-
[QUOTE=Alice;1494428][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אם היית מנסה לשאול מישהו היית יכול לגלות:big_wink::big_wink:
עכשיו אני אהיה רעה ויגמרו להם האבנים. [SIZE=1]סתם[/SIZE]
~~~~~~
"גם אני רוצה את זה! אל החנות!" אתה אומר וחוזר במהירות לחנות. הליופטייל במפותח מנסה להדביק קצב אתך, הוא נראה מעט מסתבך ומבולבל מצורתו החדשה והגדולה בהרבה. "זה כזה מוזר!" הוא צועק לך, אתה לרגע חש בלבול עובר במוחך-למרות שאין לך סיבה להיות מבולבל, ואז זה נעלם. אתה נכנס לחנות ולוקח מהמדף אבן שמש נוספת. לונה מתפקעת "התכוונתי לומר לך אבל כל כך מיהרת לתת את זה להליופטייל-אם היית אתה משתמש באבן גם הליופטייל היה מתפתח" היא מסבירה, ממשיכה לצחוק בזמן שאתה נפרד לשלום מעוד 200$.
[/QUOTE]
"יופי לונה, מאוד בוגר" אומר בזמן שהיא מצחקקת ואני נפרד מעוד כסף. לאחר מכן אצור מגע עם האבן ואחכה לשינוי שבי (יש לי תמונה בהולד).
-
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]תשתדל בבקשה לצוטט רק אותך, זה פשוט מבלבל אותי חח
~~
"וואוו, ויולט... את מדהימה!" אתה קורא בשמחה. "ועכשיו.. אני עומד לנסות ולחסל אל לילי" אתה מחליט ומודיע לויולט. אתה תוקף את לילי עם על חושי, היא עפה לאחור, מעט מבולבלת, העלים הקסומים שלך פוגעים ביד הפצועה שלה (אכזרי קצת:nose_pick: ) והיא צורחת מכאב, ונופלת ארצה. "אני.. לא יכולה להמשיך" היא ממלמלת, נכנעת. "זה בסדר! לכי לנוח" קורא לייט. הוא נראה בעל אנרגיה מחודשת להילחם, הוא מתחיל לרוץ אל עבר ויולט במהירות, מוקף בחשמל. הוא רץ כל כך מהר שאתה בקושי יכול לראות אותו, הוא פוגע בלילי שמועפת על אחד העצים בצווחה. היא קמה, ונראת בכאב, אך מוכנה להמשיך להילחם.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]לטיאוס*. שמח? D=
ואמ מומלץ שלא תתקקוף בני אדם לא מעורבים
כי קצת לא הוגן וזה
~~~
"אתם!. חיילים ל הארי, מה? אתם לא הולכים לגעת בשום מעורב אם זה תלוי בי!" אתה אומר לחיילים בכעס, במטרה להסיח את דעתם. אתה רץ אל עבר פוצ'אינה והונדום. אתה בועט בפוצ'אינה שלא מצפה לזה וזז מעט לאחור. הונדום מוכן לניסיון הבעיטה שלך ומתרחק בקלילות, מוודא שהוא לא עוזב את עמדתו-שמירה על הנער. אתה רואה שעד שלא תביס אותם לחלוטין, לא תוכל להגיע אל הנער. "כמעט ולא הספקתי לאמן אתכם, אבל שאין ברירה... אין ברירה" אתה אומר לשותפים שלך. טיילו מנפנף בכנפיו בחוזקה, שולח חתכי אוויר חזקים שפוגעים בפוצ'אינה והונדור (מזלט! טיילו למד air slash!). הונדור מתעצבן, ופוגע בטיילו עם להביור, טיילו נפצע מעעט וההתקפה שלו נקטעת. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, הונדור לא נראה מושפע במיוחד אבל פוצ'אינה סובל מכאב. אתה מורה לפנקין להתחבא מאחורייך, הוא נעמד מאחוריי הרגל שלך, מביט בלחץ על חבריו הנלחמים.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"גם את לא היית רעה בכלל. האמת, הייתה לי הרגשה שתנצחי!. דרך אגה מיסטי, פנאפי התפתח, נכון היא נראה ממש מגניב?" אתה אומר לה. "כן! ממש אהבתי את המראה החדש דונפן" מחמיאה לו מיסטי "תודה. למרות שהמשקל הזה כל כך מוזר.." עונה דונפן,שקוע במחשבות. "מוריס!" אתה שומע צעקה, צ'אטוט עף אלייך במהירות "משהו קורה ללילי!" הוא צועק לך, מצביע אל מחוץ למבנה.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]מדהים. גוססים מצינון וזה
~~
אתה מנסה לנטרל את העלים הקסומים, מצליח די בקלות לנטרל אותם אחד אחד, עקב איטיותם. אתה מסיים לנטרל את כולם ומביט אל לינה. אתה מבין מיד למה היא שלחה אלייך את העלים האלו. לינה ידעה שייקח לך קצת זמן לנטרל אותם, היא ניצלה את הפוקוס שלך בנטרול המתקפה וחוסר ההתמקדות בה, כדי לטעון קרן ענק. היא משגרת את הקרן שפוגעת בך בעוצמה, לא נותנת לך שום זמן להתחמק. אתה מרגיש שכל הגוף שלך כואב, חש דקירות בכל הגוף. "לקרן על לוקח זמן להיטען. תמיד שים עין על היריב שלך-חוק מספר 1 שאבא לימד אותי" היא אומרת בחיוך. אתה מנסה לתקוף אותה במכת ברק, היא מנסה להתחמק אך שוב מאבדת מעט שיווי משקל ורגלה נפגעת מהמתקפה.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"בוגר זה השם השני שלי" היא אומרת, פורצת שוב בצחוק. אתם יוצאים מהחנות ואתה נוגע באבן. ישר עם המגה אתה חש מספוק, כאילו כל מטרת חייך הייתה לגעת באבן הזו, והרגע מימשת זו. לפתע אתה מסתנוור, אתה מנסה לגלות את מקור האור הבוהק ומגלה שהוא כל הגוף שלך. הרגשה חמימה-אך מעט כואבת, קצת כמו כאבי גדילה מתפשטת בגופך. זה נדמה לך שזה נמשך לנצח, ואתה כבר מתחיל להתפלל שזה ייגמר. לבסוף, האור המסנוור נעלם. אתה מסתכל על עצמך וקולט שהמראה שלך השתנה ל*הכנס תמונה כאן*.
"וואוו!" מתלהבת לונה "אני זוכרת שאני התפתחתי, זה היה כזה מוזר!. איך אתה מרגיש?" היא שואלת. אתה חש מעט חוסר יציבות ממשקל הזנב שלך-הגדול בהרבה עכשיו.
-
[QUOTE=Alice;1494541]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"גם את לא היית רעה בכלל. האמת, הייתה לי הרגשה שתנצחי!. דרך אגה מיסטי, פנאפי התפתח, נכון היא נראה ממש מגניב?" אתה אומר לה. "כן! ממש אהבתי את המראה החדש דונפן" מחמיאה לו מיסטי "תודה. למרות שהמשקל הזה כל כך מוזר.." עונה דונפן,שקוע במחשבות. "מוריס!" אתה שומע צעקה, צ'אטוט עף אלייך במהירות "משהו קורה ללילי!" הוא צועק לך, מצביע אל מחוץ למבנה.
[/QUOTE]
" זה לא טוב ! אני חושב שאם לא נגיע בזמן יקרה משהו רע !" אני צועק ומתחיל לרוץ לדלת היציאה מהבניין
-
[quote]~מייקל~
לטיאוס*. שמח? D=
ואמ מומלץ שלא תתקקוף בני אדם לא מעורבים
כי קצת לא הוגן וזה
~~~
"אתם!. חיילים ל הארי, מה? אתם לא הולכים לגעת בשום מעורב אם זה תלוי בי!" אתה אומר לחיילים בכעס, במטרה להסיח את דעתם. אתה רץ אל עבר פוצ'אינה והונדום. אתה בועט בפוצ'אינה שלא מצפה לזה וזז מעט לאחור. הונדום מוכן לניסיון הבעיטה שלך ומתרחק בקלילות, מוודא שהוא לא עוזב את עמדתו-שמירה על הנער. אתה רואה שעד שלא תביס אותם לחלוטין, לא תוכל להגיע אל הנער. "כמעט ולא הספקתי לאמן אתכם, אבל שאין ברירה... אין ברירה" אתה אומר לשותפים שלך. טיילו מנפנף בכנפיו בחוזקה, שולח חתכי אוויר חזקים שפוגעים בפוצ'אינה והונדור (מזלט! טיילו למד air slash!). הונדור מתעצבן, ופוגע בטיילו עם להביור, טיילו נפצע מעעט וההתקפה שלו נקטעת. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, הונדור לא נראה מושפע במיוחד אבל פוצ'אינה סובל מכאב. אתה מורה לפנקין להתחבא מאחורייך, הוא נעמד מאחוריי הרגל שלך, מביט בלחץ על חבריו הנלחמים.
[/quote]
*הייתי בטוח שהזכר זה לטיאס. לא משנה, שניהם מעולים xd
*חיילים של צוות מרושע שרוצה ללכוד ילדים קטנים ואני לא הוגן? Xd את חייבת לתת לי לפרק אותם קצת
--------------------------------
"הכל יהיה בסדר פנקין" אומר לפנקין ואנסה להרגיע אותו. "עבודה מעולה חברים!" אומר לטיילו וצ'ימצ'אר ואמשיך לנסות ולהחדיר בהם ביטחון. "צ'ימצ'אר, אתה משפיע יותר על פוצ'יאנה, נסה להשתמש בגחלת ולהתמקד בו! טיילו, תשתמש במתקפה החדשה על האונדום, זה אמור לגרום לו נזק!"
-
[QUOTE=Alice;1494541][SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]תשתדל בבקשה לצוטט רק אותך, זה פשוט מבלבל אותי חח
~~
"וואוו, ויולט... את מדהימה!" אתה קורא בשמחה. "ועכשיו.. אני עומד לנסות ולחסל אל לילי" אתה מחליט ומודיע לויולט. אתה תוקף את לילי עם על חושי, היא עפה לאחור, מעט מבולבלת, העלים הקסומים שלך פוגעים ביד הפצועה שלה (אכזרי קצת:nose_pick: ) והיא צורחת מכאב, ונופלת ארצה. "אני.. לא יכולה להמשיך" היא ממלמלת, נכנעת. "זה בסדר! לכי לנוח" קורא לייט. הוא נראה בעל אנרגיה מחודשת להילחם, הוא מתחיל לרוץ אל עבר ויולט במהירות, מוקף בחשמל. הוא רץ כל כך מהר שאתה בקושי יכול לראות אותו, הוא פוגע בלילי שמועפת על אחד העצים בצווחה. היא קמה, ונראת בכאב, אך מוכנה להמשיך להילחם.
[/QUOTE]
"קדימה ויולט!" אני מנסה לעודד אותה לאחר שנפגעה. "זה שנינו עליו, בואי נתקוף יחד בכל הכוח ונביס אותו!".
אני מרכז את כל האנרגיה שנשארה בי ותוקף את לייט עם מתקפת על חושי
-
[QUOTE=Alice;1494541][SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]מדהים. גוססים מצינון וזה
~~
אתה מנסה לנטרל את העלים הקסומים, מצליח די בקלות לנטרל אותם אחד אחד, עקב איטיותם. אתה מסיים לנטרל את כולם ומביט אל לינה. אתה מבין מיד למה היא שלחה אלייך את העלים האלו. לינה ידעה שייקח לך קצת זמן לנטרל אותם, היא ניצלה את הפוקוס שלך בנטרול המתקפה וחוסר ההתמקדות בה, כדי לטעון קרן ענק. היא משגרת את הקרן שפוגעת בך בעוצמה, לא נותנת לך שום זמן להתחמק. אתה מרגיש שכל הגוף שלך כואב, חש דקירות בכל הגוף. "לקרן על לוקח זמן להיטען. תמיד שים עין על היריב שלך-חוק מספר 1 שאבא לימד אותי" היא אומרת בחיוך. אתה מנסה לתקוף אותה במכת ברק, היא מנסה להתחמק אך שוב מאבדת מעט שיווי משקל ורגלה נפגעת מהמתקפה.
[/QUOTE]
אני מתנשף בכבדות
״זה... היה מתוחכם..״ אני אומר בקושי, אבל עדיין יכול להלחם
אני משתמש בכדור חשמל וצועד לה ״תשתמשי בסביבה שלך! תזרמי עם התנועת! את נופלת? תפלי, ומיד תדחפי את עצמך למעלה!״
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"זה לא טוב!. אני חושב שאם לא נגיע בזמן יקרה משהו רע!" אתה צועק ורץ לדלת היציאה מהבניין.
אתה יוצא החוצה ורואה את לילי, מוקפת בהילה צבעונית. גביש כחלחל קטן נצמד לרגלה השמאלית, אתה בוהה בגביש ולרגע נראה לך שהוא גדל מעט. אנשים מתקהלים סביב לילי, ומביטים בה בתדהמה וחשש. *רמיזה קטנה: מה קורה לג'יראצ'י בזמן שהוא בתרדמת אלף שנה?*
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
חחח שתיתקל בחיילים מעורבים-תתפרע
~~~
"הכל יהיה בסדר פנקין" אתה אומר לפנקין במטרה להרגיע אותו. "עבודה מעולה חברים!" אתה מעודד את טיילו וצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על פוצ'אינה, שמועף לאחור על אחד העצים. הוא קם ומשגר כדור צל אכזרי למראה על צי'מצ'אר, שצועק שהכדור פוגע בו. טיילו משתמש במתקפה החדשה שלו, חיתוך אוויר על האונדום-האונדום מנסה להתחמק אך עקב רוחב המתקפה הוא לא מצליח ונפגע קשה. הוא פוער את פיו ומשלח להביור עוצמתי אל עבר טיילו!
שני החיילים אוחזים בינתיים בנער בחוזקה, לא מרפים. אתה שם לב שהוא פצוע לא רק ברגליו, לכן הוא לא מנסה להיאבק-הוא לא יכול עקב הפציעות שלו.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"קדימה ויולט!" אתה מעודד אותה לאחר הפגיעה שלה. "זה שנינו עליו, בואי נתקוף בכל הכח ונביס אותו!" אתה אומר. אתה מרכז את כל הכח שלך ותוקף את לייט בעל חושי, בזמן שויולט עוזרת ותוקפת בגל על חושי. שתי ההתקפות העל חושיות שלכן משתלבות, ומעיפות את לייט בחוזקה. לייט נראה מותש "אני נכנע" הוא אומר.
הוא קם ומתמתח, וצולע קלות בזמן ההליכה שלו אליכם. "קרב טוב!" הוא מחמיא לכם ומושיט את ידו ללחיצה.
מזווית עיינך אתה מבחין בפוקימון קטן מביט בך בהערצה*פרס על פתיחת עמ' 55*
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/447.gif[/IMG]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]ווהוו פתחת עמוד 60. אתה זוכה בפוקימון רוח התפתחות שנייה לבחירתך
~~~
אתה מתנשף בכבדות.
"זה...היה תוחכם.." אומר בקושי, אך עדיין יכול להילחם. אתה יוצר לפנייך כדור חשמל צהבהב, אתה יכול לראות בתוך הכדור זרמים חשמליים נעים. אתה צועק ללנה "תשתמשי בסביבה שלך! תזרמי עם התנויות! את נופלת? תפלי, ומיד תדחפי את עצמך למעלה!". כדור החשמל פוגע בלינה, נראה שהיא בכלל לא ניסתה להתחמק ממנו-אוי כדי לראות אם התאוריה שלך עובדת. היא נופלת, וקמה מיד, משגרת לעברך כדור שנראה דומה לכדור החשמל שלך, רק שצבעו ירוק ובתוכו נעה אנרגיה ירוקה.
-
[QUOTE=Alice;1494567][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"זה לא טוב!. אני חושב שאם לא נגיע בזמן יקרה משהו רע!" אתה צועק ורץ לדלת היציאה מהבניין.
אתה יוצא החוצה ורואה את לילי, מוקפת בהילה צבעונית. גביש כחלחל קטן נצמד לרגלה השמאלית, אתה בוהה בגביש ולרגע נראה לך שהוא גדל מעט. אנשים מתקהלים סביב לילי, ומביטים בה בתדהמה וחשש. *רמיזה קטנה: מה קורה לג'יראצ'י בזמן שהוא בתרדמת אלף שנה?*
[/QUOTE]
*קוראים לה לילית
----------------------
" לילית ! תחזקי מעמד , אנחנו כאן לצידך !" אני אומר בקול רם ומנסה שהקול שלי ישמע אמין למרות שאני לא בטוח בדברי כללי תוך כדאי אני מתבונן סביבי לראות עם ששת הפוקימונים שלי כאן.
-
[QUOTE=Alice;1494567][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"קדימה ויולט!" אתה מעודד אותה לאחר הפגיעה שלה. "זה שנינו עליו, בואי נתקוף בכל הכח ונביס אותו!" אתה אומר. אתה מרכז את כל הכח שלך ותוקף את לייט בעל חושי, בזמן שויולט עוזרת ותוקפת בגל על חושי. שתי ההתקפות העל חושיות שלכן משתלבות, ומעיפות את לייט בחוזקה. לייט נראה מותש "אני נכנע" הוא אומר.
הוא קם ומתמתח, וצולע קלות בזמן ההליכה שלו אליכם. "קרב טוב!" הוא מחמיא לכם ומושיט את ידו ללחיצה.
מזווית עיינך אתה מבחין בפוקימון קטן מביט בך בהערצה*פרס על פתיחת עמ' 55*
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/447.gif[/IMG]
[SIZE.[/QUOTE]
"כל הכבוד ויולט, היית אדירה" אני מחמיא לה אחרי הקרב.
"היי, אתה ריולו לא?" אני שואל בהתלהבות כשאני מבחין בפוקימון הקטן שמביט אליי, "יש משהו שאתה צריך?". תוך כדי אני מחטט בתיק ומוציא לו חטיף פוקימונים
-
[quote]~מייקל~
חחח שתיתקל בחיילים מעורבים-תתפרע
~~~
"הכל יהיה בסדר פנקין" אתה אומר לפנקין במטרה להרגיע אותו. "עבודה מעולה חברים!" אתה מעודד את טיילו וצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על פוצ'אינה, שמועף לאחור על אחד העצים. הוא קם ומשגר כדור צל אכזרי למראה על צי'מצ'אר, שצועק שהכדור פוגע בו. טיילו משתמש במתקפה החדשה שלו, חיתוך אוויר על האונדום-האונדום מנסה להתחמק אך עקב רוחב המתקפה הוא לא מצליח ונפגע קשה. הוא פוער את פיו ומשלח להביור עוצמתי אל עבר טיילו!
שני החיילים אוחזים בינתיים בנער בחוזקה, לא מרפים. אתה שם לב שהוא פצוע לא רק ברגליו, לכן הוא לא מנסה להיאבק-הוא לא יכול עקב הפציעות שלו.
[/quote]
*lol יש חיילים מעורבים שעובדים בשביל צייד מעורבים?
------------------------------------
"קדימה חברים, מאמץ אחרון ואתם מנצחים אותם! טיילו תתכונן, אני רוצה שתיצור רוח בעזרת הכנפיים שלך כדי לשגר את צ'ימצ'אר לעבר האונדום ופוצ'יאנה. צ'ימצ'אר, כשזה קורה אני רוצה שתיתן לשניהם את האגרוף הכי חזק שלך!"
-
[QUOTE=Alice;1494567]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]ווהוו פתחת עמוד 60. אתה זוכה בפוקימון רוח התפתחות שנייה לבחירתך
~~~
אתה מתנשף בכבדות.
"זה...היה תוחכם.." אומר בקושי, אך עדיין יכול להילחם. אתה יוצר לפנייך כדור חשמל צהבהב, אתה יכול לראות בתוך הכדור זרמים חשמליים נעים. אתה צועק ללנה "תשתמשי בסביבה שלך! תזרמי עם התנויות! את נופלת? תפלי, ומיד תדחפי את עצמך למעלה!". כדור החשמל פוגע בלינה, נראה שהיא בכלל לא ניסתה להתחמק ממנו-אוי כדי לראות אם התאוריה שלך עובדת. היא נופלת, וקמה מיד, משגרת לעברך כדור שנראה דומה לכדור החשמל שלך, רק שצבעו ירוק ובתוכו נעה אנרגיה ירוקה.[/QUOTE]
יאסס
וזה היה ממש במקרה הפעם (ברצינות קיוויתי לתכנן לראות כמה הגיבו ולשלוח אבל יצא לי במקרה)
אז לאמפנט
ופתאום חשבתי על זה שלכל המעורבים יש אחים גדולים, גם לאגדיים
~~~~~~~~~~~
אני מנסה לירות על הכדור אנרגיה כדור חשמל משלי בתקווה לנטרל אותו
בראש אני מתכנן איך אני אזנק מאחוריה ואשתמש בזנב ברזל כדי לתרגל אותה בקרב פיזי
(אני לא יודע ככ איך להמשיך מפה כי את צריכה להחליט אם אני מנטרל, או אם זה פוגע בי או אם אצליח להמשיך להלחם אחרי זה וכו')
-
[COLOR="#800080"][SIZE=6]איוונט אגדיים!
כולכם פגשתם\יש שותפים אגדיים! אתם הולכים לעבור איוונט שקשור למעורב האגדי הזה, שבמהלכו הסיכוי שלכם להיתקל בפוקימונים נדירים הולך לגדול בהרבה, וגם יש סיכוי שתיתקלו באגדי (לא תוכלו ללכוד אותו)[/SIZE]
[/COLOR]
[IMG]http://srv1.jpg.co.il/2/567b0cef79bf8.png[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]אופססס. האמת שחשבתי כזה 'וואי לא מתאים לי לקרא למישהו לילי. מעניין למה עשיתי את זה'
~~~~~
"לילית! תחזיקי מעמד, אנחנו כאן לצידך!" אתה אומר, מנסה לגרום לקול שלך להישמע אמין למרות שאתה לא בטוח כלל בדברייך.
אתה מביט סביבך ורואה שכולם לידך, כולל מיסטי, אספיאון ופיצ'ו. "בוא איתי" לוחשת מיסטי "צריך להרחיק אותה מהאנשים האלו, או שהשמועה עליה תגיעה להארי" היא מוסיפה. אתה מרים את לילית ואתה הולך אחרי מיסטי אל מאחורי המבנה, בו איש לא נמצא. הזוהר סביב לילית מתחיל להירגע אט אט עד שהוא נעלם, אך הקריסטל על רגלה נותר. לאחר שלילית נרגעת מעט, היא מצליחה סוף סוף לדבר. "ההורים שלי סיפרו לי שזה יכול לקרות..." היא אומרת עם דמעות בעיניה. "ג'יראצ'י, פוקימון המשאלות. הוא מתעורר כל אלף שנים לשבוע, ובתום השבוע חוזר לישון לעוד אלף שנים. בזמן שהוא ישן קריסטל עוטף אותו... תמיד הייתי מוכנה שזה יקרה לי אבל... עכשיו שזה קורה.. אני לא רוצה לישון אלף שנה!" היא אומרת-צועקת ופרץ דמעות עולה בעיניה. אתה בשוק, לילית שתמיד הייתה אופטימית כל כך, בוכה עכשיו ונראת מיואשת לגמרי.
כולם נראים בשוק, חוץ מדרגונייר כמובן שעוטף אותה בזנבו, מנסה לנחם אותה. מאריל מתחכך בזרועה בעצב. ודמעות עולות אפילו בעיניו של אלקיד.
מיסטי לוקחת את זרועך וגוררת אותך לאחור, היא נראת מודאגת-ודמעות נמצאות גם בעיניים שלה. "שהייתי קטנה, אמא שלי הייתה קוראת לי ספר אגדה על הפוקימונים האגדיים. אם אני זוכרת נכון יש שתי דרכים להעיר את ג'יראצ'י. דרך אחת היא שהוא מתעורר בטבעיות פעם באלף שנה, בתנאי שיש לו חבר פוטנציאלי באותה תקופה. הדרך השנייה, שהיא הפחות ידועה-הוא אם שרים לג'יראצ'י בקול טהור ( voice of purity). כדי להשיג את היכולת לשיר בקול הזה צריך להגיע לדרך 36, אומרים שיש שם פוקימון ששומר על היכולת הזו" היא לוחשת. "זאת רק אגדה. יכול להיות שהיא לא נכונה..." היא מוסיפה בקול לחוש.
אתה מביט לאחור ורואה שלילית הצליחה לקום, נראה שהקריסטל גדל לאט מאוד-כי הגודל שלא לא גדל מאז הפעם האחרונה שהסתכלת.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
+100 פוקדולר על הבסת 2 מאמנים
~~~~
"כל הכבוד ויולט, היית אדירה" אתה מחמיא לה. "גם אתה לא רע בכלל" היא אומרת וצוחקת.
אתה מבחין בפוקימון הקטן. "היי, אתה ריולו לא?" אתה שואל את הפוקימון בהתלהבות. "יש משהו שאתה צריך?" אתה שואל ומושיט לריולו חטיף פוקימונים. ריולו אוכל את החטיף במהירות. הוא בוהה בך כמה דקות עם עיניים גדולות. "אתה נלחם ממש טוב!" הוא אומר לך, בקול די ילדותי-נראה שהוא לא בוגר מידי (מבחינת גיל). ויולט מביטה בפוקימון הקטן, משועשעת. "אני ואחי פגשנו ריולו פעם, הם מעריצים אנשים שיכולים להילחם" היא אומרת, ולרגע מבטה מתקדר-היא נזכרת בתאום האבוד שלה.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]תשמע, הארי שהוא המנהיג של כל הרעים הוא מעורב אז הגיוני שיהיו לו חיילים מעורבים חח
~~~
"קדימה חברים, מאמץ אחרון ואתם מנצחים אותם!" אתה צועק. טיילו מנסה ליצור רוח בעזרת הכנפיים שלו-אך כל מה שיוצא לו זה מתקפת חיתוך האוויר, ברגע האחרון הוא מסיט את המתקפה מצ'ימצ'אר להאונדום ולפוצ'אינה, שנחבלים קשות. צ'ימצ'אר רץ אליהם, וחובט בשניהם בחוזקה בעזרת ידיו. שניהם נופלים, לא מסוגלים להילחם יותר!. "שיט!" ממלמל אחד החיילים. הוא מסמן לחברו לבוא אחריו, הם עוזבים את הנער בלית ברירה "הארי לא יהיה מרוצה" ממלמל השני. הם נכנסים במהירות לרכב שלהם ונעלמים משדה ראייה, משאירים את הנער מוטל על הקרקע.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]רואהה זה כן טוב אז שלא לכדת את ליטוויק אז
יאפ. לכולם יש אח\אחות גדולה. לרוב אבל הם לא רלוונטים לסיפור. אל תשכח גם שרוב המעורבים האגדיים יש להם די אובר-כח, אז או שההורים שלחו אותם בגיל ממש צעיר לאנשהו כדי הארי לא יאתר אותם\סילקו אותם מהבית מפחד מהכוח שלהם....
~~~
אתה יורה כדור חשמל, שני הכדורים מתנגשים אחד בשני ויוצרים פיצוץ, אתה לא נפגע אך מסך עשן מכסה את שטח הקרב שלכם. אתה מנסה להתחמק מאחורי לינה כדי להשתמש בזנב ברזל, אך אתה לא מסוגל לראות אותה. משהו פוגע בך מצד ימין, אתה מסתכל בדיוק בשנייה כדי לראות כדור אנרגיה פוגע בך ומפוצץ עלייך. אתה מצליח לרגע לראות את לינה מבעד לעשן, עיניה עצומות והיא נראת מאוד מרוכזת. ואז היא שוב נעלמת בעשן.
-
[QUOTE=Alice;1494592][COLOR=#800080][SIZE=6]איוונט אגדיים!
כולכם פגשתם\יש שותפים אגדיים! אתם הולכים לעבור איוונט שקשור למעורב האגדי הזה, שבמהלכו הסיכוי שלכם להיתקל בפוקימונים נדירים הולך לגדול בהרבה, וגם יש סיכוי שתיתקלו באגדי (לא תוכלו ללכוד אותו)[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]אופססס. האמת שחשבתי כזה 'וואי לא מתאים לי לקרא למישהו לילי. מעניין למה עשיתי את זה'
~~~~~
"לילית! תחזיקי מעמד, אנחנו כאן לצידך!" אתה אומר, מנסה לגרום לקול שלך להישמע אמין למרות שאתה לא בטוח כלל בדברייך.
אתה מביט סביבך ורואה שכולם לידך, כולל מיסטי, אספיאון ופיצ'ו. "בוא איתי" לוחשת מיסטי "צריך להרחיק אותה מהאנשים האלו, או שהשמועה עליה תגיעה להארי" היא מוסיפה. אתה מרים את לילית ואתה הולך אחרי מיסטי אל מאחורי המבנה, בו איש לא נמצא. הזוהר סביב לילית מתחיל להירגע אט אט עד שהוא נעלם, אך הקריסטל על רגלה נותר. לאחר שלילית נרגעת מעט, היא מצליחה סוף סוף לדבר. "ההורים שלי סיפרו לי שזה יכול לקרות..." היא אומרת עם דמעות בעיניה. "ג'יראצ'י, פוקימון המשאלות. הוא מתעורר כל אלף שנים לשבוע, ובתום השבוע חוזר לישון לעוד אלף שנים. בזמן שהוא ישן קריסטל עוטף אותו... תמיד הייתי מוכנה שזה יקרה לי אבל... עכשיו שזה קורה.. אני לא רוצה לישון אלף שנה!" היא אומרת-צועקת ופרץ דמעות עולה בעיניה. אתה בשוק, לילית שתמיד הייתה אופטימית כל כך, בוכה עכשיו ונראת מיואשת לגמרי.
כולם נראים בשוק, חוץ מדרגונייר כמובן שעוטף אותה בזנבו, מנסה לנחם אותה. מאריל מתחכך בזרועה בעצב. ודמעות עולות אפילו בעיניו של אלקיד.
מיסטי לוקחת את זרועך וגוררת אותך לאחור, היא נראת מודאגת-ודמעות נמצאות גם בעיניים שלה. "שהייתי קטנה, אמא שלי הייתה קוראת לי ספר אגדה על הפוקימונים האגדיים. אם אני זוכרת נכון יש שתי דרכים להעיר את ג'יראצ'י. דרך אחת היא שהוא מתעורר בטבעיות פעם באלף שנה, בתנאי שיש לו חבר פוטנציאלי באותה תקופה. הדרך השנייה, שהיא הפחות ידועה-הוא אם שרים לג'יראצ'י בקול טהור ( voice of purity). כדי להשיג את היכולת לשיר בקול הזה צריך להגיע לדרך 36, אומרים שיש שם פוקימון ששומר על היכולת הזו" היא לוחשת. "זאת רק אגדה. יכול להיות שהיא לא נכונה..." היא מוסיפה בקול לחוש.
אתה מביט לאחור ורואה שלילית הצליחה לקום, נראה שהקריסטל גדל לאט מאוד-כי הגודל שלא לא גדל מאז הפעם האחרונה שהסתכלת.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
~~~~
"כל הכבוד ויולט, היית אדירה" אתה מחמיא לה. "גם אתה לא רע בכלל" היא אומרת וצוחקת.
אתה מבחין בפוקימון הקטן. "היי, אתה ריולו לא?" אתה שואל את הפוקימון בהתלהבות. "יש משהו שאתה צריך?" אתה שואל ומושיט לריולו חטיף פוקימונים. ריולו אוכל את החטיף במהירות. הוא בוהה בך כמה דקות עם עיניים גדולות. "אתה נלחם ממש טוב!" הוא אומר לך, בקול די ילדותי-נראה שהוא לא בוגר מידי (מבחינת גיל). ויולט מביטה בפוקימון הקטן, משועשעת. "אני ואחי פגשנו ריולו פעם, הם מעריצים אנשים שיכולים להילחם" היא אומרת, ולרגע מבטה מתקדר-היא נזכרת בתאום האבוד שלה.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]תשמע, הארי שהוא המנהיג של כל הרעים הוא מעורב אז הגיוני שיהיו לו חיילים מעורבים חח
~~~
"קדימה חברים, מאמץ אחרון ואתם מנצחים אותם!" אתה צועק. טיילו מנסה ליצור רוח בעזרת הכנפיים שלו-אך כל מה שיוצא לו זה מתקפת חיתוך האוויר, ברגע האחרון הוא מסיט את המתקפה מצ'ימצ'אר להאונדום ולפוצ'אינה, שנחבלים קשות. צ'ימצ'אר רץ אליהם, וחובט בשניהם בחוזקה בעזרת ידיו. שניהם נופלים, לא מסוגלים להילחם יותר!. "שיט!" ממלמל אחד החיילים. הוא מסמן לחברו לבוא אחריו, הם עוזבים את הנער בלית ברירה "הארי לא יהיה מרוצה" ממלמל השני. הם נכנסים במהירות לרכב שלהם ונעלמים משדה ראייה, משאירים את הנער מוטל על הקרקע.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]רואהה זה כן טוב אז שלא לכדת את ליטוויק אז
יאפ. לכולם יש אח\אחות גדולה. לרוב אבל הם לא רלוונטים לסיפור. אל תשכח גם שרוב המעורבים האגדיים יש להם די אובר-כח, אז או שההורים שלחו אותם בגיל ממש צעיר לאנשהו כדי הארי לא יאתר אותם\סילקו אותם מהבית מפחד מהכוח שלהם....
~~~
אתה יורה כדור חשמל, שני הכדורים מתנגשים אחד בשני ויוצרים פיצוץ, אתה לא נפגע אך מסך עשן מכסה את שטח הקרב שלכם. אתה מנסה להתחמק מאחורי לינה כדי להשתמש בזנב ברזל, אך אתה לא מסוגל לראות אותה. משהו פוגע בך מצד ימין, אתה מסתכל בדיוק בשנייה כדי לראות כדור אנרגיה פוגע בך ומפוצץ עלייך. אתה מצליח לרגע לראות את לינה מבעד לעשן, עיניה עצומות והיא נראת מאוד מרוכזת. ואז היא שוב נעלמת בעשן.[/QUOTE]
אוווו זה יהיה מעניין..
למרות שדוקא יהיה מגניב לפגוש איזה מעורב שמסתובב עם האח הגדול שלו שמגן עליו עליו ככה למרו שבתגלס הוא הרבה יותר חלש ממנו
~~~~
׳איי..׳ אני חושב, די מופתע ׳מאיפה את זה היא למדה?׳
אני שולח לעבר הנקודה שבה היא נעלמה כדור חשמל, לאחר מכן אני אנסה לזוז כמה שיותר ממקום למקום כדי שיהיה לה קשה לאתר אותי + למצוא אותה
-
[QUOTE=Alice;1494592][COLOR="#800080"][SIZE=6]איוונט אגדיים!
[/COLOR]
[SIZE=5]~מוריס~
~~~~~
אתה מביט סביבך ורואה שכולם לידך, כולל מיסטי, אספיאון ופיצ'ו. "בוא איתי" לוחשת מיסטי "צריך להרחיק אותה מהאנשים האלו, או שהשמועה עליה תגיעה להארי" היא מוסיפה. אתה מרים את לילית ואתה הולך אחרי מיסטי אל מאחורי המבנה, בו איש לא נמצא. הזוהר סביב לילית מתחיל להירגע אט אט עד שהוא נעלם, אך הקריסטל על רגלה נותר. לאחר שלילית נרגעת מעט, היא מצליחה סוף סוף לדבר. "ההורים שלי ס
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
~~~~
.[/QUOTE]
"תגיד ריולו" אני שואל במהירות כדי לנסות ולהסיח את דעתה של ויולט מהמחשבות הכתובות על אחיה, "מה דעתך להצטרף אלי ולשותפים שלי? נראה לי כאילו אתה יכול ממש לעזור לנו, ואנחנו ממש נשמח לקבל אותך איתנו" אני אומר לו בחיוך ומצביע אל עבר השותפים שלי
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE][RIGHT][COLOR=#333333]אופססס. האמת שחשבתי כזה 'וואי לא מתאים לי לקרא למישהו לילי. מעניין למה עשיתי את זה'[/COLOR]
[COLOR=#333333]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]"לילית! תחזיקי מעמד, אנחנו כאן לצידך!" אתה אומר, מנסה לגרום לקול שלך להישמע אמין למרות שאתה לא בטוח כלל בדברייך.[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה מביט סביבך ורואה שכולם לידך, כולל מיסטי, אספיאון ופיצ'ו. "בוא איתי" לוחשת מיסטי "צריך להרחיק אותה מהאנשים האלו, או שהשמועה עליה תגיעה להארי" היא מוסיפה. אתה מרים את לילית ואתה הולך אחרי מיסטי אל מאחורי המבנה, בו איש לא נמצא. הזוהר סביב לילית מתחיל להירגע אט אט עד שהוא נעלם, אך הקריסטל על רגלה נותר. לאחר שלילית נרגעת מעט, היא מצליחה סוף סוף לדבר. "ההורים שלי סיפרו לי שזה יכול לקרות..." היא אומרת עם דמעות בעיניה. "ג'יראצ'י, פוקימון המשאלות. הוא מתעורר כל אלף שנים לשבוע, ובתום השבוע חוזר לישון לעוד אלף שנים. בזמן שהוא ישן קריסטל עוטף אותו... תמיד הייתי מוכנה שזה יקרה לי אבל... עכשיו שזה קורה.. אני לא רוצה לישון אלף שנה!" היא אומרת-צועקת ופרץ דמעות עולה בעיניה. אתה בשוק, לילית שתמיד הייתה אופטימית כל כך, בוכה עכשיו ונראת מיואשת לגמרי.[/COLOR]
[COLOR=#333333]כולם נראים בשוק, חוץ מדרגונייר כמובן שעוטף אותה בזנבו, מנסה לנחם אותה. מאריל מתחכך בזרועה בעצב. ודמעות עולות אפילו בעיניו של אלקיד. [/COLOR]
[COLOR=#333333]מיסטי לוקחת את זרועך וגוררת אותך לאחור, היא נראת מודאגת-ודמעות נמצאות גם בעיניים שלה. "שהייתי קטנה, אמא שלי הייתה קוראת לי ספר אגדה על הפוקימונים האגדיים. אם אני זוכרת נכון יש שתי דרכים להעיר את ג'יראצ'י. דרך אחת היא שהוא מתעורר בטבעיות פעם באלף שנה, בתנאי שיש לו חבר פוטנציאלי באותה תקופה. הדרך השנייה, שהיא הפחות ידועה-הוא אם שרים לג'יראצ'י בקול טהור ( voice of purity). כדי להשיג את היכולת לשיר בקול הזה צריך להגיע לדרך 36, אומרים שיש שם פוקימון ששומר על היכולת הזו" היא לוחשת. "זאת רק אגדה. יכול להיות שהיא לא נכונה..." היא מוסיפה בקול לחוש.[/COLOR]
[COLOR=#333333]אתה מביט לאחור ורואה שלילית הצליחה לקום, נראה שהקריסטל גדל לאט מאוד-כי הגודל שלא לא גדל מאז הפעם האחרונה שהסתכלת.
" לילית אל תדאגי נעשה הכל כדאי שלא תרדמי ! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך ! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36 !" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון היעד שלי שביל 36[/COLOR][/RIGHT]
-
[quote]~מייקל~
תשמע, הארי שהוא המנהיג של כל הרעים הוא מעורב אז הגיוני שיהיו לו חיילים מעורבים חח
~~~
[/quote]
*אז... אני אמור לקחת את הפצוע למרכז פוקימונים או איך זה הולך xd
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אצעק לעבר הרכב הנוסע, ולאחר מכן ארוץ לעבר הנער. "אתה בסדר?" אשאל את הנער ואנסה להשעין אותו על עץ. "צ'ימצ'אר וטיילו, תסרקו את האזור. יכול להיות שישנם עוד חיילים כאלו." אומר לשניהם. "פנקין, תישאר איתי." אומר לו ואוודא שהוא בסדר. "אלה... אלה היו חיילים של הארי, נכון? איך הם תפסו אותך?"
-
[SIZE=6]שנפתח עמוד 70, מספר הפוקימונים האפשרי בשבילכם יעלה משש לשבע בו זמנית .[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]כע אבל תחשוב על זה-האח לא באמת יוכל להגן עליו.
~~~~~~~~~~
"איי.." אתה חושב, די מופתע. אתה שולח כדור חשמל לעבר הנקודה בה היא נעלמה, הכדור לא פוגע בכלום אך מאיר מעט את העשן לכמה כרגעים, מספיק כדי שתבחין בצללית נעה. אתה זז ממקום למקום, לא ממש בטוח לאן אתה הולך. כדור אנרגיה חולף לידך, אתה זז בדיוק בזמן כדי להתחמק ממנו.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"תגיד ריולו" אתה שואל במהירות כדי להסיח את דעתה של ויולט מהמחשבות על אחיה. "מה דעתך להצטרף אליי ולשותפים שלי? נראה לי כאילו אתה יכול ממש לעזור לנו, ואנחנו ממש נשמח לקבל אותך" אתה אומר בחיוך ומצביע על השותפים שלך. העיניים של ריולו נוצצות משמחה. "אני.. אלמד להילחם ממך!" הוא אומר בהתרגשות, נראה שהקרב שלך גרם לו לחשוב שאתה לוחם מצטיין או משהו כזה. ויולט צוחקת למראה ההתרגשות של ריולו. ריולו רץ לשותפים שלך כדי להציג את עצמו. שראלטס רואה אותו מתקדם לעברם בריצה, הוא שר מתחבא מאחורי צ'יקוריטה ומציץ לשמוע מה ריולו אומר. אתה לא ממש שומע מה הם אומרים, אך לאחר כמה שניות סקיטי מתחיל לקשקש בזנבו ולקפץ בהתלהבות, בזמן שצ'יקוריטה מחייכת. אפילו ראלטס יוצא מ"מקום המסתור" שלו ומחייך בביישנות. "אז מה עכשיו מיילס?" שואלת ויולט, היא נראת נלהבת לאחר ההזדמנות להילחם.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"לילית, אל תדאגי. עשה הכל כדי שלא תרדמי! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36!" אתה אומר ורץ ליעד שלך-דרך 36. אתם רצים, אך במהרה מתחילים להתעייף-הדרך עוד ארוכה.אתם מאטים בקצב ומגיעים לשלט "דרך 35". אתם נכנסים לדרך ורואים שיער שלם מקיף אתכם-היער נראה שליו כל כך. אתה שומע שירה של פוקימוני ציפור שאתה לא ממש מצליח לראת, ואף מבחין בתנועות בין העצים. כמה פוקיומנםי מביטים בך בסקרונת. אתה שם לב במיוחד לפוקימון שנראה כמו צמח, בחיים לא ראית פוקימון שנראה ככה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/345.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/428.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/352.gif[/IMG]
[SIZE=6]~מייקל~
[/SIZE]יאפ. רק פחות ממליצה בערים בשליטת הארי
~~~
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אתה צועק אל עבר הרכב הנוסע. אתה רץ אל עבר הנער, משעין אותו על עץ. הילד מתנשם במהירותת נראה שפציעותיו מעיקות עליו. "כ..כן. תו..דה ל..ך" הוא ממלמל. "אלה...אלה היו חיילים של הארי נכון? איך הם תפסו אותך?" אתה שואל. עיני הנער נפערות בחרדה "ויו..לט...ה..א..רי" הוא מתחיל לומר בגמגום ואז עוצם את עיניו-נראה שהוא איבד את ההכרה שלו. פנקין מרחרח את הנער בסקרנות, ומנסה להתחכך בידו, לא מבין למה הוא לא מגיב.
-
[QUOTE]~מייקל~
יאפ. רק פחות ממליצה בערים בשליטת הארי
~~~
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אתה צועק אל עבר הרכב הנוסע. אתה רץ אל עבר הנער, משעין אותו על עץ. הילד מתנשם במהירותת נראה שפציעותיו מעיקות עליו. "כ..כן. תו..דה ל..ך" הוא ממלמל. "אלה...אלה היו חיילים של הארי נכון? איך הם תפסו אותך?" אתה שואל. עיני הנער נפערות בחרדה "ויו..לט...ה..א..רי" הוא מתחיל לומר בגמגום ואז עוצם את עיניו-נראה שהוא איבד את ההכרה שלו. פנקין מרחרח את הנער בסקרנות, ומנסה להתחכך בידו, לא מבין למה הוא לא מגיב.[/QUOTE]
"מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו..." אומר בכעס ואתפוס את ראשי בין שני ידיי. "עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלח שני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אומר לעצמי בדאגה, אשתדל להנמיך את הקול בכדי לא לשדר פחד לפנקין. "זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי." אומר באנחת כעס. "בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך." אחשוב לעצמי בשקט בזמן שאנסה להבין איך אני מוביל את הנער הפצוע מכאן. "טיילו!" אסב את תשומת ליבו של טיילו. "עלה לשמיים ונסה לראות אם אתה מוצא מרכז פוקימונים או בית חולים כלשהו"
-
[QUOTE=Alice;1494697][SIZE=6]שנפתח עמוד 70, מספר הפוקימונים האפשרי בשבילכם יעלה משש לשבע בו זמנית .[/SIZE]
.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"תגיד ריולו" אתה שואל במהירות כדי להסיח את דעתה של ויולט מהמחשבות על אחיה. "מה דעתך להצטרף אליי ולשותפים שלי? נראה לי כאילו אתה יכול ממש לעזור לנו, ואנחנו ממש נשמח לקבל אותך" אתה אומר בחיוך ומצביע על השותפים שלך. העיניים של ריולו נוצצות משמחה. "אני.. אלמד להילחם ממך!" הוא אומר בהתרגשות, נראה שהקרב שלך גרם לו לחשוב שאתה לוחם מצטיין או משהו כזה. ויולט צוחקת למראה ההתרגשות של ריולו. ריולו רץ לשותפים שלך כדי להציג את עצמו. שראלטס רואה אותו מתקדם לעברם בריצה, הוא שר מתחבא מאחורי צ'יקוריטה ומציץ לשמוע מה ריולו אומר. אתה לא ממש שומע מה הם אומרים, אך לאחר כמה שניות סקיטי מתחיל לקשקש בזנבו ולקפץ בהתלהבות, בזמן שצ'יקוריטה מחייכת. אפילו ראלטס יוצא מ"מקום המסתור" שלו ומחייך בביישנות. "אז מה עכשיו מיילס?" שואלת ויולט, היא נראת נלהבת לאחר ההזדמנות להילחם.
.
[SIZE=[/QUOTE]
אני מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלי ומחייך.
"אז ככה, עכשיו אנחנו נלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמנו לאחר הקרב ומשם נמשיך למכון של העיר, הגיע הזמן להשיג את התג הראשון שלי"אני עונה לה בחיוך.
תוך כדי הליכה אני משתדל לספר לריולו את הסיפור של כל מה שאני והשותפים עברנו עד עכשיו
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE] "לילית, אל תדאגי. עשה הכל כדי שלא תרדמי! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36!" אתה אומר ורץ ליעד שלך-דרך 36. אתם רצים, אך במהרה מתחילים להתעייף-הדרך עוד ארוכה.אתם מאטים בקצב ומגיעים לשלט "דרך 35". אתם נכנסים לדרך ורואים שיער שלם מקיף אתכם-היער נראה שליו כל כך. אתה שומע שירה של פוקימוני ציפור שאתה לא ממש מצליח לראת, ואף מבחין בתנועות בין העצים. כמה פוקיומנםי מביטים בך בסקרונת. אתה שם לב במיוחד לפוקימון שנראה כמו צמח, בחיים לא ראית פוקימון שנראה ככה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/345.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/428.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/352.gif[/IMG]
" איזה צמח משונה ! מעניין מה הוא , ומה הוא יכול לעשות אבל אין טעם להתעקב צריך להמשיך כדאי להציל את לילית בלעדה המסע שלי בכלל לא שווה !" אני אומר וממשיך בדרכי.
-
[QUOTE=Alice;1494697][SIZE=6]שנפתח עמוד 70, מספר הפוקימונים האפשרי בשבילכם יעלה משש לשבע בו זמנית .[/SIZE]
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]כע אבל תחשוב על זה-האח לא באמת יוכל להגן עליו.
~~~~~~~~~~
"איי.." אתה חושב, די מופתע. אתה שולח כדור חשמל לעבר הנקודה בה היא נעלמה, הכדור לא פוגע בכלום אך מאיר מעט את העשן לכמה כרגעים, מספיק כדי שתבחין בצללית נעה. אתה זז ממקום למקום, לא ממש בטוח לאן אתה הולך. כדור אנרגיה חולף לידך, אתה זז בדיוק בזמן כדי להתחמק ממנו.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"לילית, אל תדאגי. עשה הכל כדי שלא תרדמי! אני מבטיח שנוכל להעיר אותך! אבל עכשיו אין לנו זמן לבזבז, בואו כולם לדרך 36!" אתה אומר ורץ ליעד שלך-דרך 36. אתם רצים, אך במהרה מתחילים להתעייף-הדרך עוד ארוכה.אתם מאטים בקצב ומגיעים לשלט "דרך 35". אתם נכנסים לדרך ורואים שיער שלם מקיף אתכם-היער נראה שליו כל כך. אתה שומע שירה של פוקימוני ציפור שאתה לא ממש מצליח לראת, ואף מבחין בתנועות בין העצים. כמה פוקיומנםי מביטים בך בסקרונת. אתה שם לב במיוחד לפוקימון שנראה כמו צמח, בחיים לא ראית פוקימון שנראה ככה.
[SIZE=6]~מייקל~
[/SIZE]יאפ. רק פחות ממליצה בערים בשליטת הארי
~~~
"ושאני לא אצטרך לטפל בכם עוד פעם!" אתה צועק אל עבר הרכב הנוסע. אתה רץ אל עבר הנער, משעין אותו על עץ. הילד מתנשם במהירותת נראה שפציעותיו מעיקות עליו. "כ..כן. תו..דה ל..ך" הוא ממלמל. "אלה...אלה היו חיילים של הארי נכון? איך הם תפסו אותך?" אתה שואל. עיני הנער נפערות בחרדה "ויו..לט...ה..א..רי" הוא מתחיל לומר בגמגום ואז עוצם את עיניו-נראה שהוא איבד את ההכרה שלו. פנקין מרחרח את הנער בסקרנות, ומנסה להתחכך בידו, לא מבין למה הוא לא מגיב.[/QUOTE]
למה? הוא יכול להיות מאמן נורא חזק, הוא לא חייב להיות מעורב
או נגיד חגורה שחורה אני יודע
ברור שהוא לא יוכל להגן עליו לגמרי אבל אני חושב שזה דוקא כן אפשרי
~~~~
(המ נבג כותנה היה עוזר לי פה)
׳הממ.. בואו נראה.. איך אני יכול... אה!׳ אני חושב על כך שהכדור האיר את הזירה
אני מוציא רצץ של כדורים ומסתובב, מספיק לאט בשביל לבחון את הסביבה, אני לא יורה אותם כדי לפגוע אלא כדי לראות
-
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
תחלס חילצת אחד לא שניים
~~~
"מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו... עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלחשני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אתה אומר לעצמך בכעס ודאגה. אתה מנסה להנמיך את קולך, כדי לא לשדר פחד לפנקין. 'זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי. בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך' אתה חושב לעצמך בשקט, מנסה להבין איך להוביל את הנער הפצוע מהמקום. אתה קורא לטיילו שמציית לך ועף לשמיים. לאחר כמה דקות הוא חוזר. "העיר סאנדאגם לא רחוקה מפה, יש שם מרכז פוקימונים" הוא מדווח. בינתיים הנער מתחיל לנוע מעט, הוא פוקח את עיניו בקושי, ונראה מטושטש לגמרי. פנקין נראה שמח מכך שהוא זז וצ'ימצ'אר ניגש אליו לשאול אם הוא צריך עזרה. הנער נראה מותש ומבולבל, ולא עונה. הוא מנסה לקום, ונאחז בחוזקה בעץ, בקושי מצליח לעמוד.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"איזה צמח משונה! מעניין מה הוא ומה הוא יכול לעשות. אבן אין טעם להתעקב, צריך להמשיך כדי להציל את ליליה. בלעדיה המסע שלי בכלל לא שווה!" אתה אומר, ממשיך בדרכך. מיסטי מניחה יד על כתפך. "הכל יהיה בסדר" היא לוחשת לך בשקט. דרגונייר הולך צמוד ללילית, מוודא שהיא בסדר. סוואבק רואה שהיהלום מקשה עליה ללכת, ומציע לילית לשבת עליו-לילית נראת מובכת אך מסכימה לבסוף.אתה שם לב שהיהלום גדל, הוא כעט מגיע מהקרסול שלה עד הברך, בנוסף-לילית מפהקת המון. אתם ממשיכים ללכת ורואים בנייין צהבהב בעל שער פתוח עם השלט "ברוכים הבאים למרכז לחקר פוקימוני חשמל!"
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]חחח יודע מה צודק. אם אתה רוצה, אני אארגן לך מפגש כזה:D
well, a promise is a promise. ההתקפה באנגלית זה cotton spore?
~~~~
'אמ..נבג כותנה היה עוזר לי פה' אתה רומז לשה"מית.
"הממ... בואו נראה..איך אני יכול... אה!" אתה נזכר בזה שהכדור שלך האיר את הזירה. אתה מוציא רצף כדורים חשמליים ומסתובב מספיק לאט כדי לראות את הזירה. אתה מוציא חמישה כדורים בסך הכל. הכדור הראשון עובר וכל מה שאתה רואה זה עשן, הכדור השני חושף אותו מראה וכך גם השלישי והחמישי. הכדור הרביעי חושף צללית אדם לא רחוק ממך.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלך ומחיך. אתה מספר לשותפים שלך על התוכנית-קודם תלכו למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמכם, ולאחר הקרב תלכו למכון העיר. זה הזמן להשיג את התג הראשון שלך. תוך כדי הליכה אתה מעדכן את ריולו בפרטי המסע שלך, ריולו מביט בך בעיניים נוצצות. ראלטס נראה קצת נבוך למראה הערצה של ריולו, ואולי לא כזה מרוצה מכך שיש פוקמון חדש שהולך כל כך צמוד אליך. אתם מגיעים למרכז וכל אחד מכם נכנס לדלת המתאימה על פי ההנחיות של האחות ג'וי. אתה מובל לחדר הטיפול, בו מייצבים מעט את הנתונים שלך, דבר שכמובן גורם לך להרגיש מעולה. אתם נפגשים שוב בחוץ-כולם רעננים ומוכנים לקרב.
-
[QUOTE=Alice;1494737][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלך ומחיך. אתה מספר לשותפים שלך על התוכנית-קודם תלכו למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמכם, ולאחר הקרב תלכו למכון העיר. זה הזמן להשיג את התג הראשון שלך. תוך כדי הליכה אתה מעדכן את ריולו בפרטי המסע שלך, ריולו מביט בך בעיניים נוצצות. ראלטס נראה קצת נבוך למראה הערצה של ריולו, ואולי לא כזה מרוצה מכך שיש פוקמון חדש שהולך כל כך צמוד אליך. אתם מגיעים למרכז וכל אחד מכם נכנס לדלת המתאימה על פי ההנחיות של האחות ג'וי. אתה מובל לחדר הטיפול, בו מייצבים מעט את הנתונים שלך, דבר שכמובן גורם לך להרגיש מעולה. אתם נפגשים שוב בחוץ-כולם רעננים ומוכנים לקרב.[/QUOTE]
"אוקי חבר'ה" אני אומר בהתרגשות, "הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון הראשון!".
"ויולט, את מוזמנת להצטרף, זה אמור להיות קרב נהדר" אני אומר לה בחיוך ומזמין אותה לבוא איתנו.
תוך כדי הליכה אני משתדל ללכת כל הזמן ליד ראלטס, במטרה שלא ירגיש כאילו ריולו גונב ממנו את ה'צומת לב' שלי. תוך כדי אני מחכה להזדמנות הנכונה כדי להתכופף וללחוש לו באוזן שלא משנה מה יקרה, מבחינתי הוא תמיד יהיה השותף הראשי שלי ואני אעשה בשביל לעזור לו ושירגיש טוב כל מה שאצטרך
-
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"אוקיי חברה, הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון הראשון!" אתה אומר בהתרגשות, ומזמין גם את ויולט שנראת מתלהבת. אתם הולכים את כיוון המכון, ותוך כדי הליכה אתה הולך על יד ראלטס-כדי שלא ירגיש שריולו לוקח את כל תשומת הלב שלך. אתה מבחין ברגע שבו ריולו הולך לרגע לדבר עם סקיטי, ולוחש לראלטס באוזן שלא משנה מה יקרה-מבחינתך הוא תמיד יהיה השותף הראשי שלך. ראלטס מחייך בביישנות וצוחק. "ואתה תמיד תהיה המעורב האהוב עליי!" הוא עונה, מפגין מעט ביטחון בפעם הראשונה מאז יצאתם למסע.
אתה סוף סוף רואה את המכון-מבנה גדול וירוק עם סמל המכונים עליו (חצי פוקדור לבן). אתה עובר בדלת ונכנס פנימה, המכון נראה כמו חממה מקורה-יש פרחים ואפילו עצים בכל פינה, פוקימונים קטנים בעיקר בצבעי ירוק-כחול משוטטים בין הצמחייה בהנאה. אתה לרגע חושב שנכנסת באמת בטעות לחממה שאדם מבוגר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון העיר סאנדאגם!. באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל. "כן!" עונה סקיטי במקומך, מקפץ בהתלהבות. האיש לא מעורב אז כמובן שהוא לא הבין. אתה עונה לו שכן והוא מסמן לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך דרך סבך עצים ופרחים, לולא התקרה מעל-היה אפשר לחשוב שאתה ביער. לבסוף אתה מגיע ל'קרחת יער' גדולה, היא מלבנית וגודלה כגודל זירת קרב רגילה. הרצפה כולה מלאה בעצב והחלק של התקרב מעל שקוף, מה שגורם לקרני שמש חמימות לחדור פנימה ולהשרות תחושת שלווה. "ליף, באו לאתגר אותך!" האיש הזקן צועק. נער, גדול ממך בכמה שנים קופץ למטה מאחד העצים. האוזניים והזנב שלו מראים על היותו מעורב-הוא נראה די פרוע. ישר אחריו קופץ מטה פוקימון הדומה לו באיבריו, אך הקפיצה שלו הרבה יותר עדינה ומלכותית. "ברוך הבא למכון שלי! אני ליף, ואתם?" הוא שואל בחיוך
[IMG]http://srv2.jpg.co.il/9/55f6a3f845df0.png[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/470.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1494737][SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
תחלס חילצת אחד לא שניים
~~~
"מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו... עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלחשני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אתה אומר לעצמך בכעס ודאגה. אתה מנסה להנמיך את קולך, כדי לא לשדר פחד לפנקין. 'זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי. בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך' אתה חושב לעצמך בשקט, מנסה להבין איך להוביל את הנער הפצוע מהמקום. אתה קורא לטיילו שמציית לך ועף לשמיים. לאחר כמה דקות הוא חוזר. "העיר סאנדאגם לא רחוקה מפה, יש שם מרכז פוקימונים" הוא מדווח. בינתיים הנער מתחיל לנוע מעט, הוא פוקח את עיניו בקושי, ונראה מטושטש לגמרי. פנקין נראה שמח מכך שהוא זז וצ'ימצ'אר ניגש אליו לשאול אם הוא צריך עזרה. הנער נראה מותש ומבולבל, ולא עונה. הוא מנסה לקום, ונאחז בחוזקה בעץ, בקושי מצליח לעמוד.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"איזה צמח משונה! מעניין מה הוא ומה הוא יכול לעשות. אבן אין טעם להתעקב, צריך להמשיך כדי להציל את ליליה. בלעדיה המסע שלי בכלל לא שווה!" אתה אומר, ממשיך בדרכך. מיסטי מניחה יד על כתפך. "הכל יהיה בסדר" היא לוחשת לך בשקט. דרגונייר הולך צמוד ללילית, מוודא שהיא בסדר. סוואבק רואה שהיהלום מקשה עליה ללכת, ומציע לילית לשבת עליו-לילית נראת מובכת אך מסכימה לבסוף.אתה שם לב שהיהלום גדל, הוא כעט מגיע מהקרסול שלה עד הברך, בנוסף-לילית מפהקת המון. אתם ממשיכים ללכת ורואים בנייין צהבהב בעל שער פתוח עם השלט "ברוכים הבאים למרכז לחקר פוקימוני חשמל!"
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]חחח יודע מה צודק. אם אתה רוצה, אני אארגן לך מפגש כזה:D
well, a promise is a promise. ההתקפה באנגלית זה cotton spore?
~~~~
'אמ..נבג כותנה היה עוזר לי פה' אתה רומז לשה"מית.
"הממ... בואו נראה..איך אני יכול... אה!" אתה נזכר בזה שהכדור שלך האיר את הזירה. אתה מוציא רצף כדורים חשמליים ומסתובב מספיק לאט כדי לראות את הזירה. אתה מוציא חמישה כדורים בסך הכל. הכדור הראשון עובר וכל מה שאתה רואה זה עשן, הכדור השני חושף אותו מראה וכך גם השלישי והחמישי. הכדור הרביעי חושף צללית אדם לא רחוק ממך.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מוחמא מההתלהבות של ריולו מיכולות הקרב שלך ומחיך. אתה מספר לשותפים שלך על התוכנית-קודם תלכו למרכז הפוקימונים כדי לרפא את עצמכם, ולאחר הקרב תלכו למכון העיר. זה הזמן להשיג את התג הראשון שלך. תוך כדי הליכה אתה מעדכן את ריולו בפרטי המסע שלך, ריולו מביט בך בעיניים נוצצות. ראלטס נראה קצת נבוך למראה הערצה של ריולו, ואולי לא כזה מרוצה מכך שיש פוקמון חדש שהולך כל כך צמוד אליך. אתם מגיעים למרכז וכל אחד מכם נכנס לדלת המתאימה על פי ההנחיות של האחות ג'וי. אתה מובל לחדר הטיפול, בו מייצבים מעט את הנתונים שלך, דבר שכמובן גורם לך להרגיש מעולה. אתם נפגשים שוב בחוץ-כולם רעננים ומוכנים לקרב.[/QUOTE]
יאססססססס
וכן זה קוטון ספור
ישש תארגני לי מפגש (אני ממש מרגיש כמו ילד בכריסטמס עכשיו)
~~~~~
אני מנסה מהר לחשב בראש מה יהיה הכי טוב ובסיף מגיע לתוצאה שמתקפה פיזית מהירה
אני משתמש בזנב ברזל על הצללית
-
[QUOTE=Alice;1494742][SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"אוקיי חברה, הגיע הזמן לאתגר את מאמן המכון הראשון!" אתה אומר בהתרגשות, ומזמין גם את ויולט שנראת מתלהבת. אתם הולכים את כיוון המכון, ותוך כדי הליכה אתה הולך על יד ראלטס-כדי שלא ירגיש שריולו לוקח את כל תשומת הלב שלך. אתה מבחין ברגע שבו ריולו הולך לרגע לדבר עם סקיטי, ולוחש לראלטס באוזן שלא משנה מה יקרה-מבחינתך הוא תמיד יהיה השותף הראשי שלך. ראלטס מחייך בביישנות וצוחק. "ואתה תמיד תהיה המעורב האהוב עליי!" הוא עונה, מפגין מעט ביטחון בפעם הראשונה מאז יצאתם למסע.
אתה סוף סוף רואה את המכון-מבנה גדול וירוק עם סמל המכונים עליו (חצי פוקדור לבן). אתה עובר בדלת ונכנס פנימה, המכון נראה כמו חממה מקורה-יש פרחים ואפילו עצים בכל פינה, פוקימונים קטנים בעיקר בצבעי ירוק-כחול משוטטים בין הצמחייה בהנאה. אתה לרגע חושב שנכנסת באמת בטעות לחממה שאדם מבוגר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון העיר סאנדאגם!. באת לאתגר את מנהיג המכון?" הוא שואל. "כן!" עונה סקיטי במקומך, מקפץ בהתלהבות. האיש לא מעורב אז כמובן שהוא לא הבין. אתה עונה לו שכן והוא מסמן לך לבוא אחריו. הוא מוביל אותך דרך סבך עצים ופרחים, לולא התקרה מעל-היה אפשר לחשוב שאתה ביער. לבסוף אתה מגיע ל'קרחת יער' גדולה, היא מלבנית וגודלה כגודל זירת קרב רגילה. הרצפה כולה מלאה בעצב והחלק של התקרב מעל שקוף, מה שגורם לקרני שמש חמימות לחדור פנימה ולהשרות תחושת שלווה. "ליף, באו לאתגר אותך!" האיש הזקן צועק. נער, גדול ממך בכמה שנים קופץ למטה מאחד העצים. האוזניים והזנב שלו מראים על היותו מעורב-הוא נראה די פרוע. ישר אחריו קופץ מטה פוקימון הדומה לו באיבריו, אך הקפיצה שלו הרבה יותר עדינה ומלכותית. "ברוך הבא למכון שלי! אני ליף, ואתם?" הוא שואל בחיוך
[IMG]http://srv2.jpg.co.il/9/55f6a3f845df0.png[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/470.gif[/IMG][/QUOTE]
'הגיע הזמן' אני חושב לעצמי בהתלהבות.
"אלה השותפים שלי, ואלו ויולט ודרטיני" אני עונה לו ומציג את שמות כולם תוך כדי שאני מצביע עליהם.
"אני מיילס, ובאתי לאתגר אותך לקרב פוקימונים!" אני אומר בחיוך גדול, לא יכול לחכות להתחלה
"ראלטס, אני רוצה שאתה תהיה זה שתילחם, אוקי? אני מאמין שאתה מסוגל לעשות את זה - הוכחת את זה כבר כמה פעמים " אני אומר לו בשקט לפני תחילת הקרב כדי לנסות ולנסוך בו ביטחון.
"אז, מה דעתך שנתחיל?" אני מפנה את השאלה שלי אל ליף.
-
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]חחחחח jingle bells jingle bellsss
~~~~~
אתה מנסה לחשוב בראש במהירות מה יהיה הכי טוב, ומחליט שמתקפה פיזית מהירה תהיה הכי טובה. אתה תוקף בזנב ברזל אתהצללית, אתה פוגע בדמות שצועקת בכאב ונופלת לאחור. אתה מבחין שהעשן מתחיל להתפזר, ובמהרה הראות משתפרת. אתה מבחין בלינה, פוקחת את עיניה וקמה מהרצפה. "נראה לי זה היה מספיק להיום. אתה נלחם ממש טוב!" היא אומרת ומחמיאה לך.
אחרי הקרב הזה אתה חש כאילו משהו עומד לצאת לך מתוך היד בכל רגע, כמו מתקפה חדשה שהגוף שלך למד הרגע. לפתע, כדורי כותנה נוצרים לפנייך, ואתה מרגיש שהם בשליטה שלך-אתה משגר אותם אוטמטית לבר לינה, שמתחמקת ברגע האחרון. "מה זה היה?" היא שואלת, מעט בכעס. נראה שלמדת נבג כותנה!
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
'הגיע הזמן' אתה חושב לעצמך בהתלהבות.
אתה מציג את עצמך ואת כל השותפים שלך. אתה אומר לראלטס שאתה רוצה שהוא יילחם, שאתה מאמין בו. ראלטס מהנהן בשמחה, מאושר מהביטחון שלך בו. ""אז, מה דעתך שנתחיל?" אתה שואל את ליף. ליף מחייך. "זה המכון הראשון שלך נכון מיילס?. שגם מנהיג המכון וגם המאתגר מעורבים, אז גם שנינו משתתפים בקרב. אני והשותף שלי ליפיאון, מולך וראלטס" הוא מסביר, וצועד גם כן אל תוך הזירה, אתה עושה כמוהו. "3,2,1-התחילו!" מכריז האיש הזקן שהוביל אתכם לזירה.
ליף מיד מזנק, רץ לעברך עם זנב זוהר, מזווית עיינך אתה מבחין שליפיאון שיגר עלים חדים כתער אל עבר ראלטס.
-
[QUOTE=Alice;1494746][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מציג את עצמך ואת כל השותפים שלך. אתה אומר לראלטס שאתה רוצה שהוא יילחם, שאתה מאמין בו. ראלטס מהנהן בשמחה, מאושר מהביטחון שלך בו. ""אז, מה דעתך שנתחיל?" אתה שואל את ליף. ליף מחייך. "זה המכון הראשון שלך נכון מיילס?. שגם מנהיג המכון וגם המאתגר מעורבים, אז גם שנינו משתתפים בקרב. אני והשותף שלי ליפיאון, מולך וראלטס" הוא מסביר, וצועד גם כן אל תוך הזירה, אתה עושה כמוהו. "3,2,1-התחילו!" מכריז האיש הזקן שהוביל אתכם לזירה.
ליף מיד מזנק, רץ לעברך עם זנב זוהר, מזווית עיינך אתה מבחין שליפיאון שיגר עלים חדים כתער אל עבר ראלטס.[/QUOTE]
אני מנצל את זה שליף רץ לכיווני כדי לירות אל מסלול הריצה שלו עלים קסומים ככה שיהיה לו קשה להתחמק, תוך כדי אני מורה לראלטס - "ראלטס, תתחמק מהמתקפה של ליפיאון ותשגר כדור צל אל עבר ליף ככה שהמתקפות שלנו יפגעו בו ביחד! לאחר מכן תשתמש בצוות כפול!"
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"איזה צמח משונה! מעניין מה הוא ומה הוא יכול לעשות. אבן אין טעם להתעקב, צריך להמשיך כדי להציל את ליליה. בלעדיה המסע שלי בכלל לא שווה!" אתה אומר, ממשיך בדרכך. מיסטי מניחה יד על כתפך. "הכל יהיה בסדר" היא לוחשת לך בשקט. דרגונייר הולך צמוד ללילית, מוודא שהיא בסדר. סוואבק רואה שהיהלום מקשה עליה ללכת, ומציע לילית לשבת עליו-לילית נראת מובכת אך מסכימה לבסוף.אתה שם לב שהיהלום גדל, הוא כעט מגיע מהקרסול שלה עד הברך, בנוסף-לילית מפהקת המון. אתם ממשיכים ללכת ורואים בנייין צהבהב בעל שער פתוח עם השלט "ברוכים הבאים למרכז לחקר פוקימוני חשמל!"
' הייתי רוצה להכנס למרכז אבל לא כדאי יכול להיות שלילית לא תשרוד' אני חושב וממשיך ללכת.[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מנצל את העובדה שליף רץ לכיונך ויורה לכיוונו עלים קסומים. ראלטס מתחמק ברגע האחרון מהעלי התער של ליפיאון ומשתמש בכדור צל, כדור צל מתנגש בעלים הקסומים ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה. ראלטס משתמש בצוות כפול ו3 ראלטסים מופיעים, ליפיאון מביט על שלושתם בבלבול. בינתיים, ליף נפגע מחלק מהעלים הקסומים שלך אך ממשיך לרוץ לעברך במרץ. הוא קופץ כמה שניות לפני שמגיע אלייך ופוגע בך בחוזקה בעזרת זנבו, שמרגיש קשה כמו ברזל. הוא מתרחק מיד, נראה שהוא יודע שכדי לשמור על מרחק שאפשר. הוא מביא את שתי ידיו לפנים, ויוצר כדור ירקרק מלא באנרגיה, הוא משגר אותו לעברך.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]רק שתדע, אתה יכול להתעקב בדרך חחח
נ.ב יש במרכז מחשב אם באלך זמנית לשים פוקימון אצל הפרופסור כדי שתוכל ללכוד חדשים
~~~~~~~~~~~~
'הייתי רוצה להיכנס למרכז, אבל לא כדאי, יכול להיות שלילית לא תשרוד' אתה חושב וממשיך ללכת.
מיסטי הולכת לידך "אל תדאג, אני בטוחה שנצליח. אתה חייב להירגע" היא אומרת, מנסה להרגיע אותך.
אתם מתקדמים עוד קצת, מאטים עכשיו אחרי הליכה מהירה לאורך זמן. אתה מביט סביב, ורואה פוקימונים נוספים מסתובבים.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/221.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/371.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1494749]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]רק שתדע, אתה יכול להתעקב בדרך חחח
נ.ב יש במרכז מחשב אם באלך זמנית לשים פוקימון אצל הפרופסור כדי שתוכל ללכוד חדשים
~~~~~~~~~~~~
'הייתי רוצה להיכנס למרכז, אבל לא כדאי, יכול להיות שלילית לא תשרוד' אתה חושב וממשיך ללכת.
מיסטי הולכת לידך "אל תדאג, אני בטוחה שנצליח. אתה חייב להירגע" היא אומרת, מנסה להרגיע אותך.
אתם מתקדמים עוד קצת, מאטים עכשיו אחרי הליכה מהירה לאורך זמן. אתה מביט סביב, ורואה פוקימונים נוספים מסתובבים.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/221.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/371.gif[/IMG][/QUOTE]
אני יכול עכשיו להוסיף חבר חדש או שאצטרך לחכות למרכז הפוקימונים ?
------------------------------------------------------------------
"טוב , מיסטי אני ארגע. אולי באמת יש לי קצת יותר זמן ממה שחשבתי ." אני אומר לה ומתחיל ללכת לכיוון החזיר , בתקווה שארצה הלצטרף אלי.
-
[QUOTE=Alice;1494749][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מנצל את העובדה שליף רץ לכיונך ויורה לכיוונו עלים קסומים. ראלטס מתחמק ברגע האחרון מהעלי התער של ליפיאון ומשתמש בכדור צל, כדור צל מתנגש בעלים הקסומים ושתי ההתקפות מנטרלות אחת את השנייה. ראלטס משתמש בצוות כפול ו3 ראלטסים מופיעים, ליפיאון מביט על שלושתם בבלבול. בינתיים, ליף נפגע מחלק מהעלים הקסומים שלך אך ממשיך לרוץ לעברך במרץ. הוא קופץ כמה שניות לפני שמגיע אלייך ופוגע בך בחוזקה בעזרת זנבו, שמרגיש קשה כמו ברזל. הוא מתרחק מיד, נראה שהוא יודע שכדי לשמור על מרחק שאפשר. הוא מביא את שתי ידיו לפנים, ויוצר כדור ירקרק מלא באנרגיה, הוא משגר אותו לעברך.
[/QUOTE]
"אוקי ראלטס,תשתמש בכדור צל ותשגר אותו על הכדור הירוק שיצר ליף במטרה לחסום את המתקפה שלו!" אני מורה לו, "לאחר מכן תנצל את העובדה שיווצר פיצוץ בעקבות ההתנגשות של המתקפות ותתקוף עם מתקפת מהירות בכל הכוח!" אני ממשיך.
בינתיים אני מתמקד בליפיאון ומשתמש עליו במתקפת על חושי
-
[QUOTE=Alice;1494746][SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]חחחחח jingle bells jingle bellsss
~~~~~
אתה מנסה לחשוב בראש במהירות מה יהיה הכי טוב, ומחליט שמתקפה פיזית מהירה תהיה הכי טובה. אתה תוקף בזנב ברזל אתהצללית, אתה פוגע בדמות שצועקת בכאב ונופלת לאחור. אתה מבחין שהעשן מתחיל להתפזר, ובמהרה הראות משתפרת. אתה מבחין בלינה, פוקחת את עיניה וקמה מהרצפה. "נראה לי זה היה מספיק להיום. אתה נלחם ממש טוב!" היא אומרת ומחמיאה לך.
אחרי הקרב הזה אתה חש כאילו משהו עומד לצאת לך מתוך היד בכל רגע, כמו מתקפה חדשה שהגוף שלך למד הרגע. לפתע, כדורי כותנה נוצרים לפנייך, ואתה מרגיש שהם בשליטה שלך-אתה משגר אותם אוטמטית לבר לינה, שמתחמקת ברגע האחרון. "מה זה היה?" היא שואלת, מעט בכעס. נראה שלמדת נבג כותנה!
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
ליף מיד מזנק, רץ לעברך עם זנב זוהר, מזווית עיינך אתה מבחין שליפיאון שיגר עלים חדים כתער אל עבר ראלטס.[/QUOTE]
יששש
אסביר לך את התכנית הזדונית שלי
הפרווה של מאריפ היא מוליכת חשמל+ מייצרת חשמל סטטי בכמויות גבוהות
תביני לבד מה אני הולך לעשות עם זה (:<
~~~~
״א-אני מצטער.. לא ידעתי!״ אני אומר בהפתעה
'מעניין׳ אני חושב לעצמי
״א-אה ותודה..״ אני אומר קצת מובך
״את בעצמך נלחמת לא רע בכלל! תראי איך לא רק שהשתמשת בסביבה כדי להתאזן, גם השתמשת במתקפה שאני עשיתי לטובתך! גבגלל שאני יכולתי להאיר את העשן הצלחתי, אבל זה לא משהו שאני חושב שהמאמן פה יוכל לעשות!״
אחרי כמה שניות של חשיבה אני מוסיף במבט מהורהר
״את מתמצאת ממש טוב ללא שדה ראייה.. את תוכלי להשתמש בזה לטובתך בזירה..״
אני פתאום מקיץ מהמחשבות ״אבל שימי לב שהוא לא ינצל את זה לטובתו! פוקימוני אדמה מתמצאים מאוד טוב בשטח שלהם״
-
[QUOTE]~מייקל~
תחלס חילצת אחד לא שניים
~~~
"מצויין, זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו... עכשיו אני צריך לדאוג לעוד מעורב, אחד שככל הנראה הארי מאוד רוצה אם הוא שלחשני חיילים לתפוס אותו. ובגלל שאני הברחתי את שניהם בשביל לעזור לו..." אתה אומר לעצמך בכעס ודאגה. אתה מנסה להנמיך את קולך, כדי לא לשדר פחד לפנקין. 'זה שם אותי בדיוק באמצע הכוונת של הארי. בדיוק מה שאני צריך. מטורף עם כוחות של פוקימון בעל צבא על, ובצד שלי יש שלושה פוקימונים לא מאומנים, אחד מהם אפילו לא יודע לדבר כמו שצריך' אתה חושב לעצמך בשקט, מנסה להבין איך להוביל את הנער הפצוע מהמקום. אתה קורא לטיילו שמציית לך ועף לשמיים. לאחר כמה דקות הוא חוזר. "העיר סאנדאגם לא רחוקה מפה, יש שם מרכז פוקימונים" הוא מדווח. בינתיים הנער מתחיל לנוע מעט, הוא פוקח את עיניו בקושי, ונראה מטושטש לגמרי. פנקין נראה שמח מכך שהוא זז וצ'ימצ'אר ניגש אליו לשאול אם הוא צריך עזרה. הנער נראה מותש ומבולבל, ולא עונה. הוא מנסה לקום, ונאחז בחוזקה בעץ, בקושי מצליח לעמוד.[/QUOTE]
*למה, כתבתי שחילצתי שניים?
-----------------------------
"בזהירות," אומר לנער ואעזור לו להתייצב. "הכול בסדר עכשיו. אני מייקל, אני מעורב צ'ימצ'אר ואלה השותפים שלי: צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. העיר סנדג'אם לא רחוקה מפה לפי טיילו, ניקח אותך למרכז הפוקימונים ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים." אומר לנער ואתמוך בו על מנת להביא אותו לטיפול.
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]יש מחשב גם במכון החקרי ובגלל שהוא לא רחוק אתה יכול לומר לפוקימון ללכת לשם לבד בלי סכנה שייקרה לו משו
~~~
"טוב מיסטי, אני ארגע. אולי באמת יש לי קצת יותר זמן ממה שחשבתי" אתה אומר לה. "כן, וזה גם לא בריא לך להיות כל כך בלחץ" היא מוסיפה בשקט. אתה הולך לכיוון פוקימון החזיר ורואה שהוא בדיוק אוכל מהעשב. אתה נעמד מולו והוא מספיק לאכול-בוהה בך בסקרנות.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]חחח קיי
~~
"א-אני מצטער.. לא ידעתי!" אתה אומר בהפתעה. 'מעניין' אתה חושב לעצמך.
"א-אה ותודה.." אתה מוסיף, מובך קצת. אתה אומר ללינה שהיא בעצמה נלחמה לא רע, ומסביר לה שהיא גם השתמש בסביבה שלה כדי להתאזן, השתמשה במתקפה שלך לטובתה, והסתדרה גם בסביבה ללא שדה ראייה. אתה לפתע יוצא מהמחשבות שלך ומזהיר את לינה שתשים לב שמנהיג המכון לא ינצל את השטח לטובתו. לינה צוחקת למשמע כל דיבורי האסטרטגיה שלך. "אל תדאג. אני אהיה בסדר. שנלך למכון?" היא שואלת בחיוך. דדנה קופץ על כתפף, נראה שיותר נוח לו כך. ואל וצ'אר נראים מוכנים לצאת לדרך.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
ראלטס משגר כדור צל שמתנגש בכדור הירוק של ליף, שני הכדורים יוצרים פיצוץ קטן במרכז הזירה. ראלטס מנצל את הסחת הדעת של הפיצוץ והוא (ושני השכפולים שלו) משגרים כוכבים בגוון זהוב אל עבר ליף, הכוכבים באים אליו מכל הכיוונים, הוא לא ממש בטוח לאן להתחמק ונפגע לחלוטין מהמתקפה. ראלטס לרגע משהה, מופתע שההתקפה שלו עבדה כל כך טוב. ליף מנצל זאת ומשלח עלים קסומים לעברו-שניים מהראלטסים נעלמים-וראלטס האמיתי נהדף לאחור בכאב. אתה משתמש בעל חושי על ליפיאון, הוא מנסה להיאבק-הוא פוער את פיו ויורה לעברך מה שנראה כמו זרעים קטנים ובלתי מזיקים, הם פוגעים בך ואתה מבין כמה טעית-הזרעים הללו קשים כאבן, והפגיעה שלהם מכאיבה.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]יאפ
~~
"בזהירות" אתה אומר לנער ועוזר לו להתייצב. "הכל בסדר עכשיו. אני מייקל, אני מעורב צ'ימצ'אר ואלה השותפים שלי: צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. היר סאנדאגם לא רחוקה מפה לפי טיילו, ניקח אותך למרכז הפוקימונים ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים" אתה אומר לנער ותומך בו, על מנת להביא אותו לטיפול. "אני..ליאו. מעורב לטיאוס. וזה טראפינץ השותף שלי... תודה.." הוא אומר בקול תשוש. אתה לפתע קולט פוקימון שלא ראית עד עכשיו-הוא כנראה הסתתר מאחורי אח העצים עד כה. הוא עומד ליד רגלו של ליאו ומביט בך במבט מלא אומץ "אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא עובד בשביל הארי! אם כן אז.." הוא אומר ונוהם. נראה שהוא מגונן מאוד על ליאו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/328.gif[/IMG]
תוך כדי אתם מתקדמים-נראה שטיילו צדק, במהרה אתה רואה שלט "העיר סאנדאגם" ואתה מצליח כבר לראות את העיר-אתה רואה בתים רבים, ואגם יפיפה.
-
[QUOTE=Alice;1494768][SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]יש מחשב גם במכון החקרי ובגלל שהוא לא רחוק אתה יכול לומר לפוקימון ללכת לשם לבד בלי סכנה שייקרה לו משו
~~~
"טוב מיסטי, אני ארגע. אולי באמת יש לי קצת יותר זמן ממה שחשבתי" אתה אומר לה. "כן, וזה גם לא בריא לך להיות כל כך בלחץ" היא מוסיפה בשקט. אתה הולך לכיוון פוקימון החזיר ורואה שהוא בדיוק אוכל מהעשב. אתה נעמד מולו והוא מספיק לאכול-בוהה בך בסקרנות.
[/QUOTE]
תודה אנצל זאת
--------------------
" שלום אני מוריס , באתי לראות מה שלומך , אתה נראה פויקמון ממש טוב . אל תפחד ממני לא אעשה לך כלום" אני אומר לחזיר בקול נעים.
-
[QUOTE=Alice;1494768][SIZE=5]
[/SIZE]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
ראלטס משגר כדור צל שמתנגש בכדור הירוק של ליף, שני הכדורים יוצרים פיצוץ קטן במרכז הזירה. ראלטס מנצל את הסחת הדעת של הפיצוץ והוא (ושני השכפולים שלו) משגרים כוכבים בגוון זהוב אל עבר ליף, הכוכבים באים אליו מכל הכיוונים, הוא לא ממש בטוח לאן להתחמק ונפגע לחלוטין מהמתקפה. ראלטס לרגע משהה, מופתע שההתקפה שלו עבדה כל כך טוב. ליף מנצל זאת ומשלח עלים קסומים לעברו-שניים מהראלטסים נעלמים-וראלטס האמיתי נהדף לאחור בכאב. אתה משתמש בעל חושי על ליפיאון, הוא מנסה להיאבק-הוא פוער את פיו ויורה לעברך מה שנראה כמו זרעים קטנים ובלתי מזיקים, הם פוגעים בך ואתה מבין כמה טעית-הזרעים הללו קשים כאבן, והפגיעה שלהם מכאיבה.
[/QUOTE]
אני מנסה להתגבר על הכאב ומשתמש במתקפת על חושי לעבר ליף כדי להמשיך ולפגוע בו.
"קדימה ראלטס! אתה התחלת נהדר" אני מעודד אותו במטרה לעזור לו להתגבר על הכאב, "תקוף את ליפיאון עם מתקפת מהירות ומיד אחרי זה תשגר כדור צל! ככה ששתיהן נורות אחת אחרי השניה ברצף, ככה יהיה לו קשה יותר להתחמק משתיהן" אני מורה לראלטס.
'הקרב הזה קשה יותר ממה שדמיינתי' אני חושב לעצמי וחושק שיניים
-
[QUOTE=Alice;1494768][SIZE=5]~מוריס~
~~~
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]חחח קיי
~~
"א-אני מצטער.. לא ידעתי!" אתה אומר בהפתעה. 'מעניין' אתה חושב לעצמך.
"א-אה ותודה.." אתה מוסיף, מובך קצת. אתה אומר ללינה שהיא בעצמה נלחמה לא רע, ומסביר לה שהיא גם השתמש בסביבה שלה כדי להתאזן, השתמשה במתקפה שלך לטובתה, והסתדרה גם בסביבה ללא שדה ראייה. אתה לפתע יוצא מהמחשבות שלך ומזהיר את לינה שתשים לב שמנהיג המכון לא ינצל את השטח לטובתו. לינה צוחקת למשמע כל דיבורי האסטרטגיה שלך. "אל תדאג. אני אהיה בסדר. שנלך למכון?" היא שואלת בחיוך. דדנה קופץ על כתפף, נראה שיותר נוח לו כך. ואל וצ'אר נראים מוכנים לצאת לדרך.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]יאפ
~~
"בזהירות" אתה אומר לנער ועוזר לו להתייצב. "הכל בסדר עכשיו. אני מייקל, אני מעורב צ'ימצ'אר ואלה השותפים שלי: צ'ימצ'אר, טיילו ופנקין. היר סאנדאגם לא רחוקה מפה לפי טיילו, ניקח אותך למרכז הפוקימונים ומשם נראה איך אנחנו ממשיכים" אתה אומר לנער ותומך בו, על מנת להביא אותו לטיפול. "אני..ליאו. מעורב לטיאוס. וזה טראפינץ השותף שלי... תודה.." הוא אומר בקול תשוש. אתה לפתע קולט פוקימון שלא ראית עד עכשיו-הוא כנראה הסתתר מאחורי אח העצים עד כה. הוא עומד ליד רגלו של ליאו ומביט בך במבט מלא אומץ "אני מקווה מאוד בשבילך שאתה לא עובד בשביל הארי! אם כן אז.." הוא אומר ונוהם. נראה שהוא מגונן מאוד על ליאו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/328.gif[/IMG]
תוך כדי אתם מתקדמים-נראה שטיילו צדק, במהרה אתה רואה שלט "העיר סאנדאגם" ואתה מצליח כבר לראות את העיר-אתה רואה בתים רבים, ואגם יפיפה.[/QUOTE]
״הממ.. יאללה! בואי נצא!" אני אומר בביטחון
׳וואו.. איך זה קרה..?׳ אני שם לב לשינוי שלי בטון, שאני יותר עם בטחון, שאני מדבר בלי בעיה ואני קצת מופתע מעצמי, לא יודע מה להרגיש בנוגע לזה (נכתב עקב זה שקראתי את הטופס הרשמה שלי וששמתי לב שהפסקתי להצמד לאופי)
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"שלום אני מוריס, באתי לראות מה שלותך, אתה נראה פוקימון ממש טוב. אל תפחד ממני אני לא אעשה לך כלום" אתה אומר לפוקימון החזיר בקול נעים. הפוקימון בוהה בך לכמה שניות. "פוליסווין" הוא ממלמל, מציג את עצמו וחוזר לאכול בנחת-נראה שהוא מאוד אוהב לאכול. הוא רואה שאתה עדיין עומד לידו. "אפשר לעזור?" הוא שואל אותך בחוסר ביטחון
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מנסה להתגבר על הכאב, מרגיש שהגוף שלך פועם בכאב במקומות בהם נפגעת. אתה משתמש במתקפת על חושי על ליף, שממותע מההתאוששות המהירה שלך ולא מספיק להתחמק, מועף לאחור. אתה מעודד את ראלטס כדי לעזור לו להתגבר על הכאב, הוא רואה אותך מתמודד ומחקה אותך, מרים את ראשו גבוהה-מכריח את עצמו להמשיך להילחם. הוא תוקף את ליפיאון עם מתקפת מהירות-כוכבים זהובים משוגרים אל עבר ליפיאון במהירות ואחריהם נע כדור צל שחור. ליפיאון מתעסק בהתחמקקות מהכוכבים, אך הוא לא שם לב לכדור הצל שאחריהם ונפגע ממנו. הוא נראה מותש, קרוב לעילפון. 'הקרב הזה קשה יותר משדמיינתי' אתה חושב לעצמך וחושק שיניים. "קדימה ליפיאון, עוד קצת!" צועק ליף ליפיאון. ליף שולח עלי תער תוך כדי סיבוב-עלי התער שלו נורים לכל עבר-אלייך ואל ראלטס. מזווית עיינך אתה רואה שליפיאון עוצם עיניים וזוהר באור צהבהב-ירקרק-הוא לאט לאט נראה טוב יותר, נראה שהוא משתמש באנרגיית השמש כדי להתרפות!
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"המ.. יאללה! בואי נצא!" אתה אומר בביטחון. 'וואוו.. איך זה קרה..?' אתה שם לב לשינוי בטון שלך, אתה בעל ביטחון עצמי גבוהה יותר ומדבר ללא גמגום-אתה מופתע מעצמך, לא בטוח מה אתה מרגיש לגבי זה. 'סוף סוף... המכון' עולה מחשבה בראשך-אבל אתה מרגיש מוזר, כאילו היא לא המחשבה שלך. אתם מתקדמים אל עבר המכון, ומוצאים אותו בלי בעייה מפני שהעיר קטנה יחסית. המכון נמצא בתוך מערה שחצובה בצד העמק. אתה נכנס פנימה, ורואה שהמערה מוארת בלפידים. "איזה יפה!" מתלהבת לינה. דדנה שיושב על הכתף שלך נצמד לפרצוף שלך ברעד, נראה שהוא לא מעריץ גדול של חושך. הוא מכסה לך בטעות את אחת העיניים. משהו נע לפניכם, ולוקח לך כמה שניות לזהות אותו רק עם עין אחת-פוקימון קטן שנראה כמו סלע עם שתי יידים בעל עניבת פפיון לבנה נעמד מולכם. "ברוכים הבאים למכון העיר אורבורג! מנהיג המכון יקבל אתכם עכשיו" הוא אומר ומסמל לכם לעקוב אחריו. הוא מוביל אתכם במורד המסדרון, ולבסוף אתם מגלים שהמנהגה מתרחבת. אתם מגעים למערה פנימית, רחבה בהרבה מהמערה הצרה שהלכתם בה עד כה. יש חור אחד במרכז התקרה, שמכניס אור פנימה (לא לגמרי מואר, חצי חצי כזה). הרצפה והקירות עשויים לחלוטין מסלע. נער שנראה צעיר ממך בכמה שנים עומד בצד השני של הזירה. "ברוך הבא למכון האבן-אדמה! אני רורי, מנהיג המכון!. הקרב הולך להיות בשני סבבים-קודם כל יהיה קרב כפול-שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך. אחרי זה יהיה קרב של אחד על אחד-אני, מולך. החוקים ברורים?" הוא שואל בחיוך, שנראה לטעמך די שטני. הנער אולי קטן אבל הוא מעורב, ומאחוריו עומד פוקימון שנראה חזק מאוד.
[SPOILER][IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJKLx97TuDqLyak1cOWy1myKCQbrbkOR8SzXRUbj4vFj5nLsm3[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=Alice;1494832][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מנסה להתגבר על הכאב, מרגיש שהגוף שלך פועם בכאב במקומות בהם נפגעת. אתה משתמש במתקפת על חושי על ליף, שממותע מההתאוששות המהירה שלך ולא מספיק להתחמק, מועף לאחור. אתה מעודד את ראלטס כדי לעזור לו להתגבר על הכאב, הוא רואה אותך מתמודד ומחקה אותך, מרים את ראשו גבוהה-מכריח את עצמו להמשיך להילחם. הוא תוקף את ליפיאון עם מתקפת מהירות-כוכבים זהובים משוגרים אל עבר ליפיאון במהירות ואחריהם נע כדור צל שחור. ליפיאון מתעסק בהתחמקקות מהכוכבים, אך הוא לא שם לב לכדור הצל שאחריהם ונפגע ממנו. הוא נראה מותש, קרוב לעילפון. 'הקרב הזה קשה יותר משדמיינתי' אתה חושב לעצמך וחושק שיניים. "קדימה ליפיאון, עוד קצת!" צועק ליף ליפיאון. ליף שולח עלי תער תוך כדי סיבוב-עלי התער שלו נורים לכל עבר-אלייך ואל ראלטס. מזווית עיינך אתה רואה שליפיאון עוצם עיניים וזוהר באור צהבהב-ירקרק-הוא לאט לאט נראה טוב יותר, נראה שהוא משתמש באנרגיית השמש כדי להתרפות!
[/QUOTE]
'לעזאזל, אסור לתת לו להתרפא' אני חושב לעצמי בנחישות.
"ראלטס!, תשגר מתקפת מהירות במטרה למנוע כמה שיותר פגיעות של עלי התער שלו בך!" אני מורה לראלטס ותוך כדי עושה זאת בעצמי בעזרת מתקפת עלים קסומים, לאחר שאני משגר את המתקפה אני מתרכז ומשלח בליפיאון מתקפת על חושי.
תוך כדי אני מנסה לשים לב לתנועות של ליף למקרה שיתקוף