-
לי
סטארלי תחילה מנקר את צ'ימצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצ'אר דוחף אותו. סטארלי עף לדחוף את צ'ימצ'אר, וצ'ימצ'אר קופץ ומנסה להדוף את סטארלי עם מכת זנב, אך שניהם מחטיאים.
תמיר
"סקארמורי, המתן לו למטה, ותשאיר אותו למעלה על ידי רוח!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס למטה ועוקף את פיפלאפ הנופל, ואז הוא מנפנף בכנפיו מעלה ומאט עוד יותר את הנפילה של פיפלאפ, ואולי אפילו מעלה אותו. פיפלאפ מכוון את מתקפות המים כעת על סקארמורי.
מור
מההודעה במשחק הזה ובמשחק שלך אפשר להבין שאתה מאוד כשרוני עם ערים.
--
אתה מגיע למכון ורגע לפני שאתה קופץ את הדלת מישהו מפיל אותך.
"תשאר שם והזדהה. לשם מה באת למכון!" מי שהפיל אותך קם ואתה מזהה אותו כשומר של המכון.
-
[QUOTE=LordAbizi;669919]לי
סטארלי תחילה מנקר את צ'ימצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצ'אר דוחף אותו. סטארלי עף לדחוף את צ'ימצ'אר, וצ'ימצ'אר קופץ ומנסה להדוף את סטארלי עם מכת זנב, אך שניהם מחטיאים.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" שריטה ואז דחיפה על סטארלי"
-
ההתחלה לכל מי שנרשם:
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)
אני מתארגן ורץ לבית הפרופסור
-
[QUOTE=LordAbizi;669919]
תמיר
"סקארמורי, המתן לו למטה, ותשאיר אותו למעלה על ידי רוח!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס למטה ועוקף את פיפלאפ הנופל, ואז הוא מנפנף בכנפיו מעלה ומאט עוד יותר את הנפילה של פיפלאפ, ואולי אפילו מעלה אותו. פיפלאפ מכוון את מתקפות המים כעת על סקארמורי.
[/QUOTE]
"פיפלטפ,בועות על סקארמורי!"
-
לי
צ'ימצ'אר שורט את סטארלי, ולאחר מכן סטארלי מנקר אותו. צ'ימצ'אר דוחף את סטארלי ומרחיק אותו ממנו.
זיו
אין לך מושג איפה ה[b]בית[/b] של הפרופסור, אז אני שהתכוונת ל[b]מעבדתו[/b] של הפרופסור (ותקן אותי אם אני טועה!)
--
אתה הולך בזרנטל עד שאתה מגיע למעבדת הפרופסור. על שלט ליד כתוב.
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"
תמיר
"סקארמורי, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע עוד קצת ממתקפות המים (כשמתקפת הבועות שלך כלולה בהם), ואז הוא ממריא ותוקף עם אס אוויר את פיפלאפ, שכעת הוא כבר מכוון למטה, ומתנגש באדמה (אם כי לא במהירות גבוהה במיוחד)
-
[QUOTE=LordAbizi;670126]לי
צ'ימצ'אר שורט את סטארלי, ולאחר מכן סטארלי מנקר אותו. צ'ימצ'אר דוחף את סטארלי ומרחיק אותו ממנו.
זיו
אין לך מושג איפה ה[b]בית[/b] של הפרופסור, אז אני שהתכוונת ל[b]מעבדתו[/b] של הפרופסור (ותקן אותי אם אני טועה!)
--
אתה הולך בזרנטל עד שאתה מגיע למעבדת הפרופסור. על שלט ליד כתוב.
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"
תמיר
"סקארמורי, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע עוד קצת ממתקפות המים (כשמתקפת הבועות שלך כלולה בהם), ואז הוא ממריא ותוקף עם אס אוויר את פיפלאפ, שכעת הוא כבר מכוון למטה, ומתנגש באדמה (אם כי לא במהירות גבוהה במיוחד)[/QUOTE]
אוי טעות שלי אני דופק בדלת ואומר "שלום שמי גסטין ובאתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי אפשר להיכנס?"
-
[QUOTE=LordAbizi;669435]
ג'וני
רוח חזקה מעיפה את אחד הפוכדורים שלך מעלה, ופתאום, דרטיני אחד מועף על ידי רוח בכיוון ההפוך לעבר הפוכדור, ודרטיני מתנגש בפוכדור ונלכד בו. לכדת דרטיני, יעודכן מיד.[/QUOTE]
אוי איזה צירוף מקרים חחחח
"מגניב דרטיני" אומר ואומר לסקויורטל ופיצ'ו "אוקי סקווירטל תתאמן על אקדח המים וקרן הבועות ופיצ'ו תנס לשגר את החשמל שבגופך לעץ ההוא" אומר ואצביע לו על עץ ואוציא את דרטיני להיכרות
-
[QUOTE=LordAbizi;670126]
תמיר
"סקארמורי, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע עוד קצת ממתקפות המים (כשמתקפת הבועות שלך כלולה בהם), ואז הוא ממריא ותוקף עם אס אוויר את פיפלאפ, שכעת הוא כבר מכוון למטה, ומתנגש באדמה (אם כי לא במהירות גבוהה במיוחד)[/QUOTE]
"פיפלאפ,בועות!"
-
[quote]מור
מההודעה במשחק הזה ובמשחק שלך אפשר להבין שאתה מאוד כשרוני עם ערים.
--
אתה מגיע למכון ורגע לפני שאתה קופץ את הדלת מישהו מפיל אותך.
"תשאר שם והזדהה. לשם מה באת למכון!" מי שהפיל אותך קם ואתה מזהה אותו כשומר של המכון.[/quote]
חחחחחחחח צודק...
~~~~~~~~~~~~
אני אקום ואומר לשומר "אני דניס, באתי להתמודד בקרב המכון. ואפילו לנצח בקרב!"
-
[QUOTE=LordAbizi;670126]לי
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל ודחיפה על סטארלי"
-
5 אנשים?!?!!? המון זמן לא הגבתי לכמות כל כך גדולה...
זיו
אחד מעוזרי המחקר פותח את הדלת.
"הפרופסור יתן לך את הפוקימון, הוא נמצא בקצה המרוחק של המעבדה. ודרך אגב, שמור על שקט, אנשים לומדים ועובדים כאן" הוא אומר לך.
ג'וני
סקווירטל יורה את מתקפות המים, ונראה שהוא מצליח לשמור על יציבות ברמה של המתקפות. פיצ'ו מנסה לשלוח חשמל, ונראה שזה מסתדר מעט והחשמל מצליח לפגוע בעץ. דרטיני יוצא ומביט בך, מעט מבולבל ולא מבין איך הוא הגיע לשם, אם לפני רגע הוא היה בDragon's Den בג'וטו...
תמיר
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע מהבועות, והוא כעת מסתובב בשמים ומחפש חולשות.
מור
יכול להיות ששכחתי לכתוב מה כתוב בשלט ליד המכון, אז אני אכתוב עכשיו
"מכון העיר מרוול
סוג: נורמל
מנהיג: פול מורפי
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט מסויימת'"
--
"כן כן, זה מאוד מעניין" אומר השומר בחוסר עניין בזמן שהוא מעביר עליך גלאי מתכות. הוא נכנס למכון.
"מר. מורפי, יש מאתגר." הוא יוצא ונותן לך להכנס.
לי
צי'מצ'אר רץ לעבר סטארלי כדי לתת לו מכה עם הזנב, אך סטארלי טס מעט הצידה וצ'ימ'צאר מפספס. סטארלי וצ'ימצ'אר דוחפים זה את זה, ולאחר מכן סטארלי מנסה לנקר את צ'ימצ'אר אך הוא בורח. סטארלי מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;670598]5 אנשים?!?!!? המון זמן לא הגבתי לכמות כל כך גדולה...
לי
צי'מצ'אר רץ לעבר סטארלי כדי לתת לו מכה עם הזנב, אך סטארלי טס מעט הצידה וצ'ימ'צאר מפספס. סטארלי וצ'ימצ'אר דוחפים זה את זה, ולאחר מכן סטארלי מנסה לנקר את צ'ימצ'אר אך הוא בורח. סטארלי מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל ושריטה על סטארלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;670598]5
ג'וני
סקווירטל יורה את מתקפות המים, ונראה שהוא מצליח לשמור על יציבות ברמה של המתקפות. פיצ'ו מנסה לשלוח חשמל, ונראה שזה מסתדר מעט והחשמל מצליח לפגוע בעץ. דרטיני יוצא ומביט בך, מעט מבולבל ולא מבין איך הוא הגיע לשם, אם לפני רגע הוא היה בDragon's Den בג'וטו...
[/QUOTE]
אני פונה לסקווירטל ופיצ'ו "כל הכבוד פיצ'ו הצלחת לפגוע בעץ! מכת הברק רק הולכת ומשתפרת! סקוויטרל תתאמן על אקדח המים וקרן הבועות כי התאמנת הרבה וזה צריך לצאת יותר חזק" אומר לו ואפנה לדרטיני "איך זה שהגעת לכאן? אם הגעת לכאן מג'וטו אז הרוח הייתה חזקה מאוד" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;670598]5 אנשים?!?!!? המון זמן לא הגבתי לכמות כל כך גדולה...
תמיר
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע מהבועות, והוא כעת מסתובב בשמים ומחפש חולשות.
[/QUOTE]
זה אומר שהמשחק חוזר למסלול.
הבעיה היחידה:חוץ ממני (אני די בטוח ש)כולם עדיין במכון הראשון,כאילו רק התחלת את המשחק...
--
"פיפלאפ,כשהוא מתקרב,תשתמש בבועות ותסובב את ראשך בתנועות מעגליות כך שהבועות יפגעו בו מכל מקום שאליו הוא יבוא!"(כמעט כמו נשימת הדרקון של גאביט)
-
לי
ביי
--
צ'ימצ'אר מניף את הזנב ופוגע בסטארלי. סטארלי טס לנקר את צ'ימצ'אר ופוגע. לבסוף צ'ימצ'אר שורט אותו.
ג'וני
ברור לך שהקטע עם הרוח והדרגונס דן זה בגדר בדיחה בלבד..
--
תראה, הרמה של מתקפות המים של סקווירטל לא כל כך נמוכות. זה בסדר לשלב הזה של המשחק, אין לאן להתקדם שם. תוספת בכח באה על חשבון התעייפות מהירה יותר.
סקווירטל יורה את מתקפות המים, אין שינוי ניכר.
פיצ'ו לא עושה כלום כי לא אמרת לו לעשות כלום.
תמיר
אני בהחלט מודע למצב הבעייתי הזה...
זה מקשה עליי מאוד לבצע את העלילה...
--
פיפלאפ יורה את הבועות בזמן שסקארמורי מתקרב ופוגע בו. סקארמורי לבסוף פוגע בפיפלאפ ומפיל אותו.
"סקארמורי, נחת ושלח תותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נוחת ומתכוון לשלוח תותח ניצוצות.