[quote=monster;743517][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש פוקימון שתילחם נגדו.כעבורדקהשל חיפוש אתה רואה בידריל פראי שבא לכינונך במהירות.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צא ארון!" אזרוק את הפוקדור של ארון "ראשיה!"
Printable View
[B][COLOR=green]אתה מחפש פוקימון שתילחם נגדו.כעבורדקהשל חיפוש אתה רואה בידריל פראי שבא לכינונך במהירות.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צא ארון!" אזרוק את הפוקדור של ארון "ראשיה!"
[quote]לוקאס
רקס אומר לך"נכון שזה כואב להיפרד מהפוקימון ה1 שתפסת אך אל תידאג אני יהפוך אותו לפאנפי חזק.וגגם יפתח אותו לדונפן.אז אל תדאג."בזמן השיחה שלכם אתם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר ג'קס.אתם נכנכסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם"שלום,מה תרצו?"מה תעשה
[/quote]
שלום אני מעוניין להעביר לחברי פוקימון מהמעבדה של פרופסור אוק
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציע פוכדור מכיסך הימני ומותכו יוצא אור אדום בצורת ארון.מיד שארון יוצא הוא רץ אל בידריל ומשתמש בראשיה חזקה.אך בידריל נמצא באויר ולא אדמה וכך ארון לא מצליח לפגע בו.בידריל משתמש בעוקץ רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן אני מביה שאתה רוצה להעביר לאיש שלידך.אז מי הפוקימון שתעביר?"מה צעשה[/COLOR][/B]
[quote]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן אני מביה שאתה רוצה להעביר לאיש שלידך.אז מי הפוקימון שתעביר?"מה צעשה[/quote]
"פאנפי... תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי גם?"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אחחות ג'וי אומרת לך"בסדר אין בעיה"היא לוקחת את השישיה שלך ונכנכסת לדלת עם דלת ירוק.כעבור דקה היא יוצאת מהחדר עם חיוך ואמרת"השישה שלך בסדר ריפאתתי אותם.והפוכדור של פאנפי אצלי"האחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים שלך ואתה לוקח אותם.ומגישה לרקס את הפוכדור של פאנפי.רקס לוקח את הפוכדור של פאנפי.מה תעשה[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;743602][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אחחות ג'וי אומרת לך"בסדר אין בעיה"היא לוקחת את השישיה שלך ונכנכסת לדלת עם דלת ירוק.כעבור דקה היא יוצאת מהחדר עם חיוך ואמרת"השישה שלך בסדר ריפאתתי אותם.והפוכדור של פאנפי אצלי"האחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים שלך ואתה לוקח אותם.ומגישה לרקס את הפוכדור של פאנפי.רקס לוקח את הפוכדור של פאנפי.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רקס אני יכול לדבר עם פאנפי?... אני חייב פשוט הוא הפוקימון הראשון ו..." "ואח"כ אני מניח שנצא להמשיך במסע"
[quote=monster;743589][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציע פוכדור מכיסך הימני ומותכו יוצא אור אדום בצורת ארון.מיד שארון יוצא הוא רץ אל בידריל ומשתמש בראשיה חזקה.אך בידריל נמצא באויר ולא אדמה וכך ארון לא מצליח לפגע בו.בידריל משתמש בעוקץ רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תחמוק!" אני אומר לו "תקפוץ ותנסה לפגוע בו שוב עם הראשיה!"
[B][COLOR=green]אתה מחפש פוקימון שתילחם נגדו.כעבורדקהשל חיפוש אתה רואה בידריל פראי שבא לכינונך במהירות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפרס תוקפת באקדח מים את הלהביור של מופרו.האקדח מים מביס ופוגע במונפרו של קייל.לפרס משתמשת בקרן קרח חזקה.מוונפרו מתחמק מהקרן הקרח של לפרס.קייל אומר למונפרו"גיצים על הילדים זה יעכב אותם ויתן לנוזמן לברוח מהם."מונפרו משגר גיצים לעבר מיל ולעברך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]רקס אומר לך"נכון שזה כואב להיפרד מהפוקימון ה1 שתפסת אך אל תידאג אני יהפוך אותו לפאנפי חזק.וגגם יפתח אותו לדונפן.אז אל תדאג."בזמן השיחה שלכם אתם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר ג'קס.אתם נכנכסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם"שלום,מה תרצו?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיגוטו מתמק מהניקור של ספירו.פיג'יוט משתמש באס אוירי.ספירו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהאס אוירי של פיג'יוטו.פיג'יוט משתמש במכת כנף.ספירו מתחמק ממנה הקלות.ספירו משתמש ברוח חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "פיג'יוטו תתחמק מהרוח החזקה של ספירו ואז תשתמש באס אווירי ואז במכת כנף על ספירו".
[QUOTE=monster;743179][B][COLOR="Green"]דניס
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים עם צי'קו.כעבור 5 דקות אתה מוצא את המרכז.אתה עומד לפני.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"כן בטח אני יפתח אותו לדונפן.אזבוא למרכז הפםוקימונים שאני יקבל אותו.אני מבין שהוא לאבשישיה שלך".מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR RED"]יגאל
חפרס תוקפת בקרן קרחאת האופנועים של קייל.החלקהאחורי של האופנוע קפו.קייל מוציא את מונפרו שמשתמש בלהביור שממיס את הקרח שעל האופנוע.ותוקף בלהביור את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]דיפ
גרוויל קופץ לאויר וכך מתחמק מהחפירה שלדיגלט.גרווןיל משתמש בכדור אנרגיה.דיגלט מתחמק מהכדור האנרגיה של דיגלט בכך משתמש שוב בחפירה.תום אומר לך"יש לך פוקימון חזק דיפ.עם המתקפות שרוויל יודע תוך דקות הקרב יגמר".מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הוא יגמר ואתה תפסיד. גרוויל ברגע שדיגליט מופיע תקפוץ לשמים ותשתמש בקליע זרעים.
[QUOTE=monster;727042][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.מתוך הפוכדור אתה מוציא את ריולו.ריולו תוקף במכת עצם את סויפר.סויפר נפגע מזה אך לא כל כך קשה.גבריאל אומר לך"זה הפפפוקימון שלך ריולו על בטוח תפסיד נגדי.אין לריולו שלך מספיק עוצמה בשביל להביס את את הסויפר שלי.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל.זנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליחה להתחמק מן הקרן העל של מגמר.לפרס משתמש בקרן קרח ופוגעת בבמגמר קצת.מכיון שמגמר סוג אשסוג קרח חלש עליו וזה משפיע קצת עליו.מגמר מתאושש מהפגיעה ומגון להביור ללפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.את מוציא את שלגון שלך לקרב.שלגון משתמש בזעם דרקון על מנקי.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהתקפה של שלגון.מנקי מתאשש.ג'וד אומר"מנקי אגרוף ממוקד בכל הכח על שלגון"מנקי משתמש באגרוף מוקד על שלגון.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלגון התחמק ואז שוב זעם דרקון מהר ואז נשיכה" אני אומר אם ספק ששלגון לא יצליח להתחמק
[QUOTE=monster;743517][B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחפש פוקימון שתילחם נגדו.כעבורדקהשל חיפוש אתה רואה בידריל פראי שבא לכינונך במהירות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס תוקפת באקדח מים את הלהביור של מופרו.האקדח מים מביס ופוגע במונפרו של קייל.לפרס משתמשת בקרן קרח חזקה.מוונפרו מתחמק מהקרן הקרח של לפרס.קייל אומר למונפרו"גיצים על הילדים זה יעכב אותם ויתן לנוזמן לברוח מהם."מונפרו משגר גיצים לעבר מיל ולעברך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"נכון שזה כואב להיפרד מהפוקימון ה1 שתפסת אך אל תידאג אני יהפוך אותו לפאנפי חזק.וגגם יפתח אותו לדונפן.אז אל תדאג."בזמן השיחה שלכם אתם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר ג'קס.אתם נכנכסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם"שלום,מה תרצו?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיגוטו מתמק מהניקור של ספירו.פיג'יוט משתמש באס אוירי.ספירו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהאס אוירי של פיג'יוטו.פיג'יוט משתמש במכת כנף.ספירו מתחמק ממנה הקלות.ספירו משתמש ברוח חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף את הגיצים באקדח מים
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס משתמשת באקדח המים על הגיצים של מופרו.הגיצים וקדח מים נעלמים תוך שניו.קיי לאומר לך"אתם חבנ של ילדים מעצבנת אולי תורתו ודי.במאל אין לכם סיכוי להחזיר את לרויטר הזה.אז תבתרו.מונפרו זנב ברזל."מונפרו קופץ ומשתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון זז הצידה ומתחמק מהאגרוף הממוקד של מנקי.שלגון משתמש בזעם דרקון.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מנקי מתאושש מהפגיעה שספג.שלגון רץ אל מנקי ונושך אותו בידו.מנקי נפגע קשה מהתקפה.ג'וד אומר"יפה רורק מהלך יפה.מנקי שוב אגרוף ממוקד."מנקי משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
לפתע דיגלט יוצא מהבור שלו.גרוויל קופץ לאויר ומשתמש בקליע זרעים.דיגלט מתחמק שוב בחפירה.תום אומר לדיגלט"סופת חול עכשיו" דיגלט משתמש בסופת חול ואתה לא רואה את גרוויל שלך בתוך הסופה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהרוח היזקה של ספירו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מהרוח החזקבה של פיג'יוטו ונפגע קשה.פיג'יוטו משתמש במכת כנף.פיג'יטו מניףכנף על ספירו.ספירו עוד לאהתאוש מהפגיעה הקדומת ומובס בקרב.מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
ארון מתחמק מהעוקץ רעל שלבידריל.ארון קופץ לאורי ומחית ראשיה חזקה על בידריל.בידריל עף לאדמה ונפגע קשה מאווד.בידריל מתאושש ומנסה להשתמש בנעיצת רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה
[/B][/COLOR]
[quote]לוקאס
רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה[/quote]
"היי פאנפי" אני אומר ומחבק אותו בעצב "אני לא יכול לאמן אותך יותר אז... החבר שלי פה רקס יאמן אותך מהיום" אני אומר ומצביע על רקס "אז אנחנו עוד נתראה והוא יוכל לפתח אותך במהירות..."
[QUOTE=monster;744243][B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס משתמשת באקדח המים על הגיצים של מופרו.הגיצים וקדח מים נעלמים תוך שניו.קיי לאומר לך"אתם חבנ של ילדים מעצבנת אולי תורתו ודי.במאל אין לכם סיכוי להחזיר את לרויטר הזה.אז תבתרו.מונפרו זנב ברזל."מונפרו קופץ ומשתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון זז הצידה ומתחמק מהאגרוף הממוקד של מנקי.שלגון משתמש בזעם דרקון.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מנקי מתאושש מהפגיעה שספג.שלגון רץ אל מנקי ונושך אותו בידו.מנקי נפגע קשה מהתקפה.ג'וד אומר"יפה רורק מהלך יפה.מנקי שוב אגרוף ממוקד."מנקי משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
לפתע דיגלט יוצא מהבור שלו.גרוויל קופץ לאויר ומשתמש בקליע זרעים.דיגלט מתחמק שוב בחפירה.תום אומר לדיגלט"סופת חול עכשיו" דיגלט משתמש בסופת חול ואתה לא רואה את גרוויל שלך בתוך הסופה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהרוח היזקה של ספירו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מהרוח החזקבה של פיג'יוטו ונפגע קשה.פיג'יוטו משתמש במכת כנף.פיג'יטו מניףכנף על ספירו.ספירו עוד לאהתאוש מהפגיעה הקדומת ומובס בקרב.מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
ארון מתחמק מהעוקץ רעל שלבידריל.ארון קופץ לאורי ומחית ראשיה חזקה על בידריל.בידריל עף לאדמה ונפגע קשה מאווד.בידריל מתאושש ומנסה להשתמש בנעיצת רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף בתותח מים על מונפרנו ואחר כך תתקוף את האופנוע שוב בקרן קרח
[quote=monster;744243][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ארון מתחמק מהעוקץ רעל שלבידריל.ארון קופץ לאורי ומחית ראשיה חזקה על בידריל.בידריל עף לאדמה ונפגע קשה מאווד.בידריל מתאושש ומנסה להשתמש בנעיצת רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"תקפוץ על הזרוע שמבצעת את המתקפה ותשתמש בראשיה על ראש הבידריל!"