-
[QUOTE=LordAbizi;666960]
תמיר
"סקארמורי, רד למטה וצור רוח כדי להרים את פיפלאפ לאוויר, ואז תקוף בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי יורד למטה, ופיפלאפ יורה אליו אקדח מים ופוגע. הינריך הרץ מנפנף בכנפיים ואז סקארמורי טס עליו כל עוד הוא לא מספיק ליפול ופוגע בכנף ברזל.[/QUOTE]
לא בדיוק הבנתי את המהלך הזה,כי נראה לי שרשמת הנריך הרץ במקום סקארמורי...
"פיפלאפ,כל עוד אתה באוויר,תשתמש בבועות ואז אקדח מים!"
שים לב,אני תמיד פותח בעמודים אחרים,אבל בעמודים של 5 או 10 אני אף פעם לא פותח...
-
[QUOTE=LordAbizi;666865]
ג'וני
זכור שאתה קובע מתי הקרב נגמר.
--
פיצ'ו נוגח בסנקרן ודוחף אותו אחורה. פיצ'ו מתכוון לבצע מכת וולט וסנקרן מתכוון לדחוף, והם מתנגשים בעוצמה.[/QUOTE]
"זהו פיצ'ו" אומר לו ואוסיף "התחזקת מספי" אומר לו ואתרחק עם סקווירטל ופיצ'ו מהסנקרן ואחזיר אותם לפוכדורים ואחר כך אחפש פוקימונים לתפיסה באותו מקום
-
לי
צ'ימצ'אר רץ חזרה למקום בו התחיל לחפור ומנסה להמשיך שם, אבל שוב הוא לא מספיק לחפור יותר מדי וסטארלי מנקר אותו. צ'ימצ'אר בתגובה שורט את סטארלי.
תמיר
ידוע לכל שהינריך הרץ, בנוסף להיותו פיזיקאי ידוע, גם היה ציפור. (כן, התכוונתי לכתוב סקארמורי)
עמודים של 5 לא שווים כלום מבחינת פרסים, אבל מה לעשות, זה למה פרסים של מזל. תשתמש באסטרטגיה שתספור כמה הודעות יש ותחכה לעוד מישהו שיגיב או משהו. אפשר למצוא לזה פתרון.
--
חשוב לציין אולי, כי כעת פיפלאפ נמצא מעל סקארמורי (כנף הברזל העיפה אותו למעלה).
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות כנגד אקדח המים!" אומר הינריך הרץ. פיפלאפ יורה בועות ופוגע בסקארמורי, ואז סקארמורי שולח תותח ניצוצות שבתחילה משתווה, אבל אז גובר על אקדח המים מה שבסוף פוגע בפיפלאפ ומעיף אותו למעלה.
ג'וני
א. מה רע בסנקרן כ"פוקימון לתפיסה"
ב. אתה יכול פשוט להשתמש באחת מהבקשות לפוקימונים שנתתי בעמוד 200 והיום
--
אתה מתרחק לשם ומסתובב ואתה מוצא צ'אטוט.
-
[QUOTE=LordAbizi;667148]לי
צ'ימצ'אר רץ חזרה למקום בו התחיל לחפור ומנסה להמשיך שם, אבל שוב הוא לא מספיק לחפור יותר מדי וסטארלי מנקר אותו. צ'ימצ'אר בתגובה שורט את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תנסה לחפור הכי מהרשאתה יכול ואז שריטה על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;667148]
תמיר
ידוע לכל שהינריך הרץ, בנוסף להיותו פיזיקאי ידוע, גם היה ציפור. (כן, התכוונתי לכתוב סקארמורי)
עמודים של 5 לא שווים כלום מבחינת פרסים, אבל מה לעשות, זה למה פרסים של מזל. תשתמש באסטרטגיה שתספור כמה הודעות יש ותחכה לעוד מישהו שיגיב או משהו. אפשר למצוא לזה פתרון.
--
חשוב לציין אולי, כי כעת פיפלאפ נמצא מעל סקארמורי (כנף הברזל העיפה אותו למעלה).
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות כנגד אקדח המים!" אומר הינריך הרץ. פיפלאפ יורה בועות ופוגע בסקארמורי, ואז סקארמורי שולח תותח ניצוצות שבתחילה משתווה, אבל אז גובר על אקדח המים מה שבסוף פוגע בפיפלאפ ומעיף אותו למעלה.
[/QUOTE]
"פיפלאפ,תיפול על הגב שלו ותשתמש בבועות!"
(להזכירך,בועות בפוקימון מתפוצצות במין פיצוץ קטן)
-
לי
אם אתה רוצה לשרוד במשחק הזה, אני מציע לך ללמוד לגוון את המהלכים שלך ולהשתמש ביותר מאותם 2 התקפות כל פעם. עיין, למשל, בתגובות האחרונות של Tiger ונסה לראות כיצד אפשר לגוון.
--
צ'ימצ'אר שוב רץ לאותו מקום וממשיך לחפור במהירות. סטארלי טס לנקר אותו. צ'ימצ'אר חפר מספיק כדי שהוא יוכל להתכופף וסטארלי חלף מעליו ונתקע באדמה. צ'ימצ'אר לאחר מכן יוצא ושורט את סטארלי.
תמיר
"אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס במהירות ומתנגש בפיפלאפ. בזמן ההתנגשות פיפלאפ מתגלגל על הגב של סקארמורי מה שמאפשר לו לירות עליו בועות והוא פוגע. לאחר מכן פיפלאפ נופל מסקארמורי.
-
[QUOTE=LordAbizi;667435]
תמיר
"אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס במהירות ומתנגש בפיפלאפ. בזמן ההתנגשות פיפלאפ מתגלגל על הגב של סקארמורי מה שמאפשר לו לירות עליו בועות והוא פוגע. לאחר מכן פיפלאפ נופל מסקארמורי.[/QUOTE]
"תשתמש באקדח מים על סקארמורי,כשאתה מספיק קרוב לאדמה,תעשה סיבוב באוויר ותכוון את אקח המים לרצפה כדי להא את הנפילה,וכאשר את כמעט נוחת תסתובב ותשתמש באקח מים על סקארמורי!"
-
[QUOTE=LordAbizi;667435]לי
אם אתה רוצה לשרוד במשחק הזה, אני מציע לך ללמוד לגוון את המהלכים שלך ולהשתמש ביותר מאותם 2 התקפות כל פעם. עיין, למשל, בתגובות האחרונות של Tiger ונסה לראות כיצד אפשר לגוון.
--
צ'ימצ'אר שוב רץ לאותו מקום וממשיך לחפור במהירות. סטארלי טס לנקר אותו. צ'ימצ'אר חפר מספיק כדי שהוא יוכל להתכופף וסטארלי חלף מעליו ונתקע באדמה. צ'ימצ'אר לאחר מכן יוצא ושורט את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" נסה לחפור בור ענק שיפיל עץ שיפגע בסטארלי ואז שריטה עליו"
-
תמיר
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. פיפלאפ יורה אקדח מים אל סקארמורי, וסקארמורי עולה למעלה, עד שהוא יוצא מהטווח של אקדח המים. פיפלאפ מסתובב ונוחת בשלום. בינתיים סקארמורי מתחיל בצלילה שלו כדי לפגוע בפיפלאפ, ופיפלאפ יורה אליו אקדח מים. חלק מהזקן סקארמורי נפגע, אבל הוא לבסוף פוגע בפיפלאפ.
לי
זה נחמד, לא מציאותי כל כך, אבל נחמד. אני התכוונתי שתשתמש בעוד מתקפות. תסתכל שנייה על צ'ימצ'אר, ותסתכל על כל איבר שלו ותחשוב מה אפשר לעשות שלו. זה יעזור פלאים. (יש פוקימונים ממש לא נוחים למתקפות לא טריוויאליות, אבל צ'ימצ'אר הוא אחלה בקטע הזה)
--
צ'ימצ'אר מנסה לחפור, אך אתה בוודאי הבנחת כבר שהחפירה שלו איטית למדי. סטארלי טס אליו ומנקר אותו. צ'ימצ'אר בתגובה שורט את סטארלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;667709]
לי
זה נחמד, לא מציאותי כל כך, אבל נחמד. אני התכוונתי שתשתמש בעוד מתקפות. תסתכל שנייה על צ'ימצ'אר, ותסתכל על כל איבר שלו ותחשוב מה אפשר לעשות שלו. זה יעזור פלאים. (יש פוקימונים ממש לא נוחים למתקפות לא טריוויאליות, אבל צ'ימצ'אר הוא אחלה בקטע הזה)
--
צ'ימצ'אר מנסה לחפור, אך אתה בוודאי הבנחת כבר שהחפירה שלו איטית למדי. סטארלי טס אליו ומנקר אותו. צ'ימצ'אר בתגובה שורט את סטארלי.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" נסה זנב ברזל משתמשים עם זה עם הזנב שלך ופשוט תוקפים את היריב עם הזנב אז עכשיו זנב ברזל ושריטה על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;667709]תמיר
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. פיפלאפ יורה אקדח מים אל סקארמורי, וסקארמורי עולה למעלה, עד שהוא יוצא מהטווח של אקדח המים. פיפלאפ מסתובב ונוחת בשלום. בינתיים סקארמורי מתחיל בצלילה שלו כדי לפגוע בפיפלאפ, ופיפלאפ יורה אליו אקדח מים. חלק מהזקן סקארמורי נפגע, אבל הוא לבסוף פוגע בפיפלאפ.
[/QUOTE]
"פיפלאפ,בועות!"
אין לי כוח כך הרבה אסטרטגיות לפוקימון קטן ומצ'וקמק ועם שתי מתקפות כאלה.
-
צפו בקרוב לזה שאני אוסיף עוד "אפשרות לא טריוויאלית" למשחק, מיועדת בעיקר לחדשים. זה יהיה מעין Tutorial.
לי
למתקפות ברזל החוקים שלהם. מתקפת "X ברזל" מתחילה פשוט כ"מכת X" (כשX מסמן איבר בגוף), ואם הזמן המתקפה מתחזקת והיא כבר בכח של "X ברזל"
--
צ'ימצ'אר קופץ ומנחית מכה עם הזנב שלו על סטארלי. סטארלי טס ודוחף את צ'ימצ'אר, ובסוף צ'ימצ'אר דוחף את סטארלי, ואז סטארלי מנקר את צ'ימצ'אר.
תמיר
"סקארמורי, תותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. פילאפ יורה בועות שפוגעות בסקארמורי, ולאחר מכן סקארמורי יורה תותח ניצוצות שפוגע בפיפלאפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;668293]צפו בקרוב לזה שאני אוסיף עוד "אפשרות לא טריוויאלית" למשחק, מיועדת בעיקר לחדשים. זה יהיה מעין Tutorial.
תמיר
"סקארמורי, תותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. פילאפ יורה בועות שפוגעות בסקארמורי, ולאחר מכן סקארמורי יורה תותח ניצוצות שפוגע בפיפלאפ.[/QUOTE]
לא הוגן!!!
סתתתאאם,לא באמת אכפת לי...
ודרך אגב,למה אתה ער ב8 בבוקר בחופש?אני דתי,אז אני חייב ללכת לתפילה לפני שנגמר הזמן,אבל אתה...
אם אני הייתי יכול,הייתי הולך לישון מאוחר וקם מאוד מאוחר,אני לא מבין למה אתה לא מנצל את זה...
--
"פיפלאפ,אקדח מים ואז בועות!"
--
דרך אגב,מצאתי מאמר די מעניין,שאולי יעזור לך (אם לא במשחק התפקידים הזה,אז בחיים בכללי):
[URL="http://www.mako.co.il/spirituality-self-improvement/soul/Article-08f9f1814353821004.htm"]יצירתיות[/URL]
-
[QUOTE=LordAbizi;667148]
ג'וני
א. מה רע בסנקרן כ"פוקימון לתפיסה"
ב. אתה יכול פשוט להשתמש באחת מהבקשות לפוקימונים שנתתי בעמוד 200 והיום
--
אתה מתרחק לשם ומסתובב ואתה מוצא צ'אטוט.[/QUOTE]
אני לא רוצה לבזבז את זה
"ממ לא טוב" אומר ואחפש פוקימון אחר
-
תמיר
אני ער ב-8, כי אני שומר על שעות שינה של אנשים שפויים, וחוץ מזה, ב-8 אני רק מגיב, לפני זה עוד ראיתי שני פרקים של יוגי הו Gx מה שמעיד על כך שהתעוררתי ב6 וחצי (כהרגלי הישן והטוב)
לגבי המאמר, עברתי עליו ברפרוף, לא ממש התעמקתי כדי לגבש דעה האם זה בולשיט או לא.
--
"סקארמורי, צור משב רוח חזק שיעצור את ההתקפות שלו!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מניף את הכנפיים שלו ויוצר רוח חזקה, שגורמת לכך שהמתקפות של פיפלאפ לא יכולות לעלות למעלה (אם כי פיפלאפ עצמו לא ממש נפגע מההתקפה, בכל זאת רק רוח)
ג'וני
אבל.... אתה גורם לי להיות אומלל. אם אני אתאבד לא תוכל להתשמש בפרסים האלה אף פעם.
--
אתה מסתובב שם עוד קצת ואתה מוצא קרוגנק.