-
[QUOTE]COLOR="rgb(0, 100, 0)"]לוקאס
רקס אומר לך"אל תדאג בזמן שתהיה באי אני אמן את פאנפי ואפתח אתו לדונפן.אז בבהצלחה לך לוקאס.שתצליח באינט.האחות ג'וי אומרת לך"לך אל הדלת ההירוקה משם כבר תדע לאן ללכת ברור לך לוקאס.משם תגיע כבר לאיהמאוד"מה תעשה[/color][/QUOTE]
"ביי רקס וביי פאנפי" אני אומר ורץ אל עבר הדלת
-
[quote=monster;745770]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנכס למרככז הפוקימונים ביחד עם מרק.אתהניגש אל האותג'וי ואומר לה"תראפי לי את ספירו" האחות ג'וי אומרת לך"איןם ביעה ילד.אתתה בודאי ג'ון.השגת תג אחד לבינתיים.תרצה להשתף באי המאוחד.אם תביס מישהו אז לא תצטרך להילחם במכון ההשני."מה תעשה[/COLOR][/B][B][/color][/B][/quote]
אני אומר לאחות ג'וי: "בסדר, אני ילך לאי הזה, את מי אני צריך להביס ואם יש שם פוקימונים נדירים?".
-
[QUOTE=monster;745493][B][COLOR="Navy"]מרי
את רצה מהר למרכז הפוקימונים שקרוב אליך את נכנכסת לשם ומגיעה לאחות ג'וי.האחות ג'וי אומרת לך"את מרי זכית בשני תגים נכון.אזאת רואה להגיע לאי המאוחד להילחם שם."מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן,בהחלט!" אני אומרת בשמחה .
-
[QUOTE=monster;745456]איונט
טוב עשיתי אינוט והמשתתפים בהם הם:לוקאס יגאל ובר ואבי לבינתים.כול השאר תהיו.דיפ ואביב רורק תגמרו את הקרב ותהיו.דניס תשיג תג 1 הסבר על האיונט היה בקרבוב
יגאל לוקאס אבי ובר.
[COLOR="Red"][B]יגאל[/B][/COLOR]
לפרס תוקפת באקדח המים את מונפרו ולפתע קייל ומונפרו נעלמים.
[B][COLOR="Teal"]בר[/COLOR][/B] טראיננץ' יורה ירית בוץ על דיטו אך הוא מתחמק ממנה ונעלם.
[COLOR="Green"][B]אבי[/B][/COLOR] אתה מגיע למרכז הנפוקימונים
[B][COLOR="Blue"]לוקאס[/COLOR][/B] אתה נפרד מפאנפי שלך ושומע משהו(כוןלכם)"מאמנים [B]צעירים משלושת המחוזות.אם תרצ להשיג עוד תג אחד בלי להביס מנהיג מכון.אז תבאו להאי המאוחד.שם תילחמו נגד מישהו אם תביסו אותו קרבן מכון 1 אתם מדלגים.עליו.אבל אאם מפסידים תצטרכו לעבור את קרבות המכון בליעזרה..אז תגיעו לאחות ג'וי והיא תדריך אותכם.בהצלחה לכם"מה תעשו[/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל עוצם את עיניו ומנסה להרגיש איפה דיגלט בסופת החול.לבסוף גרוויל מוצא את דיגלט בסופת החול שנמצא בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ארוןקופץ על זרוע נעיצת הרעל של בידריל.וכך מתחמק מהנעיצת הרעל של בידריל.בעודו באוויר ארון.ארון משתמש בראשיה חזקה שפוגעת קשה בבידריל.בידריל מנסה שוב נעיצת רעל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מיל להן הם נהלמו?
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"אין לי מושג איך הם נעלמו כך באויר בלי להאשיר שום זכר.תרצה להשתתף באינוט האי המאוחד.אם תנצח לא תטרך לעבור את מכון 4.מה אתה אומר.זה מקום טוב לתפיסת פוקימונים חזקים ולפתח את שלך.חשבת על זה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
האחות ג'וי אומרת לך"אוקיאז את משתתפת באיונט האי המאוחד.אוקי.עכעשיו לכי לדלת הירווקה זה שפה ומשם כבר תדי איך להגיע לאי המאוחד.בהצלחה לך שתזכי בזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת לך"אין בעיה.לתשובות לשאלות ששאלת תדע שתגיע לשם.אוקי אז לך לדלת הירוקה ומשם תדע איך להגיע לאי המאוחד.אה ומרק לא יכול להגיע לשם.אסור שותפים באיהמאוחד."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מרקס ופאנפי שלך.אתה פותח את הדלת הרוקה.מולך ניצב אישגבוה שאומר לך"כדי להגיע לאי המאוחד עליך ללכת ישר.בהצלחה ילד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נכנכס ליער.אתה מתהלך ביער ורואה בינין שכתוב עליו"פיתוח פוקימוני חרק אדמה וועשבבחינם."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;745823][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס ליער.אתה מתהלך ביער ורואה בינין שכתוב עליו"פיתוח פוקימוני חרק אדמה וועשבבחינם."מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אלך לשם בחשדנות ואציץ לראות מה זה ואם זה פועל
-
[QUOTE=monster;745823][B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"אין לי מושג איך הם נעלמו כך באויר בלי להאשיר שום זכר.תרצה להשתתף באינוט האי המאוחד.אם תנצח לא תטרך לעבור את מכון 4.מה אתה אומר.זה מקום טוב לתפיסת פוקימונים חזקים ולפתח את שלך.חשבת על זה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
האחות ג'וי אומרת לך"אוקיאז את משתתפת באיונט האי המאוחד.אוקי.עכעשיו לכי לדלת הירווקה זה שפה ומשם כבר תדי איך להגיע לאי המאוחד.בהצלחה לך שתזכי בזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת לך"אין בעיה.לתשובות לשאלות ששאלת תדע שתגיע לשם.אוקי אז לך לדלת הירוקה ומשם תדע איך להגיע לאי המאוחד.אה ומרק לא יכול להגיע לשם.אסור שותפים באיהמאוחד."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נפרד מרקס ופאנפי שלך.אתה פותח את הדלת הרוקה.מולך ניצב אישגבוה שאומר לך"כדי להגיע לאי המאוחד עליך ללכת ישר.בהצלחה ילד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נכנכס ליער.אתה מתהלך ביער ורואה בינין שכתוב עליו"פיתוח פוקימוני חרק אדמה וועשבבחינם."מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר אני רוצה להישתתף
-
[quote=monster;745823][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך"אין לי מושג איך הם נעלמו כך באויר בלי להאשיר שום זכר.תרצה להשתתף באינוט האי המאוחד.אם תנצח לא תטרך לעבור את מכון 4.מה אתה אומר.זה מקום טוב לתפיסת פוקימונים חזקים ולפתח את שלך.חשבת על זה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האחות ג'וי אומרת לך"אוקיאז את משתתפת באיונט האי המאוחד.אוקי.עכעשיו לכי לדלת הירווקה זה שפה ומשם כבר תדי איך להגיע לאי המאוחד.בהצלחה לך שתזכי בזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האחות ג'וי אומרת לך"אין בעיה.לתשובות לשאלות ששאלת תדע שתגיע לשם.אוקי אז לך לדלת הירוקה ומשם תדע איך להגיע לאי המאוחד.אה ומרק לא יכול להגיע לשם.אסור שותפים באיהמאוחד."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נפרד מרקס ופאנפי שלך.אתה פותח את הדלת הרוקה.מולך ניצב אישגבוה שאומר לך"כדי להגיע לאי המאוחד עליך ללכת ישר.בהצלחה ילד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס ליער.אתה מתהלך ביער ורואה בינין שכתוב עליו"פיתוח פוקימוני חרק אדמה וועשבבחינם."מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "טוב אז תשאר פה, אני יחזור ונמשיך למכון השלישי טוב?, אני משאיר לך את ספירו שתחזיר אותו ליער, נתראה בהמשך מרק ותאמן את הפוקימונים שלך בזמן הזה טוב ואולי תפתח אותם, אני ינסה לפתח את שלי שם?".
-
[quote]לוקאס
אתה נפרד מרקס ופאנפי שלך.אתה פותח את הדלת הרוקה.מולך ניצב אישגבוה שאומר לך"כדי להגיע לאי המאוחד עליך ללכת ישר.בהצלחה ילד"מה תעשה[/quote]
"תודה אדוני" אני אומר ורץ ישר הכי מהר ובדרך מוציא את סטרביה ואומר לו "מה דעתך על אימון טיסה סטרביה?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך וממנו מוציא את סטרביה שלך.סטרביה רוצה להתאמן על פלי.כעבור חצי דקה של הליכה אתם רואים ספינה ולידה איששאומר לך"אזאתה לאי המאוחד.אם כן תעלה לספינה בקרבוב נגיע לאי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
אתה נותן למרק את הפוכדור של ספירו.האחות ג'וי אומרת לך"אוקי כנס לדלת הירוקה זאת שפה ומשם כבר תדע איך מגיעים לאי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"אוקי עלינו להגיע למרכזהפוקימונים כדי להגיע לאי המאוחד.רק דברקטן אני לא היה איתך אסור להיות שם עם שותפםים.מובן לך"מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;746577][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך וממנו מוציא את סטרביה שלך.סטרביה רוצה להתאמן על פלי.כעבור חצי דקה של הליכה אתם רואים ספינה ולידה איששאומר לך"אזאתה לאי המאוחד.אם כן תעלה לספינה בקרבוב נגיע לאי"מה תעשה[/COLOR][/B]
אתה נותן למרק את הפוכדור של ספירו.האחות ג'וי אומרת לך"אוקי כנס לדלת הירוקה זאת שפה ומשם כבר תדע איך מגיעים לאי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"אוקי עלינו להגיע למרכזהפוקימונים כדי להגיע לאי המאוחד.רק דברקטן אני לא היה איתך אסור להיות שם עם שותפםים.מובן לך"מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בו סטרביה!" אני אומר ועולה לסיפון ואז אומר לסטרביה "תנסה לעוף הכי גבוה שאתה יכול ואז תצלול עם אס אווירי למטה וננסה את זה עד שתילמד ציפור אמיצה!"
-
[QUOTE=monster;745823][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי " אני אומרת ונכנסת .
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
פיג'י מסתחחר באויר ומתחמק מהקרן קרח של אוכטילרי.פיג'י משתמש בשבילוב של התקפה מהירה ומתקפת כנף.וכטילי לא מספיק מהיר ונפגע קשה מהמכה של פיג'/י.רג'י אומר לאוכטילרי"תשתמש במשאבת הידרו"אוכטילרי משתמש בבמשאבת הידרו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]טוס ליד המשאבת הידרו!ואז שוב מתקפה מהירה!ואז מתקפת כנף!
-
[QUOTE=monster;746577][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר ואז אנחנו הולכים למרכז הפוקימונים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים למרכז הפוקימונים תוך דקה אתם מוצאים אותו ונכנכסים אליו.האחותג'וי נגשת אליכם ואמרת לכם"אז אתה פה בגלל האינוט אין בעיה.אתה יגאל בעל 3 תגים יפה.את מיל אחות מנהיגת הקקרח בעיר סנוי.את יודע שאסור למיל להיות איתך.טוב תרצה להגיע לאיהמאוחד.אז כנסבדלת הירוקה ומשם תמשיך."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לדלת הירוקה.את רואה מסדרון ארוך ארוך.את הולכת במסדרו הארוך.כעבור זמן מה את רואהספינה ולידה איש שאומר לך"לאי המאוחד תעלי לספינה הזאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B]