סיקאמור אומר:"מהר! קחו אותו למרפאה!". העוזרים של סיקאמור לוקחים אותך במהירות לקומה השנייה, ומושיבים אותך על מיטה. אתה מסתכל סביבך ורואה שכל הקומה היא רק המרפאה, ושאין שם שום דבר אחר. אתה מבין שכנראה נכשלת ותצטרך לחשוב על דרך אחרת, ברגע שיחבשו את הראש שלך.
'אני צריך לגרום להם לקחת אותי למפקדה של אג'נטרה או לפחות לפגוש סוכן' אחשוב בזמן שחובשים לי את הצוואר "איפה אני?" אשאל את מי שלסביבי ואבדוק ליותר פרטים את החדר "כל מה שאני זוכר זה כעב חד בצוואר ואז התעוררתי פה ליד" אגיד בקול מיואש ומפוחד "אני אפילו לא זוכר את השם לי!" אגיד דרמטי
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470401]
[COLOR=#800000]*לידיתעך, כל פעם שאתה משתמש ביותר ממתקפה אחת בתור לכל פוקימון, כך גם היריב
*כן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הונאדג', ברווירי ומונפרנו ואומר להם מה לעשות. הונאדג' מתחמק בין הצללים, וחובט בחוזקה בקלוויצר. מיד אחר כך הוא שורט אותו שריטה שחוזקה על ידי ציפוי מתכת ולסוים, הוא מקיף אותו במהירות וחובט בו בחוזקה, גורם לו בסך הכל נזק קשה מאוד. מונפרנו שולח כמה אגרופים מהירים במיוחד, ומיד לאחר מכן כמה אגרופים מצופי אש. מיד לאחר מכן הוא שולח אגרוף מהיר ומצפה אותו באש. הוא ולח אותו לעבר פרות'ורן, ומעלף אותו. *מזל טוב! מונפרנו למד [B]אגרוף מאך אש[/B]. ברווירי מרביץ לאמבואר עם כנפיו, ואז מעופף בסיבוב ומשסע אותו חזק, ואז נוסק לעבר השמים, ואז טס כלפי מטה תוך כדי סיבוב, מוקף באש ובכנפיים זוהרות, ואז מתנגש בעוצמה באמבואר, מעלף אותו. דיימונד אומר:"לא! פרות'ורן! אמבואר! חזרו! רייפריור, גנגר, צאו!" הוא אומר ומוציא מין יצור אבן ענקי וצל סגול. הוא אומר:"רייפריור, אבנים חדות פעמיים על ברווירי! גנגר, שלושה כדורי צל על הונאדג! קלוויצר, פעמיים משאבת הידרו על מונפרנו!". רייפריור שולח שני צרורות של אבנים חדות לעבר ברווירי, מעלף אותו. גנגר שולח שלישיית כדורי צל עוצמתיים לעבר הונאדג', מעלף גם אותו. לבסוף, קלוויצר שולח בו-זמנית שני זרנוקים עוצמתיים לעבר מונפרנו, מעלף גם אותו מיד. המנחה אומר:"או-הו הו! המצב הוא 4-3 בפוקימונים כבר אחרי הסיבוב הראשון, מעניין מה יקרה בהמשך!"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
עכשיו נזכרת לומר לי?
-------------------
אני מחזיר את כולם, "הייתם מעולים."
"צאו!!" אני זורק את הפוקדורים של מגמר, דונפן, וטייראנטרום.
"אוקיי, תקשיבו למה שאני אומר לכם טוב."
"מגמר, תשתמש במסך עשן, ולאחר מכן בפרץ אש על קלוויצר, שיוסווה ע"י מסך העשן."
"דונפאן, לאחר שמגמר משתמש בפרץ האש, תשתמש בגלגול חופר על קלוויצר, כך שפרץ האש מסיח את דעת קלוויצר."
"בזמן שקלוויצר מתחמק/נפגע/חוסם את פרץ האש, תפגע בו אם הגלגול החופר ותעיף אותו לאוויר."
"טייראנטרום, לאחר שקלוויצר הועף לאוויר, תקפוץ , תתפוס אותו ותתיח אותו באדמה תוך כדי שאתה נושך אותו, לאחר כמה נשיכות תקפוץ אחורה."
"מגמר, לאחר שטייראנטרום קופץ אחורה, תשתמש באגרוף אפל, ותשלב אותו עם כדור האש, כך שיווצר אגרוף אש עם אנרגייה אפלה, נקרא לזה אגרוף אש אפל (שתי טכניקות חדשות ביחד)."
"נקרא לכל הקומבו שעשינו עד עכשיו, קומבו כוכב נופל."
-
*כסף- 5,650 פ"ד
*CP- 0
[COLOR="#000000"]אתה אומר למנחה שאתה מאמין בידע שלך ושהפעם בחרת במקצועי. המנחה אומר:"אין בעיה! השאלה שלך היא: אם המאסטר של קנטו, רד, היה בוחר בבאלבזור, מה הית השישייה של יריבו בלו בקרב על אליפות קנטו ביניהם?" (תשובה בה"פ)
מה תעשה?[/COLOR]
*כסף- 5,000 פ"ד
*CP- 0
[COLOR="#FF0000"]אתה מנסה לחשוב על דרך שבה יכניסו אותך למפקדה. אתה אומר לחובשים שכל מה שאתה זוכר זה כאב חד בצוואר ואז שהתעוררת פה. החובשים אומרים:"אין לך מה לדאוג. כשנגמור לחבוש אותך, אנחנו נשלח אותך לחקירה בצוות אג'נטרה, ואז נבין בדיוק מי אתה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*כסף- 7,600 פ"ד
*CP- 0
אתה מוציא את מגמר, דונפן וטיירנטרום ואומר להם מה לעשות. מגמר משתמש במסך עשן, ואז שולח דרכו פרץ אש, מבטל אותו ואז פוגע בקלוויצר קלות. דונפן חופר בור, קופץ לאוויר ,מתגלגל ומזנק בגלגול לתוך הבור, לאחר מכן קופץ החוצה מתחת לקלוויצר ומעיף אותו גבוה לאוויר. לבסוף, טיירנטרום תופס את קלוויצר ומטיח אותו בחוזקה ברצפה, נושך אותו כמה פעמים ומעלף אותו. מגמר יוצר כדור אש, ובו זמנית מאפיל את ידו כהכנה לאגרוף אפל, ואז שולח את כדור האש, מזנק דרכו ויוצר אגרוף אש אפל, שיוצר אש סגולה ואפלולית על כף היד שלו. הוא מזנק עם האגרוף לעבר גנגר וגורם לו נזק קשה מאוד. דיימונד אומר:"קלוויצר, חזור! סלאמנס, צא להראות להם מה זה!" הוא אומר וסלאמנס יוצא מהפוקדור שלו. "גנגר, כדור דופק צל על מגמר! רייפריור, אבנים חדות על מגמר! סלאמנס, שערורייה על טיירנטרום!" דיימונד אומר. גנגר יוצר דופק אפל וכדור צל, משלב אותם יחדיו ושולח לעבר מגמגר, פוגע בו קשה מאוד ביחד. רייפריור שולח צרורות של אבנים גדולות וחדות לעבר מגמר, מעלף אותו. סלאמנס מתעצבן, מקיף את עצמו באנרגיה כתומה- אדומה ומתנגש בטיירנטרום, גורם לו נזק קשה. אתה מחזיר את מגמר. המנחה אומר:"או-הו-הו! בתור השני, כבר 3-2 לדיימונד! כבר מעניין איך הקרב הזה ייגמר!"
מה תעשה?[/COLOR]
-
מצתער שאני לא מצטט זה פשות סיוט לעשות את זה מהאייפוד...
'טיפשים׳ אחשוב שמח כי התוכנית שלי הצליחה ״א...איך קוראים למקום הזה?״ אשאל בקול שבור ומפוחד ׳אני צריך לשאל את המפקדים מה לעשות שאני במפקדה שלהם׳ אחשוב במהירות ״ס..סליחה איפה השירותים אני לא יכול לתעפק יותר״ אגיד אחזיק את הבטן כאילו היא כואבת
-
לא הבנתי את השאלה כי לרד כן היה בלבאזור...
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470481]
[COLOR=#800000]*כסף- 7,600 פ"ד
*CP- 0
אתה מוציא את מגמר, דונפן וטיירנטרום ואומר להם מה לעשות. מגמר משתמש במסך עשן, ואז שולח דרכו פרץ אש, מבטל אותו ואז פוגע בקלוויצר קלות. דונפן חופר בור, קופץ לאוויר ,מתגלגל ומזנק בגלגול לתוך הבור, לאחר מכן קופץ החוצה מתחת לקלוויצר ומעיף אותו גבוה לאוויר. לבסוף, טיירנטרום תופס את קלוויצר ומטיח אותו בחוזקה ברצפה, נושך אותו כמה פעמים ומעלף אותו. מגמר יוצר כדור אש, ובו זמנית מאפיל את ידו כהכנה לאגרוף אפל, ואז שולח את כדור האש, מזנק דרכו ויוצר אגרוף אש אפל, שיוצר אש סגולה ואפלולית על כף היד שלו. הוא מזנק עם האגרוף לעבר גנגר וגורם לו נזק קשה מאוד. דיימונד אומר:"קלוויצר, חזור! סלאמנס, צא להראות להם מה זה!" הוא אומר וסלאמנס יוצא מהפוקדור שלו. "גנגר, כדור דופק צל על מגמר! רייפריור, אבנים חדות על מגמר! סלאמנס, שערורייה על טיירנטרום!" דיימונד אומר. גנגר יוצר דופק אפל וכדור צל, משלב אותם יחדיו ושולח לעבר מגמגר, פוגע בו קשה מאוד ביחד. רייפריור שולח צרורות של אבנים גדולות וחדות לעבר מגמר, מעלף אותו. סלאמנס מתעצבן, מקיף את עצמו באנרגיה כתומה- אדומה ומתנגש בטיירנטרום, גורם לו נזק קשה. אתה מחזיר את מגמר. המנחה אומר:"או-הו-הו! בתור השני, כבר 3-2 לדיימונד! כבר מעניין איך הקרב הזה ייגמר!"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
כמה חיים נשארו לכל אחד?
-------------------------
"ס..סאלאמנס." אני אומר בבהלה, כעבור כמה שניות אני מתעשט על עצמי.
"דונפאן, תשתמש בגלגול חופר על רייפיריור, תשתמש בו חזק מספיק בשביל שתעלף אותו."
"טייראנטרום, תעביר את הכוח של נשימת הדרקון שלך לשיניים שלך, ותשתמש בזעם של זעם הדרקון שלך ותנשך את סאלאמנס (אפשר לומר שזה בעצם נשיכה+ זעם דרקון+ נשימת דרקון) עד שהוא יעלף, נקרא לזה נשיכת דרקון זועמת."
"ושניכם, כל מתקפה שמכוונת לכיוונכם, תתחמקו ותמשיכו לתקוף."
-
[I]מצטער שלא הגבתי בזמן האחרון, אני נמצא בחו"ל עד יום שני ואני תלוי מאוד באינטרנט שההורים שלי נותנים לי מהטלפון שלהם...[/I]
[QUOTE]נועם
אתה חוזר עם טארה לבסיס שלכם (מסיבה כלשהי...) ואתם הולכים לישון. למחרת, אתם קמים, ומשתגרים לכם אל לומיוס. אתם מודהמים מהמהפך שהעיר עברה לכבוד הקרנבל הצבעוני והיפהפה של העיר לומיוס. אתם הולכים לעבר המעבדה של הפרופסור, שלידה יש שלט ועליו רשום "זהה את ההגדרה". אתם נכנסים לתוך המעבדה, ופוגשים אותו בסוף הלובי, מאחורי כל שעשועון הפעילות של זהה את ההגדרה. הוא אומר לכם:"או, טארה ,טורי! מה שלומכם בימים אלו?". אתם שמים לב שגם הוא יותר מאושר בתקופה הזו. אתה מסביר לסיקאמור מה ברצונכם לעשות, ובתגובה הוא מקמט את פרצופו במחשבה, ואומר לכם:"יש לי במעבדה מרכז מודיעין של כל קאלוס, וכרגע לא קורה שום משהו חריג. אני אשמח אם תעזרו כאשר יקרה, ועד אז, אני מציע לכם לבלות קצת בקרנבל שלנו" הוא אומר ועולה למשרדו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב, עושה רושם שהפרופסור די שולט פה בעניינים, אבל טוב שבדקנו. אם אנחנו כבר פה, אולי באמת כדאי שננוח קצת... בואי נראה..." אומר ואתור אחר פעילות שמוצאת חן בעיניי בעלון שקיבלתי ממגנו. " "נחמד... בדקתי את התחרויות, יש תחרות בשם "תחרות שש" שמשלבת את כל סוגי הקרבות. כדאי שנרשם!" אומר ואשתגר לאזור שבו התחרות נמצאת. כשאגיע לשם אבקש להירשם ואקח איתי את מגמורטר, מגה-טיירניטאר, רג'יאייס, מגה-לוקאריו, מגה-אבסול ואת טרטוויג.
-
[COLOR="#FF0000"]*כסף- 5,000 פ"ד
*CP- 0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האנשים מסיימים לחבוש אותך ושמים לך כיסוי שק על הראש. אחר כך הם מגלגלים את האלונקה, עד שבסוף מסייעים לך לשבת על כיסא ומורידים לך מהראש את השק. לוקחות לך כמה שניות להתרגל לאור הקלוש של חדר החקירות, ואז אתה רואה מולך סוכן משוריין עם משקפי שמש ופרצוף רציני. הוא שואל אותך כמה שאלות:"ילד, מה השם שלך? מאיפה באת? למה פנית דווקא למעבדה כשנפצעת? איך נפצעת?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#000000"]*כסף- 5,650 פ"ד
*CP- 0
למיטב ידיעתי לרד היה צ'רמנדר. בכל מקרה, בין אם יש לו או אין לו, מה השישייה של היריב שלו (בלו) בקרב על תואר האלוף ביניהם? (תשובה בה"פ)[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*דונפאן- 10/10
*טיירנטרום- 6/10
*כסף- 7,900 פ"ד
*CP- 0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהלם לכמה שניות מסלאמנס, אך מהר מאוד אתה מתעשת על עצמך. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דונפאן קופץ לאוויר, מתחיל להתגלגל וחופר בור באדמה. כעבור כמה רגעים הוא מזנק מהבור החוצה במהירות, מתנגש עם כל כובד גופו ברייפריור, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן, דונפאן מתרכז,ואז מכה בחוזקה באדמה וגורם לה לרעוד בחוזקה, פוגע קשה מאוד ברייפריור ומעלף אותו. *מזל טוב! דונפאן למד [B]רעידת אדמה[/B]!!!*. טיירנטרום משתמש בנשימת דרקון, אך שולח אותה אל שיניו וטוען אותם באנרגיה כתומה-וורודה. לאחר מכן הוא מוסיף עוד אנרגיה 'דרקונית' על ידי זעם דרקון, ואז הוא מזנק לעבר סלאמנס ונושך אותו כמה פעמים בחוזקה עם הניבים המחוזקים על ידי אנרגיית דרקונים, מעלף אותו. *מזל טוב! טיירנטרום למד [B]ניב דרקון[/B] ואתה מקבל עוד 300 פ"ד על המצאת המתקפה!". דיימונד מתעבצן ואומר:"סלאמנס, רייפריור, חזרו! גנגר, הם כבר יקבלו את שלהם! התפתחות מגה!" הוא אומר וזורק לעבר גנגר אבן סגלגלה קטנה ,מיד לאחר מכן יורה קרן מטבעת יהלום קטנה על היד שלו, מפתח את גנגר-מגה והופך אותו ליצור המוזר בעל שלוש העיניים והידיים המוזרות והמסתוריות. דיימונד אומר:"גנגר, קרן קרח על טירנטרום" הוא אומר וגנגר שולח קרן אנרגיה דקיקה וקפואה לעבר טיירנטרום, גורמת לו נזק קשה ביותר ומעלפת אותו. המנחה אומר:"אלוהים אדירים, מה הולך בקרב הזה! בשלושה תורות, כל צד ניצח חמישה פוקימונים, וכרגע זה 1-1 בין אייס לדיימונד, כשלדימונד יש את קלף התפתחות המגה ביד!"
מה תעשה?
*מזל טוב! בתגובה הקודמת זכית ב800 פ"ד (300 על המתקפה ו500 על תרגיל הקומבו) על המתקפה ותרגיל הקומבו שהמצאת! שלושת ההמצאות ייכנסו בקרוב לרישומי המ"ת![/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*כסף- 6,000 פ"ד
*CP- 0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לטארה שכנראה סיקאמור מסתדר, ואתה אומר שאתה חושב לנסות את קרב השש. טארה אומרת:"יודע מה, גם אני אנסה! בוא נראה איך ילך שם לכל אחד מאיתנו!". שניכם משתגרים למכון לומיוס, הלוא הוא מגדל המנסרה שבלב לומיוס, שם נערך קרב השש. אתם רואים דוכני רישום מסביב לכניסות של המכון, ואתה וטארה שניכם ניגשים לדוכן הקרוב אליכם. האחראי מביא לכל אחד מכם דף רישום ועליו כתוב:"
שם:
פוקימונים (6):
". אתה ממלא אותו כך:"
שם: טורי אמבראו
פוקימונים (6): מגמורטר, טיירניטאר, רג'אייס, לוקאריו, אבסול, טרטוויג
". אתה וטארה מגישים את הטפסים לאחראי והוא אומר לכם:"הטורניר בדיוק עומד להתחיל. אנא, כנסו פנימה". אתם נכנסים בכניסה מאחוריו ומגיעיםלקומת הקרקע של המכון, שם יש 4 זירות ליד ארבעת הכניסות, ומעלית גדולה באמצע שמובילה לקומה הבאה. יש גם הרבה מקום לקהל. מעל המעלית יש 4 מסכים, אחד פונה לכל כיוון. מהר מאוד, עובדים במכון מחלקים לכל אחד מהמתחרים מספר מ1 ועד 64. אתה מקבל את מספר 22 וטארה את מספר 1. אתה מסתכל על המסך ורואה שלסיבוב הראשון אתה צוותת עם מספר 10, וטארה עם מספר 60. אתה רואה בנוסף על המסך שאתה נלחם מול מספרים 32 ו34 ושטארה נלחמת מול מספרים 56 ו5. אתה מחפ מעט אתמספר 10 ובסוף מוצא נערה צעירה עם שיער אדמוני שמחזיקה כרטיס שעליו רשום המספר 10. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
*כסף- 5,000 פ"ד
*CP- 0
האנשים מסיימים לחבוש אותך ושמים לך כיסוי שק על הראש. אחר כך הם מגלגלים את האלונקה, עד שבסוף מסייעים לך לשבת על כיסא ומורידים לך מהראש את השק. לוקחות לך כמה שניות להתרגל לאור הקלוש של חדר החקירות, ואז אתה רואה מולך סוכן משוריין עם משקפי שמש ופרצוף רציני. הוא שואל אותך כמה שאלות:"ילד, מה השם שלך? מאיפה באת? למה פנית דווקא למעבדה כשנפצעת? איך נפצעת?"
מה תעשה?
[/QUOTE]
מה אתה חושב ביינתים על העלילה? חחחח
ותשמע הקרנבל לא כזה חשוב לי, זה יכול להיות אפילו גם לא חלק מהאיוונט.
--------------------------
׳אני חייב לצור קשר עם המפקדים שלי׳ אחשוב אל אשמח על זה שהצלחתי במשימתי ״זה בדיוק מה שאני שואל!״ אצעק ואתן לדמעות לצאת מעיני ״אני לא זוכר כלום! כלום אני אומר לך! אני לא יודע מי אני מה שמי ולמה הצוואר שלי דימם!״ אצעק בוכה ״בבקשה תעזור לי, אני מפחד״ אגיד נסער בקול שקט
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470494]
[COLOR=#800000]*דונפאן- 10/10
*טיירנטרום- 6/10
*כסף- 7,900 פ"ד
*CP- 0
אתה בהלם לכמה שניות מסלאמנס, אך מהר מאוד אתה מתעשת על עצמך. אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דונפאן קופץ לאוויר, מתחיל להתגלגל וחופר בור באדמה. כעבור כמה רגעים הוא מזנק מהבור החוצה במהירות, מתנגש עם כל כובד גופו ברייפריור, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן, דונפאן מתרכז,ואז מכה בחוזקה באדמה וגורם לה לרעוד בחוזקה, פוגע קשה מאוד ברייפריור ומעלף אותו. *מזל טוב! דונפאן למד [B]רעידת אדמה[/B]!!!*. טיירנטרום משתמש בנשימת דרקון, אך שולח אותה אל שיניו וטוען אותם באנרגיה כתומה-וורודה. לאחר מכן הוא מוסיף עוד אנרגיה 'דרקונית' על ידי זעם דרקון, ואז הוא מזנק לעבר סלאמנס ונושך אותו כמה פעמים בחוזקה עם הניבים המחוזקים על ידי אנרגיית דרקונים, מעלף אותו. *מזל טוב! טיירנטרום למד [B]ניב דרקון[/B] ואתה מקבל עוד 300 פ"ד על המצאת המתקפה!". דיימונד מתעבצן ואומר:"סלאמנס, רייפריור, חזרו! גנגר, הם כבר יקבלו את שלהם! התפתחות מגה!" הוא אומר וזורק לעבר גנגר אבן סגלגלה קטנה ,מיד לאחר מכן יורה קרן מטבעת יהלום קטנה על היד שלו, מפתח את גנגר-מגה והופך אותו ליצור המוזר בעל שלוש העיניים והידיים המוזרות והמסתוריות. דיימונד אומר:"גנגר, קרן קרח על טירנטרום" הוא אומר וגנגר שולח קרן אנרגיה דקיקה וקפואה לעבר טיירנטרום, גורמת לו נזק קשה ביותר ומעלפת אותו. המנחה אומר:"אלוהים אדירים, מה הולך בקרב הזה! בשלושה תורות, כל צד ניצח חמישה פוקימונים, וכרגע זה 1-1 בין אייס לדיימונד, כשלדימונד יש את קלף התפתחות המגה ביד!"
מה תעשה?
*מזל טוב! בתגובה הקודמת זכית ב800 פ"ד (300 על המתקפה ו500 על תרגיל הקומבו) על המתקפה ותרגיל הקומבו שהמצאת! שלושת ההמצאות ייכנסו בקרוב לרישומי המ"ת![/COLOR]
[/QUOTE]
יאיי
----
אני מחייך, "גם לי יש מגה גנגר."
"דונפן, תשתמש ברעידת אדמה, לאחר מכן תשתמש בחפירה, אבל במקום לפגוע בו תפיל אותו לבור, לאחר מכן תעלה למעלה ותקבור אותו בבור, נקרא לזה קבירה (לא פוגע באוייב, רק מונע מימנו לזוז)."
"לאחר שהוא קבור באדמה תשתמש ברעידת אדמה, כך שהוא גם יפגע מרעידת האדמה יפגע מהאדמה שמוחצת אותו לגמרי, נקרא לזה, מחיצה קבורה."
-
[QUOTE]נועם
*כסף- 6,000 פ"ד
*CP- 0
אתה אומר לטארה שכנראה סיקאמור מסתדר, ואתה אומר שאתה חושב לנסות את קרב השש. טארה אומרת:"יודע מה, גם אני אנסה! בוא נראה איך ילך שם לכל אחד מאיתנו!". שניכם משתגרים למכון לומיוס, הלוא הוא מגדל המנסרה שבלב לומיוס, שם נערך קרב השש. אתם רואים דוכני רישום מסביב לכניסות של המכון, ואתה וטארה שניכם ניגשים לדוכן הקרוב אליכם. האחראי מביא לכל אחד מכם דף רישום ועליו כתוב:"
שם:
פוקימונים (6):
". אתה ממלא אותו כך:"
שם: טורי אמבראו
פוקימונים (6): מגמורטר, טיירניטאר, רג'אייס, לוקאריו, אבסול, טרטוויג
". אתה וטארה מגישים את הטפסים לאחראי והוא אומר לכם:"הטורניר בדיוק עומד להתחיל. אנא, כנסו פנימה". אתם נכנסים בכניסה מאחוריו ומגיעיםלקומת הקרקע של המכון, שם יש 4 זירות ליד ארבעת הכניסות, ומעלית גדולה באמצע שמובילה לקומה הבאה. יש גם הרבה מקום לקהל. מעל המעלית יש 4 מסכים, אחד פונה לכל כיוון. מהר מאוד, עובדים במכון מחלקים לכל אחד מהמתחרים מספר מ1 ועד 64. אתה מקבל את מספר 22 וטארה את מספר 1. אתה מסתכל על המסך ורואה שלסיבוב הראשון אתה צוותת עם מספר 10, וטארה עם מספר 60. אתה רואה בנוסף על המסך שאתה נלחם מול מספרים 32 ו34 ושטארה נלחמת מול מספרים 56 ו5. אתה מחפ מעט אתמספר 10 ובסוף מוצא נערה צעירה עם שיער אדמוני שמחזיקה כרטיס שעליו רשום המספר 10. מה תעשה?[/QUOTE]
"בהצלחה טארה!" אאחל לה ואגש אל הנערה בעלת המספר התואם את מספרי שמצאתי. "היי, אני רואה שקיבלת את מס' 10. אני מס' 22, קוראים לי טורי? מה השם שלך?"
-
[B][COLOR="#FFA500"]*בסופו של דבר, העברתי את הקרנבל מאיוונט זמני וקצר לאיוונט קבוע וארוך יותר. הקרנבל ייגמר ב30/11, אבל הוא כבר לא בגדר איוונט ואם תבקשו אני יכול להעביר אתכם לנקודה בעלילה שבה הייתם, אבל רק החל מה16/08, הנקודה שבה האיוונט היה אמור להיגמר. מה16 אתם תוכלו להמשיך בעלילה או לעבור בין העלילה לקרנבלים, לפי בחירתכם.[/COLOR]
*CP- 0
המנחה אומר:" נכון מאוד! כרגע זכית בעוד 20 CP לקופה שלך!" הוא אומר ועל המסך של קופת הזכייה שלך מאחוריו מתווספים עוד 20 CP, מעלים את הסכום הכללי ל30 CP. ועכשיו, השאלה האחרונה שלך. אם תענה עליה נכון, תזכה בכל הCP שאספת עד כה. אם תטעה, אבד את כל הסכום. עכשיו, רק נשאר לך לבחור רמת קושי: קל, רגיל, קשה, מאתגר, או מקצועי?"
מה תעשה?[/COLOR]
*CP- 0
החוקר אומר:"טוב. אם כך אתה אומר, נשארה לנו רק אופציה אחת. אנחנו עומדים להשתמש במכשיר חדשני, שיסרוק את המוח שלך ואת כל הזיכרון והמחשבות שלך, כמובן, רק אחרי שתסכים, ואז נדע את כל הפרטים עליך ונוכל לדעת מה לעשות איתך. עכשיו, אנחנו רק צריכים את הסכמתך" הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*כסף- 8,500 פ"ד
*CP- 0
אתה אומר לדונפן מה לעשות. דונפן קופץ על האדמה ומרעיד אותה, גורם לגנגר נזק רגיל. לאחר מכן דונפן חופר בור באדמה, ואז מרביץ עם אפו בחוזקה לגנגר, מפיל אותו לבור. מיד אחר כך הוא מכסה את הבור עם רגליו האחוריות וקובר את גנגר בתוך הבור. *מזל טוב! דונפן למד [B]קבירה[/B]!!!* . מיד לאחר מכן, דונפן משתמש ברעידת אדמה ומפיל את כל הקבירה על גנגר, מעלף אותו. *מזל טוב! דונפן למד [B]קבר אדמה[/B]!!!* דיימונד אומר:"לא! גנגר, חזור!". המנחה אומר:"אני לא מאמין! ממצב של הפסד לניצחון דרמטי! אייס מנצח ועולה לרבע הגמר! ניפגש מחר לרבע הגמר!" ~~מעבר יום~~ אתה חוזר לזירה אחרי ליל מנוחה ארוך ורואה את לו"ז הקרבות להיום, מגלה ששובצת לרבע גמר 1, מול מאמנת ששמה פיוצ'ר. הזירה שאתה נלחם בה היא הזירה המערבית, שוב פעם. אתה לוקח לומי-קאב ויוצא לזירה המערבית. אתה מגיע ופוגש את המנחה. הוא אומר:"אה, אייס, סיפקת קרב מדהים אתמול! כבר מחכה לראות אותך היום!" הוא אומר. אחרי כחצי שעה אתה ניגש לזירה ומוצא מולך מאמנת צעירה ונמוכה, עם עור שחום ושיער שחור קצר. המנחה אומר:" שלום לכל הצופים של רבע הגמר הראשון של טורניר הטריפל שלנו! מצד שמאל, ההפתעה הגדולה של שמינית הגמר שלנו, הצליח להעפיל אחרי קרב צמוד מאוד, אייס!" הוא אומר והקהל מריע לך. "ומצד ימין, האישה שכמעט נראה כאילו היא חוזה את העתיד, פיוצ'ר!" הוא אומר והקהל מריע גם לה. המנחה אומר:"ועכשיו... תנו לקרב להתחיל!" הוא אומר. פיוצ'ר אומרת:" שארפידו, אקסקדריל, סטרפטור, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים כריש גדול ושחור, חפרפרת עם שריון מתכת וציפור לחימה גדולה.
מה תעשה?[/COLOR]
*CP- 0
אתה מאחל בהצלחה לטארה והולך לעבר מספר 22. אתה אומר לה ששמך טורי ושואל אותה איך קוראים לה. היא עונה לך בקול חלוש:"קוראים לי איימי. אני מקווה שנצליח טוב ביחד". אתה שם לב שהקרב של טארה מתחיל. אתה יושב באזור המתחרים, ורואה שטארה הוציאה את לבארזר, מה שגורם לתמיהה רבה מאוד בקהל. השותף שלה הוא בחור דקיק וגבוה, שהרגע הוציא לודיקולו. לבארזר ולודיקולו שניהם מתעלפים מאוד מהר נגד ההראקרוס והגיגאלית' של היריב, והשותף של טארה בוחר להוציא דונפאן. טארה מוציאה את ריילי, והרבה אנשם מופתעים בגלל שהיא הוציאה פוקימון חלש. ריילי מעלף במכה אחת את הראקרוס, וכך גם דונפאן על גיגאלית'. הבלייזיקן והאלקטיווייר של היריב לא החזיקו מעמד יותר. מנחה הקרב אומר:" והמנצחים הם טארה ג'יימסטאר ואברארד סיבריט! הם עולים לשלב ה-32!". לאחר כמה דקות טארה ניגשת אליך ואומרת:"היי טורי! אני מקווה שגם אתה תצליח לעבור לשלב הבא!" היא אומרת, בדיוק מתי שקוראים לך ולאיימי לזירה. אתם רואים מולכן שתי בנות גבוהות ורזות עם מבט נחוש בעיניים. המנחה שליד הזירה שלכם אומר:"הגיע הזמן לקרב הבא! בצד אחד, בריטני סאגס ואיימי קורלי! שתי בנות עוצמתיות! בריטני נולדה בקנטו, ואיימי בהואן. שתיהן ניצחו 3 חברי מהרביעייה העילית של המחוז שלהן, ועכשיו, הן כאן. ומהצד השני, טורי אמבראו ואיימי נורת'קאט! איימי היא מאמנת מתחילה עם חמישה תגים מסינו, בעוד טורי הוא טירון מתקדם בצוות אג'נטרה השומר עלינו. ועכשיו, בוא נתן לקרב להתחיל!". בריטני אומרת:" סימיסייג', צא!" ומהפוקדור שלה יוצא קוף עשב ירוק גדול. איימי שנגדך אומרת:"אינפרנייפ, צאו!" ומהפוקדור יוצא לוחם-קוף עם להבות ברוב גופו. איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, צא!" ומהפוקדור יוצא עש גדול בכתום וירוק.
מה תעשה?[/COLOR]
-
"כמובן שמקצועי מה כבר יש לי להפסיד" אגיד בציניות ואצחק.
-
[COLOR=#FF0000]*כסף- 5,000 פ"ד
*CP- 0
החוקר אומר:"טוב. אם כך אתה אומר, נשארה לנו רק אופציה אחת. אנחנו עומדים להשתמש במכשיר חדשני, שיסרוק את המוח שלך ואת כל הזיכרון והמחשבות שלך, כמובן, רק אחרי שתסכים, ואז נדע את כל הפרטים עליך ונוכל לדעת מה לעשות איתך. עכשיו, אנחנו רק צריכים את הסכמתך" הוא אומר.
'אם אני אתנגד הוא יחשוד' אחשוב במהירות 'ואם לא אסכים אני מפר את הסיפור כיסוי שלי' אחשוב "ברור!" אגיד בנחרצות "אבל אני קודם חייב להתפנות" אגיד ואחזיק את הבטן בכאב "מאז שהתעוררתי ליד המעבדה לא נתנו לי להתפנות!" אגיד ואשמיע אנחת כאב מזויפת 'המפקדים שלי ידעו מה לעשות עם המכשיר הזה שלהם' אחשוב ואשמיע עוד יללת כאב.
-
[QUOTE]נועם
*כסף- 6,000 פ"ד
*CP- 0
אתה מאחל בהצלחה לטארה והולך לעבר מספר 22. אתה אומר לה ששמך טורי ושואל אותה איך קוראים לה. היא עונה לך בקול חלוש:"קוראים לי איימי. אני מקווה שנצליח טוב ביחד". אתה שם לב שהקרב של טארה מתחיל. אתה יושב באזור המתחרים, ורואה שטארה הוציאה את לבארזר, מה שגורם לתמיהה רבה מאוד בקהל. השותף שלה הוא בחור דקיק וגבוה, שהרגע הוציא לודיקולו. לבארזר ולודיקולו שניהם מתעלפים מאוד מהר נגד ההראקרוס והגיגאלית' של היריב, והשותף של טארה בוחר להוציא דונפאן. טארה מוציאה את ריילי, והרבה אנשם מופתעים בגלל שהיא הוציאה פוקימון חלש. ריילי מעלף במכה אחת את הראקרוס, וכך גם דונפאן על גיגאלית'. הבלייזיקן והאלקטיווייר של היריב לא החזיקו מעמד יותר. מנחה הקרב אומר:" והמנצחים הם טארה ג'יימסטאר ואברארד סיבריט! הם עולים לשלב ה-32!". לאחר כמה דקות טארה ניגשת אליך ואומרת:"היי טורי! אני מקווה שגם אתה תצליח לעבור לשלב הבא!" היא אומרת, בדיוק מתי שקוראים לך ולאיימי לזירה. אתם רואים מולכן שתי בנות גבוהות ורזות עם מבט נחוש בעיניים. המנחה שליד הזירה שלכם אומר:"הגיע הזמן לקרב הבא! בצד אחד, בריטני סאגס ואיימי קורלי! שתי בנות עוצמתיות! בריטני נולדה בקנטו, ואיימי בהואן. שתיהן ניצחו 3 חברי מהרביעייה העילית של המחוז שלהן, ועכשיו, הן כאן. ומהצד השני, טורי אמבראו ואיימי נורת'קאט! איימי היא מאמנת מתחילה עם חמישה תגים מסינו, בעוד טורי הוא טירון מתקדם בצוות אג'נטרה השומר עלינו. ועכשיו, בוא נתן לקרב להתחיל!". בריטני אומרת:" סימיסייג', צא!" ומהפוקדור שלה יוצא קוף עשב ירוק גדול. איימי שנגדך אומרת:"אינפרנייפ, צאו!" ומהפוקדור יוצא לוחם-קוף עם להבות ברוב גופו. איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, צא!" ומהפוקדור יוצא עש גדול בכתום וירוק.
מה תעשה?[/QUOTE]
"המממ... סוגי עשב ואש... מעניין אם כדאי להוציא מגה או... כן, זה יהיה מפתיע ביותר." אומר ואשלוף את הפוקדור של טרטוויג. "אתה אחד מיוחד מאוד למיטב זכרוני, לא? עדיין לא ניסיתי אותך. בוא נראה להם מה אתה שווה, קטנצ'יק." אומר לו ואזרוק באוויר את הפוקדור. "טרטוויג צא!" אומר ואצפה לקריאות התמיהה של הקהל. "אל תדאגי איימי," אפנה אליה. "הקרב הזה שלנו! קדימה טרטוויג! בוא נראה להם למה אתה כזה מיוחד! תשתמש בלהביור וסחרור אש ותכוון אל הסימיסייג'!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1470535][B][COLOR=#999999]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#FFA500]*בסופו של דבר, העברתי את הקרנבל מאיוונט זמני וקצר לאיוונט קבוע וארוך יותר. הקרנבל ייגמר ב30/11, אבל הוא כבר לא בגדר איוונט ואם תבקשו אני יכול להעביר אתכם לנקודה בעלילה שבה הייתם, אבל רק החל מה16/08, הנקודה שבה האיוונט היה אמור להיגמר. מה16 אתם תוכלו להמשיך בעלילה או לעבור בין העלילה לקרנבלים, לפי בחירתכם.[/COLOR]
[COLOR=#800000]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]*כסף- 8,500 פ"ד
*CP- 0
אתה אומר לדונפן מה לעשות. דונפן קופץ על האדמה ומרעיד אותה, גורם לגנגר נזק רגיל. לאחר מכן דונפן חופר בור באדמה, ואז מרביץ עם אפו בחוזקה לגנגר, מפיל אותו לבור. מיד אחר כך הוא מכסה את הבור עם רגליו האחוריות וקובר את גנגר בתוך הבור. *מזל טוב! דונפן למד [B]קבירה[/B]!!!* . מיד לאחר מכן, דונפן משתמש ברעידת אדמה ומפיל את כל הקבירה על גנגר, מעלף אותו. *מזל טוב! דונפן למד [B]קבר אדמה[/B]!!!* דיימונד אומר:"לא! גנגר, חזור!". המנחה אומר:"אני לא מאמין! ממצב של הפסד לניצחון דרמטי! אייס מנצח ועולה לרבע הגמר! ניפגש מחר לרבע הגמר!" ~~מעבר יום~~ אתה חוזר לזירה אחרי ליל מנוחה ארוך ורואה את לו"ז הקרבות להיום, מגלה ששובצת לרבע גמר 1, מול מאמנת ששמה פיוצ'ר. הזירה שאתה נלחם בה היא הזירה המערבית, שוב פעם. אתה לוקח לומי-קאב ויוצא לזירה המערבית. אתה מגיע ופוגש את המנחה. הוא אומר:"אה, אייס, סיפקת קרב מדהים אתמול! כבר מחכה לראות אותך היום!" הוא אומר. אחרי כחצי שעה אתה ניגש לזירה ומוצא מולך מאמנת צעירה ונמוכה, עם עור שחום ושיער שחור קצר. המנחה אומר:" שלום לכל הצופים של רבע הגמר הראשון של טורניר הטריפל שלנו! מצד שמאל, ההפתעה הגדולה של שמינית הגמר שלנו, הצליח להעפיל אחרי קרב צמוד מאוד, אייס!" הוא אומר והקהל מריע לך. "ומצד ימין, האישה שכמעט נראה כאילו היא חוזה את העתיד, פיוצ'ר!" הוא אומר והקהל מריע גם לה. המנחה אומר:"ועכשיו... תנו לקרב להתחיל!" הוא אומר. פיוצ'ר אומרת:" שארפידו, אקסקדריל, סטרפטור, צאו!" היא אומרת ומהפוקדורים יוצאים כריש גדול ושחור, חפרפרת עם שריון מתכת וציפור לחימה גדולה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'כמעט חוזה את העתיד?' אני חושב, מסתכל על הקהל.
"ברייורי, מונפרנו, דונפאן, אני סומך עליכם."
"מונפרנו, תרוץ בזיגזג לכיוון שארפידו ותשתמש עליו ברצף של אגרופי מאך אש (מתקפות לחימה חזקות על אופל)."
"דונפאן, תשתמש בקבר אדמה על אקסקדריל."
"בריוורי, תשתמש בכנף אווירית אמיצה (שילוב של כנף אמיצה ואס אויירי) על סטרפטור."
-
[COLOR="#000000"]*בבקשה תצטט
*כסף- 5,650 פ"ד
*CP- 0
"אתה בחרת במאתגר והשאלה האחרונה שלך היא... עליך לציין את שמות 25 הפוקימונים הראשונים ו25 הפוקימונים האחרונים בפוקדקס קנטו" (בה"פ)
מה תעשה?[/COLOR]
*CP- 0
אתה מבקש ללכת לשירותים, ועל פרצופו של החוקר עולה מבט מחשיד, והוא אומר:"טוב. אתה! תלווה אותו לשירותים. יש לך בדיוק שתי דקות בפנים". השומר מלווה אותך, ומהרגע שהוא סוגר את הדלת, אתה שומע צליל תקתוק.
מה תעשה?[/COLOR]
*CP- 0
אתה מחליט להפתיע, ובוחר לנסות את טרטוויג. אתה מוציא אותו, ומופתע למרבה פליאת הקהל. המחנה אומר:" או-הו! יש לנו זוהר ראשון בטורניר! מעניין מאוד מה התכנית של טורי...". אתה אומר לטרטוויג שלך מה לעשות. טרטוויג שולח שילוב של אש מסוחררת שבתוכה עובר להביור עוצמתי לעבר סימיסייג', פוגע בו קשה מאוד מאוד. איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, גל חום!". וולקרונה שולח גל אנריגה רותחת לעבר סימסייג' ואינפרנייפ, מעלף את סימיסייג' ופוגע באינפרנייפ רגיל.בריטני אומרת:"סימיסייג', לא! חזור! קראקוסטה, צא להראות להם מה זה!" היא אומרת ומהפוקדור יוצא צב אבן מפלצתי בגודלו. "קראקוסטה, קבר אבן על וולקרונה" היא אומרת וקראקוסטה שולח ערימת אבנים ענקיות לעבר וולקרונה, קובר אותו תחת ערימת אבנים ופוגע בו קשה מאוד. איימי שנגדך אומרת:"אינפרנייפ, מתקפת להבות מהירה (flare blitz) על טרטוויג!" היא אומרת ואינפרנייפ יוצר כדור אש ענקי, מזנק לתוכו ומתנגש בחוזקה בטרטוויג, פוגע בו קשה וחוטף בעצמו נזק רגיל.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800000"]*אבל אש חלש על מים
*כסף- 8,800 פ"ד
*CP- 0
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מונפרנו מזגזג לעבר שארפידו עם אגרופים זריזים עטופים באש ומאגרף אותו בחוזקה, פוגע בו רגיל ונפגע קל מהעור המחוספס שלו דונפן יוצר בור ענקי, בועט לתוכו את אקסקדריל וסוגר את הבור אחריו עם כל האדמה, קובר אותו בפנים. לאחר מכן הוא מרעיד את האדמה, מרסק את הקבר על אקסקדריל ופוגע בו קשה, בנוסף רעידת האדמה פוגעת בשארפידו קל ובסטרפטור בכלל לא. לבסוף, ברווירי מזנק למעלה, עושה לופים באוויר, דואה כלפי מטה ועף, עטוף באש הציפור האמיצה צמוד לקרקע, פוגע בסטרפטור בחוזקה ונפגע קל בעצמו. פיוצ'ר אומרת:" אקסקדריל, תשתמש בקבירה על... עצמך". כל הקהל מופתע בזמן שאקסקדריל קובר את עצמו בתור בור. פיוצ'ר אומרת:" אקסקדריל, תתבצר!" היא אומרת וכולם שומעים צליל תקתוק מתכתי לכמה זמן, שנפסק מהר מאוד. פיוצ'ר אומרת:" סטרפטור, אס אווירי על מונפרנו! שארפידו, סילון אקווה על מונפרנו, גם!!". סטרפטור עולה בסיבוב כלפי מעלה לאוויר, עושה הקפה באוויר וטס קרוב לאדמה לעבר מונפרנו, מתנגש בו ופוגע בו קשה. שארפידו יוצר ציפוי מים סביבו, ומזנק לכיוון מונפרנו בחוזקה, פוגע בו קשה.
מצב חיים שלך:
ברייווירי- 9/10 (סטרפטור פחות)
מונפרנו- 2/10 (שאריפדו הרבה הרבה הרבה יותר)
דונפאן 10/10 (אקסקדריל קצת פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR=#FF0000]*כסף- 5,000 פ"ד
*CP- 0
אתה מבקש ללכת לשירותים, ועל פרצופו של החוקר עולה מבט מחשיד, והוא אומר:"טוב. אתה! תלווה אותו לשירותים. יש לך בדיוק שתי דקות בפנים". השומר מלווה אותך, ומהרגע שהוא סוגר את הדלת, אתה שומע צליל תקתוק.
אפתח את ברז המים (אם יש) כדי לעשות רעש ושלא ישמעו אותי ואחפש בכיסי מכשיר כל שהוא על מנת לדבר עם המפקדה שלי
-
[QUOTE]נועם
*כסף- 6,000 פ"ד
*CP- 0
אתה מחליט להפתיע, ובוחר לנסות את טרטוויג. אתה מוציא אותו, ומופתע למרבה פליאת הקהל. המחנה אומר:" או-הו! יש לנו זוהר ראשון בטורניר! מעניין מאוד מה התכנית של טורי...". אתה אומר לטרטוויג שלך מה לעשות. טרטוויג שולח שילוב של אש מסוחררת שבתוכה עובר להביור עוצמתי לעבר סימיסייג', פוגע בו קשה מאוד מאוד. איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, גל חום!". וולקרונה שולח גל אנריגה רותחת לעבר סימסייג' ואינפרנייפ, מעלף את סימיסייג' ופוגע באינפרנייפ רגיל.בריטני אומרת:"סימיסייג', לא! חזור! קראקוסטה, צא להראות להם מה זה!" היא אומרת ומהפוקדור יוצא צב אבן מפלצתי בגודלו. "קראקוסטה, קבר אבן על וולקרונה" היא אומרת וקראקוסטה שולח ערימת אבנים ענקיות לעבר וולקרונה, קובר אותו תחת ערימת אבנים ופוגע בו קשה מאוד. איימי שנגדך אומרת:"אינפרנייפ, מתקפת להבות מהירה (flare blitz) על טרטוויג!" היא אומרת ואינפרנייפ יוצר כדור אש ענקי, מזנק לתוכו ומתנגש בחוזקה בטרטוויג, פוגע בו קשה וחוטף בעצמו נזק רגיל.
מה תעשה?
[/QUOTE]
" טרטוויג! אתה בסדר?" אומר לו בדאגה. "אל תדאג! אנחנו ננצח! תשתמש בסופת עלים על קראקוסטה ואז ברעידת אדמה!"
-
*CP- 0
המנחה אומר:"אני כל כך מצטער, אבל אתה ציינת את [B]26[/B] האחרונים, ולא את 25 האחרונים. אני מצטער, אבל הפסדת בשעשועון. אני מקווה שתוכל ליהנות משאר הפעילויות שלנו!
מה תעשה?[/COLOR]
*CP- 0
אתה הולך לפתוח את הברז, ומשתמש בטלפון שלך כדי להתקשר לזינזולין ולשאול אותו מה לעשות. זינזולין אומר:"אני שולח לך בהולוגרמה מכשיר לטשטוש מחשבות. שים אותו בתוך התחבושת שלך. ממש בשניה האחרונה, אתה לוקח את המכשיר הקטן, מפעיל אותו ומניח אותו בתוך התחבושת שלך, בדיוק כשהשומר נכנס ובא לקרוא לך. מיד לאחר מכן, אתה חוזר לחדר החקירות והחוקר מלביש עליך את המתקן. אתה מרגיש דגדוג קל למשך כמה דקות, ואז החוקר בודק את התוצאות ואומר:"טוב. אתה פייר לובסטן ואתה גר ליד פלזה בלאו. לפני חצי שעה ננשכת בראש על ידי ארבוק. אם כך המצב, עלינו להעביר אותך למעבדה העמוקה יותר. בוריס! אברארד! קחו אותו פנימה!" הוא אומר ומתחילים לקחת אותך פנימה.
מה תעשה?[/COLOR]
*CP- 0
אתה אומר לטרטוויג מה לעשות. הוא שולח סופה טרופית ענקית מלאה בעלים חדים, שתוקפת את קראקוסטה בחוזקה וגורמת לו נזק קשה מאוד. מיד לאחר מכן אתה לוחש לאיימי משהו באוזן, ואיימי אומרת:"וולקרונה, עוף לשמיים!" וולקרונה מרחף גבוה גבוה לאוויר. מיד לאחר מכן טרטווי מזנק, מרעיד את האדמה וגורם נזק קשה לאינפרנייפ ונזק קשה לקראקוסטה, מעלף את קראקוסטה. המנחה אומר:" או! נגרו לבריטני כל הפוקימונים! עכשיו הא רק צריכה לקוות שלאיימי שאיתה יהיה מזל!". איימי שאיתך אומרת:"וולקרונה, עכשיו!" היא אומרת וולקרונה נוחתת ממתקפת התעופה שלה ,ישר על אינרפנייפ, גורמת לו נזק קשה ומעלפת אותו. איימי שנגדך אומרת:"לא! אינפרנייפ, חזור! ג'ליסנט, צא להסביר להם מה אנחנו יודעים!" היא אומרת ומוציאה תמנון ג'לי ענקי, אפוף מסתורין. היא אומרת:"ג'ליסנט, תשתשמש בהרטבה על טרטוויג!" היא אומרת , וג'ליסנט אופף את טרטוויג במים, עד שטרטוויג נהיה מעט יותר כחלחל וסוג מים מתווסף אליו.
מצב חיים שלך:
טרטוויג: 6/10 (קראקוסטה ואינפרנייפ התעלפו, ג'ליסנט הרבה יותר)
וולקרונה של איימי: 5/10 (אינפרנייפ התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]