-
[QUOTE=monster;748733][SIZE="4"][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקופי ראשונה אני אוציע ראשון.צא לירון לקר[B][/B]ב."[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG]לירון של אלכס יוצא.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר ,להביור,צא!"
-
לוקאס
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשה
"טוטודייל צא משאבת הידרו"
-
[quote=monster;748733][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האישה אומרת לך"מצטער נערי אין ל פוקימונים.אז בהצלחה בפיתוח הצ'יקי שלך.להתראות ילד חמוד.בייי"האישה הולכת לאחד החדרים שבמסדרון.[/COLOR][/B][/quote]
מה הקשר לתגובה שלי??
---
אני יוצא משם והולך לחפש פוקימון
-
[B][COLOR="Green"]דניס
טעות שלי חשבתי שאתה רוצה קרב נגד האישה.
אתה יוצא מן הבינין ורואה ביוטיפילי מעופף לו מעל העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יצא קאונה.קאקונה לאחר שיוצא משתמש במשאבת הידרו על לירון.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהמשאבת הידרו בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצה לנצח את לירון תהיה חיב לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה פוכדור ומותכו יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר לאחר שיצא משתמש בלהביור על לירון של אלכס.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהלהביור של צ'ימצ'אר בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצי לנצח את לירון תהיהי חיבת לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהכדור הצל של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בבגחלת על באדו מטווח 0 .באדו לא מספיק להתחמק מכיון שזה מטוח אפס.באדו נפגע קשה מאוד מהגחלת של צ'ימצ'אר.לאחר כמה שניות באדו מתעלף.רג'י מוציא פוכדור ומכניס אליו את באדו ואומר לך"יפה 2 0 לך כול הכבוד לך ילד אתה חזק."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;748733][SIZE=4][B][COLOR=red]תודה שבחרתם שהמשחק שלי היה משחק השנה תודה לכם [/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך"אתה חלש ובעינן הפוקימנים תגלה לבד.דרך אגב תקוף ראשון אני מוציא פוקימון ראשון.צא לירון"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG] לירון של אלכס יוצא לקרב[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלכס: "אתה תגלה לבד, צא טרטויג ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה הכי חזקים שלך על לירון".
-
ג'ון
[B][COLOR="Green"]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יצא טרטויג .טרטויג לאחר שיוצא משתמש בשוטי גפן על לירון.לירון זזהצידה ומתחמק.טרטוג רץ אל לירון במטרה לדחוף אותו.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מדחיפה בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצה לנצח את לירון תהיה חיב לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;749278][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה פוכדור ומותכו יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר לאחר שיצא משתמש בלהביור על לירון של אלכס.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהלהביור של צ'ימצ'אר בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצי לנצח את לירון תהיהי חיבת לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר חפירה !(הוא יכול על הספינה?...)אחרי זה להביור!!!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.אך מכיון שהספינה עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור בור.צ'ימצ'אר זז הצידה מהר ומתחמק מהכדור ג'ירו של לירון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת בברזל של לירון מגנה עליו ממפני ההלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לך"ילדה את לא יכולה להשתמש בחפירה.את תהרסי את הספינה.לירון תשתמש בבראש ברזל על צ'ימצ'אר שלה"לירון מתחיל לרוץ אל עבר צ'ימצ'אר בראש ברזל.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;749394][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.אך מכיון שהספינה עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור בור.צ'ימצ'אר זז הצידה מהר ומתחמק מהכדור ג'ירו של לירון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת בברזל של לירון מגנה עליו ממפני ההלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לך"ילדה את לא יכולה להשתמש בחפירה.את תהרסי את הספינה.לירון תשתמש בבראש ברזל על צ'ימצ'אר שלה"לירון מתחיל לרוץ אל עבר צ'ימצ'אר בראש ברזל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר ,תתחמק ותקפוץ עליו ,אחרי זה גחלת ולהביור !"
-
כינוי: ShadowPokemon
שם במשחק: עדן
רקע: עדן תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים כשהיה קטן הוא היה משחק עם הפוקימונים של אביו
יום אחד אבא שלו יצא למסע לחקור משהו שעדן לא יודע מה הוא ולא חזר עד היום
עדן תמיד חיכה להזדמנות לצאת למסע משלו ולחפש גם את אביו כאשר הוא קיבל את המכתב
הוא התלהב מאוד והבין שההזדמנות שלו הגיעה.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: בלבזור
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
הערות/בקשות:
שיהיה כייף חח
-
עדן אין מקום מצטער
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהראש ברזל של לירון.בעודו באויר צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על לירון.לירון לא מספיק להגיב ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.לירון מתאושש.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.לירון מהר משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל של לירון מגנה על לירון מפני הלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לך"כול הכבוד פגעת בלירון.לירון נסה לפגוע הפעם עם ראש ברזל."לירון רץ על עבר צ'ימצ'אר בראש ברזל.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;749406]עדן אין מקום מצטער
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהראש ברזל של לירון.בעודו באויר צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על לירון.לירון לא מספיק להגיב ונפגע מהגחלת של צ'ימצ'אר.לירון מתאושש.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.לירון מהר משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל של לירון מגנה על לירון מפני הלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לך"כול הכבוד פגעת בלירון.לירון נסה לפגוע הפעם עם ראש ברזל."לירון רץ על עבר צ'ימצ'אר בראש ברזל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני מצטערת לומר לך ,אבל צ'ימצ'אר הוא פוקימון מהיר מאוד ,ולירון נחשב לאיטי בגלל שהוא פוקימון מתכת .צ'ימצ'אר תתחמק !ואז להביור וגחלת!"
-
[quote=monster;749298]ג'ון
[B][COLOR=green]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יצא טרטויג .טרטויג לאחר שיוצא משתמש בשוטי גפן על לירון.לירון זזהצידה ומתחמק.טרטוג רץ אל לירון במטרה לדחוף אותו.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מדחיפה בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצה לנצח את לירון תהיה חיב לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהכדור ג'ירו של לירון ואז תשתמש בבלימה ואז בדחיפה הכי חזקים שלך".
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יצא קאונה.קאקונה לאחר שיוצא משתמש במשאבת הידרו על לירון.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהמשאבת הידרו בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצה לנצח את לירון תהיה חיב לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשה[/quote]
"תקפוץ גבוה ואז תשתמש בסילון אקווה ופעימת מים!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה קופץ גבוה לשמיים ומשתמש בסילון אקוה על לירון.לירון זז הצידה ומתחמק מהסילון אקוה של קאקונה.קאקונה משתמש בפעימת מים ומשגר אות הל לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל שוב.הגנת ברזל של לירון מגנה עליו מהפעימת המים של קאקונה.אלכס אומר לך"מהלכים יפים הקאונה שלך.אני רואה שאימת אותו טוב.לירון ראש ברזל"לירון רץ אל עבר קאקונה ובראש ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג זז הצידה וכך מתחמק מהכדור ג'ירו של לירון.טרטויג רץ אל לירון בבלימה חזקה.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת הברזל של לירון מגנה עליו מהבלימה של טרטויג.טרטויג רץ אל לירון בדחיפה.לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מהדחיפה של טרטויג.לירון מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.אלכס אומר ללירון"תשתמש בראש ברזל אוקי."לירון משתמשב ראש ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהראש ברזל של לירון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.ליירון לא מצליח להגיב בזמן ונפגע מהלהביור של צ'ימצ'אר.לירון מתאושש.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על לירון.לירון מגיב בזמן ומשתמש בהגנת ברזל שוב.הגנת ברזל של לירון מגנה עליו מפני הגחלת של צ'ימצ'אר.אלכס אומר ללירון"כול הכבוד לך.לא נורא שנפגעת.עכשיו תשתמש בציפורן צל על צ'ימצ'אר שלה."לירון משתמש בציפורן צל.מה תעשי[/COLOR][/B]