-
לי
אחד מעוזרי המחקר פותח את הדלת.
"כדאי לך לשמור על שקט, זה מעבדה, לומדים ועובדים כאן. הפרופסור נמצא, התקדם לקצה המרוחק של המעבדה, הוא יהיה שם." הוא אומר לך.
תמיר
שיט שוב שחכתי להכריז על מתקפה של הרץ ושוב התהפך סדר הפקודות.
--
"טרופיוס, קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. גאביט תופס אותו ומתחיל לירות עליו אבנים חדות. טרופיוס טוען קרן סולרית, וממשיך לספוג אבנים, אבל אז יורה קרן סולרית שמטווח כל כך קרוב זורקת את גאביט בחזקה אחורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;664895]לי
אחד מעוזרי המחקר פותח את הדלת.
"כדאי לך לשמור על שקט, זה מעבדה, לומדים ועובדים כאן. הפרופסור נמצא, התקדם לקצה המרוחק של המעבדה, הוא יהיה שם." הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לעוזר" תודה רבה על העזרה" והולך אל מקום הפרופסור
-
[QUOTE=LordAbizi;664895]
תמיר
שיט שוב שחכתי להכריז על מתקפה של הרץ ושוב התהפך סדר הפקודות.
--
"טרופיוס, קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. גאביט תופס אותו ומתחיל לירות עליו אבנים חדות. טרופיוס טוען קרן סולרית, וממשיך לספוג אבנים, אבל אז יורה קרן סולרית שמטווח כל כך קרוב זורקת את גאביט בחזקה אחורה.[/QUOTE]
"גאביט קצה אבנים ואז טופרי דרקון!"
-
[quote=LordAbizi;664587]
ג'וני
כי אני צריך לחפש פוקימון לא טוב מדי, ותאמין לי שזה הופך לקשה. אם היית אחרי המכון הראשון הייתי בשמחה בוחר לך פוקימון מה450 שהם לא אגדיים
--
פיצ'ו רץ עם מכת וולט ופוגע בסנקרן. סנקרן דוחף את פיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים.
[/quote]
אני רק כמו שאמרת אני רוצה לחזק אותו,ואיפה המכון הראשון וכמה פוקימונים יהיו בו?
"קדימה פיצ'ו מכת וולט ואז דחיפה" אומר לו
-
לי
אתה הולך לסוף המעבדה ושם אתה פוגש את הפרופסור היושב מול מסך מחשב ועושה בו הרבה דברים במקביל.
תמיר
"טרופיוס, צור רוח, הפעם לא רוח תער, אבל שתהיה מספיק מהירה כדי להעיף אחורה את האבנים של גאביט!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מייצר רוח, ובגלל שהוא לא צריך לדאוג שתהיה חדה, הוא יכול להגביר את העצמה שלה ואז האבנים מתפזרות. גאביט רץ מהר ונאבק ברוח עד שהוא מגיע לטרופיוס ושורט אותו עם ציפרוני דרקון.
ג'וני
איפה: הודעה ראשית
כמה: המאמן שנלחמת בו לא מזמן אמר לך את זה.
--
פיצ'ו דוחף עם וולט את סנקרן והודף אותו אחורה. סנקרן מתגלגל לכיוון פיצ'ו שרץ לדחוף אותו, והם מתנגשים.
-
[QUOTE=LordAbizi;665036]לי
אתה הולך לסוף המעבדה ושם אתה פוגש את הפרופסור היושב מול מסך מחשב ועושה בו הרבה דברים במקביל.
[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור"תוכל לתת לי את הפוקימון ה1 שלי בקשה"
-
[QUOTE=LordAbizi;665036]
תמיר
"טרופיוס, צור רוח, הפעם לא רוח תער, אבל שתהיה מספיק מהירה כדי להעיף אחורה את האבנים של גאביט!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מייצר רוח, ובגלל שהוא לא צריך לדאוג שתהיה חדה, הוא יכול להגביר את העצמה שלה ואז האבנים מתפזרות. גאביט רץ מהר ונאבק ברוח עד שהוא מגיע לטרופיוס ושורט אותו עם ציפרוני דרקון.
[/QUOTE]
"כל הכבוד גאביט,עכשיו נשימת דרקון בפרצוף שלו,ואח"כ תתפוס את ה"קסדות" שבצידי הראש של טרופיוס,ובעזרתם תקפוץ ושב על הצוואר שלו,ואז תשתמש עליו בטופרי דרקון ונשימת דרקון כמה שיותר(בכמות) וכמה שיותר חזק!"
-
[quote=LordAbizi;665036]
ג'וני
איפה: הודעה ראשית
כמה: המאמן שנלחמת בו לא מזמן אמר לך את זה.
--
פיצ'ו דוחף עם וולט את סנקרן והודף אותו אחורה. סנקרן מתגלגל לכיוון פיצ'ו שרץ לדחוף אותו, והם מתנגשים.[/quote]
מה הוא אמר לי?
"פיצ'ו דחיפה ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
לי
"הייתי עושה זאת בשמחה, אם היית מציין בפני מי הוא הפוקימון הזה" הוא אומר, עדיין לא מסתובב, מקליד עוד משהו במחשב ואז מסתובב אליך.
תמיר
שוב אני אניח ש"סופת עלים" זה מתקפה שנורית מהכנפיים (בה יש עלים)
--
"טרופיוס, נחת, וכשהוא יתיישב לך על הראש, הרם את כנפיך ושלח אליו סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. גאביט שורט את טרופיוס ומתיישב על הצוואר שלו. טרופיוס נוחת, ובזמן שגאביט מתחיל להשחיט את הצוואר של טרופיוס, טרופיוס יורה עליו כמות גדולה של עלים, שנראה שמכאיבים לגאביט, ובסופו של דבר מאלצים אותו לקפוץ מטרופיוס. טרופיוס מתחיל להתעייף.
ג'וני
התשובה בעמוד 216...
--
פיצ'ו וסנקרן דוחפים אחד את השני ומתנגשים. פיצ'ו מתחיל לסטור לסנקרן, אבל סנקרן בהדרגה בורח אחורה, ואז מתגלגל לכיוון פיצ'ו ומתנגש איתו.
-
[QUOTE=LordAbizi;665232]לי
"הייתי עושה זאת בשמחה, אם היית מציין בפני מי הוא הפוקימון הזה" הוא אומר, עדיין לא מסתובב, מקליד עוד משהו במחשב ואז מסתובב אליך.
.[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור" תוכל לתת לי צ'ימצ'אר בקשה"
-
[QUOTE=LordAbizi;665232]
תמיר
שוב אני אניח ש"סופת עלים" זה מתקפה שנורית מהכנפיים (בה יש עלים)
--
"טרופיוס, נחת, וכשהוא יתיישב לך על הראש, הרם את כנפיך ושלח אליו סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. גאביט שורט את טרופיוס ומתיישב על הצוואר שלו. טרופיוס נוחת, ובזמן שגאביט מתחיל להשחיט את הצוואר של טרופיוס, טרופיוס יורה עליו כמות גדולה של עלים, שנראה שמכאיבים לגאביט, ובסופו של דבר מאלצים אותו לקפוץ מטרופיוס. טרופיוס מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
טכנית,סופת עולים נוצרת מעלים שנוצרים יש מאין מסביב לגוף שלו,ואז נורים.
למרות שגם אז זה אפשרי,במקום לפזר את העלים,הוא מרכז אותם...
--
אני מניח שגאביט באוויר ולא נחת עדיין...
"גאביט,נשימת דרקון ואז קצה אבנים(כשהוא נוחת)"
-
[quote]מור
אני מניח את הפוכדורים על שידה והולך לישון. אתה מתעורר למחרת, בשעה 7:34 שעון טלפון. כל החפצים שלך במקומם.[/quote]אני אקום מהמיטה, אחליף את בגדיי, אארוז את כל החפצים שלי ובניהם הפוקדורים וארד להחזיר את המפתח לאחות גוי. אני אודה לה ואז אלך להמשיך בדרכי לעיר פיוטר
-
[QUOTE=LordAbizi;665232]
ג'וני
התשובה בעמוד 216...
--
פיצ'ו וסנקרן דוחפים אחד את השני ומתנגשים. פיצ'ו מתחיל לסטור לסנקרן, אבל סנקרן בהדרגה בורח אחורה, ואז מתגלגל לכיוון פיצ'ו ומתנגש איתו.[/QUOTE]
"קדימה סטירה כפולה ואז מכת וולט!" אומר לו
-
לי
"אם כך זה צ'ימצ'אר" הוא אומר ומקליד דבר מה נוסף במחשב. כעבור כמה רגעים על המסך כתוב Transmition Succesful ומופיע פוכדור על השולחן. הוא לוקח אותו ומוסיף עוד כמה פוכדורים ממגירה ופוקדע. "הנה פוכדור עם צ'ימצ'אר, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. כמו כן.." הוא מוציא גם טלפון נייד "הנה טלפון נייד בשבילך, רציתי לתת אותו לכמה מאמנים בעבר, אבל כולם התאבדו. אז הממ קח. אל תשכח לבדוק את המספר, אחרת לא תדע מהו. שאלות?" הוא אומר ונותן לך הכל.
תמיר
זה הנחה מאוד לא סבירה כי טרופיוס נמצא על הקרקע, אז אין כל כך הרבה גובה שם, אבל למי אכפת.
--
"טרופיוס, עלה למעלה ותירה רוח תער חדה יותר מבדרך כלל!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מתחיל לעלות למעלה בזמן שנשימת דרקון פוגעת בו. גאביט נוחת ומתחיל לירות אנבים חדות מעלה. טרופיוס יורה רוח חדה יותר שמצליחה לחדור דרך האבנים, וככה הרוח ושאריות האבנים פוגעות בטרופיוס והרוח בגאביט.
מור
פיוטר...? אולי כדאי שתבדוק שוב באיזה משחק אתה ובאיזה עיר אתה באותו המשחק.
--
אתה מחליף הכל לוקח הכל ומחזיר את המפתח לאחות ג'וי. עכשיו נשאר רק שתזכר איפה אתה.
ג'וני
פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים ואז סנקרן דוחף אותו. פיצ'ו מגיב בדחיפת ולט ופוגע בסנקרן. סנקרן לאחר מכן מתגלגל ופוגע בפיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;665644]לי
"אם כך זה צ'ימצ'אר" הוא אומר ומקליד דבר מה נוסף במחשב. כעבור כמה רגעים על המסך כתוב Transmition Succesful ומופיע פוכדור על השולחן. הוא לוקח אותו ומוסיף עוד כמה פוכדורים ממגירה ופוקדע. "הנה פוכדור עם צ'ימצ'אר, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. כמו כן.." הוא מוציא גם טלפון נייד "הנה טלפון נייד בשבילך, רציתי לתת אותו לכמה מאמנים בעבר, אבל כולם התאבדו. אז הממ קח. אל תשכח לבדוק את המספר, אחרת לא תדע מהו. שאלות?" הוא אומר ונותן לך הכל.
[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור" תודה רבה למה שאר המאמנים התאבדו"