-
[QUOTE=LordAbizi;668496]תמיר
אני ער ב-8, כי אני שומר על שעות שינה של אנשים שפויים, וחוץ מזה, ב-8 אני רק מגיב, לפני זה עוד ראיתי שני פרקים של יוגי הו Gx מה שמעיד על כך שהתעוררתי ב6 וחצי (כהרגלי הישן והטוב)
לגבי המאמר, עברתי עליו ברפרוף, לא ממש התעמקתי כדי לגבש דעה האם זה בולשיט או לא.
--
"סקארמורי, צור משב רוח חזק שיעצור את ההתקפות שלו!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מניף את הכנפיים שלו ויוצר רוח חזקה, שגורמת לכך שהמתקפות של פיפלאפ לא יכולות לעלות למעלה (אם כי פיפלאפ עצמו לא ממש נפגע מההתקפה, בכל זאת רק רוח)
[/QUOTE]
"תמשיך ככה פיפלאפ!" 'אולי זה יעייף יותר את סקארמורי,וככה יהיה לי יותר קל לחסל ואתו,אם לא עם פיפלאפ,לפחות עם גאביט'
--
...
חלק מהמאמר הזה די בולשיט,אבל יש שם כמה דברים די נכונים...
-
[QUOTE=LordAbizi;668293]צפו בקרוב לזה שאני אוסיף עוד "אפשרות לא טריוויאלית" למשחק, מיועדת בעיקר לחדשים. זה יהיה מעין Tutorial.
לי
למתקפות ברזל החוקים שלהם. מתקפת "X ברזל" מתחילה פשוט כ"מכת X" (כשX מסמן איבר בגוף), ואם הזמן המתקפה מתחזקת והיא כבר בכח של "X ברזל"
--
צ'ימצ'אר קופץ ומנחית מכה עם הזנב שלו על סטארלי. סטארלי טס ודוחף את צ'ימצ'אר, ובסוף צ'ימצ'אר דוחף את סטארלי, ואז סטארלי מנקר את צ'ימצ'אר.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" עוד פעם זנב ברזל ושריטות על סטארי"
-
[QUOTE=LordAbizi;668496]
ג'וני
אבל.... אתה גורם לי להיות אומלל. אם אני אתאבד לא תוכל להתשמש בפרסים האלה אף פעם.
--
אתה מסתובב שם עוד קצת ואתה מוצא קרוגנק.[/QUOTE]
טוב סליחה,אשמח אם תיתן לי לפגוש דרטיני
"לא מעניין" אומר ואמשיך לחפש פוקימונים
-
תמיר
"סקארמורי, מספיק! קרן ניצוצות כעת!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מפסיק את הרוח ופיפלאפ יורה את אקדח המים והבועות למעלה. סקארמורי יורה תותח ניצוצות שפוגע בפיפלאפ ומקפיץ אותו לאוויר.
לי
צ'ימצ'אר מסתובב ובכך נותנת מכה עם הזנב לסטארלי. לאחר מכן צ'ימצ'אר קופץ על סטארלי ושורט אותו. סטארלי עף אל מאחורי צ'ימצ'אר ומנקר אותו.
ג'וני
האם זה במסגרת הפרס או לא? ואם כן אז אתה זכאי לקבל פוקימו אחד בלבדן ללא קרב. האם אתה רוצה להשתמש בזה?
-
[QUOTE=LordAbizi;668604]
לי
צ'ימצ'אר מסתובב ובכך נותנת מכה עם הזנב לסטארלי. לאחר מכן צ'ימצ'אר קופץ על סטארלי ושורט אותו. סטארלי עף אל מאחורי צ'ימצ'אר ומנקר אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" שריטה וזנב ברזל על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;668604]תמיר
"סקארמורי, מספיק! קרן ניצוצות כעת!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מפסיק את הרוח ופיפלאפ יורה את אקדח המים והבועות למעלה. סקארמורי יורה תותח ניצוצות שפוגע בפיפלאפ ומקפיץ אותו לאוויר.
[/QUOTE]
"פיפלאפ,תשתמש בבועות ואז באקדח מים!"
-
[QUOTE=LordAbizi;668604]
ג'וני
האם זה במסגרת הפרס או לא? ואם כן אז אתה זכאי לקבל פוקימו אחד בלבדן ללא קרב. האם אתה רוצה להשתמש בזה?[/QUOTE]
אמרת שיש פרס שאני יכול לפגוש פוקימון בטבע,פוקימון לפתח וללמד מתקפה אחת.
לימדתי את פיצ'ו מכת וולט וזהו.
זה במסגרת הלמצוא פוקימון או שזה עוד פרס שאני יכול לקבל פוקימון בלי קרב?וראיתי שיש לי 2 מתקפות לא טרוויליות ללמד ויש לי שני פוקימונים לפגוש וגם שינ פוקימונים לפתח זה נכון?
-
לי
צ'ימצ'אר שורט את סטארלי וסטארלי מתרחק ממנו, ואז צ'ימצ'אר מתקרב לסטארלי ומנסה לתת מכה עם הזנב, עך סטארלי מתחמק ודוחף את צ'ימצ'אר.
תמיר
"סקארמורי נצל את זה שהוא באוויר ותקוף באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. פילאפ יורה את מתקפות המים לעבר סקארמורי, וסקארמורי נע לעבר פיפלאפ ומצליח לפגוע בו עם אס השמים.
ג'וני
מה שכתוב בדף הראשי זה מעודכן לפרסים שיש לך כיום.
מתוך 2 הפוקימונים שמגיע לך לבחור, אתה יכול לבחור לקבל 1 ללא קרב. את הפוקימון השני אתה תמצא ותצטרך להלחם בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;668970]
תמיר
"סקארמורי נצל את זה שהוא באוויר ותקוף באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. פילאפ יורה את מתקפות המים לעבר סקארמורי, וסקארמורי נע לעבר פיפלאפ ומצליח לפגוע בו עם אס השמים.
[/QUOTE]
"קפוץ על גבו ותשתמש באקדח מים!"
-
[QUOTE=LordAbizi;668970]לי
צ'ימצ'אר שורט את סטארלי וסטארלי מתרחק ממנו, ואז צ'ימצ'אר מתקרב לסטארלי ומנסה לתת מכה עם הזנב, עך סטארלי מתחמק ודוחף את צ'ימצ'אר.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" זנב ברזל ודחיפה על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;668970]
ג'וני
מה שכתוב בדף הראשי זה מעודכן לפרסים שיש לך כיום.
מתוך 2 הפוקימונים שמגיע לך לבחור, אתה יכול לבחור לקבל 1 ללא קרב. את הפוקימון השני אתה תמצא ותצטרך להלחם בו.[/QUOTE]
אוקי אני רוצה לקבל דרטיני ללא קרב
-
טוב עכשיו כשהמנהלים פרשו את האג'נדה שלהם: יש לי רק דבר אחד לאמר (אבל זה בדלתיים סגורות כן? אני לא אומר את זה להם אני אומר את זה לכם כי אתם האוכלוסייה הקשבת שלי)
אין שום הגיון בלהכריח אותנו לשים את תמונת הדשא הנוראית הזאת. אם רוצים עיצוב גרפי הולכים לשחק במשחק אמיתי של פוקימון. המשחק הזה נועד בשביל הדמיון ולא בשביל האסתתיטקה. כל עוד הם לא יכריחו אותי לעשות את זה אני לא אתלונן, אבל שידעו שאני לא נופל בלי קרב! לוחם אמיתי מת כדי להגן על המטרה!! (למידע נוסף לכו לפולמוס שהיה לי עם תמיר בעמודים 100 - 103)
תמיר
טוב, לא הבנתי ממש לפרטי פרטים את הכוונה שלך. האם אתה מתכוון שהוא ישאר על הגב, יעמוד עליו וירה אקדח מים? או שאתה רוצה שהוא יקפץ על הגב שלו וירה אקדחי מים? בהתאם לכוונה שלך יש לי שני המשכים שונים. בתגובתך תאמר לי לאיזה המשך אתה מתייחס.
--
1. הנחה: פיפלאפ עומד ביציבות על סקארמורי.
"סקארמורי, עלה למעלה במהירות ותגרום לו לעזוב אותך. לאחר מכן הסתובב ותירה עליו תותח ניצוצות קצר!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מתחי לעלות מעלה בעוד הוא סופג את אקדח מים ואז פיפלאפ מתחיל ליפול. הוא מנסה להאחז בסקארמורי אך זה קשה מדי והוא נופל. סקארמורי יורה עליו תותח ניצוצות והוא מפסיק.
2. הנחה: פיפלאפ מקפץ על הגב של סקארמורי.
"סקארמורי בזמן שהוא קופץ ממך עוף הצידה והשתמש במתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. פילאפ קופץ על סקארמורי ויורה אקדח מים, ואז סקארמורי במהלך אחת הקפיצות של פיפלאפ, טס הצידה, תמחמק ממנו, ואז עולה למעלה ומחפש חולשות. פיפלאפ פוצח בנפילה חופשית.
לי
דחיפה, זה כבר הרבה יותר מגוון.
--
צ'ימצ'אר נותן מכה עם זנבו ופוגע בסטארלי, ולאחר מכן סטארלי מנסה לדחוף את צ'ימצ'אר, אך צ'ימצ'אר מזנק הצידה, ואז קופץ ודוחף את סטארלי.
ג'וני
רוח חזקה מעיפה את אחד הפוכדורים שלך מעלה, ופתאום, דרטיני אחד מועף על ידי רוח בכיוון ההפוך לעבר הפוכדור, ודרטיני מתנגש בפוכדור ונלכד בו. לכדת דרטיני, יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;669435]
לי
דחיפה, זה כבר הרבה יותר מגוון.
--
צ'ימצ'אר נותן מכה עם זנבו ופוגע בסטארלי, ולאחר מכן סטארלי מנסה לדחוף את צ'ימצ'אר, אך צ'ימצ'אר מזנק הצידה, ואז קופץ ודוחף את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" דחיפה ואז זנב ברזל על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;669435]טוב עכשיו כשהמנהלים פרשו את האג'נדה שלהם: יש לי רק דבר אחד לאמר (אבל זה בדלתיים סגורות כן? אני לא אומר את זה להם אני אומר את זה לכם כי אתם האוכלוסייה הקשבת שלי)
אין שום הגיון בלהכריח אותנו לשים את תמונת הדשא הנוראית הזאת. אם רוצים עיצוב גרפי הולכים לשחק במשחק אמיתי של פוקימון. המשחק הזה נועד בשביל הדמיון ולא בשביל האסתתיטקה. כל עוד הם לא יכריחו אותי לעשות את זה אני לא אתלונן, אבל שידעו שאני לא נופל בלי קרב! לוחם אמיתי מת כדי להגן על המטרה!! (למידע נוסף לכו לפולמוס שהיה לי עם תמיר בעמודים 100 - 103)
תמיר
טוב, לא הבנתי ממש לפרטי פרטים את הכוונה שלך. האם אתה מתכוון שהוא ישאר על הגב, יעמוד עליו וירה אקדח מים? או שאתה רוצה שהוא יקפץ על הגב שלו וירה אקדחי מים? בהתאם לכוונה שלך יש לי שני המשכים שונים. בתגובתך תאמר לי לאיזה המשך אתה מתייחס.
--
1. הנחה: פיפלאפ עומד ביציבות על סקארמורי.
"סקארמורי, עלה למעלה במהירות ותגרום לו לעזוב אותך. לאחר מכן הסתובב ותירה עליו תותח ניצוצות קצר!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מתחי לעלות מעלה בעוד הוא סופג את אקדח מים ואז פיפלאפ מתחיל ליפול. הוא מנסה להאחז בסקארמורי אך זה קשה מדי והוא נופל. סקארמורי יורה עליו תותח ניצוצות והוא מפסיק.
[/QUOTE]
אני התכוונתי לראשון.
--
"פיפלאפ,תאט את הנפילה שלך ע"י אקח מים לאדמה,ואז בועות על סקארמורי!"
-
[quote]מור
פיוטר...? אולי כדאי שתבדוק שוב באיזה משחק אתה ובאיזה עיר אתה באותו המשחק.
--
אתה מחליף הכל לוקח הכל ומחזיר את המפתח לאחות ג'וי. עכשיו נשאר רק שתזכר איפה אתה.
[/quote]התבלבלתי.. לא נורא אני בעיר מרוול עם מכון הנורמאל, אם כך:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך יחד עם מריפ למכון כדי להילחם שם. כשאגיע אני אפתח את הדלת ואצעק "באתי לקרב המכון!"