שבת שלום
Printable View
שבת שלום
[QUOTE=Amitlv;1513734]תמלא את החלל הריק במשחק dnd[/QUOTE]
פחות מדבר אליי
אז לחצתי על הציטוט שבחתימה של עומר, וזה הביא אותי לנו"ד מיולי 12. איזה צחוקים. החתונה המדוברת היא עם גיל מר. פיצה, שאת הדמות שהוא יצר למשחק שלי שמבוסס על מרטין סטורי אהרוג בחודש הקרוב. בדיוק באותה תקופה פרשתי מניהול חת"ם, ולכן ליאון סוף סוף הצליח לפתוח משחק (אני חושב שהמשחקים שלו היו מבין הדברים ששברו אותי... אבל באמת נשחקתי די חזק במשך השנה הזאת שהייתי בה מנהל חת"ם).
בכלל, התכוננתי למבחן בפונקציות מרוכבות, סיימתי את הבגרות האחרונה, ומצד אחד הרגשתי על גג העולם, ומצד שני חשתי את הניצנים לכך שאולי הדרך בה בחרתי תידון אותי לייסורי עד.
ההודעות שלי אז היו הרבה יותר מלאות יומרה ופוציות מסויימת, אעז לומר, לא יודע אם כך ההודעות שלי נראות גם היום. אבל אז באמת אהבתי ללמוד מתמטיקה. היום... זאת עבודה. עבודה נהדרת, אבל עבודה. איכשהו מצד אחד "חיי החלומות" זה לעבוד במשהו שאתה אוהב, ומצד שני, לפעמים אם עובדים במשהו אז מפסיקים לאהוב אותו. אני לא אומר שאני ומתמטיקה זה כבר לא, כי אני לא חושב שזה אפשרי מבחינתי, אבל נהניתי ממתמטיקה של תואר ראשון הרבה יותר מההמשך. מדי פעם היו כל מיני נושאים שגרמו לי להנהן ולהעריך את האלגנטיות שלהן, אבל את הקסם הילדותי של מתמטיקה של תואר ראשון אני לא חושב שאחווה שוב.
אלים אדירים, עבור מאז 8.5 שנים. כמה דברים השתנו. כמה הרבה. כמה קצת. נפלא.
געגועי לגיל :(
לא דיברתי עם בעלי כמה שנים טובות, ואני בספק אם אשוחח איתו שוב
היוש
ט"ו בשבט שמח!
שבת שלום לכולם!
אני נינה.
Fake
מי זאת נינה?
[url]https://youtu.be/cN_TTh8iR-8[/url]
[QUOTE=Hit Man;1513778][URL]https://youtu.be/cN_TTh8iR-8[/URL][/QUOTE]
חח מה הסיוט הזה?
זה המם החדש. לקוח מסדרה שעלתה בכאן 11. התחלתי לצפות בה. זה נחמד.
רק עוד 40 עמודים!
עוד 200 ימים לסגירת האתר.
[QUOTE=Hit Man;1513790]עוד 200 ימים לסגירת האתר.[/QUOTE]
אני מנחש אבל מתכוון לאתר שלך?
כי בדקה הראשונה שקראתי תתגובה שלך , חשבתי שאתה מדבר על הפורום הנ"ל.
רותם הוכיח שהוא לא מתכוון לסגור.
אני כן.
[QUOTE=Hit Man;1513793]רותם הוכיח שהוא לא מתכוון לסגור.
אני כן.[/QUOTE]
עצוב לשמוע.
בקטנה. כמו שאתה פרשת מסאב פאסט, כך גם הגיע הזמן שלי. רק דברים טובים יצמחו מזה.
[QUOTE=Hit Man;1513796]בקטנה. כמו שאתה פרשת מסאב פאסט, כך גם הגיע הזמן שלי. רק דברים טובים יצמחו מזה.[/QUOTE]
"פרשתי"
תראו אתכם, משנים תחומי עניין ומחפשים את עצמכם בעולם. רק אני תקוע בלעשות את מה שאני עושה כבר למעשה מעשור, נאחז בשארית של החיים שלי שלא אמורה להיות קיימת עוד.
לא פרשת משם? כי בדקתי אתמול את האתר והוא כבר לא פעיל.
[QUOTE=Hit Man;1513804]לא פרשת משם? כי בדקתי אתמול את האתר והוא כבר לא פעיל.[/QUOTE]
לא ממש, רק הפסקנו להוציא פרקים.
אני עדיין חבר בקבוצת הווצאפ שלה.
כן, אבל אתה גם חבר פעיל בקהילה הזו. זה לא אומר הרבה.
שלום לכם
המלצות לאנימות טובות בסגנון של דורורו?
[QUOTE=טלי;1513814]המלצות לאנימות טובות בסגנון של דורורו?[/QUOTE]
לצפות בכל האנימות של אותו יוצר.
[url]https://myanimelist.net/people/1938/Osamu_Tezuka[/url]
אז מסתבר שיוצאים חידושים למשחקי הדור הרביעי, יצא בשנה הבאה משחק בעולם הקדום של פוקימון בסגנון עולם פתוח ועוד כמה שטויות.
[QUOTE=Hit Man;1513819]אז מסתבר שיוצאים חידושים למשחקי הדור הרביעי, יצא בשנה הבאה משחק בעולם הקדום של פוקימון בסגנון עולם פתוח ועוד כמה שטויות.[/QUOTE]
קצת מזכיר את זלדה
מחכה לגרסה הבאה של נינטנדו סוויץ על מנת לקנות אותה.
אעדכן.
[QUOTE=טלי;1513814]המלצות לאנימות טובות בסגנון של דורורו?ן¿½ן¿½[/QUOTE]
מה הולך טלי (נפנוף לשלום)
מעניין מה אהבת בדורורו. אנימה שאכזבה אותי ממש. הארט נהדר, הרעיון בכללו די אדג'י ומעניין, אבל בסופו של דבר הרגיש לי שהביצוע פשוט סביר מינוס. הכימיה בין דורורו והילד[COLOR="#FFFFFF"]ה[/COLOR] היתה כיפית אבל כל הצד של הממלכה - של האבא והמלכה והבן הקטן המוצלח עם שני המלווים שלו - הכל הרגיש רדוד ועשוי בצורה לא טובה כזו... אני באמת זוכר שבסיכומו של דבר הרגשתי החמצה, תחושה שהאנימה לא מיצתה את הפוטנציאל שלה...
אז מעניין איך היה לך וכמה את מדרגת את האנימה ואם בעינייך היא פשוט כיפית או באמת מעולה.
לדעתי אם אהבת דורורו תאהבי את האנימה "קליימור" (שאני לא כל כך אהבתי). אבל הן די מזכירות אחת את השנייה לדעתי.
נשברתי, קניתי סוויץ'.
למה לא אמרת? היית קונה את שלי בחצי מחיר. היא סתם יושבת ומעלה אבק.
[QUOTE=Hit Man;1513847]למה לא אמרת? היית קונה את שלי בחצי מחיר. היא סתם יושבת ומעלה אבק.[/QUOTE]
איזה דגם יש לך?
יפני.
[QUOTE=Hit Man;1513849]יפני.[/QUOTE]
switch lite?
לא, המכשיר השלם, עם ג'ויקונים והכל. לא משנה. אם כבר השגת אחד, לא משער שתקנה עוד אחד.
[quote=hit man;1513851]לא, המכשיר השלם, עם ג'ויקונים והכל. לא משנה. אם כבר השגת אחד, לא משער שתקנה עוד אחד.[/quote]
תודה אבל התעניינתי בגרסת lite.
אין לי צורך עם זה ג'ויקנים.
קניתי את גרסאת LITE.
מקפיץ בלי שום סיבה נראית לעין.
You can't do that! Shoot her, or something!