-
[QUOTE=monster;747108][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים למרכז הפוקימונים תוך דקה אתם מוצאים אותו ונכנכסים אליו.האחותג'וי נגשת אליכם ואמרת לכם"אז אתה פה בגלל האינוט אין בעיה.אתה יגאל בעל 3 תגים יפה.את מיל אחות מנהיגת הקקרח בעיר סנוי.את יודע שאסור למיל להיות איתך.טוב תרצה להגיע לאיהמאוחד.אז כנסבדלת הירוקה ומשם תמשיך."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לדלת הירוקה.את רואה מסדרון ארוך ארוך.את הולכת במסדרו הארוך.כעבור זמן מה את רואהספינה ולידה איש שאומר לך"לאי המאוחד תעלי לספינה הזאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר ואומר למיל שניפגש אחרי שהנצח ואחרי זה אני הולך לדלת הירוקה וניכנס פנימה
-
[quote=monster;746577][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"מהי המתקפה?" אני שואל בחשדנות
-
[B][COLOR="Green"]דניס
האישה אומרת לך"כדור אנרגיה זאת מתקפה אחת החזקת לפוקימוני עשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה נפרד ממיל ונכנכס לדת הירוקה.אתהרואה מסדרון ארוך אתההולך בו.כעבור זמן מה אתה רואה ספינה ולידה אישש אומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת טוב".מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;747146][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האישה אומרת לך"כדור אנרגיה זאת מתקפה אחת החזקת לפוקימוני עשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"הוא לא לומד את המתקפה הזאת בטבעיות?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=monster;747146][B][COLOR="Green"]דניס
האישה אומרת לך"כדור אנרגיה זאת מתקפה אחת החזקת לפוקימוני עשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה נפרד ממיל ונכנכס לדת הירוקה.אתהרואה מסדרון ארוך אתההולך בו.כעבור זמן מה אתה רואה ספינה ולידה אישש אומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת טוב".מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר אבל מה יש על האי
-
[quote]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/quote]
"אוקיי סטרביה תחזור בינתיים" אני אומר ומחזיר את סטרביה "מי רוצה להילחם מולי?"
-
[quote=monster;746577][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא פוכדור מכיסך וממנו מוציא את סטרביה שלך.סטרביה רוצה להתאמן על פלי.כעבור חצי דקה של הליכה אתם רואים ספינה ולידה איששאומר לך"אזאתה לאי המאוחד.אם כן תעלה לספינה בקרבוב נגיע לאי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נותן למרק את הפוכדור של ספירו.האחות ג'וי אומרת לך"אוקי כנס לדלת הירוקה זאת שפה ומשם כבר תדע איך מגיעים לאי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך"אוקי עלינו להגיע למרכזהפוקימונים כדי להגיע לאי המאוחד.רק דברקטן אני לא היה איתך אסור להיות שם עם שותפםים.מובן לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "ביי מרק", אני אומר לאחות ג'וי: "טוב אני נכנס שם" ואז אני נכנס מן הדלת.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מחזיר את סטרביה לפוכדור שלו.אתה מחפש מישהו לקרב.אתה רואה שמישהו ניגש אליך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG]ואומר לך"שמי מייק תרצה להילחם נגדי 3 על 3 דרך אגב כמה תגים השגת אני 3.כמה אתה?" מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]יגאל
האיש אומר לך"על האי יש שם פוקימונים חזקים מאוד חפצים מאוד נדירים.יש שם מישהושאם תיס אותו לא תצטרך להילחם במכון 4.אז אתה עולה יגאל"מה תעשה[/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;747234][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"חכי רגע" אני הולך הצידה "צ'יקו, אני לא רוצה לפתח אותך פה. תהנהן אם אתה רוצה להתפתח רגיל או שתקפוץ אם אתה רוצה כאן"
-
[QUOTE=monster;747234][B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מחזיר את סטרביה לפוכדור שלו.אתה מחפש מישהו לקרב.אתה רואה שמישהו ניגש אליך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG]ואומר לך"שמי מייק תרצה להילחם נגדי 3 על 3 דרך אגב כמה תגים השגת אני 3.כמה אתה?" מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]יגאל
האיש אומר לך"על האי יש שם פוקימונים חזקים מאוד חפצים מאוד נדירים.יש שם מישהושאם תיס אותו לא תצטרך להילחם במכון 4.אז אתה עולה יגאל"מה תעשה[/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר אני עולה ואחר כך אני עולה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקי חושב לכמה דקות ואז ההוא קופץ מאושר שמחה.אתה מבין שזה כן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;747272][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקי חושב לכמה דקות ואז ההוא קופץ מאושר שמחה.אתה מבין שזה כן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך ומחפש מאמן ברמה שלי
-
[quote=monster;747272][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקי חושב לכמה דקות ואז ההוא קופץ מאושר שמחה.אתה מבין שזה כן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אתה צפוי
----
"אני לא חושב שזה הזמן המתאים לפיתוח, מצטער צ'יקו" אני אומר לו לאחר מחשבה מעמיקה "רק קיבלתי אותך, אני לא רוצה שתתפתח בשלב כל כך מוקדם"
-
[QUOTE=monster;747108][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים למרכז הפוקימונים תוך דקה אתם מוצאים אותו ונכנכסים אליו.האחותג'וי נגשת אליכם ואמרת לכם"אז אתה פה בגלל האינוט אין בעיה.אתה יגאל בעל 3 תגים יפה.את מיל אחות מנהיגת הקקרח בעיר סנוי.את יודע שאסור למיל להיות איתך.טוב תרצה להגיע לאיהמאוחד.אז כנסבדלת הירוקה ומשם תמשיך."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לדלת הירוקה.את רואה מסדרון ארוך ארוך.את הולכת במסדרו הארוך.כעבור זמן מה את רואהספינה ולידה איש שאומר לך"לאי המאוחד תעלי לספינה הזאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה !" אני אומרת.
-
[quote=monster;747234][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאיש הזה: "אני רוצה להגיע לאי המאוחד, אני יעלה לספינה" ואז אני עולה לספינה.