-
[quote=monster;744243][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפרס משתמשת באקדח המים על הגיצים של מופרו.הגיצים וקדח מים נעלמים תוך שניו.קיי לאומר לך"אתם חבנ של ילדים מעצבנת אולי תורתו ודי.במאל אין לכם סיכוי להחזיר את לרויטר הזה.אז תבתרו.מונפרו זנב ברזל."מונפרו קופץ ומשתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון זז הצידה ומתחמק מהאגרוף הממוקד של מנקי.שלגון משתמש בזעם דרקון.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מנקי מתאושש מהפגיעה שספג.שלגון רץ אל מנקי ונושך אותו בידו.מנקי נפגע קשה מהתקפה.ג'וד אומר"יפה רורק מהלך יפה.מנקי שוב אגרוף ממוקד."מנקי משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע דיגלט יוצא מהבור שלו.גרוויל קופץ לאויר ומשתמש בקליע זרעים.דיגלט מתחמק שוב בחפירה.תום אומר לדיגלט"סופת חול עכשיו" דיגלט משתמש בסופת חול ואתה לא רואה את גרוויל שלך בתוך הסופה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]פיג'יוטו מתחמק מהרוח היזקה של ספירו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מהרוח החזקבה של פיג'יוטו ונפגע קשה.פיג'יוטו משתמש במכת כנף.פיג'יטו מניףכנף על ספירו.ספירו עוד לאהתאוש מהפגיעה הקדומת ומובס בקרב.מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ארון מתחמק מהעוקץ רעל שלבידריל.ארון קופץ לאורי ומחית ראשיה חזקה על בידריל.בידריל עף לאדמה ונפגע קשה מאווד.בידריל מתאושש ומנסה להשתמש בנעיצת רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR=blue][B]לוקאס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר למרק: "בוא ניקח אותו למרכז הפוקימונים ואז נשחרר אותו טוב?".
-
[QUOTE=monster;744243][B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס משתמשת באקדח המים על הגיצים של מופרו.הגיצים וקדח מים נעלמים תוך שניו.קיי לאומר לך"אתם חבנ של ילדים מעצבנת אולי תורתו ודי.במאל אין לכם סיכוי להחזיר את לרויטר הזה.אז תבתרו.מונפרו זנב ברזל."מונפרו קופץ ומשתמש בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון זז הצידה ומתחמק מהאגרוף הממוקד של מנקי.שלגון משתמש בזעם דרקון.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מנקי מתאושש מהפגיעה שספג.שלגון רץ אל מנקי ונושך אותו בידו.מנקי נפגע קשה מהתקפה.ג'וד אומר"יפה רורק מהלך יפה.מנקי שוב אגרוף ממוקד."מנקי משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
לפתע דיגלט יוצא מהבור שלו.גרוויל קופץ לאויר ומשתמש בקליע זרעים.דיגלט מתחמק שוב בחפירה.תום אומר לדיגלט"סופת חול עכשיו" דיגלט משתמש בסופת חול ואתה לא רואה את גרוויל שלך בתוך הסופה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהרוח היזקה של ספירו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מהרוח החזקבה של פיג'יוטו ונפגע קשה.פיג'יוטו משתמש במכת כנף.פיג'יטו מניףכנף על ספירו.ספירו עוד לאהתאוש מהפגיעה הקדומת ומובס בקרב.מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
ארון מתחמק מהעוקץ רעל שלבידריל.ארון קופץ לאורי ומחית ראשיה חזקה על בידריל.בידריל עף לאדמה ונפגע קשה מאווד.בידריל מתאושש ומנסה להשתמש בנעיצת רעל על ארון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אני אומר לו להקשיב ולדעת מאיפה היריב יבוא , שיהיה רגוע. ברגע שדיגלט זז שגרוויל ידע את המיקום שלו." אני אומר.
-
[QUOTE=monster;743010][B][COLOR="Navy"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מתעלמת מסטרביה וחפשת פוקימון אחר.את רואה דיטו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוקי טריפנאץ' ,פצצת בוץ על דיטו!
-
איונט
טוב עשיתי אינוט והמשתתפים בהם הם:לוקאס יגאל ובר ואבי לבינתים.כול השאר תהיו.דיפ ואביב רורק תגמרו את הקרב ותהיו.דניס תשיג תג 1 הסבר על האיונט היה בקרבוב
יגאל לוקאס אבי ובר.
[COLOR="Red"][B]יגאל[/B][/COLOR]
לפרס תוקפת באקדח המים את מונפרו ולפתע קייל ומונפרו נעלמים.
[B][COLOR="Teal"]בר[/COLOR][/B] טראיננץ' יורה ירית בוץ על דיטו אך הוא מתחמק ממנה ונעלם.
[COLOR="Green"][B]אבי[/B][/COLOR] אתה מגיע למרכז הנפוקימונים
[B][COLOR="Blue"]לוקאס[/COLOR][/B] אתה נפרד מפאנפי שלך ושומע משהו(כוןלכם)"מאמנים [B]צעירים משלושת המחוזות.אם תרצ להשיג עוד תג אחד בלי להביס מנהיג מכון.אז תבאו להאי המאוחד.שם תילחמו נגד מישהו אם תביסו אותו קרבן מכון 1 אתם מדלגים.עליו.אבל אאם מפסידים תצטרכו לעבור את קרבות המכון בליעזרה..אז תגיעו לאחות ג'וי והיא תדריך אותכם.בהצלחה לכם"מה תעשו[/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל עוצם את עיניו ומנסה להרגיש איפה דיגלט בסופת החול.לבסוף גרוויל מוצא את דיגלט בסופת החול שנמצא בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ארוןקופץ על זרוע נעיצת הרעל של בידריל.וכך מתחמק מהנעיצת הרעל של בידריל.בעודו באוויר ארון.ארון משתמש בראשיה חזקה שפוגעת קשה בבידריל.בידריל מנסה שוב נעיצת רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;745456][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארוןקופץ על זרוע נעיצת הרעל של בידריל.וכך מתחמק מהנעיצת הרעל של בידריל.בעודו באוויר ארון.ארון משתמש בראשיה חזקה שפוגעת קשה בבידריל.בידריל מנסה שוב נעיצת רעל.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"נשיכה!" אני מורה לארון
-
[QUOTE=monster;745456]איונט
טוב עשיתי אינוט והמשתתפים בהם הם:לוקאס יגאל ובר ואבי לבינתים.כול השאר תהיו.דיפ ואביב רורק תגמרו את הקרב ותהיו.דניס תשיג תג 1 הסבר על האיונט היה בקרבוב
יגאל לוקאס אבי ובר.
[B][COLOR="Teal"]בר[/COLOR][/B] טראיננץ' יורה ירית בוץ על דיטו אך הוא מתחמק ממנה ונעלם.
[B][COLOR="Blue"]לוקאס[/COLOR][/B] אתה נפרד מפאנפי שלך ושומע משהו(כוןלכם)"מאמנים [B]צעירים משלושת המחוזות.אם תרצ להשיג עוד תג אחד בלי להביס מנהיג מכון.אז תבאו להאי המאוחד.שם תילחמו נגד מישהו אם תביסו אותו קרבן מכון 1 אתם מדלגים.עליו.אבל אאם מפסידים תצטרכו לעבור את קרבות המכון בליעזרה..אז תגיעו לאחות ג'וי והיא תדריך אותכם.בהצלחה לכם"מה תעשו[/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל עוצם את עיניו ומנסה להרגיש איפה דיגלט בסופת החול.לבסוף גרוויל מוצא את דיגלט בסופת החול שנמצא בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ארוןקופץ על זרוע נעיצת הרעל של בידריל.וכך מתחמק מהנעיצת הרעל של בידריל.בעודו באוויר ארון.ארון משתמש בראשיה חזקה שפוגעת קשה בבידריל.בידריל מנסה שוב נעיצת רעל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה רקס! בו נלך לאחות ג'וי" אני אומר ורץ רליה "האחות ג'וי מה לעשות בקשר לקרב?"
-
יגאל לוקאס אבי ובר.
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה טריפנאץ',נחזור לדיטו הזה אחר כך ,צריכים ללכת למרכז הפוקימונים !" אני הולכת לכיוונו.
-
[B][COLOR="Navy"]מרי
את רצה מהר למרכז הפוקימונים שקרוב אליך את נכנכסת לשם ומגיעה לאחות ג'וי.האחות ג'וי אומרת לך"את מרי זכית בשני תגים נכון.אזאת רואה להגיע לאי המאוחד להילחם שם."מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתהולך עם רקס לאחות ג'וי היא אומרת לכם"אתה הוא לוקאס יש בידך 3 תגים.אתה רוצה להגיע לאי המאוחד.אך השותף שלך לא יכול להיכנס אסור לו.אז לוקאס תרצה להגיע לעדיו.אם לא תצטרך להשיג את תג בדרך הקשה"[/COLOR][/B]
ארון קופץ הצידה ונתחמק מהנעיצת רעל של בידריל.ארון קופץ לאויר ונושך את ידו של בידריל.בידריל לא יכול להמשיך בקרב הוא מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;745493][B][COLOR="Navy"]מרי
את רצה מהר למרכז הפוקימונים שקרוב אליך את נכנכסת לשם ומגיעה לאחות ג'וי.האחות ג'וי אומרת לך"את מרי זכית בשני תגים נכון.אזאת רואה להגיע לאי המאוחד להילחם שם."מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתהולך עם רקס לאחות ג'וי היא אומרת לכם"אתה הוא לוקאס יש בידך 3 תגים.אתה רוצה להגיע לאי המאוחד.אך השותף שלך לא יכול להיכנס אסור לו.אז לוקאס תרצה להגיע לעדיו.אם לא תצטרך להשיג את תג בדרך הקשה"[/COLOR][/B]
ארון קופץ הצידה ונתחמק מהנעיצת רעל של בידריל.ארון קופץ לאויר ונושך את ידו של בידריל.בידריל לא יכול להמשיך בקרב הוא מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רקס מה דעתך לחקות לי קצת אתה יכול להתאמן פה בינתיים עם הפאנפי החדש שלך מה אתה רוצה?"
-
[quote=monster;745493][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ארון קופץ הצידה ונתחמק מהנעיצת רעל של בידריל.ארון קופץ לאויר ונושך את ידו של בידריל.בידריל לא יכול להמשיך בקרב הוא מתעלף.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
למה אני לא באוונט? מה זה משנה איפה אני במשחק..
--
אחפש פוקימון אחר
-
יגאל לוקאס אבי ובר.
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Green"]דניס
ארוןקופץ על זרוע נעיצת הרעל של בידריל.וכך מתחמק מהנעיצת הרעל של בידריל.בעודו באוויר ארון.ארון משתמש בראשיה חזקה שפוגעת קשה בבידריל.בידריל מנסה שוב נעיצת רעל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ישש! גרוויל הוא בידיים שלנו! תקוף אותו עם קליע זרעים ותנסה לגמור את זה!" אני אומר ושולח אגרוף לעבר דיגלט.
-
[quote=monster;745456]איונט
יגאל לוקאס אבי ובר.
[COLOR=red][B]יגאל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]בר[/COLOR][/B] טראיננץ' יורה ירית בוץ על דיטו אך הוא מתחמק ממנה ונעלם.
[COLOR=green][B]אבי[/B][/COLOR] אתה מגיע למרכז הנפוקימונים
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B] אתה נפרד מפאנפי שלך ושומע משהו(כוןלכם)"מאמנים [B]צעירים משלושת המחוזות.אם תרצ להשיג עוד תג אחד בלי להביס מנהיג מכון.אז תבאו להאי המאוחד.שם תילחמו נגד מישהו אם תביסו אותו קרבן מכון 1 אתם מדלגים.עליו.אבל אאם מפסידים תצטרכו לעבור את קרבות המכון בליעזרה..אז תגיעו לאחות ג'וי והיא תדריך אותכם.בהצלחה לכם"מה תעשו[/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוויל עוצם את עיניו ומנסה להרגיש איפה דיגלט בסופת החול.לבסוף גרוויל מוצא את דיגלט בסופת החול שנמצא בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארוןקופץ על זרוע נעיצת הרעל של בידריל.וכך מתחמק מהנעיצת הרעל של בידריל.בעודו באוויר ארון.ארון משתמש בראשיה חזקה שפוגעת קשה בבידריל.בידריל מנסה שוב נעיצת רעל.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני נכנס אל מרכז הפוקימונים ואז אני אומר לאחות ג'וי: "את יכולה לרפא את הספירו הזה בשבילי?".
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
פיג'י צולל לריצפה וכך מתחמק מהאקדח המים של אוכטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.הוא מרים את כנפו בחוזקה ונותן מכה לאוכטילרי.אוכטילרי נפגע קששה.רג' אומר לאוכטילרי"קרן קרח מיד "אוכטילרי משתמש בקרן קרח שעוומדת לפגוע בפייג'י שלך.מה תעשה[/color][/b]
[/quote]פידג'י הסתחרר באויר!ואז שלב מתקפה מהירה ומתקפת כנף בכל הכוח!
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י מסתחחר באויר ומתחמק מהקרן קרח של אוכטילרי.פיג'י משתמש בשבילוב של התקפה מהירה ומתקפת כנף.וכטילי לא מספיק מהיר ונפגע קשה מהמכה של פיג'/י.רג'י אומר לאוכטילרי"תשתמש במשאבת הידרו"אוכטילרי משתמש בבמשאבת הידרו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
אתה נכנכס למרככז הפוקימונים ביחד עם מרק.אתהניגש אל האותג'וי ואומר לה"תראפי לי את ספירו" האחות ג'וי אומרת לך"איןם ביעה ילד.אתתה בודאי ג'ון.השגת תג אחד לבינתיים.תרצה להשתף באי המאוחד.אם תביס מישהו אז לא תצטרך להילחם במכון ההשני."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
גרוויל בשיא המהירות שולח קליע זרעים אל דיגלט.אך הוא מתחמק בחפירה מהירה.תום אומר לדיגלט"תשתמש בפצצת בוץ עלהגרויל של דיפ"דיגלט שולח פצצת בוץ אל גרוויל מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה מחפש פוקימון.בזמן שאתה מחפש פוקימון אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה ליער קלרק"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 100, 0)"]לוקאס
רקס אומר לך"אל תדאג בזמן שתהיה באי אני אמן את פאנפי ואפתח אתו לדונפן.אז בבהצלחה לך לוקאס.שתצליח באינט.האחות ג'וי אומרת לך"לך אל הדלת ההירוקה משם כבר תדע לאן ללכת ברור לך לוקאס.משם תגיע כבר לאיהמאוד"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;745770][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מחפש פוקימון.בזמן שאתה מחפש פוקימון אתה רואה שלט שכתוב עליו"הכניסה ליער קלרק"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אכנס ליער