דרושים אנשים רציניים שמוכנים להשקיע ולקבל השקעה בחזרה,
מי שמעוניין שירשם למ"ת מי שאומר שזה פוקימון וכאלה שיקרא כמה מהתגובות שהגבתי למשתמשים שכבר התחילו לשחק.
Printable View
דרושים אנשים רציניים שמוכנים להשקיע ולקבל השקעה בחזרה,
מי שמעוניין שירשם למ"ת מי שאומר שזה פוקימון וכאלה שיקרא כמה מהתגובות שהגבתי למשתמשים שכבר התחילו לשחק.
[quote=ACMilaneZi;1316640]נשרף לי המוח מכל ההשערות האלה...
חוץ מיזה אם הוא יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה אז למה הוא לא יוצא?
סיכוי טוב מאוד חשבתי ככה הרבה זמן למרות שאין לו שארינגן+לא ראו אותו בברור אף פעם למרות שלטובי אין שיער ארוך[/quote]
הוא לא יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה, אלא הוא צריך לעשות משהו עם שאר הביג'וים. הוא טען בפנים הקגאים שהוא רוצה איכשהו ליצור גנג'טסו נצחי באמצעות הירח או משהו כזה... אבל יכול להיות שזה בלוף, והסיבה שהוא רוצה את הביג'וים זה כדי לעשות האקס כדי שהוא יוכל לקחת את צורתו המקורית.
[QUOTE=monster;1316644]קרא את העמוד של טובי בויקי נארוטו [url]http://naruto.wikia.com/wiki/Tobi[/url][/QUOTE]
תודה ורגע,נארוטו מת?
זוכרים שאמרתי שטובי הוא "אף אחד"?
הנה משפט שהוא אומר על עצמו I'm no one… I don't want to be anyone. All I care about is completing the Eye of the Moon Plan
אז הוא אף אחד נראה לי
אייל איך הגעת שנארוטו מת?
עוד משפט של טובי The war has already begun… My name no longer matters. You can call me by my old name, Tobi, if you prefer. Madara, Tobi… call me whatever you want."
[SPOILER]למרות שאם השד בעל 10 הזנבות Aka טובי יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה למה הוא כל כך התאמץ להרוג את נארוטו ושלח את סאסקה ועוד כמה להילחם בקילר בי?[/SPOILER]
אוף זה מעצבן.. אני ממש רוצה לדעת מי זה טובי...
[QUOTE=The Sir;1316645]דרושים אנשים רציניים שמוכנים להשקיע ולקבל השקעה בחזרה,
מי שמעוניין שירשם למ"ת מי שאומר שזה פוקימון וכאלה שיקרא כמה מהתגובות שהגבתי למשתמשים שכבר התחילו לשחק.[/QUOTE]
אני ארשם מחר,יש מצב שתוותר לי על רקע(אן לי כוח לעשות רקע אבל אעשה אם צריך)
אני לא אוהב את דנזו..
[QUOTE=~prinny;1316651]אוף זה מעצבן.. אני ממש רוצה לדעת מי זה טובי...[/QUOTE]
גם אני רוצה.
אמרתי לעומר שיש השערה שטובי הוא סאסקה מהעתיד,אבל אני לא מאמין לזה..
ACMilaneZi-הוא לא יכול להיות 10 הזנבות כי בשביל ליצור את 10 הזנבות צריך את כל החיות..
[QUOTE=~prinny;1316651]אוף זה מעצבן.. אני ממש רוצה לדעת מי זה טובי...[/QUOTE]
אז לך תשאל את קישי בהנחה שהוא יודע זאת.
תאמין לי כולנו רוצים לדעת מי זה טובי.
[QUOTE=Crown♕Clown;1316654]גם אני רוצה.
ACMilaneZi-הוא לא יכול להיות 10 הזנבות כי בשביל ליצור את 10 הזנבות צריך את כל החיות..[/QUOTE]
שזאת שמועה שהתחילה מטובי.....
[QUOTE=monster;1316655]אז לך תשאל את קישי בהנחה שהוא יודע זאת.
תאמין לי כולנו רוצים לדעת מי זה טובי.[/QUOTE]
ליאור,אתה רואה נארוטו בנארוטו גט או בשיפודן ישראל?
[quote=~prinny;1316653]אני לא אוהב את דנזו..[/quote]
כולם לא כל כך אוהבים אותו, אבל בתאכלס, הוא היחיד שדבק בדמות הנינג'ה המקורית. הוא היחיד שרוקם תכניות אפלות, ומוכן להקריב הכל למען המטרה. הוא לא מהסוג של נינג'ות עליזות שבראשן עומד נארוטו שמעודדים שיתוף פעולה והצלה המונית...
[QUOTE=Crown♕Clown;1316654]גם אני רוצה.
ACMilaneZi-הוא לא יכול להיות 10 הזנבות כי בשביל ליצור את 10 הזנבות צריך את כל החיות..[/QUOTE]
חוץ מי זה הוא יכול להיות בתוך גוף אנושי זה לא סותר....
ופשוט להשתחרר כשהורגים את כל הביג'ואים
[QUOTE=LordAbizi;1316658]כולם לא כל כך אוהבים אותו, אבל בתאכלס, הוא היחיד שדבק בדמות הנינג'ה המקורית. הוא היחיד שרוקם תכניות אפלות, ומוכן להקריב הכל למען המטרה. הוא לא מהסוג של נינג'ות עליזות שבראשן עומד נארוטו שמעודדים שיתוף פעולה והצלה המונית...[/QUOTE]
אני לא ממש אוהב את דאנזו כי הוא סתם מטריח את עצמו.
הוא צריך להיות בפנסיה עכשיו לא להילחם מול סאסקה(למרות שהוא [COLOR="White"]מת[/COLOR])
[QUOTE=ACMilaneZi;1316659]חוץ מי זה הוא יכול להיות בתוך גוף אנושי זה לא סותר....
ופשוט להשתחרר כשהורגים את כל הביג'ואים[/QUOTE]
אבל אמרתי לך-הוא צריך את כל הביג'ויים בשביל שהוא בכלל יווצר.
הוא לא יכול להיות כלוא בתוך מישהו בלי שהוא קיים..
הלורד הנכבד איבזי בעוד כשבוע תקבל את המ"ת שלי לבדיקה (בהצלחה Xd)
[QUOTE=Crown♕Clown;1316657]ליאור,אתה רואה נארוטו בנארוטו גט או בשיפודן ישראל?[/QUOTE]
שניהם, קודם נארוטו גט ואז תרגום עברי.
עכשיו אני לא רואה כי יש פילירים מפגרים.
כל מי שטוען שטובי זה אולי אוביטו הוא לא מודע מספיק לפרטים או מטומטם Xd
[QUOTE=Crown♕Clown;1316660]אני לא ממש אוהב את דאנזו כי הוא סתם מטריח את עצמו.
הוא צריך להיות בפנסיה עכשיו לא להילחם מול סאסקה(למרות שהוא [COLOR="White"]מת[/COLOR])
הוא לא יכול להיות כלוא בתוך מישהו בלי שהוא קיים..[/QUOTE]
אבל אמרתי לך זה שמועה שהופצה על ידי טובי....
חוץ מי זה דאנזו גברבר בעליל
[QUOTE=monster;1316662]שניהם, קודם נארוטו גט ואז תרגום עברי.
עכשיו אני לא רואה כי יש פילירים מפגרים.[/QUOTE]
כי יכול להיות שאני מתרגם את הפרקים הישנים בשביל נארוטו IL.
בימים הקרובים אני אשלח להם הודעה בסקייפ :-) (אני מקווה,יכול להיות שבמאי אני אתרגם,אפסיק קצת ואז אני אתרגם שוב)
[QUOTE=Amitlv;1316661]הלורד הנכבד איבזי בעוד כשבוע תקבל את המ"ת שלי לבדיקה (בהצלחה Xd)[/QUOTE]
על מה הוא? ואני מסוגל לנהל מ"ת
[quote=מאסטר ליאון;1316666]על מה הוא? ואני מסוגל לנהל מ"ת[/quote]
אני לא מגלה פרטים עליו
ואני הייתי במ"ת שלך ואתה לא מסוגל
[QUOTE=Crown♕Clown;1316665]כי יכול להיות שאני מתרגם את הפרקים הישנים בשביל נארוטו IL.
בימים הקרובים אני אשלח להם הודעה בסקייפ :-) (אני מקווה,יכול להיות שבמאי אני אתרגם,אפסיק קצת ואז אני אתרגם שוב)[/QUOTE]
בהצלחה, ניסתי פעם לתרגם אנימה היה קשה.
לא נראה לי שאצפה בזה כי אין לי כוח לצפות בפרקים שראיתי כבר.
[quote=Crown♕Clown;1316660]אני לא ממש אוהב את דאנזו כי הוא סתם מטריח את עצמו.
הוא צריך להיות בפנסיה עכשיו לא להילחם מול סאסקה(למרות שהוא [COLOR=white]מת[/COLOR])
הוא לא יכול להיות כלוא בתוך מישהו בלי שהוא קיים..[/quote]
ממי שמעת את הסיפור על עשר הזנבות? רק מטובי. לכן ייתכן שזה בלוף. ייתכן וטובי רצה להעמיד פנים שהוא מאדארה, ולספר את הסיפור על עשר הזנבות, כדי שיקרה ??? ובסופו טובי ירוויח. יש להחליף את ??? בתכנית של טובי, שאותה איש אינו יודע, ושהיא בטח מאוד מסובכת ופסיכית.
[quote=Amitlv;1316661]הלורד הנכבד איבזי בעוד כשבוע תקבל את המ"ת שלי לבדיקה (בהצלחה Xd)[/quote]
אני מחכה לרגע הזה 11 חודשים. נראה לי שאני אסתדר.
[QUOTE=Amitlv;1316667]אני לא מגלה פרטים עליו
ואני הייתי במ"ת שלך ואתה לא מסוגל[/QUOTE]
בסדר,אני אראה לך כשאפתח מ"ת שהוא שלי, כשאני המצאתי את הרעיון אני יכול לנהל מ"ת. ואני לא מאשים אותך,כי גם אני אשלח לאביזי עוד דווקא שבועיים את המ"ת שלי(מי רוצה לדעת על מה הוא?)
[QUOTE=LordAbizi;1316669]
אני מחכה לרגע הזה 11 חודשים. נראה לי שאני אסתדר.[/QUOTE]
אתה אמרת את זה כבר ואני בפורום רק 11 חודשים?
[QUOTE=Amitlv;1316671]אתה אמרת את זה כבר ואני בפורום רק 11 חודשים?[/QUOTE]
הוא חיכה שגם אתה תתאפ על עצמך ותצטרף למועדון של פותחי חת"ם
[quote=Amitlv;1316671]אתה אמרת את זה כבר ואני בפורום רק 11 חודשים?[/quote]
אני מנהל את חת"ם במשך 11 חודשים (כמעט כבר שנה). במשך כל הזמן התכוננתי ליום שבו אני אקבל את המשחק שלך. (זו מן הסתם הגזמה, ואין לי כל כך מושג למה בחרתי להשתמש בה... אולי הסיבה היא הערה צינית)
[QUOTE=LordAbizi;1316669]ממי שמעת את הסיפור על עשר הזנבות? רק מטובי. לכן ייתכן שזה בלוף. ייתכן וטובי רצה להעמיד פנים שהוא מאדארה, ולספר את הסיפור על עשר הזנבות, כדי שיקרה ??? ובסופו טובי ירוויח. יש להחליף את ??? בתכנית של טובי, שאותה איש אינו יודע, ושהיא בטח מאוד מסובכת ופסיכית.
אני מחכה לרגע הזה 11 חודשים. נראה לי שאני אסתדר.[/QUOTE]
אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..
[quote=ACMilaneZi;1316674]אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..[/quote]
זה בהחלט ייתכן.
[QUOTE=LordAbizi;1316675]זה בהחלט ייתכן.[/QUOTE]
זה בדיחה,אביזי!...
[QUOTE=ACMilaneZi;1316674]אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..[/QUOTE]
אם אתה מתכוון לתאריך ששבט המאיה ניבאה אז יש לך תעות התאריך המדויק זה 21.12.12 בשעת הצהריים
אני לא יכול לראות בתרגום עברי.. כי אין פרקים מתורגמים איפה שאני נמצא.. אני רואה בקראנצ׳ירול...
[QUOTE=ACMilaneZi;1316674]אני אומר שטובי מטייל בזמן וחלל אוסף את כל המפלצות ואז משחרר אותם ב22 לדצמבר 2012 והעולם מושמד סוף..[/QUOTE]
חח אחלה רעיון, רק לא נראה לי שהאנימה היא בשנת 2012-אין לי מושג מה השנה אבל לא נראה לי 2012.
עידן די נראה לי יש את פרקים 200+ מתורגמים לעבריית .ראיתי תפרקים האלו בתרגום עברי שיצאו.יכול להיות שלינקים כבר לא עובדים.
[quote=מאסטר ליאון;1316676]זה בדיחה,אביזי!...[/quote]
YOU DONT SAY :<
אני הפסקתי עם תרגום עברי אי שם בפרק 60+ בנארוטו הרגיל..
[QUOTE=monster;1316668]בהצלחה, ניסתי פעם לתרגם אנימה היה קשה.
לא נראה לי שאצפה בזה כי אין לי כוח לצפות בפרקים שראיתי כבר.[/QUOTE]
בשבילי? :-)
[QUOTE=~prinny;1316678]אני לא יכול לראות בתרגום עברי.. כי אין פרקים מתורגמים איפה שאני נמצא.. אני רואה בקראנצ׳ירול...[/QUOTE]
תכף יהיה כשאני(מקווה) שאהיה..
עמית, אבל דיי טוב לי עם האנגלית.. אבל אם תתרגם את הפרקים שאני נמצא בהם ובקצב מהיר... אז אני אראה..
[QUOTE=~prinny;1316683]עמית, אבל דיי טוב לי עם האנגלית.. אבל אם תתרגם את הפרקים שאני נמצא בהם ובקצב מהיר... אז אני אראה..[/QUOTE]
נראה,הם רק פתחו את האתר שלהם..
שמע אני רוצה לתרגם נארוטו, קצת לחזור על העליליה XD
אם נגמור לתרגם,כנראה, אני אעבור לשיפודן ולפרקים הרגילים..
[QUOTE=LordAbizi;1316675]זה בהחלט ייתכן.[/QUOTE]
לורד אביזי ציטט אותי אני כולי רטטים