-
[QUOTE=LordAbizi;666051]
ג'וני
אני מאוד מתאכזב כשאני לא מצליח להעביר רמז ואני חייב לדבר בצורה ברורה: [URL="http://pokemons.co.il/forum/showpost.php?p=631018&postcount=3233"]הנה התשובה שלו[/URL].
--
פיצ'ו נותן מספר סטירות לסנקרן, ואז סנקרן קופץ אחורה. פיצ'ו רץ אליו כדי לדחוף אותו, וסנקרן מתגלגל לכיוונו ואז הם מתנגשים.
[/QUOTE]
אני ראיתי את זה,אל תדאג אני צריך עוד להתאמן עם הזוג הזה בשביל שמכת הברק של פיצ'ו תצא כמו שצריך וסקווירטל יידע את אקדח המים בשמלמותו וגם את קרן הבועות ואולי עוד מתקפה
"קדימה מכת וולט ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;666587]לי
כן, זה הסבר טוב, אולי עוד היה כדאי להוסיף שחלקיקי האש נלקחים מתוך הגוף של צ'ימצ'אר, בכל זאת הוא לא ממש יודע על מבנה הגוף שלו עדיין.
--
צ'ימצ'אר מנסה לירות גחלת, אך מהפה שלו יוצאים כמה גיצי אש קטנים שנעלמים במהירות ולא מגיעים עד לשם. סטארלי מבחין בכך, ואז טס למטה ומתהלך שם.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" צ'ימצ'אר נסה שוב גחלת אני מאמין שאתה יכול"
-
תמיר
גם אני לא משחק, שיחקתי פעם, אך אני עדיין מדי פעם מתעדכן במה שקורה, וכאמור מהזמן ששיחקתי הספקתי להבין שאין שום הבדל בין מתמטיקה מייפל סטורי טניס ויוגי הו GX.
וכמצופה ממני, לא שיחקתי לפי מה שמקובל שזה לשחק עם שחקן אחד כל הזמן, אלא היו לי 5 שחקנים ראשיים, והרמה הכי גבוה ביניהם היה Archimidis רמה 75, ינוח על משכבו בשלום.
--
גאביט מנסה להכניס אבנים חדות לפה של טרופיוס, אך טרופיוס מניע את הראש, עד שגאביט תופס את הראש שלו ומכניס לשם אבן. גאביט רץ סביב טרופיוס ונושם עליו דרקונית, וכשהוא משלים סיבוב, טרופיוס מסיים את הקרן הסולרית ויורה אותה, מנפץ את האבן, ורסיסי האבנם, בנוסף לקרן הסולרית פוגעים בשניהם, וטרופיוס צונח. גאביט נראה מאוד עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את טרופיוס. "טרופיוס אינו יכול להלחם, 2-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"סקארמורי צא! תקוף במתקפת שמיים!" אומר הינריך הרץ ומוציא את סקארמורי. סקאמורי נוסק גבוה למעלה ומתחיל לחפש חולשות.
ג'וני
רבים וגדולים הסתדרו מצויין עם מכון הנורמל, מבלי שהפוקימון יכל לשלוט בכלל במתקפות הלא טריוויאליות.
--
פיצ'ו נותן מכת וולט לסנקרן וזה דוחף אותו אחורה. סנקרן מתגלגל ופוגע בפיצ'ו. פיצ'ו מתאושש במהירות וסוטר מספר פעמים לסנקרן.
לי
אל תתרגש מזה שזה לא מצליח, תחשוב שביום הראשון שבו אתה יכול ללכת מבקשים ממך לרוץ מרתון. פשוט עד היום צ'ימצ'אר היה נעול במעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין אז הוא לא כל כך בקיא ב... איך להיות פוקימון.
--
צ'ימצ'אר שוב מנסה לירות גחלת אך גם הפעם יוצאים רק גיצים קטנים שנעלמים במהירות ולא פוגעים בכלום. סטארלי ממשיך להתהלך שם צופה בזה, מושעשע מעט.
-
[QUOTE=LordAbizi;666704]
ג'וני
רבים וגדולים הסתדרו מצויין עם מכון הנורמל, מבלי שהפוקימון יכל לשלוט בכלל במתקפות הלא טריוויאליות.
--
פיצ'ו נותן מכת וולט לסנקרן וזה דוחף אותו אחורה. סנקרן מתגלגל ופוגע בפיצ'ו. פיצ'ו מתאושש במהירות וסוטר מספר פעמים לסנקרן.
[/QUOTE]
אבל אני רוצה אותם חזקים
"קדימה פיצ'ו סטירה כפולה ואחר כך מכת וולט לסיום" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;666704]
לי
אל תתרגש מזה שזה לא מצליח, תחשוב שביום הראשון שבו אתה יכול ללכת מבקשים ממך לרוץ מרתון. פשוט עד היום צ'ימצ'אר היה נעול במעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין אז הוא לא כל כך בקיא ב... איך להיות פוקימון.
--
צ'ימצ'אר שוב מנסה לירות גחלת אך גם הפעם יוצאים רק גיצים קטנים שנעלמים במהירות ולא פוגעים בכלום. סטארלי ממשיך להתהלך שם צופה בזה, מושעשע מעט.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" טוב נסה שריטה קודם כול משתמשים עם זה עם הציפורניים שיש לך בידים ואז אתה מניף אותם אל היריב אבל כאשר אתה קרוב ליריב אז נסה את זה על סטאלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;666704]תמיר
גם אני לא משחק, שיחקתי פעם, אך אני עדיין מדי פעם מתעדכן במה שקורה, וכאמור מהזמן ששיחקתי הספקתי להבין שאין שום הבדל בין מתמטיקה מייפל סטורי טניס ויוגי הו GX.
וכמצופה ממני, לא שיחקתי לפי מה שמקובל שזה לשחק עם שחקן אחד כל הזמן, אלא היו לי 5 שחקנים ראשיים, והרמה הכי גבוה ביניהם היה Archimidis רמה 75, ינוח על משכבו בשלום.
--
גאביט מנסה להכניס אבנים חדות לפה של טרופיוס, אך טרופיוס מניע את הראש, עד שגאביט תופס את הראש שלו ומכניס לשם אבן. גאביט רץ סביב טרופיוס ונושם עליו דרקונית, וכשהוא משלים סיבוב, טרופיוס מסיים את הקרן הסולרית ויורה אותה, מנפץ את האבן, ורסיסי האבנם, בנוסף לקרן הסולרית פוגעים בשניהם, וטרופיוס צונח. גאביט נראה מאוד עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את טרופיוס. "טרופיוס אינו יכול להלחם, 2-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"סקארמורי צא! תקוף במתקפת שמיים!" אומר הינריך הרץ ומוציא את סקארמורי. סקאמורי נוסק גבוה למעלה ומתחיל לחפש חולשות.
[/QUOTE]
"גאביט,תחזור!" אני קורא ומחזיר אותו.
"צא פיפלאפ!" אני קורא,ומוציא אותו מהפוכדור "בועות כשהוא מתקרב!"
-
ג'וני
לכל דבר יש את הזמן שלו. אבל בסדר, לי אין בעיה. אחרי הכל כל המעשים שלך הם עדיין בגדר ההגיון.
--
פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים, ולכן סנקרן לא מצליח להגיב לדחיפה והוא נהדף אחורה. סנקרן לאחר מכן רץ ודוחף את פיצ'ו. סנקרן מתחיל להתעייף.
לי
אין צורך להסביר את המתקפה שריטה כי היא טריוויאלית. נוכיח זאת:
יש איבר מתאים לביצוע המתקפה: אכן לצ'ימצ'אר יש ידיים עם ציפורניים.
אופן ביצוע המתקפה ברור מהשם: שריטה זה שם הפעולה של הפועל לשרוט ולכן זה ברור.
לא דרוש תחכום כדי להבין איך לבצע: הציפורניים שלו פשוט מונחות על היד שלו אז הוא מבין איך לבצע את זה.
לכן לפי הגדרה I.1, שריטה טריוויאלית ולכן אין צורך להסביר אותה. מ.ש.ל
--
צ'ימצ'אר רץ לעבר סטארלי ושורט אותו. סטארלי בתגובה עולה למעלה, ואז מסתובב ומנקר את צ'ימצ'אר.
תמיר
וואו, זה חתיכת הפרש גדלים.
--
סקארמורי נמצא עוד קצת למטה, ואז מתחיל לרדת למטה במהירות. פיפלאפ מתחיל לירות לעברו בועות, שמחלקן הוא מתחמק, ואז סקארמורי דוחף את פיפלאפ עם הרגליים שלו (כי בכל זאת פיפלאפ קטן מדי וקשה לפגוע בו עם כל הגוף בלי להתנגש ברצפה)
-
[QUOTE=LordAbizi;666741]
לי
אין צורך להסביר את המתקפה שריטה כי היא טריוויאלית. נוכיח זאת:
יש איבר מתאים לביצוע המתקפה: אכן לצ'ימצ'אר יש ידיים עם ציפורניים.
אופן ביצוע המתקפה ברור מהשם: שריטה זה שם הפעולה של הפועל לשרוט ולכן זה ברור.
לא דרוש תחכום כדי להבין איך לבצע: הציפורניים שלו פשוט מונחות על היד שלו אז הוא מבין איך לבצע את זה.
לכן לפי הגדרה I.1, שריטה טריוויאלית ולכן אין צורך להסביר אותה. מ.ש.ל
--
צ'ימצ'אר רץ לעבר סטארלי ושורט אותו. סטארלי בתגובה עולה למעלה, ואז מסתובב ומנקר את צ'ימצ'אר.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" צ'ימצ'אר שוב שריטה על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;666741]
תמיר
וואו, זה חתיכת הפרש גדלים.
--
סקארמורי נמצא עוד קצת למטה, ואז מתחיל לרדת למטה במהירות. פיפלאפ מתחיל לירות לעברו בועות, שמחלקן הוא מתחמק, ואז סקארמורי דוחף את פיפלאפ עם הרגליים שלו (כי בכל זאת פיפלאפ קטן מדי וקשה לפגוע בו עם כל הגוף בלי להתנגש ברצפה)[/QUOTE]
לא חשבתי על זה...
אבל זה נותן לי פתח להרבה אסטרטגיות...
"פיפלאפ,כל עוד הוא קרוב תשתמש באקדח מים ואז בועות!"
-
[QUOTE=LordAbizi;666741]ג'וני
לכל דבר יש את הזמן שלו. אבל בסדר, לי אין בעיה. אחרי הכל כל המעשים שלך הם עדיין בגדר ההגיון.
--
פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים, ולכן סנקרן לא מצליח להגיב לדחיפה והוא נהדף אחורה. סנקרן לאחר מכן רץ ודוחף את פיצ'ו. סנקרן מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"זה יהיה מהלך הקרב האחרון שלו אז תנצח אותו! השתמש בנגיחה ואחר כך מכת וולט ותנסה שהיא תצא חזקה!!" אומר לו
-
לי
אתה יודע, צ'ימצ'אר זה פוקימון שאפשר להמציא לו הרבה מתקפות טריוויאליות.
--
צ'ימצ'אר מנצל את הקרבה לסטארלי ושורט אותו. סטארלי מתרחק מצ'ימצ'אר ואז טס אליו ודחף אותו.
תמיר
"סקארמורי, תעלה למעלה והשתמש בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע מאקדח המים ואז עולה למעלה, ומתחמק מהבועות (גם בזכות העובדה שהוא מנפנף בכנפיים ויוצר רוח זורקת את הבועות מטה). כשסקארמורי עולה למעלה, הוא יורה תותח ניצוצות. פיפלאפ מנסה לברוח אבל נפגע בכל זאת.
ג'וני
זכור שאתה קובע מתי הקרב נגמר.
--
פיצ'ו נוגח בסנקרן ודוחף אותו אחורה. פיצ'ו מתכוון לבצע מכת וולט וסנקרן מתכוון לדחוף, והם מתנגשים בעוצמה.
-
[QUOTE=LordAbizi;666865]לי
אתה יודע, צ'ימצ'אר זה פוקימון שאפשר להמציא לו הרבה מתקפות טריוויאליות.
--
צ'ימצ'אר מנצל את הקרבה לסטארלי ושורט אותו. סטארלי מתרחק מצ'ימצ'אר ואז טס אליו ודחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בחפירה ואז תפתיע את סטארלי בשריטה"
-
[QUOTE=LordAbizi;666865]
תמיר
"סקארמורי, תעלה למעלה והשתמש בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע מאקדח המים ואז עולה למעלה, ומתחמק מהבועות (גם בזכות העובדה שהוא מנפנף בכנפיים ויוצר רוח זורקת את הבועות מטה). כשסקארמורי עולה למעלה, הוא יורה תותח ניצוצות. פיפלאפ מנסה לברוח אבל נפגע בכל זאת.
[/QUOTE]
"פיפלאפ,תשתמש באקדח מים!"
-
לי
צ'ימצ'אר מתחיל לחפור, אך הוא חופר לאט מדי ולא מספיק ליצור עומק מספיק גדול וסטארלי פוגע בו. צ'אימצ'אר לאחר מכן שורט את סטארלי.
תמיר
"סקארמורי, רד למטה וצור רוח כדי להרים את פיפלאפ לאוויר, ואז תקוף בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי יורד למטה, ופיפלאפ יורה אליו אקדח מים ופוגע. הינריך הרץ מנפנף בכנפיים ואז סקארמורי טס עליו כל עוד הוא לא מספיק ליפול ופוגע בכנף ברזל.
-
[QUOTE=LordAbizi;666960]לי
צ'ימצ'אר מתחיל לחפור, אך הוא חופר לאט מדי ולא מספיק ליצור עומק מספיק גדול וסטארלי פוגע בו. צ'אימצ'אר לאחר מכן שורט את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" לא נורא נסה שוב חפירה ואז תפתיע אותו בשריטה"