-
[QUOTE=Snivy Boy;1487809][COLOR=#000000][B]מליפאן;[/B]
זואי מצחקקת למשמע הסיפור על צ'ינגלינג. "צ'ינגלינג קטנה גרמה לכל כך הרבה צרות?" היא שואלת, ואתה מאשר.
שניכם מחליטים לגשת אל העיר, אבל אתם לא רואים שום שלט או דוכן.
אתה פונה בבלבול לאחד האנשים באזור, "מה, פסטיבל העיר? הוא מתרחש.. אממ..", הוא אומר ומגרש בראשו.
"כן.. חושב שבעוד יומיים, או מחר? אני לא בטוח בדיוק.." הוא אומר, ואתם מודים לו.
[/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב אז מתברר שאני טועה. . ." אמלמל קצת, "טוב, מה את מתכוונת לעשות עכשיו? כי אין לי באמת רעיונות לאיך להעביר שלוש שעות עכשיו או משהו כזה. אני חושב שאני בסדר עם הפוקימונים שברשותי, והיו לי איזה חמישה בערך קרבות היום, אז אני מרוצה גם בחזית הזו. את היית בעיר הזו יותר זמן ממני, יש לך רעיון למשהו שעלול לעניין אותי?"[/SPOILER]
ערכתי את התגובה. בספויילר התגובה הקודמת.
--
"טוב אז מתברר שאני טועה. . ." אמלמל קצת, ואחשוב מה לעשות עכשיו, ולאחר מחשבה קצת אני אומר. "אה אני יודע מה אני צריך לעשות. אין לי הרבה פוכדורים. ובטח צ'ינגלינג היא לא הפוקימון העקשן והמעצבן האחרון שאני אתקל בו, לא שזה דבר רע, כל פוקימון שמעצבן אותי יעצבן גם את היריב בידיים שלי. אז אני חושב שכדאי לי ללכת לחנות לפני שהם סוגרים." ואם היא לא תתנגד באופן עקרוני, אלך לשם.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487866]רון;
״אה, פרי מיוחד?״ שואלת האישה בפליאה.
״רוסרייד, יש לנו פרי כזה?״ היא שואלת אל הפוקימון, שמניד בראשו, והיא מצחקקת קלות. ״חושתתני שלא, אבל אתה מוזמן לקחת קצת מאלה״ היא אומרת ומצביעה על פרי שסנטרט שם עליו עין.
לוקאס;
״אם כך, מעולה. אני מצפה לקרב נהדר!״ היא אומרת, "אל תשכח שעליך להביא שני פוקימונים לפחות. ובכן, להתראות, לילה טוב.״
רוקסן מתחילה ללכת מהמקום, כשלפתע אתה מבין- רוקסן היא מנהיגת מכוו העיר רסטבורו. (לא הזכרתי את זה קודם או משהו נכון?)[/QUOTE]
לא אבל ידעתי והתנהגתי כאילו אני לא יודע, נשארתי בדמות
~~~
"אוקיי בואי ננוח טוב כדי שנהיה בשיא שלנו מחר" אומר לניקי ונלך לכיוון המרכז לשכור חדר (1? :sunglasses:) השקם בבוקר אלך לכיוון המכון כדי להילחם ראשון
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487764][CENTER][B][COLOR=#2f4f4f][SIZE=5]אוקיי חברהההה,[/SIZE]
אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא. [/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f](חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
[B]יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה.. [/B]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
רון;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר[/COLOR]
[COLOR=#000000]ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אייס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]המאמן מתעלם ממך, וממשיך ללכת אל עבר היציאה מהיער.[/COLOR]
[COLOR=#000000]--[/COLOR]
[COLOR=#000000]זהו. פעם הבאה תגיב עוד משהו בנוסף לדיבורים עמית'לה[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור;
[/B]שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
--
עונש על זה שלא הגבת
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]מליפאן;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי. [/COLOR]
[COLOR=#000000]היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]לוקאס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אפשרי[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]מייק;[/B]
"מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
"איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG]
[B]לילי;[/B]
קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
"את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
"כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.
[B]סטיבן;
[/B]אתה ממשיך ללכת ברחבי היער, כשלפתע מרקרוו יוצא מהפוכדור, נראה שהוא רוצה להיות קצת בחוץ.
אתה מתחיל להתקדם כשמרקרוו מעופף לצדך, ולאחר כחצי שעה- אתה נעצר.
אתה מסתכל סביבך, ורואה שהגעת לאותו מקום. אתה מנסה להבין איך זה ייתכן, כשלפתע מרקרוו קורא ומצביע ימינה.
אתה מביט לשם, ורואה פוקימון קטן מצחקק, כנראה האחראי לטעות שלכם.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/708.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה קם במהרה, ומביט במבוכה באמה.
"היי למי אתה קורא ילד?!" אתה קורא לעבר הנער, והוא מסובב את גבו אליכם.
"טימ טימבור!" קורא טימבור ומתקדם קדימה, "טים טים!" הוא ממשיך וקורא. אתה רואה שהמאמן מסתובב.
"זה הפוקימון שלך? מסכן.." הוא מסנן, וממשיך לצעוד.
"בוררר!" טימבור נוהם לעברו, גם פיקאצ'ו מתקדמת כעוסה מעט. "עזבו אותו, סתם עוד ערס.." מעירה אמה.
[/COLOR][/QUOTE]
"את צודקת..." אני משיב לאמה ונושם טיפה כדי להירגע "אין צורך להתעצבן טימבור, פיקאצ׳ו, הוא סתם נער מפגר, במקום לעזור לאנשים הוא צוחק עליהם, קדימה בואו נתקדם לכיוון במכון!" אני אומר ומתקדם לתוך העיר
-
[QUOTE] מייק;
קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
"איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב. [/QUOTE]
"וואו הם האמת נראים פוקימונים נחמדים, מה דעתך שנתםוס אותם יחד בקרב כפול? אני בטוח שנוכל לעזור אחד לשני?" אשאל את קורה ואוציא את הפוקדור של אזוריל "אזוריל מתוק, בוא אליי. אני רוצה שתצפה בקרב ותלמד איך נלחמים. ככה תגדל להיות פוקימון חזק כמו צ׳ארמנדר. מוכן צ׳ארמנדר?" אשלח את צ׳ארמנדר לקרב.
-
[COLOR=#000000][B]אייס;[/B]
חבטות זעם* :embarrassed:
--
אתה מודה לגראוליט, שנובח מעט בהסכמה, נידורינה מהנהנת.
נידורינה רצה אל גולד, ומתחילה לחבוט בה עם כפותיה, סילבר בתגובה משתמש בזנב ברזל ונידורינה מתחמקת, וחוזרת מעט אחורה. גראוליט שולח להביור, שפוגע באיווים ויוצר פיצוץ, אך לאחר תזוזת העשן אתה רואה שהאיווים הקשוחים יצאו ללא פגע, ע"י שימוש בהגנה. "סילבר, גולד, קלף מנצח!" קוראת אליסון, ואתה ותום מביטים בה בהפתעה.
שני האיווי שולחים קלפים, ליטרלי קלפים. של סילבר בוהקים בכחול, ושל גולד באדום.
הם שולחים את הקלפים שפוגעים בפוקימונים שלכם בחזקה, ומתעלפים מהפגיעה הישירה. האיווים חוזרים לעמוד, מתנשפים בכבידות, המתקפה אימצה אותם לגמרי. "נהדר איווים! סופסוף שלטתם במתקפה!" אומרת אליסון.
[B]לילי;[/B]
למה שיהיו פוקימונים פראיים בעיר 0:
אגב, קצת שכחנו את שון XD
--
את מתחילה ללכת ברחבי העיר, מתפעלת מכמה נקייה היא, והקישוטים המרובים.
אתם מגיעים לבסוף אל צומת שמובילה אל בניין החברה, ומרחוק מבחינים שהוא סגור, קאיטו מקלל בשקט.
לפתע שון מושך בידך, "לילי, בואו נלך לראות את הקרב!" הוא אומר, ומצביע על זירה מרובת אנשים.
הוא מתחיל לרוץ בהתלהבות לעבר הזירה.
רון;
אתה בועט את מג'יקרפ המעולף חזרה למים, כשלפתע ווארמפל זוהרת באור לבן ומסתורי, ומתחילה לגדול- הופכת אל תוך פוקימון מעוגל ולבן. "קון..." היא ממלמלת, ומנסה לזוז, ללא הצלחה.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/266.gif[/IMG][COLOR=#000000]
מליפאן;
הממ.. מכיוון שהיום הזה נמשך כבר די יותר מידי זמן, אני חושב שנתקדם כמה שעות טובות.
חח פשוט תלך לישון מתי שתרצה אעשה כאילו זה לילה
--
אתה ממשיך אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד עם זואי, כשלפתע צץ בראשך הרעיון לקנות פוכדורים חדשים.
"האמת שלי יש.. אבל קדימה, יהיה נחמד לראות את חנות העיר" אומרת זואי, ואתם נכנסים אל המרכז. אתה מתחיל להתקדם אל עבר הקומה העליונה, שם נמצאת החנות, כשלפתע אתה מבחין באדוארד יושב לו מול המפה.
הוא מבחין בכם, ומתהלך לו במהרה. "מליפאן! לא הייתה לי דרך להודות לך קודם.. והנחתי שאמצא אותך כאן, לצערי האחות ג'ואי לא בדיוק ידעה לומר לי אם אתה ישן או שיצאת.. אבל לפחות עכשיו אתה פה!" הוא אומר, בחיוך.
"הנה לך, מתנה ממני.. ומהחברה" הוא אומר, ומביא לך שקית עם ארבעה פוכדורים אדומים ובוהקים, ואחד מעט שונה, בצבע כחלחל חשוך. [כבר מעדכן]
[B]לוקאס;[/B]
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, והאחות ג'ואי מובילה אתכם אל מעבר לדלפק.
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים [U]נפרדים[/U] [תצטרך לעבוד קשה יותר[/COLOR]:sunglasses:], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
[COLOR=#000000]אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
אתה מחליף לבגדים נוחים יותר לשינה, מצחצח שיניים ומסדר את המיטה לשינה. כשלפתע טורצ'יק יוצא מהפוכדור.
הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.
[B]סהר;[/B]
אתה מתקדם אל עבר העיר רסטבורו. מרחוק אתה יכול לראות שמתרחש שם אירוע כלשהוא, הרבה קישוטים ואנשים ברחובות, דלפקים ודוכנים רבים ברחבי העיר. "מה זה?" אתה שואל את אמה
"הו, זה פסטיבל העיר!" היא אומרת בהתלהבות, ורצה קדימה, "לא חשבתי שהוא כבר התחיל!" היא אומרת וממשיכה לרוץ אל תוך העיר הגדולה. "יש כאן מלא דברים.. דוכני משחק, דוכני קניות, בגדים.. אפילו קרבות!" היא אומרת בהתלבות.
"והכי מגניב, השופט הוא מישהו מהאלייט פור!" היא מוסיפה.
[B]
מייק;[/B]
"הממ.. האמת שנשמע לי רעיון חמוד, בהחלט פוקימון מתוק!" היא אומרת, ושולפת את הפוכדור של ונילייט.
אתה מוציא את צ'רמנדר, שקורא בחזקה ויורה מעט גחלת אל מעלה. אזוריל יוצא גם הוא מהפוכדור, וקופץ על זנבו.
"זוריל זוריל!" הוא אומר בקול מתוק, מביט בכם בחוסר הבנה.
אתה מסביר לו כי אתה רוצה שהוא יילמד להילחם, ונראה שהוא מבין, מקפצץ לו מאחוריכם.
"ונילייט, אבקת שלג!" קוראת קורה, ונילייט שואף אוויר, ושולח רוח קפואה אל שני הפוקימונים, שמתפצלים מעט.
"דירלינג!" הם קוראים, ורצים לכיוון הפוקימון שלכם.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000][B]
רון;
אתה בועט את מג'יקרפ המעולף חזרה למים, כשלפתע ווארמפל זוהרת באור לבן ומסתורי, ומתחילה לגדול- הופכת אל תוך פוקימון מעוגל ולבן. "קון..." היא ממלמלת, ומנסה לזוז, ללא הצלחה.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/266.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
"יפה וורמפל, התפתחת.". אסרוק אותו בפוקדקס. "עכשיו, שלח ירי חוטםי למים ותמשה עוד פוקימון". אומר לו.
-
[QUOTE] מייק;
"הממ.. האמת שנשמע לי רעיון חמוד, בהחלט פוקימון מתוק!" היא אומרת, ושולפת את הפוכדור של ונילייט.
אתה מוציא את צ'רמנדר, שקורא בחזקה ויורה מעט גחלת אל מעלה. אזוריל יוצא גם הוא מהפוכדור, וקופץ על זנבו.
"ונילייט, אבקת שלג!" קוראת קורה, ונילייט שואף אוויר, ושולח רוח קפואה אל שני הפוקימונים, שמתפצלים מעט.
[/QUOTE]
"צארמנדר, בוא ניתן ביטאון למתקפה החדשה שלך, מה אתה אומר, "שריטת מגמה [נראה לי לא?] לעבר השמאלי ואז תירה גחלת לעבר הימני, צא!"
"אזוריל מתוק שים לב, צ׳ארמנדר הולך לתקוף פוקימון במתקפה פיסית ואז במתקפה מיוחדת שבזה הוא מצטיין במיוחד, למרות שהוא גם תוקף פיסי לא רע. המטרה שלו זה להביס את הפוקימונים האלו בקרב כדי שאחד מהם יוכל להצטרף אלינו למסע!"
-
[B]רון;[/B]
הפוקידע מצפצף:
"סילקון, פוקימון הגולם, והצורה המפותחת של ווארמפל.
סילקון לא נוהגים לזוז, הם מחכים בשקט עד הרגע בו יוכלו להתפתח לביוטיפליי יפהפה."
סילקון שולחת חוט אל עבר המים, ושולפת משם פוקימון, נראה שירי החוט שלה התחזק.
הוא יוצא בכעס, ונוהם באיום.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/341.gif[/IMG]
[B]מייק;[/B]
צ'רמנדר מרים את ציפורניו, ומשתמש בטפר מגמה, אך הדירלינג נגדכם כבר מספיק להגיע אליו, ובועט בו עם רגליו האחוריות, מעיף אותו אחורה ודואג למתקפה שלו להיכשל.
באותו הזמן, ונילייט מצליח להשתלט על הדירלינג השני- מתחמק מהבעיטה שלו בקלילות, ואז תוקף בעוד אבקת שלג.
אבקת השלג מכסה את דירלינג במעט קרח, שמאט אותו.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488236][B]רון;[/B]
הפוקידע מצפצף:
"סילקון, פוקימון הגולם, והצורה המפותחת של ווארמפל.
סילקון לא נוהגים לזוז, הם מחכים בשקט עד הרגע בו יוכלו להתפתח לביוטיפליי יפהפה."
סילקון שולחת חוט אל עבר המים, ושולפת משם פוקימון, נראה שירי החוט שלה התחזק.
הוא יוצא בכעס, ונוהם באיום.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/341.gif[/IMG]
[/QUOTE]
יש ארסאוס בשמיים
~~~~~~~~~~~~~
אחייך קלות. "סנטרט, צא! בוא נראה לו איך אנחנו נלחמים! סיוע ואז כדרור הגנה, תגן על עצמך!". אסרוק את הלובסטר
-
[QUOTE]
מייק;
צ'רמנדר מרים את ציפורניו, ומשתמש בטפר מגמה, אך הדירלינג נגדכם כבר מספיק להגיע אליו, ובועט בו עם רגליו האחוריות, מעיף אותו אחורה ודואג למתקפה שלו להיכשל.
באותו הזמן, ונילייט מצליח להשתלט על הדירלינג השני- מתחמק מהבעיטה שלו בקלילות, ואז תוקף בעוד אבקת שלג.
אבקת השלג מכסה את דירלינג במעט קרח, שמאט אותו.[/QUOTE]
"תחזיק מעמד צ׳ארמנדר!" אעודד אותו, בעודי מגבש רעיון. "צ׳ארמנדר, השתמש במסך עשן ואז בפרצוף מפחיד, תגיח מתוך העשן ותפתיע בטפר מגמה!" אפקוד את צ׳ארמנדר ואראה נינוחות וביטחון ואנסה לשדר זאת לצ׳ארמנדר.
"אזוריל אל תדאג, צ׳ארמנדר חזק מאוד ואנלנו לא הולכים להפסיד בזה."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000][B]אייס;[/B]
--
נידורינה רצה אל גולד, ומתחילה לחבוט בה עם כפותיה, סילבר בתגובה משתמש בזנב ברזל ונידורינה מתחמקת, וחוזרת מעט אחורה. גראוליט שולח להביור, שפוגע באיווים ויוצר פיצוץ, אך לאחר תזוזת העשן אתה רואה שהאיווים הקשוחים יצאו ללא פגע, ע"י שימוש בהגנה. "סילבר, גולד, קלף מנצח!" קוראת אליסון, ואתה ותום מביטים בה בהפתעה.
הם שולחים את הקלפים שפוגעים בפוקימונים שלכם בחזקה, ומתעלפים מהפגיעה הישירה. האיווים חוזרים לעמוד, מתנשפים בכבידות, המתקפה אימצה אותם לגמרי. "נהדר איווים! סופסוף שלטתם במתקפה!" אומרת אליסון.
[B]לילי;[/B]
אגב, קצת שכחנו את שון XD
--
אתם מגיעים לבסוף אל צומת שמובילה אל בניין החברה, ומרחוק מבחינים שהוא סגור, קאיטו מקלל בשקט.
לפתע שון מושך בידך, "לילי, בואו נלך לראות את הקרב!" הוא אומר, ומצביע על זירה מרובת אנשים.
רון;
מליפאן;
הממ.. מכיוון שהיום הזה נמשך כבר די יותר מידי זמן, אני חושב שנתקדם כמה שעות טובות.
--
אתה ממשיך אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד עם זואי, כשלפתע צץ בראשך הרעיון לקנות פוכדורים חדשים.
"האמת שלי יש.. אבל קדימה, יהיה נחמד לראות את חנות העיר" אומרת זואי, ואתם נכנסים אל המרכז. אתה מתחיל להתקדם אל עבר הקומה העליונה, שם נמצאת החנות, כשלפתע אתה מבחין באדוארד יושב לו מול המפה.
הוא מבחין בכם, ומתהלך לו במהרה. "מליפאן! לא הייתה לי דרך להודות לך קודם.. והנחתי שאמצא אותך כאן, לצערי האחות ג'ואי לא בדיוק ידעה לומר לי אם אתה ישן או שיצאת.. אבל לפחות עכשיו אתה פה!" הוא אומר, בחיוך.
"הנה לך, מתנה ממני.. ומהחברה" הוא אומר, ומביא לך שקית עם ארבעה פוכדורים אדומים ובוהקים, ואחד מעט שונה, בצבע כחלחל חשוך. [כבר מעדכן]
[B]לוקאס;[/B]
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים [U]נפרדים[/U] [תצטרך לעבוד קשה יותר[/COLOR]:sunglasses:], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
אתה מחליף לבגדים נוחים יותר לשינה, מצחצח שיניים ומסדר את המיטה לשינה. כשלפתע טורצ'יק יוצא מהפוכדור.
[B]סהר;[/B]
אתה מתקדם אל עבר העיר רסטבורו. מרחוק אתה יכול לראות שמתרחש שם אירוע כלשהוא, הרבה קישוטים ואנשים ברחובות, דלפקים ודוכנים רבים ברחבי העיר. "מה זה?" אתה שואל את אמה
"הו, זה פסטיבל העיר!" היא אומרת בהתלהבות, ורצה קדימה, "לא חשבתי שהוא כבר התחיל!" היא אומרת וממשיכה לרוץ אל תוך העיר הגדולה. "יש כאן מלא דברים.. דוכני משחק, דוכני קניות, בגדים.. אפילו קרבות!" היא אומרת בהתלבות.
[B]
מייק;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
Same same
------------
"יופי של קרב!" אודה להן. "תוכלו להסביר מה זה המהלך הזה? בחיים לא שמעתי עליו... קלף מנצח." לאחר מכן אתקדם אל עבר העיר רסטובורו אלא אם כן צפויה הפתעה בדרך.
-
[QUOTE]לוקאס;
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים נפרדים [תצטרך לעבוד קשה יותר], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.[/QUOTE]
מתי טורצ'יק למד טופר צל?
~~~
"בוא טורצ'יק בוא נלך לישון" אומר ואזמין אותו לישון לידי.. אם לא ניקי אז.. :nose_pick:
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000]
מליפאן;
--
[/COLOR][/QUOTE]
"אה, תודה! זה בדיוק מה שעמדתי לקנות. זה מאוד מועיל!" אודה לו. ואז אחזור אל זואי. "טוב, אני זוכר שגם טיילר הציע לנו לעבור בדירתו ליד מרכז הפוקימונים. כבר נהיה מאוחר אז אני חושב אולי שעדיף לפגוש אותו מחר. טוב אני במילא אלך עכשיו למרכז הפוקימונים כי אני מותש טילים, ובכל מקרה הדירה שלו ליד כך ששניהם באותו הכיוון. מה את מתכוונת לעשות?" אם התכניות שלה לא מפריעות בשום דרך לשלי, אז אני אמשיך בשלי.
-
[b]לילי;[/b]
אגב, קצת שכחנו את שון xd
--
אופסססססססססססססססססססססס אולי קצתתתת כדאי להחזיר את הילד הביתה
~~~~~~~~~;
"חכו!" אצעק ואעצור את שון וקאיטו. "שון, אתה גר בעיר הזאת נכון?. אני חושבת שהגיע הזמן שתחזור הביתה-ההורים שלך בטח ממש מודאגים!. תראה לנו איפה אתה גר" אומר לו ואתן לו להוביל אותנו לבית שלו.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488225][COLOR=#000000][B]אייס;[/B]
--
[B]לילי;[/B]
אגב, קצת שכחנו את שון XD
--
רון;
מליפאן;
--
[B]לוקאס;[/B]
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
[B]סהר;[/B]
[B]
מייק;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
יהאיליט פור?!' אני נכנס לשוק 'איזה מגניב זה!!' אני חושב לעצמי
"קדימ אמה, אין זמן לבזבז, בואי נלך לקרבות ונירשם, אני חייב לפגוש מישהו מהאליט פור!!" אני אומר לאמה בהתלהבות, אוחז בידה ורץ אל תוך הפסטיבל כדי לחפש את אזור הקרבות
-
[B]רון;[/B]
סנטרט קופץ קדימה, הפחד מקרב נראה כי נשכח.
הטבעת על בטנו זוהרת, ובמהרה ציפורניו גודלות לחתך זעם עוצמתי. הוא רץ אל עבר קורפיש מולו, שבתגובה פשוט תופס את הציפורניים שלו בצבטותיו. סנטרט זועק, ומתכדרר, דבר שמשחרר אותו מהאחיזה.
הפוקימון מולך שולח בועות לעבר סנטרט, שמפוצץ אותן עם ציפורניו וגורמות למראה נהדר ורענן.
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן, ועשן סמיך מכסה את הזירה. אתם רואים רק את וניליייט וצ'רמנדר, ואתה מעט משתעל.
צ'רמנדר שולח פרצוף מפחיד, ועיניו בוהקות. הפרצוף של צ'רמנדר כמאין מועתק אל תוך העשן, ואתה שומע את זעקותיהם של הדירלינג. הפרצוף מקבל תדמית מעושנת ומבהילה במיוחד (משהו [URL="https://j.gifs.com/y5jNeQ.gif"]כזה,[/URL] רק צ'רמנדר במקום פלריון. דירלינג במקום מאמוסווין. ועשן במקום סופת חול)
צ'רמנדר מתחיל לרוץ אל תוך העשן, כשלפתע כל העשן נעלם, בהופעת אור ירוק וזוהר במקומו.
"זו הייתה ארומתרפיה!" קוראת קורה בפליאה, ונילייט שולח אבקת קרח אך הדירלינג מתחמקים בקלות.
צ'רמנדר ממשיך לרוץ אל הדירלינג הנקבה כשטפריו גודלים וזוהרים באור כתום ובוער.
כשלפתע הדירלינג זוהרת באור בהיר- ועורה מתקשה מעט. היא חוטפת מכה ישירה מטפריו של צ'רמנדר. אך נראה כי זה לא היה אפקטיבי מידי, ושניכם מופתעים. אתה שואל את קורה, "אני.. אני חושבת שהדירלינג שינתה את הסוג שלה. אבל איך?"
[B]אייס;[/B]
"קלף מנצח?" שואלת את עצמה אליסון. "ובכן.. זו מתקפה שעובדת רק אם הצלחת להשתמש קודם לכן בקרב בכל יתר המתקפות שהפוקימון שלך יודע. ומכיוון והשתמשנו בכל הטריקים שלנו, סילבר וגולד יכלו להשתמש בקלף מנצח."
האיווים מחייכים ומתחככים במכנסה של אליסון, ואתם מודים לה על הקרב ומתחילים ללכת.
"תגידו, לאן אתם הולכים?", שואלת אליסון, כשאחותה צמודה לה.
[B]
לוקאס;[/B]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/56774-Aqua-amp-Magma-The-return/page55?p=1487764#post1487764"]באמת לא קראת?[/URL]
--
טורצ'יק קופץ בחיוך, ומתיישב לידך במיטה. אתה מתכסה, ונרדם במהרה, חולם חלומות על ניקי.
אתה מתעורר בבוקר, ושם לב שטיפה רטוב לך במכנס :wink:
אתה מביט בשעונך רואה שהשעה היא 8 בבוקר, טורצ'יק לצדך- עוד ישן.
[B]לילי;[/B]
את עוצרת את שון וקאיטו, ונראה שהם מבינים. שון מוריד מעט את מבטו, ומתחיל להוביל אתכם.
נראה כי הילד הקטן לא מרוצה מהרעיון.
אתם מתחילים להתקדם, כשלפתע עוצרים לצד וילה יוקרתית ביותר, ושון מניח את כף ידו על סורק קטן.
"ברוך הבא שון!" אומר קול מתכתי, והדלת נפתחת. הוא מתחיל להיכנס, ואתם לצידו.
אתם נכנסים אל תוך בית ענקי ביותר, עם מדרגות מרשימות ושאנדליר מזכוכית מחובר לתקרה הגבוהה.
המרצפות יפהפיות, ובכללי הבית משדר אווירה אצילית ומלכותית.
"אמא, אבא, אני בבית!" הוא קורא, אך אין תגובה. הוא קורא שוב, וקול של בחורה עונה "איפה היית שון?!".
מהמדרגות יורדת אישה מבוגרת, עם סינר על חולצתה. "הו.. אני רואה שיש לך אורחים" היא אומרת.
"שון, איפה היית?" היא שואלת, קצת יותר ברוגע. ושון מביט עליכם, ואז משפיל את מבטו.
"הייתי עם קאטרפי.." הוא אומר, וקאטרפי [שעשיו באטרפרי] מצייץ בחולשה, נראה כי גם הוא נבוך מעט.
"אמרתי לך כבר אלף פעמים, בלי להכניס פוקימונים הביתה!" אומרת האישה.
"אבל אמא, באטרפרי הוא חב-" מתחיל לומר שון, ואמו קוטעת אותו. "שום אבל, תוציא אותו לחצר! אני אמרתי לך אלף פעמים, אני לא רוצה שפוקימונים יטיילו לנו פה בבית! אני לא מבינה מה אתה בכלל מוצא בהם.. למה אתה לא יכול להתעסק עם כל הדברים שיש לך בבית במקום?"
[B]סהר;
[/B]אתה אוחז בידה של אמה, וטימבור תוקע בך מבט רגוז. אתה מבין שלא ילך, ועוזב אותה.
שניכם מתחילים לרוץ בעיר הגדולה, סביבכם דוכנים וילדים צוהלים ומשחקים. הרבה פוקימונים עירוניים וביתיים מסתובבים ברחובות, משחקים גם כן. נראה כי כולם נהנים.
אתה רואה שלא נשארו עוד הרבה פתקים להרשמה לתחרות, וכולם מונחים בדוכן רחוק ממך, לצד מזכירה שרושמת ומתייקת כל רשום לתחרות. נראה כי בקרוב מאוד ההרשמה תיסגר
[B]
מליפאן;[/B]
אתה כבר במרכז הפוקימונים, מעתה והלאה הם מבנה אחד^
--
אתה מודה לאדוארד, ונפרד ממנו לשלום.
זואי ואתה נותרים לבד, סביבכם עוד ממש מעט מאמנים, חלקם מדברים חלקם בדרך לאכסנייה.
"מה את מתכוונת לעשות?", אתה שואל את זואי, שמתהלכת לה אחורה וקדימה.
"אני לא יודעת.. אני רוצה להתאמן על משהו עם סרביין וקיובון שחשבתי שיהיה נחמד.." היא ממלמלת, "מצד שני, חשוך בחוץ ואולי מוטב ללכת לראות את ההכנות לפסטיבל..".
"טוב, אני חושבת שאלך להתאמן קצת! אולי בדרך אראה את ההכנות, מי יודע. מה אתה מתכוון לעשות?" שואלת אותך זואי, ואתה מסביר לה שאתה מתכוון ללכת לישון, והיא נפרדת ממך לשלום וקובעת שתיפגשו מחר בבוקר, באותו מקום בדיוק.
אתה מובל על ידי האחות ג'ואי אל מאחורי דלפקה, ויורד במדרגות אל אכסנייה הזהה לקודמת בה שהית.
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488473][B]מליפאן;[/B]
--
זואי ואתה נותרים לבד, סביבכם עוד ממש מעט מאמנים, חלקם מדברים חלקם בדרך לאכסנייה.
"אני לא יודעת.. אני רוצה להתאמן על משהו עם סרביין וקיובון שחשבתי שיהיה נחמד.." היא ממלמלת, "מצד שני, חשוך בחוץ ואולי מוטב ללכת לראות את ההכנות לפסטיבל..".
"טוב, אני חושבת שאלך להתאמן קצת! אולי בדרך אראה את ההכנות, מי יודע. מה אתה מתכוון לעשות?" שואלת אותך זואי, ואתה מסביר לה שאתה מתכוון ללכת לישון, והיא נפרדת ממך לשלום וקובעת שתיפגשו מחר בבוקר, באותו מקום בדיוק.
אתה מובל על ידי האחות ג'ואי אל מאחורי דלפקה, ויורד במדרגות אל אכסנייה הזהה לקודמת בה שהית.
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.[/QUOTE]
K
--
'אה כן נכון, יש לנו את הdrama queen הזה' אזכר, ואז אושיט את היד ואנסה ללטף את הראש של סינדקוויל. "זה היה יום מאוד עמוס בשבילך, אני יודע. מצאתי אותך בבוקר כשאתה נטוש וכולך בוכה. מאז הספקת לעזור לי להציל את אדוורד, והשתתפת בכמה קרבות, ותפקדת בהם ממש טוב. אתה צריך להיות גאה בעצמך. אם תשמור על הרמה הזו לאורך זמן, מהר מאוד נמצא את המאמן שנטש אותך ונטגן אותו. אתה יכול להישאר בלילה בחוץ אם אתה רוצה אני מניח. אני אשאיר לך את הפוכדור פה ליד, כדי שאם תרצה תוכל להכניס את עצמך חזרה." אני אניח לידו את הפוכדור. אם הוא לא נראה סופר מלודרמטי אחרי הנאום הקצר שלי, ו/או עושה משהו אחר שמצריך תגובה, אני אעשה את כל מה שאני צריך לפני שאני אלך לישון, אשלח לאמא שלי הודעה "ברסטברו, פגשתי את טיילר. עייף מת. נדבר מחר." אשים את הטלפון על מצב טיסה, ושעון מעורר על 0629 והולך על זה.
-
[b]מליפאן;
[/b]סינדקוויל נראה מאושר, 180 מעלות מאיך שמצאת אותו. הוא יושב על הרצפה המרופדת, ובמהרה קם, ונשכב קצת יותר קרוב אליך.
אתה מבין שסינדקוויל הצליח להיקשר אליך, ומרוצה מכך גם בעצמך.
אתה עושה הכנות אחרונות לפני שינה (sms לאמא, מצב טיסה, שעון מעורר) ומכבה את האור, נשכב לישון.
לוקח לך קצת זמן להירדם, ובמחשבותיך רצים סרטים רבים על איך הקרב מחר ייראה. במי מנהיגת המכון תשתמש?
במי אתה תשתמש? איך זה להילחם בקרב מכון? כשלבסוף אתה נרדם, אין מה לעשות, העייפות מנצחת תמיד.
אתה מרגיש שמישהו מזיז לך את היד, ורואה את סינדקוויל על המיטה, הוא דוחף מעט את השמיכה ומצביע על השעון המעורר שמצפצף בקול מעצבן.
אתה רואה שהשעה כבר 6:32
-
[QUOTE]לוקאס;
באמת לא קראת?
--
טורצ'יק קופץ בחיוך, ומתיישב לידך במיטה. אתה מתכסה, ונרדם במהרה, חולם חלומות על ניקי.
אתה מתעורר בבוקר, ושם לב שטיפה רטוב לך במכנס
[/QUOTE]
אתארגן, אלך במבוכה להעיר את ניקי ושנינו נצעד יד ביד לכיוון המכון
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488473][B]רון;[/B]
הטבעת על בטנו זוהרת, ובמהרה ציפורניו גודלות לחתך זעם עוצמתי. הוא רץ אל עבר קורפיש מולו, שבתגובה פשוט תופס את הציפורניים שלו בצבטותיו. סנטרט זועק, ומתכדרר, דבר שמשחרר אותו מהאחיזה.
הפוקימון מולך שולח בועות לעבר סנטרט, שמפוצץ אותן עם ציפורניו וגורמות למראה נהדר ורענן.
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן, ועשן סמיך מכסה את הזירה. אתם רואים רק את וניליייט וצ'רמנדר, ואתה מעט משתעל.
צ'רמנדר שולח פרצוף מפחיד, ועיניו בוהקות. הפרצוף של צ'רמנדר כמאין מועתק אל תוך העשן, ואתה שומע את זעקותיהם של הדירלינג. הפרצוף מקבל תדמית מעושנת ומבהילה במיוחד (משהו [URL="https://j.gifs.com/y5jNeQ.gif"]כזה,[/URL] רק צ'רמנדר במקום פלריון. דירלינג במקום מאמוסווין. ועשן במקום סופת חול)
צ'רמנדר מתחיל לרוץ אל תוך העשן, כשלפתע כל העשן נעלם, בהופעת אור ירוק וזוהר במקומו.
"זו הייתה ארומתרפיה!" קוראת קורה בפליאה, ונילייט שולח אבקת קרח אך הדירלינג מתחמקים בקלות.
כשלפתע הדירלינג זוהרת באור בהיר- ועורה מתקשה מעט. היא חוטפת מכה ישירה מטפריו של צ'רמנדר. אך נראה כי זה לא היה אפקטיבי מידי, ושניכם מופתעים. אתה שואל את קורה, "אני.. אני חושבת שהדירלינג שינתה את הסוג שלה. אבל איך?"
[B]אייס;[/B]
"קלף מנצח?" שואלת את עצמה אליסון. "ובכן.. זו מתקפה שעובדת רק אם הצלחת להשתמש קודם לכן בקרב בכל יתר המתקפות שהפוקימון שלך יודע. ומכיוון והשתמשנו בכל הטריקים שלנו, סילבר וגולד יכלו להשתמש בקלף מנצח."
[B]
לוקאס;[/B]
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/56774-Aqua-amp-Magma-The-return/page55?p=1487764#post1487764"]באמת לא קראת?[/URL]
--
[B]לילי;[/B]
את עוצרת את שון וקאיטו, ונראה שהם מבינים. שון מוריד מעט את מבטו, ומתחיל להוביל אתכם.
אתם מתחילים להתקדם, כשלפתע עוצרים לצד וילה יוקרתית ביותר, ושון מניח את כף ידו על סורק קטן.
אתם נכנסים אל תוך בית ענקי ביותר, עם מדרגות מרשימות ושאנדליר מזכוכית מחובר לתקרה הגבוהה.
"אמא, אבא, אני בבית!" הוא קורא, אך אין תגובה. הוא קורא שוב, וקול של בחורה עונה "איפה היית שון?!".
מהמדרגות יורדת אישה מבוגרת, עם סינר על חולצתה. "הו.. אני רואה שיש לך אורחים" היא אומרת.
"שון, איפה היית?" היא שואלת, קצת יותר ברוגע. ושון מביט עליכם, ואז משפיל את מבטו.
"הייתי עם קאטרפי.." הוא אומר, וקאטרפי [שעשיו באטרפרי] מצייץ בחולשה, נראה כי גם הוא נבוך מעט.
"אבל אמא, באטרפרי הוא חב-" מתחיל לומר שון, ואמו קוטעת אותו. "שום אבל, תוציא אותו לחצר! אני אמרתי לך אלף פעמים, אני לא רוצה שפוקימונים יטיילו לנו פה בבית! אני לא מבינה מה אתה בכלל מוצא בהם.. למה אתה לא יכול להתעסק עם כל הדברים שיש לך בבית במקום?"
[B]סהר;
[/B]אתה אוחז בידה של אמה, וטימבור תוקע בך מבט רגוז. אתה מבין שלא ילך, ועוזב אותה.
שניכם מתחילים לרוץ בעיר הגדולה, סביבכם דוכנים וילדים צוהלים ומשחקים. הרבה פוקימונים עירוניים וביתיים מסתובבים ברחובות, משחקים גם כן. נראה כי כולם נהנים.
אתה רואה שלא נשארו עוד הרבה פתקים להרשמה לתחרות, וכולם מונחים בדוכן רחוק ממך, לצד מזכירה שרושמת ומתייקת כל רשום לתחרות. נראה כי בקרוב מאוד ההרשמה תיסגר
[B]
מליפאן;[/B]
--
אתה נכנס לחדר, ומתיישב על המיטה, כשלפתע סינדקוויל יוצא מהפוכדור שלו ונשכב על הרצפה.[/QUOTE]
"קדימה אל הפקידה!" אני צועק בקול מרוגש ורץ לדוכן.
"שלום, שמי סהר וברצוני להירשם לתחרות קרבות בפוקימונים עם טימבור ופידג׳י שלי" אני אומר מהר בדוכן ההרשמה.
'יכול להיות שאני אפגוש מישהו מהאליט פור!!!' אני חושב לכצמי בהתרגשות ומנסה לחשוב מי זה יהיה
-
[B]לילי;[/B]
היא מעצבנת. רציני אני אקח אותו איתי
~~~
"שלום גברתי. אני לילי וזה קאיטו" אציג את עצמי בנימוס לאמא של שון. "פגשנו את שון בדרך במסע שלנו. הוא היה מאוד אמיץ ועזר להביס חייל של צוות אקווה, אני לא יודעת מה היינו עושים בלעדיו. אם החייל הזה לא היה מובס מי יודע בעוד כמה אנשים הוא היה פוגע. הקאטרפי שלו-שעכשיו התפתח הוכיח את עצמו בתור חבר מדהים ונאמן לשון והוא גם ממש עזר. אשמח אם תשקלי מחדש את עמדתך לגבי הפוקימון הזה, או בכללי לגבי פוקימונים. הבן שלך והפוקימון הזה היו מאוד אמיצים והצילו חיים" אומר לה בקול רגוע אך ישיר.
-
[B]
מייק;[/B]
[B]אייס;[/B]
[B]
לוקאס;[/B]
--
[B]לילי;[/B]
[B]סהר;
[B]
מליפאן;[/B]
--
"אנחנו מתקדמים לעבר העיר רסטבורו, שמעתי שיש שם מכון ואני הולך לאתגר את מנהיג/ת המכון!" אומר בגאווה ואז אשאל: "למה את שואלת? אתן מעוניינות להצטרף אלינו?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488480][B]מליפאן;
[/B]סינדקוויל נראה מאושר, 180 מעלות מאיך שמצאת אותו. הוא יושב על הרצפה המרופדת, ובמהרה קם, ונשכב קצת יותר קרוב אליך.
אתה מבין שסינדקוויל הצליח להיקשר אליך, ומרוצה מכך גם בעצמך.
אתה עושה הכנות אחרונות לפני שינה (sms לאמא, מצב טיסה, שעון מעורר) ומכבה את האור, נשכב לישון.
לוקח לך קצת זמן להירדם, ובמחשבותיך רצים סרטים רבים על איך הקרב מחר ייראה. במי מנהיגת המכון תשתמש?
במי אתה תשתמש? איך זה להילחם בקרב מכון? כשלבסוף אתה נרדם, אין מה לעשות, העייפות מנצחת תמיד.
אתה מרגיש שמישהו מזיז לך את היד, ורואה את סינדקוויל על המיטה, הוא דוחף מעט את השמיכה ומצביע על השעון המעורר שמצפצף בקול מעצבן.
אתה רואה שהשעה כבר 6:32[/QUOTE]
"כן כן." אני אומר לסינדקוויל ואכבה את השעון המעורר. "טוב, המכון היום הוא אבן, אז רוב הסיכויים שלא תזכה להרבה פעולה בו. אבל לא נורא, עוד תהיה לך הזדמנות. אז עכשיו כשאני אצא אני אצטרך להחזיר אותך לפוכדור." אני אבטל את מצב הטיסה, אעשה כזה דברים של בוקר, ואז אבדוק אם אמא שלי ענתה משהו. בכל מקרה, אני אכתוב לה שלדבר זה קשה, אז אני אעבור מעכשיו להודעות, ושהיום אני אלך לאתגר את המכון, אז אני אחזיר את סינדקוויל ואעזוב את החדר. (ואם היא שלחה לי משהו אתמול שראוי לתגובה אתמול, אז אני גם אגיב עליו אחר כך)
-
[B]לילי;[/B]
אני לא אתנגד.
אגב, לא חייל של צוות אקווה. חחחח מאיפה הבאת את זה? סתם גנב ~
--
את נואמת בפני האמא, שנראת לא משוכנעת.
"את חושבת? שון לא מאמן פוקימונים! הוא לא יכול לאמן! הוא לא יכול להילחם! מה אם היה נתקל בפוקימון מסוכן, או באותו "חייל" לבדו? את חושבת שזה מתאים שהבן שלי ייצא למסעות כאלה?" היא אומרת, ומתחילה להעלות את הטון.
"ומי אתם, סתם מאמנים מתחילים? איך אתם תגנו עליו?" היא שואלת בזלזול
[B]
אייס;[/B]
אליסון קצת מסמיקה, "אה.. אני צריכה ללוות את תמי הביתה, חשבתי אולי נצטרף אליכם. במיוחד עכשיו, כשיש את הפסטיבל!", תמי (לא זוכר אם ככה קוראים לה אז נניח שכן) מסתכלת ומצביעה על העיר.
"כן! יש שם פסטיבל ממש כיפי! בואו נלך!" היא אומרת בחיוך, ומחזיקה את סילבר.
סהר;
מרחוק אתה רואה שהבחור שעזב כרגע את הפקידה, הוא אותו אדם ממקודם שקרא לך ילד.
אתה רץ אל הפקידה, ורואה שנשאר רק מקום אחד.
אתה מביט על אמה, והיא מושכת בכתפיה. "לא רציתי ממילא.. אני אעודד אותך"
"סהר" אתה עונה כשהיא שואלת אותך לשמך, ואז רושם את פידג'י וטימבור. "אה.. אתה צריך שלושה פוקימונים" אומרת הפקידה, ומזיזה מעט את משקפיה. "אני יכולה לרשום אותך, אבל תצטרך לתפוס פוקימון עד התחרות בשעה 5" היא אומרת.
אתה מביט בשעונך, השעה 2.
[B]לוקאס;[/B]
בטוח שאתה מוכן?
--
אתה יוצא מחדרך, ומופתע לראות שניקי כבר מוכנה, לבושת ג'ינס קצר, גופייה ורודה ומשקפי שמש.
לצידה מאדקיפ, עם משקפי שמש גם הוא.
"שנצא?" היא שואלת, ומאדקיפ וטורצ'יק מחייכים זה אל זה, נראה כי התיידדו גם כן.
אתה מסכים ושניכם מתחילים לצאת אל מחוץ למרכז, הולכים בשעה המוקדמת של הבוקר אל עבר המכון.
לבסוף אתם מגיעים אל הבניין הגדול, מעליו רשום מכון העיר רסטבורו.
אתם נכנסים אל הבניין ומובלים דרך מסדרון גדול, כשלפתע מולכם ניצב חלון זכוכית גדול ומשמאלו דלת.
דרך החלון ניתן לראות נפרשת זירה ענקית ויבשה, מלאת אבנים. אתה מביט הלאה, ורואה שבחור כלשהוא הקדים אותך! מצד אחד של הזירה, עומדת רוקסן והפוקימון שלה לצידה, ומהצד השני עומד מאמן אדום שיער.
"נו כבר, משאבת הידרו!" קורא המאמן, והפוקימון שלו יורה סילון מים עוצמתי, אך הפוקימון שלה מצליח להתחמק.
"זרוע פטיש!" קוראת רוקסן, והפוקימון שלה רץ אל הפוקימון השני, חובט בו בחזקה ומטיח אותו על האדמה, גורם לו להתעלף. "אזומאריל לא יכול להילחם יותר" קורא השופט, והמאמן מחזיר את הפוקימון לפוכדור שלו.
"מה התועלת בפוקימון מים שלא פוגע עם המתקפות שלו..?" הוא ממלמל לעצמו, ומכניס את הפוכדור לכיסו.
רוקסן מבחינה בכם, ושואלת את המאמן משהו, כנראה אם אכפת לו שתשבו שם, כי רגע לאחר מכן היא מזמינה את שניכם לצפות בקרב על הספסלים לצד הזירה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/185.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/184.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
נראה שסינדקוויל מבואס מעט, אך מבין.
אתה מתארגן לקראת יציאה ומחזיר את סינדקוויל לפוכדור, מתחיל להתהלך לכיוון היציאה מהאכסנייה, שם עומדת זואי ומתמתחת מעט, היא מפהקת ואז ממלמלת באיטיות "סופסוף! קדימה בוא נלך למכון..."
אתה שומע צליל מהטלפון, ורואה שאמא שלך ענתה לך:[QUOTE]
"בהצלחה מתוק שלי! זה נהדר שפגשת את טיילר, אני שמחה שסופסוף נפגשתם.
רוקסן היא מנהיגת מכון קשוחה, אך אני מאמינה שאתה תצליח להביס אותה ולזכות בתג הראשון שלך!"
[/QUOTE]
-
[QUOTE][B]לוקאס;
בטוח שאתה מוכן?
--
אתה יוצא מחדרך, ומופתע לראות שניקי כבר מוכנה, לבושת ג'ינס קצר, גופייה ורודה ומשקפי שמש.
אתה מסכים ושניכם מתחילים לצאת אל מחוץ למרכז, הולכים בשעה המוקדמת של הבוקר אל עבר המכון.
אתם נכנסים אל הבניין ומובלים דרך מסדרון גדול, כשלפתע מולכם ניצב חלון זכוכית גדול ומשמאלו דלת.
דרך החלון ניתן לראות נפרשת זירה ענקית ויבשה, מלאת אבנים. אתה מביט הלאה, ורואה שבחור כלשהוא הקדים אותך! מצד אחד של הזירה, עומדת רוקסן והפוקימון שלה לצידה, ומהצד השני עומד מאמן אדום שיער.
"נו כבר, משאבת הידרו!" קורא המאמן, והפוקימון שלו יורה סילון מים עוצמתי, אך הפוקימון שלה מצליח להתחמק.
"זרוע פטיש!" קוראת רוקסן, והפוקימון שלה רץ אל הפוקימון השני, חובט בו בחזקה ומטיח אותו על האדמה, גורם לו להתעלף. "אזומאריל לא יכול להילחם יותר" קורא השופט, והמאמן מחזיר את הפוקימון לפוכדור שלו.
"מה התועלת בפוקימון מים שלא פוגע עם המתקפות שלו..?" הוא ממלמל לעצמו, ומכניס את הפוכדור לכיסו.
רוקסן מבחינה בכם, ושואלת את המאמן משהו, כנראה אם אכפת לו שתשבו שם, כי רגע לאחר מכן היא מזמינה את שניכם לצפות בקרב על הספסלים לצד הזירה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/185.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/184.gif[/IMG][/B][/QUOTE]
לא יודע מה אני אמור לכתוב לך עכשיו... אני יושב וצופה בקרב?
כנראה אחרי זה אני אצא להתאמן או משהו.. אם אתה רומז לי...
-
[B]לוקאס;[/B]
אולי תרצה להגיב על היחס של המאמן, אולי תחליט לחזור מאוחר יותר.
יש לך אפשרות בחירה.
--
אתה יושב וצופה בקרב, והמאמן מוציא פוקימון חשמלי.
"אלקיד, מכת ברק!" הוא קורא, והפוקימון שלו מסובב את ידיו במהירות ושולח קרן חשמלית חזקה אל עבר הסודוודו, שמתנשף, אך עוד עומד.
סודוודו שועט אל עבר אלקיד, שמתחמק בקלות. "עכשיו, אגרוף חשמל!" קורא המאמן, והפוקימון מכה את סודוודו בחזקה.
לאחר מספר מכות נוספות, סודוודו נופל על הרצפה מעולף. "סודוודו לא יכול להילחם, אלקיד הוא המנצח!" קורא השופט, ורוקסן ניגשת אל המאמן הצעיר בעודה מחזירה את סודווודו.
"היית נהדר.." היא ממלמלת בעודה מחזירה אותו, היא מגישה לו תג קטן. "קרב נהדר, זכית בתג האבן של העיר רסטבורו כהוכחה לנצחון שלך" היא אומרת ומביאה לו.
המאמן מושך בכתפיו, ומחזיר את הפוקימון שלו, אוסף את התג ומתחיל לצאת מהמכון בגישה שלילית.
"אז.. אתה הבא?" היא שואלת אותך, ומבקשת מהשופט להביא לה את הפוכדורים שלה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488503][B]לוקאס;[/B]
אולי תרצה להגיב על היחס של המאמן, אולי תחליט לחזור מאוחר יותר.
יש לך אפשרות בחירה.
--
אתה יושב וצופה בקרב, והמאמן מוציא פוקימון חשמלי.
"אלקיד, מכת ברק!" הוא קורא, והפוקימון שלו מסובב את ידיו במהירות ושולח קרן חשמלית חזקה אל עבר הסודוודו, שמתנשף, אך עוד עומד.
סודוודו שועט אל עבר אלקיד, שמתחמק בקלות. "עכשיו, אגרוף חשמל!" קורא המאמן, והפוקימון מכה את סודוודו בחזקה.
לאחר מספר מכות נוספות, סודוודו נופל על הרצפה מעולף. "סודוודו לא יכול להילחם, אלקיד הוא המנצח!" קורא השופט, ורוקסן ניגשת אל המאמן הצעיר בעודה מחזירה את סודווודו.
"היית נהדר.." היא ממלמלת בעודה מחזירה אותו, היא מגישה לו תג קטן. "קרב נהדר, זכית בתג האבן של העיר רסטבורו כהוכחה לנצחון שלך" היא אומרת ומביאה לו.
המאמן מושך בכתפיו, ומחזיר את הפוקימון שלו, אוסף את התג ומתחיל לצאת מהמכון בגישה שלילית.
"אז.. אתה הבא?" היא שואלת אותך, ומבקשת מהשופט להביא לה את הפוכדורים שלה.[/QUOTE]
"הממ.. אולי לא עכשיו.." אומר לה ואסתכל על ניקי לראות אם היא רוצה, הפוקימונים שלה יותר מותאמים למכון הזה "אני חושב שאני אצא להתאמן ואחזור היום מאוחר יותר" אומר ואם ניקי לא תרצה להלחם אני אצא מהמכון ואחפש מקום להתאמן בו
-
[B]לוקאס;
[/B]"בסדר גמור, אם ככה.. נתראה" היא אומרת ונפרדת מכם, בעוד ניקי מספרת לך שהיא לא רוצה להילחם בקרבות מכון.
אתם ממשיכים אל עבר אחת היציאות מהעיר, ומגיעים אל דרך מספר 116.
מצד שמאל אתה מבחין בפוקימון קטן חופר בור, בעוד מצד ימין כמה פוקימונים דמויי עכבר מחפשים אחר אוכל.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/27.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488501][B]לילי;[/B]
אני לא אתנגד.
--
"את חושבת? שון לא מאמן פוקימונים! הוא לא יכול לאמן! הוא לא יכול להילחם! מה אם היה נתקל בפוקימון מסוכן, או באותו "חייל" לבדו? את חושבת שזה מתאים שהבן שלי ייצא למסעות כאלה?" היא אומרת, ומתחילה להעלות את הטון.
[B]
אייס;[/B]
אליסון קצת מסמיקה, "אה.. אני צריכה ללוות את תמי הביתה, חשבתי אולי נצטרף אליכם. במיוחד עכשיו, כשיש את הפסטיבל!", תמי (לא זוכר אם ככה קוראים לה אז נניח שכן) מסתכלת ומצביעה על העיר.
סהר;
"סהר" אתה עונה כשהיא שואלת אותך לשמך, ואז רושם את פידג'י וטימבור. "אה.. אתה צריך שלושה פוקימונים" אומרת הפקידה, ומזיזה מעט את משקפיה. "אני יכולה לרשום אותך, אבל תצטרך לתפוס פוקימון עד התחרות בשעה 5" היא אומרת.
אתה מביט בשעונך, השעה 2.
[B]לוקאס;[/B]
בטוח שאתה מוכן?
--
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/185.gif[/IMG][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/184.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מתארגן לקראת יציאה ומחזיר את סינדקוויל לפוכדור, מתחיל להתהלך לכיוון היציאה מהאכסנייה, שם עומדת זואי ומתמתחת מעט, היא מפהקת ואז ממלמלת באיטיות "סופסוף! קדימה בוא נלך למכון..."
אתה שומע צליל מהטלפון, ורואה שאמא שלך ענתה לך:[/QUOTE]
"אוקיי מובן!" אני משיב לפקידה במהירות '3 שעות לתפוס פוקימון נוסף, העדפה תהיה לפוקימון עשב ואני בטוח שיש פה ביער!' אני מהרהר לעצמי ופונה לאמה ולטימבור "אנחנו חוזרים ליער, רמי חייב ללכוד פוקימון נוסף לקראת התחרות ויש לי רק 3 שעות, בוא נעשה את זה זריז!" אני מכריז בטון החלטי ורץ לכיוון היער בחיפוש אחר פוקימונים חדשים
-
[B]סהר;[/B]
אמה עוצרת בעדך, היא אומרת שהיא רוצה להישאר מעט בעיר ולבלות בפסטיבל, ואתה מבין והולך לבדך.
אתה מתקדם, ומגיע אל אותו יער כמו קודם, כשלפתע אתה שומע יללה.
-
אני לא אתנגד.
--
[B]
אייס;[/B]
סהר;
אתה מביט בשעונך, השעה 2.
[B]לוקאס;[/B]
בטוח שאתה מוכן?
--
[B]
מליפאן;[/B]
"אז קדימה לפסטיבל! אבל מה יש שם?"
-
[b]אייס;[/b]
לא מוטב שתגלה כשתגיע?
--
"הרבה דברים, קרבות, דוכנים, משחקים!" אומרת תמי בחיוך, ואתם מתקדמים אל עבר העיר.
לאחר כחצי שעה אתם מגיעים אל העיר, לאחר מעבר מעל בריכה [גשר כמובן], ומעבר בשביל ירוק.
אתם נכנסים לעיר, וכבר רואים את כל האווירה. דוכנים בכל פינה, קישוטים, פוקימונים ואנשים נהנים ברחבי העיר.
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, ומאחוריו בניין גדול, אותו מציגה אליסון כבניין החברה "devon".
בקצה העיר עומד מכון הפוקימונים
-
אני לא אתנגד.
--
חחח סורי ממ"ת אחר
~~
"לכל אחד יש מטרה שהוא יוצא למסע שלו. אחת המטרות שלי-היא להפוך להיות הכי חזקה שאוכל" אומר לה במבט מעט קודר.
"אני אולי מתחילה עכשיו, אבל אני בהחלט מסוגלת להגן על עצמי ואני מאמינה בפוקימונים שלי-אותו דבר לגבי קאיטו. אם תסכימי, אשמח אפילו לקחת את שון למסע שלנו. הוא יכול ללמוד הרבה וגם לטייל בעולם איתנו" אוסיף ברצינות
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488511][b]אייס;[/b]
לא מוטב שתגלה כשתגיע?
--
"הרבה דברים, קרבות, דוכנים, משחקים!" אומרת תמי בחיוך, ואתם מתקדמים אל עבר העיר.
לאחר כחצי שעה אתם מגיעים אל העיר, לאחר מעבר מעל בריכה [גשר כמובן], ומעבר בשביל ירוק.
אתם נכנסים לעיר, וכבר רואים את כל האווירה. דוכנים בכל פינה, קישוטים, פוקימונים ואנשים נהנים ברחבי העיר.
מולך ניצב מרכז הפוקימונים, ומאחוריו בניין גדול, אותו מציגה אליסון כבניין החברה "devon".
בקצה העיר עומד מכון הפוקימונים[/QUOTE]
"בואו נלך למרכז הפוקימונים, לא יודע מה עם שלכם אבל שלי חייבים מנוחה ויש לי גם סנייבי צולעת. אחר כך, בואו נסתובב קצת בין הדברים שיש בעיר"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1487764][CENTER][B][COLOR=#2f4f4f][SIZE=5]אוקיי חברהההה,[/SIZE]
אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא. [/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f](חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
[B]יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה.. [/B]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
רון;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר[/COLOR]
[COLOR=#000000]ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אייס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]המאמן מתעלם ממך, וממשיך ללכת אל עבר היציאה מהיער.[/COLOR]
[COLOR=#000000]זהו. פעם הבאה תגיב עוד משהו בנוסף לדיבורים עמית'לה[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור;
[/B]שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
--
עונש על זה שלא הגבת
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]מליפאן;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי. [/COLOR]
[COLOR=#000000]היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]לוקאס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אפשרי[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]מייק;[/B]
"איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/585.gif[/IMG]
[B]לילי;[/B]
קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
"את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
"כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.
[B]סטיבן;
[/B]אתה ממשיך ללכת ברחבי היער, כשלפתע מרקרוו יוצא מהפוכדור, נראה שהוא רוצה להיות קצת בחוץ.
אתה מתחיל להתקדם כשמרקרוו מעופף לצדך, ולאחר כחצי שעה- אתה נעצר.
אתה מסתכל סביבך, ורואה שהגעת לאותו מקום. אתה מנסה להבין איך זה ייתכן, כשלפתע מרקרוו קורא ומצביע ימינה.
אתה מביט לשם, ורואה פוקימון קטן מצחקק, כנראה האחראי לטעות שלכם.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/708.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה קם במהרה, ומביט במבוכה באמה.
"היי למי אתה קורא ילד?!" אתה קורא לעבר הנער, והוא מסובב את גבו אליכם.
"טימ טימבור!" קורא טימבור ומתקדם קדימה, "טים טים!" הוא ממשיך וקורא. אתה רואה שהמאמן מסתובב.
"זה הפוקימון שלך? מסכן.." הוא מסנן, וממשיך לצעוד.
"בוררר!" טימבור נוהם לעברו, גם פיקאצ'ו מתקדמת כעוסה מעט. "עזבו אותו, סתם עוד ערס.." מעירה אמה.
[/COLOR][/QUOTE]
'ואוו,מי הפוקימון הזה?' אחשוב בדאגה ואוציא את הפוקידקס מהתיק שלי כדי לבדוק מה הוא.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488501][B]מליפאן;[/B]
"כן, הגיע הזמן." אסכים איתה ואלך למכון. כשאתקרב למכון אז אני אסמן לזואי לחכות רגע ואלך מעט הצידה מהמכון, ואוציא את כל הפוקימונים שלי.
"שלום gang. בעוד כמה דקות אני אנסה לאתגר את מכון רסטברו. זהו הצעד הראשון בדרך לליגה. כשיום אחד, אנחנו נהיה שם באוורגרנד, ונניף את הגביע, אתם תוכלו לזכור שהצעד הראשון בדרך לשם היה פה. לכן, כשאני אוציא אתכם בקרוב במכון, אתם צריכים לדעת שהקרב הזה יהיה מאוד חשוב, ואתם צריכים לתת את כולכם בקרב הזה. עכשיו קצת לגבי התכנית שלנו למכון: אז רהיהורן, כמעט בטוח אני אשתמש בך בשלב מסויים. אתה דומה לפוקימונים של רוקסן, שניכם טנקים. זה אומר שבהיעדר תכנית עדיפה, תמיד אני יכול לדאוג לקרב ממושך בינך לבין אחד הפוקימונים שלה, כדי להתיש אותו ואז להוציא פוקימון אחר שיסיים את העבודה. לא בטוח שתזכה לנצח בעצמך פוקימונים היום, אבל המאמץ שלך לא ירד לטימיון היום. קח את זה בחשבון. סורסקיט, אתה סוג של הפוקימון שאני בונה עליו פה. מתקפת הבועות שלך יכולה לעשות נזק גדול לפוקימונים שם. מצד שני, אתה פוקימון חרק, מה שאומר שהפוקימונים של רוקסן יכולים לגרום לנזק רציני לך. לכן אני לא אוציא אותך מיד, כדי שלא תיפגע יותר מדי. אבל אתה פוקימון מאוד חשוב היום, תגרום לכל דקה שאתה נמצא בזירה להיות שווה את זה. סינדקוויל, סורי, דיברנו על זה, אתה כנראה לא תשתתף היום, המתקפות שלך גם לא חזקות נגדם, וגם המתקפות שלהם חזקות נגדך, ואין לך כח סיבולת גבוה כל כך. צ'ינגלינג, את מבחינתי תעלומה. היית קשה לתפיסה, אז אם תוכלי להקשות ככה על רוקסן זה יהיה מועיל. יש לך יכולות שיכולות מאוד לעצבן, כמו היפנוזה ושיקום, אז סביר שאולי אני אשתמש בך בשלב מסויים כדי להתיש את הפוקימונים של רוקסן. מעולם לא השתמשתי בך עוד, ככה שהמכון הזה הוא הזדמנות מצויינת להוכיח את עצמך, אם באמת אשתמש בך. טוב, תושיטו יד או זרוע." אני אתכופף אליהם ואשים את היד שלי נמוך מעל הקרקע. אם שאר הפוקימונים יצייתו וישימו כזה יד בערימת ידיים כזו, אז אני ארים את היד ואצעק "צוות אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה!", ואם הם לא יבינו מה אני רוצה מהחיים שלי אז אני בצורה מביכה אמשוך את היד שלי חזרה ואומר "נו טוב, אז נחשוב על קריאת מורל אחרת בהזדמנות אחרת." בכל מקרה אני אחזיר את כולם ואהיה מוכן להיכנס למכון.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488509][B]סהר;[/B]
אמה עוצרת בעדך, היא אומרת שהיא רוצה להישאר מעט בעיר ולבלות בפסטיבל, ואתה מבין והולך לבדך.
אתה מתקדם, ומגיע אל אותו יער כמו קודם, כשלפתע אתה שומע יללה.[/QUOTE]
'מה זה?' אני חושב בבהלה וקופץ כאשר נשמעת היללה 'היער הזה ממש מפחיד כשחושבים על זה' אני ממשיך בחששות שלי.
"טימבור תהיה על המשמר, אנחנו הולכים לבחון את פשר היללה הזו" אני אומר בדריכות לטימבור ומתקדם אל עבר מקור היללה
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488505][B]לוקאס;
[/B]"בסדר גמור, אם ככה.. נתראה" היא אומרת ונפרדת מכם, בעוד ניקי מספרת לך שהיא לא רוצה להילחם בקרבות מכון.
אתם ממשיכים אל עבר אחת היציאות מהעיר, ומגיעים אל דרך מספר 116.
מצד שמאל אתה מבחין בפוקימון קטן חופר בור, בעוד מצד ימין כמה פוקימונים דמויי עכבר מחפשים אחר אוכל.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/27.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/19.gif[/IMG][/QUOTE]
אוציא את הפוקימונים שלי ואורה להם "טורצ'יק תקוף את סנדשרו בגחלת הכי חזקה שאתה יכול לעשות, סייטר תסתובב כמו סביבון ותקוף את רטטה בהרבה חיתוכים"
-
[/QUOTE]
"כל הכבוד סנטרט! תנסה לשתמש בגלגול! תגיע אליו מאחורה, כדי שלא יוכל לתפוס אותך" אומר לו בשקט. אחשוב שאם אי פעם ארצה להשתתף בתחרות פוקימונים המהלך הזה יכול לעבוד טוב.
-
[B]סטיבן;[/B]
הנורה של הפוקידע נדלקת, וקול מתכתי מחל לדבר:
[QUOTE][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/708.gif[/IMG]
"פאנטאמפ, פוקימון הגדם.
על פי סיפורי עם ישנים, הפוקימונים הללו הם גדמים שאחוזי דיבוק בידי נשמות של ילדים שמתו לאחר שנאבדו ביער"
[/QUOTE]
הפוקימון ממשיך להביט בך, ומצחקק, כשלפתע הוא נעלם.
אתה מסתכל סביב, ורואה שהוא מאחוריך, הוא צוחק קצת ונעלם שוב, אתה רואה שהוא מתחיל לרחף אל תוך היער.
אתה מתחיל להתקדם לכיוונו, כשלפתע אתה נופל. אתה רואה שנפלת במלכודת של כמה עשבים, נראה שהם מחוברים זה לזה בצורה 'מכושפת' ולא ריאלית, כשלפתע הם מתנתקים. אתה מבין שזה מעשה ידיו של פאנטאמפ שמצחקק לו
[B]
אייס;[/B]
אתם נכנסים במהרה אל מרכז הפוקימונים, שם מקבלת אתכם האחות ג'ואי בחיוך.
"כיצד אוכל לעזור?" היא שואלת, ואתה מוציא את הפוכדור של סנייבי, "אוי.. היא זקוקה לטיפול!" אומרת ג'ואי בלחץ.
אתה מוציא את סנייבי, ואודינו מושיבה אותה על מיטה קטנה עם גלגלים, מתחילה לקחת אותה במסדרונות המרכז, אל אחד מחדרי הטיפול. אתה, תום, אליסון ותמי בעקבותיה. "ייתכן וזה ייקח קצת זמן.." אומרת ג'ואי בלחץ, ונכנסת עם אודינו לחדר הטיפולים. אתם יושבים לכם בינתיים בספסלים, "מה קרה לסנייבי?" שואלת אליסון בדאגה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/531.gif[/IMG][IMG]http://upng.co.il/uploads/ca059c3cc6e6ec96ed0e1346e44d074b.png[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה וטימבור נחושים למצוא את מקור הרעש, ועוקבים אחרי המקום ממנו מגיעה היללה.
לפתע אתה מבחין בשועלה קטנה, קשורה לאחד העצים, עם חבל שכרוך לצווארה.
נראה כי היא מחכה למישהו, ומייללת בעצב.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/653.gif[/IMG]
[B]לוקאס;[/B]
סייטר יוצא מהפוכדור [טורצ'יק כבר לצדך], וסייטר מביט לעבר טורצ'יק, וקורץ לו. שניהם מוכנים לקרב
סייטר ננעל על רטטה שעומד יחסית בצד, וקופץ לעברו בעוד להביו זוהרים בלבן.
סייטר מתחיל להסתובב בעודו צולל אל רטטה, ומטיח אותו אחורה, פוגע בו בחומרה. לעומת זאת.. נראה כי סייטר נפצע מעט גם הוא, וקצת מסוחרר מהמתקפה- עומד בחוסר יציבות. זנבו של רטטה זוהר באור מתכתי, והוא מנצל את חוסר היציבות של סייטר על מנת לחבוט בו בחזקה, ולפצוע אותו.
מהצד השני, טורצ'יק שולח גחלת אל סנדשרוו, שמיד קופץ לבור אליו הוא נכנס ומצליח להתחמק.
[B]
רון;[/B]
סנטרט מתכדרר, ומתחיל להתגלגל סביב קורפיש- שעוקב אחרי התזוזה שלו.
לבסוף סנטרט עוצר ומתגלגל במהרה מאחורי קורפיש, שבתגובה גורם לשריונו לבהוק, סנטרט מצליח לפגוע בקורפיש אך לא מסב לו הרבה נזק, נראה אפילו כי סנטרט נפגע מעצמו. שריונו המבריק של קורפיש קשה כאבן, ולכן לא חטף נזק.
פאראס, סיליקון וארון מביטים מהצד, וארון נוהם בכעס.
ארון מתחיל לרוץ, ודוחף את סנטרט הצידה. נחוש להילחם בעצמו בקורפיש. סנטרט מגיב בפחד ומתחיל לרוץ לאורך הגשר
[B]
לילי;[/B]
"הא? שילך איתכם?" שואלת אימו במבט חמור.
"ואיך אני אדע שאתם יכולים לשמור עליו? איך אני אדע שאתם חזקים מספיק לשרוד שם בחוץ? איך אני אדע ששון שלי בסדר?!" שואלת אמא שלו. "אמא, אני אהיה בסדר!" שון אומר, ומביט בבאטרפרי בתקווה.
"לא! אני לא מסכימה! אני לא אתן לזוג ילדים להיות אחראיים עליך, ממש לא." היא אומרת בבטחון, "מילא מאמנים חזקים.. הם בסך הכל מתחילים" היא ממלמלת לעצמה.
[B]מליפאן;[/B]
אתה וזואי מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלבסוף מגיעים אל קצה העיר, שם מוצב בניין גדול.
[IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG]
הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'בהחלט מתאים למנהיגת מכון האבן' אתה חושב לעצמך.
אתה הולך מעט הצידה, ומוציא את ארבעת פוקימוניך.
רהיהורן נוהם בהנאה למראה הבניין, סינדקוויל וסרסקיט מחכים לשמוע ממך. לעומתם, צ'ינגלינג מרחפת לה סביב, בוחנת מעט את זואי ואת שאר הפוקימונים. נראה שהיא עדיין לא מתרגלת להיותכם צוות
"שלום gang" אתה פותח בנאום, מתחיל לדבר ולהסביר על איך הקרב יהיה, ובמי תשתמש.
שלושת הפוקימונים שלך מקשיבים בהבנה, סרסקיט ורהיהורן מהנהנים בראשם למשמע התוכנית שלך, לעומת צ'ינגלינג שאמנם מרחפת במקומה ומקשיבה, אך לא מבינה. "טוב, תושיטו יד או זרוע", אתה מסיים את הנאום.
סרסקיט וסינדקוויל מגישים ידיים, בעוד צ'ינגלינג את אחד מפעמוניה ורהיהורן את הקרן שלו. (לא חושב שהוא יכול לעמוד)
"צוות אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה!" אתה אומר, והם צוהלים בשמחה. אפילו שלא הבינו
אתה מחזיר את שלושת פוקימוניך לפוכדורים, מתיר את סינדקוויל שמתעקש להישאר בחוץ.
זואי מפסיקה לסקור את הבניין וקוראת לעברך "אל תדאג, הוא יישב איתי, יצפה בקרב", וסינדקוויל מהנהן.
שלושתכם מתחילים ללכת אל דלת המכון, ולבסוף נכנסים אל תוך לובי גדול, ואתם שואלים את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את רוקסן, "בהמשך המסדרון, החדר האחרון."
אתה מוביל את זואי וסינדקוויל במסדרון הרחב, יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים
לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר. האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי.
במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב, "לנעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו." רוקסן בוחנת את שניכם, "אני מנחשת.. שאתה זה שתאתגר אותי היום לקרב המכון", היא אומרת ומביטה עליך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/118.gif[/IMG]