-
[QUOTE=Veigar;1382945]נאמבר 17 הוא בראנק 3 והוא מבקש 2 מפלצות לבל 3 אתה יכול לקחת 2 מפלצות לבל 3 בלי שום התקפה וליצור איתם את נאמבר 17 עם 2000 התקפה ויכולת של התקפה עולה פעם בתור,יש לו חיסרון ברגע שנגמרים לו המרכיבים שהוא לא יכול להתקיף ישירות
ולגבי הסיכרון תסתכל בעריכה[/QUOTE]
מה זאת אומרת נגמרים המרכיבים?
וראיתי את העריכה, בגלל זה כתבתי את זה
[QUOTE=Brook;1382946]ליאור- אני נכשל במבחנים כי אני לא טוב במבחנים
עמית- האזרחות זה לעשות 3 יחידות בנוסף לשתיים שהן חובה
שקד- הפסיכולוגיה זה גם סוציולוגיה
"ובתאכל'ס? ברגע שאתה קולט את העניין זה לא עד כדי כך קשה.."
לא הבנתי את המשפט..
אני לא חייב 2 מגמות, אבל לא מחייבים דברים כאלו את מי שלא מב"ר או משו?
וסנכרון זה סכום מדויק של הרמות [טאנר ברמה שלוש+מפלצת ברמה 5 מסתנכרנות לרמה 8][/QUOTE]
התכוונתי שברגע שאתה קולט את העניין של הפסיכולוגיה זה הרבה פחות קשה, ונניח אתה מתחיל חומר חדש, אתה מסוגל ללמוד ת'בסיס ומשם יהיה יותר קל. ואצלי לא מחייבים, לא יודע מה איתך, פסיכו/סוציו לא נחמש 2 מגמות נפרדות למרות שאלה נושאים שונים.
[QUOTE=Shanks;1382948]המספר שרשום לך בתיאור בהתחלה.
נגיד אומרים לך-2 מפלצות רמה 4 אז אתה לוקח שתי מפלצות רמה 4 שבשדה שלך[כל סוג חוץ מאקסיז כמובן],שם אחת על השנייה ועליהן שם את המפלצת XYZ.
אם אתה רוצה להפעיל אפקט שדורש ממך להוריד יחידת XYZ אחת, אתה לוקח את אחת מהמפלצות שלמטה ושם אותה בקבר[זה מאוד שימושי אם נגיד יש לך ביד BLS, אתה יכול להוריד מפלצת מיסוד שחסר לך].אם מבקשים ממך יותר אתה פשוט מוריד את המספר שצריך לקבר.
אם דיברת על סינכרו-אז צריך להעביר לקבר את הטיונר ומפלצות שמשלימות את הרמה לרמה של הסינכרו.
דוגמא-נגיד אני רוצה לזמן סינכרו רמה 8, ויש לי טיונר ברמה 3.מה שאני צריך זה מפלצות שהסכום של הרמות שלהן הוא 5.[/QUOTE]
אוקיי, תודה על ההסבר
-
[quote=Spider Man;1382954]דניס, אם אתה ג'ונגלר כמו במשחק הקודם שלנו, מה דחוף לך Pull? כאילו מה זה יעזור במילא למישהו ירד פה החיים..
כי זה נשמע מטומטם מקסימום תתרחק ותשתגר בחזרה לנקסוס שלך לא?[/quote]
PULL-
כשמישהו מכה את המכה הראשונה במפלצת ואז היא רודפת אחריו והג'אנגלר יכול לעשות הרבה נזק עד שהמפלצת תתפקס עליו וככה הוא יאבד פחות חיים ויוכל לשרוד יותר זמן בג'אנגל בלי לחזור.
אם הג'אנגלר חוזר באמצע זה מעקב אותו מאוד, קשה מאוד להיות ברמה צמודה לרמות של שאר חברי הצוות שלך אם אתה חוזר מהג'אנגל כל שנייה
אל תשכח שזה משחק של צוות, PULL זה רק דוגמא לזה
-
[QUOTE=Panties;1382943]מה זה הזין הזה
אני צריך 3 מפלצות ברמה 5 שיכולות להיות שימושיות בשביל מפלצת אחת? OOOOOO:
בנוגע לסינכרון, רק רציתי להיות בטוח אם צריך מספר מדויק או לא (:[/QUOTE]
יש רק אקסיז אחד שהוא ראנק 5 ועם 3 מפלצות ויש לו התקפה מאוד טובה[3200].
[QUOTE=Brook;1382949]Bls זה חרא קלף
שונא אותו
ועמית הוא לא יכול לקחת Xyz כי זה בכלל לא רמה בxyz, זה Rank..[/QUOTE]
BLS אני משתמש בו רק אם יש לי קצת נקודות חיים או שבאלי לעשות אחלה בחלה של סיום XD
[QUOTE=Veigar;1382953]יש רק 4 שיכולים לעשות את זה,גאיה,c32,c39 ו-m7[/QUOTE]
מי זה m7?
-
[QUOTE=Spider Man;1382954]דניס, אם אתה ג'ונגלר כמו במשחק הקודם שלנו, מה דחוף לך Pull? כאילו מה זה יעזור במילא למישהו ירד פה החיים..
כי זה נשמע מטומטם מקסימום תתרחק ותשתגר בחזרה לנקסוס שלך לא?[/QUOTE]
ז'ונגלר
Jongler
Means something very good; awesome; "the best".
Originally - from the French word 'jongleur' (juggler).
This new console game is jongler!
or
This is a jongler idea!
כאילו 'טוב מאוד' , 'מעולה' ..
-
[QUOTE=Panties;1382960]ז'ונגלר
Jongler
Means something very good; awesome; "the best".
Originally - from the French word 'jongleur' (juggler).
This new console game is jongler!
or
This is a jongler idea!
כאילו 'טוב מאוד' , 'מעולה' ..[/QUOTE]
או במילותיו של בארני סטינסון:
AWESOME!
-
[QUOTE=Veigar;1382947]פתאום יורד לי האסימון שאני הכי צעיר פה :s[/QUOTE]
בן כמה?
-
[QUOTE=Brook;1382958]PULL-
כשמישהו מכה את המכה הראשונה במפלצת ואז היא רודפת אחריו והג'אנגלר יכול לעשות הרבה נזק עד שהמפלצת תתפקס עליו וככה הוא יאבד פחות חיים ויוכל לשרוד יותר זמן בג'אנגל בלי לחזור.
אם הג'אנגלר חוזר באמצע זה מעקב אותו מאוד, קשה מאוד להיות ברמה צמודה לרמות של שאר חברי הצוות שלך אם אתה חוזר מהג'אנגל כל שנייה
אל תשכח שזה משחק של צוות, PULL זה רק דוגמא לזה[/QUOTE]
אני יודע מזה דניס XD
אבל במילא ירדו החיים למישהו, ואם זה רמות קטנות המישהו גם ילך לנקסוס שוב אז מה עשית בזה?
אה לא משנה בעצם הבנתי כי הוא גם רמה נמוכה מהשאר אז יותר קשה לו הבנתי
-
[QUOTE=Spider Man!;1382962]בן כמה?[/QUOTE]
שנתיים
-
[QUOTE=Panties;1382964]שנתיים[/QUOTE]
אבל שנתיים זה א הגיל הכי צעיר פה :X
-
[QUOTE=Spider Man;1382965]אבל שנתיים זה א הגיל הכי צעיר פה :X[/QUOTE]
אוי אוי טרללה! גדלתי בשנה!
-
איזה יום מוצלח יש לי היום ב-gpx+!
גם השגתי קיורם וגם השגתי דיטו!
-
[QUOTE=Panties;1382966]אוי אוי טרללה! גדלתי בשנה![/QUOTE]
OK
-
לא הבנת עומר <<
החיים האלו לא יירדו לו, הוא יברח ולא יקבל נזק..
בזמן שהג'אנגלר יהרוג את המפלצת וזה רק יעזור לג'אנגלר זה אפילו לא חובה בכלל..
ולא תמיד זה תלוי במאסטריס וברונות שלך, ואיך הקבוצה שלך משחקת [אם היא תשחק גרוע אתה תהיה כמה רמות מעל כולם]
[quote=Shanks;1382959]יש רק אקסיז אחד שהוא ראנק 5 ועם 3 מפלצות ויש לו התקפה מאוד טובה[3200].
BLS אני משתמש בו רק אם יש לי קצת נקודות חיים או שבאלי לעשות אחלה בחלה של סיום XD
מי זה m7?[/quote]
עצם זה שהוא נכנס לחפיסה שלך זה עצוב
-
[QUOTE=Shanks;1382959]יש רק אקסיז אחד שהוא ראנק 5 ועם 3 מפלצות ויש לו התקפה מאוד טובה[3200].
מי זה m7?[/QUOTE]
[SPOILER][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb58378/yugioh/images/a/a4/ConstellarPtolemysMessier7-DT14-JP-DScPR-DT.jpg[/IMG]
You can also Xyz Summon this card by using 1 face-up "Constellar" Xyz Monster you control as the Xyz Material, except "Constellar Ptolemys Messier 7". (Xyz Materials attached to that monster also become Xyz Materials of this card.) You cannot activate this card's effect the turn you Special Summon this card this way. Once per turn: You can detach 1 Xyz Material from this card to target 1 monster on the field or in either player's Graveyard; return it to the hand.
[/SPOILER]
[QUOTE=Panties;1382956]מה זאת אומרת נגמרים המרכיבים?
וראיתי את העריכה, בגלל זה כתבתי את זה
[/QUOTE]
דוגמא למישהו שצריך מפלצות ספציפיות:
[SPOILER][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb58378/yugioh/images/a/a9/ShadowoftheSixSamuraiShien-SDWA-EN-UR-1E.png[/IMG]
[/SPOILER]הוא לדוגמא חייב 2 מפלצות רמה 4 שנקראות סיקס סמוראי
ולמשל
[SPOILER][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120616114118/yugioh/images/9/93/Number39Utopia-BP01-EN-R-1E.png[/IMG]
[/SPOILER]הוא צריך כל 2 מפלצות רמה 4 שיש לך בזירה
כמו שאתה רואה ביכולת שלהם הם מורידים מרכיבים בשביל היכולת (You can detach 1 Xyz Material) אז ברגע שאין לו יותר (במקרה הזה הפעיל את היכולת שלו פעמיים) הוא יהיה בלי מרכיבים
-
[QUOTE=Brook;1382970]לא הבנת עומר <<
ולא תמיד זה תלוי במאסטריס וברונות שלך, ואיך הקבוצה שלך משחקת [אם היא תשחק גרוע אתה תהיה כמה רמות מעל כולם]
עצם זה שהוא נכנס לחפיסה שלך זה עצוב[/QUOTE]
אה הבנתי..
רגע אבל זה משפיע על הMID לא? כאילו, אתה לא יכול לבקש תמיד רק פעמים שהוא יכול וקרוב (במיוחד לא על כאלה שלא מתקיפים מרחוק או מינימום גם טנקים.. אי אפשר להינצל מכל מתקפה)
-
[QUOTE=Veigar;1382863]אילן איזה שיר פתיחה מבין החמישה הכי אהבת?[/QUOTE]
היו חמש O.O חשבתי 4.. כנראה דילגתי יותר מדי
הראשון או שני...
-
[QUOTE=Brook;1382970]לא הבנת עומר <<
עצם זה שהוא נכנס לחפיסה שלך זה עצוב[/QUOTE]
זה אחת מהן..
ואני מדבר על הBLS שהוא לא Ritual..
-
[QUOTE=Ilan;1382974]היו חמש O.O חשבתי 4.. כנראה דילגתי יותר מדי
הראשון או שני...[/QUOTE]
פתיחה 2
-
[quote=Ilan;1382974]היו חמש O.O חשבתי 4.. כנראה דילגתי יותר מדי
הראשון או שני...[/quote]
לפי הסדר היה את AGAIN,הולוגרם,גולדן טיים לובר,משהו שאני לא זוכר את השם שלו ו-RAIN
-
עמית הריטואל זה אחלה קלף
המפלצת אפקט זה חרא קלף שבור ברמות מגעילות
[quote=Spider Man;1382973]אה הבנתי..
רגע אבל זה משפיע על הMID לא? כאילו, אתה לא יכול לבקש תמיד רק פעמים שהוא יכול וקרוב (במיוחד לא על כאלה שלא מתקיפים מרחוק או מינימום גם טנקים.. אי אפשר להינצל מכל מתקפה)[/quote]
<<
מכה אחת לא תהרוג מישהו, זה לא באמת מפריע למי שעושה את הפול
וטנקים לא הולכים למיד לרוב
-
אם אני זוכר החליפו כל 1 פרקים
ב13 ב26 ב39 ו52 איפה החמישי?
Again היה הראשון זה אני יודע
-
פתיחה הכי טוב זה rain של sid אבל הסיום הכי טוב זה 4 של סקאנדל 3>
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HEkerSi5Fig[/YOUTUBE]
-
פתיחה 1 ו-2 של Fma:b טובות, האחרות זבלים
-
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=M3tr58vKpVA[/YOUTUBE]
-
[quote=Ilan;1382979]אם אני זוכר החליפו כל 1 פרקים
ב13 ב26 ב39 ו52 איפה החמישי?
Again היה הראשון זה אני יודע[/quote]
AGAIN היה ב-1 עד 14
HOLOGRAM היה ב-15 עד 26
GOLDEN TIME LOVER היה ב-27 עד 38
PERIOD היה ב-39 עד 50
RAIN היה ב-51 עד 62 בשני פרקים האחרונים לא היה פתיחה
-
לא נכון שקד שלישי הוא גם ממש יפה..
-
~ספאם לא מנומס~
again
muahahahha
-
אני אוהב את הפתיח השני רק בגלל שמי ששר אותו שר גם את השיר diver של נארוטו ואני מאוד אוהב את השיר הזה..
-
[QUOTE=Brook;1382978]עמית הריטואל זה אחלה קלף
<<
וטנקים לא הולכים למיד לרוב[/QUOTE]
לפינישים זה אחלה קלף.
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1382984]לא נכון שקד שלישי הוא גם ממש יפה..[/QUOTE]
איכסה
אני הכי אוהב את 2
-
[QUOTE=Shanks;1382988]לפינישים זה אחלה קלף.[/QUOTE]
אתה לא קורא בכלל מה שאני רושם לך
האפקט שלו טוב, אבל הקלף הזה מגעיל ושבור ממש, הוא טוב למי שמשחק אותו אבל הוא לא פחות גרוע מלשחק עם דק דינוראביט, ווינד אפ או אינזקטור
-
[QUOTE=Brook;1382978]עמית הריטואל זה אחלה קלף
<<
וטנקים לא הולכים למיד לרוב[/QUOTE]
תלוי עם עוד מישהו בא למיד LOL
-
-
[QUOTE=Brook;1382990]אתה לא קורא בכלל מה שאני רושם לך
האפקט שלו טוב, אבל הקלף הזה מגעיל ושבור ממש, הוא טוב למי שמשחק אותו אבל הוא לא פחות גרוע מלשחק עם דק דינוראביט, ווינד אפ או אינזקטור[/QUOTE]
חחחחחח הגזמת למה השוות אותו נכון שהוא שבור אבל אתה לא יכול להשוות קלף אחד שלפעמים נכנס גם בתור בונוס בדקים שהבסיס שלהם לא בהכרח כאוס אלא יותר המנוע וכו'...לדק שהיא עצמה שבורה לגמרי
-
תודו ששיר הפתיחה ה11 של וואן פיס הוא הכי טוב.
ויש לי אותו בטלפון.
-
[QUOTE=Rider;1382999]חחחחחח הגזמת למה השוות אותו נכון שהוא שבור אבל אתה לא יכול להשוות קלף אחד שלפעמים נכנס גם בתור בונוס בדקים שהבסיס שלהם לא בהכרח כאוס אלא יותר המנוע וכו'...לדק שהיא עצמה שבורה לגמרי[/QUOTE]
אני יודע אבל הוא עיצבן אותי שהוא לא קרא מה שרשמתי <<
עומר לא הולכים 2 למיד אף פעם, זה טיפשי
וטאנקים בכלל אין להם מה לחפש למיד אלא אם כן הם צריכים להגן על טארנט או שהם ג'אנגלרים שזה משהו אחר (להכנס לליין לגאנק לעשות קצת פארם ולחזור לג'אנגל)
-
[QUOTE=quilavaxd;1383000]תודו ששיר הפתיחה ה11 של וואן פיס הוא הכי טוב.
ויש לי אותו בטלפון.[/QUOTE]
הוא די טוב עוד לא שמעתי את כל פתיחי האנימה כדי לומר הכי טוב.. אולי הכי טוב בוואן פיס.
על הפתיח הראשון אף פעם לא דילגתי גם על השנילא דילגתי גם על השלישי התחלתי לדלג לפעמים ברביעי והחמישי כבר דילגתי עליהם רוב הזמן.
-
-
לאח שלי יש Psp ואני עזרתי לו במשחק אחד שם. אז מה שרציתי לאמר הוא שכדי לעזור לו אני יצרתי ראשי תיבות: מנ"וי=[b]מ-[/b]מיומנות. לנסות עוד פעם ועוד פעם עד שמשיגים את המיומנות של אותו אזור\שלב. [b]נ-[/b]נשק. במהלך המשחק המתקפות מתחזקות וצריך להשתמש בהם כמו שצריך(בעיקר אם זה מוגבל).
[b]וי-[/b]ויכולות. במשחק תמיד נוספות עוד יכולות ולכן צריך לדעת איפה הם נמצאים,איזה מתקפה כדאי לאיזה יריב ואיזה יכולות אפשר לקבל. בסופו של דבר הוא הצליח.
-
וואי איזה נוסטלגיה הפורום הזה ! אני זוכר עוד שהייתי במפגש בעזריאלי לא נראלי אף אחד זוכר אותי או את המפגש הזה