[QUOTE=LordAbizi;665644]
ג'וני
פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים ואז סנקרן דוחף אותו. פיצ'ו מגיב בדחיפת ולט ופוגע בסנקרן. סנקרן לאחר מכן מתגלגל ופוגע בפיצ'ו.[/QUOTE]
אני לא מצאתי את התשובה
"קדימה סטירה כפולה ואז דחיפה!" אומר לו
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;665644]
ג'וני
פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים ואז סנקרן דוחף אותו. פיצ'ו מגיב בדחיפת ולט ופוגע בסנקרן. סנקרן לאחר מכן מתגלגל ופוגע בפיצ'ו.[/QUOTE]
אני לא מצאתי את התשובה
"קדימה סטירה כפולה ואז דחיפה!" אומר לו
[QUOTE=LordAbizi;665644]
תמיר
זה הנחה מאוד לא סבירה כי טרופיוס נמצא על הקרקע, אז אין כל כך הרבה גובה שם, אבל למי אכפת.
--
"טרופיוס, עלה למעלה ותירה רוח תער חדה יותר מבדרך כלל!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מתחיל לעלות למעלה בזמן שנשימת דרקון פוגעת בו. גאביט נוחת ומתחיל לירות אנבים חדות מעלה. טרופיוס יורה רוח חדה יותר שמצליחה לחדור דרך האבנים, וככה הרוח ושאריות האבנים פוגעות בטרופיוס והרוח בגאביט.
[/QUOTE]
"גאביט,תלך במעגלים ותשתמש בקצה אבנים!"
לי
"אה, ככה רצה האיש הסגול. איננו לעולם מערערים על הפסיקה של האיש הסגול. אחרי הכל הוא הסיבה היחידה שאני מסוגל לדבר איתך, ושאתה יכול לחיות במשחק הזה" אומר לך פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
ג'וני
אני מאוד מתאכזב כשאני לא מצליח להעביר רמז ואני חייב לדבר בצורה ברורה: [URL="http://pokemons.co.il/forum/showpost.php?p=631018&postcount=3233"]הנה התשובה שלו[/URL].
--
פיצ'ו נותן מספר סטירות לסנקרן, ואז סנקרן קופץ אחורה. פיצ'ו רץ אליו כדי לדחוף אותו, וסנקרן מתגלגל לכיוונו ואז הם מתנגשים.
תמיר
"טרופיוס, סופת עלים, אבל בפיזור גדול מבדרך כלל!" אומר הינריך הרץ. גביט מסתובב במעגל, וכל פאי חלקי 3 (60 מעלות) הוא יורה אבן לעבר טרופיוס. טרופיוס שולח סופת עלים שתחילה מפזרת בדיוק על המעגל בו גאביט נע. גאביט נפגע יותר מדי מהעלים והוא קופץ החוצה מהמעגל. גאביט מתחיל להתעייף.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
[QUOTE=LordAbizi;666051]לי
"אה, ככה רצה האיש הסגול. איננו לעולם מערערים על הפסיקה של האיש הסגול. אחרי הכל הוא הסיבה היחידה שאני מסוגל לדבר איתך, ושאתה יכול לחיות במשחק הזה" אומר לך פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור " מי זה האיש הסגול שדיברת עליו?"
[QUOTE=LordAbizi;666051]
תמיר
"טרופיוס, סופת עלים, אבל בפיזור גדול מבדרך כלל!" אומר הינריך הרץ. גביט מסתובב במעגל, וכל פאי חלקי 3 (60 מעלות) הוא יורה אבן לעבר טרופיוס. טרופיוס שולח סופת עלים שתחילה מפזרת בדיוק על המעגל בו גאביט נע. גאביט נפגע יותר מדי מהעלים והוא קופץ החוצה מהמעגל. גאביט מתחיל להתעייף.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"תשתמש באותה אסטרטגיה כמו מקודם(עם נשימת הדרקון),ואז לפני שהוא מתרחק,תתפוס אותו ותשרוט אותו דרקונית בפרצוף (שימשיך להחזיק) ואז קצה אבנים!"
המון זמן לא עשינו יותר מ20 הודעות ביום, והיום עשינו 24!!! (שזה כמעט עמוד וחצי!!) אז קדימה, לא לוותר, כי ב31 לאוגוסט אנחנו נהיה משחק מקום שני ואולי אפילו ראשון באורך. (ואז בראשון לספטמבר הפעילות תצנח אסימפטוטית ל0)
לי
"הוא איש משונה מעט, כל הזמן יש אור סגול סביבו, ומעל הראש שלו כתוב 'אביזי'. יש שמוע שהוא מנהל את כל המשחק הזה וגורם לכל הדברים לקרות. הוא גורם לי לאמר את מה שאני אומר עכשיו, אפילו שהוא לא כאן." אומר לך הפרופסור.
תמיר
עד כמה שאני מסוגל להפעיל את המח שלי ברגע זה, ממש לא ברורה הכוונה ב"אותה אסטרטגיה כמו מקודם", כי היום היה יום מאוד פורה מבחינת המוזה שלך. אני מניח שהכוונה זה להסתובב במקום.
--
טרופיוס מתחיל להתקדם, שוב לא במישור הסיבוב של נשימת הדרקון, ובסוף קורה אותו דבר גאביט מבחין בו ופוגע עם נשימת הדרקון. גאביט תופס את טרופיוס ושורט אותו בחזקה ויורה עליו קצה אבנים עד שטרופיוס עולה ולגאביט אין יותר מאיפה לקחת אבנים.
"טרופיוס, הסתובב במעגלים אנכיים עד שהוא יפול ממך, ואז בזמן שהוא נופל תירה עליו רוח תער, בעצמה מוגברת!" אומר הינריך הרץ.
[QUOTE=LordAbizi;666112]המון זמן לא עשינו יותר מ20 הודעות ביום, והיום עשינו 24!!! (שזה כמעט עמוד וחצי!!) אז קדימה, לא לוותר, כי ב31 לאוגוסט אנחנו נהיה משחק מקום שני ואולי אפילו ראשון באורך. (ואז בראשון לספטמבר הפעילות תצנח אסימפטוטית ל0)
תמיר
עד כמה שאני מסוגל להפעיל את המח שלי ברגע זה, ממש לא ברורה הכוונה ב"אותה אסטרטגיה כמו מקודם", כי היום היה יום מאוד פורה מבחינת המוזה שלך. אני מניח שהכוונה זה להסתובב במקום.
--
טרופיוס מתחיל להתקדם, שוב לא במישור הסיבוב של נשימת הדרקון, ובסוף קורה אותו דבר גאביט מבחין בו ופוגע עם נשימת הדרקון. גאביט תופס את טרופיוס ושורט אותו בחזקה ויורה עליו קצה אבנים עד שטרופיוס עולה ולגאביט אין יותר מאיפה לקחת אבנים.
"טרופיוס, הסתובב במעגלים אנכיים עד שהוא יפול ממך, ואז בזמן שהוא נופל תירה עליו רוח תער, בעצמה מוגברת!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
אכן צודק(בשתי ההערות שלך)
--
"תשתמש בטרופיוס כדי לקפוץ מעליו(לא על הגוף ממש,אלא שהוא למעלה וטרופיוס נמוך יותר),ואז תשתמש בנשימת דרקון לכיוון מטה,ותגרום לו להתרסק!"
צודק,באמת יש לי הרבה מוזה.
[QUOTE=LordAbizi;666112]המון זמן לא עשינו יותר מ20 הודעות ביום, והיום עשינו 24!!! (שזה כמעט עמוד וחצי!!) אז קדימה, לא לוותר, כי ב31 לאוגוסט אנחנו נהיה משחק מקום שני ואולי אפילו ראשון באורך. (ואז בראשון לספטמבר הפעילות תצנח אסימפטוטית ל0)
לי
"הוא איש משונה מעט, כל הזמן יש אור סגול סביבו, ומעל הראש שלו כתוב 'אביזי'. יש שמוע שהוא מנהל את כל המשחק הזה וגורם לכל הדברים לקרות. הוא גורם לי לאמר את מה שאני אומר עכשיו, אפילו שהוא לא כאן." אומר לך הפרופסור.
[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור" תודה רבה על המידע" אני יוצא מן המעבדה והולך אל העיר מכון ה1
תמיר
טרופיוס מסתובב במעגלים, וגאביט מטפס עליו וקופץ מטרופיוס כשהוא בשיא הגובה. אי לכך, גאביט נזרק בזוית מעלה. גאביט מכוון נשימה דרקונית לכיוון המעגל של טרופיוס ונושם, וטרופיוס חותך את קו האש ואז מתחיל להסתחרר בתנועה בורגית מטה. טרופיוס מתחיל לירות באופן אקראי סופת עלים וחלקה פוגעת בגאביט. טרופיוס כמעט מתרסק, אבל אז משתלט על עצמו ועולה מעלה. טרופיוס נראה ממש עייף.
"טרופיוס התנגש בגאביט ותגרום לו ליפול בחזקה לאדמה!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס נע לכיוון גאביט שמתחיל ליפול.
לי
זה יותר אלגנטי לכתוב מספרים קטנים שהצורה המונה שלהם נוחה לכתיבה במילים. אבל כמובן, כל עוד אתה ואני מבינים מה אתה כותב זה בסדר.
--
אתה יוצא מהעיר זרנטל לעיר מרוול, ובהלכתך אתה פוגש שם סטארלי.
[QUOTE=LordAbizi;666147]
לי
זה יותר אלגנטי לכתוב מספרים קטנים שהצורה המונה שלהם נוחה לכתיבה במילים. אבל כמובן, כל עוד אתה ואני מבינים מה אתה כותב זה בסדר.
--
אתה יוצא מהעיר זרנטל לעיר מרוול, ובהלכתך אתה פוגש שם סטארלי.[/QUOTE]
אתה יכול לעדכן לי את המתקפות שלצ'ימצ'אר
---------------------------------------------------------------------------
אני ניגש אל הסטארלי ואומר לו" תרצה להצטרף אלי"
[RIGHT][U][COLOR=darkorchid][FONT=Verdana][SIZE=5]יום השנה למשחק שלי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U]
[COLOR=black][FONT=Verdana]היה זה לפני שנה בדיוק, כשקיבלתי את ההודעה הפרטית הבאה מ[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Inuzuka Kiba[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] מנהל חת"ם באותה תקופה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]QUOTE[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]העבר הלאה הודעה פרטית | הגב ] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=black]הודעה פרטית[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Inuzuka Kiba[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]:תיקון , [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Jul 6 2009, 08:08 AM[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pet[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]<[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Beast[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Verdana][COLOR=black]קבוצה: קבוצת דון [/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]הודעות: 7150 [/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]הצטרף ב: 27-[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana]November 07[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]XD[/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=black]אני מקווה שהשחקנים שלך יהנו ממך כשה"מ כמו שאני יודע שהם יהנו. אני צופה לך עתיד דגול [/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana]P[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]: [/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][COLOR=black][/[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Verdana]QUOTE[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]הוא צדק, כמובן, מעטים אלו המשחקים ששרדו כל כך הרבה הן מבחינת אורך והן מבחינת זמן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]נרשמתי לפורום במטרה לפתוח המשחק, ולקראת סוף יוני (נרשמתי ב20 ליוני) החלתי בקשה לאישור משחק למנהל חת"ם. אבל באותה תקופה היו הכנות ללילה לבן, ובמשך תקופה ארוכה לא הבנתי בדיוק מה הוא רוצה לתקן, עד שסוף סוף הוא הצליח להבהיר לי מה לא היה בסדר וקיבלתי את ההודעה הפרטית המיוחלת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]כמה מילים על מנהלי חת"ם לאורך כל התקופות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]התקופה של אמיר, [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Inuzuka Kiba[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana], הייתה בסדר, אני זוכר שהתגובות שלו בנוגע למה היה צריך לתקן היו די ענייניות, ולא עוסקות בעניינים שוליים. הוא העיר על בהירות העלילה עד כמה שזכור לי. בכל אופן זה היה מנהל לא רע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אחריו, עד כמה שזכור לי, מונו עומר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Ritsuka Kun[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana], ודן שאני לא זוכר איך קראו לו. דן לא עשה כלום ובקרוב נעלם, ו[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Ritsuka Kun[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] גם היה די פאסיבי ולא ביצע שינויים בניהול שהיה לפניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]לבסוף, הגיע תקופת האופל של ניב, "הנורג", יחד עם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Thunder[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] איציק. אבל איציק גם חוץ מעיצוב הלינקייה לא ביצע רבות. "נורג" לעומת זאת ביצע שינויים שנועדו להפוך את פורום חת"ם לסוג של משחק תפקידים שלו, הווה אומר, להפוך את פורום חת"ם לפורום מכונות ממוחשבו ופועלים לפי קוים מדוייקים. זה רק העיד שלא הייתה לו אפילו לא הבנה קלושה של איך פורום חת"ם אמור לפעול. הוא אפילו העיר לי שאסור לכתוב המשכים הבנויים רק מ"פוקימון [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]X[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] תוקף עם מתקפה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Y[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] והתוצאה היא [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Z[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]", ואני עדיין לא מבין למה. לא משנה. עם הזמן אחרי תלונות הוא התגמש קצת, ופתח את פורום תמיכת חת"ם. שם ניסיתי בדרך אגב לנסות להתקיל אותו בנושא הזה, אבל זה הייתה נקודה בהירה בשלטונו האפל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]לאחר מכן הגיע היום המבורך ביותר בתולדות האנושות, הראשון באפריל, היום שבו המתיחה בחסות אלכס, ~[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Tyrael[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]~, ובחסות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Hit Man[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] ואחרים, גרמה בסופו של דבר ל"נורג" לפרוש מניהול. לצערי לא הייתי ביום ההוא, אלא הייתי עסוק בלהרקב בספרד. ואז חזר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Ristuka Kun[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] לניהול חת"ם, שוב בלי לעשות יותר מדי. אז הגיע "הראשון מהסוף", אביעד, והוא דווקא הפגין הבנה עמוקה מאוד של פורום חת"ם בכך שביטל כמה חוקים מאוד מטופשים, כולל את חוק התגובות המושקעות עליו עברתי בצורה כה כרימינלית. חסרונו היה השנאה שלו כלפי משחקי פוקימון, שככל הנראה תשאיר סימן על העתידים לבוא. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]והעתיד?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]נעיף מבט בנושא בפורום דיבורים בו מגישים מועמדות על ניהול חת"ם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Eustass Kid[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana], הלוא הוא לי במשחק. ובכן, אתה נראה מועמד שלא יהיה יותר מדי פעיל, כמו למשל [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Ritsuka Kun[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] (אגב זה לא דבר רע כן? עדיף לא לעשות כלום מלהרוס את הפורום)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ritsuka Kun[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] , כמנהל כבר ראיתי מה הוא מסוגל לעשות. עד כמה שראיתי הוא לא הציע להגביל את משחקי פוקימון, אבל אני מקווה שהוא לא יהרוס את החוקים כפי שנכתבו על ידי "הראשון מהסוף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Steve[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana], לא מצאתי במצע שלו טענה להגביל את משחקי הפוקימון, אם כי אני חושש שהוא יביא עמו לתפקיד הגדרות משונות של "השקעה" שיגרמו לי סבל פסיכולוגי רב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אדון פריון, טוב, ממבט ראשון רוב הסיכויים שהוא לא יבחר, אבל גם הוא נראה מהסוג שלא ייעשה כלום ויניח את הפורום לנפשו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אני הייתי מציע את עצמי לניהול, אבל זה סותר את העובדה שאני לא קיים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אני רק מקווה שהפורום הזה יבין בקרוב את המשמעות האמיתית של השקעה, כי עד אז הפורום הזה לא יגיע לשום מקום.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Verdana]זה בנוגע לפורום, בוא נדבר קצת על המשחק:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]נוח לתאר את התפתחות המשחק כשמסתכלים על כל 50 עמודים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]עמודים 1-50: עמודים מהירים שעברו בקלות, עם הרבה משתתפים פעילים והרבה עלילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]עמודים 51- 100: עמודים עם עוד יותר עלילה שעברו כמו שצריך[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]עמודים 100 - 150:בעמודים התחילו כבר שחקנים חושבים לפרוש, ואז נותרתי עם חלל ריק שאני חייב למלא בשחקנים חדשים, מה שיצר מצב לא נח. העמודים האלה עברו לאט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]עמודים 150 - 200: ללא ספק העמודים הכי איטיים במשחק. כאן יש לי את תמיר שהיה באותה תקופה במכון שלישי, ואת כל השאר מתשרכים לאחור, ואף אחד לא עבר את מרוול :( .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]200 - היום: יש עלייה במהירות התגובות, אבל קדימה, שמישהו כבר יקבל את תג הסבירות!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אני יודע שלא יצא לרובכם להתקל בעלילת המשחק, ואתם לא מבינים מה קשורה העלילה, אבל אני מקווה שכשתתקדמו קצת (ותעברו את המכון הראשון!!!) תראו עוד עלילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]פרסים:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]כולם מקבלים ממני פוקימון (לבחירתם, ואם אני לא אוהב את הבחירה אני מבקש לשנות), ללא קרב! בנוסף התפתחות ומתקפה לא טריוויאלית (הערה לאלה שהיו בעמוד 200, אתם מקבלים את זה בנוסף למה שהיה לכם).[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אז קדימה, בואו נאחד כוחות ונפגש ב06/07/2011!![/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Verdana]לי[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Verdana]לא, אי אפשר, כי בדף הראשי כתובות רק מתקפות לא טריוויאליות. מתקפות טריוויאליות הן מתקפות שאופן ביצוע ההתקפה נובע בבירור מהשם, יש איבר לביצוע הגוף, ולא דרוש תחכום רב לביצוע ההתקפה. כל מתקפה שאינה טריוויאלית, כלומר לא טריוויאלית, יש ללמד ולהסביר כיצד לבצע. אז אם אתה רוצה לחשוב איזה מתקפה צ'ימצ'אר יכול לעשות, פשוט תסתכל על תמונה שלו ותחשוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]--[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אתה שואל את סטארלי, אך הוא מקרקר משהו שקצת קשה לך להבין ואז הוא מתעופף והולך לשבת על עץ.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=LordAbizi;666498][RIGHT][U][COLOR=darkorchid][FONT=Verdana][SIZE=5]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Verdana]לי[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Verdana]לא, אי אפשר, כי בדף הראשי כתובות רק מתקפות לא טריוויאליות. מתקפות טריוויאליות הן מתקפות שאופן ביצוע ההתקפה נובע בבירור מהשם, יש איבר לביצוע הגוף, ולא דרוש תחכום רב לביצוע ההתקפה. כל מתקפה שאינה טריוויאלית, כלומר לא טריוויאלית, יש ללמד ולהסביר כיצד לבצע. אז אם אתה רוצה לחשוב איזה מתקפה צ'ימצ'אר יכול לעשות, פשוט תסתכל על תמונה שלו ותחשוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]--[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]אתה שואל את סטארלי, אך הוא מקרקר משהו שקצת קשה לך להבין ואז הוא מתעופף והולך לשבת על עץ.[/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" נסה להשתמש בגחלת קודםכול משתמשים עם הפה לצורך המקפה ואז מוצאים חלקיקי אש מהפה וזה גחלת אז עכשיו נסה גחלת על סטארלי"
[QUOTE=LordAbizi;666147]תמיר
טרופיוס מסתובב במעגלים, וגאביט מטפס עליו וקופץ מטרופיוס כשהוא בשיא הגובה. אי לכך, גאביט נזרק בזוית מעלה. גאביט מכוון נשימה דרקונית לכיוון המעגל של טרופיוס ונושם, וטרופיוס חותך את קו האש ואז מתחיל להסתחרר בתנועה בורגית מטה. טרופיוס מתחיל לירות באופן אקראי סופת עלים וחלקה פוגעת בגאביט. טרופיוס כמעט מתרסק, אבל אז משתלט על עצמו ועולה מעלה. טרופיוס נראה ממש עייף.
"טרופיוס התנגש בגאביט ותגרום לו ליפול בחזקה לאדמה!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס נע לכיוון גאביט שמתחיל ליפול.
[/QUOTE]
"תצלול לכיוונו,וכשאתה ממש קרוב,תשתמש בראש שלו כמעצור ולתנופה,ותקפוץ על הגב שלו ותשתמש בטופרי דרקון ונשימת דרקון!"
וואו,איזה מוזה...
--
דרך אגב,אהבתי את סיכום השנה שלך...מאוד נכון.
ובכל זאת,כמה שהתגובות היו איטיות,זה מה שהחזיק את המשחק.היו לי כמה משחקי תפקידים לפני שהלכתי לפנימייה (בפורומים אחרים ונראה לי שגם פה)שבהם הגבתי באינטנסיביות,וכולם נסגרו די מהר.
המשחק היחידי שהלך לי חלק עד עמוד 6XX היה משחק נארוטו באיזה פורום(למרות שבפורום הזה היו משחקים שעברו את ה1000,אז זה לא ממש שיא),ובאמצע,היו לי כמה חודשים,שפשוט נמאס לי להגיב.אז הפסקתי,והגבתי תגובה פעם בשבוע,אולי פחות.ואחרי זה חזרתי במלוא הכוח.
לכן כל המשחקים האחרים בפורום לא שרדו כל כך הרבה.כשאתה מגיב באינטנסיביות,זה מוריד מהחשק.כשאתה מגיב לאט ובקושי,(מסתבר ש) זה גורם לך להעריך ולהאריך יותר את המשחק (ואת חייו),כי אז לא נמאס לך...:D
נ.ב:אני מציע שתרשום את כל הפרסים שעדיין לא התממשו ע"י כל אחד מהשחקנים בעמוד הראשי,בדף הדמות שלהם.זה יעזור לנו ולך לזכור את זה בהמשך...
[B][I][U][COLOR="Navy"]ושנזכה לעוד שנה לפחות של המשחק הזה,ולגלות סוף סוף את שמו האמיתי של לורד אביזי![/COLOR][/U][/I][/B](וגם לגלות מי הרעים במשחק ומה הם לעזאזל רוצים)
לי
כן, זה הסבר טוב, אולי עוד היה כדאי להוסיף שחלקיקי האש נלקחים מתוך הגוף של צ'ימצ'אר, בכל זאת הוא לא ממש יודע על מבנה הגוף שלו עדיין.
--
צ'ימצ'אר מנסה לירות גחלת, אך מהפה שלו יוצאים כמה גיצי אש קטנים שנעלמים במהירות ולא מגיעים עד לשם. סטארלי מבחין בכך, ואז טס למטה ומתהלך שם.
תמיר
זה בהחלט נקודת מבט מעניינת שלא חשבתי עליה, שהיובש הוא זה שמשמר את המשחקים. זה נשמע כל כך הזוי ולא הגיוני, אבל כל דבר שמקיים את שני הדברים האלה זוכה אצלי לכבוד ולהערכה (זה למה אצלי הדברים הבאים שקולים ביניהם: מתמטיקה, מייפל סטורי, יוגי הו Gx, וטניס). אם כי אני מניח, ששחקנים/מנהלי משחקים מנוסים כמוני וכמוך יודעים בוודאי שבכל תגובה יש לתאר את המצב כדי לדעת איזו דרך פעולה היא המועילה ביותר (כדי להמחיש זאת, כדי לענות על המהלך שלך ולבדוק מה התוצאה שלו הלכתי הלוך ושוב בחדר שלי ועשיתי כל מיני קולות ותנועות שהיו בקלות יכולות לשלוח אותי לבית משוגעים), ולא להסתמך על דברים סטנדרטיים, שלמעשה גורמים לכך שלא יהיה הבדל בין השחק הזה למשחק של נינטנדו. אבל כן, יכול להיות שדווקא היובש משמר משחקים.
ולגבי ההערה האחרונה שלך, יש דברים שאנשים מתים כדי לגלות אותם...
--
גאביט נושם דרקונית והצידה, ואז לפי החוק השלישי של ניוטון זה מעכב את הנפילה שלו ודוחף אותו לצד השני. טרופיוס מתקדם לעבר גאביט, וכשהם קרובים גאביט תופס את הראש של טרופיוס קופץ מעליו ונוחת על הגב שלו ומשתמש בטפרי הדרקון כמעצור. הדבר הזה גורם לטרופיוס להשתולל דבר שמטלטל אותו מצד לצד, ואז גאביט גם נושם דרקונית, ואז טרופיוס נוחת, ובגלל המהירות הגדולה גאביט נופל ממנו ונוחת גם הוא.
"טרופיוס, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ, וטרפיוס מכין קרן סולרית.
[QUOTE=LordAbizi;666587]
תמיר
זה בהחלט נקודת מבט מעניינת שלא חשבתי עליה, שהיובש הוא זה שמשמר את המשחקים. זה נשמע כל כך הזוי ולא הגיוני, אבל כל דבר שמקיים את שני הדברים האלה זוכה אצלי לכבוד ולהערכה (זה למה אצלי הדברים הבאים שקולים ביניהם: מתמטיקה, מייפל סטורי, יוגי הו Gx, וטניס). אם כי אני מניח, ששחקנים/מנהלי משחקים מנוסים כמוני וכמוך יודעים בוודאי שבכל תגובה יש לתאר את המצב כדי לדעת איזו דרך פעולה היא המועילה ביותר (כדי להמחיש זאת, כדי לענות על המהלך שלך ולבדוק מה התוצאה שלו הלכתי הלוך ושוב בחדר שלי ועשיתי כל מיני קולות ותנועות שהיו בקלות יכולות לשלוח אותי לבית משוגעים), ולא להסתמך על דברים סטנדרטיים, שלמעשה גורמים לכך שלא יהיה הבדל בין השחק הזה למשחק של נינטנדו. אבל כן, יכול להיות שדווקא היובש משמר משחקים.
ולגבי ההערה האחרונה שלך, יש דברים שאנשים מתים כדי לגלות אותם...
--
גאביט נושם דרקונית והצידה, ואז לפי החוק השלישי של ניוטון זה מעכב את הנפילה שלו ודוחף אותו לצד השני. טרופיוס מתקדם לעבר גאביט, וכשהם קרובים גאביט תופס את הראש של טרופיוס קופץ מעליו ונוחת על הגב שלו ומשתמש בטפרי הדרקון כמעצור. הדבר הזה גורם לטרופיוס להשתולל דבר שמטלטל אותו מצד לצד, ואז גאביט גם נושם דרקונית, ואז טרופיוס נוחת, ובגלל המהירות הגדולה גאביט נופל ממנו ונוחת גם הוא.
"טרופיוס, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ, וטרפיוס מכין קרן סולרית.[/QUOTE]
לא מתתי ב200 העמודים האחרונים,ואני לא מתכוון למות לפחות לא ב800 הבאים...
--
יש לי מוזה!והמון!
"גאביט(אני מניח שהם מאוד קרובים עדיין),תשתמש בקצה אבנים,אבל במקום לזרוק עליו תדחוף את זה לפה שלו,ותתחיל לרוץ במעגלים קטנים מסביבו ותירה עליו נשימת דרקון [B]כל הזמן[/B]!"
אתה משחק מייפל??!
איזה רמה אתה?
*אני לא משחק,שיחקתי פעם ואני רוצה לדעת*