[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 5 2009, 08:53 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"חבר?" היא שואלת בטון מופתע "למה אתה שואל?" היא מסתכלת עליך במבט חוקר.
[/b][/quote]
"את יודעת סתם לדעת, לטריוויה וכל זה..." אמלמל ואגרד את ראשי במבוכה.
Printable View
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 5 2009, 08:53 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"חבר?" היא שואלת בטון מופתע "למה אתה שואל?" היא מסתכלת עליך במבט חוקר.
[/b][/quote]
"את יודעת סתם לדעת, לטריוויה וכל זה..." אמלמל ואגרד את ראשי במבוכה.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 5 2009, 07:53 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
טוטודייל מוחזר ושינקס יוצא לזירת הקרב. הוא משתמש בניצוץ ושולח לכיוונו של סטראביה, אך סטראביה מתחמק במהירות מהניצוץ ופוגע בשינקס עם מתקפה מהירה "עבור למתקפת כנף!" מצווה פלקנר.
[/b][/quote]
חכה שהוא יתקרב אליך וא זעלה עליו ונשוך את הכנפיים שלו! ואז טעינה!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 5 2009, 07:53 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
מדקיפ משתמש בסטירת בוץ ומעיף הצידה את עוקצי הרעל. לאחר מכן, הוא שולח אקדח מים אך סקורופי מתחמק ממנה בקלות "נשיכה!" מצווה המאמנת וסקורופי מזנק ונושך את מדקיפ בזנבו.
[/b][/quote]
"תנער את זנבך ואז תעיף אותו לכול הרוחות,אז תשתמש באקדח מים!" אני קורא בקול
[b]קורן~[/b]
"זה קצת... מביך לענות על השאלה הזאת" היא משיבה לך ומסיטה את ראשה הצידה. לפתע, קופץ מולכם אדם בעל חולצה שחורה עם הסימן R עליה "תנו לי את הפוקימונים שלכם!" הוא קורא ומוציא החוצה סניזל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa215.png[/img] "אוי לא" אומרת שרון בחשש
[b]ירין~[/b]
סטראביה צולל עם מתקפת כנף, שינקס ממתין ואז קופץ היישר אל הכנף השמאלית שלו, מחזיק בה חזק, בעוד סטראביה מנסה להוריד אותו ממנו. שינקס נושך אותו בחוזקה וסטראביה זועק מכאב, ואז מעיף את שינקס לקרקע "סטראביה, קדימה! השתמש בקצה כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב לעבר שינקס עם קצה כפול!
[b]דניאל~[/b]
מדקיפ מנער את זנבו אך אינו מצליח בכך, וסקורופי שולח עוקצי רעל שפוגעים בחוזקה במדקיפ, הוא עף קדימה, נופל על הקרקע פצוע. מדקיפ בקושי מצליח לעמוד על רגליו, מה גם שנראה שהוא הורעל "בוא נסיים עם זה, טיל סיכות!" מצווה המאמנת.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 02:18 PM
[b] [b]ירין~[/b]
סטראביה צולל עם מתקפת כנף, שינקס ממתין ואז קופץ היישר אל הכנף השמאלית שלו, מחזיק בה חזק, בעוד סטראביה מנסה להוריד אותו ממנו. שינקס נושך אותו בחוזקה וסטראביה זועק מכאב, ואז מעיף את שינקס לקרקע "סטראביה, קדימה! השתמש בקצה כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב לעבר שינקס עם קצה כפול!
[/b][/quote]
תנסה להתחמק ולקפוץ עליו משולב בניצוץ!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 03:18 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"זה קצת... מביך לענות על השאלה הזאת" היא משיבה לך ומסיטה את ראשה הצידה. לפתע, קופץ מולכם אדם בעל חולצה שחורה עם הסימן R עליה "תנו לי את הפוקימונים שלכם!" הוא קורא ומוציא החוצה סניזל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa215.png[/img] "אוי לא" אומרת שרון בחשש
[/b][/quote]
"שתוק..." אמלמל בזעם.
"סטיל, צא!" אומר ואציא את לאירון מהפוקדור.
"תשתמש בנגיחת ראש!".
[b]ירין~[/b]
שינקס מנסה להתחמק מהמכה, אך סטראביה מגביר מהירות ופוגע בו ישירות עם קצה כפול, ושינקס נפצע קשה. סטראביה נוחת על הקרקע לא רחוק משינקס, מתאושש מהמתקפה אט אט, כיוון שקצה כפול פוגע גם בפוקימון שמשתמש בה "שינקס גמור" אומר פלקנר "שינקס לא יכול להיל-" מתחיל לומר השופט, ולפתע נעצר. שינקס מתרומם אט אט, פולט צרחה קטנה ואז מתחיל לזהור באור לבן. גופו מתחיל להשתנות ולגדול לגדול ולגדול, ולבסוף במקום שינקס עומד לוקסיו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa404.png[/img] "הוא התפתח!" אומר פלקנר בתדהמה "אבל זה לא יעזור לך! סטראביה, מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר.
[b]קורן~[/b]
ליירון מגיח החוצה ונעמד מול סניזל. ליירון תוקף אותו עם נגיחת ראש, אך סניזל מזנק אחורנית ומתחמק ממנה "ציפורן מתכת!" מצווה המאמן, וסניזל רץ במהירות ופוגע בליירון, פוצע אותו בינוני. "עבור לרוח קרירה!" מצווה המאמן.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 5 2009, 08:55 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"אתה יודע מה לעשות" משיב פלקנר כנגד פקודתך. ארון מתרכז, ותוקף את אחד השכפולים, אך השכפולים מחליפים לפתע מיקום וארון חולף דרך שכפול מזוייף. נשארו 9 שכפולים, אולם סטראביה כמעט גמר להתאושש. [/b][/quote]
"תנסה שוב לחפש את זה בעל הצל ותקוף אותו בנגיחת ראש!"
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 04:10 PM
[b] [b]ירין~[/b]
שינקס מנסה להתחמק מהמכה, אך סטראביה מגביר מהירות ופוגע בו ישירות עם קצה כפול, ושינקס נפצע קשה. סטראביה נוחת על הקרקע לא רחוק משינקס, מתאושש מהמתקפה אט אט, כיוון שקצה כפול פוגע גם בפוקימון שמשתמש בה "שינקס גמור" אומר פלקנר "שינקס לא יכול להיל-" מתחיל לומר השופט, ולפתע נעצר. שינקס מתרומם אט אט, פולט צרחה קטנה ואז מתחיל לזהור באור לבן. גופו מתחיל להשתנות ולגדול לגדול ולגדול, ולבסוף במקום שינקס עומד לוקסיו! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa404.png[/img] "הוא התפתח!" אומר פלקנר בתדהמה "אבל זה לא יעזור לך! סטראביה, מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר.
[/b][/quote]
"וואו לוקסיו! מהר התקלה משולב בנשיכה בכל הכח! אתה תצליח!"אני אומר
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 05:10 PM
[b] [b]קורן~[/b]
ליירון מגיח החוצה ונעמד מול סניזל. ליירון תוקף אותו עם נגיחת ראש, אך סניזל מזנק אחורנית ומתחמק ממנה "ציפורן מתכת!" מצווה המאמן, וסניזל רץ במהירות ופוגע בליירון, פוצע אותו בינוני. "עבור לרוח קרירה!" מצווה המאמן. [/b][/quote]
"תשתמש בחפירה!" אומר לסטיל במהירות.
"תזנק עליו בהפתעה, ממקום שהוא לא יחשוב עליו!" אוסיף.
[b]קורן~[/b]
צוקו שליט האש שאלט ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליירון מתחפר במהרה והרוח הקרירה מפספסת אותו "השתמש בטופר מתכת על הקרקע!" מצווה המאמן, וסניזל רץ קדימה, וחופר עם ידיו בקרקע ולבסוף מצליח לפגוע בליירון, גורם לו לצאת החוצה "כדור צל!" מצווה כעת המאמן.
[b]ירין~[/b]
לוקסיו מזנק קדימה במהירות מרשימה, מתחמק בקלות מהמתקפה המהירה, מתקל ונושך את סטראביה בחוזקה. סטראביה נופל על הקרקע, מעולף "סטראביה לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח! הזוכה בקרב מכון ויולט הוא ירין!" מכריז השופט "חזור סטראביה" אומר פלקנר ומחזיר אותו. הוא מתקרב אלייך כעת "ניצלת בצורה מושלמת את ההתפתחות של השינקס שלך. קבל את תג הספיר בתמורה" הוא אומר לך ומגיש לך אותו! ~ [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/thumb/b/b6/Zephyrbadge.png/40px-Zephyrbadge.png[/img]
[b]עומר~[/b]
ארון מנסה לתקוף שוב את אחד הכפילים אך הוא נתקל שוב במסוייף. בינתיים, סטראביה התאושש ועף חזרה מעלה "אס השמיים!" הוא מצווה, ו8 הכפילים צוללים לעברו כעת.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 10:54 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ארון מנסה לתקוף שוב את אחד הכפילים אך הוא נתקל שוב במסוייף. בינתיים, סטראביה התאושש ועף חזרה מעלה "אס השמיים!" הוא מצווה, ו8 הכפילים צוללים לעברו כעת. [/b][/quote]
הוא ילמד עוד מתקפות בקרוב? ^^"
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 10:54 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
לוקסיו מזנק קדימה במהירות מרשימה, מתחמק בקלות מהמתקפה המהירה, מתקל ונושך את סטראביה בחוזקה. סטראביה נופל על הקרקע, מעולף "סטראביה לא יכול להילחם, לוקסיו מנצח! הזוכה בקרב מכון ויולט הוא ירין!" מכריז השופט "חזור סטראביה" אומר פלקנר ומחזיר אותו. הוא מתקרב אלייך כעת "ניצלת בצורה מושלמת את ההתפתחות של השינקס שלך. קבל את תג הספיר בתמורה" הוא אומר לך ומגיש לך אותו! ~ [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/thumb/b/b6/Zephyrbadge.png/40px-Zephyrbadge.png[/img]
[/b][/quote]
"תודה! ביי" אני אומר ויוצא החוצה
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמכון והשמש מתחילה לשקוע לה. מה תעשה?
[b]עומר~[/b]
ארון מתקשח ומשתמש בנגיחת ראש, ועובר דרך 7 כפילים מזוייפים, והאמיתי מגיח מאחורה ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד. שני הפוקימונים מתנשפים, נראה כי הקרב עומד להסתיים "בוא נסיים עם זה. קצה כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב במהירות לעברו של ארון עם קצה כפול!
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 12:13 AM
[b]
[b]עומר~[/b]
ארון מתקשח ומשתמש בנגיחת ראש, ועובר דרך 7 כפילים מזוייפים, והאמיתי מגיח מאחורה ופוגע בו, פוצע אותו קשה מאוד. שני הפוקימונים מתנשפים, נראה כי הקרב עומד להסתיים "בוא נסיים עם זה. קצה כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתקרב במהירות לעברו של ארון עם קצה כפול! [/b][/quote]
"צא עם נגיחת ראש הכי חזקה שלך ארון!"
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 12:13 AM
[b] [b]ירין~[/b]
אתה יוצא החוצה מהמכון והשמש מתחילה לשקוע לה. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני יחפש לי מקום לישון
[b]עומר~[/b]
ארון רץ קדימה ומזנק במהירות עם נגיחת ראש, ונפגש עם הקצה הכפול של סטראביה. נוצר פיצוץ המעיף את שני הפוקימונים אחורנית. ושנהם בקושי מצליחים לעמוד "סטראביה, אס שמיים אחרון!" מצווה פלקנר.
[b]ירין~[/b]
אתה מתחיל להסתובב בעיר בחיפוש אחר מקום לישון, ולבסוף חוזר למרכז הפוקימונים.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 12:08 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
אתה מתחיל להסתובב בעיר בחיפוש אחר מקום לישון, ולבסוף חוזר למרכז הפוקימונים. [/b][/quote]
"שלום, את יכולה לעזור לי למצוא מקום לישון בו הלילה?" אני שואל את האחות ג'וי
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 12:08 PM
[b] [b]עומר~[/b]
ארון רץ קדימה ומזנק במהירות עם נגיחת ראש, ונפגש עם הקצה הכפול של סטראביה. נוצר פיצוץ המעיף את שני הפוקימונים אחורנית. ושנהם בקושי מצליחים לעמוד "סטראביה, אס שמיים אחרון!" מצווה פלקנר. [/b][/quote]
"ארון תתחמק ואז שלח נגיחת ראש!"
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 11:54 PM
[b] [b]קורן~[/b]
צוקו שליט האש שאלט ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליירון מתחפר במהרה והרוח הקרירה מפספסת אותו "השתמש בטופר מתכת על הקרקע!" מצווה המאמן, וסניזל רץ קדימה, וחופר עם ידיו בקרקע ולבסוף מצליח לפגוע בליירון, גורם לו לצאת החוצה "כדור צל!" מצווה כעת המאמן.
[/b][/quote]
רק עכשיו אתה יודע? XD
---------------------------
"תתקשח ותשתמש בהפלה, כך שהוא יקבל יותר נזק!" אומר לו, 'ההתקשחות תעלה לו את ההגנה וכך כדורה צל שכבר בקושי מוזיז לו, לא יזיז לו עוד יותר...'.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 6 2009, 02:18 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
מדקיפ מנער את זנבו אך אינו מצליח בכך, וסקורופי שולח עוקצי רעל שפוגעים בחוזקה במדקיפ, הוא עף קדימה, נופל על הקרקע פצוע. מדקיפ בקושי מצליח לעמוד על רגליו, מה גם שנראה שהוא הורעל "בוא נסיים עם זה, טיל סיכות!" מצווה המאמנת. [/b][/quote]
"תשלח אקדח מים הכי חזק שאתה יכול!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by Zuko[/i]@Jul 7 2009, 03:03 PM
[b] רק עכשיו אתה יודע? XD
---------------------------
"תתקשח ותשתמש בהפלה, כך שהוא יקבל יותר נזק!" אומר לו, 'ההתקשחות תעלה לו את ההגנה וכך כדורה צל שכבר בקושי מוזיז לו, לא יזיז לו עוד יותר...'. [/b][/quote]
כי רק אתמול סיימתי לראות את כל הפרקים האחרונים שעוד לא ראיתי... למרות שזה היה ברור מראש...
הייתי גומר לראות אותם לפני כן, אם לא היו לי לימודים + גניבת מחשב של אחי (לקח לי אותו לעבודה) וגם המגהוידאו עושה "צפית היום בX דקות אנא המתן X דקות ואז צפה שוב או שהזמן פרימיום" אתה יודע איך זה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליירון מתקשח ורץ קדימה עם הפלה. כדור הצל פוגע בו אך לא מזיז לו בכלל, וליירון פוגע בחוזקה בגופו של סניזל ופוצע אותו קשה. סניזל מנסה לקום "רוח קרירה!" קורא המאמן בלחץ, וסניזל שולח רוח קרירה ומצליח לפגוע בליירון.
[b]עומר~[/b]
ארון מנסה לקום, ואז הוא מועד. סטראביה צולל ופוגע ב - ארון??! ארון נעלם לפתע, וסטראביה מתרסק על הקרקע. הוא מנסה לקום אך נופל, מעולף. כעבור כמה שניות, ארון מגיח מתוך הקרקע! ארון למד חפירה! ארון מסתכל עליך, ואז נופל גם הוא מעולף.
[b]ירין~[/b]
"בטח, אתה יכול לשכור אצלנו חדר" היא אומרת לך ומושיטה לך מפתח "זה עולה רק 5$ ללילה" היא אומרת לך.
[b]דניאל~[/b]
מדקיפ מתאושש אט אט ושולח אקדח מים שפוגש את טיל הסיכות של סקורופי, שני הפוקימונים שולחים בכל הכוח את ההתקפחות שנראים שוות, אך אז אקדח המים מתגבר על טיל הסיכות ופוגע ישירות בסקורופי! סקורופי נופל מעולף על הקרקע "לא!" קוראת המאמנת בכעס "חזור" היא אומרת בכעס ומחזירה אותו "לא נורא, עדיין יש לנו את כל הזובאטים!" אומר המאמן שלצידה ברשעות, ומיד מקיפים את מדקיפ 5 זובאטים.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 04:21 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ארון מנסה לקום, ואז הוא מועד. סטראביה צולל ופוגע ב - ארון??! ארון נעלם לפתע, וסטראביה מתרסק על הקרקע. הוא מנסה לקום אך נופל, מעולף. כעבור כמה שניות, ארון מגיח מתוך הקרקע! ארון למד חפירה! ארון מסתכל עליך, ואז נופל גם הוא מעולף. [/b][/quote]
"רגע אז ניצחנו?" אני שואל את פאלקנר בפליאה.
[b] [b]דניאל~[/b]
מדקיפ מתאושש אט אט ושולח אקדח מים שפוגש את טיל הסיכות של סקורופי, שני הפוקימונים שולחים בכל הכוח את ההתקפחות שנראים שוות, אך אז אקדח המים מתגבר על טיל הסיכות ופוגע ישירות בסקורופי! סקורופי נופל מעולף על הקרקע "לא!" קוראת המאמנת בכעס "חזור" היא אומרת בכעס ומחזירה אותו "לא נורא, עדיין יש לנו את כל הזובאטים!" אומר המאמן שלצידה ברשעות, ומיד מקיפים את מדקיפ 5 זובאטים. [/b][/quote]
"אם אתם משחקים מלוכלך אז גמאני,סינדקוויל והוטהוט צאו
מדקיפ אקדח מים
סינדקוויל גחלת
והוט הוט ניקור!"
אני מצווה על הפוקימונים שלי
עריכה:התכוונתי התקלה
[b]עומר~[/b]
"הקרב הזה הסתיים בתיקו, ולכן אין הכרעה בהתמודדות. במקרה כזה, מנהיג המכון צריך להחליט עם המתמודד יקבל את התג או לא" אומר לכם השופט "אני מבין..." אומר פלקנר ומגרד את ראשו בעזרת ידו "טוב, בגלל שהראת נחישות בקרב, ולא וויתרת עד הסוף, מה גם שסטראביה התעלף כמה שניות לפני ארון, אני מעניק לך את תג הספיר!" הוא אומר ומושיט לך אותו! ~ [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/thumb/b/b6/Zephyrbadge.png/40px-Zephyrbadge.png[/img]
[b]דניאל~[/b]
הוט הוט וסינדיקוויל יוצאים החוצה, ושלושתם שולחים אקדח מים, גחלת והתקלה. הזובאטים סופגים מכה ישירה ומתעלפים, אחד אחרי השני "אוי לא!" אומרים שניהם בכעס "זה עוד לא נגמר! אנחנו נתראה!" הם אומרים, זורקים כדור שחור על הקרקע שמתברר ככדור עשן שמתחיל לעלות עשן שחור, ולאחר כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שהם נעלמו.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 04:54 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"הקרב הזה הסתיים בתיקו, ולכן אין הכרעה בהתמודדות. במקרה כזה, מנהיג המכון צריך להחליט עם המתמודד יקבל את התג או לא" אומר לכם השופט "אני מבין..." אומר פלקנר ומגרד את ראשו בעזרת ידו "טוב, בגלל שהראת נחישות בקרב, ולא וויתרת עד הסוף, מה גם שסטראביה התעלף כמה שניות לפני ארון, אני מעניק לך את תג הספיר!" הוא אומר ומושיט לך אותו! ~ [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/thumb/b/b6/Zephyrbadge.png/40px-Zephyrbadge.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו תודה!" אני אומר לו ואז הולך למרכז פוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואז למגדל הבלספורט.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 04:54 PM
[b] [b]דניאל~[/b]
הוט הוט וסינדיקוויל יוצאים החוצה, ושלושתם שולחים אקדח מים, גחלת והתקלה. הזובאטים סופגים מכה ישירה ומתעלפים, אחד אחרי השני "אוי לא!" אומרים שניהם בכעס "זה עוד לא נגמר! אנחנו נתראה!" הם אומרים, זורקים כדור שחור על הקרקע שמתברר ככדור עשן שמתחיל לעלות עשן שחור, ולאחר כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שהם נעלמו. [/b][/quote]
אני אחזיר את כולם "הייתם מעולים,מחר תלכו למרכז הפוקימונים ואז נהיה במכון!" אני קורא ואלך לישון
[b]
[b]ירין~[/b]
"בטח, אתה יכול לשכור אצלנו חדר" היא אומרת לך ומושיטה לך מפתח "זה עולה רק 5$ ללילה" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
"בבקשה! ותודה!" אני מגיש לה את הכסף והולך לישון
[b]ירין~[/b]
אתה עולה לחדר שאתה מקבל, מתארגן והולך לישון. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9. מה תעשה?
[b]דניאל~[/b]
אתה מוצא לך מקום קטן בצד המערה שהוא מוגן בפני פוקימונים פראיים, מקים מחדש את המחנה שלך והולך לישון. אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מצלצול שעון היד שלך.
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא מהמכון וניגש למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה בא לצאת למגדל ספראוט, אך אתה מבחין כי מתחיל להחשיך כבר. תצא עכשיו או תמתין לבוקר?
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 10:15 PM
[b] [b]ירין~[/b]
אתה עולה לחדר שאתה מקבל, מתארגן והולך לישון. אתה מתעורר למחרת בבוקר ב9. מה תעשה?
[/b][/quote]
"בוקר!" אני אמשיך בדרכי
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה יוצא מהמכון וניגש למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה בא לצאת למגדל ספראוט, אך אתה מבחין כי מתחיל להחשיך כבר. תצא עכשיו או תמתין לבוקר? [/b][/quote]
'אולי באמת כדאי לחכות אבל בלילה יש שם פוקימוני רוח בדר"כ' אני חושב לעצמי ולמרות שמחשיך אני ממשיך "מה כבר יש לי להפסיד?" אני אומר לעצמי בצחוק.
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה מוצא לך מקום קטן בצד המערה שהוא מוגן בפני פוקימונים פראיים, מקים מחדש את המחנה שלך והולך לישון. אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר מצלצול שעון היד שלך.
[/b][/quote]
"קדימה הגיע הזמן למכון!" אני קורא ומתחיל ללכת לכיון מרכז פוקימונים בגדי לרפות אותם
[b]דניאל~[/b]
אתה יוצא מהמערה ומתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים אתה מגיע לעיר. אתה צועד אל מרכז הפוקימונים, נכנס פנימה ומרפא אותם. כעת אתה חופשי ללכת למכון.
[b]עומר~[/b]
אתה מגיע למגדל הספראוט ולאכזבתך, אתה רואה כי הדלתות שלו נעולות.
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, ויש לך 2 אפשרויות: ללכת לדרך 32 מתחת לעיר או לצעוד ליציאה הצפון מערבית של העיר.
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 8 2009, 07:34 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, ויש לך 2 אפשרויות: ללכת לדרך 32 מתחת לעיר או לצעוד ליציאה הצפון מערבית של העיר. [/b][/quote]
אני אלך לדרך 32
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jul 7 2009, 05:21 PM
[b] כי רק אתמול סיימתי לראות את כל הפרקים האחרונים שעוד לא ראיתי... למרות שזה היה ברור מראש...
הייתי גומר לראות אותם לפני כן, אם לא היו לי לימודים + גניבת מחשב של אחי (לקח לי אותו לעבודה) וגם המגהוידאו עושה "צפית היום בX דקות אנא המתן X דקות ואז צפה שוב או שהזמן פרימיום" אתה יודע איך זה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ליירון מתקשח ורץ קדימה עם הפלה. כדור הצל פוגע בו אך לא מזיז לו בכלל, וליירון פוגע בחוזקה בגופו של סניזל ופוצע אותו קשה. סניזל מנסה לקום "רוח קרירה!" קורא המאמן בלחץ, וסניזל שולח רוח קרירה ומצליח לפגוע בליירון.
[/b][/quote]
חפירה XD
--------------
"חפירה סטיל!" אומר ואוסיף, "תגמור עם זה!".
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מגיע למגדל הספראוט ולאכזבתך, אתה רואה כי הדלתות שלו נעולות. [/b][/quote]
באסה... אני חושב לעצמי והולך לישון במרכז פוקימונים >>
[b] [b]דניאל~[/b]
אתה יוצא מהמערה ומתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים אתה מגיע לעיר. אתה צועד אל מרכז הפוקימונים, נכנס פנימה ומרפא אותם. כעת אתה חופשי ללכת למכון.
[/b][/quote]
אני אכנס למכון
"מישהו פה? אני מוכן לאתגר אותך מנהיג מכון!" אני קורא
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 5 2009, 07:53 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה מחזיר את סטראביה לפוכדור שלו ויוצא מהמגדל, צועד אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה ננכ ספנימה ומרפא את הפוקימונים. השעה כעת 18:00. מה תעשה? [/b][/quote]
יהיה לי קשה לצאת עכשיו כברמאוחר ואני לא יראה כלום אני חושב לעצמי ומתקדם לעבר האחות ג'ויח ואז אני שואל אותה "אני יכול במקרה לשכור פה חדר ללילה?"
[b]ארתור~[/b]
"בטח, זה עולה 5$ ללילה" היא אומרת לך ונותנת לך מפתח לחדר.
[b]דניאל~[/b]
"המשך אל המעלית שממולך ולחץ על הקומה האחרונה" נשמע לפתע קול סמוך אליך, ואתה מופתע למצוא מימינך דלפק ובו פקידה.
[b]עומר~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, משלם 5$ ללילה ועולה לחדר שלך, שם אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב8.
[b]קורן~[/b]
ליירון מתחפר וסניזל נראה מבולבל "נסה צוות כפול!" מצווה המאמן, וסניזל עומד להשתכפל אך ליירון מפתיע אותו ופוגע בו עם חפירה. סניזל נפצע קשה ומתעלף. "לא!" קורא המאמן בכעס, מחזיר את סניזל, מטיל כדור עשן על הקרקע ונעלם "ואו, זה היה מוזר" אומרת שרון
[b]ירין~[/b]
אתה צועד ליציאה הדרומית של העיר ויולט ונכנס לדרך 32. אתה צועד בדרך כשלפתע אתה פוגש מאמן צעיר שמזמין אותך לקרב [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img]
[quote][i]Originally posted by The Avatar[/i]@Jul 9 2009, 11:06 PM
[b] [b]ירין~[/b]
אתה צועד ליציאה הדרומית של העיר ויולט ונכנס לדרך 32. אתה צועד בדרך כשלפתע אתה פוגש מאמן צעיר שמזמין אותך לקרב [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img] [/b][/quote]
"בשמחה! 3 על 3?" אני שואל