-
[quote=monster;1441141]אבי בדקתי ולפי שם הפרק זה לא נראה לי יהיה פילר הפרק ב8 לאוגוסט
[img]http://25.media.tumblr.com/65a3c53de1947387828fcdd5c9499f16/tumblr_mq4uwvqxt21qea7tao1_500.jpg[/img][/quote]
אולי בגלל שזה לא שם מהמנגה האנשים חושבים שזה פילר, אומרים שזה יהיה פרק פילרי באתר באנגלית די מוכר,
ואתה מתכוון לשם שהעתקתי בתגובה מעליך?.
לפי ויקיפדיה ואתר באנגלית מאוד מוכר , השם שכתבתי זה השם של 324.
-
[QUOTE=Uchiha Madara;1441142]אולי בגלל שזה לא שם מהמנגה האנשים חושבים שזה פילר, אומרים שזה יהיה פרק פילרי באתר באנגלית די מוכר,
ואתה מתכוון לשם שהעתקתי בתגובה מעליך?.
לפי ויקיפדיה ואתר באנגלית מאוד מוכר , השם שכתבתי זה השם של 324.[/QUOTE]
נראה כבר מה נכון
צונזר
[IMG]http://25.media.tumblr.com/505d9dfd4b53e7b81515b246e8b8d949/tumblr_mp6bpz3z9z1sxil0yo1_500.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=monster;1441143]נראה כבר מה נכון
צונזר[IMG]http://25.media.tumblr.com/505d9dfd4b53e7b81515b246e8b8d949/tumblr_mp6bpz3z9z1sxil0yo1_500.jpg[/IMG][/QUOTE]
אז מה קורה?.
-
[QUOTE=Uchiha Madara;1441144]אז מה קורה?.[/QUOTE]
משתעמם כפי שאתה רואה מחפש לי תמונות נחמדות ברשת
כדי לי להזמין אותה בתור החפשנית שלי לפני הגיוס שלי ?
[IMG]http://24.media.tumblr.com/8121fd63f0c98e68932055ceea00973e/tumblr_mq04mz4nhd1rlergfo1_500.gif[/IMG]
-
[url="http://jpg.co.il/view/51e7f4c817eeb.bmp/"][img]http://srv1.jpg.co.il/6/51e7f4c817eeb.bmp[/img][/url] טא-דה!
-
-
[quote=d-a-l-e-k;1441147]איירון מן שלא הצליח?[/quote]
חוץ מכמה פינות,יצא די טוב,לא?
-
-
[QUOTE=ArmorBoy;1441149]חסר צבע.[/QUOTE]
וחוץ מזה?
-
[quote=joltik;1441150]וחוץ מזה?[/quote]
זהו.
עומר יוגיהו תקרא את ההודעה הפרטית שלך.
-
אני לא מבין מה הבלאגן עם Amitlv. תקנו אותו בסדר. אם הוא אמר (אני לא יודע אם הוא אמר או לא, זה לא מעניין אותי) שהוא לא רוצה שיתקנו אותו / ביקש שיפסיקו לתקן אותו, אז כל ניסיון לתקן אותו הוא בברור פגיעה. עכשיו זה שאפשר לקחת את זה לקיצוניות מטורפת ולגרום לכך שלא יהיה אפשר לרשום שום דבר בפורום הזה, זה נכון, וברגע שבאמת תקחו את זה כל כך רחוק החוק הזה יהיה חייב להשתנות מן הסתם.
-
חבר'ה, אני מציע שתקראו את הנושא החדש שנעוץ בפורום דיבורים ואקטואליה.אוהבים אותו או לא, זה כבר עניין אחר.
-
[quote=yort3m;1441157]חבר'ה, אני מציע שתקראו את הנושא החדש שנעוץ בפורום דיבורים ואקטואליה.אוהבים אותו או לא, זה כבר עניין אחר.[/quote]
רותם,לא נראה לי רעיון טוב הנושא הזה
-
[quote=joltik;1441160]רותם,לא נראה לי רעיון טוב הנושא הזה[/quote]רעיון טוב דווקא. למה לא?
הרי מי שהרעיון אמור להפריע לו 'מתכנן' לעבור על החוקים, לא ככה?
-
[QUOTE=YoRt3m;1441159]סבבה.
:sunglasses:
נעול.[/QUOTE]
לפי זה אני מבין שרותם מעדיף 5 משתמשים בפורום מאשר 20.
B-E-A-utiful.
-
[QUOTE=ArmorBoy;1441162]לפי זה אני מבין שרותם מעדיף 5 משתמשים בפורום מאשר 20.
B-E-A-utiful.[/QUOTE]אני באמת מעדיף :wink:
-
[quote=yort3m;1441163]אני באמת מעדיף :wink:[/quote]
רותם תגיד אפשר לשלוח לך ה''פ או שהתיבה מלאה?
-
[QUOTE=Tutankhamun;1441164]רותם תגיד אפשר לשלוח לך ה''פ או שהתיבה מלאה?[/QUOTE]אפשר.
-
[quote=yort3m;1441165]אפשר.[/quote]
שלחתי לך ה''פ,תודה רותם!
-
ייאלה בקרוב מכבי חיפה והפועל תל אביב בליגה האירופית ואז כלוב הזהב :),
המלצות מה לראות מכבי חיפה או הפועל?.
-
[QUOTE=Uchiha Madara;1441167]ייאלה בקרוב מכבי חיפה והפועל תל אביב בליגה האירופית ואז כלוב הזהב :),
המלצות מה לראות מכבי חיפה או הפועל?.[/QUOTE]
ברור שהפועל!
-
בתכלס אתם סתם מבכיינים כמו קופות מיוחמות... ביקשו ממכם לא לתקן את עמית מה אתם חייבים בכח? יש לכם בעיה מפית קשה או משהו?!
-
[quote=tutankhamun;1441168]ברור שהפועל![/quote]
נראה לי בגלל שהפועל מתחיל קודם נראה כמה דקות ואם יתפתח משחק מעניין נשאר, אם לא נעבור למכבי חיפה חחח.
גיורי כל הזמן אמרו שהיא חזקה, אתמול היא נראתה כמו הפועל רמת גן, אני מקווה שהיא תמשיך כך בשביל מכבי חחח, כל התקשורת אמרו מכבי אכלו אותה עם היריבה, אתמול לא ראיתי הבדל בינהם גיורי לבין יריבה ממלטה, מקווה שוב גם שיהיו כך בגומלין בשביל מכבי.
אם הישראליות יצליחו השנה באירופה אולי תהיה עוד נציגה בליגת האלופות שנה הבאה.
-
[quote=peterpan;1441170]בתכלס אתם סתם מבכיינים כמו קופות מיוחמות... ביקשו ממכם לא לתקן את עמית מה אתם חייבים בכח? יש לכם בעיה מפית קשה או משהו?![/quote]
אנחנו דיברנו על זה שאיתי הפקח המציא חוק שאסור לתקן את עמית, בעוד שלא כתוב שום חוק כזה.
מה שכתבנו בנושא זה היה רק כדי לישר הדורים עם עמית.
-
[quote=uchiha madara;1441171]נראה לי בגלל שהפועל מתחיל קודם נראה כמה דקות ואם יתפתח משחק מעניין נשאר, אם לא נעבור למכבי חיפה חחח.
גיורי כל הזמן אמרו שהיא חזקה, אתמול היא נראתה כמו הפועל רמת גן, אני מקווה שהיא תמשיך כך בשביל מכבי חחח, כל התקשורת אמרו מכבי אכלו אותה עם היריבה, אתמול לא ראיתי הבדל בינהם גיורי לבין יריבה ממלטה, מקווה שוב גם שיהיו כך בגומלין בשביל מכבי.
אם הישראליות יצליחו השנה באירופה אולי תהיה עוד נציגה בליגת האלופות שנה הבאה.[/quote]
כן יש מצב..
ותגיד למה קוראים להם גיורי?
לדעתי לא ממש אומרים את הי' גם דברצן במקור קוראים להם דברצני אבל מי קורא להם ככה?
-
[quote=tutankhamun;1441181]כן יש מצב..
ותגיד למה קוראים להם גיורי?
לדעתי לא ממש אומרים את הי' גם דברצן במקור קוראים להם דברצני אבל מי קורא להם ככה?[/quote]
הם נקראים נראה לי גיור אל זה נחמד להגיד גיורי חחח, זה כיף יותר להגיד גיורי ולא גיור,
אגב ראית החזרנו את ברדה :).
-
[quote=uchiha madara;1441186]הם נקראים נראה לי גיור אבל זה נחמד להגיד גיורי חחח, זה כיף יותר להגיד גיורי ולא גיור,
אגב ראית החזרנו את ברדה :).[/quote]
חחחח אותי מצחיקות הקבוצות ברומניה.. איזה שמות! אוצלול גאלאץ,פטרולול..
כן גם את בוזגלו לא?
באר שבע הולכת להיות סבבה
-
[quote=tutankhamun;1441190]חחחח אותי מצחיקות הקבוצות ברומניה.. איזה שמות! אוצלול גאלאץ,פטרולול..
כן גם את בוזגלו לא?
באר שבע הולכת להיות סבבה[/quote]
כן בוזגלו גם אצלנו,
אני מקווה, זה עושה לי טוב כל המתח הזה במחזור האחרון על ירידה, שיהיה מתח אבל לאירופה או פלייאוך עליון אין לי בעיה אבל לא מאבק על ירדה.
ולגמרי גם הרומניות מצחיקות, אבל כיף להגיד גיורי חחחחח, יש קבוצה ממלטה נראה לי שקוראים לה פולה אש משהו כזה חחחחחח, שם חזק.
-
רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את RK ו-STM שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...Screw You Guys!!
-
[quote=d-a-l-e-k;1441199]רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את rk ו-stm שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...screw you guys!![/quote]בהצלחה בהמשך.
קיבלת הרחקה לשבוע על עבירה על חוק פגיעה במשתמש.
-
[QUOTE=D-A-L-E-K;1441199]רותם,אני לא אשכח את אותו ספטמבר של 2009 שמצאתי את הפורום הזה,באמת שבהתחלה נהנהנתי,היה כיף,ואז...משתמשים התחילו לפרוש ובמקום לתת למשתמשים סיבה להישאר,אתה מבריח אותם,אתה דיקטטור,ולא דיקטטור טוב שמתעלל באנשים שלו,אלא דיקטטור רע,ממש רע,שמבריח את האנשים שלו,אתה מעיף את כל הפורום רק בגלל דיסלקט בכיין ואידיוט יחיד,ששמו הוא עמיטריד שגרם למשתמשים לפרוש ולקבל באנים,אתה מעלה לניהול משתמשים שלא מגיע להם!הפורום השתנה ולרעה,ובמקום להציל אותו,אתה רוצה להרוס אותו,"אני מעדיף 3 משתמשים נחמדים, מאשר 500 גועליים, תאמין לי, אין לי מה להפסיד." זה ציטוט שלך,אדון דיקטטור,ה-3 משתמשים האלה,הם מנהלים ששניים לא צריכים להיות,מה שמשאיר את RK ו-STM שבאמת מוזר איך הוא לא פרש,והבכיין הדיסלקט עמיטריד,אם תיתן לי באן,לא יהיה אכפת לי,הפורום הזה זה הביוב של האינטרנט,וזה לא הכוונה שפה נמצאת כל החרא,למרות שהפקח,ליאון,עמיטריד הם באמת חראות,הכוונה זה שהמקום כ''כ מוזנח שהדבר היחידי שאפשר להשוות אליו זה ביוב,וזה העלבה לביוב
אני מודה לפורום הזה על החברים שאני איתם בקשר,הסדרות שאני רואה וחוץ מזה...Screw You Guys!![/QUOTE]
[IMG]http://images.latintimes.com/data/images/full/5955/joffrey-gif.gif?w=650[/IMG]
BITCH SLAP
באן לשבוע
-
[quote=yort3m;1441200]בהצלחה בהמשך.
קיבלת הרחקה לשבוע על עבירה על חוק פגיעה במשתמש.[/quote]
איך זה פגיעה במשתמש?
-
יאלה הימורים!
מי אתם חושבים שיקבל את הבאן הבא?
קודם לוקאס הלך ועכשיו עומר.
-
[quote=monster;1441203]יאלה הימורים!
מי אתם חושבים שיקבל את הבאן הבא?
קודם לוקאס הלך ועכשיו עומר.[/quote]
20 שקל על אילן.
-
[quote=uchiha madara;1441191]כן בוזגלו גם אצלנו,
אני מקווה, זה עושה לי טוב כל המתח הזה במחזור האחרון על ירידה, שיהיה מתח אבל לאירופה או פלייאוך עליון אין לי בעיה אבל לא מאבק על ירדה.
ולגמרי גם הרומניות מצחיקות, אבל כיף להגיד גיורי חחחחח, יש קבוצה ממלטה נראה לי שקוראים לה פולה אש משהו כזה חחחחחח, שם חזק.[/quote]
דווקא מצאתי שם קבוצה עם שם יותר מצחיק,בירקירקארה חחחח
ושלא נשכח את גנצלרבירלג'י הטורקים ואת ג'רמינל בירשחוט הבלגים(שנסגרו :/ )
כן זה מלחיץ מאבק ירידה..
-
[QUOTE=ArmorBoy;1441202]איך זה פגיעה במשתמש?[/QUOTE][COLOR=#808080][FONT=Arial][I]"דיסלקט בכיין ואידיוט" "[/I][/FONT][/COLOR][COLOR=#808080][FONT=Arial][I]הפקח,ליאון,עמיטריד[/I][/FONT][/COLOR][COLOR=#808080][FONT=Arial][I] הם באמת חראות"[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#808080][FONT=Arial][I]
[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#808080][FONT=Arial][I]ובסך הכל עשיתי לו טובה להיות מושעה מהביוב של האינטרנט לשבוע. [/I][/FONT][/COLOR]:peee:
-
[quote=armorboy;1441204]20 שקל על אילן.[/quote]
לא הגיוני שזה יקרה. אילן לא כזה התחבר בשעה האחרונה.
אני שם 1000 שקל על עצמי!.
-
אני מהמר על.... נמממ.. בחירה קשה..
וואו, לא'יודע.
-
[quote=monster;1441207]לא הגיוני שזה יקרה. אילן לא כזה התחבר בשעה האחרונה.
אני שם 1000 שקל על עצמי!.[/quote]
טוב אני מוסיף את ה-20 שקל של אילן על ליאור.
הימור איכותי xd
-
[quote=yort3m;1441206][color=#808080][font=arial][i]"דיסלקט בכיין ואידיוט" "[/i][/font][/color][color=#808080][font=arial][i]הפקח,ליאון,עמיטריד[/i][/font][/color][color=#808080][font=arial][i] הם באמת חראות"[/i][/font][/color]
[color=#808080][font=arial][i]
[/i][/font][/color]
[color=#808080][font=arial][i]ובסך הכל עשיתי לו טובה להיות מושעה מהביוב של האינטרנט לשבוע. [/i][/font][/color]:peee:[/quote]
אולי גם אתה תשתף בהימורים שפתחתי מי מקבל את הבאן הבא?